16.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️آیا وجود گشت ارشاد لازم و ضروریست؟
و آیا تاکنون مفید بوده
#ببینید استاد رحیم پورازغدی پاسخ میدهد
@Afsaran_ir
17.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️چالههایی که دولت روحانی ایجاد کرده و نحوهی پر کردن آن توسط دولت آقای رئیسی
🎥گزیدهای از گفتگوی استاد #رائفی_پور با مرکز مطالعات ایرانی آنکارا
@Afsaran_ir
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ کودکان کانادایی چطور قتل عام شدند؟
جالبه به زور خواستند فرهنگشان را به ذهن بومیان تزریق کنند و امروز هم کمی نایس تر با تجاوز فکری و رسانهای سراسر دروغ اهدافشان را پیش میبرند
کسی نیست به اینها بگوید؛ لا اکراه فی الدین؟!😊
@Afsaran_ir
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️آدم نمیدونه با دیدن این صحنه گریه کنه یا بخنده...
چه بسیار کودکانی که نیازمند سرپناه و محبت هستند...این جماعت فقط دم از انسان دوستی میزنند
@Afsaran_ir
11.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥واکسن برکت چگونه ساخته میشود و چه زمانی به مراکز واکسیناسیون می رسد؟
@Afsaran_ir
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ جهانگیری از روحانی غلط گرفت😄😄
🔺اشکال نداره دیگه آخراشه...
#اختصاصی_افسران
@Afsaran_ir
🔴 سرمایهگذاری در زیرساختها را تعطیل کردند چون صرفه اقتصادی نداشت!؟
✍️ #سیدیاسر_جبرائیلی
🔹 یکی از استدلالهای بیپایهای که در رابطه با عدم توسعه کافی ظرفیت نیروگاهی کشور در سالهای اخیر ارائه میشود، این است که قیمت تمام شده برق، حدود دو برابر قیمت فروش به مشتری است و همین امر موجب بیمیلی سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری در این حوزه شده است. اگر قیمت برق افزایش یابد، تمایل به سرمایهگذاری در این بخش نیز افزایش یافته و مسئله حل خواهد شد.
🔸 نخستین سوالی که از صاحبان این استدلال باید پرسید این است که آیا همین فرمول را نمیتوان درباره سایر حوزههای زیرساختی نظیر آب و راه و راهآهن و... مطرح کرد؟ آیا این استدلال که فیالمثل قیمت تمام شده آب در هر متر مکعب 2500 تومان تمام میشود و از مردم 700 تومان اخذ میشود، توجیه مناسبی برای توقف سرمایهگذاری دولت از منابع عمومی برای آبرسانی به مردم است؟
✅ نئولیبرالهای وطنی- با ریش و بدون ریش- رسما در حال القای این گزاره هستند که یارانه آب و برق و جاده و راهآهن و... حذف شود، حوزه زیرساخت "قابل سرمایهگذاری"(Investible) شود و بخش خصوصی بتواند مثلا برق را با قیمت تمامشده بعلاوه سود به مردم بفروشد. این آقایان در پرچمداری نئولیبرالیسم از نهادهای نئولیبرال همچون IMF نیز پیشی گرفتهاند. چه، صندوق بینالمللی پول نیز که پرچمدار بحث PPP است، ریسکزدایی از سرمایهگذاری در حوزه زیرساخت را به دولتها تجویز میکند. یعنی به دلیل اینکه ممکن است کالای زیرساختی تولید شده به دلیل گرانی توسط مردم خریداری نشود، تجویز IMF این است که دولتها بازگشت اصل و سود سرمایه بخش خصوصی را تضمین کنند.
🔹 در سیاستهای کلی اصل 44 نیز اگر به بخش خصوصی مجوز سرمایهگذاری در برخی حوزههای زیرساختی داده شده، به معنی این نیست که اگر بخش خصوصی تمایلی به سرمایهگذاری در این حوزه نداشت، دولت دیگر مسئولیتی در این حوزه ندارد. رهبر انقلاب بارها فرمودهاند که در حوزههایی که بخش خصوصی به هر دلیلی توان و امکان سرمایهگذاری را ندارد، وظیفه دولت است که سرمایهگذاری کند.
🔸 جالب توجه است که حتی در کشورهای صنعتی نیز پرداخت یارانه به حوزههای زیرساختی ازجمله انرژی متوقف نشده است. در کتاب دولت و بازار بحث کردهام که در ژاپن، راهآهن را خصوصی کردند، اما این راهآهن خصوصیسازی شده، برای سرپا ماندن، از دولت یارانه میگرفت. یا در آرژانتین، خط آهن ملی خصوصی شد و با قطع حمایت دولت، به دلیل مقرون بهصرفه نبودن، متروکه شد.در اروپا در سال 2018 بیش از 159 میلیارد یورو یارانه به بخش انرژی داده شده است.
✅ با حوزه زیرساخت نمیتوان از این شوخیها کرد. البته شایان ذکر است که نئولیبرالهای وطنی آنجا که میخواهند یک سیاست استعماری و تجویزی غرب را در این کشور پیاده کنند و این تجویزها به منافع شخصی و خانوادگیشان هم گره خورده است، به سرمایهگذاری در حوزه زیرساخت هم یارانههای کلان میدهند. برای نمونه، پس از اینکه کاهش انتشار گازهای گلخانهای متعاقب توافق پاریس در دستور کار وزارت نیرو قرار گرفت، این وزارتخانه با تولیدکنندگان برق خورشیدی قرارداد خرید تضمینی 20 ساله منعقد کرد و هفت-هشت برابر قیمتی که برق را به مشتری میفروشد، در حال خرید برق از این تولیدکنندگان خصوصی است. چرا در این مورد، قیمت پایین برق عامل بیمیلی سرمایهگذاران نشده و دولت اتفاقا با پرداخت از بودجه عمومی، سرمایهگذاری را برای سرمایهگذاران جذاب کرده است، اما نوبت به توسعه نیروگاههای خصوصی که میرسد، شکاف قیمت مقصر عدم سرمایهگذاری میشود؟
🔹 چرا برای آقای سیدمهدی محقق داماد، داماد وزیر محترم نیرو جناب آقای اردکانیان مقرون به صرفه بوده است که شعبهای از شرکت KPV اتریش را در ایران تاسیس کرده (شرکت کی پی وی مهرآباد) و در حوزه تولید برق خورشیدی سرمایهگذاری کند، پنل بکار و برق(پول) درو کند، اما از این مشوقهای قیمتی و تضمینهای 20ساله در حوزه نیروگاههای فسیلی خبری نبوده است؟
💢 این الگو، الگویی آشناست که استعمار، منافع کلان خود را به خردهمنافع جادهصافکنهایی از ساکنان سرزمینهای مستعمره گره بزند.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
9.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 معاهده پاریس، هسته ای و #قطعی_برق، با تحلیل ایمان اکبرآبادی
♨️ معاهده ننگینی که ما را تا سه دهه دیگر، برای تامین برق، محتاج غرب میکند...
اگر به صنعت هستهای نپردازیم.
@Afsaran_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 #افشاگری ابرهیم خوشگفتار، معاون رئیس سندیکای تولید برق ایران، از کارشکنی و بیتوجهی #وزارت_نیرو
⭕️ از مشکلات اصلی که برای دولت بعد تراشید شده همین مسئله برق میباشد!
@Afsaran_ir
بنیاد توسعه علم و فناوری خوارزمی با همکاری پژوهشکده سیاستگذاری و تحلیل راهبردی آیندگان برگزار می نمایند:
❇️ سلسله نشست های " *گرای اجتماعی ایران* "
🔰 نشست پنجم: *کسب و کارهای اجتماعی در ایران* (ادامه نشست جلسه قبل)
🧑🏫 دکتر روح الله حمیدی مطلق
پژوهشگر نوآوری اجتماعی در پژوهشکده سیاستگذاری دانشگاه شریف
🧑🏫 دکتر محمد مهدی معماریانی
رییس هیئت مدیره مؤسسه غیر انتفاعی مانیز
🧑🏫 دبیر نشست: دکتر امیر عسگری
مدیرعامل بنیاد توسعه علم و فناوری خوارزمی
🗓️ پنج شنبه 17 تیر ماه 1400
⏰ساعت 19
✅ لینک مستقیم ورود به نشست
https://b2n.ir/f14581
💠 وبسایت بنیاد توسعه علم و فناوری خوارزمی
🌐 http://khwarizmi-foundation.com