eitaa logo
آتش به اختیار
1.5هزار دنبال‌کننده
16.3هزار عکس
13.3هزار ویدیو
116 فایل
# اقدام رسانه ای فرهنگی علیه غرب گرایی 🗣 # حراست از آرمان های انقلاب اسلامی👥 # تامین منابع بصیرت افزایی نیروهای انقلابی🖎 ارتباط با مدیر: @m_jahan ##توجه: مطلقا تبادل و تبلیغ نداریم لطفاً تقاضا نفرمایید
مشاهده در ایتا
دانلود
خیلی هم خوب 🔺ده دقیقه ظریف حرف زد، چقدر خوب بود. چقدر مسلط، چقدر با مبنا، چقدر گرم و با هیجان. چقدر با حساب و کتاب. 🔺خوب بود چون هر چقدر به یک عده می‌گفتیم این جماعت با کل جبهه انقلاب مواجهند، نمیفهمیدند، حالا او هم قانون اقدام راهبردی را زد، هم سبک جلیلی در شورای امنیت را. 🔺خوب بود چون نشون داد چقدر در رساندن پیام و تبیین جامعه الکن هستیم و حالا با ده دقیقه سخنان او متوجه میشویم چقدر سوراخی دارد گفتمان ما. گفتمانی که اگر به آن رسیدگی نکنیم، بعد اینکه شهید رئیسی را از دست دادیم، راه او را هم از دست خواهیم داد. مثل کاری که میرحسین و هاشمی و خاتمی سعی کردند با رجایی و راه او انجام دهند. 🔺خوب شد چون فهمیدیم مشکل ما آدم نیست، پزشکیان ضعیف و بی منطق که سهل است، چوب‌خشک هم به نام غربگرایان کار بگذارند، تا وقتی مشغول جنگ قدرتیم به جای جهاد تبیین، دنبال جهاد تغییریم و رو آوردن کاندیدای خودمان، به جای روشنگری عموم مردم، همین آش و همین کاسه است. باید سراغ مردم رفت بی مزد و منت. 🔺مسلط بود ظریف. بله اینها در خطا هستند اما حق به جانب و محکم. نگویید چرا از خطا در نمیآیند، به همان دلیل که این خطا ها در فضای نخبگانی و عمومی پذیرفته می‌شود و مخاطب دارد. قصه درگیری ما با علوم انسانی و فرهنگ غربی، نیاز به جنگ دائمی و تمام عیار دارد. نه اینکه چهار روز به انتخابات گیس و گیس کشی کنیم برای تصاحب ریاست جمهوری، مثل غربی‌ها. 🔺با مبنا بود بالاخره، ولو مبنای او غلط است. مبنایش را در همان چند دقیقه ابتدایی توضیح داد. در نسبت قدرت معنوی ، قدرت نرم ، قدرت پیام با قدرت سخت و نظامی. مساله قدرت برای او حل نشده، او قدرت سخت معنوی یعنی قدرت جامع را نمی‌شناسد. خیال می‌کند خون بر شمشیر پیروز است، یعنی فرهنگ و عقیده بدون بروز ابزاری و سخت و عملی بر ابزارهای مادی پیروز است. خوب این نگاه سکولار، و صوفیانه و معناگرای جاهلانه، همان است که از ضرب اندیشه انجمن حجتیه و معنویت سکولار در سیاست مدرن شکل می‌گیرد و یک هویت التقاطی درست می‌کند که انضمام معنویت است به منطق مادی. همان که در دوران بازرگان بود در سبک مجاهدین خلق بود در روش تکنوکرات‌های مسلمان دهه هفتاد بود و هست و هست تا همه روشن شوند نسبت به این بنای ناهمگون که بارها امام درباره نقصش سخن گفته بود. 🔺گرم و با هیجان بود، خیال میکنیم با بستن دهانش به زور و به قانون و چه و چه کارش را تمام میکنیم، آنها که خیال می‌کردند با مرگ هاشمی پیروز میشوند ببینند که راه اینگونه نیست بعد او روحانی میآید ظریف میآید آذری جهرمی میآید وهمینطور و همینطور. چه طرف مثل هاشمی بمیرد، چه به زور دهانش بسته شود، مساله ای در این کشور حل نمیشود. ظریف و امثال ظریف فقط با روشن گری با توسعه عقلانیت و فهم ساکت می‌شود. 🔺بله او با حساب و کتاب و چرتکه خودش سخن گفت. گول صداقت و ایمان و وحدت وحدت کردن و آیات قرآن و نهج البلاغه خواندنشان را نخورید. اینها اینند. بعد از شهادت رییسی و دولت موفقش، در حالیکه بعد دولت مفتضح و مفلوک روحانی خیال میکردیم همه چیز روشن است، بعد از رو شدن قواعد و ساختار حقوقی دنیای امروز در جنگ غزه و مظلومیتش، هنوز زبان دارند ، جرات می‌کنند تسلیم شدن و سر فرود آوردن جلوی دشمن را تئوریزه کنند. 🔺میدانم از دستم ناراحت می‌شوید بابت این جمله دو کلمه ای من ، اما من میگویم: "حقمان است." ✍ علی مهدیان @A_basire
ما در ۸ سال دولت حسن روحانی آرام آرام داشتیم به تنبلی و انزوای عافیت‌طلبانه عادت میکردیم. به اینکه مسئولیت هیچ چیزی را نپذیریم. به اینکه نقد کنیم و نقد کنیم و نقد کنیم. پا روی پا بیندازیم و ریشخند بزنیم و زندگی خودمان را سپری کنیم. اولش با دیدن کسانی مثل آخوندی و جهانگیری و فریدون و ظریف، آه می‌کشیدیم اما بتدریج پوزخند زدیم و طعم بی‌مسئولیتی و بی‌تکلیفی زیر زبان‌مان مزه کرد. طعم نقد و مطالبه. مطالبه‌گری مکر بزرگی است. مکر نفس است. تسویل و تسویف است. جز آنها که از عمق جان میسوزند و کاری جز فریاد زدن از دستشان برنمی‌آید، الباقی مطالبه‌گران، بادی به غبغب می‌اندازند و بدون قبول هیچ مسئولیتی فریاد می‌زنند. در سایه‌ی مکر نفس ژست مستقل بودن و جسارت و شهامت داشتن میگیرند و ترس خود از پذیرفتن مسئولیت اوضاع را پنهان می‌کنند. در میان این خوش‌خوشان تنبلی و مطالبه‌گری ناگاه فتنه ۹۸ رخ داد و دیدیم کسی جز ما نیست که سنگ زیرین آسیاب باشد. رئیس دولت خودش صبح جمعه از خواب بیدار شد و ما باطن حقیقی مطالبه‌گری عافیت‌طلبانه را در خیابانهای آتش گرفته و خشم حاشیه‌ها و استیصال کارگران دیدیم. با توبه از روحانی، رئیسی آمد. اما برخی از جماعت خو کرده به مطالبه‌گری از غار خود بیرون نیامدند. رهبری مدتها بود که جوانان حزب الهی را از مطالبه‌گری به جهادتبیین و حرکت خودجوش فراخوانده بود، اما کمتر لبیک شنیده بود. بسیاری از گرم و نرم مطالبه بیرون نیامدند و شانه زیر بار مسئولیت ندادند و ترجیح دادند با همان زبان با رئیسی سخن بگویند. خلوص‌گراییِ حزب‌الهی نقاب خوبی است برای پنهان شدن و مطالبه‌کردن؛ و توأمان ما را از زحمت پذیرش تکلیف و نتیجه میرهاند. به جای رنج پاسخگویی، به ما لذت متبخترانه و غرورآمیزِ مطالبه را ارزانی می‌دارد. آخوندی و فریدون و جهانگیری و ظریف... دولت سوم روحانی پشت در است. و این برای جماعت مطالبه‌گر مسئولیت ‌گریز عافیت طلب خبر بدی نیست. آنها تکلیف خود را انجام میدهند، بقیه‌اش به آنها مربوط نیست. ✍ وحید یامین پور @A_basire
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اسکندری، مشاور قاضی‌زاده هاشمی: من متاسف شدم که دیروز فردی روی همین صندلی نشسته بود و باز با همان ادبیات جنگ‌هراسی مردم را از آمدن ترامپ می‌ترساند 🔹دیروز اینجا دربارۀ برجام صحبت کردند اما نگفتند که قرار بود در آن ۶ ماه چه تعهدات فرابرجامی را بدهند و کشور را خلع سلاح بکنند.
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قاضی‌زاده هاشمی: از اول انقلاب یک جریانی برای اینکه بر سکوی قدرت تکیه بزند موضوعاتی از منافع ملی، سیاست خارجی، فرهنگ و دین را موضوع انتخاباتی کرده 🔹در همین انتخابات برخی نسخهٔ ۱۵ سال پیش را دوباره مطرح می‌کنند؛ اگر کار دست این‌ها بود ما برای عملیات وعدهٔ صادق هیچ موشکی نمی‌داشتیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قاضی‌زاده هاشمی: روسای دولت‌های گذشته ۲ تا سرنوشت بیشتر نداشتند؛ یا شهید شدند یا خودشان را گرفتار کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ قاضی‌زاده هاشمی: یک زمانی هر بار تلویزیون را روشن می‌کردیم برخی‌ها در حال قدم زدن و دست تکان دادن در هتل وین بودند 🔹جمهوری اسلامی در قله است. نباید به عقب برگردیم و وزیر خارجه در کشوری ثالث روزها منتظر حضور دشمنان برای مذاکره باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زاکانی: اگر خطری جهت‌گیریِ دولت شهید رئیسی را تهدید کند، همهٔ دوستان جبههٔ انقلاب باید باهم تفاهم کنند 🔹رقابت ما جدی است و گمانه‌زنی‌هایی که دربارهٔ انصراف انجام می‌شود نادرست است. 🔹بعد از مناظرات محل تصمیم است و امکان دارد کسی که رأی بیشتری دارد نامزد نهایی شود.
🔴 آقای ظریف مردم ایران هیچ وقت تفاوت این دو مدل دیپلماسی رو فراموش نمیکنن/سید احمد رضوی
🔴 نظرسنجی یک مجموعه دانشگاهی؛ (۲۹ خرداد ۱۴۰۳) 🔹مسعود پزشکیان: ۲۹ ٪ 🔹محمدباقر قالیباف: ۲۶ ٪ 🔹سعید جلیلی: ۲۴ ٪ 🔹مصطفی پور محمدی: ۵ ٪ 🔹علیرضا زاکانی: ۴ ٪ 🔹امیرحسین قاضی زاده: ۴ ٪ 🔹نامعلوم: ۸٪ 🔸 قابل توجه اون انقلابی‌هایی که بدون توجه به شرایط پیچیده پیش رو تمام تلاش خود را بر تخریب چهره های انقلابی متمرکز کرده‌اند! تا دیر نشده از خواب خرگوشی بیدار شوید که تا همین الان هم خیلی فرصت را از دست داده‌ایم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ محمدجواد لاریجانی: اشتباه راهبردی نامزدها این است که از رقبای هم‌مسلک خود بدگویی کنند 🔹این موضوع باعث می‌شود که بعدا اگر نامزدها باهم متحد شوند آرای فردی که کنار رفته به سبد دیگری ریخته نشود.
9.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 زاکانی: پاسخ ظریف را فردا می‌دهم، آن دوره‌ای که مردم را گول می‌زدند گذشته است 🔹از اینکه او در مورد شهید رئیسی حرف زده نخواهم گذشت و حتما پاسخش را با عدد و رقم و احترام می‌دهم. @A_basire