فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دو سال و نیم پیش گفتید برجام را امضا میکنیم، تمام پولها میاد و تحریمها میرود؛ شما دروغ گفتید به ملت.
🔺 هرکس حرف میزد، میگفتید اینها طرفدار جنگ و تحریم هستند.
@Atash_be_ekhtiar14
علی مطهری: برجام توافق خوبی بود چون ترامپ از آن خارج شد.
بزرگوار! کوه تحلیل!دریای بصیرت!
ترامپ از برجام خارج شد چون برجام رو طوری نوشتن که اول صنعت هسته ای ایران فلج بشه، بعد هم رئیس جمهور پس از اوباما راحت و بدون هزینه از اون خارج بشه، که شد.
اونا سر شما کلاه گذاشتن شما سر ملت!
@Atash_be_ekhtiar14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یادی هم کنیم از آقای ولایتی (کاندید پوششی روحانی درانتخابات۹۲ و حامی #برجام) که در پاسخ به جلیلی گفت"هنر دیپلماسی این است که هسته ای حفظ شودو درعین حال تحریمهاکاهش یابد"
@Atash_be_ekhtiar14
🔴جزئیات حمله موشکی به اسرائیل
▪️سعدالله زارعی برای اولینبار جزئیات حمله موشکی محور مقاومت به جولان اشغالی را اعلام کرد. وی که به ارائهی اخبار و تحلیلهای موثق از اوضاع منطقه شهره است، در نماز جمعه تهران اعلام کرد:
▪️در این حمله مراکز اصلی جمعآوری اطلاعات و تجزیه و تحلیل اسرائیلیها کاملا نابود شد و دهها عضو موثر آن به هلاکت رسیدند و سیستم اطلاعاتی اسرائیل در برابر سیستم حفاظت اطلاعات جبهه مقاومت ناکام ماند.
▪️در حین و پس از این حمله نتانیاهو و وزیر جنگش لیبرمن از طریق اروپاییها به ما پیغام دادند «دست بردارید، ما به شما اطمینان میدهیم دیگر به پایگاههایتان ضربه نزنیم».
▪️دلیلش این است وقتی این حمله صورت گرفت اسرائیلیها فکر کردند جنگ آخر آغاز شده و قرار است طومار اسرائیل در هم بپیچد به همین جهت به روسها گفتند که مانع اقدام ایران شوند.
هدایت شده از بیداری ملت
🔴افشاگری از یک خسارت بزرگ و بیسابقه اصلاحطلبان به کشور
♦️ کوهکن٬ نماینده مجلس: ملت ایران بدانید رفتار گذشته و امروز وزیر نفت باعث شده است که هفته گذشته به پرداخت ۱۸ میلیارد دلار خسارت محکوم شویم .
✍چرا قوه قضائیه به این پرونده خسارت بار برای کشور ورود پیدا نمیکند ؟آیا وزیر نفت مصونیت آهنین دارد؟
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
✅ @bidari
🔴 خسارت بزرگ
خسارت اخیر اصلاحطلبان به کشور در محکومیت ایران به پرداخت ۱۸ میلیارد دلار بخاطر برخی قراردادهای گازی و نفتی چیزی معادل کل بودجه نظامی و دفاعی کشور برای دوسال میباشد
و چیزی حدود ۱۰ برابر بودجه ای است که کشورمان برای مبارزه با تروریسم و تامین امنیت در منطقه تا بحال هزینه کرده است .
امثال تاجزاده و عناصر افراطی جریان اصلاحات که ماموریت دارند همیشه علیه بودجه نظامی کشور سیاه نمایی و اغراق کنند چرا در مقابل این خسارت بیسابقه ۱۸ میلیارد دلاری هم حزبی هایشان به کشور خفه شده اند؟
افشاگری مدیرمسئول کیهان از اطمینانی که #روحانی به #ترامپ رئیسجمهور آمریکا داد
✍️حسین شریعتمداری مدیرمسوول کیهان در متنی با عنوان "چرا ترامپ از برجام خارج شد؟" نوشت:
◽️وقتی احتمال خروج آمریکا از برجام قوت گرفت، دولت در واکنش به خروج احتمالی آمریکا از برجام پای دو گزینه را به میان کشید، اول؛ خروج ایران از برجام و گزینه دوم؛ ادامه برجام بدون حضور آمریکا! در آن هنگام نوشتیم «مگر برجامی باقی مانده که برای خروج از آن استخاره میکنند»؟!
◽️در آن مقطع هنوز هم احتمال خروج آمریکا از برجام وجود نداشت چرا که حریف هنوز مطمئن نبود که ایران کدامیک از دو گزینه را انتخاب خواهد کرد؟ خروج از برجام یا ادامه حضور منهای آمریکا؟
◽️آمریکا هرگز به خروج از برجام و از دست دادن این سند طلایی تن نمیداد و اما در صورتی که به این نتیجه میرسید چنانچه از برجام خارج شود جمهوری اسلامی به حضورش در برجام ادامه خواهد داد، دیگر دلیلی نداشت که از برگ خروج از برجام استفاده نکند!
◽️متاسفانه آقای روحانی در سفر چند روز قبل خود به خراسان رضوی(ع) و در جلسه شورای اداری مشهد مقدس، اطمینانی را که آمریکا بیصبرانه در انتظار آن بود به ترامپ داد و اعلام کرد «اگر اهداف ما از برجام بدون آمریکا محقق شود چه بهتر»!
◽️این سخن آقای رئیسجمهور که هنوز معلوم نیست به چه علت بیان شده است پیامی بود که دغدغه مقامات آمریکایی از پیامدهای خروج از برجام را برطرف کرد و به ترامپ اطمینان داد که با خروج آمریکا از برجام این سند طلایی دست نخورده باقی میماند!
🔸پینوشت: روزنامه کیهان که در طول سالهای اخیر همواره تاکید می کرد "ترامپ احمق نیست که از سند طلایی برجام خارج شود" امروز در مورد مواضع گذشته خود این روشنگری را انجام داد
@Atash_be_ekhtiar14
🔻افشاگری درباره مذاکره پنهانی دولت احمدینژاد با آمریکاییها/مشایی چرا وارد مذاکره با عمانیها شد؟
حسین شیخالاسلام قائممقام وزارت امور خارجه در دولت اول احمدی نژاد با رد ادعای اخیر محمود احمدینژاد مبنی بر مخالف بودن او با مذاکرات ایران و آمریکا در عمان گفت:
🔹بنده آن زمان مشاور رئیس مجلس و مدیرکل امور بینالملل مجلس شورای اسلامی بودم و اطلاع دقیق دارم که این مذاکرات با حمایت شخص آقای دکتر احمدینژاد انجام شد و حتی ایشان دستور دادند که برخی مقامات رسمی وزارت خارجه در مذاکرات حضور داشته باشند.
🔹احمدینژاد بدون اطلاع و هماهنگی با مقامات عالیرتبه نظام، مذاکره با آمریکاییها در عمان را کلید زد، احمدینژاد به وزارت خارجه دستور داد که هیئتی را برای مذاکره با آمریکاییها به عمان بفرستد و حتی برخی مقامات رسمی وزارت امور خارجه که اکنون نیز مسئولیت دارند، به عمان رفتند.
🔹در نمونه دیگر، زمانی که بنده قائممقام وزیر امور خارجه در دولت آقای احمدینژاد بودم، آقای مشایی به عمان رفته بود و با مقامات عمانی با عنوان نماینده دولت ایران در خلیج فارس گفتوگوی رسمی انجام داده بود؛ وقتی سفیر ایران در عمان صورتجلسات را برای ما در وزارت خارجه تلکس کرد، بنده به آقای مشایی اعتراض کردم که "چرا خود را در جایگاهی که نیستی معرفی کردی؟"، اما ایشان اصل موضوع را نفی کرد در حالی که در صورتجلسه مذاکرات آمده بود که ایشان خود را نماینده دولت در خلیج فارس معرفی کرده است.
@Atash_be_ekhtiar14
🔴 برجام و سیاست آمریکایی #براندازی نظام ایران (مهم)
🔸همانطور که بارها رهبر فرزانه انقلاب به این نکته اشاره فرمودند، چالش هسته ای صرفا برای آمریکا و غرب سلطه گر یک #بهانه است و اصل نظام هدف آنهاست. در این رابطه نکاتی وجود دارد:
💢 ۱. متاسفانه برجام ، چالش هسته ای را به شکلی که مطلوب آمریکا بود ظاهرا و موقتا به راه حل رساند. اما اکنون دشمن خدعه گر به این نتیجه رسید که باید #مراحل_فشار به ایران را به شکلی جدی تر به سمت #براندازی پیگیری نماید. محافل غربی به شکل های مختلف این نکته را بیان کرده اند. در تحلیل نیویورک پست تصریح شده است: "تغییر مسیری که ترامپ در سیاست آمریکا در برابر ایران از مماشات به فشار انجام داده، بهترین فرصت را در اختیار گذاشته تا رفتار تهران را به شکلی بنیادی عوض کند. اگر دولت ترامپ این استراتژی را به شکلی موثر اجرا کند، رژیم ایران چنین انتخابی پیش رو خواهد داشت: یا به خواست آمریکا تمکین کند یا با سقوط اقتصادی روبرو شود."
💢 ۲. در عین حال که #فرصت_سوزی دولت روحانی در خسارت محض برجام، بسیار تاسف انگیز است اما در عین حال باید مواظب باشیم این وضعیت به شکاف های بین حاکمیتی و شکاف های مردمی منجر نشود. در این زمینه باید به نقشه دشمن دقت کنیم؛ نشریه آمریکایی "واشنگتن فری بیکن" از توزیع یک #گزارش سه صفحهای بین اعضای شورای امنیت ملی کاخ سفید خبر داد که محتوای آن، استراتژی #تغییر_نظام در ایران است. به طور خلاصه استراتژی مدنظر این طرح عبارت است از :
🔻الف. دولت ترامپ از طریق تمرکز بر #ایجاد_شکاف عمیق بین #مردم ایران با #حاکمیت، فعالانه در زمینه کمک به #براندازی نظام فعالیت کند.
🔻ب. به منظور #عصبانی_کردن_مردم ایران از حاکمیت، بر صرف هزینهها و سرمایهگذاریهای جمهوری اسلامی در مسائل #منطقه تاکید شود.
🔻ج. تمرکز بر قومیتها و اقلیتهای مذهبی در ایران به منظور ایجاد کارزار موثری جهت تکه تکه کردن و شکستن حاکمیت و دولت ایران از دیگر محورهای این طرح است.
💢 ۳. متاسفانه چه حیات و چه مرگ برجام، هر کدام یک فاز از کلان پروژه آمریکایی یعنی براندازی بوده و هست و در این میان تلاش روحانی برای حفظ برجام با اروپایی ها بدون موضع قوی و طلبکارانه، این خسارت را دو چندان خواهد کرد.
@Tabyin
@Atash_be_ekhtiar14
🔴همکاری سازمان اطلاعات سپاه و وزارت خارجه در گزارش دوتابعیتیها/ عدم همکاری وزارت اطلاعات
🔹در بخشی از گزارش تحقیق و تفحص از مسئولان دوتابعیتی و دارای «گرین کارت»اسامی نهادهای مختلف کشور که در تهیه این گزارش همکاری کردهاند آمده است که عبارتاند از:
- سازمان اطلاعات سپاه
-قوه قضاییه
-دادستان محترم کل کشور
-فرماندهی ناجا
-وزارت امور خارجه
🔸با توجه به اینکه نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی در تهیه این گزارش به یاری مجلس شتافتهاند، در بخشی از این گزارش به عدم همکاری وزارت اطلاعات اشاره شده و آمده است "علیرغم مأموریت ذاتی وزارت اطلاعات به عنوان مرجع امنیتی ـ نظارتی، متأسفانه همچنان عدم همکاری و مسامحه وزارت اطلاعات در این امر مهم مشاهده میگردد
متن کامل این بخش از گزارش در لینک زیر👇👇
tn.ai/1725137
@Atash_be_ekhtiar14
#فوری
🔺بیانیه مجلس خبرگان در واکنش به خروج از برجام آمریکا: روحانی بخاطر خسارت برجام از ملت ایران عذرخواهی کند!
🔷در پی نقض عهد و خروج غیر قانونی آمریکا از برجام، مجلس خبرگان رهبری با صدور بیانیه ای ضمن محکوم نمودن این اقدام عنوان کرد که در مواردی خطوط قرمز مورد نظر مقام معظم رهبری در برجام رعایت نشد.
در بخشی از این بیانیه آمده است :
«لازم است رئیس جمهور محترم، صادقانه و با صراحت، نسبت به خسارتهای وارده در برجام که بخاطر عدم رعایت خطوط قرمز ترسیمی توسط رهبر معظم انقلاب از جمله اخذ تضمین های لازم از 1+5 و نیز عدم رعایت اقدام متناظر و گام به گام، پدید آمد؛ از مردم عزیر ایران عذر خواهی کرده، تجربه توافق برجام را چراغ راه آینده قرار دهند.»
