eitaa logo
آشپزخانه عافیت
3.7هزار دنبال‌کننده
523 عکس
26 ویدیو
0 فایل
⚜آشپزی اسلامی⚜ 🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹 ⛔ کپی مطالب فقط با لینک⛔ طبیب 👈🏻 @sadat68m . وابسته به این دو کانال 👇🏼 @SalamateMontazeran @teb_hamsaran . . . . . . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
✔️در طب اسلامی چه بخوریم🤔 ☕️تخم مرغ محلی آب پز ☕️تخم محلی عسلی ☕️تخم مرغ محلی سرخ کردنی ☕️خاگینه ☕️خرما و تخم مرغ محلی ☕️نان و شیر محلی ☕️شیر و شکر سرخ ☕️پنیر و گردو ☕️انگور با نان محلی ☕️شیره ها مانند انگور، انجیر، خرما و... ☕️نان و خرما ☕️تلبینه (فرنی شیر با آرد) ☕️عدسی با کدو ☕️لب لبی(نخود آب) ☕️شیر نخود ☕️حلوا ارده ی شیره ای، شکر سرخی و... ☕️خامه محلی و عسل طبیعی ☕️سرشیر محلی ☕️کره محلی ☕️سوپ ها مانند:جو، شیر و... ☕️حلیم ها مانند گوشت، بادمجان ☕️سیراب شیردان ☕️کله پاچه ☕️مرباها مانند زردک، آلبالو، به، بالنگ، سیب و... ☕️ارده شیره ☕️شیر برنج ☕️آش ها ☕️سویق ها مانند گندم، جو، نخود، سنجد و... 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
کله جوش غذای سنتی ایرانی است که در بعضی از شهر ها مانند اصفهان، همدان و تبریز و... طبخ و مورد استفاده قرار می گیرد.ارزش غذایی کله جوش به دلیل استفاده ازکشک می باشد که مهمترین خاصیت آن جلوگیری از پوکی استخوان می باشد.  گردوخورد شده ۱/۲ لیوان کشک. ۷۰۰ g آب. دو لیوان پیاز بزرگ. یک عدد زردچوبه ۱/۲ ق م نمک و فلفل سیاه نعنا خشک دو قاشق پیاز ها رو خورد کرده داخل روغن تفت میدیم تا عسلی بشه بعد زردچوبه و فلفل اضافه کرده تفت میدیم،گردو خورد شده را اضافه کرد و نعنا پودر شده مواد را روی حرارت کم تفت داده بعد کشک و اب را اضافه کرده مداوم هم میزنیم تا یک دست بشه و جوش بیاد بعد حرارت کم کرده همچنان مواد هم زده وقتی کالجوش ما به غلظت مورد نظر رسید داخل ظرف کشیده و روش پیازداغ و نعنا داغ ریخته و با نون خشک محلی نوش جان میکنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک⛔️
گرانولا بار.... ... خوشمزه و مقوی👌😋 به عنوان عصرونه میان وعده ی بچه ها... و یه ایده ی خیلی آسون و خوشمزه و مقوی برای شبهای بلند زمستان....😊👇 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
آشپزخانه عافیت
گرانولا بار.... #گرانولاآجیلی... خوشمزه و مقوی👌😋 به عنوان عصرونه میان وعده ی بچه ها... و یه ایده ی
گردو خورد شده ۲۰۰ گرم بادام زمینی پوست گرفته و خورد شده ۲۰۰ گرم مغز پسته خورد شده ۵۰ تا ۱۰۰ گرم کشمش پلویی ۳۰ گرم کنجد ۳۰ گرم کره بادام زمینی ۵۰ گرم شکر قهوه ای ۲۰ گرم عسل ۲تا ۳قاشق سوپ خوری ابتدا تمام مغزها را داخل تابه ریخته و تفت دهید با شعله ملایم تا رنگ کنجدها کمی طلایی شود... بعد تابه را از روی حرارت بردارید و شکر قهوه ای و کره بادام زمینی و عسل بریزید داخلش. و اخر سر کشمش رو بریزید و هم بزنید تا کامل مخلوط بشه. یه ظرف ۲۰×۲۰ رو خیلی کم چرب کنید و این مواد و بریزید و با ته لیوان یا یه چیز بزنید روش تا هم فشرده بشه و هم صاف بشه. حالا ۱ساعت بزارید داخل یخچال بمونه. بعد با یه چاقوی تیز برش بزنید به دلخواه😋👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک⛔️
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸از یک پیمانه کنجد ،نصف پیمانه ارده بدست میاد 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک⛔️
: 🔹جودوسر پرک( ٣ ق غذاخوری) 🔹موز (يك دوم) 🔹خرما (٣ عدد) 🔹شیر (نصف لیوان) 🔹پودر بادام یا هر دانه روغنی دیگر (۱ق مرباخوری) ✅به جای خرما میتونید از شیره خرما یا شیره انگور استفاده کنید. : 🔻جودوسر و شیر را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت آنقدر هم بزنید که جودوسر پخته و نرم شود و مواد غلیظ شود. (حدود ۴-۵ دقیقه) هسته و پوست خرما را بگیرید. از اینجا به بعد انتخابیه: میتونید خرما و موز رو له کنید و به مواد اضافه کنید. یا همه مواد رو با هم در میکسر بریزید. : ♦️جو دوسر غني از ويتامين هاي گروه B، آهن، ويتامين E, فسفر، پتاسيم، روي، كلسيم، امگا٣، منگنز، سلنيوم و اسيدفوليك و مملو از فيبر است. فيبر اين غله باعث بهبود كار دستگاه گوارش شده و كاركرد روده ها را تقويت كرده و موجب رفع يبوست مي شود. ♦️خرما باعث پیشگیری از بروز فقر آهن در بدن كودك مي شود و مانع ایجاد اسهال و یبوست در فرزندتان شده و در پیشگیری از بیماری های عفونی موثر است. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک⛔️
🍵 🔸 جو یا بلغور جو ۲پیمانه 🔸 گوشت گوسفند بره نر ۲۰۰گرم 🔸 باقلا یک پیمانه 🔸 شیر ۴پیمانه 🔸سبزی برگ چغندر ۱۰۰گرم 🔸سویق سنجد یک قاشق غذاخوری 🔸هسته سنجد ۲ قاشق غذاخوری ✅ جو را به همراه گوشت گوسفند روی شعله گذاشته، بعد از یک ساعت باقلا را اضافه کنید. بعد از اینکه سوپ در حال آماده شدن است شیر را به آن اضافه کنید. وقتی سوپ آماده شد برگ چغندر خرد شده را به آن اضافه کنید و بعد از ۱۵ دقیقه خاموش کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک⛔️
🥘 😋 یه غذای ساده و مفید با برگ چغندر و پیاز و تخم مرغ برگ چغندر رو بخارپز میکنیم و کنار میزاریم پیاز داغ آماده کرده و با برگ چغندر مخلوط میکنیم یه تفت کوچولو ، بعد روش تخم مرغ میزنیم ، به همین راحتی😊 📚 برگ چغندر ، عقل و ذهن را قوی و خون را صاف میکنه.... باعث خواب راحت میشه ، عروق بسته رو باز میکنه و.... 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک⛔️
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍶 🌷 از بقیه مغزها هم به همین شکل شیر تهیه می شود مانند گردو ، بادام هندی ، تخم کدو و حتی تخم خربزه میتونید به همین روش تهیه کنید 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک⛔️
☑️ 🔰 ▪️کاهش خطر بیماری های قلبی ▪️به کاهش وزن کمک میکند ▪️استخوانها را قوی میکند ▪️سلامت کلیه ▪️مفید برای دیابت ▪️سلامت چشم ▪️مراقبت از پوست ▪️قدرت عضله ⚜✍⇦خوردن روزانه یک لیوان شیربادام توسط بچه‌ها موجب و همچنین میشه، این نوشیدنی مقوی که به اصطلاح بهش شیر بادام گفته میشه علاوه بر اثرات مقوی گفته شده موجب تقویت حافظه کودکان هم میشه. 🔳 🔰 💠مغز بادام14عدد. 💠آب ولرم مقداری 💠عسل یک الی دو قاشق غذا خوری ✳️ 🔰 ⚜✍⇦ابتدا بادام را کمی در آب خیسانده تا پوست آنها به راحتی کنده شود، سپس آنها را آسیاب میکنیم عسل را در کمی آب گرم حل کرده و سپس بادام و مابقی آب را به آن اضافه میکنیم و کامل بهم میزنیم تا بادام و عسل🍯 به خوبی در آب حل شوند، نوشیدنی را داخل یخچال گذاشته و خنک میل نمایید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک
🍵 🍃 برای چهار نفر باقالی پخته 1پیمانه گوشت چرخکرده دلخواه نیم پیمانه گندم پخته 2 پیمانه پیاز نگینی سرخ شده 1پیمانه برگ چغندر 2پیمانه آب جوش 6لیوان نمک.زردچوبه.شحم به میزان لازم 🍃 : ابتدا پیاز را درون قابلمه ریخته و زردچوبه و گوشت را اضافه میکنیم 5 دقیقه تفت داده سپس باقالی و گندم و نمک و آب را اضافه کرده و 45 دقیقه میزیم بعد از 45 دقیقه سبزی را اضافه کرده و 15 دقیقه دیگر میپزیم به دلخواه میتوانید از نعنا خشک و پیاز داغ استفاده کنید به همین راحتی ، به همین خوشمزگی😋😉 🍃 : خونساز استخوانساز مقوی حافظه مقوی بدن و... 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک⛔️
برای6نفر برنج پخته شده 1پیمانه مغز باقالی 1پیمانه گوشت چرخکرده سینه خروس 1پیمانه پیاز داغ 2پیمانه تخم مرغ رسمی 2عدد آرد گندم 3 قاشق غذاخوری آلو به دلخواه از هرنوع به تعداد کوفته ها نعنا داغ 2 قاشق غذاخوری زعفران دمکرده 6قاشق غذاخوری رب آلو 2قاشق غذاخوری آب جوش به میزان لازم نمک.فلفل سیاه.زردچوبه.شحم به میزان لازم ابتدا گوشت چرخکرده را با کمی شحم و پیاز و نمک تفت میدهیم و با 1پیمانه آب به مدت نیم ساعت با شعله متوسط میپزیم سپس با برنج پخته شده و پیاز داغ ونعنا داغ و نمک و زردچوبه و فلفل و تخم مرغ و آرد مخلوط میکنیم و حدود 15 دقیقه خوب ورز میدهیم سپس مغز باقالی که ریز خرد کردیم (هر باقالی 4 تکه)را به مخلوط افزود و هم میزنیم آلو ها را جداگانه 1ساعت باآب جوش و نمک خیس میزنیم از مخلوط به اندازه پرتغال برداشته و در وسط آن آلو قرار داره و خمیر کوفته را گرد میکنیم به مدت 20 دقیقه کوفته های گرد شده را درون یخچال قرار میدهیم در قابلمه ای مناسب نیم پیمانه پیاز داغ ریخته و 2دقیقه گرم میکنیم سپس رب آلو و آب جوش را کم کم اضافه میکنیم سپس با دقت و بدون هم زدن کوفته ها را درون قابلمه چیده و در آخر روی کوفته ها زعفران میریزیم میتوان به دلخواه از خود آلو هم در سس کوفته استفاده کرد دقت کنید که در قابلمه را نبندید تا کوفته ها وا نرود 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک⛔️