*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*
امام رضا علیه السلام:
تبلیغ غدیر واجب است کسی که عید غدیر را گرامی بدارد، خداوند خطا های کوچک و بزرگ او را می بخشد و اگر از دنیا برود، در زمره ی شهداء خواهد بود.
اقبال الاعمال/۱/۴۶۴
*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :
على نسبت به من به منزله سر من است براى پيكرم.
عليٌّ مِنّي بمنزلةِ رَأسي مِن بَدَني.
کنزالعمّال:۳۲۹۱۴
طرح ائتلاف کشورهای عربی علیه ایران شکست خورد
🔸️قسمت اول مصاحبه علیرضا تقوی نیا با روزنامه فرهیختگان :
🔻همانطور که طی روزهای گذشته شاهد بودیم بایدن بعد از سفری که به سرزمینهای اشغالی داشت، مستقیم و با هدف شرکت در اجلاس کشورهای عضو شورای همکاری خلیجفارس و دیدار با سران عربستانسعودی وارد این کشور شد. رئیسجمهور آمریکا روز جمعه بعد از ورود به عربستان، ازسوی امیر مکه مورد استقبال قرار گرفت نه محمدبنسلمان، ولیعهد این کشور. بهنظر شما معنای این استقبال چیست؟ آیا میتوان آن را کممحلی سران حکومت عربستانسعودی تلقی کرد؟ اگر بله، دلیل آن را چه میدانید؟
🔸️خیر، بهنظرم نمیتوان آن را کممحلی دانست. اتفاقا سعودیها و شخص محمدبنسلمان بهدنبال این بودند که با نهایت اکرام با بایدن برخورد کنند، چون به مواضع و حمایتهای او برای به پادشاهی رسیدن محمدبنسلمان احتیاج دارند. این یک پروتکل است. قبلا هم در عربستانسعودی با روسایجمهور همینگونه برخورد شده است. به اعتقاد من، اتفاق خیلی خاصی در این زمینه رخ نداده که ما فکر کنیم عربستانسعودی به رئیسجمهور آمریکا کممحلی کرده است. باید به این نکته هم توجه داشت که اصلا عربستانسعودی در حد، قواره و اندازهای نیست که بخواهد نسبت به رئیسجمهور آمریکا بیمحلی کند. امتیازهایی هم که در این سفر به بایدن در حوزههای انرژی داده شده، نشاندهنده آن است که عربستان همواره سعی دارد حمایت آمریکا را متوجه خود داشته باشد و برای آنان فرقی نمیکند که در راه رسیدن به این هدف، رئیسجمهور دموکرات در آمریکا روی کار باشد یا رئیسجمهور جمهوریخواه.
🔻پیش از این سفر بود که بایدن در مقالهاش در واشنگتنپست اینطور نوشته بود که تلاشهایش باعث انزوای ایران در جهان شده است. چنین ادعایی را پیش از آن هم از دولتمردان آمریکایی شنیده بودیم. علاوهبر آن، گفته میشد آمریکا قصد دارد در این سفر توافقات مرتبط با تشکیل ناتوی عربی که منزویکردن ایران را یکی از اهداف آن اعلام کرده بودند، نهایی کند اما در آستانه سفر بایدن به فلسطیناشغالی بود که شاهد اعلام موضع کشورهایی مثل اردن، امارات، مصر و عراق دراینباره و انصراف از هرگونه تلاش برای ایجاد ائتلاف برای مقابله با ایران بودیم. علاوهبر این، مقامات اماراتی و عراقی هم بهطور علنی اعلام کردند قصدی برای کمک به افزایش فشار سیاسی و امنیتی علیه ایران نخواهند داشت و عملا به ایده دولت آمریکا و مقامات رژیمصهیونیستی جواب رد دادند. دلیل چنین تغییر رویکردی را چه میدانید؟
🔸️آمریکا درطول این مدت تلاشهای زیادی در این خصوص انجام داد، البته مقامات آمریکایی در سالهای گذشته هم بهدنبال طرحهای مشابه آن بودهاند. ازجمله آن طرحها، ایده ایجاد گشت یکپارچه دریایی برای مقابله با تهدیدات ایران بود. همچنین آنها در دوره ترامپ هم قصد داشتند چیزی تحتعنوان ناتوی عربی ایجاد کنند و همانطور که شاهد بودیم، همه آن تلاشها به شکست انجامید. بایدن هم درطول چند مدت اخیر، بهدنبال آن بوده است که یک ائتلافسازی انجام داده و با توجه به اینکه درحال حاضر جایگاه و نقشآفرینی آمریکا در منطقه روبه کمرنگشدن و کاهش است و همچنین با توجه به چالشهای زیادی که در سطح دنیا با آن روبهرو شده است شاید بتواند بهنحوی چالشهای منطقهای خود را مدیریت کند اما این ایده هم به اعتقاد من شکستخورده محسوب میشود.
