فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 منان رئیسی، مخالف وزیر پیشنهادی راه: در ۲ سال پیاپی که خانم صادق دبیر شورایعالی شهرسازی بود رشد قیمت مسکن در تهران رتبۀ اولِ ۱۵۰ کلانشهرِ جهان شد
🔹شاید بگویید این چه ربطی به شورایعالی شهرسازی دارد ربطی به این است که ریشۀ عمدۀ مسئلۀ مسکن به سیاستهای اشتباه مدیریت زمین است.
🔹خانم صادق در دوران مسئولیتش مانع الحاق زمین به برخی شهرها شد.
تولید به نام جهانیسازی در مسیر نابودی🤚
آلومینیوم ایرانی با #دلار ۶۳۷۰۰ تومانی به ملت ایران فروخته شد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ثابتی و پاسخ قالیباف
هدایت شده از حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ ماده ۲۰۴ آییننامه داخلی مجلس چیست؟
🔰 آیا متن صریح این ماده قانونی قابل تفسیر است که آقای قالیباف به آن دست زده؟! در حال حاضر دو ساعت قبل از شروع رسیدگی به بررسی برنامه هر وزیری، امکان ثبتنام برای نمایندگان فراهم میشود و حدود نیم ساعت قبل از شروع بررسی، قرعهکشی آن صورت میگیرد.
اشکال این روش غیر آییننامهای دو چیز است: اولا آییننامه که رئیس مجلس برای رعایت و اجرای آن قسم خورده، نقض میشود و این میتواند در مواد دیگر تبدیل به عادت و رویه شود. ثانیا نمایندگان فرصتی ندارند تا روی موضوع موافقت یا مخالفت کار کنند. برای همین برخی موارد شاهد موافقت یا مخالفتهای ضعیف هستیم.
👈 کانال حمید رسایی: @rasaee
🔻بازی خطرناک با جایگاه رهبری/ انتقام اصولگرایان از شکست انتخابات مجلس چگونه به تضعیف جایگاه رهبری و استقلال مجلس میانجامد؟
🔹 روز گذشته و در جریان بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی امور خارجه، امیرحسین ثابتی نطقی آتشین بر علیه جریانهای لابیگر در مجلس داشت که با واکنش گسترده دو جریان اصولگرا و اصلاحطلب شد.
🔹 امیرحسین ثابتی نماینده مجلس در ابتدای نطق خود گفت: «برخی از نمایندگان بازی خطرناکی را برای رأیآوری عباس عراقچی راه انداختند. رهبری انقلاب بارها گفتهاند که مجلس شورای انقلاب اسلامی قوهای مستقل است و باید مستقلان تصمیم بگیرد. آیا متوجه هستید که عوارض برخی گفتهها از جمله اینکه به تمام وزرا باید رای بدهید آگاه هستید؟ کاری نکنید که استقلال مجلس شورای اسلامی زیر سؤال رود.»
🔹 این سخنان در واکنش به لابیهای مخفی در صحن مجلس بیان شد که تلاش میکردند، با گزاره «آقا فرمودند عراقچی وزیر باشد» نظر مخالفان وزارت او را تغییر دهند.
🔹 قابلپیشبینی بود اصلاحطلبان به این سخنان واکنش نشان دهند؛ اما نکته عجیب ۲۴ ساعت گذشته، حملات رسانههای وابسته به اصولگرایان و شخص رئیس مجلس به ثابتی است.
🔹 این رسانهها سعی کردند سخنان ثابتی را مساوی با عدم ولایتپذیری او تعریف کرده و رای مثبت به عراقچی را نشاندهنده ولایتپذیری! کلیدزدن این پروژه رسانهای علیه یک نماینده مجلس توسط رسانههای چپ و راست اما بازی خطرناکی با جایگاه رهبری و استقلال مجلس است.
⬅️ ادامه این گزارش را در سایت رجانیوز بخوانید:
🌐 http://rajanews.com/node/382061
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ اگر تا الان تصمیم به سفر اربعین نگرفتید، دل را بزنید به دریای خروشان حسینیان و عزم سفر کنید. این سفر عادی نیست... اگر همچنان تردید دارید به سخنان امیلی گرت ویل، مستندساز انگلیسی گوش کنید و یا علی را بگویید.
🔴 آمارسازی برای گرانسازی
قاچاق روزانه ۱۰ میلیون لیتر گازوئیل؟ یعنی ۵۰۰ تانکر حمل سوخت به مقصد افغانستان در یک روز گازوئیل ببرند!؟ این حجم حتی از مسیرهای رسمی و اتوبانها هم تا امروز امکانپذیر نبوده!
