درآمد ۱۰ هزار میلیارد تومانی آموزش و پرورش از مردم
🔹مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ۱۰ هزار میلیارد تومان از مردم پول میگیریم اما باید به دنبال منابع درآمدی باشیم، گفت: به نظر میآید از درآمدهای آموزش و پرورش استفاده مناسب نمیشود.
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
#تلنگر📢📢📢
#شبکه_مجازی
اینجا شبکه مجازیست که اگر درست وارد فضا نشوی و بی هدف وارد شوی و چهارچوبها را رعایت نکنی ،بعدها آسیب خواهی دید
خواهرم👩
برادرم👱
در این دنیای مجازی ،آگاهیت را بیشتر کن.
🌷✨اتقوا معاصی الله فی الخلوات فإن الشاهد هو الحاکم✨🌷
✨از ارتکاب معاصی حتی در نهان خودداری کنید،زیرا آن خدایی که شاهد است،خود نیز حاکم است.
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
#اختصاصی_عکسنوشته_سیاسی
✴️چرا در سوریه حضور داریم / بخش نخست
🔸بارها سوال شده است که ما چرا در سوریه حضور داریم؟ چه دلیلی دارد که ایران باید در سوریه و عراق حضور پیدا کند؟ چرا در امور دیگر کشورها دخالت!! میکنیم؟ این دست سوالات که طراح آنها معمولا مخالفان منافع ملی کشور هستند و برخی از دشمنان فارسیزبان (بنده آنها را ایرانی نمیدانم) مدام در آن دمیده و به دلیل ضعف رسانهای و تبلیغی ما موفق شدهاند که آن را در ذهن پرسشگر مخاطب ایرانی فرو کنند. این مخاطب از آنجایی که برایش سوال است وقتی میپرسد کسی نیست که به او پاسخ دهد. سالها پیش و هنگامی که موضوع اعزام نیروهای مستشاری و عملیاتی کشور به سوریه برای مبارزه با تروریسم مطرح شد، عدهای از همهجا بیخبر عنوان «مدافع حرم» را ساختند، در حالی که بنده همیشه معتقد بودهام که دلیل حضور ما در عراق و سوریه همیشه دفاع از منافع ملی کشورمان بوده است.
🔸سال گذشته در چند یادداشت به دلایل حضور ایران در عراق و سوریه پرداختم، در سلسله یادداشتها تاکید کردم ما برای حفظ منافع ملی خود چارهای جز حضور مستقیم در سوریه و عراق نداشته و اگر به بهای شهادت هزاران نفر و هزینه چند میلیاردی هم شده، باید این حضور را تقویت کنیم. در حالی که کشور به دلیل تجربههای بسیار پیشین دچار مشکلات عدیدهای در حوزه اقتصادی، بهویژه از طرف کشورهای غربی و حمایت کشورهای عربی است، باید جایگاه کشور را در آینده مبادلات اقتصادی و تجاری تقویت کرده و اجازه ندهیم که دیگران این جایگاه را اشغال کنند. اشاره کردم که دسترسی ایران به ساحل مدیترانه بسیار اهمیت دارد و ضرورت این حضور بهگونهای است که دشمنان کشور همواره در تلاش بودهاند تا مانع از شکلگیری این واقعیت شوند و همه جنگ نیز بر سر همین مساله صورت گرفته است.
🔸نوشتم که در دوره پهلوی، تیرگی روابط ایران و عراق باعث شد تا ایران نتواند به ساحل مدیترانه دسترسی پیدا کند، پس از انقلاب و دوران جنگ نیز این رویکرد ادامه یافت. هنگامی که در انتفاضه شعبانیه در سال 1992 نیروهای مردمی فقط یک گام تا سرنگونی رژیم بعث فاصله داشتند، امریکاییها وارد عمل شده و صدام عفلقی را در قدرت نگه داشتند تا همچنان ایران پشت دروازههای غربی خود با یک دشمن کینهتوز و شکستخورده دست و پنجه نرم کند. امریکاییها هنگامی که عراق را اشغال کردند نیز با حضورشان مانع از دسترسی ایران از طریق خاک عراق و سوریه که متحد تهران به شمار میرفت، به دریای مدیترانه شدند. امن شدن نسبی عراق و شروع عصری جدید در عراق که با اخراج اشغالگران امریکایی همراه شد، پس از قرنها نخستین فرصت طلایی را در اختیار ایرانیها قرار داد تا سر اسب مراد را به سمت مدیترانه کج کنند. اما هیچ وقت چنین اجازهای نباید داده میشد.
🔸دسترسی ایران به بنادر سوریه از طریق خاک ایران، پیامدهای بسیاری داشت، پیامدهایی که برای خیلی از کشورها زنگ خطر بود، ترکیه که در چهاردهه گذشته خودش را به عنوان پل ارتباطی آسیا و اروپا معرفی کرده بود، به شدت نگران شد، قطریها و سعودیها به این نتیجه رسیدند که ایران میتواند نفت و گاز خود را از طریق خط لوله به عراق، سوریه و از آنجا به اروپا صادر کند، امریکاییها فهمیدند که اگر این اتفاق روی دهد، فاصله تجاری چین با اروپا و شمال افریقا به کمتر از یک هفته خواهد رسید، رژیم صهیونیستی با ترس از اینکه اگر راهآهن تهران – بغداد – دمشق تاسیس شود، ارتش ایران در کمتر از 24 ساعت پشت مرزهای جولان اشغالی نیروهایش را پیاده خواهد کرد، و به چند دلیل دیگر، خیلیها ترسیدند و اتاق عملیاتی تشکیل دادند که مانع از دسترسی ایران به دریای مدیترانه شوند.
🔸آنها میترسیدند که هندیها و پاکستانیها از همین مسیر با اروپا دست به تجارت بزنند و کشورهای آسیای مرکزی نیز وسوسه شوند که از طریق خاک ایران و بنادر سوریه با اروپا و شمال آفریقا داد و ستد کنند. منافع اقتصادی این دسترسی چنان زیاد بود که دیگر کسی نمیتوانست بدون ایران زندگی کند و امنیت ایران برای بسیاری از کشورها مهم میشد، چرا که ایران دوباره بهعنوان چهار راه تمدن، میتوانست فقط با ترانزیت کالا و ارائه خدمات به کشورهای دیگر به سود سرشاری دست بیابد، کما اینکه این مساله یک نتیجه نهایی هم در بر داشت و آن نیز حضور همیشگی و دائم ایران در عراق و سوریه و تبدیل شدن تهران به متحد راهبردی دهلینو و پکن بود که برای ترکیه، امریکا، رژیم اسرائیل و سعودیها به هیچ عنوان قابل پذیرش نبود.
☑️ادمین کانال اخبار سوریه / دوستان میخواهید این یادداشتها را در کانال محترم خود منتشر کنید، حتما لطف کرده و آدرس کامل کانال اخبار سوریه را هم ذکر کنید، بهویژه کانالهایی که مدعی انقلابیگری و ارزشی بودن هستند. دزدیدن مطلب و نویسندهاش بهخدا برازنده نیست.
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
✴️چرا در سوریه حضور داریم / بخش دوم
🔸به همین دلیل، پس از آرام شدن اوضاع در عراق و بازگشت امنیت به این کشور اتاق عملیات جنگ در ترکیه و اردن تشکیل شد، قرار شد این بار بهجای عراق سوریه ناامن شود تا ایرانیها هیچ وقت به دریای مدیترانه نرسند. آتشی که چند سال زیر خاکستر خفته بود و باید در سال 2016 و با تکمیل شدن طرحهای ناامنسازی قومی در سوریه توسط امریکاییها روشن شود، با شروع بیداری اخوانی و اعتراضات در کشورهای عربی مانند کودک نارسی در سوریه هم کلید خورد. هر یک از کشورها دنبال منافع خودشان بودند، ترکیه میخواست ایران را در مرزهایش نگه دارد و همچنان خودش نقطه اتصال شرق و غرب باشد، قطریها میخواستند مانع از صدور گاز ایران از طریق خاک عراق و سوریه به اروپا شوند، رژیم صهیونیستی فرصتی برای ضربهزدن به محور مقاومت و قطع ارتباط ایران و حزبالله پیدا کرده و امریکاییها نیز در این میان با همه بودند.
🔸تروریستهایی که سالها پیشتر توسط سازمان اطلاعات ترکیه در قالب گروههای اخوانی آموزش دیده بودند، گروههای تکفیری وهابی مورد حمایت عربستان که در مناطق مختلف سوریه پراکنده بودند، تروریستهای آواره القاعده در کشورهای مختلف و سرکردههای گروههای تروریستی که تحت نظر امریکاییها در زندان «بوکا» بودند، به همراه دهها هزار تروریست دیگر از کشورهای مختلف جهان راهی سوریه شدند تا بزرگترین انقلاب!! تروریستها با کمک آشکار مدعیان دمکراسی شکل بگیرد. در خلال سالهای جنگ ترکها، عربها و غربیها بارها و بارها با سفر به دمشق از رهبران این کشور خواستند تا مسیر خود را از ایران جدا کرده تا جنگ هر چه سریعتر بهپایان برسد، اما مقامات سوری هیچ وقت زیر بار این درخواستها نرفتند و مقاومت را در برابر تسلیم شدن مجانی انتخاب کردند تا به این ترتیب جنگی خونین به مدت هفت سال در آسیای غربی در بگیرد.
🔸ایران که همه آیندهاش را بر باد رفته میدید برای کمک به متحد قدیمیاش و برای تامین منافع خود و نسلهای آینده ناچار دست به کار شد. خیلی زودتر از آن چیزی که فکرش را میشد کرد، مستشاران ایرانی راهی سوریه شدند تا راهی را که با تفنگ دشمنان بسته بودند، با گلوله باز کنند. این استراتژی درست ایران باب میل و طبع خیلیها نبود، برای همه کشورهای مداخلهگر غیرقابل باور بود که ایران با تمام قدرت در کنار دمشق ایستاده و حاضر نیست کوتاه بیاید، چرا که برای استراتژیستهای ایرانی ثابت شده بود که اگر قرار است قدرت بزرگ منطقهای باشیم باید مانند بزرگان عمل کرد، ایران برای نخستین بار پس از انقلاب و بعد از حضور در لبنان برای حمایت از کشور دوست و به درخواست رسمی آنها، به یک کشور دیگر لشکرکشی کرد و سیل نیروها و تجهیزات ایرانی در مناطق مختلف سوریه خود را نشان داد.
🔸در حالی که ایران برای دفاع تمام قد از منافع ملیاش در سوریه حضور یافته بود، برخیها در تهران برای آنکه به این حضور نگاهی دینی بدهند، از آن بهعنوان مدافع حرم یاد کردند، هر چند این عنوان درست بود، اما اصل، دفاع از منافع ملی بود. رهبر انقلاب اما واژه دیگری برای مدافعان حرم برگزیدند که در هیاهوی نوحهخوانان گم شد، «مدافعان حریم» عنوانی بود که کاملکننده بود اما چنان مدافع حرم زیر زبان برخیها مزه کرده بود که ترک کردنش آسان نبود، به همین دلیل هزاران تهمت و افترا از سوی کمایمانان و کسانی که سره را از ناسره تشخیص نمیدادند به مدافعان وطن زده شد، اینکه برای پول میروند، اینکه این مقدار پول میگیرند، اینکه برای دفاع از بشار اسد رفتهاند و دهها افترای ناپسند دیگر، در حال که در این سالها کسی نبود به درستی پاسخ سوالات بیشمار ایرانیها و ادعای دروغین رسانههای خارجی را بدهد.
🔸ایران برای آنکه بتواند مسیرش را به دریای مدیترانه باز کند، وارد عمل شد و با نشان دادن اهمیت امنیت در سوریه برای چینیها و هندیها این دو کشور را هم همراه ساخت. اما در همین زمان بود که دشمن تصمیم گرفت که عراق را هم ناامن کند تا بهزعم خود با گسترش دادن جنگ ایران را سرگرم کنند و هزاران رزمنده عراقی را که در سوریه با ترویستها میجنگیدند، مجبور به بازگشت به کشور خود کنند. اتحاد میان بعثیها، فراریهای ارتش صدام و تروریستهای القاعده در پایتخت اردن شکل گرفت و کمکهای اطلاعاتی امریکا نیز سر رسید تا شعلههای جنگ گستردهتر شود، اما باز هم ایرانیها از پس ماجرا برآمدند و کاری کردند که حامیان تروریستها خود وارد میدان شوند، جنگ ابعاد تازهتری به خود گرفته بود.
☑️ادمین کانال اخبار سوریه / برخی اوقات دوست کماطلاعی به ما اعتراض میکند و میگوید چرا مطالب دیگران را بدون اجازه منتشر میکنید و ما واقعا نمیدانیم به کدام زبان برای آنها توضیح دهیم که نویسنده ما هستیم، آنها کپیکارهای بیاخلاق هستند!!!
K.J
@syriankhabar
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
48 سال پیش تو همین ایام بود که دولت ایران به خاطر اینکه #سایه_جنگ رو از سر کشور دور کنه #بحرین رو از خاک ایران جدا کرد
علی برکت الله
#پهلوی
#محمدرضاشاه
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
مراسم افتتاح سفارت آمریکا در قدس آغاز شد
تا این لحظه ۴۱ فلسطینی به شهادت رسیده و بیش از ۱۶۰۰ نفر مجروح شدهاند
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
دختر رئیس جمهور آمریکا واسه افتتاح سفارتشون تو بیت المقدس رفته اونجا، جلوی پاش 40 تا فلسطینی رو قربانی کردن
65 سال پیش هم وقتی معاون رئیس جمهور آمریکا اومد تهران جلوی پاش 3 تا دانشجو قربانی شدن
#حقوق_بشر_آمریکایی
#القدس_عاصمه_فلسطين_الابديه
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
اهل #پرسپولیسیم ولی وطن فروش نه
اسطوره واقعی امثال شهید #حججی ست
ما نبودیم خیلیا اسطوره نمیشدن که بیان به خود ما #توهین کنند !
#اسطوره ما تیممون پرسپولیسه و بقیه اسطوره نماهای #سگ_باز از کنار پرسپولیس ما به نون و نوا و #پورشه
رسیدن ، البته نوش جونشون ولی گنده تر از دهنشون حرف نزنن
#علی_کریمی #مهدوی_کیا
پرسپولیس بزرگ تر از شماست تمام!!!
#پرسپولیس #پرسپولیس_قهرمان
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
📸 چه ننگ است برای دولتهای اسلامی که با در دست داشتن شریان حیاتی ابرقدرتهای جهان بنشیینند و تماشاگر باشند که آمریکا ابرجنایتکار تاریخ با عدهای ناچیز عبادتگاه مقدس و قبلهگاه اول آنان را از آنان غصب نموده و با کمال وقاحت در مقابل همه آنان قدرتنمایی کند. امام خمینی(ره) ۶۱/۰۱/۲۵
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
⚔️سناریوی نتانیاهو برای براندازی در تهران!
🔹گاردین در مطلبی با عنوان [اسرائیل جنگ با ایران نمی خواهد، بلکه بحران در تهران را ترجیح می دهد] نوشت: «نخستوزیر اسرائیل بنیامین نتانیاهو باور دارد که شکاف میان حامیان حضور ایران در سوریه و منتقدان آن در لایه حاکمیت میتواند منجر به بحران در تهران شود و با توجه به آنکه با سقوط پول ملی اقتصاد ایران ادامه دارد، شرایط بدتر هم بشود.
🔸با توجه به اینکه دونالد ترامپ از برجام خارج شده و وعده بازگشت تحریمها را داده است، نتانیاهو حتی چشمانداز تغییر رژیم در ایران را میبیند – هرچند نه آشکارا بلکه در خفا از آن سخن میگوید. نتانیاهو که حرفه خود را بهعنوان یک دیپلمات در نیمه دهه 1980 میلادی در دوران رونالد ریگان آغاز کرده پیرو این عقیده است که فشار اقتصادی و رقابت تسلیحاتی با فنّاوری بالا که مارگارت تاچر و رونالد ریگان علیه شوروی استفاده کردند، منجر به ورشکستگی اقتصادی و فروپاشی این کشور شد. نتانیاهو همین سناریو را در ابعاد کوچکتر برای ایران در نظر دارد»
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI