🔻دکتر سعید جلیلی: برنامههای خود را برای مشارکت متشکل تودههای میلیونی هواداران اعلام خواهیم کرد
سعید جلیلی در جمع اعضای ستادهای استانی خود:
🔹 انتخابات به معنای تعطیل کردن احساس مسئولیت قبل و بعد روز رای گیری نیست.
🔹 عزم ما بر مشارکت فعال در چهارچوب اخلاق و قانون است .
🔹 در ایام بعد از انتخابات هم سلوک سیاسی متفاوت و ممتازی را به نمایش خواهیم گذاشت.
🔹 در مردم سالاری دینی از رقابتهای دشمنانه و کینه توزانه خبری نیست.
🔹 اگر کسی از گفتمان دولت سایه احساس خطر میکند قطعا با معنا و مبانی آن آشنا نیست.
🔹 برنامههای خود را برای مشارکت متشکل تودههای میلیونی هواداران اعلام خواهیم کرد.
🔹 هر جایی که لازم باشد از عملکرد دولت آقای پزشکیان دفاع کنیم، بی هیچ ملاحظهای از ایشان و دولتش دفاع خواهیم کرد.
🔹 اگر اقدام درستی در دولت برادرمان آقای پزشکیان دیدیم و حمایت نکردیم، قطعاً در پیشگاه خدا معاقب خواهیم بود.
⭕️ حرام و جُرمِ بی هزینه
🔹 عیال یک کارگردان با زیرپاگذاشتن حکم خدا و لگدمال کردن قانون مملکت در مراسم یادبود شوهرش حاضر و بدون ترس از عاقبت قانون شکنی و ارتکاب فعل حرام،سخنرانی کرده است !( چون خیالش راحت است که عدلیه کاری به کارش ندارد و در چنین مواردی چشم بر ارتکاب جرم و افعال حرام می بندد!)
🔹 اما چند ماه پیش،دختر دانشجو و مومنه ای به خاطر اعتراض به عملکرد ضعیف قوه قضائیه در برخورد قانونی با بی حجابی( آن هم در یک کانال ایتا) ، توسط حفاظت اطلاعات قوه قضائیه و دادستانی تحت تعقیب قرار گرفته و در دادگاه به حبس محکوم شده است !
❇️ جناب اژه ای خودتان در این باره نقد یا نظر یا نکته ای ندارید؟ چرا در عدلیه تنها حکومت دینی جهان، "بی حجابی" آزاد و "نهی از منکر" جرم محسوب می شود؟
آیا یک جای این عدلیه نمی لنگد؟
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 مهمترین خطای دولت شهید رئیسی چه بود؟
🔹من ازحامیان جدی آیتالله #رئیسی عزیز در سالهای ۹۶ تا ۱۴۰۰ و تاکنون بودم وهستم و معتقد بودم که ویژگیهای نابی داشتهاند از اخلاص، تواضع، مردمداری، پاکدستی و حامی محرومان و مستضعفان.
🔸اما منتقد جدی سیاستهای اقتصادی و فرهنگی و برخی خطاها و اشتباهات این دولت نیز هستم و معتقدم چنانچه این خطاهای فاحش نبود این فرصت طلایی برای بازگرداندن کشور به ریل از دست نمیرفت و به دهه عقبماندگی ۹۰ پرتاب نمیشدیم.
🔹مردم عزیز و نجیب ایران باوجود قدردانی و احترام به #شهيد_رئيسى در مراسمات تشییع تدفین ومراسمات مختلف در سطح کشور اما بخش مهمی از آنها راضی شدند که دولت روحانی بازگردد ولی خط دولت رئیسی امتداد پیدا نکند!
🔸خاصه اینکه، گزینه امتداد این خط، جناب دکتر #جلیلی، نتوانست فاصلهگذاری مناسبی با نقاط ضعف دولت داشته باشد و حتی در مقام بیان هم حاضر نشد از مشکلات وضعیت موجود و ضعفها بگوید و همین منجر به شکست وی در انتخابات شد.