همانطور که دیدیم، کشورهایی همچون قطر، کویت، عمان و عراق از همان ابتدا اعلام کردند به این پدافند هوایی یکپارچه نخواهند پیوست. بعد از آن شاهد اعلامنظر صریح مصر و امارات بودیم که مقامات این دو کشور هم اعلام کردند به ائتلافی که علیه ایران باشد و تهدید جمهوری اسلامی ایران را دنبال کند، نخواهند پیوست. درنتیجه، مجموع این مواضع و اظهارنظرها نشاندهنده آن است که یکی از اهداف اصلی این سفر که یکپارچهکردن کشورهای عربی برای تشکیل ائتلاف علیه ایران بود، شکست خورده است.
نکته دیگری که باید مورد توجه قرار داد آن است که به اعتقاد من، کشورهای منطقه به این نتیجه رسیدهاند که جمهوری اسلامی ایران از سطحی از دانش نظامی و هستهای و قدرت منطقهای عبور کرده و در چنین شرایطی، تحریمها هم نخواهد توانست نسبت به مولفههای قدرت کشورمان اثر استراتژیک و راهبردی گذاشته و سیاستهای جمهوری اسلامی ایران را دستخوش تغییر اساسی کند. درنتیجه بهدنبال این هستند که بهسمت تعامل و مصالحه با جمهوری اسلامی ایران قدم برداشته و گرایش پیدا کنند.
#علیرضا_تقوینیا
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
کشورهای عربی به گزینه تعامل با ایران روی آورده اند
قسمت دوم مصاحبه علیرضا تقوی نیا با روزنامه فرهیختگان :
🔻با توجه به نکاتی که درباره وضعیت فعلی روابط موجود میان کشورهای منطقه گفتید، میتوان به این جمعبندی رسید که فضای سیاسی حاکم بر منطقه بهنحوی رقم خورده که همراهی با اهداف دولت آمریکا برای کشورهای غرب آسیا به یک مساله هزینهزا تبدیل شده است؟
🔸️خیر، هزینهزا نشده است اما آنها حاضر نیستند با سیاستهای آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران همراهی کنند. آنها میخواهند در روابطشان، آمریکا نقش یک پشتیبان و مدافع این کشورها را ایفا کند، ولی اگر قرار باشد دولت آمریکا این قصد را مدنظر قرار دهد که از کشور آنان بهعنوان یک پایگاه علیه یک قدرت منطقهای مثل جمهوری اسلامی ایران استفاده کند، طبیعتا طبق شناختی که از توان ایران دارند، از همراهی با آمریکا برای فشار وارد کردن به کشورمان سر باز خواهند زد. آنها میدانند جمهوری اسلامی ایران چه قدرتی برای آسیبزدن به آنان دارد فلذا در پی این نخواهند بود که فشارها را افزایش دهند. همانطور که طی سالهای گذشته شاهد بودهایم، یمن بهعنوان یکی از کشورهای ضعیف منطقه که قدرت نظامیاش نیز قابل مقایسه با جمهوری اسلامی ایران نیست، موفق شد چالشهایی جدی برای عربستانسعودی و امارات ایجاد کند. درنتیجه آنها در این شرایط، راه تعامل را منطقیتر دیده و فکر میکنم به این جمعبندی رسیدهاند که این راه در مواجهه با جمهوری اسلامی ایران برای آنان هزینههای کمتری را بهنسبت سایر گزینهها بهدنبال خواهد داشت.
🔻رژیمصهیونیستی از سال 2018 تاکنون چهار انتخابات پارلمانی زودهنگام برگزار کرده است، اکنون هم انتخابات پنجم در راه است. این وضعیت سیاسی شکننده در داخل پارلمان و دولت اسرائیل نگرانیهای زیادی را برای آمریکا و دولت بایدن بهوجود آورده است. در ادامه با توجه به اینکه یهودیان آمریکا بهخصوص آندسته از یهودیانی که در دولت دموکرات بایدن مسئولیت دارند از لحاظ سیاسی میانه یا چپ محسوب شده ولی فضای سیاسی و جامعه رژیمصهیونیستی راستگرایانه است، فکر مــــیکــــنید این امکان وجود دارد که با توجه به وجود برخی ضدیتهای فکری موجود میان اینها، در فضای علنی روابط میان آمریکا و رژیمصهیونیستی هم شاهد اختلافنظرهایی در این حوزه باشیم؟ آیا این اختلافنظرها درنهایت به ایجاد شکاف میان سیاستمداران آمریکا و این رژیم منجر خواهد شد یا خیر؟
🔸️بهنظر من این تفاوت دیدگاه آنقدر جدی نیست که درنتیجه خود، شاهد این مساله باشیم که مقامات رژیمصهیونیستی و مقامات دولت دموکرات آمریکا بخواهند بهخاطر آن به مشکل جدی و اساسی بربخورند. البته در برخی زمینهها مثل تشکیل دو دولت در فلسطین اشغالی، بین دموکراتها و دولت فعلی رژیمصهیونیستی که راستگراها در آن مشارکت دارند اختلافنظر وجود دارد، اما من معتقدم تهدیداتی که درحال حاضر اسرائیل با آن مواجه است و همچنین بحرانی که موجودیت رژیمصهیونیستی را تهدید میکند در مقطع کنونی فراتر از اینها است. همین مساله باعث میشود آنان چشم بر اختلافات اینچنینی مثل همان موردی که پیشتر به آن اشاره شد، ببندند. به این معنا که آنقدر رژیمصهیونیستی در منطقه برای آمریکا دارای ارزش استراتژیک است که دولت این کشور، اولویتهایش را براساس روابطی که با این رژیم دارد، تنظیم میکند. بنابراین باید به این نکته توجه کرد که با وجود تهدیدات جدیای که علیه رژیمصهیونیستی وجود دارد و موجودیت آن را تهدید میکند (هم تهدیدهایی که از اطراف مرزهایشان و ازسوی جمهوری اسلامی ایران متوجه آنهاست و هم بحرانهای داخلی این رژیم) دولتمردان آمریکا و مقامات رژیمصهیونیستی بر اختلافنظرهای موجود چشم بسته و آن هدف بزرگتر را که بقای رژیمصهیونیستی است درنظر خواهند داشت. بهدلیل همین ملاحظات هم هست که زیاد بر طبل اختلافات نمیکوبند. بهنظرم درحال حاضر تمام هدف و اولویت دولت آمریکا این است که رژیمصهیونیستی را در صحنه نگه دارد و به همین دلیل قصد ندارد تا حد ممکن به اختلافات موجود میان مقامات طرفین دامن بزند.
#علیرضا_تقوینیا
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
10.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاک میشه لاالهالاالله
از هر بیرق بهغیرِ حزبالله
کامل میشه شکوه این پرچم
با تصویرِ علیولیالله
#محمود_کریمی
▪️اون دختره بود که با اون خانم چادری درگیر شد؟
توئیت کفر آمیزش و حمایت حزب کمونیست از این دختر رو مشاهده فرمایید./فارس
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
4_5953951706034211458.mp3
10.61M
نقش ایرانیها و یمنیها در آخرالزمان و روایت آن
#شبنامه / نقش ایران و یمن در جغرافیای آخرالزمان / چرا در روایات مربوط به آخرالزمان بارها به ایران و یمن اشاره شده / چگونه برای دو گروهی که قرابت تاریخی با هم داشتهاند در #تحولات_آخرالزمان هم مواضعی مشترک تعریف شده است؟ / آیا در طول قرنهای اخیر با تعریف یک اتحاد تاریخی رازآلود بین دو ملت، بر روی تشکیل جغرافیایی آخرالزمانی کار شده است؟ / چه کسی پشت این اتفاق مهم بوده است؟ (بخش پایانی)/ قسمت ۹۰۹
#آقای_تحلیلگر
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 رهبر انقلاب اسلامی در دیدار رئیسجمهور ترکیه و هیئت همراه:
👈 حمله نظامی به شمال سوریه به ضرر ترکیه، سوریه و منطقه و به نفع تروریستها خواهد بود
🔍 مشروح خبر را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=50653
هدایت شده از KHAMENEI.IR
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رئیسجمهور روسیه و هیئت همراه:
آمریکاییها از منطقه شرق فرات در سوریه باید بیرون رانده شوند
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (سهشنبه) در دیدار آقای ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه و هیئت همراه با تأکید بر ضرورت عملیاتی شدن تفاهمها و قراردادهای بین دو کشور، هوشیاری در مقابل سیاستهای فریبکارانه غرب را لازم دانستند و خاطرنشان کردند: همکاریها بلندمدت ایران و روسیه عمیقاً به نفع هر دو کشور است.
حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار با تأکید بر اینکه حوادث جهانی نشاندهنده نیاز ایران و روسیه به همکاریهای روزافزون و متقابل است، افزودند: تفاهمها و قراردادهای متعددی بین دو کشور از جمله در بخش نفت و گاز در جریان است که باید تا انتها پیگیری و عملیاتی شوند.
ایشان همکاریهای اقتصادی ایران و روسیه را بویژه در پی تحریمهای غرب، ضروری و به نفع هر دو کشور دانستند و در خصوص حوادث اوکراین گفتند: جنگ یک مقوله خشن و سخت است و جمهوری اسلامی از اینکه مردم عادی دچار آن شوند به هیچ وجه خرسند نمیشود اما در قضیه اوکراین چنانچه شما ابتکار عمل را به دست نمیگرفتید، طرف مقابل با ابتکار خود، موجب وقوع جنگ میشد.
رهبر انقلاب با تأکید بر اینکه غربیها با روسیه قوی و مستقل بهکلی مخالف هستند، ناتو را موجودی خطرناک خواندند و افزودند: اگر راه در مقابل ناتو باز باشد حد و مرزی نمیشناسد و اگر جلوی آن در اوکراین گرفته نمیشد، مدتی بعد به بهانه کریمه، همین جنگ را به راه میانداختند.
حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: البته امروز آمریکا و غرب ضعیفتر از قبل شده و با وجود تلاش و هزینه زیاد، بُرد سیاستهای آنها در منطقه ما از جمله در سوریه، عراق، لبنان و فلسطین بسیار کم شده است.
ایشان مسئله سوریه را بسیار مهم خواندند و با تأکید بر موضع جمهوری اسلامی مبنی بر مخالفت با حمله نظامی به این کشور و لزوم جلوگیری از آن، گفتند: یک مسئله مهم دیگر در موضوع سوریه، اشغال مناطق حاصلخیز و نفتخیز شرق فرات بوسیله آمریکاییها است که این قضیه باید با بیرون راندن آنها از آن منطقه علاج شود.
حضرت آیتالله خامنهای با تقبیح دخالتهای رژیم صهیونیستی در قضایای منطقه، مواضع اخیر رئیسجمهور روسیه علیه صهیونیستها را تحسینبرانگیز خواندند.
ایشان در ادامه تأکید کردند: جمهوری اسلامی، سیاستها و برنامههایی را که منجر به بسته شدن مرز ایران و ارمنستان شود، هرگز تحمل نخواهد کرد.
رهبر انقلاب همکاریهای بلندمدت ایران و روسیه را جداً و عمیقاً به نفع هر دو کشور خواندند و خطاب به آقای پوتین گفتند: جنابعالی و رئیسجمهور ما هر دو اهل اقدام و پیگیری هستید، بنابراین همکاریهای دو کشور در این دوره باید به اوج خود برسد.
ایشان با تأیید سخنان رئیسجمهور روسیه درباره ضرورت راهاندازی خط آهن رشت- آستارا، این کار را موجب تکمیل خطِ حمل ونقلِ شمال- جنوب و به نفع هر دو کشور دانستند.
حضرت آیتالله خامنهای همچنین هوشیاری در مقابل فریبکاری غرب را ضروری خواندند و گفتند: آمریکاییها هم زورگو هستند و هم حیلهگر، و یکی از عوامل فروپاشی شوروی سابق فریب خوردن در مقابل سیاستهای آمریکا بود، البته روسیه در دوره جنابعالی استقلال خود را حفظ کرده است.
ایشان همچنین با تأیید سیاست جایگزینی پولهای ملی در روابط دو کشور و استفاده از ارزهای دیگر به جای دلار، گفتند: دلار را باید به تدریج از مسیر معاملات جهانی خارج کرد و این کار به صورت تدریجی، ممکن است.
در این دیدار که آقای رئیسی رئیسجمهور کشورمان نیز حضور داشت، آقای پوتین درباره حوادث اوکراین گفت: هیچکس طرفدار جنگ نیست و جان دادن مردم عادی یک تراژدی بزرگ است اما رفتار غرب موجب شد که ما انتخابی جز عکسالعمل نداشته باشیم.
رئیسجمهور روسیه با برشمردن عوامل و ریشههای اختلافات روسیه و اوکراین، بویژه اقدامات تحریکآمیز غرب و آمریکا در سالهای اخیر از جمله کودتا در اوکراین و همچنین سیاست گسترش ناتو با وجود تعهدات قبلی آنها مبنی بر پرهیز از هرگونه پیشروی به سمت روسیه، گفت: بعضی از کشورهای اروپایی گفتند ما مخالف عضویت اوکراین در ناتو بودیم اما تحت فشار آمریکا با آن موافقت کردیم که این نشاندهنده فقدان حاکمیت و استقلال آنها است.
آقای پوتین، ترور سردار سلیمانی را نمونه دیگری از شرارتهای آمریکاییها برشمرد و در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحریمهای غرب علیه روسیه گفت: این تحریمها به ضرر غرب است و نتیجه آن مشکلاتی از جمله افزایش قیمت نفت و بحران تأمین مواد غذایی است.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
رئیسجمهور روسیه با اشاره به سوءاستفاده آمریکا از ابزار دلار برای تحریم و غارت کشورهای دیگر، این کار را در نهایت به زیان آنها و موجب تضعیف اعتماد جهانی به این ارز و حرکت کشورها به استفاده از پولهای جایگزین دانست و گفت: روسیه و ایران در حال طراحی روشهای جدید برای استفاده از پولهای ملی در روابط دو کشور هستند.
رئیسجمهور روسیه با تأیید مواضع رهبر انقلاب درباره منطقه قفقاز، مواضع دو کشور در قضیه سوریه از جمله در مخالفت با حمله نظامی به شمال این کشور را کاملاً منطبق با یکدیگر خواند و گفت: منطقه شرق فرات باید تحت کنترل نیروهای نظامی سوریه قرار بگیرد.
آقای پوتین همکاریهای دو کشور را در همه بخشها و پروژهها در حال پیشرفت دانست و افزود: ایران و روسیه در سوریه در حال مبارزه مشترک با تروریسم هستند و در زمینه نظامی نیز تلاش میکنیم همکاریهای دو کشور و همچنین همکاری و مانورهای سهجانبه با چین را توسعه دهیم.