🌸🍃🌸🍃🌸
🍃🌸🍃
🌸🍃
🍃
متن زیارتنامه حضرت عباس علیه السلام
بسم الله الرحمن الرحیم
سَلامُ اللّهِ وَسَلامُ مَلائِکَتِهِ الْمُقَرَّبینَ وَاَنْبِیائِهِ الْمُرْسَلینَ وَعِبادِهِ الصّالِحینَ وَجَمیعِ الشُّهَداءِ وَالصِّدّیقینَ وَالزّاکِیاتِ الطَّیِّباتِ فیما تَغْتَدی وَتَرُوحُ عَلَیْکَ یَابْنَ اَمیرِالْمُؤْمِنینَ * اَشْهَدُ لَکَ بِالتَّسْلیمِ وَالتَّصْدیقِ وَالْوَفاءِ وَالنَّصیحَهِ لِخَلَفِ النَّبِیِّ الْمُرْسَلِ وَالسِّبْطِ الْمُنْتَجَبِ وَالدَّلیلِ الْعالِمِ وَالْوَصِیِّ الْمُبَلِّغِ وَالْمَظْلُومِ الْمُهْتَضَمِ * فَجَزاکَ اللّهُ عَنْ رَسُولِهِ وَعَنْ اَمیرِالْمُؤْمِنینَ وَعَنْ فاطِمَهَ وَالْحَسَنِ وَالْحُسَینِ صَلَواتُ اللّهِ عَلَیْهِمْ اَفْضَلَ الْجَزاءِ بِما صَبَرْتَ وَاحْتَسَبْتَ واَعَنْتَ * فَنِعْمَ عُقْبَى الدّار * لَعَنَ اللّهُ مَنْ قَتَلَکَ * وَلَعَنَ اللّهُ مَنْ جَهِلَ حَقَّکَ وَاسْتَخَفَّ بِحُرْمَتِکَ * وَلَعَنَ اللّهُ مَنْ حالَ بَیْنَکَ وَبَیْنَ ماءِ الْفُراتِ * اَشْهَدُ اَنَّکَ قُتِلْتَ مَظْلُوماً وَاَنَّ اللّهَ مُنْجِزٌ لَکُمْ ما وَعَدَکُمْ * جِئْتُکَ یَابْنَ اَمیرِالْمُؤْمِنینَ وافِداً اِلَیْکُمْ وَقَلْبی مُسَلِّمٌ لَکُمْ وَاَنَا لَکُمْ تابِـعٌ وَنُصْرَتی لَکُمْ مُعَدَّهٌ حَتى یَحْکُمَ اللّهُ وَهُوَ خَیْرُ الْحاکِمینَ * فَمَعَکُمْ مَعَکُمْ *لا مَعَ عَدُوِّکُمْ * اِنّی بِکُمْ وَبِاِیابِکُمْ مِنَ الْمُؤمِنینَ * وَبِمَنْ خالَفَکُمْ وَقَتَلَکُمْ مِنَ الْکافِرینَ * قَتَل اللّهُ اُمَّهً قَتَلَتْکُم بِالاَْیْدی وَالاَْلْسُنِ.
🍃🌸🍃
📣 کمپین سراسری #نذرـخون
👥 در روز عاشورا و تاسوعا با اهدای خون خود به کمپین #نذر_خون بپیوندید.
✔️ وعده ما جایگاه های انتقال خون در سراسر کشور ...
🔻به جای قمه زنی خون اهدا کنید
▪️ قمهزنی در عزاداری امام حسین(ع) به دلیل مضرات قابل توجه بر بدن، ایجاد رعب و وحشت برای کودکان و زنان، وهن مکتب تشیع، خدشهدار کردن اهداف عزاداری و مخالف بودن با سیره اهل بیت(ع) بدعت و حرام است. و چه بهتر است جایگزین این رسم غلط که از سوی مراجع تقلید هم نهی شده است اهدای خون باشد که بتوان با آن جان میلیون ها انسان را نجات دهیم.
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان حجت الاسلام علی ثمری درباره نهم محرم و شهادت حضرت عباس (ع)
لحظه اسارت زنها و غربت اباعبدالله الحسین (ع)
حتما ببینید و نشر دهید
هدیه امیرالمومنین به ابوالفضل علیهما السلام 🗡
روزی امیرالمومنین علیه السلام در مسجد النبی نشسته بود و اصحاب هم حضور داشتند در حالی که حضرتش موعظه می فرمود ، در این هنگام مرد عربی آمد و داخل مسجد شد در حالی که صندوقی همراه داشت ، پس به حضرت سلام کرد و دست او را بوسید و گفت یا مولا ، هدیه ای برایت آورده ام.
حضرت فرمود: چه آورده ای؟
اعرابی صندوق را پیش روی امام نهاد ، حضرت امر کرد تا در صندوق را گشودند ، مشاهده کردند که شمشیری در آن قرار دارد. در این هنگام عبّاس (ع) داخل مسجد شد ، بر پدر بزرگوار خود سلام کرد و مودّب ایستاد و نگاهی طولانی به شمشیر انداخت.
امیرالمومنین فرمود: پسرم دوست داری این شمشیر را به تو هدیه دهم؟
عرض کرد: آری.
حضرت فرمود: جلو بیا.
حضرت عبّاس نزدیک پدر آمد و حضرت با دست مبارک خود شمشیر را به قامت زیبای فرزندش بست ، سپس نگاهی طولانی به او کرد و اشک در چشمان مبارکش حلقه زد و روی گونه هایش جاری شد.
حاضران گفتند یا امیرالمومنین علیه السلام سبب گریه چیست؟
حضرت علی علیه السلام فرمود: گویا می بینم که دشمن پسرم را احاطه کرده و او با این شمشیر به راست و چپ دشمن حمله می کند تا اینکه دو دستش قطع می شود و عمودی از آهن بر سرش فرود می آید. حضرت دوباره منقلب گشت و حاضران همه گریستند. 😭
📚 مولد العبّاس بن علی (ع) / ص 61-62
♻️ مقام والای حضرت عباس علیهالسّلام
🌷 #امام_سجاد علیه السّلام فرمودند :
خدا حضرت #عباس را رحمت کند، حقا که امام حسین را بر خویشتن مقدم داشت و جان خود را فدای آن حضرت نمود تا اینکه دستهای مبارکش قطع شد.
خدای مهربان در عوض دستهای عباس علیهالسلام دو بال به وی عطا کرد تا بهوسیله آنها در بهشت با ملائکه پرواز نماید ، کما اینکه این نعمت را نیز به #جعفر بن ابیطالب عطا کرد.
عباس را نزد خداوند #منزلتی است که در روز #قیامت همه #شهیدان بر آن #رشک میبرند.
📗 امالی صدوق ، صفحه ۴۶۲
🚩در روز تاسوعا چه گذشت؟
تا روز نهم محرّم، وقوع جنگ و زمان شروع آن، به خوبی روشن نبود. در آن روز، نامه عبیدالله بن زیاد به دست عمر بن سعد فرمانده کل سپاه رسید که
«هر چه زودتر كار حسين ابن على را تمام كن. اگر تسليم شد اورا زنده نزد من بفرست تا در بارهاش تصميم بگيرم، ولى اگر از تسليم شدن امتناع مىورزيد، او و اصحاب و يارانش را به قتل برسان و بعد از كشتن بدنش را مثله كن.».
عمر بن سعد پیرو این نامه تصمیم گرفت با امام حسین بجنگد؛ چون، میدانست او تسلیم نخواهد شد. بعد از ظهر روز پنجشنبه نهم ماه محرّم به سپاهیانش فرمان داد که: «يا خيلالله! اركبي و بالجنة ابشري.».
سپاهیان سوار شدند و به سوی خیمه گاه امام حسین علیهالسلام حرکت کردند. امام در آن زمان در جلو خیمه سر را بر زانو نهاده در خواب بود. زینب خواهرش که ناظر صحنه بود صدای حرکت سپاه را شنیده نزد برادر آمد و عرض کرد: «برادر! مگر صداى حركت سپاه را نمىشنويد؟ نزديك شدند!».
امام حسین سر از زانو برداشته فرمود: «خواهرم! هم اكنون جدّم رسول خدا را در خواب ديدم، فرمود: ,,به زودى به سوى ما خواهى آمد``.».
آن گاه به برادرش عباس فرمود: «برادر! سوار شو و به سوى سپاه ابن زياد برو و از آنان بپرس چرا حركت كردهايد و منظور شما چيست؟».
حضرت عباس با سرعت خودش را به سپاه رسانید و سؤال کرد که «منظورتان از اين حركت چيست؟». گفتند: «عبيدالله به ما فرمان داده كه كار شما را تمام كنيم. اگر حاضريد تسليم شويد، شما را زنده به سوى او مىفرستيم تا درباره شما تصميم بگيرد و اگر تسليم نمىشويد ناچاريم با شما بجنگيم.».
حضرت عباس مراجعت کرد و سخن سپاهیان را برای برادر نقل کرد.
امام فرمود: «نزد آنان برو و اگر توانستى امشب را مهلت بگير تا در اين شب نماز بخوانيم و دعا كنيم و از خداى متعال مغفرت بطلبيم. خدا مىداندكه من نماز و قرائت قرآن و دعا و استغفار را دوست دارم.».
حضرت ابوالفضل به سوی سپاهیان رفت و پیشنهاد امام را برایشان مطرح ساخت. مورد قبول واقع شد و جنگ را تا روز بعد تأخیر انداختند.
📗پی نوشت
بحارالأنوار، ج 44 ، ص 491