فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مریدان دکتر سایان
استاد سایان دستش رسیده به خدا‼️‼️😲
🔰 @Adyanuniv
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاسخ مسیح به #مسیح_علینژاد
در این کلیپ کارشناس #مسیحی در مورد خصوصیت جنسی مردان و ویژگی خاص مردم انگلیس صحبت می کند.
🔰 @Adyanuniv
6.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅زن در آیین #زرتشت 1️⃣
🔵از بخشیدن #همسر تا جواز قتل او در صورتی که...‼️
#کلیپ_نقد_انسانگرایی #کلیپ_تشکیلات
🔰 @Adyanuniv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #مراسم_مذهبی_عجیب و #غریب #فرقه #صلات در #مالزی ردشدن #ماشین از روی آنها به عنوان مراسم دینی👆
🔰 @Adyanuniv
⚡️توهم معنویت و معنویت توهمی
⚠️«تولتك شمنيزم» از جمله عرفان هاى سرخ پوستى آمريكايى است. بنا به اعتقادی که در قاره امریکا وجود داشته و دارد تولتك ها خردمندانى از مردان و زنان بودند كه هزاران سال پيش آيين باستانى را شكوفا كرده و براى رهايى از رنج و هدايت واقعى انسان و حفظ معرفت معنوى به وجود آمدند. بر اساس افسانه هايى كه درباره تولتك ها گفته مى شود، امپراتورى «تولتك» در سال 968م و در ناحيه مكزيك مركزى شكل گرفت. پايتخت آنها شهرى به نام «تولا» بود و بدين سبب، آنها خود را «تولتك» ناميدند. واژه «تولتك به معناى «ملت تولان» (نيزار) است.
⚠️یکی از اصول و محورهای مهم در شمنیزیم استفاده از گياهانی است که آنها را گیاهان اقتدار می نامند. شمنیزیم گیاهان اقتدار را گياهانى می داند كه به صورت طبيعى مواد مخدر، توهم زا، روان گردان و تمامی آنچه در این دایره می گنجد و انسان را از حالت طبیعی خود خارج می کند از آنها تهيه مى شود.
⚠️جالب است که بنابر نظر آنها، پیروان این گروه شبه معنوی براى كسب معرفت ناب و حقيقى! بايد از این گیاهان استفاده كنند!
🔰 @Adyanuniv
#کانال_تخصصی_فرق_و_ادیان
جهت عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.👇
تلگرام:
Https://t.me/adyanuniv
ایتا:
Https://eitaa.com/adyanuniv
اینستاگرام:
https://instagram.com/adyanuniv
سایت:
https://www.adyanuniv.ir
آيا بقيه #مذاهب جهنمي اند؟ و فقط #شیعیان بهشت میروند؟
پاسخ:👇
✅معتقديم از ميان بيش از شش ميليارد انسان، شيعه دوازده امامي مذهب حق است واهل سعادت است، آن هم به شرطي که رعايت تکاليف شرعي را نموده باشند ، امّا هرگز معتقد نيستيم غير از اينان، بقيه انسان ها اهل جهنم و عذاب هستند، زيرا ديگران را يا عالم و عامد ميدانيم يا جاهل غير عامد. عالمان و عامدان اهل عذاب اند، چون عمداً بر خلاف علم خود عمل کرده اند.
جاهل هم دو دسته اند: مقصر و قاصر. مقصران يا افرادي که با وجود امکان رسيدن به حقيقت ، از آن سرباز زده اند، مثل عالمان، جهنّمي اند(البته بدون لحاظ رحمت الهي که ممکن است شامل آن ها هم بشود). امّا قاصران که اکثر مردم را تشکيل ميدهند، به طور حتم اهل نجاتند،
قرآن مجيد ميفرمايد: «و ما کنّا معذبين حتي نبعث رسولاً؛(1) هيچ طايفه اي را عذاب نمي کنيم. مگر حجت را بر آن ها تمام کرده باشيم».
حتماً بر جاهلان قاصر اتمام حجّت نشده است، زيرا يا غافلند و اصلاً احتمال خلاف در گفتار و کردار خود را نمي دهند يا احتمال خلاف ميدهند، امّا راه و وسيله اي براي رسيدن به حق در اختيار ندارند و يا در پي کشف حقيقت رفته و تحقيق کرده اند، ولي نتوانسته اند بفهمند گفتار و کردارشان باطل بوده و خلاف واقع است ، هر چند پايبندي آن ها به اصول و دستورهاي ديني خودشان هم تا حدي لازم است .
شهيد مطهرى(ره) در اين باره مىگويد:
«اگر کسى در روايات دقت کند، مىيابد که ائمه(ع) تکيه شان بر اين مطلب بوده که هر چه بر سر انسان مىآيد، از آن است که حق بر او عرضه بشود و او در مقابل حق، تعصب و عناد بورزد و يا لااقل در شرايطى باشد که مىبايست تحقيق و جستجو کند ، اما افرادى که ذاتاً و به واسطه قصور فهم و يا به علل ديگر در شرايطى به سر مىبرند که مصداق منکر و يا مقصر به شمار نمىروند، آنان در رديف منکران و مخالفان نيستند.
ائمه اطهار بسيارى از مردم را از اين طبقه میدانند. اين گونه افراد داراى استضعاف و قصور هستند و اميد عفو الهى درباره آنان میرود».
وى از مرحوم علّامه طباطبايى نقل مىکند: «همان طورى که ممکن است منشأ استضعاف، عدم امکان تغيير محيط باشد، ممکن است اين جهت باشد که ذهن انسان متوجه حقيقت نشده باشد و به اين سبب از حقيقت محروم مانده باشد».(2)
در نتيجه چه بسا افرادي که در طول عمر خويش نامي از اسلام نشنيده و احتمال هم نداده اند که ديني به نام اسلام وجود دارد و بايد از آن پيروي کرد و در طول زندگي به دين و آيين خود که آن را برحق مي دانستند عمل نمودند ، اهل بهشت و نجات باشند .
خداوند با اين افراد بر اساس آنچه حق و حقيقت مي دانستند ،برخورد خواهد نمود مثلا فرد #مسيحي که بر اساس تعاليم مسيحيت هم اهل گناه بوده ،نسبت به اين رفتارها استحقاق عذاب دارد ؛
همچنين عقل و فطرت انساني که در حکم پيامبر دروني همه انسان هاست ، عامل مهمي در برخورد خداوند و محاسبه اعمال انسان هاست.
اگر فردي بر خلاف حکم صريح عقل و فطرت انساني خود عمل نمود، مورد مواخذه قرار خواهد گرفت و نتيجه آن را خواهد ديد.
البته تبيين دقيق افراد قاصر و مقصّر در مناطق مختلف و در زمان هاي گوناگون متفاوت است.
در شرايط كنوني كه امكانات رسانه اي و قدرت تحليل و بررسي عالمانه براي بسياري از افراد فراهم است ، بسياري از افراد عذر موجهي در كوتاهي هاي احتمالي در اين مسير ندارند .
نکته آخر اينکه اگر يک مسيحي براي خداوند و نه براي پول و يا شهرت و ... کاري براي بندگان خدا کرده است، کاري براي رضاي خدا کرده است خداوند به کار و نيت او اجر و پاداش مي دهد. اگر کسي کاري براي دنيا کرده است پاداشش را هم از دنيا مي گيرد.
اختراعي کرده که شهرت به دست بياورد. کاري کرده که پولي به دست بياورد و اصلا با خدا کاري ندارد و يا مخالف خداست چنين عملي ارزش زيادي نزد خداوند ندارد. علاوه بر اينکه کار بايد خوب باشد نيّت آن کسي که آن کار را انجام مي دهد هم بايد خدايي باشد. و الا عبادت هم اگر براي خدا نباشد و رياکارانه باشد ارزش ندارد.
📚پي نوشت ها:
1.مائده (5) آيه 73.
2. مرتضى مطّهرى، مجموعه آثار، ج 1، ص 320 به بعد
🔰 @Adyanuniv
بازدید از سایت مساوی زیارت امیرالمؤمنین !!!!
ملاحظه نمایید که احمداسماعیل و پیروانش چقدر مقام اهل بیت را پایین می اورند ....
به حدی که بازدید از سایت را مساوی زیارت امیر المومنین میشمارند !
بعد از مراجعه به روایات که مقام زیارت مولی را بیان کرده اند ، هر شیعه ای به رذالت احمداسماعیل پی میبرد ، که برای رسیدن به هدف شوم خود چه چیز را با چه چیز مقایسه میکنند....
🔰 @Adyanuniv