🔻 اما مهمترین خطای دولت رئیسی چه بود؟
🔹به نظر حقیر، خطای استراتژیک شهید رئیسی عزیز در ابتدای دولتش، انتصاب #محمد_مخبر تحت تاثیر برخی اعضای بیت رهبری مثل #علی_اصغر_حجازی و ... بود که همان شروع دولت هم هشدار دادیم و تاثیری نداشت!
🔸معاون اول، فرمانده اقتصادی دولت و مدیر اجرایی ماشین دولت است. معاون اول به نوعی هماهنگکننده تمام دستگاه ها و وزارتخانههاست؛ رئیسالوزراست؛ تعیینکننده مسیر دولت است. مخبر نه تخصص علمی لازم را داشت نه تجربه اجراییِ مرتبط با دولت و نه هم در عرصه سیاسی کشور رزومه مرتبط و موثری داشته.
🔹سیاستهای کلان این دولت و اولویتهای اقتصادی را مخبر پیش میبرد، چینش اکثر وزرا، مدیران ارشد و میانی، استانداران و مدیرکلها با نظر وی صورت میگرفت. اساساً معاون اول همه کاره بود کما اینکه اسحاق جهانگیری در دولت روحانی همهکاره بود.
🔸امروز خروجی اقتصادی و مدیریتی دولت شهید رئیسی برای مردم روشن است. اگر وضعیت رضایتبخش بود که مردم پای صندوق رای تایید میکردند.
🔹من از رانتهای پسر مخبر #سجاد_مخبر در دوره ستاد اجرایی فرمان امام و ماجراها و حواشی واکسنها و ... عبور میکنم؛ اما نسبت به عملکرد مخبر که امروز باعثِ از دست رفتن فرصت طلایی شد اجازه نمیدهم عدهای قهرمانسازی کنند!
🔸همینهایی که امروز در ایتا و جمعهای حزباللهی نسبت به انتقاد بنده به مخبر، موضع میگیرند و خودشان را در مقام دلسوز برای انقلاب و جریان انقلابی(!) معرفی میکنند همانهایی بودند که طی سه سال اخیر با رپرتاژ و مالهکشی اجازه ندادند دولت متوجه اشتباهاتش شود! اجازه ندادند شهید رئیسی عزیز نسبت به اجرای سیاستهای تعدیل اقتصادی بازنگری کند! مدام دستاوردسازی کردند.
🔹حالا آقایان بجای عبرت از گذشته و مصائبی که بر این مردم و جامعه و دولت وارد شد، قهرمانسازی میکنند!
🔸آقای #پزشکیان کاش از سرنوشت دولت روحانی و دولت شهید رئیسی که توسط جهانگیری و مخبر به آن وضعیت کشیده شد، عبرت بگیرد و نسبت به انتخاب معاون اولش جدیت و حساسیت به خرج دهد.
❇️ اگر نیاز شد با مصادیق خواهم نوشت. مثل ماجرای #حذف_ارز_4200_تومانی بصورت یک شبه توسط جناب مخبر!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
انتخابات تمام شده ولی اصلاح طلب و اصولگرا با شدت هرچه تمام در حال تخریب #جلیلی هستند!
این نشان میدهد اصحاب قدرت از گفتمان عدالت محور و فساد ستیز جلیلی چقدر واهمه دارند خصوصا اینکه حالا او با یک پشتوانه مردمی۱۳میلیونی میتواند اثربخشی بیشتری داشته باشد؛ جلیلی یک جریان است نه یک شخص!
