17.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 این کلیپ فقط واسه اونایی که "عـاشــــق" امام زمان عـج نیستند‼️😭
👆👆👆👆
💥لطفا این کلیپ را با دقت ببینید❗️
💠 اگر بعد از مرگ برگردیم، اصلاح میشویم؟ 💠
✅گنهکاری که به عالم برزخ رفته و از آن عالم برگشته، آیا توبه میکند و اصلاح میشود؟
از آیات اینگونه فهمیده میشود که اصلاح نمیشود:
🔹 وَ لَوْ رُدُّوا لَعَادُوا لِمَا نُهُوا عَنْهُ وَ إِنَّهُمْ لَكَذِبُون (انعام ۲۸)
🔸اگر برگردانده شوند باز کارهایی را که نهی شدند، انجام میدهند.
🔹 كَلَّا إِنَّهَا كَلِمَةٌ هُوَ قَآِئلُهَا (مومنون ۱۰۰)
🔸ادعای آدم شدن حرفیست که آنها میگویند (ولی درواقع اصلاح نخواهند شد)
💢این ادعای اصلاح شدن که در آیه به آن اشاره شده، برای عالم برزخ و شرائط برزخی است، نه برای دنيا
و نفسی که اصلاح نشده وقتی به شرایط عادی دنیا برگردد، باز گناه میکنند.
مانند اینکه انسان در گرفتاريها بسوی خدا توجه میکند ولی وقتی مشکلش برطرف میشود خدا را فراموش میکند
در بیماریهای خطرناک و گرفتاریهای بزرگ که اميدش از همه چی قطع گرديد به سراغ خدا ميرود، توبه میکند و ناله سر ميدهد كه ای خدا به فريادم رس!
و هنگامی که شفا گرفت و خطر برطرف شد باز همان اعمال گذشته را انجام میدهد
بازگشت از برزخ هم همینطور است.
⛔️ توبه اگر فقط به خاطر عوامل بیرونی باشد و از درون انسان نباشد، تاثیری در اصلاح فرد ندارد.
@ghiamat_ir
بهشت🍀جهنم🔥برزخ 🍁قبر🍂
🌳🆔 @ghiamat_ir 🆔🌳
⭐️🌙⭐️🌙⭐️🌙⭐️🌙⭐️🌙⭐️🌙
ظرف ها و جام ها: گویا آن لیوان ها و ظرف هایی را که اهل بهشت برای آشامیدن استفاده می کنند جوریست که سرد و خوشبو می کند. قرآن می فرماید: «إن الابرار یشربون من کأس کان مزاج ها کافورا»[1]: در تفسیر المیزان می فرماید کافور یک ضرب المثلی است برای خنکی و خوشبوئی و کلمه کـأس هم به معنای ظرف آب است. بنابراین خود ظرف های آب با ماده ای سرد و خوشبو کننده مخلوط است. [2] در جای دیگر می فرماید: «یطاف علیهم بصحاف من ذهب و أکواب...»[3] غذاهای بهشتی و شراب های طهور در ظرف هائی از طلا و جام هایی طلایی گرداگرد آن ها گردش داده می شوند.»[4]
لباس ها و زینت ها:
لباسهای بهشتی بر خلاف لباس های دنیوی برای رفع سرما و گرما یا حفظ از انواع آفات و آسیب ها نیست، چرا که در آنجا همه چیز در حد اعتدال است و آفتی وجود ندارد؛ بنابراین پوشش لباس در آنجا تنها جنبه تزئین دارد و شاید به همین دلیل به جنبه تزئینی لباس ها در آیات قرآن تأکید شده است و با تعابیر مختلفی که همه حکایت از زیبایی و جذابیت لباس های بهشتی دارد، از آن ها یاد شده، در یک جا می فرماید: «... ویلبسون ثیابا خضرا من سندس واستبرق...»[5]: آن ها لباس های فاخر و زیبایی به رنگ سبز از حریر نازک و ضخیم در بر می کنند. و در تعبیر دیگر می فرماید: «... و لباسهم فیها حریر» [6]: و لباس آن ها در بهشت از حریر است.
لباسهای بهشتی بر خلاف لباس های دنیوی برای رفع سرما و گرما یا حفظ از انواع آفات و آسیب ها نیست، چرا که در آنجا همه چیز در حد اعتدال است و آفتی وجود ندارد؛ بنابراین پوشش لباس در آنجا تنها جنبه تزئین دارد
زینت های بهشتی:
در قرآن و روایات تأکید شده که مسلمانان حتی در حال عبادت، زینت های مشروع را فراموش نکنند. از آیات متعددی استفاده می شود که بهشتیان نیز خود را با انواع زینت ها تزئین می کنند و از این لذت روانی نیز بهره کافی می گیرند: « یحلّون فیها من أساور من ذهب...»[7] : در بهشت با دستبندهایی از طلا آراسته شده اند.
بهشت
همسران بهشتی:
از مهم ترین اسباب آرامش خیال و انس و نشاط در زندگی، داشتن همسری مناسب و از هر نظر صاحب کمالات است که در آیات مختلفی روی این مساله تأکید کرده می فرماید: «... و لهم فیها ازواج مطهرة...» [8]: بهشتیان در آنجا همسرانی پاک و پاکیزه دارند. در چندین آیه از همسران بهشتی به «حورالعین» تعبیر شده است: «... و زوجنهم بحور عین»[9] : ما به آن ها از حورالعین تزویج می کنیم.
خادمان و ساقیان:
در آیات قرآن مجید از خادمان بهشتی به غلمان و ولدان تعبیر شده و می فرماید: «و یطوف علیهم غلمان لهم کانهم لولو مکنون»[10]: بر گرداگرد آن ها نوجوانانی برای خدمت به آنان در گردش اند که هم چون مروارید در صدف اند «یطوف علیهم ولدان مخلدون بأکواب و أباریق و کأس من معین»[11]: پیوسته در اطراف آن ها نوجوانانی- که در طراوت و شکوه، جاودانی اند- با قدح ها و کوزه ها و جام هایی از نهرهای جاری بهشتی می گردند.
از مهم ترین اسباب آرامش خیال و انس و نشاط در زندگی، داشتن همسری مناسب و از هر نظر صاحب کمالات است که در آیات مختلفی روی این مساله تأکید کرده می فرماید: «... و لهم فیها ازواج مطهرة...»: بهشتیان در آنجاهمسرانی پاک و پاکیزه دارند
نعمت هایی که به تصور نمی گنجد:
در بهشت آنچه از مواهب رنگارنگ و گوناگون مادی و معنوی بخواهید، در اختیار شما قرار می گیرد. «و فیها ما تشتهیه الانفس و تلذ الاعین» [12]: در بهشت آنچه دل می خواهد و چشم از آن لذت می برد موجود است. [13]
چکیده :
در روز قیامت مواهب و نعمات مختلفی از جمله مواهب و نعمات مادی و جسمانی از سوی حق تعالی به بشر اعطا می گردد. از جمله این مواهب به ظرف ها و جام هایی که بهشتیان در آن ها از غذاها و شراب های طهور بهشتی تناول می کنند و هم چنین به نوع لباس و زینت هایی که از آن ها استفاده می کنند و خادمان و ساقیانی که در خدمت آن ها هستند و همسران بهشتی است که خداوند در آیات مختلفی از قرآن مجید یاد کرده است.
⭐️🌙⭐️🌙⭐️🌙⭐️🌙⭐️🌙⭐️🌙
بهشت🍀جهنم🔥برزخ 🍁قبر🍂
🌳🆔 @ghiamat_ir 🆔🌳
4_721038705925554549.mp3
3.41M
🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶
🔹سخنرانی مرحوم شیخ احمد کافی
موضوع : آزار و اذیت مومن و چهره او د قیامت
@ghiamat_ir
✔ کانال بهشت و جهنم
💠وادی برهوت کجاست؟💠
✅همانطور که ارواح مؤمنین به وادیالسلام برده میشود ارواح کفار به وادی برهوت که سرزمینی در یمن است برده میشود.
🔳علامه طهرانی در معادشناسی چنین میگوید:
برهوت نام چاهی است در سرزمين حَضْرَمَوت كه در جنوب يمن است؛
در آن چاه، مارهای سياه، عقربها، جغدها و حيوانات وحشی آنقدر فراوانند كه كسی قدرت عبور ندارد و گرمای سوزانی دارد كه دقيقهای از آن قابل تحمّل نيست.
📕معادشناسی، ج۳، ص ۲۷۱
🔳رسول خدا ص میفرمایند:
بهترين آبهاي روي زمين آب زمزم و بدترين آبها، آب برهوت است كه در بيابان حضرموت واقع شده و ارواح كفار با بدنهايهاي مثالي خود به آنجا منتقل ميشوند
📕كافي، ج 3، ص 246، حديث 5
✅ ظاهرا مار و عقرب و حیوانات وحشی برای عالم مثال و برزخ میباشد.
@ghiamat_ir
وقتے در گنـاه،غرق میشے
شیطــان کاری باهات نداره!
امـاوقتے تلاش میکنے
تاازاسارتـش بیرون بیای،
مدام وسوسه ات میکنه
با همون نقطه ضعف هات!
☝️مراقبش باش و
خودتوبه خدا بسپار
@ghiamat_ir
📚 حکایت مرگ حضرت موسی (ع)
🍃✨جریان مرگ #حضرتموسی(ع) اینگونه بود که ایشان برای مناجات به کوه طور رفت و برگشت و در راه مصر بود.
🍃✨یک مرد باوقاری را دید که مشغول کندن قبر بود و زیبا این کار را انجام میداد.
🍃✨کار که تمام شد به موسی گفت برای یک لحظه در قبر بخواب تا ببینم اندازة شخصی که می خواهد در آن دفن شود، شده است.
🍃✨آن شخص #ملکالموت بود و همان لحظه که حضرت موسی(ع) در قبر خوابید، جانش را گرفت.
🍃✨خداوند هم در سوره مبارکه اعراف این نکته را بیان می کند که اجل شما لحظه ای به تأخیر نخواهد افتاد.
@ghiamat_ir
🔶🔶🔶🔶
🔶روزی جوانی نزد حضرت موسی (ع) آمد و گفت: ای موسی (ع) خدا را از عبادت من چه سودی می رسد؟ که چنین امر و اصرار بر عبادتش دارد؟
🔶حضرت موسی (ع) گفت: یاد دارم در نوجوانی از گوسفندان شعیب نبی چوپانی می کردم. روزی بزی از گله جداشد و ترسیدم اتفاقی برای او بیفتد.
🔶با هزار مصیبت و سختی خود را به او رساندم و بز را در آغوش گرفتم و در گوشش گفتم: ای بز، خدا داند این همه دویدن من دنبال تو و صدا کردنت برای برگشتن به سوی من، به خاطر سکه ای نقره نیست که از فروش تو در جیب من می رود.
🔶می دانی موسی از سکه ای نقره که بهای نگهداری و فروش تو است، بی نیاز است. دویدن من به دنبال تو و صدا کردنت به خاطر خطر گرگی است که تو نمی بینی و نمی شناسی و او هر لحظه اگر دور از من باشی به دنبال شکار توست.
🔶ای جوان بدان که خدا را هم از عبادت من و تو سود و زیانی نمی رسد، بلکه با عبادت می خواهد از او دور نشویم تا در دام شیطان گرفتار آییم
@ghiamat_ir
#جدا شدن_روح از بدن هنگام مرگ در کسری از ثانیه انجام میشود،
این لحظه چنان #سریع اتفاق می افتد که حتی کسی که چشمانش لحظه مرگ باز است فرصت بستن آن را پیدا نمیکند.
@ghiamat_ir