خادمیاران تخصصی آملی در حرم مطهر حضرت امام حسن عسکری علیه السلام در سامراء
⚡️بیست و پنج نفر از خادمیاران شهرساان آمل ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات هماینک در سامراء به مرمت و بازسازی اشتغال دارند.این حضور داوطلبانه یکماهه است و کاروان جدید بزودی اعزام خواهند شد
شماره کارت: ۵۸۹۲۱۰۷۰۴۶۱۳۵۴۰۹
https://eitaa.com/ATbat_Amol
روابط عمومی ستاد توسعه و بازسازى عتبات عاليات شهرستان آمل
24.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مراحل آماده سازی سازه جدید «تل زینبیه» با استفاده از هنر معماری اسلامی در کربلای معلی
ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات اجرای طرح توسعه حرم مطهر امام حسین (ع) و «تل زینبیه» در شهر کربلا را به عهده دارد .
ساختمان جدید تل زینبیه که یکی از زیرپروژههای طرح بزرگ توسعه حرم امام حسین (ع) است، با همت خیران و مهندسان ایرانی در حال ساخت است.
🕌 روابط عمومی ستاد توسعه و بازسازى عتبات عاليات شهرستان آمل
https://eitaa.com/ATbat_Amol
هدایت شده از عطااله میرزایی
29.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ گزارش تصویری بخشی از اعزام نیروهای تخصصی و کارگر به عراق جهت ساخت ،توسعه بازسازی عتبات عالیات
روابط عمومی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان آمل
https://eitaa.com/ATbat_Amol
هدایت شده از علی اکبر اعتمادی نیا
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نظر آیتالله سیستانی برای نامگذاری صحن کنار حرم علوی/ وقتی مرجع شیعیان عراق با نامگذاری صحن حضرت زهرا (س) موافقت کرد
یک روز خدمت آیتالله سیستانی رسیدم و گزارشی از صحن دادم و اصلا قرار نبود درباره اسم صحن مطلبی عنوان کنم. آخر جلسه بدون اینکه حتی تصمیمی از قبل گرفته باشم و مطالعهای داشته باشم این موضوع را مطرح کردم و به ایشان گفتم: «خودتان میدانید که حضرت زهرا(س) در مدینه غریب هستند. ما دوست داریم که یادی از ایشان در مرقد آقا امیرالمؤمنین(ع) داشته باشیم. شنیدیم نظر شما برای نامگذاری صحن، امام هادی(ع) است، اگر نظر قطعی است، علی رأسی و علی عینی. اما اگر نه و راهی دارد، اسم صحن را حضرت زهرا(س) بگذاریم». بعد ایشان قبل از اینکه درباره سایر گزارشهایی که درباره صحن ارائه دادم، مطلبی بیان کنند، به همین موضوع اشاره و با تشویق، با نامگذاری صحن به نام حضرت زهرا (س) موافقت کردند.
راوی : علیرضا فداکار
شماره کارت: ۵۸۹۲۱۰۷۰۴۶۱۳۵۴۰۹
https://eitaa.com/ATbat_Amol
روابط عمومی ستاد توسعه و بازسازى عتبات عاليات شهرستان آمل
ضرورت بازسازی اعتاب مقدسه
قسمت ۶ : دوره صفویه
🔹از ورود شاه اسماعیل اول تا دوران شاه عباس اول، حدود یک قرن گذشت. عباس اول که همیشه خود را »کلب آ ستان علی« می نامید، به قصد زیارت آستان امیرالمؤمنین (ع)در سال 1032هجری قمری به سمت عراق حرکت نمود و موفق به فتح آن گردید.
زمانی که شاه عباس، مظفرانه قدم به خاک عراق نهاد، مشاهد مشرفه مورد توسعه و آبادانی فزایندهای قرارگرفت. در این زمان، حرم مقدس حضرت علی (ع)در جایگاه اوّل قرار داشت. در واقع، بنای فعلی نجف، در این دوران گذاشته شد.
شیخ بهایی، وظیفه طراحی و نظارت بر بنای آستان مطهر را بر عهده گرفت. او طرح بسیار جامع و با شکوهی را ارائه کرد.
گنبد رفیعی برای حرم بنا شد و اطراف آن را رواقی به عرض دوازده زراع و گرداگردش، حجرههایی ساختند و دربهای بسیار نفیس از هنر خاتم بر آنها نصب نمودند.
قبه حرم با کاشیهای زمرّدی منقّش آراسته و داخل آن با بهترین کاشیهای اصفهان و سنگهای مرمر، تزیین شد.
درب چوبی قدیمی حرم را برداشتند و دربی از نقره به جای آن قرار دادند. وضوخانه، کاروانسرا، دارالشفاء و مطبخ نیز جهت اقامت و آسایش زائران ساخته شد.
به دستور شاه عباس ضریحهای فولادی با شکوهی ساختند که در سامراء، کاظمین مقدسه، کربلای معلی و نجف اشرف نصب گردید.
شاه دستور تعمیر کاشیهای حرم امام حسین (ع) را نیز صادر نمود و آسیبهای وارده به حرم کاظمین را برطرف کرد.
ادامه دارد...
🕌 روابط عمومی ستاد توسعه و بازسازى عتبات عاليات شهرستان آمل
https://eitaa.com/ATbat_Amol
14.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پروژه ساخت صحن حضرت زهرا سلاماللهعلیها در نجف اشرف، با نگاه به سیصد سال آینده انجام شده و تمامی هزینههای آن از راه نذورات مردمی بوده است.
در طول دوران ساخت آن حدود ۱۲۰۰ کارگر و استادکار ایرانی در رشتههای معماری، آیینهکاری، مقرنس و ساخت درب و پنجره و... فعالیت داشتند.
🕌 روابط عمومی ستاد توسعه و بازسازى عتبات عاليات شهرستان آمل
https://eitaa.com/ATbat_Amol
امام حسین علیه السلام:
إيّاكَ أن تَكونَ مِمَّن يَخافُ عَلَى العِبادِ مِن ذُنوبِهِم ويَأمَنُ العُقُوبَةَ مِن ذَنبِهِ.
مبادا از كسانى باشى كه به سبب گناهانِ بندگانِ خدا بر سرنوشت آنان بيمناك است، ولى خود را از سزاى گناه خويش ايمن مى داند.
🗓 یکشنبه
۴ آذر ۱۴۰۳
۲۲ جمادی الاولی ۱۴۴۶
۲۴ نوامبر ۲۰۲۴
🕌 روابط عمومی ستاد توسعه و بازسازى عتبات عاليات شهرستان آمل
https://eitaa.com/ATbat_Amol
📸 | #گزارش_تصویری
🕌 | همایش طلایه داران نشان ارادت ۱۶ آذر در شهرستان آمل برگزار میشود.
🔖 #جلسه هماهنگی همایش طلایه داران نشان ارادت با حضور حجتالاسلام والمسلمین یعقوبیان (امام جمعه محترم آمل و رئیس هیئت امناء عتبات)، امام جمعه محترم بخش دابودشت و دشتسر و لاریجان و بخشداران محترم شهرستان، جناب اعتمادینیا (مسئول ستاد) و اعضای ستاد عتبات شهرستان آمل برگزار شد.
🗓️ یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳
🕌 روابط عمومی ستاد توسعه و بازسازى عتبات عاليات شهرستان آمل
https://eitaa.com/ATbat_Amol
🕌 | پروژه اختصاصی آمل در توسعه و بازسازی عتبات عالیات ۱۶ آذر ماه رونمایی میشود.
🏷️ حجتالاسلام والمسلمین یعقوبیان امام جمعه محترم آمل در نشست ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان آمل با اشاره به ارتباط گسترده فرهنگی، دینی و اجتماعی ایران و عراق گفتند: اختلاف افکنی میان مردم دو کشور از برنامه های کلان استعمار برای تسلط خاورمیانه و چپاول منابع این منطقه است. یکی از راه های مقابله با کلان برنامه استعمار افزایش ارتباطات فرهنگی و معنوی است.
🔖 رییس محترم هیئت امناء ستاد عتبات آمل تصریح کرد: بر پایهی برنامه ریزی ها، همایش طلایه داران نشان ارادت ۱۶ آذر در شهرستان آمل برگزار میشود. این همایش در بخش عمومی با حضور آحاد مردم شریف در مصلی و بخش تخصصی با حضور اصناف و کارآفرینان شهرستان برگزار خواهد شد.
🗞️ ایشان افزودند: افزایش مشارکت مردم، گلریزان و همچنین رونمایی از پروژه اختصاصی آمل در توسعه و بازسازی عتبات عالیات در این روز از جمله بخش های این همایش در بخش عمومی است.
🗓️ ۴ آذر ماه ۱۴۰۳
🕌 روابط عمومی ستاد توسعه و بازسازى عتبات عاليات شهرستان آمل
https://eitaa.com/ATbat_Amol
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان و همراهان با آیتالله محمدی لائینی نماینده مقام معظم رهبری و رئیس هیات امناء ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان دیدار کردند.
مرتضی عبادی در ابتدای دیدار ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت زهراء سلامالله علیها و تبریک هفته بسیج ، گزارشی از عملکرد ستاد عتبات در حوزه فرهنگی و برپایی همایشها و همچنین جلسات مستمر هیاتهای امناء ستاد در شهرستانها ارائه و میزان مشارکت مردمی در مرمت و بازسازی اعتاب مقدسه بویژه صحن مطهر حضرت زهراء(س)و حضرتزینب(س) در نجف و آنگاه کربلا را افزایشی اعلام کرد .
وی تصریح کرد؛ مازندرانی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ مشارکت مالی افزایشی ۴۰ درصدی را تجربه و این آمار در ششماهه اول سال ۱۴۰۳ نیز روند افزایشی را نشان می دهد.
رئیس ستاد عتبات دلدادگی مازندرانیها در مرمت حرمهای مطهر بویژه حرم مطهر امام حسین علیهالسلام را ستود و از نقش اعضاء هیات امناء بویژه ائمه جمعه شهرستانها بخصوص شهرستانهایی که رتبه های اول مشارکت را اخذ نمودند قدردانی کرد.آیتالله لائینی در این نشست ضمن اشاره به تغییر ژرف حرمها ، نقش ویژه ستادعتبات در مرمت و بازسازی اعتاب مقدسه و تلاش برای حفظ شعائر را تمجید کرد.
نماینده مقام معظم رهبری همچنین روند افزایشی مشارکت مردمی را موجب خرسندی دانسته وفرمود؛ خدای را شاکریم که پس از سالیان متمادی این فرصت اینک نصیب ما شد تا در بازسازی حرم مشارکت نمائیم و قطعا مردم شریف مازندران می دانند که با پایان این پروژهها توافیق مشارکت کاهش می یابد لذا بر همراهی همهی عزیزان با ستاد عتبات تاکید می کنم
@rahenejat01401