آغاز عملیات "اراده مستحکم" در غرب عراق
به گزارش رسانههای عراقی، ستاد مشترک عملیات عراق، از آغاز دومین مرحله از تعقیب تروریستهای داعش در مناطق غربی خبر داد.
این عملیات تحت عنوان "اراده مستحکم" بوده و با مشارکت نیروهای پلیس فدرال، ضد تروریسم و رزمندگان الحشدالشعبی در غرب الانبار و فرات میانی در حال انجام است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 | @Sepah_Qodds | 🇮🇷
هتک حرمت کلیسای "مقبره مقدس" توسط صهیونیستها
«عطاالله حنا» سراسقف کلیسای روم ارتدوکس در بیت المقدس در رابطه با تجاوزهای اشغالگران در قدس:
اشغالگران شهر قدیم قدس را به یک اردوگاه نظامی تبدیل کردهاند.
محدود کردن حضور مسیحیان در شهر قدس توسط نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی، هتک حرمت آشکار کلیسای "مقبره مقدس" به حساب میآید.
نیروهای اشغالگر با ورود مسلح به کلیسای مقبره مقدس موجب تحریک نمازگزاران کلیسا شدند.
یورش صهیونیستها به کلیسای مقبره مقدس نشان میدهد که این رژیم با توجه به تفکرات نژادپرستانه خود، برای پیروان هیچ کدام از ادیان الهی احترام قائل نیست.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 | @Sepah_Qodds | 🇮🇷
#گزارش
الحلبوسی، مورد اصلی اختلاف در میان سنیها عراق
"محمد الحلبوسی"، نامی که این روزها در عراق به مسئله اول رسانههای عراقی تبدیل شده. جوانی که حالا سودای زعامت اهل تسنن عراق را دارد و هر انتقاد و صحبت علیه خودش را چه به وسیله رسانه و چه به وسیله نیروهای امنیتی، سرکوب میکند.
در روزهای گذشته خبر بازگشت رافع العیساوی سیاستمدار کهنهکار اهل تسنن و بعدتر بازگشت "علی حاتم سلیمان" یکی از شیوخ عشایر دلیم عراق، که هر دوی آنها به دلیل مشارکت در تظاهرات الانبار علیه بغداد و کمک به داعش، تحت تعقیب بودند خبرساز شد.
بازگشت این دو و دیدارهای آنها با بزرگان و سیاستمدران اهل تسنن عراق زنگ خطر را برای محمد الحلبوسی به صدا در آورده است. کار به جایی کشید که لیث الدلیمی عضو پارلمان عراق از ائتلاف الحلبوسی به دلیل دیدار با "سلیمان" از این ائتلاف برکنار شد.
از سوی دیگر رسانهای شدن و تلاش برای عیان کردن فساد الحلبوسی در استان الانبار وارد مراحل تازهای شده است. منابع خبری عنوان میکنند که بزرگترین پروژههای این استان، جایگاههای مهم امنیتی و مدیریتی و همچنین منابع مالی همه در اختیار الحلبوسی قرار گرفتهاند.
حالا برخی الخنجر را برای ائتلاف با الحلبوسی مورد مذمت قرار دادهاند. اتفاقاتی پس پرده در میان سنیهای عراق در حال رخ دادن است. اتفاقاتی که ممکن است در آیندهای نزدیک منجر به از گسستگی ائتلاف سنیها در عراق شود.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 | @Sepah_Qodds | 🇮🇷
تروریستهای صهیونیست نه تنها برای مسلمانهای فلسطین ایجاد مزاحمت میکنند بلکه به مسیحیان فلسطین هم اجازه رفتن به کلیسای قیامت را ندادند!
#حقیقت_اسرائیل
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 | @Sepah_Qodds | 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یهودیان پشت پرده اداره شبکههای ماهوارهای فارسی زبان؛ یک خانواده یهودی از گردانندگان بیبیسی و من و تو!
کوروش بیبیان، مدیر تلویزیون لس آنجلسی "جام جم":
"چون یهودی بودم، "جف کلیان" پیشنهاد راه اندازی تلویزیون فارسی من و تو را به من داد؛ آنها هیچ محدودیتی در تأمین منابع مالی نداشتند؛ پسر عموی او هم رئیس رادیو بی بی سی بود!"
"تلویزیون من و تو علاوه بر پروژه های خاص، ماهیانه یک میلیون پوند بودجه می گیرد!"
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 | @Sepah_Qodds | 🇮🇷
عکسهای دیدهنشده از شهید حکیم در کنار فرماندهان مقاومت
شهید آیتالله سیدمحمدباقر حکیم در سالهایی که ایران زندگی میکرد، علاوه بر سخنرانی برای مجاهدان بدر و سخنرانی برای عراقیان مقیم ایران، اقامه نماز عیدفطر آنها را هم بر عهده داشت.
#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 | @Sepah_Qodds | 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیف استاد شهید مطهری از خصوصیات خوارج
طبقه زیرک منافق همیشه از این خشکه مقدس ها (خوارج و امثالهم) برای دست یابی به اهداف خود استفاده می گنند!
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 | @Sepah_Qodds | 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزاداری زیبای شیعیان بحرین برای #امام_علی علیه السلام
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 | @Sepah_Qodds | 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اَلحَمدُلِله الَّذی جَعَلَ اَعدائَنا مِنَ الحُمَقاءِ وَ الجُهَلاءِ
#سلام_فرمانده
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 | @Sepah_Qodds | 🇮🇷
تشکیل نیروی دریایی جدید توسط آمریکا از دریای سرخ تا دریای عمان
گزارش یمن شباب از تاسیس ائتلاف دریایی جدید آمریکا در آبهای اطراف یمن
نیروی دریایی آمریکا از تاسیس یک جوخه نیروی دریایی ضربتی و ترکیبی در دریای سرخ با نام لشکر وظیفه دریایی 153 خبر داد. در بیانیه نیروی دریایی آمریکا، این اقدام مرتبط با جنگ روسیه و اوکراین نبوده و برای جلوگیری از قاچاق، صید غیر مجاز، تقابل با آنچه فعالیتهای منطقهای ایران خوانده شده و... بوده است.
دستور تاسیس این نیروی جدید که فعالیت آن در دریای سرخ، تنگه باب المندب، دریای عرب، اقیانوس هند تا جنوب دریای عمان و متشکل از 34 کشور اعلام شده، برای چهارمین بار توسط آمریکا در این منطقه عملیاتی صادر شده است. سه دوره قبل تاسیس لشکر دریایی در این منطقه مرتبط با سالهای 2002، 2004 و 2009 بوده است.
به نظر میرسد که آمریکا با تشکیل این ائتلاف دریایی متشکل از 34 کشور و از ورودی خلیج فارس تا دریای سرخ، اهدافی فراتر از مبارزه با صید غیر قانونی ماهی و مبارزه با قاچاق معمولی را دنبال میکند.
با نزدیک شدن به احیای توافق هستهای 2015 ایران و همچنین ادامه فعالیتهای انصارالله در یمن، به نظر میرسد که فعالیتهای دریایی آمریکا برای ممانعت از ارسال سلاح برای یمن توسط ایران و دفاع از متحدین منطقهای آمریکا در جنوب خلیج فارس باشد. ظاهرا این اقدام برای دولت نجات ملی یمن در صنعا خوشایند نبوده و آنها بلافاصله به تاسیس این لشکر دریایی واکنش نشان دادند و فعالیتهای آن را مغایر با مواضع واشنگتن در روند صلح یمن دانستند.
ضعف کشورهای عربی در تاسیس یک ائتلاف دریایی برای تامین منافع خود در دریای سرخ باعث شده تا قدرتهای جهانی و منطقهای برای دفاع از منافع خود در این منطقه اقدام کنند. ایران با قرار دادن دو کشتی ساویز و بهشاد در اطراف باب المندب در سالهای گذشته و ارسال نیروی دریایی متعدد در راستای حفظ منافع خود اقدام کرده و آمریکا نیز با تاسیس این ائتلاف دریایی به دنبال منافع خود در این منطقه و البته دفاع از متحدان خود است.
کشورهای عربی یک بار در سال 2021 از تشکیل یک ائتلاف دریایی برای تامین امنیت دریای سرخ متشکل از 8 کشور عربی خبر دادند که چند ماه دوام نیاورد. در این بین، حمایت آمریکا از متحدین عرب خود لازم به نظر میرسد. این در حالی است که درگیری و تشنج در کشورهای اطراف این منطقه دریایی همچنین باعث تداوم ناامنی و گسترش دزدی دریایی در این منطقه شده است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 | @Sepah_Qodds | 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ویدیو
تجاوز نیروهای تروریستی داعش به مواضع لواء ۵۲ حشد الشعبی در اطراف آمرلی دیشب
این نیروها همچنین در حملهای جداگانه به مواضع پلیس فدرال عراق در منطقه قازان بولاق استان کرکوک دستدرازی کردند.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 | @Sepah_Qodds | 🇮🇷
مقاله مهم اندیشکده صهیونیستی: تغییر استراتژی اسرائیل برای مقابله با استراتژی نابودی اسرائیل در کمتر از 25 سال آینده توسط ایران
اندیشکده صهیونیستی امنیت و استراتژی اورشلیم در مقاله ای به استراتژی "نابودی اسرائیل" توسط ایران در سال 2040 که همان وعده نابودی اسرائیل در 25 سال آینده که توسط امام خامنه ای عزیز مطرح شد، پرداخته است. این مقاله بسیار با اهمیت بوده و توصیه می گردد متن اصلی آن مطالعه شود اما خلاصه آن بدلیل طولانی بودن در 5 بخش منتشر می شود.
