فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ توصیه کاربردی امام باقر (ع) به فعالان سیاسی از زبان حضرت علامه مصباح یزدی(ره)
🔰 حمید رسایی: یکبار برخورد بد یکی از مسئولین روحانی قم را برای ایشان تعریف کردم. حضرت استاد توصیهای داشتند که خیلی در زندگی سیاسی و شخصی به کارم آمد.
فرمودند: اولا هر کاری میکنی، تلاش کن #برای_خدا باشد. هیچ کاری را برای رضایت و خشنودی دیگران انجام نده. یکی خوشش میآید تشویقت میکند، یکی بدش میآید حمله میکند و کار برای غیر خدا ارزش این دردسرها را ندارد. ثانیا هر وقت کاری را #برای_خدا انجام دادی، به هیچ چیز (خوشآمد و بدآمد دیگران) فکر نکن و کارت را انجام بده.
آقای پزشکیان، مواظب #مجاهدین_شنبه باشید
📝 محمد فاضلی
مفهوم #مجاهدین_شنبه را دوست عزیزی در انتخابات سال ۱۳۹۲ به من یاد داد. گفت «محمد، عدهای هستند که از شنبه بعد از جمعه انتخابات، سر و کلهشان پیدا میشود. دنبال پست و مقام میگردند.»
آقای پزشکیان، اغلب #مجاهدین_شنبه، کارشان نابود کردن اعتماد مردم به شما، و زمین زدن دولتی است که تشکیل میدهید.
آقای پزشکیان، این کشور سامان سیاسی و نظم حزبی درستی ندارد تا آدمهای درجه یک و آگاه برای وزارتخانهها، استانداریها و سایر پستهای مهم از قبل پرورده شده باشند.
آقای پزشکیان #مجاهدین_شنبه در ستادهای مختلف زنبیل گذاشته بودند تا فردای انتخابات مدعی شوند، اما اغلب آنها که لیاقت و توانایی دارند، آنقدر نظربلند هستند و مناعت طبع دارند که داوطلب پست و مقام نمیشوند.
آقای پزشکیان، اگر از خطر #مجاهدین_شنبه اجتناب نکنی، و رویه روشن و شفافی برای برگزیدن کابینهای متخصص، باتجربه، پاکدست، و دارای بینش روشن درباره مشکلات کشور نداشته باشی، خیلی زود زمین میخوری.
آقای پزشکیان، اطمینان دارم از در و دیوار زندگی امروزت تا زمان انتخاب وزرا و استانداران، آدمهایی میبارد که میخواهند وزیر و رئیس سازمان و استاندار به شما معرفی کنند. اگر روالی برای انتخاب افراد همکارت نداشته باشی، به سرعت همه سرمایه اجتماعی که اندوختهای به باد خواهی داد.
آقای پزشکیان، تاریخ مصرف برخی تمام شده است. کشور به اندیشههای جدید، آدمهای جدید، و همزمان بهره بردن از تجربه مسنترها نیاز دارد. یکی از خطرات بزرگ این است که حلقه همکارانت را به حلقه همسالانت محدود کنی.
آقای پزشکیان، رویه روشنی برای انتخاب همکارانتان در دولت داشته باشید، آنرا به ملت اعلام کنید، و نشان دهید آنچه در دورههای مدیریت دانشگاههای آمریکا، انگلستان، سوئیس و سایر کشورها آموختهاید، بخشی از وجودتان شده و واقعاً قصد دارید کشور را با عقلانیت، شفافیت، پاسخگویی، و در مسیری که خالق سرمایه اجتماعی و اعتماد باشید اداره کنید.
اگر چنین کنید، پشتیبانی ملت را خواهید داشت، والا با #مجاهدین_شنبه تنها خواهید ماند؛ و در نهایت آنها نیز شما را تنها رها میکنند تا در فردای انتخاباتی دیگر، #مجاهدین_شنبه نامزد برنده دیگری باشند.
#ما_اهل_کوفه_ایم
فردا #محرم شروع میشود. در #حسینیه_اعظم_زنجان باشکوه ترین عزاداری های ایران، شب و روز برپا خواهد شد. قرنهاست در همه آذربایجان مداح های #آذری_زبان جانسوز ترین و زیباترین نوحه ها رو میخوانند. آن قدر جانسوز که حتی بدون دانستن معنی اش هم میشود مدتها پای آن اشک ریخت.
ما خوب گریه میکنیم برای امام شهید. #ما_امت_گریه_هستیم. برای امامی که اکنون یار نمیخواد همراهیم. از همه چیزمان خرج میکنیم. اما برای زندگی، علی وار و حسین وار زندگی کردن را نمیپسندیم. آزاده بودن و تن به ذلت مسالحه با یزیریان ندادن را نمیپسندیم. ما نشان دادیم کسانی را دوست داریم که از کربلا هم درس مذاکره گرفته اند نه رشادت. ما در معرکه و به وقت انتخاب، همان گونه رفتار میکنیم که قبل از اسلام رفتار میکردند. ما به #قوم_و_قبیله خودمان رای میدهیم بدون در نظر گرفتن اصلح بودن. ما امام زنده منتظر را یاری نمیکنیم، ما برای ظهور انتخاب نمیکنیم، ما ۹ ماه به خاک و خون کشیده شدن کودکان غزه رو نمیبینیم. ما تانک و موشک های آماده حمله به لبنان را که سید حسن نصر الله گفت منتظر انتخاب ما هستند نمیبینیم. ما فقط خودمان رو میبینیم.
برای آب و نانمان، برای وعده آزادی از نوع ضد دین، برای قوم و قبیله مان، ننگ زیر یوغ دشمن رفتن و با خفت و ذلیلانه التماس و مذاکره کردن را ترجیح میدیم.
ما فقط خوب گریه میکنیم. همین.
#امام_زمان_نیا. ما هنوز هم بر رسم جاهلیتیم. حتی سوختن #بهترین_رئیس_جمهور ، #بهترین_وزیر ، #بهترین_امام_جمعه ، #بهترین_استاندار و ... آن هم درست جلوی چشممان، حتی در فاصله چند کیلومتری ما، ما را تغییر نمیدهد. البته ما برایشان خیلی خوب گریه میکنیم، خیلی خوب تشییع میکنیم، خیلی خوب یادبود میسازیم، همین کافی است دیگر. مگر نه؟؟
اما به فاصله فقط ۴۰ روز، فقط به اندازه یک #اربعین ، همانند قوم موسی فراموشکار میشویم و کسانی را انتخاب میکنیم که در تلویزیون و پشت تریبون به #شهدای_خدمت جسارت میکنند. تلاشهای آنها را نادیده میگیرند، راه آنها را اشتباه و تمام شده میخوانند، زحمات آنها را به باد تمسخر میگیرند...
امام زمان ما حتی به اندازه ۴۰ روز هم حافظه نداریم. شما بعد از ۱۲۰۰ سال میخواهی بیایی روی کدام حرف ما حساب کنی؟؟
نیا آقا. ما هنوز #اهل_کوفه_هستیم. #دروغ_میگوییم که پشت علی هستیم. ما پشت مسلم را هم خالی میکنیم. ما درد دنیا داریم. دین برای ما، دین جدا از سیاست است. ما همان اهل کوفه ایم که به وعده وعید و سکه های ابن زیاد مسلم را فروختیم. ما با اختلاف بیجا آب به آسیاب دشمن ریختیم. ما تاریخ و آینده انقلاب خمینی را منحرف کردیم. ما برای دنیای دیگران پشت مقاومت را خالی کردیم.
البته برای جد شهیدت خوب گریه میکنیم. ۲ ماه شب و روز. روی ما فقط به اندازه گریه حساب کن. همین.
راستی، چه خوب شد آقای #جلیلی انتخاب نشد. او هم میخواست راه #شهید_جمهور را برود. میخواست شبانه روز از جانش مایه بگذارد برای آسایش و آرامش ما. برای رفاه مردم روستاهای دور افتاده، برای مردم رنج کشیده ترک و کرد و لر و عرب و بلوچ و فارس و ... میخواست مقابل فساد بایستد با اینکه میدانست اهل دنیا راحتش نمیگدارند. میخواست حق ما را از حلقوم اهل زر و تزویر بگیرد، میخواست عدالت را نشانمان دهد و ... ما هم که نشان دادیم اهل شکر نعمت نیستیم. کفران میکردیم نعمت حضور و تلاشهای او را. همانگونه که نعمت وجود #رئیسی_عزیز را کفران کردیم و خدا او را از ما گرفت. چه خوب شد این بار قبل از اینکه رییسی دیگری بیاید، ناسپاسی خود را نشان دادیم. حداقل اکنون جلیلی را داریم.
ما لیاقتمان همین انتخابی است که کردیم. دیدن نتیجه اش هم زیاد طول نمیکشد.
إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ
هشدار هشدار.mp3
4.01M
🔔 مهم و فوری💯
📣 چند نکتۀ مهم و هشدار اساسی دربارۀ انتخابات
‼️ گوش کنید و به گوش بقیه برسونید.
🎙#محسن_عباسی_ولدی
🗳 #انتخابات
خطبه 17 نهج البلاغه
و من كلام له (علیه السلام) في صفة من يتصدى للحكم بين الأمة و ليس لذلك بأهل و فيها: أبغض الخلائق إلى اللّه صنفان:
(در اين خطبه مدّعيان قضاوت را مى شناساند كه عهده دار قضاوت هستند و شايسته آن نيستند):
الصنف الأول: إنَّ أَبْغَضَ الْخَلَائِقِ إِلَى اللَّهِ [تَعَالَى] رَجُلَانِ رَجُلٌ وَكَلَهُ اللَّهُ إِلَى نَفْسِهِ فَهُوَ جَائِرٌ عَنْ قَصْدِ السَّبِيلِ مَشْغُوفٌ بِكَلَامِ بِدْعَةٍ وَ دُعَاءِ ضَلَالَةٍ فَهُوَ فِتْنَةٌ لِمَنِ افْتَتَنَ بِهِ ضَالٌّ عَنْ هَدْيِ مَنْ كَانَ قَبْلَهُ مُضِلٌّ لِمَنِ اقْتَدَى بِهِ فِي حَيَاتِهِ وَ بَعْدَ وَفَاتِهِ حَمَّالٌ خَطَايَا غَيْرِهِ رَهْنٌ بِخَطِيئَتِهِ. الصنف الثاني: وَ رَجُلٌ قَمَشَ جَهْلًا مُوضِعٌ فِي جُهَّالِ الْأُمَّةِ عَادٍ فِي أَغْبَاشِ الْفِتْنَةِ عَمٍ بِمَا فِي عَقْدِ الْهُدْنَةِ قَدْ سَمَّاهُ أَشْبَاهُ النَّاسِ عَالِماً وَ لَيْسَ بِهِ بَكَّرَ فَاسْتَكْثَرَ مِنْ جَمْعٍ مَا قَلَّ مِنْهُ خَيْرٌ مِمَّا كَثُرَ حَتَّى إِذَا ارْتَوَى مِنْ مَاءٍ آجِنٍ وَ اكْتَثَرَ مِنْ غَيْرِ طَائِلٍ.
