8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ تجزیه و تحلیل CT اسکن در نسخه جدید جمینای:
❇ نسخه جدید هوش مصنوعی جمینای موسوم به Gemini 2.0 AI با استفاده از الگوریتم های پیشرفته ای که الگوها و ناهنجاری های مرتبط با پانکراتیت را شناسایی می کند، میتواند تصاویر سی تی اسکن را تجزیه و تحلیل کند.
این روش از تکنیک های یادگیری عمیق استفاده می کند که بر روی مجموعه داده های گسترده ای از تصاویر پزشکی آموزش دیده اند و به آن امکان می دهد ویژگی های خاصی مانند التهاب یا تجمع مایع در اطراف پانکراس را تشخیص دهد.
این مدل هنوز در نسخه رایگان در دسترس نیست.اما میتوانید از طریق گوگل استودیو(لینک زیر) آنرا تست کنید:
https://ai.google.dev/aistudio
@AiFuture
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ هوش مصنوعی گوگل Whisk معرفی شد؛ تولید تصویر بدون نیاز به دستور متنی
❇ گوگل هوش مصنوعی جدیدی به نام Whisk را معرفی کرده که میتواند بدون نیاز به دستور متنی کاربران تصویر تولید کند. این ابزار برای تولید تصویر میتواند از سایر تصاویری که کاربران ارائه دادهاند، ایده بگیرد. مهمترین تفاوت Whisk با رقبا این است که کاربران میتوانند تصاویری مشابه آن چیزی را که میخواهند، به Whisk بدهند و این سرویس نیز شبیهترین تصویر به آن را تولید میکند.
🔸البته کاربران درصورت تمایل همچنان میتوانند از روش سنتی دستور متنی استفاده کنند و در پایان نیز اگر به جزئیات بیشتری در تصویر نیاز داشتند، از طریق نوشتن پرامپت متنی ،ویرایش های لازم را روی تصویر ایجاد کنند.
🔸گوگل میگوید این سرویس ممکن است در دنبالکردن دستورات کاربران خطاهایی داشته باشد؛ به همین دلیل کاربران اجازه ویرایش پرامپتها را دارند.
🔸این ابزار فعلا برای ip های آمریکا از طریق لینک زیر در دسترس است:
https://labs.google/fx/fa/tools/whisk
@AiFuture
✅ #کتاب "تسلط بر دستورات CHATGPT: راهنمای کامل برای تسلط بر دستورهای موثر راهنمای کامل مبتدی تا پیشرفته" منتشر شد.
CHATGPT PROMPTS MASTERING
A Complete Guide to Mastering Effective Prompts
A Complete Beginner to Advanced Guide
#هوش_مصنوعی
@AiFuture
ChatGPT-Prompts-Mastering.pdf
775.5K
✅ دانلود متن کامل #کتاب "تسلط بر دستورات CHATGPT
CHATGPT PROMPTS MASTERING
A Complete Guide to Mastering Effective Prompts
A Complete Beginner to Advanced Guide
#هوش_مصنوعی
@AiFuture
هدایت شده از دانشگاه جامع امام حسین (ع)
✅ سمینار #بین_المللی "زیست بوم رباتیک (عصبی، نرم، توسعه و شناختی)" برگزار شد.
❇️ به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع امام حسین(ع)، در راستای سلسله سمینارهای تخصصی پیش از "همایش بین المللی هوش مصنوعی و تمدن آینده"، سمینار بین المللی "زیست بوم رباتیک (عصبی، نرم، توسعه و شناختی)" با سخنرانی آقای لانگ لیپین، دبیرکل انجمن صنعت هوش مصنوعی شنزن کشور چین برگزار شد. در ابتدای این سمینار، دکتر حسین صابری؛ رئیس دانشکده و پژوهشکده هوش مصنوعی و علوم شناختی دانشگاه جامع امام حسین (ع) به بیان محورهای سمینار پرداخت.
در ادامه دبیر انجمن صنعت هوش مصنوعی شنزن چین به بیان تاریخچه ای از شکل گیری علم رباتیکز و هوش مصنوعی پرداخت و گفت: بسیاری از رباتهایی که می شناسیم از هوش انسانی برخوردار نیستند، بسیاری از رباتهای صنعتی تنها قادرند مجموعهای از حرکات تکراری و برنامهریزی شده را انجام دهند و حرکات تکراری نیازی به هوش مصنوعی ندارند. عملکرد رباتهای غیر هوشمند محدود است و برای انجام وظایف پیچیدهتر اغلب به الگوریتمهای هوش مصنوعی نیاز داریم.
در حوزه رباتهای هوشمند، رباتهای فیزیکی نشان از یک مرحله جدید از توسعه رباتهای هوشمند دارند. ربات هوشمند فیزیکی به معنای یک ربات فیزیکی در دنیای واقعی است. مشابه انسانها یا حیوانات که نیاز به بدنی دارند تا جهان را درک کنند، کاوش کنند و از طریق تعامل با محیط بر آن تاثیر بگذارند.
آقای لانگ ضمن بیان کاربردهای رات های هوشمند در بخش های مختلف صنعتی، کشاورزی، پزشکی و غیره گفت: کاربرد گسترده هوش مصنوعی در فناوری رباتیک باعث خواهد شد سیستمهای رباتیک خودمختارتر و هوشمندتر شوند. این رباتها قادر خواهند بود بهطور کامل از تفکر خلاقانه انسان، تواناییهای تصمیمگیری، و دیگر قابلیتها در تعاملات پیچیده انسان و ماشین بهرهبرداری کنند. این پیشرفتها صنایع پیشرو را قادر میسازد تا از شیوههای جدیدی در کار استفاده کنند و ساختار عملیات کسبوکار را تغییر دهند. اتوماسیون مبتنی بر هوش مصنوعی در حوزه بهداشت و درمان تحولی چشمگیر ایجاد خواهد کرد.
🌐 لینک متن کامل سخنرانی دبیر انجمن صنعت هوش مصنوعی شنزن چین
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
▫️دانشگاه جامع امام حسین (ع)
🌐 https://Www.ihu.ac.ir
▫️پیامرسان ایتا، بله و روبیکا:
🆔 @ihu_ac_ir
✅ دانشمندان مادهای جدید ابداع کردند که میتواند افراد را «نامرئی» کند.
❇ دانشمندان چینی موفق به توسعه مادهای شدهاند که میتواند رنگ خود را با محیط اطراف تطبیق دهد و به نوعی “نامرئی” شود. این ماده از فرآیندی به نام خودتطبیقی فوتوکرومیک (SAP) استفاده میکند که مانند سلولهای پوست آفتابپرست عمل میکند. این پیشرفت میتواند به توسعه پوشاکی منجر شود که افراد را به طور مؤثر نامرئی کند. این ماده پتانسیل بالایی برای استفاده در سیستمهای استتار، پوششهای هوشمند و فناوریهای ضدجعل دارد.
دکتر وانگ دونگشنگ، محقق اصلی این مطالعه، در این باره گفت: «به کارگیری این فناوری در پوشاک میتواند فرد را به طور مؤثر 'نامرئی' کند.»
دانشمندان امیدوارند در تحقیقات آینده، محدوده رنگی این مواد را به رنگهای بنفش و آبی که در نسخه فعلی قابل دستیابی نیستند، گسترش دهند.
دکتر وانگ در این خصوص گفت: «با اضافه کردن مولکولهای فوتوکرومیک بیشتر یا تنظیم ترکیب مواد، میتوانیم تغییرات رنگی دقیقتر و سرعت تغییر بالاتری را به دست آوریم.»
به اعتقاد محققان، این پیشرفت میتواند آینده استتار و فناوریهای مرتبط را به شکل چشمگیری تغییر دهد.
@AiFuture
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ربات آرایشگر ایلان ماسک
@AiFuture
🚨| هوشمصنوعی به ترتیب آینده کدوم شغلها رو تحت تاثیر قرار میده😶🌫️🫢⁉️
🚧| در ابتدا مشاغلی مثل روزنامهنگاران، نویسندگان و طـراحان تحـت تأثیر قرار خواهد گرفت. اینها همه مشاغلی هسـتن که میتونن بدون مشـکل توسـط یک مـدل زبـان بزرگ (LLM) انجام بشن!
🛑| سپس حرفههای تخصصی مثل پزشکان (مدلهای هوش مصنوعی در حال حاضر میتونن سیتی اسکن رو بهتر از رادیولوژیستها ارزیابی کنند!)،
🛑| وکــلا ( اخیرا Grok-3 با قابلیت حقوقی اعلام شده).
🛑| و مـهنـدسان نــرم افــزار (اگـر چــه Devin هنوز مشکلات عمدهای داره، اما درحال حاضر بهعنوان یک مهندس نرمافزار مبتدی معرفی شده) تحت تأثیر قرار میگیرن!
🚧| آخرین کسانی که احتمالا دیرتر تحت تاثیر قرار میگیرن، کارگران صنایع دستی هستن، چون رباتها هنوز نیاز به اصلاح فراوان دارن❗
نظر شما چیه دوستان؟؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👾|| تبدیل 'متن به ویدیو': با کـیفیت HD,
رایـ🔥ـگان, مـــثل آب خـــوردن♡🫰🏼
💡کار با این ابـزار بسيار سادهست. فقط کافیه
دســتور مورد نظرتون رو وارد کــنید، حــدود ۲
دقیــقه صــبر کـــنید، تا ویـدیـوی شــما توســط
هـوش مصـنوعی آماده بشه✅
🌐| آدرس سایت: pixverse.ai
💾| این پستُ همین الان ذخـیره که بعدا گُمِش
نکنی😉
💡اگه میخوای کار کردن با هــوش مصنوعی
رو یاد بگیری و یه تحــ💣ــول بزرگ توی کار
و حرفهات ایجاد کنی کافیه بهمون پیام بدی↓
#هوش_مصنوعی
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی پای هوش مصنوعی به تبلیغات شرکتهای بزرگ دنیا, مثلِ Volvo باز میشه❤️🔥🆒
ریک دکارد با استفاده از هوش مصنوعی نسل ۳ شركت Runway، یک #تبلیغ ولوو ساخت. کل فرآیند توليد، از جمله تولید کلیپها، ویرایش و طراحی صدا، در کمتر از 24 ساعت تکمیل شده😮در نهایت برای جزئیاتی مانند لـوگوها و پــلاکها، فقــط به روتـوش جــزئی در After Effects نیاز بود.
بهطور معمول، ساخت چنین تبلیغی نیاز به:✓تیمی از متخصصان،✓بودجهای هـنگفت و✓زمان قابل توجهی دارد. با این حال، دکارد با استفاده از هـوش مصـنوعی
آن را ظرف 24 ساعت انجام داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ تقلید چهره توسط هوش مصنوعی
🔰ابزارهای هوش مصنوعی از این پس قادرند تمامی حالات چهره واقعی را در قالب یک چهره دیگر شبیه سازی کنند. چهره ارائه شده توسط هوش مصنوعی خیلی طبیعی و واقعی است.
تمامی حالات و واکنش های فرد، عینا با یک چهره دیگر نمایش داده می شود!
@AiFuture