🔺بخش اول
ارتش اسرائیل مدتهاست که با معضلات مربوط به جنگهای نامتقارن روبرو است. در حال حاضر، جنگهای متعارف در منطقه ما رو به زوال است و تهدید وجودی که آنها را نمایندگی میکنند، رفع شده است. اما آنها جای خود را به جنگها و لشکرکشیها دادهاند که بدون تصمیم مشخص به پایان میرسد. این بینشها در هسته نظریه دفاعی نظامی اسرائیل نفوذ کرده و به تغییرات عمیقی منجر شده است. دکترین نظامی اسرائیل که با استفاده از مانورهای زمینی سریع علیه ارتش های دشمن در اعماق قلمرو خود به دنبال دستیابی به یک پیروزی قاطع نظامی در چارچوب جنگ تمام عیار بود، جایگزین ایده ها و رویکردهایی در برابر تهدیدات جدید ناشی از سازمان هایی شد که به طور نامنظم عمل می کردند. این روندها عمیقاً بر نحوه آماده شدن ارتش اسرائیل برای جنگ، نحوه عملکرد آن و بدیهی است که به نوبه خود بر نحوه طراحی و ساخت نیرو تأثیر گذاشته است.
در چارچوب این تهدید، آخرین لشکرکشی ها علیه حزب الله و حماس که در استراتژی منطقه ای ایران نقش دارند، خلأهای جدی را آشکار کرده است. در دکترین اسرائیل پس از چهار دور نبرد در نوار غزه، اسرائیل خود را در میدان اول می بیند و با تهدیداتی مواجه می شود که پیچیده تر و تهدیدکننده تر می شوند. از یک سو، ایرانیها به توسعه تهدیدات خود با استفاده از نیروهای نیابتی خود ادامه میدهند، و از سوی دیگر، پروژه اتمی در حال اجراست، هر دو با سرعت سرسامآور.
در همین حال، اسرائیل به اجرای «استراتژی جنگ بین جنگها» ادامه میدهد. این کمپین با هدف بیرون راندن ایرانی ها از سوریه و آسیب رساندن به تلاش های حزب الله برای تسلیح با سلاح های پیشرفته تر، به طور سیستماتیک، پیوسته و با قدرت کامل اجرا می شود. اگرچه این کمپین موفق تلقی می شود، اما آنچه را که برای تغییر واقعیت راهبردی کل مبارزات علیه ایران لازم است، ندارد.
آنچه به طور فزاینده ای آشکار می شود این واقعیت است که استراتژی اسرائیل - یا به عبارت دقیق تر، مسیر اقدام اسرائیل - خودش را به نمایش گذاشته است. آنچه لازم است نگاهی جدید و همه جانبه به تهدید راهبردی ناشی از ایران و نیروهای وابسته به آن است. اهداف بلندمدت باید بیان شود و ایده های جدیدی در مورد چگونگی دستیابی به آنها باید تدوین شود. اینها در آینده برای تطبیق "ابزار" دکترین و برنامه های عملیاتی، با توجه به چالش هایی که در سطوح امنیتی و نظامی پدیدار می شوند، مورد نیاز خواهند بود.
اسرائیل خود را در یک دوراهی تصمیم گیری حیاتی می بیند. اگر اسرائیل به روندهای فعلی خود ادامه دهد و به استراتژی دفاعی موجود و افزایش نیرو پایبند بماند، ممکن است در درازمدت با کاهش کارایی مواجه شود.
استراتژی ایران
ما باید ماهیت درگیری بین ایران و اسرائیل را درک کنیم. اخیراً علائم نگران کننده مربوط به مبانی امنیت اسرائیل افزایش یافته است. ایران در حال نزدیک شدن به توانایی های اتمی و افزایش اعتماد به نفس است. از آنجایی که سازمانهای نیابتی ایران از بسیاری جهات، قدرتمندتر از ارتشهای دولتی شده و قدرت میگیرند، تهدیدها در مرزهای اسرائیل در حال گسترش هستند. به نظر میرسد که ارتباط بین نیروهای نیابتی و عناصر رادیکال در میان اعراب اسرائیل، همانطور که در عملیات نگهبان دیوارها (جنگ سیف القدس) به میزان محدودی نشان داده شد، در حال افزایش است. در سال های اخیر، اقدامات اسرائیل با انگیزه خرید زمان انجام شده و طرز تفکر غالب این است که یا وضعیت ما بهتر می شود یا مشکلات خود به خود حل می شوند.