این به اصطلاح متخصصان و کارشناسان آمارسازی میکنند تا مردم به گرانسازیشان راضی شوند!
#مکتب_گرانکن
🛑 هوشنگ حریرچیان بازیگر تلویزیون درگذشت
🔹حسن اکلیلی، کمدین و بازیگر سینما و تلویزیون و تئاتر اصفهانی در صفحه مجازی خودش خبر از درگذشت هوشنگ حریرچیان بازیگر پیشکسوت سینما داد.
🔹هوشنگ حریرچیان بازیگر تئاتر و سینما و تلویزیون ایران متولد ۲۰ مرداد ۱۳۱۱ در ۹۱ سالگی درگذشت.
🔹از آثار این بازیگر پیشکسوت میتوان به سریالهای آشپزباشی، ساختمان پزشکان و پژمان اشاره کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥راهکار وزیر مسکن پیشنهادی برای خانهدار کردن مردم/ از مخالفت با واگذاری زمین تا اخراج مردم از کلانشهرها
فرزانه صادق مالواجرد، گزینه پیشنهادی وزارت راه و شهرسازی دولت چهاردهم است. گزینهای که بررسی صلاحیت او تاکنون حواشی زیادی را به همراه داشته است.
ریشه این حواشی را باید در اقدامات و اظهارات گذشته او بررسی کرد، از نامه اخیر وی به رئیسجمهور تا مخالفتهای او با واگذاری زمین که منجر به کنارهگیری او از دولت گذشته شد..
#بسیار_مهم
🔹آخرین وضعیتِ وزرایِ لبمرزیِ دولت در بهارستان؛
🔻تاریخِ جمعبندی: ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۰۰:۵۰
▪️به ترتیب افرادِ زیر در معرضِ خطرِ عدم رای اعتماد در مجلس شورای اسلامی هستند:
▪️۱. محمدرضا ظفرقندی؛ وزارت بهداشت
▪️۲. احمد میدری؛ وزارت کار
▪️۳. سیدرضا صالحی امیری؛ وزارت میراث
▪️۴. محمد اتابک؛ وزارت صمت
▪️۵. فرزانه صادق مالواجرد؛ وزارت راه
▪️۶. محسن پاک نژاد؛ وزارت نفت
⭕️درباره این اسامی نکات زیر گفتنیست؛
▪️۱. علیرغم تخصص و تعهد "ظفرقندی" و تایید آن توسط بخش زیادی از نخبگان، ولی جوسازیِ سنگین علیه وی و بازنشر مصاحبه ظفرقندی علیه مجلس، توانسته روزهای خوبی را برای مخالفانش رقم بزند.
▪️۲. علیرغم نطقِ خوبِ "احمد میدری" ولی کماکان کفهی وزنهیِ مخالفان او سنگین است. تلاشهای علی ربیعی و اطرافیان او برای حفظ میدری در مجلس شدت گرفته است، برخی منابع نیز گفتند که در صورت افتادن میدری، شاید "علی ربیعی" شخصا و مجددا نامزد پست وزارت رفاه شود؛ البته این بستگی دارد که صالحی امیری از مجلس رای اعتماد میگیرد یا خیر. خاستگاهِ ماهیتی "ربیعی" و "صالحی امیری" هر دو یک وزارتخانه است.
▪️۳. "سیدرضا صالحی امیری" روزهای بهتری را نسبت به شنبه و یکشنبه گذرانده و اگر فردا بتواند در صحن مجلس به خوبی از خود و برنامههایش دفاع کند، زمینِ بازی به نفعش جابهجا میشود. راس منفی کمیسیون فرهنگی با ترکیبِ خاصِ خود علیه "صالحی امیری" شاید نسبت به کف صحن مجلس خیلی مهم نباشد!
▪️۴. "محمد اتابک" علیرغم مخالفان زیاد و همچنین دفاعِ جدی منتقدینش از موضع خودشان، ولی توانسته کمی شرایط خود را بهبود ببخشد. تلاشهای #غیررسمی زیادی برای اتابک در حال انجام است که اگر محقق شود شرایطش عوض خواهد شد و اگر شکست بخورد، درسِ عبرت کابینه خواهد شد.
▪️۵. "فرزانه صادق" با نطقِ خوب و ایجاد موجِ مثبت، نزدیکِ صندلیِ یک وزارت راه است.
▪️۶. "محسن پاک نژاد" هم این روزها با حمایت ویژهیِ بخشهایی از حاکمیت که روزی نیرویِ آنها بوده، بازی را تا حد زیادی به نفع خودش تغییر داده است. لابیهای سنگین و نیمهسنگینِ "پاک نژاد" او را از وزیرِ حتمیِ سقوط کننده" به گزینه ۶ لیست سقوطیها کشانده است. نطقِ روزِ دفاع پاک نژاد، یکی از مهمترین بخشهایِ کمپین رایِ اعتماد وی است.
⭕️پی نوشت #مهم: علیرغم تلاشهای مهم و یکدست برای گرفتنِ رایِ اعتمادِ همهی وزرای پیشنهادی در مجلس، ولی باید صبر کرد و دید مجلس به دنبالِ عمل به وظیفهی قانونی خود است یا در آینده سیبلِ انتقادات افکار عمومی بابت ضعفهای برخی وزرا خواهد شد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عباسی، مخالف وزیر پیشنهادیِ علوم: در برنامهٔ آقای سیمایی آنقدر به موارد زیادی اشاره شده که هیچ اولویت مشخصی در آن وجود ندارد
🔹سهم آموزشهای مهارتی در انتهای برنامهٔ هفتم باید به ۴۰ درصد برسد که در برنامهٔ آقای سیمایی راهکار رسیدن به این مشاهده نشده است.
🔹هیچ برنامهای برای اجراییشدن مادهٔ ۲۳ قانون افزایش بهرهوری که تکلیف وزارت علوم است، مشاهده نشده است.
🔹افرادی که تهمت تقلب در سال ۸۸ به نظام اسلامی تهمت تقلب زدند و از کارشان پشیمان نیستند، صلاحیت حضور در ریاست دانشگاهها را ندارند؛ مراقب این موضوع باشید!
🔹آقای سیمایی! شما حتی سابقهٔ ریاست یک گروه آموزشی را هم ندارید.
🔹شما دربارهٔ حضور دختران بیحجاب در عزاداریِ روز عاشورا گفتید «نیازی به امر به معروف در روز عاشورا نیست.» اینطور میخواهید وزارت علوم را اداره کنید؟!
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
آیا مجلس دوازدهم اشتباه مجلس پنجم را تکرار میکند؟
مجلس پنجم با ریاست ناطق نوری در اختیار جناح راست بود و حدود یک سال پس از شروع به کارش دولت خاتمی روی کار آمد. اما برخلاف خیلی از پیش بینی ها تمام وزرای پیشنهادی خاتمی به مجلس _حتی تندروترین آنها_ توانستند از مجلس رای اعتماد بگیرند. اتفاقی که از آن سال تا به امروز دیگر در هیچ مجلسی تکرار نشد! اما نتیجه این اتفاق چه بود؟
مجلس پنجم همان ابتدا با کرنش فراتر از اندازه مقابل دولت جدید، کار خودش را سخت کرد و یک سال بعد نشانه های پشیمانی نمایندگان از رای اعتماد به کل کابینه آغاز شد.
مجلس پنجم خرداد ۷۷ مجبور شد وزیر کشور وقت (عبدالله نوری) را استیضاح کند و چندی بعد به سراغ استیضاح مهاجرانی رفت که البته موفق نشد و او در جایگاه وزارت فرهنگ باقی ماند. مدتی بعد هم دری نجف آبادی از وزارت اطلاعات استعفا داد. در مجموع دولت خاتمی چالش های زیادی با مجلسی که به تمام وزرایش رای اعتماد دادند داشت و بعدا خیلی از نمایندگان از اعتماد اولیه شان به کل کابینه پشیمان شدند و آنکارشان را خوش بینی غیرواقع بینانه میدانستند.
۲۷ سال پس از آن تجربه مهم، نمایندگان مجلس دوازدهم میتوانند انتخاب کنند که چه مسیری را خواهند رفت؟ رای دادن به تمام وزرا یا بررسی دقیق سوابق و عملکرد گزینه های پیشنهادی و انتخاب افراد قوی و کارآمد و پاکدست؟ عملکرد امروز ما، نطقهای موافق و مخالف و رای مثبت یا منفی ما به تک تک افراد در تاریخ ثبت خواهد شد و تاریخ درباره آن قضاوت خواهد کرد.
@Sabety_ir ✅
خاطرات وندی شرمن:
#عراقچی در جلسه ای خواسته جدید ایران را مطرح کرد، عصبانی شدم و گریه ام گرفت، عراقچی خواسته اش را پس گرفت
او هنوز ایام کریسمس برایم هدیه می فرستد اما نمی داند من یهودی هستم.
فکرشو بکنید عراقچی قراره جایگزین #شهید_امیرعبداللهیان بشه
.
#برجام
✅ در ایران ۱۱ میلیون افغانی وجود دارد و هر خانواده افغانی در ایران ۵ تا ۷ فرزند دارد
آناتولی ترکیه
✅ حدود دو میلیون و ۸۰۰ هزار نفر اتباع خارجی در استان تهران حضور دارند
❌ وزارت علوم بسیار حساس و راهبردی هست . شخصی که معرفی شده سوابقی علیه جریان فتنه ندارد. برخی هم گفته اند که مقلد منتظری و شاگرد یوسفی صانعی میباشد . امیدواریم نمایندگان مجلس این موارد را بررسی کنند که چقدر صحت دارد.
شما ببین یه نیروی جوان انقلابی وارد مجلس کردیم یه تنه چه کولاکی کرد ...
اینجاست که میگیم چنار ها برن کنار بذارید جوونای پر انرژی و دغدغه مند وارد میدان بشن ...
#مجلس_انقلابی
🔴 استاد دانشگاه در لباس نظافتچی در مسیر #اربعین
🔹پروفسور امینی، رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر و نرمافزار دانشگاه تربیت معلم، که در مسیر زائرین در نجف خدمت میکرد، هنگام ملاقات با دخترش به گریه افتاد.
🔹تصویر او را میبینید که اشکهای دخترش را با دستانش پاک میکند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیدار علامه مجلسی با #امام_زمان
🎙 استاد عالی
.
🔻حاج حسین شریعتمداری: نمایندگان عزیز! ناظر امروز، قاضی فرداست
🔹ابنزیاد بعد از استقرار، «هانی بن عروه» از یاران باوفا و صدیق امیرالمؤمنین علیهالسلام را که به حمایت از جناب مسلم برخاسته و در حمایت خود پابرجا مانده بود، به زندان افکند.
🔹افراد قبیله هانی که مردانی شجاع و جنگاور بودند، قصر محل استقرار ابنزیاد را محاصره کردند و امیر قوم خود را طلبیدند.
🔹در آن هنگام جناب هانی بر اثر شکنجه سر و دست شکسته و خونین بود. شریح روی بام رفت و به مردان قوم هانی گفت؛ امیر شما، هانی بن عروه میهمان ابنزیاد است و اکنون به مشاوره با او مشغول است! قوم هانی صحنه را با خشنودی ترک کردند و... ابنزیاد بعد از استحکام پایههای قدرت خود، هانی بن عروه، یار باوفای امیرالمؤمنین(ع) و جنگجوی پا به رکاب آن حضرت را به شکل فجیعی شهید کرد...
🔹اکنون این پرسش در میان است که افراد قبیله هانی، چرا ادعای «شریح» را باور کردند؟! چرا در گفته او تردید نکردند؟! پاسخ آن است که مردم شریح را با عنوان قاضی دوران زعامت علی(ع) میشناختند. انگار بر فراز سر او یک تابلوی فرضی (بخوانید مجازی) نصب شده و روی آن درباره هویت شریح نوشته شده بود «قاضی دوران امیرالمؤمنین علیهالسلام»! قوم هانی فریب آن تابلو را خورده بودند و اگر چنین نبود و هویت تغییر یافته و استحاله شده آن روز شریح را میدانستند، به قصر حمله میکردند...
🔹در جریان فتنه ۸۸ که به گواهی اسناد موجود، مثلث آمریکا و اسرائيل و انگلیس، مدیریت آن را برعهده داشتند و دستورات خود را به سران فتنه دیکته میکردند، نیز رخدادی شبیه ماجرای استفاده ابنزیاد از شریح قاضی اتفاق افتاد و البته، دهها بار پیچیدهتر از آن. دشمن برای فریب افکار عمومی، میرحسین موسوی (فراماسون در آب نمک خوابانده) را با تابلوی «نخستوزیر دوران امام»! به صحنه آورد. مثلث آمریکا، انگلیس و اسرائیل در فتنه ۸۸ به میرحسین موسوی همان نقش را داده بودند، که ابنزیاد به شریح قاضی داده بود.
🔹«شریح قاضی» با تابلوی «قاضی دوران امیرالمؤمنین» و میرحسین با تابلوی «نخستوزیر دوران امام». حالا نوبت پاسخ به این پرسش است که چرا قوم هانی در آن روز فریب ابنزیاد را خوردند و ادعای شریح را واقعی پنداشتند، اما مردم ایران فریب آمریکا و اسرائیل را نخوردند و خیلی زود متوجه شدند تابلویی را که میرحسین و خاتمی به نمایندگی از دشمن سر دست گرفتهاند، قلابی است. چگونه؟...
🔹سؤالی که باید و انتظار میرفت به ذهن قوم هانی خطور کند و متاسفانه نکرد، این بود که باید از شریح قاضی میپرسیدند؛ آقای قاضی دوران امیرالمؤمنین علیهالسلام در کاخ ابنزیاد چه میکنی؟! اگر همچنان بر عهد خود با علی هستی، چرا به استخدام دشمنان تابلودار و قسمخورده حضرتش درآمدهای؟!... این سؤال اما، در فتنه ۸۸ به ذهن و فکر مردم ایران خطور کرد که آقای نخستوزیر دوران امام، اگر برعهد خود با امام راحل ایستادهای، چرا در توطئهای که رسماً و علناً از سوی مثلث آمریکا و انگلیس و اسرائیل مدیریت میشود به بازی گرفته شدهای؟!
🔹نکته یاد شده، دقیقا همان است که امروز نمایندگان محترم مجلس در ارزیابی صلاحیت وزرای پیشنهادی باید مورد توجه قرار دهند تا سره را از ناسره جدا کنند و در پی آب به سوی سراب نروند! ممکن است گفته شود که فلان وزیر معرفی شده اگرچه سابقه سیاهی در مخالفت با اصول و مبانی نظام داشته است ولی اکنون بر اعتقاد و التزام به مبانی و اصول نظام تاکید میورزد! و از آنجا که حضرت امام فرمودهاند میزان حال فعلی افراد است، میتوان صلاحیت او را تایید کرد!
🔹دور از انصاف است اگر گفته نشود که رئیسجمهور محترم در انتخاب و معرفی وزیران یکسویه عمل نکردهاند ولی برخی از آنها به هر علت، از جمله بیاطلاعی رئیسجمهور از سابقه و کارنامه آنها و یا مشاوره افراد بدسابقه و... کمترین صلاحیتی را برای تصدی پست وزارت که از بلندپایهترین پستهای نظام است، ندارند!
🔹و بالاخره سخنی برادرانه با خواهران و برادران محترم نماینده در میان است و آن این که؛ شما عزیزان در آغاز کار به خداوند قادر متعال سوگند یاد کردهاید که پاسدار حریم اسلام و نگهبان دستاوردهای انقلاب اسلامی ملت ایران و مبانی جمهوری اسلامی باشید و از ودیعهای که ملت به شما سپرده به عنوان امینی عادل پاسداری کنید و...از این روی انتظار آن است که ضمن حمایت از وزارت افراد متعهد برای تصدی این پستهای حساس، از ورود افراد فاقد صلاحیت و زاویهدار با مبانی انقلاب و نظام به جد و با همه توان جلوگیری کنید و در انجام این رسالت الهی از ملامت این و آن بیمی به دل راه ندهید و در یک کلام که ختم کلام است باید توجه داشت (و دارید) که «ناظر امروز، قاضی فرداست».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاقبت کشورهایی که با آمریکا و اسرائیل دوست بودن چه شد؟
هدایت شده از بیداری ملت
❌ گمانه زنی....
▪️من احساس میکنم استعفای ظریف وانتقادش به پزشکیان بخاطر انتخاب کابینه از افرادی غیر از لیست شورا، کاملا تاکتیکی و حربه ای برای فریب نمایندگان مجلس بود.
▪️درواقع پشت صحنه باهم بستند و اینجوری همه فکر میکنند که پزشکیان مستقل تصمیم میگیره و تحت تاثیر ظریف نیست.
▪️وقتی لیست پیشنهادی رو بررسی میکنیم متوجه میشیم که افراد بسیار خطرناکی که برخلاف منویات حضرت آقا، کاملا با نظام عناد و زاویه دارند و دقیقا سرمایه ها و پیاده نظام دشمن در کشورن، حضور دارند.
⏪در نتیجه ظریف کنار رفت تا کابینه پیشنهادی بهتر رای بیاره و اینو باید به نمایندگان گفت که هشیارتر باشند
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat