هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔍 ادامه #سخن_هفته
🔸️ اما نکته کلیدی این است که این طرح دشمن نه از روی قدرت، بلکه اقدامی انفعالی در مقابل پیشرفت ملت ایران و قدرت روزافزون نظام اسلامی بود: «احساس میکنند کشور در حال پیشرفت به سمت قدرت همهجانبه است و این را نمیتوانند تحمّل کنند... برای اینکه این حرکت را متوقّف کنند، نشستهاند برنامهریزی کردهاند؛ برنامهریزی کردهاند برای دانشگاه، برنامهریزی کردهاند برای خیابان؛ برنامهریزی کردهاند.» ۱۴۰۱/۷/۱۱ «ملّت ایران در فاصلهی کوتاه، چند حرکت بزرگ انجام داده، که این حرکتهای بزرگ درست ۱۸۰ درجه نقطهی مقابل سیاستهای استکبار جهانی است... ناچار شدند عکسالعمل نشان بدهند؛ یعنی کارشان کار انفعالی است، ابتکار نیست. برای اینکه بتوانند خلأهایی را که برای آنها به وجود آمده پر کنند، این کارها را شروع کردند، برنامهریزی کردند، پول خرج کردند، افراد زیادی را به میدان آوردند... حرکت دشمن حرکت انفعالی است، و ابتکار دست ملّت ایران است؛ خدا را شکر و بحمدالله.» ۱۴۰۱/۷/۲۰ در این عرصه نیز، دشمن به هدف خود نرسید؛ چراکه از ملت سیلی محکمی خورد. مردم ایران نهتنها با دشمن همراه نشدند که «به معنای واقعی کلمه، ملّت توی دهنشان زد؛ ملّت ایران به معنای واقعی کلمه ناکامشان کرد.»۱۴۰۱/۸/۱۱
♦️ پیروزی ایران و جریان عظیم انقلابی تضمینشده است
🔹️ امروز گرایش روزافزون مردم به انقلاب و دین، حقیقت ایران اسلامی است که درست در نقطه مقابل جریان تحریف و تصویرسازی غلط دشمنان قرار دارد: «امروز گرایش مردم به انقلاب و به دین از روز اوّل انقلاب یقیناً بیشتر است. اگر کسی میخواهد گرایش مردم به انقلاب و مبارزات و مجاهدتها را بفهمد، به تشییع میلیونی شهید قاسم سلیمانی نگاه کند. بدن قطعهقطعهشدهی شهید سلیمانی به وسیلهی میلیونها انسان بدرقه شد؛ یک فرد انقلابی، یک فرد مبارز و مجاهد که برای جمهوری اسلامی جان خودش را کف دستش گرفته بود؛ مردم این جور از او بزرگداشت و احترام کردند... ما اوّلِ انقلاب هجوم دانشجویان جوان به سمت مراکز اعتکاف را نداشتیم، این اجتماعات عظیم مذهبی را نداشتیم؛ امروز اینها هست؛ نخیر، دربارهی ملّت ایران اشتباه کردند. یا راهپیماییهای بیستودوّم بهمن؛ ۴۳ سال است که در بیستودوّم بهمن و در روز قدس، مردم راهپیمایی میکنند با این عظمت! این دلیل رویگردانی مردم از انقلاب است؟ این دلیل وفاداری مردم است، این دلیل مقاومت مردم است، این دلیل ایستادگی مردم است.» ۱۴۰۱/۳/۱۴
🔹️ ما ملت انقلابی «از این طرف هر کار توانستهایم، در مقابل آمریکا کردهایم، در موارد زیادی هم طرف را گوشهی رینگ بردهایم؛ نتوانسته از خودش درست دفاع کند، این هم کاملاً واضح است.» ۱۳۹۸/۸/۱۲ و «هر کاری که آمریکا و نظام سلطهی همراه آمریکا، دربارهی ایران و علیه ایران و ملّت ایران و نظام جمهوری اسلامی میتوانستند انجام بدهند، انجام دادهاند... و نتیجه این است که مشاهده میکنید؛ این درخت عظیم، این شجرهی طیّبه، شجرهی طوبی، روزبهروز اقتدار پیدا کرده؛ این بنای مستحکم، هر روز مستحکمتر از گذشته خودش را به رخ دشمن میکشد.» ۱۳۹۸/۹/۶ حقیقتِ صحنه درگیری ملت ایران با دشمنان مستکبر و دنبالههایش، این است که «دشمن ضعیف است، دشمن ناتوان است، دشمن شکستخورده است و مطمئنّاً در آینده هم دشمن در همهی مراحل شکست خواهد خورد؛ به شرط اینکه من و شما بیدار باشیم، به شرط اینکه من و شما به وظایفمان عمل بکنیم، به شرط اینکه من و شما ناامید نشویم... و من مطمئنّم که انشاءالله دست قدرت الهی پشت این ملّت است.» ۱۳۹۷/۵/۲۲ و در نهایت باید دانست که «پیروزی ملّت ایران و پیروزی این جریان عظیم انقلابی در ایران، تضمینشده است.» ۱۳۹۸/۹/۶
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
9.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سرود بسیار زیبا در وصف علمدار خستگیناپذیر و مقتدر مظلوم انقلاب ، #حضرت_سیدعلی_خامنهای روحي فداه
⭕️اسلام زیبای قطری
🔺زمانی یکی از دوستانم میگفت من در سفرم به ترکیه، حجاب زیبای پذیرفته شده توسط بسیاری از دختران را دیدم، نمازهای جماعت منظم و فوق العاده ای را هم. این وضعیت دینی بهتری نیست تا آنچه در ایران محقق میشود؟
🔺این روزها بروزات اسلامی و دینی در قطر در حین جام جهانی مرا به یاد همان سخن دوستم انداخت. تبلیغ قرآن، تبلیغ نماز، تبلیغ حجاب، تقابل با نمادهای فرهنگی و تمدنی غرب مثل هم جنس گرایی. دیگر چه میخواهیم؟ اسلامی بهتر از این سراغ داریم؟ آنهم این میزان توسعه و رشد اقتصادی و ثروت که در این کشورها میبینیم. از این سادگی خنده ام میگیرد. چرا؟
🔺قطر، بزرگترین حامی بخش غربگرای جریان اخوان المسلمین است. جریان وسطیین یا میانه روها یا همان که در ایران به عنوان جریان اعتدال میشناسیم. شاخصه مهم آنها اولویت «مصلحت» بر «هویت» است. سبک ترکیه ای آن همین حزب عدالت و توسعه اردوغان است. مدل مصری آن نیز مرسی شکست خورده بود.
🔺قرضاوی از مهمترین رهبران فکری این جریان که برای پیشبرد اندیشه خود سبک دعوت(یعنی عقیده خالی از قدرت) را جانشین تشکیلات(یعنی قدرت ناشی از ایمان) در کار اخوان کرده بود و خود نیز از عربستان سعودی تا کشورهای غربی با همه حاضر بود همراه شود و اعتماد کند تا کار خود را پیش ببرد.
🔺تقابل این جریان با اراده غرب جدی نیست. البته هویت ایمانی و اسلامی را هم حاضر نیست کنار بگذارد یا به نحو رسمی در خدمت دشمن قرار دهد. اگر چه عملا کارش به اینجا میکشد. شکل ایرانی اش را در مرحوم هاشمی و جناب روحانی و امثالهم میتوان دید.
🔺این مدل اسلام وسطی به قول خودشان یا میانه رو، با ظواهر دینی، خلاهای ذاتی خود را میپوشانند. خلا ذاتی ناشی از زیر پا گذاشتن عزت و استقلالش به دلیل مصلحت. خلا نشتر زدن گاه و بیگاه به هویتش به پای منفعت.
🔺غرب برای عبور از اسلام گرایان هویتی و استقلال طلب، به این جریان بیشتر توجه میکند. برای به محاق بردن آن سبک از اسلام گرایی عزت محور، این مدل اسلام گرایی منفعت محور برایش ارزشمند تر است. چون به محض آنکه اراده کند میتواند سر این جریان را به زیر آب کند یا مجبورش کند به تبعیت محض. اینکه امروز بزرگترین پایگاه نظامی آمریکا در منطقه در قطر است و روابط جدی پشت پرده و گه گاه روی پرده حاکمان قطر با دستگاه امنیت اسراییل وجود دارد، همه نشانه است. این که برای حل اختلافات این کشور با عربستان و متحدانش، آمریکا پا در میانی میکند نیز یک نشانه دیگری است.
🔺به آن دوستم گفتم کلا بی خیال قدرت مستقل شو، با کل اسلامت کسی مشکلی ندارد. هر چقدر از این استقلال و آزادی مقابل قدرتهای دنیا کوتاه بیایی و عزت را و هویت را نفله کنی، دشمن مجال بیشتری به تو خواهد داد تا ظواهر را پیاده کنی. نفت بفروش و توسعه پیدا کن، زد و بند کن و رشد کن. اما به یک لحظه اراده غرب فروخواهی پاشید. اسلام بادکنکی و حبابی که به محض آنکه بخواهد باج ندهد و بر یکی از اصول بایستد، نفله اش میکنند.
✍ علی مهدیان
@A_basire
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کارمند رسانه سعودی الشرق الاوسط:
🔹نسبت به پیشرفتهای هستهای ایران حساسیت وجود دارد/روش ایران، اتهام زنی و انداختن توپ در زمین دیگران است/ایران میخواهد وانمود کند که قدرت اول منطقه است و دیگران به دنبال ضربه زدن به این کشور هستند/عربستان بارها از ایران برای مذاکره و همکاری درخواست کرده است...
🔹کارشناس عرب: مهمان شما طوری صحبت میکند که انگار عربستان در قله دموکراسی قرار دارد/درس دادن و صحبت در مورد آزادی ملت ها را رها کنید/جوری رفتار می کنید که انگار مدعیان این مفاهیم هستید اما ما نادان هستیم و چیزی نمی فهمیم/شما خود بیش از هر طرفی مرتکب جنایت شدهاید....
#کاوش_مدیا
@A_basire
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️اعتراف لیدر اغتشاشات همدان
🔹تحت تاثیر پیامهای علی کریمی و چند سلبریتی دیگر قرار گرفتم.
#برخورد_قاطع
@A_basire
⭕️ یگانهای نیروی زمینی سپاه در مرزهای غربی و شمالغرب تقویت میشوند
🔺فرمانده نیروی زمینی سپاه از تقویت یگانهای نیرو مخصوص و زرهی این نیرو خبر داد و گفت:
🔸این اقدام برای جلوگیری از نفوذ تیمهای تروریستی وابسته به گروهکهای تجزیه طلب مستقر در اقلیم شمال عراق و همچنین جلوگیری از قاچاق سلاح به داخل کشور صورت گرفته است./ ایرنا
@A_basire
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️مصاحبه با جوان نهاوندی که علی کریمی با انتشار عکسی از صحنه تصادف او مدعی شد در جوانرود کشته شده!
#دروغ_ممنوع
@A_basire
آتش به اختیار
⭕️مصاحبه با جوان نهاوندی که علی کریمی با انتشار عکسی از صحنه تصادف او مدعی شد در جوانرود کشته شده! #
⭕️سیل دروغهای بیپاسخ
👈تاکتیک سعودینشنال: این قدر دروغ بگو تا فرصت پاسخ نداشته باشند
چون اخبار آمریکا رو هم دنبال میکنم برام کاملا واضحه که سیستم اینترشنال کپیبرداری شده از سیستم فاکسنیوز است.
این سیستم که فرهنگ خشم (outrage culture) نامیده میشود هدفش ایجاد خشم به طور ممتد است. تلاش میشود روی هر موضوعی بیشتر از یک تا چند روز کار نشود.
چرا؟ نام این تکنیک Gish Gallop است که توسط فردی به نام Gish در مناظرهها استفاده میشد. شیوه این تکنیک این است که در مدت زمان کوتاه آنقدر چرت و پرت بگویید که طرف مقابل اصلا فرصت پاسخگویی نداشته باشد.
سپس عدم پاسخگویی را به عنوان نشان حقانیت خود ارائه دهید.
روی یک موضوع تا وقتی ایجاد خشم میکند مانور داده میشود، اما به محض اینکه احساسات جای خود را به منطق دهد، بلافاصله موضوع فراموش شده و موضوع جدیدی به عنوان سوژه خشم انتخاب میشود.
تکنیک دیگری که اینترنشنال از فاکسنیوز کپی کرده، شیوه اجراست.
در شبکههای خبری حرفهای مثل بیبیسی، مجری صرفا خبر را به مخاطب منتقل میکند. اینکه «معنی» خبر برای مخاطب چیست، آیا این خبر خوب است یا بد؟ این به خود مخاطب واگذار میشود.
اما فاکسنیوز و اینترنشنال علاوه بر اعلام خبر معنی آن را نیز برای مخاطب تعیین میکنند. به عنوان مثال مجری ممکن است بگوید «این خیلی وحشتناکه!» یا در مواجه با یک خبر به وضوح غمگین یا شاد شود.
فایدهاش این است که مخاطب هنگام تماشا نیاز به فکر کردن و تحلیل ندارد. شما میتوانید لم بدهید، مغز خود را خاموش کنید، و صرفا تماشا کنید.
در نتیجه تماشای اینترنشنال از تماشای بیبیسی کمتر «خستهکننده» است و همین باعث جذب مخاطب بیشتر میشود.
در این رسانه اخبار با این پیشفرضها انتخاب میشوند، مجریها با این پیشفرضها اخبار را ارائه میدهند، مهمانها و موضوع بحث با این پیشفرضها انتخاب میشوند، و حتی در مناظرهها مجری به وضوح طرفگیری میکند.
نتیجه اینها روی هم رفته میشود خشم و بیفکری.
نه به تماشای شبکه های معاند و دروغگو و نفرت پراکن ماهواره ای ...
@A_basire