eitaa logo
آخرین منجی (عج)
101 دنبال‌کننده
4.8هزار عکس
3.7هزار ویدیو
9 فایل
پیامها و دل نوشته هایی برای یادآوریِ انقلابیون راسخ و فرزندان معنوی حضرت روح الله و پیروان مقام معظم رهبری حفظه الله تعالی
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 یک آمار منتشر شده درباره «واقعیت‌های حجاب» در جامعه امروز ایران و چند نکته جالب توجه 🔸اخیراً آماری درباره «واقعیت های حجاب» در جامعه امروز ایران از سوی انجمن دانش آموختگان علوم اجتماعی دانشگاه تهران منتشر شده که نتایج تجمیعی شش پیمایش و مطالعه کلان ملی است که از ابتدای سال 1401 (شش ماه قبل از حوادث پاییز سال گذشته) تا خرداد 1402 توسط مراکز پژوهشی، دانشگاهی، سیاستگذاری و رسانه ای برگزار شده است. 🔹84.2 درصد بانوان، حجاب را به عنوان یک حکم اسلامی دارند. همچنین، سنجش نظر مردم درباره «لزوم داشتن حجاب در محیط های عمومی» حاکی از آنست که 84.3 درصد پاسخگویان (زن و مرد) با اجتماعی حجاب هستند. میزان موافقت «بانوان» با الزام رعایت حجاب، بیشتر و برابر با 86.5 درصد می‌باشد. البته تلقی همه این افراد با نوع و میزان الزام بخشی یکسان نیست و طیفی از الزام قانونی تا الزام فرهنگی و اخلاقی را در بر می‌گیرد. 🔸اما نکته جالب این است که در حالی که واقعیت بی حجابی، بر اساس این آمار، 6.4 درصد است، جامعه احساس می کند که 30 درصد بانوان، بی حجاب هستند. همچنین در حالی که 84 درصد بانوان به حجاب به عنوان یک حکم دینی اعتقاد دارند، تلقی 67 درصد مردم این است که اکثر مردم به حجاب اعتقاد ندارند! 🔹 این نشان می دهد که در برداشت بخش قابل توجهی از مردم از «واقعیت» با خود «واقعیت» فاصله وجود دارد. به عبارت دیگر، «ذهنیت» مردم در این زمینه، متفاوت با «عینیت» است. 🔸اینکه چرا مردم چنین برداشت نادرستی داشته اند، علل مختلفی دارد. جنگ شناختی و فضاسازی رسانه ای را می توان جزو این علل دانست؛ اما یکی از علل مهم آن، تظاهر به انجام برخی از ناهنجاری ها در کف جامعه است. 🔹 آمار فوق را کنار بگذاریم و فرض کنیم که از هر 100 نفر یا 1000 نفر، فقط 1 نفر کشف حجاب کند. در اینجا هر چند درصد خیلی کم است، اما اثرات اخلاقی و روانی آن بر جامعه و مردم را نمی توان نادیده گرفت. از جمله اثرات این است که مردم گمان می کنند که هویت جامعه تغییر پیدا کرده است. ♻️ توضیح اینکه، وقتی مردم به صورت پشت سر هم، آن درصد خیلی کم را در سطح جامعه مشاهده کنند، موجب می شود که در ذهن آنها این گزاره به صورت ناخودآگاه شکل گیرد که عملاً جامعه ما دچار یک تغییر نگرش و تغییر هویت گسترده شده است. در حقیقت، این کار شبیه تبلیغات و پیام های بازرگانی است که در ناخودآگاه مردم تأثیر می گذارد.
⚡️گوشه‌ای از تحریک هیجانات در مقابل تبعه‌های افغانی... ⚠️بوی اختلاف افکنی بشدت احساس میشود و همگان خوب میدانند که کدام کشور به اخلاف افکنی شهره است!!!
💢کنایهٔ مجلهٔ نیویورکر به کهولت سن نامزدهای انتخاباتی آمریکا. حالا آقا یا خانم هوچی‌گر، خودتحقیری کن تا ببینیم کجای کار رو قراره درست کنید!
❌️ این شخص را می‌خواستند به صداوسیما برگردانند! 🔻 مدیر فاقد شرف برای بچه‌های دبستانی موزیک پخش کرده تا با گل کشیدن و تکیلا خوردن و چرخیدن با سه نفر به عنوان زاپاس برقصند و این بی‌شعور درآمده که هیچ نسبتی با «گفتمان نسل نو» ندارید! ✍️🏻 شما بروید «گفتمان نسل نو» را به دختران خودتان آموزش بدهید. درباره جامعه و مدرسه‌ و... غلط زیادی نکنید‌.
26.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑نوحه غافل گیر کننده و اعتراضی به برخی مسئولان و آقازاده های آنها، در یادواره شهدا که برخی حاضران از شنیدن آن جا خوردند!
🔵🔻جدال شرق و غرب در قفقاز جنوبی! / پاشینیان احمق یا خائن؟! 🔹این روزها شاهد نقش آفرینی بیش از پیش غربی ها به ویژه آمریکا و فرانسه در قفقاز جنوبی، و خصوصا پس از درگیری های اخیر جمهوری باکو و ارمنستان هستیم. موضوعی که بسیاری را درباره چرایی این رویکرد به فکر فرو برده است. 🔹مسلما هدف غربی ها در ورود به مناقشات اینچنینی با توجه به سوابقی که از آنها وجود دارد، بیش از آنکه دلسوزی برای طرفین ماجرا باشد، در نظر گرفتن منافع خودشان است؛ منافعی که این روزها آن را در تضعیف روسیه و کاستن از نقش این کشور در منطقه استراتژیک قفقاز میبینند. 🔹روسیه در قفقاز حضور و تاثیرگذاری سنتی داشته است، لیکن این روزها با توجه به درگیری اش در اوکراین، رویکرد غربگرایانه نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان، و نیز پیروی باکو از اسرائیل، آمریکا و ترکیه، زمینه اثرگذاری اش کمتر شده است؛ اتفاقی که آمریکا به آن مشتاق است و میکوشد از این طریق سیاست هایش را پیش ببرد. 🔹از اهداف مهم آمریکا باز کردن پای ناتو به قفقاز از طریق عضویت ارمنستان و باکو در این پیمان، تلاش برای قطع ارتباط ایران و روسیه، و همسایگی ناتو با مرزهای این دو کشور است. یکی از دلایلی هم که پاشینیان بازی غربی در پیش گرفته و علیه روسها موضع میگیرد، دلخوشی اش به همین وعده های پوچ است، چون فکر میکند با پیوستن به ناتو زین پس کشوری آرام و امن خواهد داشت؛ چیزی که سرگئی لاوروف روز گذشته آن را خیالی خام دانست و گفت ارمنستان از تجربه کشورهایی که در گذشته به آمریکا اعتماد کردند عبرت بگیرد! 🔹فرانسه نیز با سیاست های آمریکایی همراه است و از همه طرح های ضد روسی و ضد ایرانی استقبال میکند؛ حمایت پاریس از ایروان اما قدری واقعی تر است؛ فرانسه بعنوان متحد سنتی ارمنستان با اشغال سیونیک توسط باکو مخالف است، خصوصا که اختلافات شدیدی نیز با ترکیه اردوغانی و طرح هایش دارد! 🔹لذا همین باعث شده تا فرانسه در قاپان کنسولگری احداث کند. ترکیه و باکو اما علاوه بر پذیرش سیاست آمریکا، اشغال سیونیک و احداث گذرگاه زنگزور را نیز در سر میپرورانند؛ موضوعی که بیش از همه ضد ایرانی تلقی میشود و همین ضد ایرانی بودنش است که مورد استقبال اسرائیل هم قرار گرفته است. 🔹اینها ابعاد پیدای تحولات قفقاز هستند که در کنار ابعاد پنهان آن، شرایط پیچیده ای را رقم زده اند. ناگفته نماند که مسکو و تهران اجازه نخواهند داد طرح های آمریکایی - صهیونیستی به سرانجام برسد، دالان زنگزور با تغییر در ژئوپلتیک منطقه ایجاد شود، و ناتو با استقرار در سرزمینهای بین ایران و روسیه (ارمنستان و باکو) ارتباط تجاری و امنیتی بین این دو متحد بزرگ را مختل نماید. در واقع استقرار ناتو، دالان تورانی، تضعیف ایران و روسیه، و نهایتا دسترسی جنوب اروپا به منابع سرشار انرژی در دریای خزر از اهداف مهم غربی ها از بازی های فتنه گون در قفقاز جنوبی است. 🔹این اتفاقات مسلما به هر قیمتی هم که باشد با دخالت ایران و روسیه رخ نخواهد داد، لیکن احمق های غرب زده ی خوش باوری چون پاشینیان و علی اُف پتانسیل آن را دارند تا از ممالک آباد خود سرزمین هایی سوخته و جنگ زده بسازند، و این میتواند عاقبت همه ملت هایی باشد که حکامی غربگرا دارند! ✍عبدالرحیم_انصاری
24.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | اغتشاش فرومایگان 🔺 ناجنبشی که فروریخت 👤 مهدی جمشیدی؛ نویسنده و پژوهشگر مسائل انقلاب 🔸 سال قبل، اینها تصمیم داشتند که دانشگاه را در کنار خیابان قرار بدهند و این اتفاق افتاد؛ منتها کارشان بیشتر در خیابان گرفت. 🔸امسال کارشان در خیابان هم نخواهد گرفت و من پیش‌بینی می‌کنم در دانشگاه‌ها هم هیچ اتفاق جدی‌ای نخواهد افتاد؛ این یعنی ظرفیت این جریان، تمام شده است. بخاطر همین است که من می‌گویم «ناجنبشی که فروریخت...». لفظ جنبش هم لقمه گلوگیری است برای اینها؛ چه برسد به انقلاب! 🎥 🌐 🖥 @geraatv 🔗 @geraa_ir