1. شناخت بدترين انسانها:
دشمن ترين آفريده ها نزد خدا دو نفرند: مردى كه خدا او را به حال خود گذاشته، و از راه راست دور افتاده است، دل او شيفته بدعت است و مردم را گمراه كرده، به فتنه انگيزى مى كشاند و راه رستگارى گذشتگان را گم كرده و طرفداران خود و آيندگان را گمراه ساخته است. بار گناه ديگران را بر دوش كشيده و گرفتار زشتى هاى خود نيز مى باشد.
و مردى كه مجهولاتى به هم بافته، و در ميان انسان هاى نادان امّت، جايگاهى پيدا كرده است، در تاريكى هاى فتنه فرو رفته، و از مشاهده صلح و صفا كور است.
آدم نماها او را عالم ناميدند كه نيست، چيزى را بسيار جمع آورى مى كند كه اندك آن به از بسيار است، تا آن كه از آب گنديده سيراب شود، و دانش و اطّلاعات بيهوده فراهم آورد.
جَلَسَ بَيْنَ النَّاسِ قَاضِياً ضَامِناً لِتَخْلِيصِ مَا الْتَبَسَ عَلَى غَيْرِهِ فَإِنْ نَزَلَتْ بِهِ إِحْدَى الْمُبْهَمَاتِ هَيَّأَ لَهَا حَشْواً رَثًّا مِنْ رَأْيِهِ ثُمَّ قَطَعَ بِهِ فَهُوَ مِنْ لَبْسِ الشُّبُهَاتِ فِي مِثْلِ نَسْجِ الْعَنْكَبُوتِ، لَا يَدْرِي أَصَابَ أَمْ أَخْطَأَ فَإِنْ أَصَابَ خَافَ أَنْ يَكُونَ قَدْ أَخْطَأَ وَ إِنْ أَخْطَأَ رَجَا أَنْ يَكُونَ قَدْ أَصَابَ جَاهِلٌ خَبَّاطُ جَهَالاتٍ عَاشٍ رَكَّابُ عَشَوَاتٍ لَمْ يَعَضَّ عَلَى الْعِلْمِ بِضِرْسٍ قَاطِعٍ يَذْرُو الرِّوَايَاتِ ذَرْوَ الرِّيحِ الْهَشِيمَ لَا مَلِيٌّ. وَ اللَّهِ إِصْدَارِ مَا وَرَدَ عَلَيْهِ وَ لَا [هُوَ] أَهْلٌ لِمَا قُرِّظَ بِهِ لَا يَحْسَبُ الْعِلْمَ فِي شَيْءٍ مِمَّا أَنْكَرَهُ وَ لَا يَرَى أَنَّ مِنْ وَرَاءِ مَا بَلَغَ مَذْهَباً لِغَيْرِهِ وَ إِنْ أَظْلَمَ عَلَيْهِ أَمْرٌ اكْتَتَمَ بِهِ لِمَا يَعْلَمُ مِنْ جَهْلِ نَفْسِهِ تَصْرُخُ مِنْ جَوْرِ قَضَائِهِ الدِّمَاءُ وَ تَعَجُّ مِنْهُ الْمَوَارِيثُ.
2. روانشناسى مدّعيان دروغين قضاوت:
در ميان مردم، با نام قاضى به داورى مى نشيند، و حلّ مشكلات ديگرى را به عهده مى گيرد، پس اگر مشكلى پيش آيد، با حرف هاى پوچ و تو خالى و رأى و نظر دروغين، آماده رفع آن مى شود.
سپس اظهارات پوچ خود را باور مى كند، عنكبوتى را مى ماند كه در شبهات و بافته هاى تار خود چسبيده، نمى داند كه درست حكم كرده يا بر خطاست. اگر بر صواب باشد مى ترسد كه خطا كرده، و اگر بر خطاست، اميد دارد كه رأى او درست باشد.
نادانى است، كه راه جهالت مى پويد، كورى است كه در تاريكى گمشده خود را مى جويد، از روى علم و يقين سخن نمى گويد، روايات را بدون آگاهى نقل مى كند، چون تند بادى كه گياهان خشك را بر باد دهد، روايات را زير و رو مى كند، كه بى حاصل است.
به خدا سوگند، نه راه صدور حكم مشكلات را مى داند، و نه براى منصب قضاوت أهليّت دارد آنچه را كه نپذيرد علم به حساب نمى آورد، و جز راه و رسم خويش، مذهبى را حق نمى داند، اگر حكمى را نداند آن را مى پوشاند تا نادانى او آشكار نشود، خون بى گناهان از حكم ظالمانه او در جوشش و فرياد ميراث بر باد رفتگان بلند است.
إِلَى اللَّهِ أَشْكُو مِنْ مَعْشَرٍ يَعِيشُونَ جُهَّالًا وَ يَمُوتُونَ ضُلَّالًا لَيْسَ فِيهِمْ سِلْعَةٌ أَبْوَرُ مِنَ الْكِتَابِ إِذَا تُلِيَ حَقَّ تِلَاوَتِهِ وَ لَا سِلْعَةٌ أَنْفَقُ بَيْعاً وَ لَا أَغْلَى ثَمَناً مِنَ الْكِتَابِ إِذَا حُرِّفَ عَنْ مَوَاضِعِهِ وَ لَا عِنْدَهُمْ أَنْكَرُ مِنَ الْمَعْرُوفِ وَ لَا أَعْرَفُ مِنَ الْمُنْكَر.
به خدا شكايت مى كنم از مردمى كه در جهالت زندگى مى كنند و با گمراهى مى ميرند، در ميان آنها، كالايى خوارتر از قرآن نيست اگر آن را آنگونه كه بايد بخوانند، و متاعى سود آورتر و گرانبهاتر از قرآن نيست اگر آن را تحريف كنند، و در نزد آنان، چيزى زشت تر از معروف، و نيكوتر از منكر نمى باشد.
🔆 فکر میکنم آسیبشناسی چرایی رایآوری آقای پزشکیان را باید در دغدغهٔ عمومی این روزهای مردم جستجو کرد نه در چندصدهزار رای قومیتی، یا علاقهٔ برخی مردم به ولانگاری فرهنگی. آنچه چند میلیون رای برای پزشکیان خرید، گرایشات اصولگراییِ درون دولت موسوم به انقلابی بود؛ همان اصولگرایی که در ولانگاری اقتصادی پابهپای کارگزاران و اصلاحطلبان آمد و در ریلگذاری و جهتگیری اقتصادی تفاوتی با آنها نداشت.
♨️ مردم از دولت انقلابی عملکرد انقلابی و متفاوت میخواستند. اما در عوض چه دریافت کردند؟ دویدنهایی که اثرش روی سفرهٔ مردم محسوس نبود. مگر رهبری نفرمود اگر دولت مراقب جهتگیریها نباشد اثر دوندگی او روی سفرهٔ مردم محسوس نخواهدبود؟
🔆 مردم از انقلاب زده نشدند که به پزشکیان رای دادند، بلکه از اصولگرایان ناامید شدند که به او رای دادند. اتفاقا نهجالبلاغهخوانی پزشکیان بود که او را اهل انقلاب نشان داد، اگرچه از نوع اصلاحطلب.
🤏 اگر پزشکیان نتواند جهتگیری اقتصادی را عوض کند، همین آش است و همین کاسه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوش به حالت آقای پزشکیان، هیچ رسانه ای نیست این سوتی هارو دست بگیره و مسخره کنه، اینا فقط برای شهید رئیسی بود...
🗣 مُحَمَّدیسم
🇮🇷 عکسنوشتہسیاسی 🇮🇷
دلم برای مسعود پزشکیان می سوزد مسعود پزشکیان ... یا خوراک استعفاست از سوی گردانندگانش یا خوراک ترور
چرا اصلاحات برای احیاء تمامیت خود
مجبور به اجرای چنین طرحی است ؟
قسمت اول :
۱.همه می دونیم تیم شاخص اصلاحات زاویه با انقلاب مخصوصا ولایت و ولی فقیه داره .
۲.اصلاحات هرگز تفکر مقاومت و تولید قدرت از درون رو نداشته و معتقد به ارتباط با ابرقدرت و کدخداست
۳.از اعتقادات بنیادی اونها این هست که ما بدون اتکاء و ارتباط با کدخدا هرگز راه برون رفتی ازین وضعیت معیشت و فرهنگ و اقتصاد نداریم و عملا #نمیتوانیم و مثل پرنده در قفس می مونیم ( قدرت و سودای پرواز داریم اما نمی زارن ) لذا یا باید همیشه بدبخت بمونیم و مردم در فشار یا اینکه راه ارتباط رو مجدد پی بگیریم
۴.اونها با کمک دولت روحانی هرکاری که می تونستند کردند اما دیدند مسیر و تفکر راهبردی کشور متفاوت از عقیده و باور اونهاست و تا زمانی که ولی فقیه سکان دار مملکت هست و مجلس انقلابی پا بر جا ؛ اونها سد بزرگی رو جلوشون می بینن لذا برای اینکه بتونن تفکرات خودشونو نهادینه کنند باید از خط قرمزها عبور کنند
۵.اونها فهمیدند که مردم ؛ همچنانکه مقوّم جمهوریت نظام اسلامی ما هستند که اگر نباشند این انقلاب دچار فروپاشی می شه
میشه مخرّب این نظام نیز باشند
اصطلاحا میگن قویترین چیزی که باعث پیروزی انقلاب شد ؛ باعث شکست انقلاب نیز میشه
اونچیز چیه ؟ #مردم
لذا بعد از دوره احمدی نژاد و با سرآغاز دولت روحانی
عوام فریبی شروع شد و اونها قصد داشتند با تهییج مردم ؛ قدرت برتر رو از حکومت بگیرند
کما اینکه در فتنه های مختلف این مهم رو مشاهده کردیم
« ادامه دارد »
#کاوشگر
#اصلاحات
#فتنه
✅ آمار مشارکت ایرانیان خارج از کشور درمرحله دوم انتخابات
۸۸ هزارو ۳۲۵ نفر شرکت کننده
۳۶ هزار و ۱۶۹ رای به آقای پزشکیان
۵۰ هزار و ۲۰۶ رای به آقای جلیلی
💢 گفتمان دولت سایه و فرصتهای پیش رو
🟢 لقَدْ أَرْسَلْنا رُسُلَنا بِالْبَيناتِ وَ أَنْزَلْنا مَعَهُمُ الْکتابَ وَ الْميزانَ لِيقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْط «الحدید : 25»
1️⃣انقلاب اسلامی ایران، انقلابی متکی بر رأی و نظر مردم است. انتخابات ریاست جمهوری از بزرگترین مظاهر مشارکت مردمی در تعیین سرنوشت کشور است. در این میان، مشارکت بالای بیش از 50 درصدی مردم، موجب افزایش اعتبار بینالمللی ملت ایران است؛ انشاءالله.
2️⃣انتخاب رئیس جمهور منتخب، جناب دکتر مسعود پزشکیان را به ملت ایران تبریک عرض میکنیم. امیدواریم ایشان با بهرهگیری از نظام کارشناسی متعهد و متخصص و البته انقلابی بتواند بر سرعت حرکت و پیشرفت کشور بیفزایند و شرایط رضایت عمومی را فراهم آوردند. از همه بروبچههای پاکار جبهه انقلاب هم که در فرایند «مشارکت افزایی» و «اصلح گزینی» نقش فعال داشتند، تشکر میکنیم. سعیکم مشکور
3️⃣بیشک فصل جدید انقلاب اسلامی در این روزها شکل گرفته است. دوران پرافتخار ریاست جمهوری شهید رئیسی با همه زیباییها و دستاوردهایش، یک نقص بزرگ داشت و آن مسئولیتناپذیری جبهه انقلاب در همیاری و پشتیبانی بود. تا حدی مرحوم شهید رئیسی تحت فشار انتقادهای گوناگون، تنها بود که رهبری معظم فرمودند: «دلم سوخت».
4️⃣در منطق قرآن کریم مسیر تحقق عدالت که آرمان بزرگ انقلاب اسلامی است، از طریق مردم و به دست آنها است. نفوذ فکر «دیکتاتورمآب رضاخانی» در بدنه جامعه و بسیاری از کنشگران فرهنگی ـ به عنوان هادی اجتماعی ـ که قائل هستند حاکمیت همهکاره است و بهتنهایی باید همه مسائل را حل کند و برای خود نقشی قائل نیستند، همواره به انقلاب اسلامی ضربه زده است؛ اما در عهد انتخابات، این رویه شکسته شد و همه نیروهای انقلابی، احساس تکلیف کردند و وارد میدان شدند. الان جبهه انقلاب به یک گنجینه بزرگ دست یافته است که دیگر به حالت قبل بر نمیگردد.
5️⃣ابتکار دولت سایه دیگر بهواسطه «شبکه فعال مبلغین» و «حلقههای میانی»، از یک تشکیلات متمرکز عبور کرده و به یک گفتمان تبدیل شده است. این بزرگترین فرصت ما در تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی است. ما به این عزم و اراده احتیاج داریم. اگر ده درصد از توان و شبکه فعلی را حفظ و پویا کنیم، کارهای بزرگی در پیش داریم. پیروزی بزرگ، همدلی و مسئولیتپذیری یکایک عناصر جبهه انقلاب است.
♨️ اما ناگهان چقدر زود دیر میشود...
🙏خدایا ما رو ببخش که زودتر با مردم گفت گو نکردیم و ما رو ببخش که زودتر این دوستان که بعضیشان جان بر کف کار میکردند رو نشناختیم و خدایا ما رو ببخش که دیربهدیر این طور دور هم جمع میشویم. خدایا ما رو ببخش که یک دهم این تبیین و تبلیغ رو برای شهید رئیسی کار نکردیم و ما رو ببخش که در انجام وظایفمان کوتاهی کردیم و به ما این لیاقت را بده که بهتر از این باشیم و دوباره این همراهی و همدلی را تجربه کنیم.
🌷 نصرمن الله و فتح قریب
✍️ محمد صادق رستمی، پژوهشگر پژوهشکده مطالعات راهبردی حوزه
امام رضا علیه السلام
آنکه در راه حق صبر کند خداوند بهتر از آنچه از دست داده به او خواهد داد
#سیاستمدار_دلخواه_مردم
#انتخابات #جلیلی #جلیلی_یاور_مستضعفان #سعید_مردمی #بخش_معیوب_بافت_قدرت #پزشکیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: حضرت امیر(ع) در عهدنامه مالک اشتر بر توجه به توده مردم و دوری از نورچشمیها و ویژهخواران تاکید دارند. شهید رئیسی در این مسیر حرکت میکرد. ۱۴۰۳/۴/۱۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: یکی از خصوصیات بارز شهید رئیسی خستگیناپذیری و کار و تلاش شبانهروزی بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: شهید رئیسی هیچگاه از زخمزبانها مایوس نمیشد. رنج میکشید اما مایوس نمیشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واسه تنفیذ رئیس جمهور جدید
رئیس جمهور سابق باید حضور داشته باشه
حاج آقا هارداسان💔؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#شهید_جمهور
من رای ترکا رو درک میکنم ولی رای سیستان بلوچستان رو نه.
کی به عبدالحمید توهین کرد؟ پسرپزشکیان
کی اسم عبدالحمید هم بلد نبود؟پزشکیان
کی اونجا آب شیرینکن ساخت؟رییسی
کی میخواست اونجا روبکنه پایتخت دوم؟قالیباف
کی میخواست اقتصاد دریامحور رو اونجارونق بده؟جلیلی
کی بعد از درگیریهای ۴۰۱ رفت ازشون دلجویی کرد؟ جلیلی
به کی رای دادن؟پزشکیان
🗣 امین میمندیان
🔻 واکنش یک عضو ستاد دکتر جلیلی به شایعاتی درباره محتوای جلسات دکتر جلیلی و قالیباف پیش از برگزاری دور اول انتخابات
علیرضا کمیلی از اعضای ستاد دکتر جلیلی در پاسخ به شایعاتی پیرامون جلسه دکتر جلیلی و قالیباف در مشهد و تهران پیش از برگزاری دور اول انتخابات، نوشت:
🔹چون آقایان شروع به نوشتن کرده اند و ظاهراً مثل همیشه تمایل ندارند کامل بنویسند مجبورم نکاتی را بگویم!
🔹بنای اجماع همواره بر کناره گیری افراد دارای رای کمتر بوده است ولی این دوره برخی با حدس و گمان میگفتند اگر جلیلی با وجود سه برابر رای بیشتر از قالیباف کنار برود بهتر است... که ارقام نشان داد اگر دکتر قالیباف کنار می رفت بعید نبود که همان دور اول هم کار تمام شود.
🔹اما چه شد که ماجرا برعکس شد؟
یعنی اصرار کردند که باید شخص دارای رای بیشتر کنار برود؟!
تحلیل و حدس فوق؟! خیر!
🔹کار به اینجا رسید که دکتر قالیباف فرمودند بنده حجت شرعی دارم برای ماندن ... از چه کسانی؟ از آنها که به من تکلیف کردند بیایم! یعنی...!
🔹صبح روز بعد (پنجشنبه) یکی از دوستان به رهبر معظم انقلاب مراجعه کرده و سوال میکنند و پاسخ منفی محکمی درباره تکلیف به شخصی از کاندیداها دریافت میشود و معلوم می شود که دیگران در این ماجرا نقش داشته اند نه رهبری معظم انقلاب.
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
چند نکته درباره انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
۱. انتخاب دکتر پزشکیان را به تمام کسانی که به او رای دادند تبریک میگویم. در مرام ما جز این نیست که رقیب را تکریم کنیم و نظر متفاوتش را محترم بشماریم. حتی اگر بعضی از رقبای ما اینطور عمل نکرده باشند و مثل سال 88 بدون هیچ سندی ادعای تقلب کرده باشند، اخلاق و منش ما حکم میکند طور دیگری رفتار کنیم و به همه کسانی که در انتخابات مثل ما فکر نکردند تبریک بگوییم. من با همه وجود معتقدم بسیاری از 16 میلیون رای دهنده به پزشکیان اگر بیشتر از ما دلشان برای اسلام و ایران نسوزد، قطعا کمتر از ما دغدغه ندارند اما سلیقه و تشخیص شان متفاوت است.
۲. این انتخابات از یک جهت بی نظیر بود؛ از این بعد که هر فرد منصفی که شاید هنوز هم درباره سلامت انتخابات تردید داشت، حالا بهتر فهمید که جمهوری اسلامی از تک تک آرای مردمش حفاظت می کند، حتی اگر فاصله رای پزشکیان با جلیلی کمتر از 3 میلیون باشد. (این فاصله کم، رکورد کم ترین فاصله آرای نامزد پیروز و رقیبش در تمام ادوار انتخابات ریاست جمهوری است)
علاوه بر آن، جمهوریت نظام ما که در سایه ی ولایت فقیه معنا پیدا می کند حتی حاضر نیست مشارکت 49.8 درصدی را 50 درصد اعلام کند! این صداقت و سلامت در انتخابات را اگر کسی هنوز هم متوجه نمی شود، فقط در زمان فقدان چنین نعمتی قدر آن را خواهد دانست.
۳. با انتشار آمار رای های جلیلی و پزشکیان به تفکیک هر استان، نتیجه جالبی به دست آمد. اینکه طرفین تقریبا به صورت برابر فاتح استانها شده اند (در 16 استان پزشکیان رای اول را آورده و در 15 استان جلیلی) اما به خاطر رای قومیتی پررنگ در ۴ استان اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان، پزشکیان توانست با فاصله کمتر از ۳ میلیون رای رئیس جمهور شود.
نکته جالب اینجاست که فاصله رای پزشکیان با جلیلی فقط در همین 4 استان 2 میلیون و 956 هزار رای بوده و فاصله کل آرای او با جلیلی در تمام 31 استان نیز حدود 2 میلیون و 850 هزار رای بوده است! یعنی مزیت اصلی و تمام کننده پزشکیان در این انتخابات نه گفتمان یا رویکرد سیاسی او یا حتی بعضی از دو قطبی های سیاسی، فرهنگی بلکه رای قومیتی او در 4 استان بوده که باعث شده در یک رقابت بسیار نزدیک، با همان میزان رای بیشتر در استانهای شمال غربی، انتخابات را نیز ببرد.
فهم این مساله از این جهت مهم است که اگر به این موضوع توجه نشود، در دام تحلیلهای تخیلی و غلطی خواهیم افتاد که باعث می شود اساسا صورت مساله و واقعیت انتخاباتی که گذشت را متوجه نشویم. این یعنی اگر به جای جلیلی هر فرد دیگری نیز با پزشکیان رقابت می کرد، نمیتوانست بر آرای قومیتی او غلبه کند، ضمن اینکه شاید انتشار خبر اردبیلی بودن مادر جلیلی و فیلمی که او به زبان آذری سخن می گوید نیز کمی در تلطیف این وضعیت کمک کرده باشد در حالی که بقیه نامزدهای رقیب پزشکیان فاقد همین مزیت (ترک بودن مادر) بودند.
4. بعد از شمارش آرا، بعضی از هواداران آقای قالیباف، مدعی شدند اگر دور اول جلیلی به نفع قالیباف کنار میرفت، در دور دوم او میتوانست پزشکیان را شکست دهد. اما این تحلیل از چند جهت غلط است؛ اول اینکه بر اساس شاخص مقبولیت، جلیلی رای بیشتری داشت و طبیعتا باید در صحنه باقی می ماند و بعد از پایان دور اول نیز معلوم شد که رای او حدود سه برابر قالیباف بوده و از این جهت، شاید اگر برعکس بود و ایشان به نفع جلیلی کنار میرفت جلیلی میتوانست همان دور اول کار را تمام کند.
ثانیا؛ رای منفی بالای آقای قالیباف به خاطر موضوعات مختلف که در انتخابات اخیر مجلس در تهران نیز خود را نشان داده بود، نشان میداد که او در دور دوم نیز رقیب ساده تری برای پزشکیان بود. در واقع وقتی آقای قالیباف در انتخابات اخیر مجلس نتوانست در شهری که 12 سال شهردارش بود رای اول باشد، طبیعی بود که در کل کشور نیز نمی توانست رای اول را بیاورد و بدیهی است که در دوگانه قالیباف و پزشکیان نیز پزشکیان پیروز بود با این تفاوت که حتما رای قالیباف به اندازه جلیلی نیز نبود. ضمن اینکه برخلاف برخی نظرسازی ها، واقعیت نیز نشان داد تمام آرای جلیلی سیاسی و ایدئولوژیک نبود بلکه بخش زیادی از رای او شامل آرای خاکستری بود که در صورت کناره گیری او، به سبد دیگری منتقل نمیشد.
5. اما جلیلی با افزایش رای ۴ میلیونی خود در سال ۹۲ به حدود ۱۴ میلیون در سال ۱۴۰۳ نشان داد که جدای از خلق یک سرمایه سیاسی اجتماعی جدید و فعال، توانسته با نوع جدیدی از سیاست ورزی که جنسش با گعده های سیاسی پشت پرده تفاوت دارد، حاصل یک دهه تلاش مستمرش در میدان را در صندوق های رای به رخ بکشد. او امروز با این میزان رای، بعد شهید رییسی که در سال ۹۶ با بیش از ۱۵ ملیون رای نفر دوم شد، دارنده بیشترین رای از سوی رقیب یک رئیس جمهور است. جلیلی با این سرمایه سیاسی چه خواهد کرد؟ گذر زمان پاسخ را مشخص میکند...
@Sabeti ✅
پناهیان، کاشانی قالیباف چگونه ترور شدند؟ - @mrtahlilgar.mp3
15.63M
پناهیان، کاشانی قالیباف چگونه ترور شدند؟
ناگفته هایی که لازم است یک بار مرور کنیم
پناهیان ، کاشانی و محمد باقر قالیباف چه طور بی اعتبار شدند؟
یک فایل صوتی تکان دهنده که از همه چیز پرده برداشت
چندتا سوال ساده
۱. چرا حامیان جناب دکتر قالیباف از او نپرسیدند که با وجودیکه ریاست مجلس را داشت( یکی از ارکان نظام مهم حاکمیت نظام هست) چرا عزم دولت کرد؟ چرا از او نخواستند در همان مجلس بماند و بنا به خواست رهبری سنگ رو رها نکنه. اگر ملاک خدمت و خداست
آمدن ایشان علاوه بر اینکه ضربه مجلس بود وحدت کاندیدای انقلابی رو شکست
۲. چرا ۸٠ تا ۹٠ درصد تبلیغات تیم حامی دکتر قالیباف علیه جلیلی بود؟ آمده بود جلیلی رو حذف کنه یا خودش رو تبلیغ کنه؟
۳.اگر دکتر قالیباف نمی آمد آیا اقبال مردم به جلیلی بیشتر نبود و احیانا برنده انتخابات؟ اکثر رای دکتر قالیباف که از سبد جلیلی بود
۴. اگر هزینه های گزاف تبلیغاتی دکتر قالیباف که برای تخریب جلیلی بود برای نقد پزشکیان به کار میرفت (کار قالیباف بازی در زمین دشمن بود به جای دشمن با دوست جنگید! خود زنی تمام و کمال) آیا پزشکیان می توانست به دور دوم برسد؟
۵. اگر به جای جلیلی زاکانی بود نیروهای انقلابی به کدامیک رغبت بیشتری پیدا می کردند؟ آیا بازهم تیم حامی دکتر قالیباف به او حمله نمی کردند؟
۶. چرا برای جریان حامی دکتر قالیباف انقدر برای او هزینه کردند؟ مگر دکتر قالیباف چه ویژگی و مزیت منحصر به فردی داشت که دیگران نداشتند؟
۷. آنقدر که حرف و حدیث و حاشیه اقتصادی درباره دکتر قالیباف مطرح بود آیا درباره جلیلی هم مطرح بود؟ برفرض دکتر قالیباف به دور دوم میرفت آیا با این حاشیه ها می توانست حتی ۳ میلیون رای دور اول را هم بیاورد؟ آیا حرفی برای دفاع از خود داشت؟
و بسیاری سوالات بی پاسخ دیگر... خواستم بگم عزیزان بدانیم از کجا خوردیم از دوست یا دشمن
🔹اختلاف آراء پزشکیان و جلیلی در انتخابات ١۵ تیرماه در استانهای زیر:
آذربایجان شرقی: 1380000
آذربایجان غربی: 900000
اردبیل: 440000
زنجان: 100000
کردستان: 200000
کرمانشاه: 300000
ایلام: 100000
گلستان: 150000
سیستان و بلوچستان: 350000
مجموع اختلاف آراء پزشکیان و جلیلی در استانهای فوق: 3920000
🔹اختلاف کل آراء پزشکیان و جلیلی در انتخابات 15 تیرماه: 2850000
🔹 نتیجهگیری:
١- اختلاف آراء پزشکیان و جلیلی در استانهای آذری زبان معادل اختلاف کل آراء این دو نامزد است.
٢- #قومیتها و #اهل_تسنن تعیین کننده نتیجه انتخابات دوره چهاردهم ریاستجمهوری بودند.
٣- در سایر مناطق کشور، در مجموع آراء جلیلی بیشتر بوده و در موارد معدودی اختلاف آراء ناچیز است.
۴- سرویسهای امنیتی بیگانه میوه فتنه پاییز ١۴٠١ را به کمک تجزیهطلبان، عوامل خود همچون مولوی عبدالحمید، پولپاشی و جنگ رسانهای در انتخابات تابستان ١۴٠٣ چیدند.
🔴توهین های مکرر رئیس ستاد انتخاباتی پزشکیان در سلماس به پیامبران الهی، رییسی، جلیلی و طلاب حامی وی
⚡️مسعود حاج علیلو فرماندار سابق سلماس در جشن پیروزی پزشکیان می گوید:
"خطاب به طلبهها میگم (آنها که شایعه شده بود رفتند روستاها و برای جلیلی تبلیغ میکنند) ۱۲۴ هزار پیامبر آمدند و به اندازه این گوشیهای هوشمند چیزی به ما یاد ندادند!!!
آقای ملا وقتی میبینی در روستای تو یک نفر هم رای نداده، پس برو پی کار خودت!
آقای امام جمعه، وقتی آدرس میدهی، سرراست بگو، مستقیم اسم بیار بگو جلیلی؛ با روش غیرمستقیم حرف نزن. نگو به آن کسی رای دهید که بیشترین شباهت به رئیسی را داشت. رئیسی هیچ گلی به سر ما نزده بود!!!
۴ درصد مردم سلماس به جلیلی رای دادند. (که ۲ درصدش از سوی افراد غیربومی ساکن سلماس هست) و جلیلی میخواهد کل مردم ایران مثل خودش بلنگند!!!
اگر انتخابات رو همهپرسی فرض کنیم شما سهمتون ۲ درصد هست پس حق ندارید واسه ما، سرنا بنوازید."
◀️ آقای پزشکیان !
تکلیف این افراد که هم ضد ملیت هستند و هم ضد امنیت و هم ضد مذهب را در ستادهای خودت مشخص کن..