eitaa logo
✔️احکام شرعی🗒️🇵🇸
336 دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
832 ویدیو
19 فایل
┄┅═✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼═┅┄ #نشـراحکام #احکام_شرعی‌👇: #پرســش #پاسخ👇 🕋↶【بہ ما بپیوندید:】↷🕋 🆔@Ahkameshariy
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 وصیت به اهدای اعضا بعداز مرگ؟✍ 💬سؤال: علاقمند هستم اعضای خود را هدیه کرده و از بدن من بعد از مردنم استفاده شود و تمایل خود را هم به اطلاع مسئولین رسانده‌ام. آنان نیز از من خواسته‌اند که آن را در وصیتنامه‌ی خود نوشته و ورثه را هم از خواست خود آگاه کنم، آیا چنین حقّی را دارم؟ ✅ پاسخ: 🔹 استفاده از اعضای میّت برای پیوند به بدن شخص دیگر برای نجات جان او یا درمان بیماری وی اشکال ندارد و وصیّت به این مطالب هم مانعی ندارد، مگر در اعضایی که برداشتن آن‌ها از بدن میّت، موجب صدق عنوان مثله باشد و یا عرفاً هتک حرمت میّت محسوب شود. 📚 پی‌نوشت: بخش استفتائات پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر آیت‌الله خامنه‌ای. ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
💠 بدهی میت و ادای آن پرسش : آیا بدهی میّت، حق‌الناس بوده و پرداخت آن از مال او، بر ورثه‌اش واجب است؟ ✅ پاسخ : بدهی میت جزو حق الناس بوده و بر ورثه واجب است تا آن را از مال میّت به طلبکار او بپردازند، و تا آن را پرداخت نکنند حق تصرّف در مال میت را ندارند. 🏷 پی‌نوشت: بخش استفتائات پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
💠 شک در تعداد تسبیحات اربعه 💬 کسی که می‌داند تسبیحات اربعه را گفته، ولی تعداد آن را نمی‌داند، چیزی بر او واجب نیست ولی تا به رکوع نرفته می‌تواند بنا را بر کمتر گذاشته و آن را تکرار کند تا یقین کند که سه مرتبه گفته است. مثلاً شک دارد دو مرتبه گفته یا سه مرتبه، بنا را بر دو مرتبه بگذارد. 🔸 در رکعت سوم و چهارم نمازها گفتن یک بار «سبحان الله و الحمدلله و لااله الاالله و الله اکبر» کافی است؛ هرچند احتیاط مستحب آن است که سه مرتبه گفته شود. 📚 پی‌نوشت: رساله نماز و روزه آیت‌الله خامنه‌ای، مسأله 185 ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓متن پیام: میخواستم بدونم تو خونه ای که سگ نگه داری میشه، میشه نماز خوند؟ چاره ای هم ندارم نمیتونم سگ بیرون کنم؛ تکلیف شرعی من چیه؟ ؟ 🐶 ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
💠احکام قربانی ؛ در مورد قربانی توجه به چند نکته لازم است: 1 . قربانی تنها براي حاجيانی که در حال انجام مناسک حج هستند و همچنين براي کساني که نذر قربانی دارند واجب است و بر ديگران واجب نيست؛ گرچه مستحب است. 2. در قربانی مستحب، عدم نقص، سن و جنس خاصی لازم نيست؛ البته کمتر از گوسفند و بز حکم قربانی را ندارد. همچنين چند نفر مي توانند با هم شريک شوند و يک حيوان قربانی کنند. 3. ثواب اين کار را مي توانند به مردگان و زندگان هديه کنند. 4. شايسته است بخشی از گوشت قربانی را به نيازمندان بدهند. ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
💠مواردی که اجازه پدر یا جد‌ پدری برای ازدواج دختر شرط نیست: 💬اگر پدر و جد پدری غايب باشند، به طوری كه نشود از آنان اذن گرفت و دختر هم احتياج به شوهر كردن داشته باشد لازم نيست از پدر و جد پدری اجازه بگيرند و نيز اگر دختر باكره باشد در صورتی كه بكارتش به واسطه شوهر كردن از بين رفته باشد، اجازه پدر و جد لازم نيست. ولی اگر به واسطه وطی به شبهه يا از زنا از بين رفته باشد، احتياط مستحب آن است كه اجازه بگيرند. 📚 پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری. ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
💠 اقتدا در حال رکوع 💬 سوال: آیا می توان هنگامی که امام جماعت برای رکوع خم شده ولی هنوز به رکوع نرسیده است، اقتدا کرد؟ ✅ پاسخ: در رکعت اول و دوم اشکال ندارد ولی در رکعت سوم و چهارم، اگر بداند با خواندن حمد به رکوع امام نمی رسد، برای اقتدا و جماعت احتیاط این است صبر نماید تا امام جماعت به طور کامل در حالت رکوع قرار گیرد آن گاه اقتدا کند. 📚 بخش استفتائات پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری. ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
15.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠احکام ازدواج دو جنسیتی ها (ترنس ها) 💬حکم ازدواج با کسی که دو جنسه است، چیست؟ 🔻دو جنسه به چه کسی گفته می شود؟ 🔻آیا بعد از عمل تغییر جنسیت ازدواج با این افراد امکان پذیر است؟ ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
‼️طرح یکپارچه فروش خودرو، حرام و خلاف شرع است 🔹اخیراً دفتر استفتائات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پاسخ به این سؤال که «آیا قرارداد پیش‌فروش کالا که در آن مشخصات و زمان تحویل کالا معلوم ولی قیمت کالا نامعلوم و بسته به قیمت زمان تحویل کالا باشد، از نظر شرع مقدس صحیح است؟» پاسخ دادند: ✍«صحیح نمی‌باشد و بیع محقق نمی‌شود.» 🔹آیت‌الله سیستانی نیز در پاسخ به این سؤال شرعی گفته‌اند: "معامله باطل است." 👆منبع: روزنامه جوان سه‌شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
👌توضیحات دفتر استفتائات رهبر انقلاب؛ تکذیب استفتاء با موضوع حرام و خلاف شرع بودن طرح یکپارچه فروش خودرو 🔸در روزهای اخیر برخی رسانه‌ها با استناد به یک استفتاء از دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی، با برداشتی نادرست و غیرفقهی از این استفتاء، آن را به سامانه یکپارچه فروش خودرو که توسط وزارت صمت ارائه شده، ربط داده و از حرام و خلاف شرع بودن این سامانه خبر داده‌اند. 🔸استفتای مورد استناد در این مطالب، اینچنین است:‌ سوال: آیا قرارداد پیش‌فروش کالا که در آن مشخصات و زمان تحویل کالا معلوم ولی قیمت کالا نامعلوم و بسته به قیمت زمان تحویل کالا باشد، از نظر شرع مقدس صحیح است؟ 🔸پاسخ: صحیح نمی‌باشد و بیع محقق نمی‌شود. در همین زمینه بر اساس توضیحات دفتر استفتائات رهبر انقلاب، در برداشت رسانه‌ای از این استفتا، دو اشتباه رخ داده است: 🔸یک- نسبت دادن یک استفتای کلی و پاسخ آن به موضوع خاص فروش خودرو و سامانه یکپارچه وزارت صمت، محل اشکال است و خوانندگان را به اشتباه می‌اندازد که گویا رهبر معظم انقلاب اسلامی، فتوا به حرام بودن چنین سامانه‌ای داده‌اند. ضمن اینکه اصل استفتاء نیز مربوط به سال ۱۳۹۱ است. 🔸دو- در استفتای مذکور بحث حرام و خلاف شرع بودن شرایط موصوف در سؤال، مطرح نبوده و عین پاسخ این است: (صحیح نمی‌باشد و بیع محقق نمی‌شود). 🔹از لحاظ فقهی، صحیح نبودن یک قرارداد یا بیع، به معنای حرام و خلاف شرع بودن آن نیست و حائز شرایط خاص خود است که طبق شرع مقدس، با شرایط مختلفی همچون مصالحه و رضایت طرفین معامله، قابل رفع است. بنابراین، نویسندگان گزارش‌های رسانه‌ای مذکور به علت عدم احاطه به مباحث فقهی، دچار این اشتباه شده‌اند. ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
🛑 تکذیب حرام و خلاف شرع بودن طرح یکپارچه فروش خودرو! 💥دفتر استفتائات مقام معظم رهبری: 🔹در روزهای اخیر برخی رسانه‌ها با استناد به یک استفتاء از دفتر مقام معظم رهبری، با برداشتی نادرست و غیرفقهی از این استفتاء، آن را به سامانه یکپارچه فروش خودرو که توسط وزارت صمت ارائه شده، ربط داده و از حرام و خلاف شرع بودن این سامانه خبر داده‌اند. 🔹از لحاظ فقهی، صحیح نبودن یک قرارداد یا بیع، به معنای حرام و خلاف شرع بودن آن نیست و حائز شرایط خاص خود است که طبق شرع مقدس، با شرایط مختلفی همچون مصالحه و رضایت طرفین معامله، قابل رفع است. 🔹بنابراین، نویسندگان گزارش‌های رسانه‌ای مذکور به علت عدم احاطه به مباحث فقهی، دچار این اشتباه شده‌اند. ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