✍رهبر معظم انقلاب می فرماید:
🔻اساس کار طلبگی، فکر کردن و دقت کردن و مطالعه کردن است، نه حفظ کردن. حفظ محوری، همان چیزی است که امروز بلای تعلیم و تربیت جدید ماست و ما مدت هاست که داریم با آن مقابله و مبارزه می کنیم و هنوز هم رو به راه نشده است و باید رو به راه شود.
🔻 در حوزه، اساس سنتی ما بر پایه ی فکر کردن است. طلبه درس را که می خواند، اولا قبلا پیش مطالعه می کند، ذهنش را آماده می کند تا از استاد حرف نو بشنود.
📚پی نوشت:
1.بیانات رهبری در جمع روحانیون استان قم، 1389/07/29
💠 امام باقر علیه السلام :
الکَمالُ کُلُّ الکَمالِ التَّفقُّهُ فِی الدِّینِ و الصَّبرُ عَلَی النّائِبَهِ و تَقدیرُ المَعیشَهِ ؛
امام باقر علیه السلام :همه کمال در شناخت عمیق دین و شکیبایی در پیشامدهای ناگوار و اندازه نگاه داشتن در زندگی است .
. تحف العقول ، ص 213 .
🌐کارگاه آموزشی دماء ثلاثه
✅ویژه خواهران و مبلغین عزیز
جهت آموزش به لینک زیر مراجعه نمایید🔻🔻🔻🔻
🎯eitaa.com/joinchat/1773338626C6ef479346a
✍6 ویژگی طلبه موفق از نگاه آیت الله استادی
🔹داشتن بنیه علمی قوی، توانایی انتقال مطالب علمی به مردم، پاک بودن، یکی بودن گفتار و کردار، کم توقع بودن در همه زمینه ها، مردمی بودن و ارتباط با اهل بیت(ع) از اصلی ترین رموز موفقیت یک طلبه است.
🔰 اولین علت محبوبیت یک روحانی، باسواد بودن و به قول معروف ملا بودن اوست؛ مخصوصا در زمان ما که اگر روحانی بنیه علمی نداشته باشد نمی تواند توفیق چندانی داشته باشد.
🔻اگر روحانی به درس و بحث خود توجه نداشته باشد و فقط به این بسنده کند که لباس روحانیت و طلبگی را پوشیده، نمی تواند توفیق چندانی در مسیر خود داشته باشد.
🔺طلاب باید با توجه و دقت کامل درس های خود را بخوانند و توجهی به برخی از نداهایی که می گویند درس های فعلی کارایی ندارد، توجه نکنند.
🔰عامل دوم موفقیت یک طلبه این است که وقتی پایه علمی اش تقویت شد، باید توانایی انتقال آن مطالب علمی را به مردم داشته باشد و الا اگر کسی علامه دهر باشد اما توانایی انتقال آن علوم را به مردم نداشته باشد موفق نیست.
🔰سومین عامل موفقیت یک طلبه، پاک بودن است، این توقع بجایی است که از سوی مردم مطرح می شود که یک روحانی باید پاک باشد، زیرا ما وقتی لباس روحانیت را به تن کردیم باید در راه دین خدا گام برداریم.
🔺اگر یک روحانی پاک نباشد نمی تواند در جامعه اثر گذاشته و موفق باشد.
🔻اگر مردم در گفتار ما یک چیز، و در عمل ما چیز دیگر ببینند طبیعی است که از ما رویگردان شوند.
🔰چهارمین عامل موفقیت یک روحانی کم توقع بودن اوست؛ البته مردم از یک روحانی توقع فراوانی دارند و از جمله آن ها توجه به مسائل مختلف آنان است.
🔺اگر این عوامل از سوی یک روحانی رعایت شود، محبوبیت سراغ او می آید و این محبوبیت می تواند عامل موفقیت او و تأثیرگذاری او در جامعه باشد.
🔰پنجمین عامل موفقیت یک روحانی مردمی بودن است .
🔺معنی مردمی بودن به فکر مشکلات مردم بودن است و اگر مردم احساس کنند که روحانی محل یا منطقه شان، به فکر حل مشکلات مردم است، می تواند اثر گذار در مردم باشد.
🔰ششمین و آخرین عامل موفق بودن یک روحانی، مسئله ارتباط با اهل بیت(ع) است، زیرا هر قدر ارتباط با اهل بیت(ع) و توسل به آن ها بیشتر باشد، موفقیت بیشتری را شاهد خواهد بود.
✍ارزش آموزش دینی
✅در اسلام، آموزش هر علمی که مفید باشد، ارزشمند است، ولی ارزش همه ی علوم یکسان نیست.
🔺ارزش علم دین با سایر علوم، قابل مقایسه نیست. آموزش احکام و معارف دینی، مقدمه و شرط لازم رهایی انسان از آتش جهنم و رسیدن به سعادت ابدی است؛ از این رو در سیره ی معصومان علیهم السلام نیز به آن ارزش فراوان داده شده است.
👈هزار دینار، هزار حلّه و دهانی پر از دُرّ
✍عبدالرحمن سُلَّمی، سوره حمد را به یکی از فرزندان امام حسین علیه السلام آموخت. وقتی سوره را بر پدر قرائت کرد، امام هزار دینار و هزار حلّه به معلّم داد و دهان او را پر از دُرّ کرد.
👈برخی بر امام خرده گرفتند که چرا این مقدار هدیه می دهید! حضرت فرمود: « چگونه این هدیه می تواند با آن چه او به فرزند من عطا کرده، (یعنی آموزش او) برابری کند؟
📚پی نوشت:
1) بحارالانوار، ج44، ص 191
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جهت کسب اطلاعات بیشتر به حوزه علمیه امیرالمومنین (ع) شهرستان فامنین مراجعه ویا با شماره ۰۹۱۸۳۱۴۱۸۶۶تماس بگیرید
‼️شستن موها در غسل
🔷در غسل، بنابر احتیاط واجب شستن موهای بلند و زیر آن لازم است، بنابراین بانوان بایستی- بنابر احتیاط واجب- علاوه بر رساندن آب به پوست سر، تمام موهای خود را نیز بشویند.
📕منبع: رساله آموزشی امام خامنهای
می گويند تيمور لنگ مادر زادی لنگ بـود و يه پايش کوتاه تر از ديگـری بـود . يک روز همه ی #سرداران لشـکـرش را گـرد تـپـه ی پوشيده از برف که بر فـراز تپه يک درخـت وجودداشت، جهت مشخص کردن جانشين جمـع کـرد
سرداران گرد تپـه حلقه زده بودنـد . تيمـور گفت همه تـک تـک به سمـت درخت حرکت کننـد و هـرکـس رد پايـش يـک خـط راست باشه، جانشين ميشه. همه اين کار را کردند و به درخـت رسيـدنـد ، اما وقتی به رد پای بجا مانده بر روی بـرف پشت سر خود نگاه میکردند، همه ديدند درسته که به #درخت رسيدند ولی همه زيگزاگی و کج و معوج...
در آخر خود تيمور لنگ به سمـت درخت راه افتاد و در کمال تعجـب با اينکه لنگ بود در يک خط راست به درخت رسيد به نظر شما چرا تيمور نتونست جانشين خود را در اون روزبرفی #انتخاب کند؟ ايراد سرداران چه بـود که نتوانستند مثـل تيمـور در يـک خط راست حـرکت کنند و جانشينش شوند؟
وقـتـی راوی عـلت را از خـود تيمـور جـويـا می شـود . تيمـور در پاسـخ ميگويـد هـدف رسيدن بـه درخـت بـود . مـن هـدف را نگاه ميکـردم و قـدم برميـداشتـم اما سپاهيانـم پـاهـايشـان را نگـاه ميکردنـد نـه #هدف را هميشه در زندگی هدفمند باشيـم نه پابنـد