4_6044021671357056523.pdf
344K
✏️ پاسخ به شبهه ی رابطه ی نسبی امام حسین (علیه السلام) و یزید علیه لعنة الله (شبهه ی اسلام ستیزان)
🌐 واحد ادیان، فرق و قومیت های جنبش مصاف (افق)
✅ @masaf_ofogh
12.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سلسله کلیپ های تحلیلی
💢 #پروژه_نقب
🔺قسمت هفتم
👤 #علیرضا_پورمسعود
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
18.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سلسله کلیپ های تحلیلی
💢 #پروژه_نقب
🔺قسمت هشتم
👤 #علیرضا_پورمسعود
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍توییت
👤 #علیرضا_پورمسعود
💢گردن زدن یکی از سرکرده های #فعالین_معدنی توسط یکی از مزدوران جمهوری اسلامی
از پروفسور پاکدل و دیگر سلبریتی های بیسواد تقاضاداریم هرچه سریع تر به این مورد رسیدگی و در کنار دفاع از #فعالین_معدنی از فعالین آلی هم حمایت کنند
#دختر_اوشگول
#فعالین_معدنی
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
👤حسین قاسمی پژوهشگر تاریخ معاصر انقلاب در یک مطلب ارسالی پیرامون فیلم منتشر شده از دادگاه متهمان ترور شهید اسدالله لاجوردی نوشت:
✍بخش اول از سه
مطلب ارسالی یکی از اعضا و همراهان کانال
⭕️ابهام های یک ترور
۱- علی اصغر غضنفرنژاد، در آبان ۱۳۷۵، زمانی که در مهران مشغول خدمت سربازی بود، به دلایل خانوادگی و مشکلات شخصی، از محل خدمت خود فرار کرده و با پای پیاده از مرز کشور خارج شده و توسط استخبارات عراق بازداشت می شود. او پس از دو ماه، توسط استخبارات به سازمان منافقین تحویل داده می شود.
💢آنچه که از اعترافات وی در دادگاه می توان استنباط کرد در طی دو سال در پادگان اشرف آموزش های نظامی و ایدئولوژیک را طی کرده و درنهایت اگر چه هیچ گونه سابقه فعالیت سیاسی را پیش از آن نداشته، برای ترور شهید لاجوردی آماده شده و وارد کشور می شود.
💢آنچه که در ویدئوهای ثبت شده از دادگاه غضنفرنژاد جلب توجه میکند، غضنفرنژاد حتی از ذکر اسم دقیق ارکان سازمان نیز عاجز است و نام دقیق شورای ملی مقاومت را ناقص ذکر می کند.
💢او در دادگاه مدعی است افرادی که به او آموزشهای نظامی و ایدئولوژیک داده اند از ارکان اصلی و کادر مرکزی سازمان بوده اند.
💢او از افرادی مانند بهزاد صفاری و حسین عابدینی از اعضای اصلی شورای ملی مقاومت، بهزاد نظیری، وکیل و نماینده حقوق بشر سازمان در محاکم بین المللی نام میبرد که این نیز محل تردید است که آیا اعضای رده بالای سازمان مشغول آموزش یک منافق تازه وارد شوند.
❓آیا غضنفرنژاد با ذکر نام های شناسنامه دار که برای همگان شناخته شده اند سعی در مخفی ماندن نام های اصلی که به او آموزش داده اند میشود؟
💢بخشی از ادعاهای او در مورد نحوهی ورود به کشور با سایر اسناد رسمی در تناقض است. در ادعای غضنفرنژاد، او و همدستش با رد شدن از اروندرود وارد کشور شده اند،اما در نامه سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل که در روزنامه کیهان در تاریخ 10 شهریور 1377چاپ شده است، اینگونه آمده است:
«نیروهای عراقی آنها را تا پست نگهبانی مرزی نصیران همراهی کردند و از آنجا آنها از اطراف پست نگهبانی صالح آباد در استان ایلام به داخل خاک ایران رخنه کردند»
آیا ما با یک ردگم کنی هوشمندانه توسط غضنفرنژاد مواجهیم؟ آیا این ادعاهای او برای نهادهای امنیتی ما پذیرفتنی بوده؟ این تناقضات در اسناد و اعترافات را چگونه توجیه میکنیم؟
بخش اول از سه
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
گاه نوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
👤حسین قاسمی پژوهشگر تاریخ معاصر انقلاب در یک مطلب ارسالی پیرامون فیلم منتشر شده از دادگاه متهمان ترو
⭕️ابهامات یک ترور
بخش دو از سه
۲- بنا بر اظهارات علی اصغر غضنفرنژاد متهم ردیف اول ترور شهید لاجوردی، وی در تاریخ 28 مرداد 1377 با کمک قاچاقیان بومی، با گذر از اروندرود، به همراه علی اکبر اکبری وارد کشور شده است.
