هدایت شده از جهاد تبیین
🔴 نگاهی گذرا به سفر ولادیمیر پوتین به تهران
👤 #مازیار_هاشمی
🔹 شواهد و قرائن نشان میدهد روابط تهران و مسکو که در گذشته مسیر راهبردی را طی می کرد امروزه وارد مرحله عمیق استراتژیک شده است که سفر رئیس جمهور روسیه به این امر قوت می بخشد.
🔸 ولادیمیر پوتین در حالی به تهران میآید که اوضاع جهانی دگرگون و در هاله ای از ابهام است و جهان در یک پیچ سرنوشت ساز تاریخی به سر میبرد از جنگ اوکراین تا تحریمهای شدید غرب بر علیه روسیه و اقدامات متقابل این کشور که شرایط امنیتی وخیزش اجتماعی را در غرب ایجاد کرده همگی نشان دهنده آن هست که جهان از سمت تک قطبی خود ساخته آمریکا به سمت جهان چند قطبی پیش میرود و قدرت ازسمت غرب به سمت شرق سوق داده می شود.
✅ محور گفتگو ها
🔹 اما محور گفتگو ها مسائل منطقه ای و تحولات جهانی خواهد بود و دو کشور نقشه راهی مطمئن تر از گذشته برای خود در این شرایط ترسیم خواهند کرد و همین عامل می باشد که غرب را نگران کرده و این امر در سر خط خبر ها آنها نیز قابل مشاهده است.
🔸 مبادلات بانکی و بانک ضد تحریمی یکی از مسائل مهمی هست که به احتمال فراوان فردا به صورت جدی در مورد آن گفتگو خواهد شد و این امر می تواند تاثیر بسیاری بر خنثی سازی سیاست غیر قانونی غرب یعنی تحریم داشته باشد.
✅ فردا با توجه به اراده رهبران عالی دو کشور و با توجه به ترسیم خط و مشی گفته شده روابط تجاری و اقتصادی دو کشور نیز ارتقا خواهد یافت و همگن و همتراز روابط خوب سیاسی دو کشور خواهد شد و این امر جبهه غرب را نگران تر از گذشته کرده است.
🔹 نکته مهمی که باید بدان اشاره شود و در سرعت بخشیدن و تعامل سازنده تهران و مسکو تاثیر بالایی دارد دیپلماسی متوازن و پویای دولت سیزدهم برخلاف دولت غرب گرای گذشته هست که ماه حصل آن را در یک سال گذشته در نشست شانگهای، اوراسیا و بریکس پلاس می تواندید و این امر خود حاکی از آن هست که تعامل اقتدار آفرین با جهان سرعت گرفته و روابط دو کشور دوست یعنی ایران و روسیه نیز از قائده مستثنی نیست.
💢 آینده با توجه به تحولات جهانی گفته شده آبستن حوادث بسیار مهمی هست و سفر فردای ولادیمر پوتین به این حوادث سرعت خواهد داد و زمستان سردی در انتظار غرب خواهد بود که نتیجه ی زیاد خواهی آنها می باشد.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
هدایت شده از جهاد تبیین
🔴مواضع رهبر انقلاب در جلسه با پوتین
⏪آمریکاییها از منطقه شرق فرات در سوریه باید بیرون رانده شوند
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (سهشنبه) در دیدار آقای ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه و هیئت همراه با تأکید بر ضرورت عملیاتی شدن تفاهمها و قراردادهای بین دو کشور، هوشیاری در مقابل سیاستهای فریبکارانه غرب را لازم دانستند و خاطرنشان کردند: همکاریها بلندمدت ایران و روسیه عمیقاً به نفع هر دو کشور است.
حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار با تأکید بر اینکه حوادث جهانی نشاندهنده نیاز ایران و روسیه به همکاریهای روزافزون و متقابل است، افزودند: تفاهمها و قراردادهای متعددی بین دو کشور از جمله در بخش نفت و گاز در جریان است که باید تا انتها پیگیری و عملیاتی شوند.
🔴اوکراین
ایشان همکاریهای اقتصادی ایران و روسیه را بویژه در پی تحریمهای غرب، ضروری و به نفع هر دو کشور دانستند و در خصوص حوادث اوکراین گفتند: جنگ یک مقوله خشن و سخت است و جمهوری اسلامی از اینکه مردم عادی دچار آن شوند به هیچ وجه خرسند نمیشود اما در قضیه اوکراین چنانچه شما ابتکار عمل را به دست نمیگرفتید، طرف مقابل با ابتکار خود، موجب وقوع جنگ میشد.
رهبر انقلاب با تأکید بر اینکه غربیها با روسیه قوی و مستقل بهکلی مخالف هستند، ناتو را موجودی خطرناک خواندند و افزودند: اگر راه در مقابل ناتو باز باشد حد و مرزی نمیشناسد و اگر جلوی آن در اوکراین گرفته نمیشد، مدتی بعد به بهانه کریمه، همین جنگ را به راه میانداختند.
حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: البته امروز آمریکا و غرب ضعیفتر از قبل شده و با وجود تلاش و هزینه زیاد، بُرد سیاستهای آنها در منطقه ما از جمله در سوریه، عراق، لبنان و فلسطین بسیار کم شده است.
🔴سوریه
ایشان مسئله سوریه را بسیار مهم خواندند و با تأکید بر موضع جمهوری اسلامی مبنی بر مخالفت با حمله نظامی به این کشور و لزوم جلوگیری از آن، گفتند: یک مسئله مهم دیگر در موضوع سوریه، اشغال مناطق حاصلخیز و نفتخیز شرق فرات بوسیله آمریکاییها است که این قضیه باید با بیرون راندن آنها از آن منطقه علاج شود.
🔴رژیم صهیونیسم
حضرت آیتالله خامنهای با تقبیح دخالتهای رژیم صهیونیستی در قضایای منطقه، مواضع اخیر رئیسجمهور روسیه علیه صهیونیستها را تحسینبرانگیز خواندند.
🔴آذربایجان و ارمنستان
ایشان در ادامه تأکید کردند: جمهوری اسلامی، سیاستها و برنامههایی را که منجر به بسته شدن مرز ایران و ارمنستان شود، هرگز تحمل نخواهد کرد.
