فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روایت گردشگر اروپایی از روز تشییع شهید رئیسی
«محمدرضا شفاه» تهیه کننده سینما:
🔹گردشگر اروپایی به من میگفت در روز شهادت شهید رئیسی من میان خیل عظیمی از عزاداران ایرانی بودم اما وقتی رسانههای فرانسه را چک میکردم میگفتند مردم دارند میرقصند و شادی میکنند.
🔹اگر همه مسئولین فرانسه هم بمیرند چنین جمعیتی عزاداری نمیکنند!
در سفر رئیس جمهور إيران به عراق، پیگیری چهار پرونده در اولویت است:
۱. پیگیری وضعیت راه آهن شلمچه - بصره و لزوم نگاه تجاری و راهبردی بغداد به آن.
۲. تعیین تکلیف منابع حاصل از صادرات ایران در بانکهای عراق که پس از توافقات قبلی مجدداً پولهای جدیدی انباشت شده است.
۳. رایزنی در خصوص گامهای نهایی اخراج تروریستهای کردستان از خاک عراق و تضمین عدم ایجاد هرگونه تهدید امنیتی بر علیه ایران از اقلیم.
۴. طراحی مقدمات مذاکرات ایران با مصر و اردن با وساطت عراق.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاطره خنده دار علامه جفری😁😂
🛑رسانه اسپوتنیک روسیه مدعی شد تعدادی از قوی ترین، مجهزترین و مسلحترین نیروهای انصارالله یمن با هماهنگی سوریه و حزبالله لبنان از طریق اردن وارد سوریه شدهاند.
▫️گفته میشود نیروهای اعزامی به سوریه، حملات شبیهسازی شده به شهرکها و پایگاههای نظامی رژیم صهیونیستی را آموزش دیدهاند.
🔴پیشتر نیز رسانههای عبری زبان از استقرار نیروهای انصارالله یمن در مناطق جنوبی سوریه خبر داده بودند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محصول آزادی غربی
پیرمردی که خود را یک دختربچه میداند!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای بسیار مهم سعیدیسم در صدا و سیما
هرکس گوشی داره باید این حرفها رو بشنوه و عمل کنه وگرنه اون دنیا ممکنه بدجور گیر باشه.
حرف دل همه فعالین رسانه ای و مجازی رو زد 👏👏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کلیپ جدید میثم تمار
❌آقای پزشکیان خجالت نمیکشی؟
❌آقای پزشکیان از آخر عاقبتت واقعاً نمیترسی؟
#انتشار_کلیپ_باشما
هدایت شده از لبیک یا خامنه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جواب دهن صاف سرویس کن
یک مجری به مجری دیگر ✌🏻
از این مجری چندتایی میخوایم 😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️از ادبیات دشمن استفاده نکنید!
📌رهبر معظم انقلاب: «به نظر آنها، امروز از همه تندروتر این بنده حقیر هستم!»
✍متأسفانه برخی مدعیان، از زمان انتخابات شروع کردهاند به برچسبزنی علیه بروبچههای انقلاب و «تندرو، تحجر، متحجر و...» از دهان و قلمشان نمیافتد!
اگر در پولپاشیهای انتخاباتی، قلمفروشی کردهاند، نوش جانشان؛ اما انتخابات دیگر تمام شده و فعلا نصیحت میکنیم دست از این کارهای سخیف بردارند؛ ادامه دهند، افشا میکنم هرکدامشان کدام دفتر و دستکی را گرفتهاند تا قطبشان را مالهکشی کنند و بین بچههای انقلاب، اختلافافکنی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️✊حکایت ما تندروها...
📌✌️لخبند بزن رزمنده...
📌🤝بلندشو کار زیاد داریم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به هیچ عنوان نوزادان را به هوا پرتاب نکنید و......
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر صحرا
این فرمانده دلیر و شجاع لشکر ایران عزیز را که فقط کمتر از ۴۰ سال از شهادتش میگذره ، هیچ کسی نمیشناسه ، ولی متاسفانه اسم و رسم خیلی از فوتبالیست های جهان را از اقوام خود بهتر میشناسیم.
درود بر قهرمانان ۸ سال جنگ تحمیلی ، روحشان شاد و نام و یادشان گرامی باد.❤️
#شهید حسین آبشناسان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ صداقت یعنی دولت به وعده افزایش حقوق مطابق تورم عمل کند
🔰 حمید رسایی: آقای پزشکیان در ایام تبلیغات انتخاباتی در برنامههای مختلف تلویزیونی بارها بارها به یک نکته درست اشاره کرد و با وعده تحقق این قانون از خلق الله رأی گرفت. وعده: متناسبسازی و افزایش حقوق با تورم.
اکنون سازمان برنامه با صدور بخشنامه بودجه ۱۴۰۴ گام نخست را برخلاف قانون و وعده رییس جمهور برداشته است و این با صداقتی که ادعای آن میشود سازگار نیست.
در بخشنامه لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، دستگاههای اجرایی مکلف شدهاند پیشنهاد اعتبارات هزینهای خود را در خصوص افزایش حقوقها بر مبنای جدول فوق ارائه دهند.
بر این اساس، پایه حقوق کارمندان مجرد ۲۰ درصد و کارمندان متاهل ۲۳ درصد به بالا خواهد بود که با توجه به بعد خانوار ۳.۳ کشور، بیشتر کارمندان مشمول افزایش ۲۶ درصدی خواهند شد.
این افزایش حقوق در حالی است که تورم مرکز آمار ۳۵ درصد را نشان میدهد و طبق وعده این دولت، باید حقوقها حداقل ۳۵ درصد افزایش داشته باشد.
علاوه بر این، تفکیک افزایش حقوقها متناسب با مجرد و متاهل بودن و تعداد فرزندان هم موضوعی من درآوردی است. در قانون اساسا چنین قیدی تعیین نشده است.
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
.
سئوال:
چرا خوردن قند و شکر سرطان زاست؟
جواب علمی:
چون برای سفید کردن قند و شکر در کارخانه باید به آن بلانکیت اضافه کنند تا سفید شود.
بلانکیت یک ماده سمی و فوقالعاده خطرناک است که سرطان زاست.
اینم اظهارات یک کارخانه دار که قند و شکر تولید میکند 👆
دیگه تصمیم گیری با خودتان...
از همین الان خوردن قند و شکر را کنار بگذاریم تا سالم باشیم...
31.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تمرینات ورزشی ساده و بدون هیچ وسیله ای به صورت خانگی برای تقویت قلب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزشی
🎥 اول خودمان یاد بگیریم و برای نجات جان دیگران برای آنها ارسال کنیم ...
⚡️باکو و ائتلاف برای ساخت «کریدور حایل» میان ایران و ارمنستان (قفقاز جنوبی)
✍️ #جلال_محمدی، نویسنده و کارشناس قفقاز
🔻 نکاتی در پیوند با «کریدور فرضی حایل میان ارمنستان و ایران»:
۱- جنگ ۲۰۲۰ (۱۳۹۹) و یورش باکو، حرکت مشترک غرب، روسیه، ترکیه و رژیم صهیونیستی حول منافع مشترک در قفقاز جنوبی بود. بدون این هماهنگی، باکو از زمان امضای آتشبس میان حیدر علیاف و پتروسیان (۱۹۹۴)، وارد جنگ نشد.
باور سیاسی باکو، از زمان ایلچیبیگ تاکنون، تعریف جمهوری آذربایجان، ذیل «سیاست جهانی یا سیاست قدرتها»ست.
۲-در جنگ اول قراباغ، هیچ کشوری به اندازۀ ایران به باکو کمک نظامی، آموزشی، غذایی، سیاسی و بشردوستانه نکرد. باکو در حق هیچ کشوری مثل ایران ناسپاسی و قدرناشناسی نکرد. این هم تا حد زیادی ناشی از «سیاست قدرتها»ست نه ارادۀ باکو!
۳-در جنگ اول قراباغ، ایران هزینههای بسیاری را متحمل شد. یک قلم آن، سقوط هواپیمای C130 ایران (۲۶ اسفند۱۳۷۲) در عبور از فراز قراباغ با آتش ارامنه بود که ۲۲ شهید برجای گذاشت.
۴- از آغاز جنگ دوم قراباغ، سیاست ضدایرانی باکو آشکارتر شد. با مواضع ضدایرانی الهام علیاف در گفتگو با رسانهها، حضور وی در کنار پل خداآفرین، ترانهخوانی اردوغان در باکو، واکنشهای غیرمعقول مقامات باکو به حادثۀ سفارت در تهران، تداوم اظهارات مداخلهجویانه دربارۀ ایرانیان آذری و... زمینۀ طرح «کریدور زنگزور/ناتو» با تهدید ارمنستان شکست خورده و تلاش برای تحمیل آن به ایران در گردوغبار برخاسته از جنگ فراهم آمد.
بدون آزادی قراباغ، بسترسازی برای تغییر ژئوپلتیک منطقه ضدّ ایران ممکن نبود!
۵- کریدور ادعایی تبعات خطرناک ژئوپلتیک، سرزمینی، امنیتی، اقتصادی، فرهنگی و... بر ایران دارد و بیشتر بر آذربایجان ایران و تبریز. مرز مشترک ایران با ارمنستان در آذربایجانشرقی است. باکو، سالهاست که مرز زمینی خود با ایران (آذربایجان ایران) را بسته و ارتباطات آذریهای دو سوی ارس را قطع کرده است!
عدم عبور خط لوله نفتی باکو- جیهان از ایران و ترجیح گرجستان و تفلیس بر آذربایجان ایران و تبریز در استفاده از منافع خط لوله، حاکی از سیاست خاص باکو دربارۀ ایران و آذربایجان بود.
۶- باکو (شناخته شده بهعنوان دولت در ۱۹۹۱)، کریدور ادعایی را زنگزور، جنوب ارمنستان را زنگزور غربی و از اراضی تاریخی خود میداند! رسانههای باکو مینویسند؛ «کریدور زنگزور به تمام علایق ملی، تاریخی و علایق آیندۀ ما پاسخگوست!.. اگر ارمنستان راضی باشد، کریدور آسانتر تحقق مییابد وگرنه، باکو قدرت اجرای آن را دارد... کریدور گامبه گام در حال اجراست»
در تمام نقشههای مندرج در رسانههای باکو، کریدور ادعایی، طول مرز ارمنستان با ایران را سد میکند!
۷- کریدور ادعایی، ذیل نقشۀ جهانی شبکۀ کریدورهای غرب تعریف شده و در درجۀ نخست ناظر بر منافع راهبردی، امنیتی و بلندمدت غرب است.
۸- رئیس دولت باکو گفته بود کریدور ادعایی موجب یکپارچگی جهان ترک خواهد شد! اگر ترکیب جمعیتی، مذهب، فرهنگ، سطح روابط و حتی زبان چندکشوری که وحدت بر محور تُرکیّت ناظر به آنهاست، شفاف شود، موهوم بودن جهان ترک روشن میشود. یکپارچگی جهان موهوم ترک، پوششی برای هویت غیربومی و چالشبرانگیز کریدور ادعایی است.
۹- روسیه بر سرِ اوستیا به گرجستان حمله کرد(۲۰۰۸) اما در فروپاشی قراباغ که خود یکی از عوامل اصلی شکلگیری آن بود همکاری کرد؟
۱۰ـ مواضع اخیر روسها دربارۀ کریدور ادعایی، «فروش حرف» برای تأمین منافع خود از باکو و آنکارا (همسویی) و ایروان (فشار) است. روسیه هرگز با کریدور ادعایی مخالفت نداشت.
۱۱- سال گذشته، یک دانشجوی دانشگاه تهران در مقالۀ «قصۀ زنگزور» نوشته بود: «تهران... خود به تنهایی باید منافع خود را پیش ببرد. اگر تهران خود با ابتکار خود کنشی نداشته باشد، دیگر بازیگران هیچکدام انگیزه یا توان دادن امتیاز به تهران را ندارد»
۱۲- ایران اگر در تغییرات سیاسی دولتهای پیرامونی رویکرد تأثیرگذاری نداشته باشد، بایستی تبعات مداخلات بیرحمانۀ بیگانگان در برخی کشورهای پیرامونی را با ذلت تحمل کند.
۱۳- در جنگ صدام با ایران(۱۳۶۷-۱۳۵۹)، روسیۀ بزرگ (اتحاد شوروی)، با وقوع جنگ نفتکشها، مثل آمریکا برای حمایت از صدام و اسکورت کشتیهای کویت و... وارد خلیج فارس شد.
۱۸ اردیبهشت ۱۳۶۶ آیتالله خامنهای گفت: «شوروی نباید منافعش را به خطر بیندازد و در خلیج فارس حضور پیدا کند»
بعدازظهر آن روز، ایرانیها کشتی شوروی(ایوان کورتیف) را زدند. چند روز بعد کشتی مارشال چخوف هم با انفجار مین دچار شکاف شد! و بعد به قول فتحالله محمدی از فرماندهان وقت نیروی دریایی؛ شوروی از خلیج فارس رفت و پشت سرش را هم نگاه نکرد!
۱۴- داشتن قدرت کافی نیست. هنر تفهیم قدرت به دیگران را نیز باید داشت. بسیاری از مشکلات ما در قفقاز جنوبی ناشی از عدم تفهیم قدرت خودمان به دیگران است.