🔺او و همراهش پس از عبور از اروند، با کمک یک عرب به آبادان رفته، سپس به اهواز، ایذه ، اصفهان، گلپایگان، اراک و در نهایت روز یکشنبه به تهران وارد میشوند. آنها تمامی این مسیر را با استفاده از ماشین های عمومی طی میکنند.
بلافاصله پس از ورود به تهران، به بازار رفته و براساس کروکی هایی که در اختیار داشتند، مغازه شهید را پیدا میکنند. پس از آن در مسافرخانه ای در خیابان پیروزی ساکن میشوند. اسلحه هایی شامل حداقل دو قبضه کلت، 4 نارنجک، یک قبضه کلاشینکف، دو صداخفه کن و 4 عدد قرص سیانور را در هتل از جاسازی خارج و مسلح میکنند.
آنها بلافاصله برای انجام عملیات، مجدد وارد بازار شده و با پرس و جو مغازه شهید لاجوردی را پیدا میکنند. غضنفرنژاد میگوید:
"اولش [مغازه] را گم کردیم، اما بازگشتیم و یکی دوبار پرسیدم مغازه کجاست تا دوباره پیدا کردیم. خانم حشمت [از اعضای سازمان که کروکی ها را به آنها داده بود] نام چند سرشناس [بازار] را که در اطراف شهید مغازه داشته اند را به ما داده بود که با استفاده از نام آنها مغازه شهید لاجوردی را پید کردیم. بلاخره پس از پرسجو چرخیدن در بازار مغازه را پیدا کردیم."
سپس میگوید:
"... براساس آموزشهایی که دیده بودیم از مغازه روبرویی روسری خریدیم. از صاحب مغازه مکان مغازه شهید را پرسیدیم و پس از اطمینان تیراندازی را شروع کردیم."
💢آنها در نهایت حوالی ظهر دوشنبه، 1 شهریور 1377 با شلیک پیاپی گلوله، شهید لاجوردی و شهید اصغر رئیس اسماعیلی را به شهادت رساندند.
💢پس از آن، غضنفرنژاد و همکارش از هم جدا شده و با شلیک های پیاپی هوایی سعی در فرار از مهلکه را دارند که در همین حین نیز غضنفرنژاد فرد سومی (شهید زین العابدین مسعودی) را نیز با شلیک گلوله به شهادت میرساند.
💢درنهایت غضنفرنژاد پس از خروج از بازار در دو مرحله با استفاده از سواری های گذری، خود را به ترمینال جنوب میرساند. با ماشین دربست به قم میرود و از آنجا با همان ماشین به اراک میرود.
💢سپس با یک کامیون گذری به محلات و سپس با یک اتوبوس به اصفهان رفته. با مینی بوس به شهرکرد رفته و در نهایت با تاکسی به اهواز رفته و پس از یک شب ماندن در اهواز خود را به آبادان می رساند. در نهایت در آبادان بازداشت میشود.
این اعترافات غضنفرنژاد در دادگاه چند سوال اساسی را در ذهن ایجاد میکند.
۱. آیا سازمان برای ترور یکی از سوژه های اصلی خود (شهید لاجوردی) که کینه فراوانی از او دارد دو نیروی خود را بدون پشتیبانی وارد کشور کرده و هیچگونه برنامه ای برای خروج و حفاظت آنها پس از ترور ندارد؟
۲. آنچه که از اعترافات غضنفرنژاد مشخص است دو تروریست حتی زمان مناسب برای شناسایی موقعیت ترور را نداشته اند. و پس از یافتن مغازه در اولین فرصت دست به ترور زده اند. اما آنچه که باعث میشود با دیده تردید به ماجرا بنگریم حضور سه تن از اصلی ترین مسیولین پرونده انفجار ۸ شهریور در حجره شهید لاجوردی میباشد. همین موضوع سبب میشود یقین کنیم انتخاب زمان و مکان ترور برعکس ادعای غضنفرنژاد اصلا اتفاقی نبوده و یحتمل حاصل یک برنامه دقیق بوده است.