پ.ن۱: علمای عزیز، اینا الان طلبکار شدن، لذا منتظر عذرخواهی نباشید
پ.ن۲: داستان مذاکرات برجام اینه👇
اروپا منتظر ماست، بیا تابرویم
برجام و FATF مهیاست، بیا تابرویم
@Atash_be_ekhtiar14
🔴 اندک اندک پا پس می کشند‼️
🔹وزیر خارجه آلمان با بیان اینکه خروج آمریکا از برجام، مذاکرات با ایران را سختتر کرده است، گفت: محافظت از شرکتهای آلمانی در برابر تحریمهای آمریکا علیه ایران، دشوار است.
#پینوشت
رهبرمعظم انقلاب:
در قضیه برجام به سه کشور اروپایی اعتماد نکنید تضمین قطعی ندهند، نمیشود ادامه داد
@Atash_be_ekhtiar14
🎀 لبنان، عراق، تونس؛ آری ملتها به مجاهدان و اسلامگرایان
🔸اردیبهشت ۹۷ را باید ماه انتخابات در منطقه نامید. سه انتخابات متفاوت در لبنان، عراق و تونس برگزار شد که علاوه بر دستاوردهای سیاسی، به صورت نمادین از یک رویکرد معنادار میان بخشی از ملتهای این سه کشور خبر داد.
🔹انتخابات تونس؛ حزب اسلامگرای النهضه تونس در انتخابات محلی شهرداریها در این کشور موفق شد تا بیشتر از گروههای رقیب، رای مردم را از آن خود کند. البته حزب سکولار ندای تونس با اختلاف کمی از النهضه در رتبه دوم قرار دارد و همین امر ممکن است منجر به جابجایی این دو در اعلام نهایی نتایج شود. اما نکته قابل تامل این است که النهضه با وجود برخی چرخشهای اصولی و تاکتیکی از سوی راشد الغنوشی، همچنان در برخی اصول همچون ضدیت با رژیم صهیونیستی ثابتقدم بوده و مورد اقبال بخشی از مردم تونس است.
🔹انتخابات لبنان؛ پیروزی حزبالله و امل و متحدانشان در انتخابات پارلمانی لبنان، این تحلیل که بحران سوریه اثر سوء بر جایگاه اجتماعی حزبالله در لبنان داشته را تضعیف کرد. سیاستورزی هوشمندانه و ترمیم و ارتقاء وجههی ملی حزبالله اکنون باعث شده تا این جنبش به همراه متحدان اصلی و سنتی خود، اصلیترین فراکسیون پارلمان را تشکیل داده و به همراه جریان میشل عون، بیش از نیمی از کرسیهای پارلمان را از آن کند.
🔹انتخابات عراق؛ نتیجه قطعی انتخابات عراق هرچه باشد، شگفتیساز آن ائتلاف الفتح به رهبری هادی العامری است. فتح، امتداد حشد الشعبی است در صحنه سیاسی عراق که الزامات و ضوابط قانونی برای ورود به انتخابات را رعایت کرده، هوشمندانه سیاستورزی کرده و اکنون موجب فخر محور مقاومت و خشم و نفرت آمریکا و عربستان شده است.
#تبیین
@Atash_be_ekhtiar14
🔴روحانی شهامت عذرخواهی دارد؟!🔴
🔷با وارد آمدن #خسارت_محض به منافع ملی در برجام، آیا روحانی شجاعت عذرخواهی از رهبری و ملت را دارد؟
♦️چرا روحانی باید عذرخواهی کند؟
1⃣محاسبات غلط و اتخاذ راهبرد اشتباه
2⃣اغواگری درباره نتایج مذاکره با آمریکا
3⃣عدم شفافیت در مراحل مذاکرات و توافق
4⃣اعتماد به وعدههای آمریکا و عجله در توافق
5⃣عدم اخذ تضمین مناسب از آمریکا در برجام
6⃣تخطئه منتقدان برجام و توهین مکرر به آنان
7⃣بیعملی در برابر نقض مکرر برجام توسط آمریکا
8⃣فریب مردم با برجامیزه کردن انتخابات 94 و 96
9⃣خلافگویی به رهبری و مردم درباره نتایج برجام
🔷روحانی خطوط قرمز تعیین شده از سوی رهبر انقلاب، مجلس و شورای امنیت ملی را نادیده گرفت. وی با فرصت سوزی، کشور را در شرایط رکود عمیق قرار داد. روحانی با توافق بد و دست بسته نمودن ایران در اقدام متقابل، #عزت_ملی را به تاراج داد. با این همه، آیا روحانی شهامت عذرخواهی از رهبری و مردم را دارد؟!
