🔴 چتون بود انقلاب کردید؟!
حکومت، دیکتاتوری بود.. مردم هیچ کاره بودند.. تک حزبی و استبداد بود.. شاه گفت: هر کس عضو حزب رستاخیز نشه، از ایران بره بیرون.. آزادی میخواستیم.. بیرونش کردیم
@Ashooraeian
🔴 چتون بود انقلاب کردید؟!
منوتو و بی بی سی که انقدر تصویرای خوشگل مشگل از عصر گل و بلبل پهلوی نشون میدن.. آخه اون نصف بیشتر مردم ایران، دوربین نداشتن عکس از فلاکت و بدبختیاشون بگیرن👆
46 درصد مردم ایران سال 56 زیر خط فقر بودند..
منبع: بانک جهانی
@Ashooraeian
🔴برخی از مدیران بانکی برکنار شدند / ۴۰۰ شکایت از بانکها درباره پرداخت وام بدون ضامن
♦️وزیر اقتصاد:طی روزهای اخیر حدود ۴۰۰ شکایت از بانکها در خصوص عدم پرداخت وام بدون ضامن به وزارت اقتصاد رسیده است.
♦️مدیران عامل برخی بانکها اعلام کردند که برخی مدیران را برکنار کردند.
♦️مصوبه دولت تنها یکی از شروط وام را حذف میکند و بانکها ممکن است به دلیل شرایط دیگر امکان ارائه تسهیلات را نداشته باشند.
🔴روسیه رئیس دوره ای شورای امنیت شد
♦️روسیه به عنوان عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل، از امروز سه شنبه به وقت محلی (اول فوریه ۲۰۲۲) ریاست دوره ای این شورا را به مدت یک ماه بر عهده گرفت.
♦️پیش از روسیه، کشور نروژ ریاست این شورا را در ماه ژانویه سال جاری میلادی بر عهده داشت. قرار است در ماه مارس امارات متحده عربی ریاست دوره ای شورای امنیت را بر عهده گیرد
🔴شرکت آمریکایی: ایران دهها موسسه اسرائیلی را هک کرده است
♦️شرکت فناوری آمریکایی «سایبریزن» در گزارشی مدعی شد ایران با کمک نائبانش دهها نهاد مربوط به رژیم صهیونیستی را هک کرده است.
♦️دفتر مرکزی شرکت سایبریزن در شهر «بوستون» در ایالت ماساچوست واقع است با این حال، این شرکت دفاتری هم در لندن، توکیو و تلآویو دارد.
♦️روزنامه صهیونیستی «جروزالمپست» که گزارش شرکت سایبریزن را بررسی کرده میگوید این گزارش اطلاعات جدیدی درباره عمق نفوذ ایران و گروههای نیابتیاش به دهها نهاد خصوصی و دولتی متعلق به رژیم اسرائیل طی سال گذشته میلادی را در اختیار قرار میدهد.
♦️طبق گزارش سایبریزن هدف ایران از انجام این حملات تلاش برای جاسوسی، به دست آوردن اطلاعات حساس و ایجاد هرج و مرج در فلسطین اشغالی و ضربه زدن به نهادهای رژیم اسرائیل بوده است.
♦️در گزارش سایبریزن با بیان این ادعا که گروه «عصای موسی» یک گروه ایرانی است نوشته این گروه برای اولین بار در اکتبر ۲۰۲۱ شناسایی شد و هدفش ضربه زدن به شرکتهای اسرائیلی از طریق درز دادن اطلاعات حساس است
🔴امام خامنه ای :انقلاب ما رژیم ضد اسلام را از بین برد، رژیم اسلامی بر سر کار آورد؛ رژیم دیکتاتور و مستبد را از بین برد، رژیم مردمسالار به جای آن نشاند؛
♦️وابستگی هایی که کشور ما در طول سالهای متمادی گرفتار آن بود و در دوران پهلویها به فجیعترین و فضیحترین وضع خود رسیده بود، از بین برد و استقلال همهجانبه را به ملت ما داد.
♦️اختناق نفسگیری که بر ملت ما حاکم بود، از بین برد، آزادی به این ملت داد آراء خودشان را، حرفهای خودشان را بتوانند آزادانه ابراز کنند؛ فضا، فضای آزادی شد تحقیرشدگی تاریخىِ ملت ما را از بین برد، عزت ملی داد.
♦️دهها سال ملت ما تحقیر شد. این ملت بزرگ، با این سابقهی تاریخی، با این مواریث عظیم فرهنگی و علمی و تاریخی، در مقابل حکام زورگو و فاسد، و پشت سر آنها در مقابل مستعمران و سلطهگران بینالمللی تحقیر شد.
♦️انقلاب ما این را از بین برد، تبدیل کرد به عزت ملی. امروز ملت ایران احساس عزت میکنند، احساس تشخص میکنند.
♦️انقلاب، ضعف نفس و خودکمبینی را در ملت ما از بین برد؛ به جای آن، اعتماد به نفس ملی را به ملت داد.
♦️ما خودکمبینی داشتیم؛ فکر میکردیم نه کار علمی از ما برمیآید، نه کار سیاسی از ما برمیآید، نه کار عظیم نظامی از ما برمیآید. ما فکر میکردیم یک ملت ضعیفی هستیم؛ این را به ما تلقین کرده بودند، تزریق کرده بودند.
♦️انقلاب این را از ملت گرفت، به جای آن، اعتماد به نفس ملی به ما داد. ما امروز در همهی میدانها اعتماد به نفس داریم؛ میدانیم که میتوانیم، و دنبال این توانستن حرکت میکنیم، و همه جا هم بحمداللّه به مقاصدمان میرسیم.
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل( ۱۶۱)
🌀 خبر: یکی از موضوعاتی که در جمهوری اسلامی حائز اهمیت است، قدرت رسانهای غربگرایان داخلی است؛ افرادی که خواستههای غرب و آمریکا را در کشور تبلیغ میکنند، این افراد بهجای آنکه به منافع ملی کشور توجه کنند، اولویتشان منفعت غرب است.
💠 گزاره خبری: دستور آمریکا در خصوص اهمیت مذاکره مستقیم با ایران باعث شد تا رسانههای غربگرای داخلی، گزارشات، یادداشتها و تیترهای متعددی در خصوص لزوم مذاکره مستقیم با آمریکا در کشور انتشار دهند؛ روزنامه آرمان با تیتر «مذاکره ایران با آمریکا راه برجام را میگشاید»، در خصوص لزوم مذاکره مستقیم با آمریکا نوشت: «برای حل جامع و کامل مسئله، گفتوگوی مستقیم ایران و آمریکا اجتنابناپذیر است و نباید این مسئله را بهصورت تابو درآورد. میتوان گفت که به لحاظ بینالمللی گفتوگوهای اینچنینی طبیعتاً بهصورت مستقیم و رودررو زودتر به نتیجه میرسد و نتیجه و دستاورد آن نیز حتماً بهتر خواهد بود تا اینکه از طریق واسطه عمل شود».
❌ گزارههای تحلیلی:
1⃣ شرایط امروز کشور نتیجه امید بستن بیجا به غرب است. در ۸ سال دولت اعتدال قدرت اجرایی کشور در اختیار جریان حامی مذاکره مستقیم با آمریکا قرار گرفت. آنها با شعار «هم چرخ سانتریفیوژها باید بچرخد و هم چرخ کارخانهها»، کشور را معطل نتیجه مذاکرات و تصمیم کدخدا کردند که نتیجه آن شرطی شدن اقتصاد کشور و تورم و فشار اقتصادی بیسابقه شد که جامعه تا به امروز درگیر آن است.
2⃣ این افراد در فعالیت سیاسی از خود ایده و اصول فکری ندارند و صرفاً صدا و خواسته غرب را در کشور فریاد میزنند. محمد مرندی، تحلیلگر مسائل سیاسی و مشاور تیم مذاکرهکننده کشورمان در وین، در گفتگو با شبکه بیبیسی انگلیس در این خصوص گفته است: «صدای آمریکاییها بهواسطه رسانههای ایرانی حامی غرب در ایران پخش میشود. ما در ایران رسانههای بزرگ حامی غرب داریم، آنها باوجودآنکه در ایران در اقلیت هستند ولی صدایشان را به گوش همه میرسانند».
✍ فرهاد کوچک زاده
#ایران_قوی | #روشنگری
🇮🇷
📝 #یادداشت_کوتاه | وضعیت قرمز در شیخنشینها
🍃🌹🍃
🔻 جنگ یمن خصوصاً پس از حمله به ابوظبی در حال تبدیل شدن به یک بحران برای شیخ نشین امارات است. برای فهم بهتر این قضیه دو نکته باید مد نظر قرار گیرد:
1⃣ در میان هفت امارت، دبی مرکز اقتصادی امارات متحده عربی و ابوظبی مرکز سیاست و حکمرانی محسوب میشود. به همین خاطر حمله به یمن مورد انتقاد شدید محمد بن راشد آل مکتوم حاکم دبی بوده و هست چرا که موجب فرار سرمایه گذار خارجی از امارات می شود.
2⃣ از سویی طبق ادعای «مرکز مطالعات خلیج» علیرغم حجم رفاه و خدماتی که به مردم امارات داده می شود مردم از عدم مشارکت سیاسی خود ناراحتند و همین گلایه هاست که باعث نارضایتی آنها از دخالت در جنگ یمن شود.
🔹 نارضایتی عمومی از ورود به جنگ یمن دیر یا زود بر تصمیم امارات تاثیر خواهد گذاشت.
🔺 جنگ یمن نه تنها هیچگونه دستاوردی برای امارات در برنداشته است، بلکه امارات متحده را وارد چالشهای اساسی امنیتی و اقتصادی کرده است. چالشهایی که ممکن است به از هم گسیختگی امارات متحده عربی منجر شود. لذا تدبیر زودهنگام برای خروج از جنگ یمن در مرحله اول به نفع امنیت و در مرحله دوم به نفع اقتصاد امارات خواهد بود.
✍ اکبر معصومی