#انتخابات #انتخاب_اصلح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمونههایی از فتنههای پیچیده در دوران رهبری
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت ۱۸ تیر، فتنه #کوی_دانشگاه
❌" کار تمام است "
خاطرات هاشمی رفسنجانی:
(۲۹ دی ۱۳۸۰)
🔖دكتر [حسن] روحانى، [دبیر شورای عالی امنیت ملی] آمد.گفت،در ملاقات با آقاى [سیدمحمد] خاتمى، [رییس جمهور]، ايشان را ناراحت ديده و گفته است كه از نامزدشدن در دور دوم رياست جمهورى پشيمان است و مىترسد كه نتواند دوره را به سر رساند؛چون با توجه به نزاعها و اختلاف نظر با رهبرى،كار مهمى نمىتواند انجام دهد.گفت، در جريان ۱۸ تير [۱۳۷۸] كوى دانشگاه، بعضى از افراد دوم خردادى، مثل [سعید] حجاريان و [فریدون] وردىنژاد،معتقد بودند كه كار حاكميت تمام است و دانشجويان برنامه تظاهرات صريح و وسيع عليه رهبرى داشتند كه با دخالت سپاه و بسيج خنثى شد.
گفت، اكنون وزارت امورخارجه و سپاه، بر سر حضور در افغانستان تعارض دارند و در جلسه دبيرخانه [شورای عالی امنیت ملی]، بينآقایان [محسن] امينزاده، [معاون آسیا و اقیانوسیه وزارت امورخارجه] و [قاسم] سليمانى، [فرمانده نیروی قدس]، درگيرى لفظي پيشآمده و آمريكاييان و غرب از نظر وزارت امورخارجه حمايت مىكنند و بنا دارند مانع حضور سپاه شوند و نظر رهبرى اين است كه سپاه، حضور مؤثر داشته باشد.🔖
( عکس برشی است از مطلبی در مجله #آگاهی_نو )
♦️جورج سوروس سرمایه گذار آمریکایی:
چین باید نظم نوین جهانی را رهبری کند ، آن را ایجاد کند ، صاحب آن شود و جایگزین ایالات متحده به عنوان ابرقدرت اقتصادی جهان شود
#چین #ابرقدرت_اقتصادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 دختربچه ای که با حرف زدن کودکانه اش حسینیه معلی رو بهم ریخت؛ جیگر همه رو سوزوند
🔴 ما از اینها ضربه خوردیم و به اینها باختیم نه پزشکیان!
هر خطای اینها به پای حاکمیت دینی و جریان انقلابی نوشته میشود؛ چه مواضع و اقدامات گلپایگانی دبیر ستاد امر به معروف باشد چه آن طراحان فیلترینگ، چه این برادر که بارها علیه مردم نفرتپراکنی کرده!
اینکه ۱۷ میلیون جامعه را براحتی سفیه و کودکصفت و جاهل بنامد حقیقتاً نیازمند ورود مدعیالعموم است. اینها سرمایه اجتماعی نظام و انقلاب را میسوزانند! اینها هستند که ضربه میزنند!
❇️ مقابل این نفرتپراکنی، نفرت پراکنی ظریف و آذری جهرمی بود که حامیان جلیلی را طالبانیسم معرفی میکردند و بخشی از مردم را از آمدن جلیلی، ترساندند!
🔴 #شکایت از #آذری_جهرمی به جهت طالبان و دیوانه خواندن حامیان دکتر جلیلی
ریاست محترم قوه قضائیه
احتراما با توجه به توهین و افتراهای مکرر جناب آذری جهرمی در کارزار انتخابات و "دیوانه" و "طالبان" خواندن حامیان دکتر جلیلی که بیش از سیزده میلیون جمعیت ایران را شامل میشود؛ خواستار بررسی موضوع و برخورد قضایی و اعاده حیثیت از ایشان میباشیم.
ضمنا به نظر ما یکی از دلایل بزرگ رایآوری نامزد مورد حمایت ایشان، ایجاد همین دو قطبی و افتراهای بیاساس بوده است.
با تشکر
▪️کارزار برای امضای شکایت👇
https://www.karzar.net/134835
🔴 متن جالب سجادهرندی که دور اول به قالیباف رأی داده بود، درباره سعید جلیلی
🔹 من «جلیلیچی» نیستم. سال ۹۲ به او رای ندادم. دور اول انتخابات همین امسال هم به او رای ندادم. به ضعفها و محدودیتهای او در مقام یک سیاستمرد واقفم. اما حالا که پس از سه هفته ممنوعیت سخن گفتن درباره نامزدهای انتخاباتی امکان نوشتن یافته ام دوست دارم از او بنویسم.
🔹 از سعید جلیلی که به نحو کمنظیری نماینده بخش بزرگی از فضیلتها و زیباییهای انقلاب اسلامی پنجاه و هفت در سیاست ملی ماست.اگر آرمان پنجاه و هفت پیوند یافتن و بلکه یگانه شدن دین و سیاست در متن حیات مدنی بود، این یگانگی نخست باید در وجود سیاستمرد محقق شود. جلیلی به وضوح مصداق این معناست.
🔹 پیشتر نوشتم که مهمترین میراث شهید رییسی سیاست تقواست و اینک باید افزود که میراثدار او از این جهت بیشک سعید جلیلی است. با این ملاحظه که آنچه برای سید شهید با شمّ و غریزه محقق بود، برای جلیلی با نحوی تفصیل و نظرورزی همراه شده است. نحوی درک سازوار مبتنی بر دیانت از سیاست و مقاومت و عدالت که در جزئیات مشی عملی و زیست شخصی نیز متبلور است. و این فقط مربوط به امور کلان سیاست نیست؛
🔹شاید به چشم کسانی خرد و کم اهمیت به نظر برسد، برای من اما اینکه سیاستمداری داریم که در اوج مشاجره پینگیپنگی مناظره دونفره، وقتی رقیب قرآن میخواند، ملتزم به امر «فاستمعوا له و انصتوا» لب از سخن میبندد، قیمتی است.
🔹اینکه مجاهد جانبازی داریم که زخم و جراحت خود را محمل تبلیغ سیاسی قرار نمیدهد (شاید هنوز هم بسیاری از مردم جانباز بودن او را ندانند) ارزشمند است. اینکه نامزد انتخاباتی داریم که در نحوه عمل خود، در گفتن و نگفتن، در رفتن و ماندن، بیش از هر چیزی حجت شرعی را در نظر میآورد همان لحظه طلایی سیاست پنجاه و هفتی است.جلیلی امروز خیلی بیش از گذشته در منظر و مرئی وجدان ایرانی ما حاضر است.
🔹میدانم که بابت جمله بعدی ملامت و تمسخر خواهم شد اما چه باک؟ این وجدان ایرانی هر چند به او رأی ندهد اما عمیقا دوستش دارد. همچون شمایلی از فضیلتهای بنیادینی که مدینه ما را برافراشته است: تقوا، شجاعت، سلامت، سادهزیستی و مردمداری. ممکن است بسیاری بترسند و ترجیح دهند که در این شرایط سخت و خطرناک چون اویی سکان کشور را به دست نگیرد. اما این ترس به خلاف تصور همراه با نفرت نیست. تلاش دو هفته اخیر برای نفرت ساختن حول جلیلی موفق نبود (به خلاف مورد احمدی نژاد در سال هشتاد و هشت).
🔹فضیلت و تقوا چیزی نیست که از نظر انسان ایرانی نکتهسنج مخفی بماند و او کسی را که به این زیور آراسته است، نمیتواند دشمن بدارد.همچنین این ترس چندان مربوط به ویژگیهای شخصی جلیلی نیست در واقع این ترس، ترس از تنگ شدن زندگی و مجال و امکانهای آن (خواه در پرتو سیاست حجاب و محدودیت اینترنت یا نزاع با قدرت های جهانی) به حفره های بزرگی در کلیت سیاست انقلابی باز میگردد.