دکتر سراج
@Atash_be_ekhtiar14
#نحوه_تقسیم_کار_اروپا_و_آمریکا
💢صدای آمریکا/ مایکل مک_کال، رئیس کمیته امنیت داخلی مجلس نمایندگان آمریکا:
🔸متحدان اروپایی آمریکا میتوانند تا فرارسیدن زمان احیاء تحریمهای اتمی آمریکا علیه ایران، تهران را به بازگشت به میز مذاکرات قانع کنند، این مسئله تلاشی برای دستیابی به توافق مجدد است.
🔸همزمان ما فشار حداکثری را بر ایران ادامه خواهیم داد تا در نهایت به توافقی بدون نواقص برجام برسیم.
@Atash_be_ekhtiar14
🔴 نفوذی دشمن در تیم مذاکرات هسته ای که زمینه ساز خسارات بزرگ به کشور شد
✍گزارش: چهارمین نهاد قانونی هم جاسوسی دریاصفهانی را تایید کرد/ شاهمهره دوتابعیتیها کیست و چگونه جاسوسی میکرد؟
امروز نیز در گزارش هیئت تحقیق و تحفص مجلس از 2 تابعیتیها، نام دری اصفهانی نیز به عنوان جاسوس آمده است؛ در این گزارش تصریح شده که وی (تبعه کانادا) از دیگر محکومین به اتهام جاسوسی در تیم مذاکرهکننده هستهای بود که در رأس حساسترین بخش مذاکرات یعنی کمیته مالی ـ بانکی بوده است که پذیرش اجرای FATF به عنوان پیششرط امضا برجام و در منگنه قرار دادن نظام به نحوی که راه رفت و برگشت برای آن وجود نداشته باشد، از نتایج آن بوده است.
گزارش در لینک زیر👇👇
tn.ai/1724779
@Atash_be_ekhtiar14
#مهم
طبق سخنان اخیر #مایکل_مک_کال (رئیس کمیته امنیت داخلی کنگره آمریکا) پشتپرده بازی موش و گربه آمریکا و اروپا در قضیه برجام کاملا روشن شده...
مک کال گفته اروپا ایران را سرگرم کند و به بهانه مذاکرات زمان بخرد تا آمریکا بتواند تحریمهای هستهای را احیا کند!
نظر این نماینده این است که متحدان اروپایی آمریکا میتوانند تا فرارسیدن زمان احیای تحریم های آمریکا علیه ایران، تهران را به بازگشت پای میز مذاکرات قانع کنند!!
البته بناست همزمان آمریکا فشار حداکثری را بر ایران ادامه دهد...
@Atash_be_ekhtiar14
🔺برای جلوگیری از تکرار تاریخ، خوب است نامه مهم حسن روحانی به البراعی به دست خودش رسانده شود!
@Atash_be_ekhtiar14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ صحبتهای خلاف واقع هاشمی در جهت انتساب مذاکرات به رهبری و لاپوشانی شکست و بنبست مذاکرات در زمان خاتمی و تمسخر احمدی نژاد و مدح برجام و ... در جمع اصلاحطلبان
#نفاق
#ساده_لوحی
@Atash_be_ekhtiar14
.
♻️ اگر اعتماد به آمریکا خسارت محض بود،
اعتماد به اروپا در برجام خیانت محض است (۱)
🔰 حمید رسایی: «من اعتماد ندارم، خوشبین نیستم به مذاکره، لکن می خواهند مذاکره کنند، بکنند؛ ما هم به اذنالله ضرری نمی کنیم. یک تجربه ای در اختیار ملّت ایران است. این تجربه ظرفیّت فکری ملّت ما را بالا خواهد برد؛ مثل تجربهای که در سال ۸۲ و ۸۳ در زمینه تعلیق غنی سازی انجام گرفت... البتّه بنده همچنان که گفتم خوشبین نیستم؛ من فکر نمی کنم [از] این مذاکرات آن نتیجهای را که ملّت ایران انتظار دارد، بهدست بیاید، لکن تجربهای است و پشتوانه تجربی ملّت ایران را افزایش خواهد داد و تقویت خواهد کرد؛ ایرادی ندارد امّا لازم است ملّت بیدار باشد... بداند چه اتّفاقی دارد می افتد [تا] بعضی از تبلیغاتچی های مواجببگیر دشمن و بعضی از تبلیغاتچی های بی مزد ومواجب - از روی سادهلوحی - نتوانند افکار عمومی را گمراه کنند... با تلاشی که دولت محترم و مسئولین کشور دارند انجام می دهند، ما موافقیم. یک کاری است، یک تجربهای است، احتمالاً یک اقدام مفیدی است؛ این کار را انجام بدهند، اگر نتیجه گرفتند که چه بهتر، امّا اگر نتیجه نگرفتند، معنایش این باشد که برای حلّ مشکلات کشور بایستی کشور روی پای خودش بایستد.» (12 آبان 92)
این بیانات را رهبر انقلاب دو هفته مانده به امضای توافقنامه ژنو در جمع دانش آموزان بیان کردند. آن روز هنوز آقای روحانی مارش پیروزی در مذاکرات هسته ای را سر نداده بود و در نامه ای سرکشاده به رهبر انقلاب ادعا نکرده بود که «دستاوردهای قطعی این توافق اولیه، به رسمیت شناختهشدن حقوق هستهای ایران و حراست از دستاوردهای هستهای فرزندان این مرز و بوم بوده است و در کنار آن با توقف روند تحریمهای ظالمانه، بخشی از فشارهای غیرقانونی در تحریمهای یکجانبه برداشته و فروپاشی سازمان تحریم آغاز شده است.»
ادعایی که با این واکنش رهبری انقلاب مواجه شد: «جناب آقای رئیسجمهور، دستیابی به آنچه مرقوم داشتهاید در خور تقدیر و تشکر از هیئت مذاکرات هسته ای و دیگر دستاندرکاران است...» یعنی آنچه مرقوم داشتید با آنچه واقع شده فاصله دارد و دستیابی به آن درخور تقدیر است.
امروز پنج سال از آن روزها گذشته، حالا دیگر همه آنهایی که در دلشان مرضی نیست به این سخن رهبر انقلاب که در تاریخ یکم فروردین سال 95 در حرم رضوی بیان کردند، رسیده اند: «کسانی که امید می بندند به اینکه بنشینیم با آمریکا در فلان مسئله مذاکره کنیم و به یک نقطه توافقی برسیم - یعنی ما یک تعهّدی بکنیم، طرف مقابل هم یک تعهّدی بکند - از این غفلت می کنند که ما ناگزیر باید به همه تعهّدهای خود عمل کنیم [امّا] طرف مقابل با طُرق مختلف، با شیوههای مختلف، با خدعه، با تقلب سر باز می زند و به تعهّدهایی که کرده است عمل نمی کند. این چیزی است که ما امروز در مقابل چشم خودمان داریم میبینیم؛ یعنی خسارت_محض.
♨️ قسمت دوم و سوم یادداشت #خسارت_محض_خیانت_محض را در ادامه بخوانید
@Atash_be_ekhtiar14
.
♻️ اگر اعتماد به آمریکا خسارت محض بود،
اعتماد به اروپا در برجام خیانت محض است (۲)
🔰 حمید رسایی: برجام خسارت محض بود حتی قبل از آن که آمریکایی ها وقیحانه و طلبکارانه، خروحشان از برجام را اعلام کنند. خسارت محض بود چون به اقرار مسئولان دولتی دستاوردی «تقریبا هیچ» داشت اما در مقابل نابودی زیرساخت های هسته ای (قلب رآکتور، جمع آوری سکوها و تأسیسات فردو، هزاران سانتریفیوژ و …) با میلیاردها تومان هزینه انجام شده را به دنبال داشت، چون ایجاد زمینه فشار بیشتر با تشدید تحریم ها و کاهش قیمت نفت را فراهم آورد، چون انقلاب اسلامی را در نگاه ملت های مبارز، مذبذب نشان داد، چون به چارچوبی رسمی برای اعمال فشار و ایجاد محدودیت بیشتر علیه ملت ایران و انقلاب اسلامی تبدیل شد، چون روزنه ای برای نفوذ بیشتر عناصر غرب پرست تبدیلی شد، چون دلسردی و بی انگیزگی نه فقط دانشمندان و متخصصان هسته ای بلکه دیگر رشته های حساس را به دنبال داشت، چون عقب افتادن سرعت رشد علمی در موضوع هسته ای و رشته های مرتبط را به دنبال داشت، چون نتیجه آن پایمال شدن عزت ایرانیان در جهان و افول پاسپورت ایرانی بود، چون نتیجه آن دلار هشت هزار تومانی بود.
اما چرا به اینجا رسیده ایم که در برابرمان یک خسارت محض قرار دارد؟ دقیق ترین پاسخ به این سوال این است که متاسفانه آقای روحانی و تیم مذاکره کننده او به آن طرف میز مذاکره بویژه کدخدا اعتماد داشتند. وقتی حسن روحانی در قامت رباست جمهوری کشور مقاوم ایران اسلامی، برای اولین بار با رئیس جمهور آمریکا به مذاکره تلفنی پرداخت، وزیر امور خارجه کشورمان در کنار وزیر امور خارجه آمریکا قدم زد و با اوباما دست داد، روحانی ادعا کرد که رئیس جمهور آمریکا را مؤدب و باهوش یافت، چنین نتیجه ای قابل پیش بینی بود.
متاسفانه علاوه بر عنصر اعتماد به دشمن، عنصر دیگر یعنی بی اعتمادی به وعده های الهی و مبانی دینی و انقلابی در رئیس دولت و تیم مذاکره کننده موج می زد. روحانی معتقد بود که دوره انقلابی گری تمام شده، معتقد بود که پافشاری روی اصول و آرمان های انقلاب، درگیر ک
کشور با احساسات است، معتقد بود خوشبینی یا بدبینی در دنیای سیاست معنا ندارد بلکه باید واقعبین باشیم و وزیر امور خارجه اش معتقد بود که آمریکا می تواند با یک بمب، سیستم دفاعی ما را از کار بیندازد!
برای بسیاری از دلسوزان مشخص بود که آنچه دولت روحانی با 5+1 در قالب برجام توافق کرده، به دلیل متن سست و ابهامات موجود در آن و باقی ماندن تحریم ها از یک سو و از سوی دیگر به دلیل نبود تضمین های کافی حقوقی، خسارت محض خواهد بود.
برجام محصول تلاش جاسوسانی بود که در سایه خوش بینی مسئولان دولتی در لایه هایی از تیم مذاکره کننده نفوذ کرده بودند. برجام محصول کار کارشناسی دری اصفهانی ها، مشکورها و رمضانی ها بود. جاسوسانی که یکی کارشناس مالی بود، دومی کارشناس حقوقی و سومی فضاسازی رسانه ای را بر عهده داشته اند. برجام چه باقی می ماند و از طرف آمریکا ادامه پیدا می کرد و چه آن که مانند الان از آن خارج شده است، هر دو به نفع منافع آمریکا و اروپا بود.
متاسفانه علی رغم این تجربه تلخ، هیچ نشانه ای مبنی بر تغییر نگاه و جهت مسئولانی که این خسارت محض را به کشور تحمیل کردند، دیده نمی شود. فقط کافی است مقایسه ای کنیم بین مواضع این روزهای حسن روحانی و علی لاریجانی به عنوان دو عنصری که در تحمیل برجام به کشور نقش جدی داشته اند با مواردی که قبل از این آمریکایی ها برجام را نقض کرده بودند! در هر دو مقطع، مواضع این مسئولان بازی با افکار عمومی بوده است. در هر دو مقطع وزیر امور خارجه، مامور بررسی ابعاد موضوع شده تا از حقوق ملت ایران دفاع کند و نمایندگان مجلس با یک طرح دوفوریتی بی خاصیت، مشغول و سرگرم شده اند!
قسمت سوم یادداشت را در ادامه بخوانید
@Atash_be_ekhtiar14
.
♻️ اگر اعتماد به آمریکا خسارت محض بود،
اعتماد به اروپا در برجام خیانت محض است (۳)
🔰 حمید رسایی: با این روال، پس از تحقق خسارت محض، باید منتظر حماقت و خیانت محض باشیم. در حال حاضر با تقسیم کار انجام شده بین آمریکا و اروپا، آمریکایی ها ادعا می کنند که برجام، توافقنامه بدی است چون در این توافقنامه درباره موشک های بالستیک و با برد بالای 300 کیلومتری ایران بحثی نشده است. برجام بد است چون نتوانسته در باره نقش ایران در منطقه تاثیری داشته باشد. برای همین آمریکا می گوید برجام باید پاره شود و ما از برجام خارج می شویم. اما اروپایی ها بر خلاف آمریکا برجام را توافقنامه ای مناسب می دانند که روند پیشرفت هسته ای ایران را کنترل کرده است، نظارت های بی سابقه ای را بر ایران تحمیل کرده است.
اروپایی ها می گویند برجام خوب است و ترامپ اشتباه می کند که از آن خارج می شود اما لازم است تا با ایران برای رسیدن به یک توافق دیگر درباره موشک ها و حضورش در منطقه خاورمیانه مذاکره کنیم و به برجام دیگری برسیم. اروپایی ها مدعی اند در این باره چراغ سبزهایی دریافت کرده اند.
خب نتیجه این دوحرف یک چیز است. یکی می گوید برجام بد است چون به موشک های ایران نپرداخته و مانع حضورش در منطقه نیست و تا بحث موشک و منطقه به آن اضافه نشود، در آن باقی نمی ماند و دیگری می گوید برجام خوب است و باید حفظ شود اما ایران باید درباره موشک هایش و حضورش در منطقه تعهدات جدیدی بدهد.
رهبر انقلاب اما در هفته گذشته یک روز پس از موضع منفعلانه حسن روحانی مبنی بر ادامه دادن برجام با سه کشور اروپایی، اعلام کردند همانطور که به آمریکایی ها خوشبین نبودند، با اروپایی ها هم خوشبین نیستند. رهبر انقلاب با اشاره به شرط تعیین شده در خصوص برجام مبنی بر لزوم تعهد کتبی رئیس جمهور آمریکا در خصوص انجام تعهدهای داده شده، صراحتا اعلام کردند که ادامه برجام به سه کشور اروپایی، مشروط به اعطای تضمین های قابل قبول از طرف اروپایی هاست. از یاد نبریم که ما اروپایی ها را یک بار در مذاکرات قبل از 5+1 و در توافقنامه سعد آباد تجره کرده ایم. آیا آنها بهتر از آمریکا بودند؟ آیا آنها به تعهداتشان عمل کردند؟
آیا مسئولان دولتی مقدمات یک خیانت محض را فراهم می کنند؟ تحمیل کنندگان برجام هسته ای در دولت و مجلس چه خواهند کرد؟ آنها اعلام می کنند که به هیچ وجه در خصوص موشک های جمهوری اسلامی و مباحث مربوط به منطقه عقب نشینی نخواهند کرد و زیر بار هیچ توافقنامه ای که بخواهد بندهای جدیدی به برجام اضافه کند، نخواهند رفت. این موضع خوبی است اما سابقه این دولت و تیم مذاکره کننده او و مدافعان برجام در مجلس نشان می دهد که آنها قبلا در خصوص برجام هسته ای هم مدعی بودند که زیر هیچ توافقنامه ای را که تحریم ها را بالمره لغو نکند نخواهند رفت ولی رفتند! مدعی بودند که به هیچ وجه در قبال فشارهای غیر منطقی غربی ها عقب نشینی نمی کنند ولی کردند.
این سابقه بد همه دلسوزان را نگران کرده است که بعد از خسارت محض، آیا شاهد خیانت و حماقت محض خواهیم بود یا این بار مسئولانی که برجام را با خوش بینی های خود به کشورمان تحمیل کردند، به هشدارها و بدبینی های رهبری انقلاب نسبت به سه کشور اروپایی توجه خواهند کرد و ارمغان مذاکراتشان، برجام های دیگر نخواهد بود. من البته به این دولت و حامی اصلی دولت در مجلس یعنی علی لاریجانی، خوش بین نیستم.
♨️ قسمت اول و دوم یادداشت را در بالا بخوانید
#خسارت_محض_خیانت_محض
@Atash_be_ekhtiar14
هدایت شده از عصر امام خمینی (ره)
⚠️بگویید اشتباه کردیم!
🔴ما این طور نیست که هر جا یک کلمهای گفتیم وحالا ما آمدیم دیدیم مصالح اسلام این جور نیست، #اشتباه کرده بودیم،بگوییم ما سر اشتباه خودمان باقی هستیم. ما هر روزی فهمیدیم که این کلمهای که امروز گفتیم اشتباه بوده و ما قاعدهاش این است که یک جور دیگر عمل بکنیم،اعلام میکنیم که آقا این را ما اشتباه کردیم.
#برجام
#خسارت_محض
۳۱/ خرداد/۱۳۶۱
✅https://eitaa.com/asremamkhomeini
امام خامنهای۹۲:
من خوشبین نیستم به مذاکره...لکن یک تجربهای دراختیار ملت ایران است،این #تجربه ظرفیت فکری ملت ما رابالا خواهدبرد
ظریف۹۶:دیگر هیچکس به هیچ دولت آمریکا اعتماد نخواهدکرد.