هدایت شده از KHAMENEI.IR
5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 #بازنشر
📹 ببینید | با بیگذشتیها برکت از زندگی میرود
🔺 گفتگو با مرحوم حجتالاسلاموالمسلمین فاطمینیا، استاد اخلاق
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=19941
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🏴 پیام تسلیت در پی درگذشت حجتالاسلام سیّد عبدالله فاطمینیا
بسم الله الرحمن الرحیم
درگذشت عالمِ واعظِ درس آموز، جناب حجتالاسلام آقای حاج سیّد عبدالله فاطمینیا رضواناللهعلیه را به خاندان گرامی و همهی صاحبان عزا و ارادتمندان و مستفیدان ایشان تسلیت عرض میکنم. اطلاعات گسترده و بیان جذاب و لحن شیرین این عالم محترم، منبعی پر فیض برای جمع زیادی از جوانان و راهجویان بود و فقدان آن مایهی تاسف و اندوه است. از خداوند متعال مسئلت میکنم که رحمت و غفران خود را شامل حال ایشان فرماید و پاداش وافر به ایشان عنایت کند.
سیّد علی خامنهای
۲۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱
هدایت شده از جهاد تبیین
🔴 در خصوص طرح تحول اقتصادی و اصلاح فرآیند تخصیص یارانهها توجه به سه نکته ضروری است:
👤 #حمید_خوشآیند
1️⃣ برای عبور از مشکلات انباشته شده اقتصادی و معیشتی و ساماندهی اقتصاد کشور، تنها راهحل باقیمانده اجرای همین طرح بود. در صورتی که این طرح اجرا نمیشد هم، اقلام و کالاهایی که در چهارچوب طرح مذکور قیمتگذاری شدند، قطعاً تا یکی دو ماه آینده با افزایش شدید قیمت مواجه میشدند. بنابراین تنها راهحل موجود که میتوانست برای جلوگیری از رانت و قاچاق و هدررفت ذخایر ارزی کشور و افزایش قدرت خرید مردم عملیاتی شود و راهحلی غیر از آن وجود نداشت، همین طرحی بود که استارت خورد.
2️⃣ حتماً در کوتاهمدت باعث بروز آسیبهایی در اقتصاد و معیشت و زندگی طبقات متوسط به پایین خواهد شد اما به تدریج و در ماههای آینده باعث بهبود شاخصهای اقتصادی شده و در معیشت مردم نیز آثار مثبت خودش را نشان خواهد داد.
3️⃣ لازمه اجرای موفق طرح تحول اقتصادی فعلاً چیزی جز نظارت شدید نیست. این موصوع به قدری حائز اهمیت است که همراهی مردم نیز به آن منوط شده است. وقتی مردم ببینند نهادهای نطارتی برای کاستن از دغدغه و نگرانیهای مردمی ناشی از اجرای طرح و همچنین تحقق اهداف طرح تحول حتی با بقال سر کوچه نیز بهشدت برخورد میکنند، مطمئناً با آن همراهی خواهند کرد. موفقیت طرح تحول اقتصادی پی و بیش از هر چیزی در گرو همراهی مردم است.
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
هدایت شده از جهاد تبیین
🔴 صداوسیما برنامههای مورد قبول و تایید مردم انقلابی تولید کند
💬 #روزنامه_کیهان
🔹 شاهد تحول در سطح مدیریتی شبکههای تلویزیونی سراسری و تخصصی رسانه ملی بودیم. امید میرود که در آینده نزدیک شاهد تولید و پخش برنامههایی با کیفیت و انقلابی از این شبکهها باشیم.
🔸 شبکههای سراسری یک و دو، شبکه چهار سیما، و همچنین شبکههای تخصصی مثل آموزش، قرآن و معارف و امید از جمله شبکههای تلویزیونی بودند که در گام اول در مسیر تحول نو در سازمان صداوسیما قرار گرفتند.
✅ بایستی مدیران شبکههای تلویزیونی به این موضوع دقت لازم را بکنند که برای جذب مخاطب بیشتر و کشاندن بیننده تلویزیونی پای برنامهها نیاز است که ابتدا به مطالبات مردم از سازمان صداوسیما توجه کنند.
💢 برنامههایی را برای پخش از آنتن تهیه و تولید کنند که مورد قبول و تایید مردم انقلابی باشد و این امر میطلبد که فضایی در صداوسیما شکل گیرد که برنامهسازان جوان و انقلابی و همچنین نیروهای با تجربه دلسوز انقلاب در این فضا وارد شوند و با مشارکت و همراهی مردم در تحول جدید سازمان صداوسیما سهیم و مشارکت داشته باشند.
#اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
هدایت شده از جهاد تبیین
🔴 معادله برجام و مذاکرات وین دقیقا در چه نقطه ای است؟
💬 #الف
🔹 «یکی از دلایلی که منجر به ایجاد وضعیت رکود و سکون فعلی در روند مذاکرات وین شده این است که همیشه راهکارهای بینابینی جواب نمی دهند و مفید نخواهند بود. در این راستا شاهدیم که مطالبات ایران در قالب معادله اتمی و مذاکرات، به صورت خطوط قرمز بیان شده و ایران نیز در فرآیند بازگشت آمریکا به برجام، به دنبال ظاهرسازی و تجربه تکرار سناریوهای گذشته نیز نمی باشد.»
🔸 معادله برجام و روند مذاکرات اتمی وین که با محوریت احیای این توافق صورت می گیرد، مدتی است که دچار نوعی رکود و سکون شده است. در این راستا حتی مدتی قبل وزیر خارجه آمریکا، "آنتونی بلینکن" ، از ناامیدی خود جهت احیای توافق برجام سخن گفته بود. البته که در جبهه مقابل نیز ایران زیاده خواهی ها و رویکردهای غیرواقع بینانه واشینگتن را از عوامل اصلی به نتیجه نرسیدن مذاکرات وین عنوان کرده است.
✅ در این چهارچوب، پس از گذشت دوره ای از رکود در روند مذاکرات وین، به تازگی "انریکه مورا" ،معاون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به ایران سفر کرده تا در جریان رایزنی های خود با مذاکره کنندگان ایرانی، نوعی راه میانه را جهت به ثمر رسیدن مذاکرات اتمی وین پیشنهاد و در این زمینه رایزنی های لازم را انجام دهد. در عین حال، اندکی قبل نیز وزیر خارجه لهستان و به تازگی نیز امیر قطر در سفر به تهران، به زعم برخی جریان های سیاسی و رسانه ای، با تلاش های خود به دنبال به ثمر رساندن معادله مذاکرات اتمی وین بوده اند. در این چهارچوب، سوال های مختلفی مطرح می شود که توجه به آن ها کاملا ضروری است.
🔹 به عنوان مثال، وضعیت معادله برجام و مذاکرات وین دقیقا در چه نقطه ای است؟ آیا مزایا و منافعی که ایران و غرب (و به طور خاص آمریکا) از احیای توافق برجام از آن ها برخوردار می شوند و می تواند محرکی جهت تشدید تلاش ها با هدف احیای برجام باشد، همچنان برقرار هستند؟ و در نهایت اینکه ایده معادله اتمی ایران و مذاکرات سیاسی در قالب آن چگونه خواهد بود؟ "حنیف غفاری"، دکترای روابط بین الملل و کارشناس سیاسی خارجی به بررسی پرسش های مذکور پرداخته است. مشروح گفتگو الف با حنیف غفاری را در ادامه بخوانید.
🔸 "راه حل میانی" در مورد معادله اتمی ایران و مذاکرات وین جواب نمی دهد/ آمریکا به دنبال بازگشت پوچ و ظاهری به توافق برجام است
💢 انریکه مورا، معاون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با هدف آنچه دستیابی به یک راه حل بینابینی جهت تسهیل روند مذاکرات اتمی وین و به نتیجه رساندن این مذاکرات به تهران سفر کرده است. در عین حال، وزیر خارجه لهستان و امیر قطر نیز به تازگی در دیدارهایی با مقام های عالی رتبه کشورمان رایزنی هایی را انجام داده اند که برخی گمانه زنی ها نیز از ارتباط آن ها با روند مذاکرات اتمی وین حکایت دارند. با در نظر گرفتن تمامی این مسائل، برجام و روند احیای آن دقیقا در چه وضعیتی است؟
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
هدایت شده از جهاد تبیین
هدایت شده از جهاد تبیین
4_5899998623214601920.mp3
3.87M
هدایت شده از جهاد تبیین
هدایت شده از جهاد تبیین
4_5899998623214601921.mp3
2.04M
هدایت شده از جهاد تبیین
هدایت شده از جهاد تبیین
4_5899998623214601922.mp3
3.98M