19.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولتی به جذابی کیک تولد🤤
مواد لازم :
قهوه ی فوری : یک ق غ
آب جوش: یک سوم لیوان
بیسکوییت پتی پور : یک تا یک و نیم بسته
موز : دو عدد
گردو :چند عدد
خامه ی قنادی : 500گرم
گاناش(ترکیب شکلات و خامه) برای تزیین به دلخواه
𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 🍕 ͈
ࣰ @Cookimag
17.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین فیروز کوهی😍
مواد لازم :
برنج ۳ پیمانه
شوید ۳۰۰ گرم
گرد غوره ۲ ق غ
سیب زمینی ۱ عدد
سردست گوسفند ۵۰۰ گرم
آلو ۵ عدد یا بیشتر
نمک، فلفل سیاه
زعفران دم کرده
روغن حیوانی
دارچین
𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 🍕 ͈
ࣰ @Cookimag
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی کلمپه خرمایی 🍪
𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 🍕 ͈
ࣰ @Cookimag
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک یخچالی بدون فر و قالب🍰
برای سس شکلاتی:
۲ ق غ نشاسته
۲ ق غ پودر کاکاعو
۳ ق غ شکر
۲ لیوان شیر
شکلات تخته ای یک بسته
𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 🍕 ͈
ࣰ @Cookimag
12.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقوای رز😍
𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 🍕 ͈
ࣰ @Cookimag
9.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خیس شکلاتی بدون فر🍫
𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 🍕 ͈
ࣰ @Cookimag
12.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون فر و همزن درستش كن😍
مواد لازم :
۵۰۰ گرم آرد نخودچی معادل ۵ لیوان فرانسوی
۳ ق غ آرد گندم یا آرد برنج
۱۷۵ گرم یا تقریبا یک لیوان پودر قند
۲۰۰ گرم یا یک لیوان روغن جامد یا روغن صاف قنادی یا کره و حتی روغن کرمانشاهی
یک ق غ پودر هل
𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 🍕 ͈
ࣰ @Cookimag
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سس مخصوص کیکای شکلاتی🤤
𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 🍕 ͈
ࣰ @Cookimag
13.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آماده کردن قیف و ماسوره😁
𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 🍕 ͈
ࣰ @Cookimag
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله هم خورده شیشه داره ولی از نوع خوشمزه خوشگلش😍
پودر ژله رنگی به تعداد رنگ دلخوا
آبجوش برای هر بسته ۱ونیم لیوان
برای پاناکوتا
ژلاتین ۱ونیم قاشق
آب نصف لیوان
شیر ۱ونیم لیوان
شکر ۵قاشق
وانیل نوک قاشق
خامه ۱۰۰گرم
𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 🍕 ͈
ࣰ @Cookimag
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باسلوق یا راحت الحلقوم؟🥺
مواد لازم :
نشاسته نصف لیوان
شکر نصف لیوان
ژله یه بسته
آب یک ونیم لیوان
𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 🍕 ͈
ࣰ @Cookimag
13.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیدی چیپس میخری نصفش باده ، پس این فیلمو ببین😉
مواد لازم :
سیب زمینی 🥔
روغن 🍶
یخ🧊
نمک 🧂
ادویه دلخواه 🧂
حتما سیب زمینی ها نازک برش بخورن و گرنه نرم میشن 😉
𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 🍕 ͈
ࣰ @Cookimag