🔴همکاری اقتصادی
رهبر انقلاب همکاریهای بلندمدت ایران و روسیه را جداً و عمیقاً به نفع هر دو کشور خواندند و خطاب به آقای پوتین گفتند: جنابعالی و رئیسجمهور ما هر دو اهل اقدام و پیگیری هستید، بنابراین همکاریهای دو کشور در این دوره باید به اوج خود برسد.
ایشان با تأیید سخنان رئیسجمهور روسیه درباره ضرورت راهاندازی خط آهن رشت- آستارا، این کار را موجب تکمیل خطِ حمل ونقلِ شمال- جنوب و به نفع هر دو کشور دانستند.
🔴فریبکاری آمریکایی ها
حضرت آیتالله خامنهای همچنین هوشیاری در مقابل فریبکاری غرب را ضروری خواندند و گفتند: آمریکاییها هم زورگو هستند و هم حیلهگر، و یکی از عوامل فروپاشی شوروی سابق فریب خوردن در مقابل سیاستهای آمریکا بود، البته روسیه در دوره جنابعالی استقلال خود را حفظ کرده است.
🔴 شکستن آقایی دلار
ایشان همچنین با تأیید سیاست جایگزینی پولهای ملی در روابط دو کشور و استفاده از ارزهای دیگر به جای دلار، گفتند: دلار را باید به تدریج از مسیر معاملات جهانی خارج کرد و این کار به صورت تدریجی، ممکن است.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
هدایت شده از جهاد تبیین
4_5800845343226594879.mp3
8.05M
هدایت شده از جهاد تبیین
4_5800845343226594880.mp3
3.25M
هدایت شده از جهاد تبیین
*✳️ امام موسی بن جعفر (ع) و آرمان تشکیل حکومت اسلامی*
➖➖➖➖➖➖➖➖
*◼روزی هارون الرشید به منظور آزمایش و کسب آگاهی از آرمان پیشوای هفتم به آن حضرت اعلام کرد که ؛ حاضر است فدک را به او برگرداند .*
*🔰امام فرمود : در صورتی حاضرم فدک را تحویل بگیرم که ؛ آن را با تمام حدود و مرزهایش پس بدهی .*
*◼هارون پرسید : حدود و مرزهای آن کدام است؟*
*🔰امام فرمود : اگر حدود آن را بگویم ، هرگز پس نخواهی داد .*
*◼هارون اصرار کرد و سوگند یاد نمود که ؛ این کار را انجام خواهد داد.*
*🔰امام (ع) حدود را چنین تعیین فرمود :*
*🔸حد اولش : عدن*
*🔹حد دومش : سمرقند*
*🔸حد سومش : آفریقا*
*🔹و حد چهارم آن نیز مناطق ارمینه (ارمنستان فعلی) و خزر است .*
*◼هارون که با شنیدن هر یک از این حدود تغییر رنگ می داد و به شدت ناراحت می شد ، با شنیدن حد چهارمش نتوانست خود را کنترل کند و با خشم و ناراحتی گفت :*
*◼به این ترتیب چیزی برای ما باقی نمی ماند!*
*🔰امام فرمود : به همین دلیل از گفتن آن امتناع داشتم .*
*🔰امام با این پاسخ می خواست به هارون بگوید " فدک " رمز و حدی از مجموع قلمرو حکومت اسلامی است و اصحاب سقیفه که فدک را از دختر و داماد پیامبر گرفتند ، این کار آنان در حقیقت جلوه ای از مصادره ی حق حاکمیت اهل بیت (ع) بود . بنابراین اگر قرار باشد حق ما را به ما برگردانی ، باید همه ی قلمرو حکومت اسلامی را در اختیار ما بگذاری .*
*------------------------------*
*📚 چشمه های معرفت - سید محمدرضا طباطبایی نسب - انتشارات نورالائمه ص ۳۳۴*
*🌷۲۰ ذیحجه سالروز میلاد مسعود امام موسی بن جعفر (علیهماالسلام) مبارک باد .*
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
هدایت شده از جهاد تبیین
🔴 برگزاری هفتمین نشست روند "آستانه" در تهران
🔰 هفتمین نشست سهجانبه روند "آستانه" با حضور روسای جمهوری ایران و روسیه و ترکیه در تهران برگزار شد.
1⃣ سید ابراهیم رئیسی:
🔸 حمایت خود را از راه حل سیاسی در سوریه و مبارزه با تروریسم اعلام میداریم.
🔸 ایران تحریمهای غرب علیه ملت سوریه را محکوم میکند.
🔸 حاکمیت سوریه خط قرمز است.
🔸 حضور غیرقانونی امریکا در سوریه عامل بیثباتی این کشور است.
🔸 ما تاکید میکنیم که ارسال کمکها به سوریه برای اعمال فشار بر دولت این کشور، ثبات سوریه را تضمین نخواهد کرد.
2⃣ ولادیمیر پوتین:
🔹 به لطف همکاری از طریق روند آستانه میزان خشونت در سوریه کاهش یافته و دارای فرایند سیاسی هستیم.
🔹 این نشست سه جانبه میتواند نقشی در مقابله با اقداماتی که ثبات سوریه را هدف قرار داده، داشته باشد.
🔹 مهم است که سوریها آماده این توافق باشند.
🔹 نگران مناطقی هستیم که خارج از کنترل دولت سوریه است.
🔹 آمریکاییها ثروت های طبیعی سوریه را به سرقت میبرند.
3⃣رجب طیب اردوغان:
🔸 گروههای تروریستی همچنان در سوریه فعال هستند و عملیات تروریستی را اجرا میکنند.
🔸 همه نباید این انتظار را داشته باشند که ترکیه در برابر گروههای تروریستی سکوت اختیار کند.
🔸 آرامش در ادلب نتیجه مذاکراتی است که بین ما صورت گرفته است.
🔸 ترکیه نگرانی آشکار شما در ادلب را درک میکند و به دنبال راهحل های ریشهای است.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
هدایت شده از جهاد تبیین
🔴 روسیه و ایران در حال طراحی روشهای جدید برای استفاده از پولهای ملی در روابط دو کشور هستند.
👤 #پوتین رئیس جمهور روسیه در دیدار با حضرت آیتالله خامنهای، رهبر انقلاب:
🔹 هیچکس طرفدار جنگ نیست و جان دادن مردم عادی یک تراژدی بزرگ است اما رفتار غرب (در قضیه اوکراین)موجب شد که ما انتخابی جز عکسالعمل نداشته باشیم.
🔸 بعضی از کشورهای اروپایی گفتند ما مخالف عضویت اوکراین در ناتو بودیم اما تحت فشار آمریکا با آن موافقت کردیم که این نشاندهنده فقدان حاکمیت و استقلال آنها است.
✅ تحریمهای غرب علیه روسیه به ضرر غرب است و نتیجه آن مشکلاتی از جمله افزایش قیمت نفت و بحران تأمین مواد غذایی است.
🔹 روسیه و ایران در حال طراحی روشهای جدید برای استفاده از پولهای ملی در روابط دو کشور هستند.
🔸 منطقه شرق فرات باید تحت کنترل نیروهای نظامی سوریه قرار گیرد.
💢 ایران و روسیه در سوریه در حال مبارزه مشترک با تروریسم هستند و در زمینه نظامی نیز تلاش میکنیم همکاریهای دو کشور و همچنین همکاری و مانورهای سهجانبه با چین را توسعه دهیم.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
هدایت شده از جهاد تبیین
✅درسی که امام خامنهای به اردوغان داد
🔻حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اخیر رجب طیب اردوغان رئیسجمهور ترکیه و هیئت همراه با تأکید بر لزوم افزایش همکاریهای دو کشور بهویژه همکاریهای تجاری، رژیم صهیونیستی را از عوامل اصلی ایجاد اختلاف بین کشورهای اسلامی برشمردند.
🔻ایشان صراحتا برخی سیاستهای دولت ترکیه در منطقه را ناقض امنیت در غرب آسیا دانسته و عملا حرکت آنکارا بهسوی پذیرش تلآویو بهعنوان یک شریک منطقهای و بینالمللی را بهمثابه خطایی بزرگ مورد شناسایی و تحلیل قراردادند.
🔻در کنار این موارد، معظم له تأکید کردند که حفظ تمامیت ارضی سوریه بسیار مهم است و هرگونه حمله نظامی در شمال سوریه قطعاً به ضرر ترکیه، سوریه و همه منطقه، و به نفع تروریستها خواهد بود.
🔻این پیامهای آشکار و صریح از جنس تبشیر نیست و بیشتر جنبهای انذار گونه دارد!آنچه مسلم است اینکه فرمایشات دیروز رهبر معظم انقلاب دردیدار اردوغان، خود یک درس سیاست خارجی برای مسئولین حوزه دیپلماسی کشور و دستاندرکاران جمهوری اسلامی در عرصه روابط بینالملل محسوب میشود. دال مرکزی و گزاره اصلی این درس بزرگ، مربوط به تعارف بردار نبودن عرصه دیپلماسی است.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
هدایت شده از جهاد تبیین
🔴 دو هشدار مهم آیت الله خامنه ای به اردوغان
👤 #علیرضا_تقوی_نیا
🔹 در دیدار امروز رئیس جمهور ترکیه با رهبر معظم ایران ، آیت الله خامنه ای در سخنانش ۲ هشدار بسیار مهم به اردوغان داد.
1️⃣ حمله به شمال سوریه برخلاف مصالح ترکیه است و به ضرر این کشور تمام می شود .
2️⃣ بستن مسیر ایران به ارمنستان با مخالفت ایران روبرو خواهد شد .
🔸 بسیاری از تحلیلگران صراحت امروز رهبر جمهوری اسلامی را کم سابقه می دانند و به نظر می رسد این سخنان عزم جدی ایران برای جلوگیری از اقدامات ترکیه برای بر هم زدن مرزهای همسایگان و متحدانش را گوشزد می کند .
✅ البته سابقه بدعهدی و اقدامات نسنجیده اردوغان فراوان است ؛ کما این که در ابتدای سال ۹۱ ، آیت الله خامنه ای به ترکها هشدار داده بود که ایران اجازه نخواهد بشار اسد سقوط کند و بهتر است آنکارا در سیاست هایش تجدیدنظر کند ولی آنان راه خود را رفتند .
🔹 حال سخنان امروز آیت الله خامنه ای همزمان با تقویت نیروهای وابسته به ایران در شمال سوریه را می توان اتمام حجت تهران با آنکارا ارزیابی کرد.
🔸 همچنین مقامات سیاسی و نظامی ایران بارها اعلام کرده اند که استان تعرض احتمالی هماهنگ و همزمان ترکیه و جمهوری باکو به استان سیونیک ارمنستان و تغییر مرزهای ژئوپلیتیکی منطقه خط قرمز تهران خواهد بود و عکس العمل نظامی جمهوری اسلامی را در پی خواهد داشت.
💢 یحتمل ترکها هنوز در آرزوی اتصال زمینی به باکو هستند و اظهارات هشدارگونه عالی ترین مقام جمهوری اسلامی حرف آخر ایران در خصوص مقابله قاطع با هر گونه اشتباه محاسباتی آنان بود.
#منطقه
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
هدایت شده از جهاد تبیین
✅نگاهی به بزرگترین سرمایه گذاری خارجی در تاریخ اقتصاد ایران
🔰آغازی بر پایان یکه تازی قطر در میدان گازی مشترک
🔻 تفاهمنامه ۴۰ میلیارد دلاری با روسیه چگونه روند چند سال اخیر را معکوس میکند؟
🔹شاید برای هر ایرانی جالب باشد که بداند در یک دهه گذشته و در شرایطی که همه امورات کشور به غرب و برجام گره زده شده بود ایران تنها شاهد کمتر از ۱۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری در صنعت نفت خود بود؛ اما روز گذشته تفاهم نامه ایران و روسیه به مبلغ ۴۰ میلیارد دلار امضا شد تا این صنعت راهبردی جانی دوباره بگیرد.
🔹با این قرارداد حجم قراردادهای داخلی و خارجی طی چند ماه اخیر به ۷۰ میلیارد دلار رسید! عددی مهم و استثنایی که تنها میتوانست در پرتو تغییر گفتمانی کشور رقم بخورد و کاستیها و عقب گردهای دولت روحانی را در میان مدت جبران نماید.
🔹این قراردادها و هزینه کردهای راهبردی در حوزه زیرساختی آثار مثبتی به جا خواهد گذاشت که از عمر دولتها بیشتر خواهد بود.
🔹به بیان دیگر کارنامه چندماهه دولت رئیسی هفت برابر بیشتر از کارنامه هشت ساله روحانی برای این صنعت مهم کشور و منافع ایرانیان منفعت داشته است. هرچند دقت نظر در این ارقام نشان میدهد حجم نازل سرمایه گذاری جذب شده کفاف هزینه استهلاک این صنعت بزرگ ایران را هم نمیداده است و به واقع هر سال حاکم بودن تفکر دولت روحانی در ایران دهها میلیارد دلار به این صنعت و هزاران میلیارد به اقتصاد کشور ضربه زده است.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
هدایت شده از جهاد تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️فرق می کنه کی رئیس جمهور باشه ؟!
1⃣وزیر نفت ایران بعنوان رئیس کمیسیون مشترک ایران و روسیه به استقبال پوتین در فرودگاه رفت و رئیس جمهور روسیه که معمولا اجازه استقبال فرودگاهی نمیدهد (20 روز قبل در ترکمنستان شخصا از هواپیما پیاده شد و مستقیم سوار خودروی خود شد) بر روی فرش قرمز توقف کرده و با وزیر نفت ایران مشغول گفتگو شد. گفتگوهایی که حرکت دست و صورت پوتین نشان از تایید سخنان وزیر نفت و فضای مثبت گفتگوها دارد.
2⃣ در ادامه، پوتین برخلاف سفرهای قبلی، همانند روسای جمهور دیگر کشورها که پس از ورود به فرودگاه، مستقیم نزد رییس جمهور میروند، مستقیما از فرودگاه راهی نهاد ریاست جمهوری شد تا با سیدابراهیم رئیسی گفتگو کند.
3⃣ روسای جمهوری ایران و روسیه پس از بیش از یکساعت ملاقات خصوصی، به مذاکرات شان در حال قدم زدن در حیاط دفتر رئیس جمهور ادامه دادند تا پوتین برخلاف پروتکل همیشگی، سوار بر خودروی رئیس جمهور ایران شود و همراه یکدیگر به ملاقات رهبر انقلاب بروند.
4⃣ پوتین در پایان اجلاس آستانه و برگزاری نشست خبری با حضور بیش از 150 خبرنگار،عکاس و تصویربردار از سراسر دنیا، با همراهی دکتر رئیسی از نمایشگاه فرش های نفیس ایران بازدید و در ضیافت شام رئیس جمهور کشورمان شرکت کرد. پوتین در نهایت پس از سفری 9 ساعته،ساعت دو و نیم بامداد چهارشنبه تهران را به مقصد مسکو ترک کرد.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
هدایت شده از جهاد تبیین
بسم الله الرحمن الرحیم
و افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد
سلام علیکم جمیعا
خیلی ها منتظر تحلیل سفر دیروز پوتین و اردوغان به کشورمون هستن
دیروز یک اتفاق بزرگ در حوزه سیاسی منطقه و جهان افتاد
و اون هم سفر پوتین و اردوغان به ایران بود
اما اصلا دلیل این سفر چی بود
اینکه عنوان سفر شاید نشست سه جانبه سران ضامن روند آستانه بود ولیکن موضوع فراتر از اینهاست
موضوع اصلی همان نظم جدید جهانی در نوع مدیریت آینده است
دیگه همگان متوجه شدن که مدیریت تمام منطقه الان دست ایرانه
بذارید از این زاویه بهش نگاه کنیم
بایدن به اسرائیل و بعد از اون مستقیما به عربستان سعودی رفت تا اولا یک جبهه متحد عربی در مقابل نفوذ ایران در منطقه ایجاد کنه و هم برای زمستان امسال گاز و نفت تهیه کنه
که در هر دو مورد شکست خورد
با سردی استقبال عربستان از بایدن و اعلام کناره گیری امارات از تقابل با ایران، عملاً طرح جبهه متحد عربی شکست خورد
یادتونه که میگفتند اینها زبان دنیا رو بلد نیستن؟
الان تهران شده پایتخت دیپلماسی جهان
هفته ای نیست که مقامات کشوری و لشگری جهان به ایران مسافرت نکنند یا رئیس جمهور و مقامات ما دیدار دیپلماسی نداشته باشند
الانه که دنیا باید با این ابرقدرت نوظهور کنار بیاد
ایران همون کشوریه که تو زمان حسن روحانی اینقدر ذلیل شده بود که نمیتونست دویست هزار بشکه هم فروش داشته باشه
ولی الان این ما هستیم که نمیخواهیم نفت بفروشیم و دارن التماسمون میکنند
یادتونه آمریکا میگفت تا ما نخواهیم ایران نمیتونه حتی یه بشکه نفت هم بفروشه؟
میدونید دیروز قائم مقام وزیر خارجه آمریکا چی گفته؟
گفته که دنیا به نفت ایران نیاز داره
نه دیگه اون زمان گذشت
اون موقعی که تحریم میکردید و به هیچکس رحم نمیکردید یادتونه؟؟؟
الان دیگه فرق داره ماجرا؟
مکرون دستور داده چراغها رو خاموش کنند چون زمستان سختی تو راهه و هیچکس بهشون نفت و گاز نخواهد فروخت
آره برید ذخیره کنید
ته ته ذخیره کردنتون برای یک ماهه بقیه اش چی؟؟
کاربه جایی رسیده که رهبر مقتدر ایران به راحتی یه اردوغان دستور میدن که باید فلان کار رو بکنید و نباید فلان کار رو انجام بدید و الا رو دوستی ما حساب نکنید
علنا حضرت آقا فرمودن که اگر به شمال سوریه حمله کنی کشور خودت دچار مشکل میشه و اونموقع ما نیستیم که به دادت برسیم
خیلی راحت و از روی اقتدار به اردوغان فرمودن روزهای سخت گذشته ات رو یادت نره
ما بودیم که نگهت داشتیم
همکاری های نظامی و اقتصادی ایران و روسیه به قدر به ضرر آمریکا و اروپاست که به جرات ترس افتاده تو دل آمریکاییها و اروپایی ها
از طرفی فروش پهپاد های عالی ما به روسیه و از طرف دیگه حذف دلار از معاملات فی مابین عرصه را بر آمریکاییها به شدت سخت کرده
این اتفاقات ماورای تصور تحلیلگران سیاسی است
💢بازگشت بیش از ۳۲ هزار میلیارد تومان معوقات ابربدهکاران بانکی(اختلاس گران و پولشویان)
🔺 رئیس کل دادگستری تهران :
🔸 درطول ۱۴ ماه گذشته مبلغ ۳۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان بدون صدور حکم و در مرحله تحقیقات مقدماتی در دادسرا، رد مال به دولت و بیتالمال داشتیم.
