eitaa logo
آشپزخانه عافیت
3.7هزار دنبال‌کننده
527 عکس
26 ویدیو
0 فایل
⚜آشپزی اسلامی⚜ 🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹 ⛔ کپی مطالب فقط با لینک⛔ طبیب 👈🏻 @sadat68m . وابسته به این دو کانال 👇🏼 @SalamateMontazeran @teb_hamsaran . . . . . . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹"10" 🌴"10"عضو از گوسفند خورده نمی شود: 1:خون 2:طحال 3:مغز حرام 4:غده ها 5:الت تناسلی 6:تخم ها 7:بچه دان 8:فرج 9:شاهرگ ها 10:سرگین 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
آش شله قلمکار یکی از لذیذترین انواع آش هست که ظاهرا اصل و ریشه‌اش به زمان ناصرالدین شاه برمی‌گرده. یه آش خوشمزه که مدت زمان پختش طولانیه ولی درعوض خوشمزه است، توی بعضی دستورها ماست داره ، ولی کشک لذیذتره نخود نصف پیمانه لوبیا چیتی نصف پیمانه لوبیا قرمز نصف پیمانه عدس یک پیمانه برنج یک پیمانه بلغور گندم نصف پیمانه ماش نصف پیمانه سبزی آش نیم کیلو ترخون خشک یک قاشق غذاخوری شوید خشک دوقاشق غذاخوری گوشت گوسفندی نیم کیلو قلم گوسفند یک عدد عصاره گوشت یک عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم پیازداغ به مقدار لازم ( فراوان) ابتدا حبوبات رو از شب قبل خیس کردم و پختم گوشت و قلم گوسفند رو هم جداگانه پختم و گوشت رو ریش ریش کردم و قلم رو درآوردم. بلغور گندم و برنج خیس خورده رو هم پختم بعد تمام حبوبات پخته شده به همراه بلغور گندم و برنج پخته شده رو با گوشت ریش ریش شده داخل قابلمه ریختم به همراه آبی که از گوشت باقیمونده بود و نمک و فلفل و زردچوبه و عصاره گوشت. ( به مقداری باید آب جوش اضافه کنید که دوسه ساعت همه اینها باهم بپزه تا کاملا له بشه و کشدار بشه و جا بیفته ، مدام هم باید بیایید سراغش هم بزنید تا ته نگیره )،قبل از اینکه کاملا جا بیفته سبزی خرد شده رو به همراه ترخون وشوید اضافه کردم ، پیاز داغ فراوان هم اضافه کردم به همراه نعناع داغ ، توی این مرحله آب و نمک آش رو میزون کردم و صبر کردم تا با حرارت ملایم جا بیفته👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
⚜ 🔴 قورمه سبزی : گرم 🔴 قیمه : گرم 🔴فسنجان : گرم 🔴 بادمجان : گرم 🔴کرفس : گرم 🔴سبزی پلو : گرم 🔴دم پختک : گرم 🔴نخود اب :گرم 🔴مرصع پلو : گرم 🔴 شیرین پلو : گرم 🔴 کوفته ریزه : گرم 🔴تاس کباب : گرم 🔴کوکو سبزی : گرم 🔴 شامی :گرم 🔴 آش شعله قلم کار : گرم 🔴 اشکنه : گرم 🔴کله جوش :معتدل به گرم 🔴 آبگوشت : گرم 🔴 سمنو : گرم 🔴 کاچی : گرم 🔴 کباب کوبیده : گرم 🔴کباب برگ : گرم 🔴 بریانی : گرم 🔴فلافل نخود : گرم 🔴حلیم گندم : گرم 🔴دلمه بادنجان : گرم 🔴خوراک لوبیا قرمز:گرم ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ❤️ اصلاح تغذیه و آشتی با طبیعت ضرورت زندگی امروز ❤️ 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
⚜ 🔵 کدو : سرد 🔵بامیه : سرد 🔵ریواس : سرد 🔵 مرغ ترش : سرد 🔵باقلا پلو : سرد 🔵زرشک پلو : سرد 🔵 آلبالو پلو : سرد 🔵 لوبیا پلو : سرد 🔵 کلم پلو : سرد 🔵رشته پلو : سرد 🔵 عدس پلو : سرد 🔵 ماش پلو : سرد 🔵استانبولی :سرد 🔵کوفته برنجی : سرد 🔵 کوکو سیب زمینی : سرد 🔵 کتلت : سرد 🔵آش ساده : سرد 🔵 آش دوغ : سرد 🔵سوپ جو :سرد 🔵 سوپ رشته فرنگی : سرد 🔵 شیر برنج : سرد 🔵 سوپ شیر : سرد 🔵 عدسی :سرد 🔵 آش اوماج :سرد 🔵 کباب ترکی : سرد 🔵 ژامبون گوشت : سرد 🔵 رامبون مرغ : سرد 🔵 سوسیس کالباس : سرد 🔵جوجه کباب : سرد 🔵همبر گر : سرد 🔵فلافل ذرت : سرد 🔵 چیپس : سرد 🔵کشک بادنجان(کشک زیاد): سرد 🔵 حلیم بادنجان : سرد 🔵میرزا قاسمی : سرد 🔵 الویه : سرد 🔵 ماکارونی : سرد 🔵 لازانیا : سرد 🔵املت با گوجه : سرد 🔵 دلمه،فلفل،گوجه : سرد 🔵خوراک لوبیا سبز : سرد 🔵املت با فلفل سبزو فارچ : سرد 🔵بورانی : سرد ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ❤️ اصلاح تغذیه و آشتی با طبیعت ضرورت زندگی امروز ❤️ 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
تنوع غذایی شیرتلبینه-شیرجو-شیر تیلیت-آب شیر،ماءالجبن-شیرگوشت-شیر بستنی.شیر انجیر ، شیرعسل،شیرزعفران،شیرهل و...
آرد یک لیوان شیره انگور یا شیره خرما دو سوم لیوان.( یاسه و نیم ق غ عسل) هل ساییده نوک ق چ تخم مرغ سه عدد تخم مرغ وهل رو با دور تند همزن مدت پنج دقیقه بزنید تا خوب پف کن و روشن بشه شیره رو بهش اضافه کنید و سه دقیقه دیگه بزنید بعد آرد رو الک کنید و به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه قالب یا قابلمه رو خوب چرب و آردپاشی کنید مایع کیک رو داخلش بریزید،من ته تابه رژیمی رو کاغذ روغنی انداختم. شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میگذاریم،داغ بشه بعد قابلمه رو روش بزارید و در و دمکنی بزارید مدت چهل دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باز هم بذارین بمونه نوش جان 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
: گوشت بوقلمون ... نیم کیلو سیر 3 حبه زرده تخم مرغ 1 عدد آرد: 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری نمک دریا 1قاشق غذاخوری زنجبیل نصف قاشق مرباخوری جوز هندی نصف قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز نصف ق چ پودر تخم گشنیز نصف ق م زیره ساییده نصف ق م هل ساییده نصف ق چ یخ پودر شده نصف لیوان روغن کنجد ۸ قاشق غذاخوری زردک کوچک پخته و ریز شده مکعبی 1 عدد مغز پسته پرک شده ۳ ق غ (دلبخواه) join🔜 @Afiyat گوشت رو همراه با سیر 2 بار چرخ می کنیم. آرد رو الک کرده و مواد خشک رو بهش اضافه میکنیم. بعد گوشت رو با مواد خشک کمی ورز میدیم. زرده تخم مرغ و روغن رو اضافه کرده و بقدری ورز می دیم تا خمیر یکدستی داسته باشیم. (داخل غذاساز هم میشه مواد رو میکس کرد تا خمیر یکدست بدست بیاد) زردک رو اضافه کرده و به اندازه ای که به طور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط می کنیم. یک کیسه فریزر رو شکافته مواد رو به صورت استوانه ای با قطر نهایتا 10 سانت روی اون گذاشته و شکلات پیچ میکنیم. سپس به مدت 80 دقیقه بخار پز میکنیم. بعد از اتمام پخت کیسه رو درمیاریم و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال می گذاریم تا کاملا سرد بشه. (چند ساعت داخل یخچال بمونه) اینم کالباس خونگی خوشمزه و سالم ، نوش جان . : برای بخار پز کردن آبکش روحی یا استیل رو روی قابلمه آب بگذارید و در قابلمه رو ببندید. هر ۱۵ دقیقه رول ها رو بچرخونید تا بخار به همه قسمت ها برسه. به جای کیسه فریزر هم از سلفون استفاده کنید بهتره. بعد داخل کیسه فریزر ببندید که موقع بخار پز توش آب نره 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
36.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍞 یک روش ساده برای در منزل 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat