⬅️هیچ کس با نام «آزادی» دیوار خانهء خود را برنمی دارد❗️
و شبها در حیاطش را باز نمیگذارد.😳
گوهر عفاف و پاکی، کمارزشتر از پول و جواهرات نیست.
کسی که «کودک عفاف» را جلوی صدها گرگ گرسنه میبرد و به تماشا میگذارد،😳 روزی هم پشت دیوار ندامت، اشک حسرت بر دامن پشیمانی خواهد ریخت.
#فاعتبروا
#حجاب
#دختران_انقلاب
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
#اختصاصی_عکسنوشته_سیاسی
#فوری
دستور رهبر انقلاب به رئیس قوه قضائیه
🔻حدود الهی در رابطه با متهمان جنایت مدرسهی غرب تهران اجرا شود
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
روزه برای تقواست
🔹رهبر معظم انقلاب: در ماه رمضان در حد توان خودمان باید مراقبت کنیم، رفتار خودمان را تصحیح کنیم؛ فکرمان را، قولمان را، عملمان را تصحیح کنیم؛ بگردیم اشکالاتش را پیدا کنیم، آن اشکالات را برطرف کنیم. این تصحیح در جهت تقوا باشد. در آیهی شریفهی روزه میفرماید: روزه برای تقواست. ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◀یک بنده خدایی هم بود که با منتقدها این طوری برخورد می کرد
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
🔴تکذیب شد
بیانیه دفتر آیت الله حائری شیرازی: تکذیب ارتباط فرد متعرض به دانش آموزان با خانواده امام جمعه اسبق شیراز
#تجاوزبه_دانش_اموزان
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
#اختصاصی_عکسنوشته_سیاسی
ای کاش میشد به #مسیح_علینژاد و امثالهم فهماند شما که امروز نگران تجاوز به دانش آموزان شده اید، سالهاست بادی میکارید که نتیجه اش جز چنین طوفانی نیست.
نمیشود 24ساعته انواع لاابالی گری و شهوترانی ها تحت عنوان #حجاب_اختیاری را تشویق کرد وسپس مقابل عوارض آن در جامعه موضع منفی داشت!
#مسیح_پولی_نژاد
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
#اختصاصی_عکسنوشته_سیاسی
در یک مدرسه فاجعه اخلاقی رخ داده
۱. ضدانقلاب چند روزی مانور میده که متهم، ژن خوب از نوع فِقهیه!
۲. بعد که معلوم میشه که خبر دروغه، میندازن گردن عدم اجرای ۲۰۳۰
۳. بعد که نمیگیره موجش، رها میکنن خبر رو
و به همین راحتی حواشی جالب دیدار دانشجویان با رهبری به فراموشی سپرده میشه
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
#اختصاصی_عکسنوشته_سیاسی
🇮🇷 عکسنوشتہسیاسی 🇮🇷
💢 پیج ضد انقلاب 🔺 لطفا پیج بالارو 👆 در اینیستاگرام با لمس لینک زیر👇 ریپورت کنید🙏 https://www.inst
آموزش ریپورت پیجهای اینستاگرام
https://eitaa.com/REPINSTA
@REPINSTA
🔺 دوستان برای اموزش چگونگی ریپورت صحیح پیج ها به کانال بالا مراجعه کنید🙏
🇮🇷 عکسنوشتہسیاسی 🇮🇷
💢 پیج ضد انقلاب 🔺 لطفا پیج بالارو 👆 در اینیستاگرام با لمس لینک زیر👇 ریپورت کنید🙏 https://www.insta
با همت و کمک شما دوستان این پیج ریپورت شد💪
یا علی
🔸در میان چهرههای فعال در سینمای ایران پیش از انقلاب اسلامی، نامهای درخشانی وجود دارد. چه در عرصه بازیگری و چه در حوزه کارگردانی. مسعود کیمیایی، داریوش مهرجویی، بهرام بیضایی، امیر نادری، علی حاتمی، ناصر تقوایی، عباس کیارستمی، علیرضا داوود نژاد و سیروس الوند چهره درخشانی بودند که فعالیت خود را در سالهای پیش از انقلاب اسلامی آغاز کردند و پس از پیروزی انقلاب اسلامی بازهم به فعالیت خود ادامه دادند و بارها از جشنواره ملی فجر جایزه گرفتند.
🔹در حوزه بازیگری نیز تا حدود زیادی چنین شرایطی به وجود آمد.
عزتالله انتظامی، محمدعلی کشاورز، داود رشیدی، علی نصیریان، جمشید مشایخی، مهدی فخیم زاده، سعید راد، عنایت بخشی، بهزاد فراهانی، شهلا ریاحی، ملکه رنجبر، ژاله علو، محمد متوسلانی، بهمن زرین پور، آفرین عبیسی، فرامرز قریبیان، پروانه معصومی، حمیده خیرآبادی و ثریا قاسمی بخشی از بازیگرانی اند که فعالیت حرفهای آنها در سینما با انقلاب اسلامی دچار انقطاع نشده است.
🔸اما در میان چهرههای مهم سینمای پیش از انقلاب، چند نفر را میتوان برشمرد که در فعالیت حرفهای آنها در سینمای ایران از 1357 به اینسو، بهشدت کمرنگ شده است. بهروز وثوقی، بهمن مفید، محمدعلی فردین، سوسن تسلیمی و ناصر ملکمطیعی مهمترین افراد این سیاهه هستند. برای پیگیری سرنوشت این چهرهها، بررسی موردی تجربه اکران فیلم برزخیها از اهمیت ویژهای برخوردار است.
🔹برزخیها را ایرج قادری در سال 1358 شروع کرد و تا اواخر سال بعد کارهای فنی آن به طول کشید. این فیلم، روایت فرار گروهی از زندانیان در 22 بهمن 1357 و تلاش آنها برای خروج از مرزهای کشور است. تلاشی که البته پس از مواجهه این افراد با سید یعقوب و صحبتهای او در خصوص مواجهه با تجاوز دشمن خارجی، به تلاش برای دفاع از میهن تغییر میکند. در این فیلم بخش قابلتوجهی از چهره سرشناس عرصه بازیگری سالهای پیش از انقلاب ایفای نقش کردند. محمدعلی فردین، سعید راد، ناصر ملکمطیعی، حسین شهاب و محمدعلی کشاورز ازجمله این چهرههای سرشناس هستند.
🔸این فیلم پس از آماده شدن، بهعنوان نخستین فیلم توقیفی در دوران انقلاب اسلامی شناخته شد. مهدی کلهر که نخستین معاون سینمایی بود، این فیلم را توقیف کرد. کلهر سالها بعد در مصاحبه با مجله عصر اندیشه این تصمیم را ناشی از اصرارهای میرحسین موسوی نخستوزیر وقت عنوان کرده بود. کلهر، نقش محسن مخملباف در این تصمیم را برجسته میداند.
🔹عبدالمجید معادیخواه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وقت نیز در گفتگویی که سال 92 با سایت خبری خبرآنلاین داشته است، روایت جالبی از این اتفاقات دارد: آن زمان یک دعوای مفصلی به وجود آمد که از آقای مخملباف در آن شرکت داشتند و علیه من موضع میگرفتند تا آقای مسیح مهاجری. دعوا بر سر اکران فیلم «برزخیها» بود.
🔸این مساله خودش یک پرونده است که جنجال زیادی درست کرد به همهجا ازجمله مجلس هم کشید. بسیجی هم علیه بنده راه افتاد که بخشی از آن در مطبوعات آن دوران هست. هم مطبوعاتی که آقای خاتمی اداره میکردند، مثل کیهان به ما میتاختند و هم امثال آقای مخملباف فریاد «وا اسلاما» سر میدادند. در آن هیاهو هیچکس نیامد ببیند که اصلاً داستان فیلم «برزخیها» چیست.
معادیخواه در آن زمان به دو دلیل از اکران فیلم حمایت میکند. نخست به دلیل محتوای فیلم که اعلام همکاری بازیگران سرشناس سینمای پیش از انقلاب با مردم و انقلاب اسلامی بود، دلیل دوم هم حفظ حرمت امضای وزیری بود که به تهیهکننده مجوز ساخت این فیلم را داده بود و تهیهکننده به اعتبار این امضا ده میلیون تومان سرمایهگذاری کرده بود.
🔹معادیخواه روایتی هم از جلسهای که با آقای خامنهای داشته است ارائه میدهد. او میگوید که ایشان را در جریان مسئله قراردادم و فشارها را هم توضیح دادم. نظر ایشان ین بود که بهصرف حضور یک بازیگر در فیلم نباید جلوی اکران آن گرفته شود و اگر فیلم اشکالی ازنظر محتوایی ندارد میتواند اکران داشته باشد. مهدی کلهر در گفتوگویی با ماهنامه سینما رسانه گفت: روزی که ما جلوی فیلم برزخیها را گرفتیم، وزیر وقت که آقای معادیخواه بود رفت پیش حضرت آقا که آن زمان رئیسجمهور بودند. با من تماس گرفت و گفت: آقای خامنهای میگویند به دلیل بازی کردن فردین نباید جلوی فیلم گرفته شود. اگر فیلم اشکالی دارد؛ اشکالش را برطرف کنید و فیلم را نشان بدهید. بازی کردن فردین اشکالی ندارد!
🔸به هر صورت برزخیها اکران شد، البته فقط در تهران. با شروع اکران فروش فیلم بسیار جلب توجه کرد. در همین زمان بود که نخستین نقد منتشره علیه «برزخیها» را روزنامه کیهان در تاریخ 9 خرداد 1361 تحت عنوان «دوزخ ابتذال در برزخیها» نوشت.
📝 ادامه متن در پست بعدی 👇