🔹 بار دیگر مسائل جلیلی را به یاد آوریم اینکه جلیلی زبان تخاطب با بخش مهمی از مردم را ندارد؛ اینکه ایدههای در نسبت با تکثر واقعاً موجود در ایران امروز ندارد؛ اینکه ایده آزادی در منظومه او جای روشنی ندارد و اینکه ایده امکان پیشرفت بدون همراهی با هژمونی غرب هنوز اعتماد و امید چندانی بر نمی انگیزد؛ جملگی به کاستیهای اساسی نیروی انقلاب و گفتار و طرح سیاسی آن بازمیگردد.
🔹 اگر این خللها زیر عبای پوشاننده شهید رییسی و سیادت و صفا و معنویت او از نظر مخفی شده بود که البته چندان هم نشده بود به معنای حل و فصل آنها نبود و مسیر آینده مسیر در انداختن طرحی نو و حل و فصل واقعی این کاستی هاست. با مشاجره ملال آور تعیین مقصر و سرزنش متقابل در میان نیروهای انقلابی گامی به پیش برداشته نمی شود.
🔹شمایل محبوب و دوست داشتنی جلیلی اینک به مثابه یک سرمایه سیاسی متعلق به نیروهای انقلاب است. من تصور میکنم روند وقایع ماهها و سالهای پیش رو ارزش اجتماعی این سرمایه را بالاتر نیز خواهد برد. اما گشایش آینده ما در هزینه کردن مسرفانه این سرمایه نیست در تلاش جدی و سخت کوشانه و بیرحمانه برای حل مسائلی است که موجد ترس فوق الذکر میشود. کاش سعید جلیلی خود به محور این تلاش تبدیل شود.
✍سجاد صفارهرندی(عضو هیئت مدیره پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجری بدون تعارف:
گفت دعا کنید آنچه خیر است نصیب بشه💔
(اینجا پشت صحنه ضبط یکی از برنامه هاست)
🖌 به بهانه حمایت از دکتر قالیباف تا توانستند جلیلی را با جنگ روانی و بازی کثیف دوگانه برنامه و کارنامه خراب کردند و به لجن کشیدند. در دور دوم مجبور شدند از جلیلی حمایت کنند اما دلشان رضا نمی داد باز هم دست از لجن پراکنی برنداشتند یک بار حمایت نیم بند می کردند چند بار به جلیلی می تاختند یکی به نعل یکی به میخ! تازه طلبکار شدند که ما حمایت کردیم!
🧨 انتخابات تمام شد اما این عناصر مغرض باز دست از سر جلیلی برنداشتند و همچنان به لجن پراکنی ادامه می دهند. میزان حقد و کینه این آدم ها را ببینید! همین ها با حمله به جلیلی بستر اختلاف و درگیری در جبهه انقلاب را فراهم آوردند و امروز به دنبال فرافکنی هستند می خواهند جای ظالم و مظلوم را عوض کنند!
🎯 عزیزان! برخی به اسم طرفداری از یک کاندیدا هم به کاندیدای خود ضربه زدند هم به کاندیدای رقیب هم به جبهه انقلاب. امروز همان ها در جایگاه مدعی نشسته اند و مظلوم دیروز و قربانی امروز را اینگونه مقصر جلوه می دهند. تاریخ باز هم تکرار می شود وقتی عبرت نگیریم. شد حکایت پیراهن عثمان. همان کسانی که عثمان را کشتند همان ها با پیراهن عثمان شدند مدافع عثمان و علی ابن ابی طالب را مقصر جلوه دادند و زمینه ترور حضرت علی و فرزندش امام حسین را فراهم کردند.
🔥 عجیب نیست امروز صدای تعطیلی دولت سایه دکتر جلیلی هم از حلقوم اصلاح طلب ها شنیده می شود هم از تریبون برخی مدعیان انقلابی گری! بازی در زمین دشمن با رسم شکل...
#ترور
#پیراهن_عثمان
#جلیلی
🔴امضا کنید: کارزار شکایت از آقای آذری جهرمی به جهت طالبان و دیوانه خواندن یکی از کاندیداهای جبهه انقلاب و حامیان ایشان
👇👇👇
https://www.karzar.net/134835