فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دعوت بوکسور مشهور استرالیایی از مردم جهان برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین!
💢 «بیلی دیب» بوکسور استرالیایی:
🔺 "74 سال رنج، کافیست؛ چه زمانی در برابر ظلمی که در فلسطین است، میایستیم؟ بسیار خب دوستان... اگر تریبونی در فضای مجازی در اختیار دارید، برخیزید و از آزادی فلسطین حمایت کنید
⁉️ تکفیری ها یا روباه پیر؟
❌ دقیقاً ۷ روز قبل از جنایت شنیع شهادت دانش آموزان افغان، «آنتونی کردزمن» تحلیلگر ارشد آمریکایی به «ایندیپندنت» گفت که سازمان اطلاعات مخفی انگلیس (MI۶) حدود ۲۵۰ میلیون دلار کمک مالی و تسلیحاتی در اختیار مارشال «عبدالرشید دوستم» رهبر حزب جنبش ملی اسلامی افغانستان قرار داده است تا از این طریق ناامنیها در این کشور کلید زده شود.
✅ حتی اگر دلقکی از داعش یا ... هم مسئولیت عملیات ددمنشانه شهادت دانش آموزان افغان را برعهده بگیرد نباید انگشت اتهام را از عامل اصلی یعنی روباه پیر و شیطان بزرگ برداشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️🎥مادری افغانستانی که عَلم حضرت ابالفضل (ع) را در غم از دست دادن فرزندانش می فشارد و تکان می دهد...
همسر او در انفجار دهمزنگ شهید شد، در حمله به مرکز آموزشی موعود دخترش را از دست داد و دیروز انفجار در مدرسه «عبدالرحیم شهید» پسر دانش آموزش را از او گرفت و این مختصری از زندگینامه این مادر است.
#افغانستان
🔺نخست وزیر جدید پاکستان از رئیسی برای سفر به پاکستان دعوت کرد...
➕این دعوت بیشتر برای تاثیرگذاری بر مخالفان داخلی، کاهش فشار آنها، مهار روحیهی استکبارستیزی ایجاد شده در پاکستان و کنترل هواداران عمران خان بنظر می رسد تا گسترش روابط با کشورمان!
#زرنگ_بازی
#مهدی_قاسم_زاده
☑️دستاوردهای جدید مرکز شهید زرهرن نیروی زمینی شامل خودرو فوق سنگین تانکبر کیان ۶۰۰ پلاس، خودروهای بهینهسازی شده فوقسنگین ۱۰۰ تن و ۶۰ تن و آمبولانس زرهی با قابلیت حمل شش مصدوم با حضور امیر سرلشکرسید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در ستاد فرماندهی نیروی زمینی ارتش رونمایی شد.
#ارتش_قوی
#ایران_قوی
🔻کمی سواد رسانه و کمی انصاف و عقلانیت:
●خیلی بده که منتسبین به مسئولین دچار لغزش، جرم، خلاف و یامسائل بحث برانگیز بشن. چون باعث سوءاستفاده دشمنان خارجی و مریضهای داخلی میشه
●بهتر اینه که یه مسئولی مثل #قالیباف حواسش به نزدیکانش باشه و اعلام موضع بکنه نسبت به خلاف اطرافیان...
●اگر سفر به ترکیه با پول بیت المال بوده به شدت محکومه.
●اگرشک داریم بوده یا نه (جرمی اثبات نشده) حق آبروبری نداریم.(طبق صحبت صریح رهبری)
●گناه دختر، پسر، عروس، دومادوهمسر کسی رو پای اون شخص ننویسیم(طبق فرمایشات رهبر و اصول بدیهی انصاف)
●سفر به ترکیه از سفر به کربلا ارزون تره!
●سفر رفتن به ترکیه با پول شخصی جرم نیست.
●صرف احتمال خرید #سیسمونی نبایستی تبدیل به یقین شود که همان خرید هم جرم نیست وقتی با پول شخصی است.
●اعلام برائت پسر قالیباف هم از نظر اخلاقی پسندیده بود.
✍️علی زکریایی
🔴صاعقه عقوبت بخاطر ترک فرمان امام جامعه...
✍🏻به قلم؛ مهدی جمشیدی
⏪دوستانه با آقای قالیباف:بهای «منفعت»، بهای «حقیقت»
1⃣نباید در «کمین» ضعفهای دیگران نشست و نقصهایشان را «شکار» کرد. نباید «پردهدری» کرد و از کاه، کوه ساخت. نباید به دروغها و فریبکاریها دامن زد و از تخریب، «لذّت» برد. امّا نباید تیغِ «نهیازمنکر» نسبت به کارگزاران را نیز کُند کرد و «نگفت» و «توجیه کرد» و «نادیده انگاشت»
2⃣اهل معنا اینگونه بودهاند که رویدادها را «تعلیلِ معنوی» میکردهاند؛ یعنی برای حوادثِ ناخوشایند، در پیِ «عللِ معنوی» میرفتهاند و تأمّل میکردهاند که آنچه رخ داده، بازتاب کدام کردۀ ناصوابشان است و چه کردهاند که چنین دیدهاند. نقل است عارفی از کوچهای میگذشت که درازگوشی، بیجهت به وی لگدی نواخت. او نیز همانجا در کنار کوچه نشست و در خویش فرورفت که چه کردهام که اکنون باید «چوبِ توبیخِ الهی» در قالب این لگد به من نواخته شود؟ پس در «معادلات معنویِ این عالَم»، حتّی لگد یک درازگوش نیز «بیحساب» و «بیمعنا» و «اتّفاقی» نیست: این جهان، کوه است و فعلِ ما ندا
3⃣چندی پیش، تصوّر قالیباف این بود که چنانچه از «اِعمال مدیریّت بر فضای مجازی» دفاع کند، «اعتبارِ اجتماعی»اش مخدوش میشود و پارهای از مردم - که اسیر روایتسازیِ دروغینِ جریانِ غیرانقلابی شدهاند - منتقد و مخالف وی خواهند شد و ازاینرو، «منزلت سیاسی»اش فروکاهیده خواهد شد. تصوّر وی، درست بود؛ در «منطقِ محاسبۀ سیاسیکارانه و عملگرایانه»، نباید موضعی را برگرفت که سرمایۀ اجتماعی به خطر افکند و اعتبار و مکانتِ فرد، گزند ببیند. امّا در «منطق محاسبۀ معنوی و اخلاقی»، باید «حقیقت» را بر «منفعت» ترجیح داد و «رضای مردم» را بر «رضای خدا»، حاکم نکرد و بهجای «منافع شخصی»، «مصالحِ جمعی» را برگرفت. چنین بود که رهبر انقلاب در سخنرانی اخیر خویش، در لفافه از «تعارض منافع» سخن گفت و به مجلسیان هشدار داد که در این «موقعیّت» قرار گرفتهاند و باید برای حقّ و صلاح، از «آبرو و اعتبارِ اجتماعیِ» خویش درگذرند. امّا جریان غالب در مجلس - یا همان شبهاصولگرایان محافظهکار و قدرتگُزین – در این «ابتلای معنوی» و «امتحان اخلاقی»، شکست خوردند و برای «فرار از موقعیّتِ تعارضِ منافع»، حربۀ ارجاعِ طرح به شواری عالی فضای مجازی را تدارک دیدند. قالیباف نیز که گویا از تعارض درونیاش رنج میبُرد، یعنی نه میتوانست «صدای حسینبنعلی» را بشنود و به کربلا نرود و نه میتوانست از «دنیای اعتباریِ خویش» درگذرد، از مسیر قافلۀ حسین فاصله گرفت؛ غافل از اینکه از صدای شنیدهشده گریخته و باید در انتظارِ «عقوبتِ ترکِ فعل» باشد.
4⃣قالیباف از «موضع حقّ» گریخت و جانب «خویش» را گرفت. گمان کرد که به واسطۀ دفاع از مدیریّتِ فضای مجازی، «هزینۀ اجتماعی» برای خویش میسازد؛ حالآنکه آنچه در حاشیۀ «یک اتّفاق کوچک» رخ داد، داشتهها و اندوختههایش را بر باد داد و «منزلت اجتماعی»اش را سوزاند. او به عاملِ حسن روحانی، نامهنگاری کرد و طرح مدیریّت فضای مجازی را ناکام نهاد. جفای بزرگ، روا داشت، امّا ناگاه، صاعقۀ عقوبت بر سر او فرود آمد و با همان دستبهگریبان شد که از آن میگریخت. حال باید با خودش اندیشه کند که آبرو دادن برای «مدیریّت فضای مجازی» – که خواستۀ ولیّ حکیم بود – درخور بود، یا هزینهشدن برای «چمدانهای کالاهای ترکیهای»؟! بهای وجودیِ او، کدام یک بود؟! آری، کسیکه فدای «حقّ» نشود، گداختۀ «باطل» خواهد شد. بد کرد و بد دید. این است سرنوشت بازیِ سیاسیکارانه با «مصالحِ عالیِ انقلاب و جامعه». و مگر پیش از او، سرنوشت حسن روحانی و علی لاریجانی را ندیدیم که چگونه به خاکِ سوختۀ ناکامی نشستند و حیات سیاسیشان پایان یافت؟! و پیش از آنها نیز کسان دیگر
5⃣دریغ که قالیباف در طول سالهای گذشته، اغلب، اسیر توصیههای خاماندیشانه و عملگرایانۀ اطرافیان و مشاورانش بوده و هر اندازه نیز که طعم شکست را چشیده، باز به خویش نیامده و از این بیراهه، بازنگشته است. آنان، او را در این دام اندختند. کاش مشاورانِ دامساز و ندانمکارش را مرخص کند و با خدای خویش، به خلوت بپردازد که آیا این رویّه و منطق، کارساز بوده و محبّتِ وی را در دل و جان مردم افکنده است؟! آیا حاجقاسم نیز که با اتهامِ «ترجیحِ سوریه و عراق و لبنان و ... بر ایران» و «برداشتن از سفرۀ معیشت مردم به نفع فتوحات منطقهای خویش» مواجه بود و طعنهها و ملامتها شنید، چنین مسیری در پیش گرفت، یا به واسطۀ «استقامت بر حقّ» و «صبر در برابر ابتلائات»، حتّی در همین دنیا نیز اعتبار و منزلت و قداست یافت؟
افسران
⁉️ تکفیری ها یا روباه پیر؟ ❌ دقیقاً ۷ روز قبل از جنایت شنیع شهادت دانش آموزان افغان، «آنتونی کردزمن
⭕افغانستان در خون...
🔴از صبح امروز تا حال چهار انفجار در افغانستان رخ داده است!
۱.انفجار در ولسوالی خوګیانی ننگرهار
۲.انفجار در خوشحال خان کابل
۳.انفجار در شهر مزار شریف داخل مسجد
۴.انفجار در کندز
اخیراً انگلستان صدها میلیون دلار به ژنرال دوستم فراری از افغانستان برای احیاء داعش کمک مالی کرده است.
▪️بخش هایی از نقشه ایران که با توافقنامه های مختلف از آن جدا شدند!
حکام معتقد بودن با این کار سایه جنگ از کشور برداشته میشه:)
@Ashooraeian
🔴 المیرا شریفی ممنوع الکار شد!
المیرا شریفی گوینده اخبار شبکهخبر به دلیل توئیت در مورد اتفاقاتی که برای بانوان در جریان بازی تیمملی ایران مقابل لبنان در انتخابی جامجهانی ۲۰۲۲ قطر افتاد ممنوعالکار شد!/محمدزارعی - خبرنگار حوزه ورزش
🇧🇪📛 دستهای شکلاتپیچ و اشتهای سیریناپذیر بلژیکیها
🔻 یکی از قدیمیترین و محبوبترین برندهای شکلاتِ بلژیک، شکلاتی بهشکل «یک دست تا مچ» هست که شاید برگرفته از یک افسانه باشد اما یادآور جنایت پادشاه #بلژیک علیه مردم #کنگو است؛ مردمی که اگر بهاندازهی کافی کار نمیکردند، دستهایشان بریده میشد.
🔴 علامتی که باید مایهی شرمساری تاریخی بلژیک باشد، امروز برند محبوب بلژیکی است!
❗️سربازان بلژیکی که مأمور بهکارگیری کنگوییها بودند، دستور داشتند بهازای هر تیری که به کنگوییهای سرکش شلیک میکنند، یک مچ دست راست به مافوقهایشان تحویل بدهند. البته اگر هم در حسابوکتاب گلولهها و دستها اشکالی پیش میآمد، سربازها همیشه میتوانستند دست چند نفر دیگر را قطع کنند تا بهازای هر گلوله، یک دست وجود داشته باشد؛ که این کار را هم میکردند.
‼️ علاوه بر این، اگر یک کنگویی یک روز نمیتوانست بهاندازهی وظیفهاش کار کند، دست خودش یا فرزندش را قطع میکردند و برای اثبات اِعمال قانون به مقامات بلژیکی میدادند. (منبع: کانال جنایت های غرب)
#جنایات غرب