💢آنچه که به این حدس وزن بیشتری میدهد این است که در حالیکه شهید لاجوردی مدتها هیچ مسئولیتی نداشته و در تردد خود از دوچرخه استفاده میکرده،ترور ایشان در مسیر های منتهی به منزل یا محل کار به مراتب برای سازمان راحت تر از ترور در بازار و در میان جمعیت بوده است.
💢انتخاب بازار خود گویای این ماجراست که سازمان از ترور در آن شرایط سخت به دنبال هدف بزرگتری بوده ست.
بخش دو از سه
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
گاه نوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
⭕️ابهامات یک ترور بخش دو از سه ۲- بنا بر اظهارات علی اصغر غضنفرنژاد متهم ردیف اول ترور شهید لاجور
⭕️ابهامات یک ترور
بخش سه از سه
۳- غضنفرنژاد پس از طی حدود 1000 کیلومتر به آبادان باز میگردد. او در یک قدمی خروج از کشور است که بازداشت میشود. اگرچه او مسلح است و حتی میتواند با سیانور خودکشی کند بدون مقاومت بازداشت میشود.
او میگوید:
"طبق آموزشهایی دیده بودم میتوانستم مامورین را بزنم. دو کلت و دو نارنجک داشتم اما نزدم. با خودم گفتم هرچی میشود بشود. عکس العملی نشان ندادم و بدون مقاومت دستگیر شدم."
🔻از آنچه که در فیلم دادگاه ادعا میشود، غضنفرنژاد و تروریست همراهش بدون هیچ حمایت و پوششی و به کمک بومیان قاچاقچی وارد کشور شده اند. اما بازگشت او به آبادان برای خروج از کشور گویاست که حداقل ورود و خروج او و همراهش به کشور با حمایت یک تیم مشخص در جنوب کشور بوده است.
💢همچنین قاضی از غضنفرنژاد میپرسد:
"در پیام های رمزی شما، پیغامی از طریق رادیو برای شما ارسال شده است که به سرعت از طریق خانه طالب اقدام کنید و به سراغ علی نروید."
همچنین غضنفرنژاد میگوید:
"برای اعلام موفقیت عملیات به سازمان، به ما گفته بوند که پیامی مخابره نکنیم اما اگر بناست مخابره کنیم زمانی که از تهران خارج شدیم با شماره ای که به ما داده اند تماس بگیریم."
ما در مواجهه با اظهارات غضنفرنژاد با دو سناریوی ممکن مواجه خواهیم بود.
💢سناریوی اول پذیرفتن ادعاهای او است که بدون حامی وارد شده و برای خروج یا اختفا در کشور نیز حمایتی نشده است. در این حالت تناقضات فراوانی در میان کلام او یافت میشود. پیام های رمزی که قاضی به آن اشاره میکند و یا شماره ی تماسی که در اختیار او بوده و همچنین بازگشت به آبادان، این ظن را بوجود می آورد که غضنفرنژاد سعی در لاپوشانی واقعیت دارد.
💢اما به فرض صحت ادعا پرسش دیگری که با آن مواجه میشویم این است آیا سازمان صرفا یک طعمه را وارد کشور کرده تا پس از حضور در محل ترور دستگیر شود و رد گردانندگان اصلی ماجرا گم شود؟
💢اما نپذیرفتن ادعاهای غضنفرنژاد معقول تر است. همین شواهد اندک گویای حمایت از تیم ترور است. در این حالت پرسشی که با آن مواجهه میشویم تیم ترور توسط چه کسانی حمایت شده است؟ شماره ای که در اختیار او قرار گرفته بود متعلق به چه کسی بوده است. علی و طالب چه کسانی هستند. تیمی که عبور از مرز را برای آنها تسهیل کرده اند چگونه با سازمان مرتبط شده اند. در این صورت با توجه به فیلم دادگاه و پرونده تشکیل شده برای غضنفرنژاد چگونه است که دستگاه امنیتی بدون شناسایی گردانندگان و حامیان اصلی غضنفرنژاد وی را به دادگاه سپرده اند و ماجرا تمام شده است.
💢امروز، پس از گذشت حدود 20 سال از شهادت شهیدلاجوردی و اصغر رئیس اسماعیلی همچنان اطلاعات ما از سرنوشت تیم حامیان غضنفرنژاد و اکبری در جنوب کشور ناقص است. هنوز مشخص نشده است افرادی مانند طالب و علی چه کسانی بوده اند. آیا شناسایی و برخورد شده است؟
🔺شاید برای مطرح کردن بعضی پرسش ها مانند اینکه چرا تا مشخص شدن وضعیت حامیان و برگزاری دادگاه با حضور همه متهمین دیر شده باشد اما حداقل در این شرایط میتوان انتظار داشت شفاف سازی بیشتری از برخوردهای بعدی، شناسایی و انهدام تیم حامیان صورت پذیرد.
بخش سه از سه
📚کانال حسین قاسمی
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
15.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلسله کلیپ های تحلیلی
#پروژه_نقب
🔺قسمت نهم
👤 #علیرضا_پورمسعود
#نفوذ
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
⭕️ترور رازآمیز مردپولادین
✍️حسین قاسمی
بخش یک از پنج
۱- سید اسدالله لاجوردی دادستان پیشین انقلاب تهران و رییس سابق سازمان زندانها در تاریخ یکم شهریورماه ۱۳۷۷ در حالی که هیچ سمت رسمی نداشت، در محل کسب خود در بازار تهران ترور شد و به شهادت رسید.
💢در زمان ترور اصغر رئیس اسماعیلی و فاضل ، نیز در محل کسب آقای لاجوردی حضور داشتندکه رئیس اسماعیلی نیز به شهادت می رسد.
۲- انتخاب زمان و مکان ترور که همزمان با حضور آقایان شهید اصغر رئیس اسماعیلی و فاضل بود، از نکات قابل تامل است.
انتخاب محل ترور شهید لاجوردی در محل کار او داخل بازار که منطقه ای بسیار شلوغ و دارای درجه
💢ریسکی بسیار بالا و احتمال بسیار بالایی در دستگیری حتی پس از انجام موفق عملیات بوده است، ابهام بسیار بزرگی از لحاظ طراحی و اجرا دارد.
💢شهید لاجوردی چه در حوالی منزل مسکونی و چه در حین تردد با دوچرخه از منزل تا بازار ، سوژه ای بسیار سهل الوصول برای ترور بوده است، پس انتخاب محل ترور در بازار پر ازدحام و شلوغ باید دلیل مهم تری داشته باشد.
💢این ابهام جدی مطرح می شود که حضور آقایان اصغر رئیس اسماعیلی و فاضل که همگی در پرونده هشت شهریور ۱۳۶۰ دارای نقش و مطلع بوده اند، آیا می تواند اتفاقی باشد یا تروری چند منظوره با هدفی مهم تر از داستان انتقام گیری از لاجوردی مدنظر بوده است؟
👤محمد مهدی اسلامی پژوهشگر و محقق در این خصوص نوشته است:
«سؤال دیگر اینکه چرا سازمان منافقین وسط بازار را برای عملیات انتخاب کرده بود که بسیار پرازدحام و با ریسک بالای دستگیری بود؟ ترور او در میانه راه، وقتی که با دوچرخه تردد میکرد که بسیار راحتتر بود! آیا آن زمان و مکان خاص موضوعیت داشت؟
💢اندیشیدن به پاسخ این سوال، نیازمند بازخوانی یک واقعه دوره خدمت ایشان است. یکی از مهمترین پروندههایی که توسط آن شهید مورد رسیدگی قرار گرفت و در اعمال فشارهای قبل از عزل وی از دادستانی انقلاب مرکز، بیاثر نبود، پرونده شهادت شهیدان رجایی و باهنر است.
💢بررسی پرونده انفجار نخستوزیری در قوه قضائیه، طی سه دوره زمانی انجام شد. مرحله اول رسیدگی که بافاصله ۶ روز از حادثه و پس از مصادف شدن با شهادت شهید قدوسی دادستان کل انقلاب اسلامی در ۱۴ شهریور ۱۳۶۰ تا حدود یک سال پسازآن آغاز و توسط دادستان کل شهید آیتالله ربانی املشی پرونده به شهید اصغر رئیس اسماعیلی سپرده شد.
در این مرحله، شهید ربانی املشی ادامه رسیدگی به پرونده را در صلاحیت دادستان انقلاب مرکز تشخیص داد.
💢مرحله دوم حدود ۱۶ ماه است که پرونده زیر نظر شهید سید اسدالله لاجوردی و در شعبه هفت دادسرای انقلاب مرکز پی گیری شد.
💢پس از کنار گذاشتن آن شهید با فشارهای سیاسی بیت منتظری و افرادی همچون موسوی بجنوردی در شورای عالی قضائی، حدود ۱۷ ماه که پرونده زیر نظر مستقیم موسوی خوینیها بهعنوان دادستان کل کشور، در شعبه ۷ دادسرای انقلاب مرکز ادامه یافت و با فشار موسویخوئینیها، روند تحقیقات متوقف و حکم مسکوت ماندن پرونده از امام گرفته شد. در این مرحله، یکی از اصلیترین چهرههای رسیدگی به پرونده که همیشه مورد فشار موسویخوئینیها بود، شهید زنده حادثه تروریستی اول شهریور ۱۳۷۷ است که شاهد شهادت شهید رئیس اسماعیلی و شهید لاجوردی بود.»
⁉️آیا انتخاب زمان و مکان ترور تصادفی بوده است؟ عوامل ترور چگونه متوجه حضور همزمان این سه نفر در آن ساعت خاص شده اند؟
اسلامی در این خصوص سوال مهمی را طرح کرده است:
«آیا سازمان منافقین برحسب اتفاق این روز را انتخاب کرده بود یا حاصل شنود و ... بوده است؟ »
🌐yon.ir/GJyi6
۳- اطلاع از طرح ترور شهید لاجوردی و عدم محافظت از ایشان از دیگر ابعاد مشکوک این ترور است.
👤سید حسین لاجوردی فرزند شهید لاجوردی درباره تهدیدات قبل از ترور می گوید:
«به هر صورت ایشان شش ماه بود که به بازار میرفتند...
در اطراف خانه هم رفت و آمدهای مشکوکی بود. ما خودمان شاهد این قضیه بودیم که مسئولین بالاتر را در جریان میگذاشتند که سر کوچه رفتهام و دو موتورسوار مشکوک منتظر من بودند و لذا برگشتم»
🌐yon.ir/f9BAl
#نفوذ
بخش یک از پنج
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
گاه نوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
⭕️ترور رازآمیز مردپولادین ✍️حسین قاسمی بخش یک از پنج ۱- سید اسدالله لاجوردی دادستان پیشین انقلاب
⭕️ترور رازآمیز مردپولادین
✍️حسین قاسمی
بخش دو از پنج
👤همسر شهید لاجوردی در مصاحبهای درباره توجه شهید لاجوردی به امکان ترور خود، گفته است:
«اواخر محافظ خواستند، ولی واقعیت این است که برایشان کاری نکردند. ایشان با دوچرخه میرفتند و میآمدند. الآن دستخط ایشان هست که با شمارهای صحبت کردند، ولی کاری نکردند و ما گلایه داریم. وقتی برای شهادت ایشان به مسجد شهید مطهری رفتیم، به دوستانشان گفتم ما از شما گلایهمندیم، چون ایشان خواستند برای حفاظتشان کسی را بفرستید که شما این کار را نکردید. »
🌐yon.ir/GJyi6
👤سید محمدلاجوردی فرزند دیگر شهید لاجوردی از غفلت های عمدی با وجود اطلاع از طرح ترور شهید لاجوردی می گوید:
«ما مطمئن هستیم که یک غفلتهای عمدی و چشم بستنهای ارادی به روی حفاظت از شهید لاجوردی بوده است...
اگر در بولتن اطلاعات و امنیت کشور آمده که گروهی برای ترور لاجوردی وارد مملکت شده، حتماً مشخص است که این ترور در همین یکی دو هفته صورت میگیرد و طبیعی است که میشد با امکاناتی احتمال خطر را کاهش داد.»
🌐yon.ir/f9BAl
👤سیدمحمد لاجوردی در جلسه دادگاه نیز می گوید:
«عقیده من این است و مطمئن هستم بر این عقیده ، چنانکه ما شاهد بودیم و قابل تحقیق است که برای دادگاه روشن شود۲۵ تیرماه قرار بوده این ترور انجام شود، به دلایلی به تعویق افتاده، غیر از ۲۵ تیرماه یعنی قبل از یک شهریور دفعات دیگری قرار بوده این ترور انجام شود، امدن فرستادن و لو رفتن ، این بار هم گزارشش امده بوده، چشم را بستن»
۴- یکی از مقامات پیشین وزارت اطلاعات که سالها در رده معاون و قائم مقام معاونت و...خدمت نموده است، در گفتگوی اختصاصی با نگارنده ، نکاتی را درباره ترور شهید لاجوردی و روز ترور ایشان
مطرح نموده است:
«پیرو قرارهای نوبه ای بین افسران اطلاعاتی ایران و مخابرات عراق ،هیات عالیرتبه ای در ابتدای شهریور ماه سال ۱۳۷۷ از راه زمینی وارد عراق شد.
💢گروه ایرانی همزمان با ورود به منطقه مرزی و اولین ملاقات باهیات تشریفاتی مخابرات عراق که به منظور استقبال و انتقال هیات به بغداد به نقطه مرزی آمده بودند، خبر ترور و شهادت اسدالله لاجوردی دادستان پیشین را دریافت نمود.
💢با توجه به تحلیل های اولیه درباره احتمال انجام این ترور توسط سازمان منافقین، هیات تصمیم بر بازگشت و توقف تماس و مذاکرات با طرف عراقی گرفت و این تصمیم را به مدیرکل تشریفات مخابرات عراق که برای استقبال به مرز آمده بود،اعلام کرد.
💢طرف عراقی از همان لحظه با جدیت و نهایت تلاش سعی داشت تا مانع از این تصمیم شود .در همان لحظات طرف عراقی بلافاصله توضیحاتی به این شرح به هیات ایرانی ارائه نمود:
« از آخرین ملاقات ما تا امروز چندین کمیته اجرایی، مصوبات و توافقات قبلی را پیگیری نموده اندکه در این سفر قرار است به نتایج عملیاتی جدی واصل گردد.»
💢طرف عراقی همچنین ادعا می کرد از اصل خبر هم بی اطلاع است و بااظهار تعجب از ربط این ترور به لغو جلسه وبازگشت هیات ایرانی ،
مستمرا از آمادگی طرف عراقی به ادای هرگونه توضیحی که باعث ایجاد ذهنیت منفی ایرانیان شده خبر می داد و اینکه قطعا به محض ورود به بغداد هر کمکی که بتوانند به روشنتر شدن ابهامات این واقعه تروریستی بنمایند،مضایقه نخواهند داشت.
💢هیات ایرانی با رایزنی و تاملی بر مسائل مطرح شده و قرارهایی که از قبل برای این سفر گذاشته بود بالاخره تصمیم گرفت سفر از مرز منذریه به سمت بغداد را آغاز نماید.
💢طرف عراقی با انعکاس مواضع تند هیات ایرانی به ترور شهید لاجوردی ،مدیران خود در بغداد را در جریان قضیه قرار داد و این شرایط باعث شد که هیات ایرانی که ساعات پایانی شب به بغداد رسیده و مستقیما به محل اقامت منتقل شده بودتا از فردا ملاقاتهای رسمی خود را آغاز کند، در همان شب در محل اقامت با استقبال ریاست مخابرات عراق مواجه و بلافاصله جلسه تشریفات ورو در رو در بالاترین سطح فقط برای توضیح به طرف ایرانی در خصوص رفع هرگونه ابهام در ربط این ترور با سازمان های اطلاعاتی عراقی برگزار شد.
💢پس از معارفه متداول اولیه،طرف ایرانی با اشاره به ترور شهید لاجوردی
ونقش سازمان منافقین در ان و ارائه این استدلال که سازمان تحت اشراف مدیریتی و اطلاعاتی عراقی ها است خواستار توضیح قانع کننده شد و اینکه هیچ بحثی از مذاکرات قبلی دنبال نخواهد شد مگر توضیحات قانع کننده دریافت گردد.
#نفوذ
بخش دو از پنج
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
گاه نوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
⭕️ترور رازآمیز مردپولادین ✍️حسین قاسمی بخش دو از پنج 👤همسر شهید لاجوردی در مصاحبهای درباره توجه
⭕️ترور رازآمیز مردپولادین
✍️حسین قاسمی
بخش سه از پنج
💢مدیر مخابرات عراق که بالاترین رده این سازمان در تمام نشست های قبلی در تهران و بغداد را داشت،شخصا به ارائه نظر و استدلال در این خصوص پرداخت.
این توضیحات حتی به جلسات روزهای بعد نیز کشیده شد و سایه آن بر تصمیمات و مذاکرات سنگینی داشت . اهم استدلالهای عراقی این چنین بود:
🔺سازمان منافقین که از آنها به عنوان« جماعت رجوی» نام میبرد ، بدون اجازه عراق حق انجام هیچ عملیاتی را ندارند و هیچ گونه عملیاتی از مرزهای عراق بسمت داخل ایران ، حتی عبور غیر مجاز انجام نمی گیرد.
🔺عراق مسولیت کنترل کامل این سازمان را برعهده دارد.
سازمان حق انجام هیچ گونه اقدامی مخالف منویات و مصالح سیاسی اطلاعاتی عراق را نداشته و ندارد.
🔺این ترور قطعا از جانب مجموعه های متعلق به منافقین در داخل عراق هدایت و اجرا نشده است.
🔺مسول عراقی بارها تاکید کرد ما در روند این مذاکرات به ایران محتاجیم و ما بوده ایم که برای جلسات و مذاکرات و اجرایی شدن تصمیمات پیش قدم بوده ایم.
🔺تجارت مرزی، تردد مسولین عراقی از خاک ایران و تنش زدایی در خصوص مسائل اختلافی مانند تکمیل روند استرداد اسرا و...تماما موضوعاتی هستند که عراق به آنها نیازمند بوده است و هیچ عقل سالمی قبول نمی کند که تنها راه تنفس سیاسی اقتصادی عراق از طرف ایران مسدود شود.
🔺 انجام ترور یک مسول بازنشسته قدیمی در دادستانی جمهوری اسلامی هیچ هدف قابل توجیهی برای عراق نبوده و نیست تا بدینوسیله تلاشهای پرحجم سیاسی امنیتی سالهای قبل را زیر سوال ببرد.
🔺 اینکه سازمان در یک مانور تبلیغاتی این ترور را به عهده گرفته و خود را مجری آن اعلام نماید،مساله ای قابل تحقیق و بررسی است اما اینکه از داخل عراق این ترور برنامه ریزی و اجرا شده باشد، قطعا توسط مخابرات تکذیب می گردد.
💢طرف عراقی ادامه داد:
برای روشن شدن معمای اجرایی این ترور در بیرون از عراق دنبال کشف صورت مساله باشید .حتی مسول مخابرات عراق چندبار گفت که این ترور نه به نفع ما و نه با اطلاع ما بوده و به سازمان و توانمندی های مستقرش در عراق ربطی ندارد و حتی این جمله را گفت که زنجیر کنترل جماعت رجوی بطور کامل دست ماهست.
💢به هرحال ادامه جلسات کاری و حتی ملاقات با رده های موثر سیاسی چون عزت ابراهیم و طه یاسین رمضان نیز در این سفر انجام گرفت تا طرف عراقی جدیت خود را در به فرجام رساندن تصمیمات عملا اثبات نماید.»
💢بر اساس آنچه این مقام پیشین اطلاعاتی گفته است، آیا معقول است رژیم عراق در روز ورود هیات عالیرتبه اطلاعاتی ایران و پیگیری مصوبات و نیاز آنها به این روابط ، دستور چنین عملیاتی را داده باشد ؟
💢اگر بپذیریم طرف عراقی در این قصه صداقت داشته است، با توجه به اینکه منافقین زنجیرشان در دست رژیم بعثی بوده، از تشکیلات مخفی نفوذی داخل ایران خود استفاده کرده اند؟
⁉️آیا ممکن است یک شبکه نفوذی یکی از منافقین را کیش داده به سمت ترور شهید لاجوردی؟ یعنی از جای دیگر سازماندهی شده ولی عامل ترور را سوق دادهاند به این سمت.
💢برخی کارشناسان معتقدند منافقین علاوه بر نقشآفرینی مستقل ، در مواردی پوشش برای استتار هستند و خودشان هم رسماً متقبل میشوند تا عوامل واقعی پنهان بمانند.
بر اساس این مدل ، تقسیم کاری بالاتر از سازمان انجام می شود و به هر بخش از شبکه خود که سازمان نیز جزیی از آن است، ماموریتی واگذار می شود.
#نفوذ
بخش سه از پنج
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm