13.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کاستلا یا کیک اسفنجی ژاپنی 🍰🍫
آرد : ۷۰ گرم
تخم مرغ : ۴ عدد
روغن مایع : ۵۰ گرم
پودر کاکائو : ۳۰ گرم
شکر دانه ریز : ۹۰ گرم
شیر : ۹۰ میلی لیتر
آبلیمو : نصف قاشق چایخوری
وانیل : نصف قاشق چایخوری
𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 🍕 ͈
ࣰ @Cookimag
14.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شام فوری😋
مواد لازم :
تخم مرغ ۲ عدد
جعفری ۲-۳ ق غ
سیب زمینی ۱ عدد
پنیر پیتزا کم چرب
فلفل دلمه ۲ ق غ
نمک، فلفل
𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 🍕 ͈
ࣰ @Cookimag
18.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•ناگت مرغ شکم پر😋•
به جرات میگم اینقدر خوشمزە میشه که عاشقش میشی🤩
~❤️مواد لازم برای ده تا ناگت:
سینه مرغ 1عدد
پنیر ورقه ای 2عدد
نون تست 2عدد
شیر 5 ق غ
کرانچی پنیری 1بسته
آرد 5 ق غ
پنیر پیتزا به میزان لازم
𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 🍕 ͈
ࣰ @Cookimag
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
ترشی ترب زرد💛
🌹
مواد لازم:
💐ترب سفید ۱کیلوگرم
💐سرکه ۵۰۰ میلیلیتر
💐آب ۵۰۰میلیلیتر💛شکر ۱۰۰ گرم
نمک ۳۰گرم (اختیاری)
💐دانه گل گاردنیا ۵تا۱۰عدد
𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 🍕 ͈
ࣰ @Cookimag
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•ساندویچ مرغ با سس ذرت😋•
بی شک خوشمزه ترین ساندویچ مرغ ایشونه🤌🏻
𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 🍕 ͈
ࣰ @Cookimag
12.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین مرغ پرتقالی با برنج چشم بلبلی🍚🍗🍊👀
𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 🍕 ͈
ࣰ @Cookimag
16.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐💐💐💐❤️💐💐💐💐
🍗چیکن پاپکورن راحت و خوشمزه
😍
مرغ حتما به قطعات کوچک خرد بشه
داخل ادویه ها و شیر وسرکه بخوابونید حداقل دو ساعت بعدش پودرسوخاری وادویه ها و آرد رومخلوط کنید مرغهای مزه دار شده روداخلش بغلطونید و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید بعد از سرخ شدن داخل ابکش فلزی بریزین تا ترد بمونه
𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 🍕 ͈
ࣰ @Cookimag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی بندری سه سوته🐦🐦🐦
𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 🍕 ͈
ࣰ @Cookimag
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسکاچ دورو بدوزیم🤓
𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 🍕 ͈
ࣰ @Cookimag
15.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نون تافتون
𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 🍕 ͈
ࣰ @Cookimag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رپ سبز جایگزین نان 🍞🥖🫓
پروتئین بیشتر بدون کربوهیدرات
یه لیوان اسفناج 👋
۲ عدد تخم مرغ 🥚🥚
کاملا مخلوط کنید و تو ماهیتابه بریزید
𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 🍕 ͈
ࣰ @Cookimag
10.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چندمدل بورانی خوشمزه💚💜
𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 🍕 ͈
ࣰ @Cookimag