خبر خوب دیگه
💢دومین واحد گازی ۱۶۲ مگاواتی نیروگاه مهتاب کویر به بهرهبرداری رسید.
یادتونه پارسال همین موقع چند ساعت در روز برق قطع میشد
چرا الان دیگه نمیشه
چرا کارخونه ها به دلیل کمبود برق تعطیل نمیشن
مگه امسال گرمت از پارسال نیست
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
خبر عالی
🚨تفاهمنامه بزرگترین سرمایهگذاری تاریخ صنعت نفت بین شرکت نفت ایران و شرکت گازپروم روسیه با ارزش ۴۰ میلیارد دلار امضا شد.
میدونید یعنی چی؟؟؟؟
اگر این تبدیل به قرارداد بشه به جرات میگم مدیریت جهانی انرژی در دستان ایران و روسیه قرار میگیره
از طرفی هم نافرمانی های مدنی داره اروپا رو فرا میگیره
🚨اعتراضات رانندگان در ایتالیا
حالا فکر کن اگر زمستان برسه و اینها سوخت نداشته باشند
هنوز اتفاقی نیفتاده اینها شروع به اعتراض کردن بخاطر بالا رفتن تورم و هزینه انرژی
و یه خبر عالی دیگه اینکه
محمود خاوری شش روزه ناپدید شده
احتمالا تو گونی در راه ایرانه
و شاید هم رسیده و داره عین بلبل اعتراف میکنه😉
🚨برخی اخبار تائید نشده از دستگیری یک ابربدهکار بانکی حکایت دارد
🔹گویا خاوری در راه ایران است
الحمدلله داره اتفاقات عالی در حوزه اقتصادی و سیاسی میفته
و ان شاالله مردم به زودی ثمره این تلاشهای سیاسی رو بر سر سفره های خودشون خواهند دید
رک بگم اگر نگرانی ما در حوزه تامین گندم برطرف بشه ان شاالله وضعیت بهتر خواهد شد
دوستان میپرسن آیا اردوغان حرف آقا رو گوش خواهد کرد یا نه
بعیده این کار رو بکنه
و این شروع اتفاقات و درگیری های عجیبی در ترکیه خواهد شد
پیشبینی حضرت آقا از همسایگی تروریستها با ترکیه، درگیری با اونها است و با توجه به وضعیت اقتصادی بسی
هدایت شده از جهاد تبیین
ار شکننده ترکیه، این اتفاقات منجر به نافرمانی مدنی هم خواهد شد
البته این فقط یک تحلیله و احتمال داره عاقل بشه و حرف گوش کنه و به شمال سوریه حمله نکنه
منتظر یک سری اخبار عالی باشید
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
هدایت شده از جهاد تبیین
🔴 ایران، روسیه و ترکیه در ۳ زمینه اقتصادی، تجاری و ترانزیتی به یکدیگر نیاز دارند
👤 #ولی_کالجی
🔹 روسیه در شرایط کنونی برای تامین مواد غذایی و در زمینه مسائل ترانزیتی به ایران و ترکیه نیاز دارد. درمقابل، ترکیه نیز با توجه به بحران شدیدی که گرفتار آن شده میتواند از ظرفیتهای ارتباط با روسیه گرفتار در شرایط تحریم، بهعنوان مفری برای اقتصاد خود بهره ببرد. بنابراین میتوان گفت با توجه به اینکه ایران و روسیه تحت تحریم هستند و ترکیه نیز تحت فشار بالایی قرار دارد، این سه کشور در سه بعد اقتصادی، تجاری و ترانزیتی به یکدیگر نیاز پیدا کردهاند. این نیاز مشترک اقتصادی و تجاری میتواند بر تصمیم ترکیه درباره عملیات احتمالی در سوریه تاثیرگذار باشد.
🔸 روسیه درحال حاضر سه مسیر ترانزیتی پیشروی خود دارد؛ یکی مسیر شرقی بهسمت چین است، یکی کریدور شمال-جنوب بهسمت ایران است (مسیری که از مسیر آسیایمرکزی، دریایخزر و قفقاز عبور میکند) و دیگری مسیر دریایی دریایسیاه بهسمت ترکیه است. این سه مسیر درحال حاضر فضای حیاتی روسیه محسوب میشوند که میتوان گفت وضعیت صادرات و واردات روسیه و همچنین تامین نیاز 150میلیون نفر جمعیت این کشور باید از این سه مسیر ترانزیتی تامین شود.
✅ نکته بسیار مهمی که میتوان درخصوص ظرفیتهای موجود فیمابین مورد توجه قرار داد آن است که ایران در تاریخ 5آبان سال 98 با روسیه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده است. این موافقتنامه موقت و مدت زمان آن سهسال بود، بنابراین مهلت آن 5آبان1401 به اتمام میرسد؛ اما قرار شد این موافقتنامه تا زمانی که تبدیل به تجارت آزاد شود، مورد تمدید قرار گیرد. در همین رابطه از سال گذشته مذاکرات و جلسات کارشناسی میان طرفین آغاز شده و شرایطی که جنگ اوکراین به وجود آورده باعث سرعت گرفتن فرآیند این مذاکرات شده است.
🔹 اگر توافقنامه تجارت آزاد اجرایی شود از 800،850 قلم کالایی که اکنون تعرفهای زیر 10درصد دارند میرسیم به حداقل 8000قلم کالا که خود این افزایش میتواند به تجارت خارجی ما رونق دهد. صادرات ایران هرچقدر تقویت شود به همان میزان شاهد رونق تولید و اشتغال در داخل خواهیم بود.
💢 اگر فضا بهسمتی پیش رود که ترکیه علیرغم توافقاتی که در تهران صورت خواهد گرفت، تصمیم قبلی خود را در همان سطح اجرا کند بهنظرم روسیه نیز نیروهای خود را در سوریه افزایش خواهد داد. دلیل آن هم این است که روسیه هزینه زیادی در سوریه کرده و این کشور بهنوعی نقطه استراتژیک آنها در خاورمیانه است. مساله از این منظر اهمیت بیشتری پیدا میکند که بدانیم روسیه درحال حاضر از لحاظ اقتصادی، استراتژیکی و ژئوپلیتیکی با تحریمهای گسترده غرب و ناتو در جبهه اوکراین مواجه است و حضور نظامی روسیه در سوریه میتواند در این رویارویی روسیه و غرب، بالانس ایجاد کند. درنهایت بهنظر میرسد روسیه به این راحتی صحنه سوریه را خالی نخواهد کرد، بهخصوص در بعد نظامی.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
هدایت شده از جهاد تبیین
🔴 دیپلماسی به معنای تعارف نیست.
👤 #حنیف_غفاری
🔹 حوزه سیاست خارجی و روابط بینالملل بهمانند یک «ماتریس» است! ماتریس در یک تعریف کلی، به آرایشی مستطیلی شکل از اعداد در قالب سطر و ستون شکل یافته گفته میشود.هراندازه تعداد سطرها و ستونها بیشتر باشد، ماتریس ابعاد گستردهتری را به خود میگیرد. در تحلیل احتمالات و رفتارها و خصوصا در حوزه آیندهپژوهی، تحلیل ساختارهای ماتریسی اهمیت فوقالعادهای دارد و مؤلفههای رفتاری بازیگران ، تبدیل به بردارهای آن ماتریس میشوند!در یک سیاست خارجی موثرو موفق، هرگز این سطرها و ستونها( در ساختار ماتریسی) نباید نادیده انگاشته شده و در یکدیگر ادغام یا خلط شوند. شاید بتوان در یک نگاه عمیقتر، سطرهای این ماتریس را بهمثابه تاکتیکها و ستونهای آن را بهمثابه راهبردهای کلان در نظر گرفت.
🔸حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اخیر رجب طیب اردوغان رئیسجمهور ترکیه و هیئت همراه با تأکید بر لزوم افزایش همکاریهای دو کشور بهویژه همکاریهای تجاری، رژیم صهیونیستی را از عوامل اصلی ایجاد اختلاف بین کشورهای اسلامی برشمردند.
✅ ایشان صراحتا برخی سیاستهای دولت ترکیه در منطقه را ناقض امنیت در غرب آسیا دانسته و عملا حرکت آنکارا بهسوی پذیرش تلآویو بهعنوان یک شریک منطقهای و بینالمللی را بهمثابه خطایی بزرگ مورد شناسایی و تحلیل قراردادند.
🔹 در کنار این موارد، معظم له تأکید کردند که حفظ تمامیت ارضی سوریه بسیار مهم است و هرگونه حمله نظامی در شمال سوریه قطعاً به ضرر ترکیه، سوریه و همه منطقه، و به نفع تروریستها خواهد بود.
🔸 این پیامهای آشکار و صریح از جنس تبشیر نیست و بیشتر جنبهای انذار گونه دارد! آنچه مسلم است اینکه فرمایشات دیروز رهبر معظم انقلاب در دیدار اردوغان، خود یک درس سیاست خارجی برای مسئولین حوزه دیپلماسی کشور و دستاندرکاران جمهوری اسلامی در عرصه روابط بینالملل محسوب میشود. دال مرکزی و گزاره اصلی این درس بزرگ، مربوط به تعارفبردار نبودن عرصه دیپلماسی است.
✅ نگاه شبکهای، جامع و علی معلولی نسبت به پدیدههای جاری در جهان سبب میشود تا یک کشور هیچگاه خطوط قرمز خود را در تعامل با همسایگان فراموش نکند.تاکنون بارها عنوانشده است که ترکیه در حوزه سیاست خارجی خود نیاز به یک دوربرگردان دارد. سیاستهای ۱۰ساله اخیر آنکارا در سوریه، منجر به ایجاد حاشیهای امن برای گروههای تروریستی در حوزه شامات شده و فراتر از آن، آنکارا با حرکتی نامتوازن در قبال پرونده فلسطین، سیگنالهای چندگانه و متناقضی را در قبال ظلم تاریخی و جاری صهیونیستها به ساکنان غزه و کرانه باختری مخابره میکند: یک روز ترک اجلاس داووس در اعتراض به حضور مقامات صهیونیستی و روزی دیگر سرودن پیام دوستی با رژیمی قاتل و کودک کش!
💢 عرصه دیپلماسی ، جایی برای لاپوشانی این تناقضات نیست بلکه اتفاقا عرصهای است که در آن ترکیب تبشیر،اقناع و انذار باید به صورتی استادانه عینیت پیدا کند. آرمانگرایی واقعبینانه، درست در چنین قالب و چارچوبی مصادیق و نمودهای عملیاتی و پیش برنده خود را پیدا خواهد کرد…
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
#حدیث_مهدوی
#نرم_افزار_جامع_مهدویت
کلام امام زمان
فأما السجود علي القبر فلا يجوز
ای شیعه ما
سجده بر قبر جايز نيست.
منابع:تهذيب الأحكام (تحقيق خرسان) / ج 2 / 228 / 11 - باب ما يجوز الصلاة فيه من اللباس و المكان و ما لا يجوز الصلاة فيه من ذلك ..... ص : 203الإحتجاج على أهل اللجاج (للطبرسي) / ج 2 / 490 / ذكر طرف مما خرج أيضا عن صاحب الزمان ع من المسائل الفقهية و غيرها في التوقيعات على أيدي الأبواب الأربعة و غيرهم ..... ص : 479الوافي / ج 7 / 451 / 16 ..... ص : 451وسائل الشيعة / ج 5 / 160 / 26 - باب أنه يجوز لزائر الإمام أن يصلي خلف قبره أو إلى جانبه و لا يستدبره و لا يساويه و لا تبنى المساجد عند القبور أو بينها ..... ص : 160بحار الأنوار (ط - بيروت) / ج 53 / 165 / باب 31 ما خرج من توقيعاته ع ..... ص : 150بحار الأنوار (ط - بيروت) / ج 80 / 315 / باب 5 المواضع التي نهي عن الصلاة فيها ..... ص : 305بحار الأنوار (ط - بيروت) / ج 97 / 128 / باب 3 آداب الزيارة و أحكام الروضات و بعض النوادر ..... ص : 124
🔴 امام رضا علیه السلام فرمودند: لا یستَکمِلُ عَبدٌ حقیقةَ الایمانِ حَتَّى تَکونَ فیهِ خِصالُ ثَلاثٍ: اَلتَّفقُّهُ فِى الدّینِ وَحُسنُ التَّقدیرِ فِى المَعیشَةِ، وَالصَّبرُ عَلَى الرَّزایا؛
♦️هیچ بنده اى حقیقت ایمانش را کامل نمیکند مگر این که در او سه خصلت باشد: دین شناسى، تدبر نیکو در زندگى، و شکیبایى در مصیبت ها و بلاها.
📚بحار الانوار، ج 78، ص 339،
🗓روزبزرگداشتمرحومآیةأللهکاشانی درپیقیام پرعبرت ۳۰تیر ملتایران به رهبری مرحوم آیت الله کاشانی دراعتراضبهنخستوزیریاحمدقوام و حمایت از نخستوزیری مصدق
🔴امام خمینی(ره):آقای کاشانی از جوانی در نجف بودند و یک روحانی مبارز بودند. مبارزه با استعمار، آن وقت البته انگلستان بود مبارزه با او. در ایران هم که آمدند تمام زندگیشان صرف همین معنا شد و من از نزدیک ایشان را میشناختم ۶۲/۹/۲۶
♦️رهبرمعظم انقلاب:مرحوم آيةالله كاشانى يك مرد مجتهد قوى بود كه در دوران بعد از حادثهى ۲۸ مرداد ايشان چند سفر مشهد آمده بودند، بنده آن وقت طلبه جوانى بودم در مجلس ايشان حاضر ميشدم. ايشان دو سال ماه رمضان در مشهد بود علماى بزرگ مشهد در شبهاى ماه رمضان ميآمدند در محضر ايشان بحثهاى علمى میشد و همه از مرحوم آيةالله كاشانى استفادههاى زيادى میكردند! ۶۳/۴/۲۹
🗓روزبزرگداشتآیةأللهکاشانی
🔴رهبرمعظم انقلاب :
♦️از ۳۰تیر۱۳۳۱ که آیةالله کاشانی توانست ملت ایران را آنطور به صحنه بیاورد، تا ۲۸مرداد۱۳۳۲ که عوامل امریکا توانستند مصدق را سرنگون کنند، یکسال نشد. در این یکسال با توطئه ایادی ضد استقلال این ملت، دکتر مصدق مرتب فاصله خود را با آقای کاشانی زیاد کرد، تا اینکه آیةالله کاشانی چند روز قبل از کودتای ۲۸ به مصدق گفت من میترسم با این وضعی که دارید، علیه شما کودتا کنند.
♦️دکتر مصدق گفت: من مستظهر به پشتیبانی مردم ایران هستم! اشتباه او همینجا بود. ملت ایران را سرانگشت روحانی مثل آیةالله کاشانی وادار میکرد که به میدان بیاید و جان خود را به خطر اندازد. در ۲۸ مرداد که کاشانی منزوی و خانهنشین بود، و در واقع دولت مصدّق او را منزوی و از خود جدا کرده بود، عدم حضور او در صحنه موجب شد که مردم نیز در صحنه نباشند؛ لذا کودتاچیهای مأمور امریکا بخشی از ارتش را به تصرف درآورند و با يک مشت الواط کودتا کردند و ۲۵سال این ملت زیر چکمه دیکتاتوری محمدرضا لگدمال شد و ملی شدن صنعت نفت هم هیچ شد. بخاطر جدا شدن از روحانیت. اینها عبرت است! ۸۰/۸/۲۰
🔴 به مناسبت سالگرد قیام ۳۰ تیر ۱۳۳۱ شمسی
♦️نقش انکار ناپذیر آیت الله مجاهد سید ابوالقاسم کاشانی در قیام ۳۰ تیر
♦️ تظاهرات مردم از ۲۸ تیر آغاز شد و هر روز گسترش یافت. قوام بلافاصله بیانیه شدیداللحنی علیه مخالفان منتشر ساخت. آیتالله کاشانی نیز رهبری خود را علنی تر کرد. ایشان یک روز پس از اطلاعیهی قوام، اعلامیهای خطاب به نیروهای نظامی و انتظامی صادر کردند که در قسمتی از آن آمده است"سربازان عزیز شما گرامیترین فرزندان وطن و عزیزترین افراد کشورید و این عزت شما در گروی خدمات صادقانهی شما به مملکت و ملت و دین است و هر قدر استقلال بیشتر و محکمتر باشد، قدر و ارزش شما بیشتر خواهد بود، بگذارید خدا و ملت از شما خشنود باشند؛ زیرا امروز جنگ و جدال بین دو صف حق و باطل است.
♦️اعمال احمد قوام، که تنها برای جاهطلبی و برگشت انگلیسیها و استعمار است، نباید به دست شما انجام و شما را در مقابل خونها و حقکشیها مسئول کند"آیتالله کاشانی همچنین برای روشن کردن مواضع مردمی خود مصاحبهی مطبوعاتی داخلی و خارجی در ۲۶ تیر ترتیب داد.این مصاحبه یکی از مصاحبههای مطبوعاتی نادر در تاریخ آن زمان بود؛ایشان در این مصاحبه گفته بودند: «احمد قوام باید بداند در سرزمینی که مردم رنجدیده آن، پس از سالها رنج و تعب، شانه از زیر دیکتاتوری کشیدهاند، نباید رسماً اختناق افکار و عقاید را اعلام و مردم را به اعدام دستهجمعی تهدید نماید. من صریحاً میگویم که بر عموم برادران مسلمان لازم است که در راه این جهاد اکبر، کمر همت محکم بربسته و برای آخرین مرتبه به صاحبان سیاست استعمار ثابت کنند که تلاش آنها در به دست آوردن قدرت و سیطرهی گذشته محال است و ملت مسلمان ایران هیچگاه به بیگانگان اجازه نخواهد داد که به دست مزدوران آزمایششده، استقلال آنها پایمال و نام با عظمت و پرافتخاری را که در اثر مبارزهی مقدس خود به دست آورده است، مبدل به سرشکستگی شود»اعتراض طبقات مردم گسترش یافت و ناآرامی تهران را فرا گرفت
♦️نظامیان شاه با تانک و زرهپوش به خیابانها آمدند و در نقاط مهم پایتخت مستقر شدند. قوام به منظور ساکت کردن آیت الله، که نقش زعامت مردم را داشت، تماسهایی بی نتیجه با ایشان برقرار کرد.روز۲۹ تیر آیت الله کاشانی، نامهای به حسین علا داد که مقصر اصلی شاه است.اگر ظرف ۲۴ساعت دولت قوام برکنار نشود، به دربار حمله خواهیم کرد.صبح روز ۳۰ تیر شهر تهران یکپارچه تعطیل بود. مردم که تحت زعامت آیت الله کاشانی با شعار هایشان خواستار برگشت مصدق به نخست وزیری بودند به طرف خیابانهای مرکز شهر و میدان بهارستان حرکت کردند.شاه کاملاً تسلط بر اوضاع را از دست داده بود. شاه با ارتشش به قتل عام روی آورد.تمامی محاسبات شاه و قوام نافرجام ماند.آنها تصور میکردند از طریق نوکری لندن و واشنگتن میتوانند مردم را مرعوب سازند، ولی مردم با دست خالی به شهادت می رسیدند و خشمگین تر
♦️ مردم اجساد شهدا را به دوش میگرفتند و علیه دستگاه شعار می دادند.همان روزدرساعت۴بعدازظهر قوام استعفایش را به شاه داد.نقش آیتالله کاشانی در بسیج مردم و در قیام ۳۰ تیر محوریترین جنبهی آن حرکت اجتماعی بود[در حالیکه مصدق در طول این قیام، بدون تحرک و منتظر نتیجه ماند] حسن گرامی، درباره رهبری آیتالله کاشانی دراین قیام اینگونه عنوان میکند: آیتالله کاشانی با زحمات فراوان مردم را به خیابانها کشید
♦️ایشان حتی برای این مهم عدهای زیادی را برای هماهنگی به شهرستان ها اعزام نمود.قیام ۳۰ تیرمقدمه بسیاری از تحولات معاصر بود.بدون شک، اگر قیام این روز نبود استکبار به راحتی حاضر به عقبنشینی از مواضع خود نمی شد.قیام مردم، جهان را قانع کرد که نفت ملی حق مشروع مردم ایران است. به همین دلیل میتوان نقش آیتالله کاشانی را در ملی شدن صنعت نفت در اینجا ردیابی کرد.قیام۳۰تیر دستاوردهای زیادی را در تاریخ ایران به جا گذاشت
♦️یکی از مهمترین آن، احیای مفهوم روحانیت حقیقی و نقش عالمان واقعی در عرصهی سیاسی واجتماعی جامعه بود.زیرا قبل تر انگلیس با منحرف کردن نهضت مشروطه و به شهادت رساندن رهبر مشروعه خواه آن(مرجع شهید، علامه شیخ فضل الله نوری) زمینه های ظهور نوکر خود یعنی رضا قلدر را فراهم کرده بود! و عالمان واقعی دین را به واسطه عواملش! در فضای سیاسی کشور به حاشیه رانده بود؛ اما حضور درخشان آیتالله کاشانی در قیام ۳۰ تیر ثابت کرد، عالم واقعی در سیاست و جامعه ایران نقشی غیر قابل انکار دارد و نمیتوان بدون توجه به قدرت و نفوذ آنان تحولات مردمی را پیش برد
♦️گرچه متأسفانه مصدق به علت خود بزرگ بینی،گرایش به آمریکا و فاصله از آیت الله کاشانی و مردم متدین،باعث شکست قیام و روی کار آمدن مجدد شاه ونوکرانش شد!و این درسی است برای امروز ما که ضمن عبرت، مراقب نفوذ عوامل استکبار با هرلباسی باشیم
🔴گوشه ای از مبارزات شهید کافی با رژیم منحوس پهلوی
🌹شهید حجه الاسلام شیخ احمد کافی به علت یورش عمال رژیم به مردم و واقعهی ۱۹ دیماه ۵۶ در آن شهر، وی سلسله سخنرانیهای خود را در آنجا بهعنوان اعتراض قطع و از ادامهی آنها خودداری کرد.
♦️ مراسم چهلم آیتالله حاج آقا مصطفی خمینی را بطور مفصل و مجلل در مهدیهی تهران برگزار نمود که موجب خشم و کینهی شدید رژیم نسبت به وی شده بود.
♦️در ۲۸ اردیبهشت ماه ۵۷ مردم سیرجان پس از سخنرانی کافی در آن شهر تظاهرات خیابان ضدحکومتی شدیدی برپا کردند و با نیروهای امنیتی و پلیس درگیر شدند.
♦️در تیرماه ۵۷-در معیت حاج عموی خود به حج عمره مشرف و نیز به زیارت قبر منور حضرت زینب(س) در سوریه نائل آمد. در این سفر همچنین با امام موسی صدر در شهر صور لبنان ملاقات داشت.
♦️پس از اتمام سفر حج و سوریه و ورود به تهران، به دستور و امر حضرت امام از مراسم جشن سالانهی نیمهی شعبان در مهدیهی تهران خودداری نمود؛ در ۲۹ تیر ماه ۵۷ با فشار و تهدید ساواک مجبور به مسافرت به مشهد شد.
♦️در ۳۰ تیر ماه ۵۷- رژیم یک تصادف و سانحهی ساختگی برای قتل وی که از قبل برنامهریزی کرده بود به اجرا گذارد.
♦️در روز جمعه ۳۰ تیر ماه ۱۳۵۷ مطابق با روز نیمه شعبان، کافی این واعظ مخلص بینظیر بر اثر این تصادف ساختگی نزدیک پاسگاه ژاندارمری چناران بین راه قوچان و مشهد در سن ۴۲ سالگی به شهادت رسید.
🕊 شادی روح بلندش الفاتحه مع الصلوات