از منظر ایران، «استعمار» صهیونیستی، آخرین نفس امپریالیسم اروپایی در خاورمیانه است. الزام به ریشه کن کردن آن ناشی از باور بسیار عمیق فرهنگی و مذهبی است که در مبارزات تاریخی جهان اسلام برای بازگشت به روزهای شکوه خود و از جاه طلبی انقلابی که ریشه محکمی در سنت شیعی دارد، همانطور که [امام] خمینی و وارثانش تعبیر کردند. این تضاد بین دو دولت-ملت نیست که در آن امکان دستیابی به مصالحه ای وجود داشته باشد که اجازه دهد یک ملت در کنار دیگری زندگی کند. نتیجه منطقی این است که درگیری ایران_اسرائیل به عنوان یک "جنگ انقلابی و ضد استعماری" توصیف می شود که در آن اشغالگر به عقب نشینی و ناپدید شدن می رسد، همانطور که در ویتنام و افغانستان اتفاق افتاد.
👈 ادامه دارد....
اخبار قدس 🇮🇷
مقاله مهم اندیشکده صهیونیستی: تغییر استراتژی اسرائیل برای مقابله با استراتژی نابودی اسرائیل در کمتر
مقاله مهم اندیشکده صهیونیستی: تغییر استراتژی اسرائیل برای مقابله با استراتژی نابودی اسرائیل در کمتر از 25 سال آینده توسط ایران
بخش دوم
مداخله ایالات متحده در منطقه و متعاقباً بهار عربی بود که درهایی را برای ایرانیان باز کرد که مدت ها به روی آنها بسته شده بود. سرنگونی سنگر سنیها در عراق توسط ارتش آمریکا و پیروزی علویها با کمک روسیه در سوریه، ظهور یک کمان تداوم شیعی از یمن تا دریای مدیترانه را ممکن کرد. مناطق نفوذ، تقویت نظامی و اعتماد به نفس، دشمن ایران را برای اسرائیل و برای کشورهای میانه رو سنی بیشتر ملموس تر می کند.
ایران در حال تحقق یک استراتژی بلندمدت با هدف لغو مزیت اسرائیل از زور و تسریع شرایط برای نابودی دولت یهود با حفظ اصطکاک کم شدت با اسرائیل در کوتاه مدت است و در عین حال توانمندی های خود را برای جنگ متعارف آینده تقویت می کند. رهبران ایران سال 2040 را به عنوان سالی نامگذاری کرده اند که در آن اسرائیل به عنوان یک کشور وجود نخواهد داشت. برای رژیم ایران، واضح است که اسرائیل به عنوان یک نهاد سیاسی و قدرت نظامی، مانع اصلی در راه تحقق چشم انداز آن است و اساس مناقشه ایران اسرائیل را تشکیل می دهد. هیچ مصالحه ای ممکن نیست، زیرا دستیابی به اهداف ایران از دیدگاه اسرائیل غیرقابل تحمل است. از سوی دیگر، واگذاری رویای هژمونی انقلاب اسلامی به منزله شکستن پایه های رژیم است. این فرااستراتژی ممکن است در آینده ای نه چندان دور یک تهدید اساسی یا حتی وجودی برای اسرائیل ایجاد کند. آنچه در پس ایدئولوژی و اعلامیه های ایران نهفته است، ایجاد نیرو و اقدام واقعی است. اینها، همراه با تمایل به فداکاری و پرداخت هزینه، نشان دهنده عزم ایران برای تحقق چشم انداز خود است.
برنامه هسته ای ایران برای ایجاد موازنه استراتژیک با اسرائیل و اجازه دادن به ایران برای پیشبرد طرح خود برای دستیابی به هژمونی منطقه ای طراحی شده است. هدف از بمب هسته ای این است که نه تنها دفاع لازم در برابر حملات غرب را برای ایران فراهم کند، بلکه اسرائیل را از استفاده از بمب های هسته ای باز دارد. ایران از نظر تهاجمی میخواهد با استفاده از قابلیتهای متعارفی که در اطراف مرزهای اسرائیل ایجاد میکند، اهداف استراتژیک خود را پیش ببرد. ترکیبی از حملات آتش متعارف عمدتاً با موشک به خاک اسرائیل و بازدارندگی اسرائیل از پاسخ دادن به ابزارهای غیرمتعارف، پایه و اساس کل منطق استراتژیک ایران است.
در حال حاضر استراتژی ایران همچنان تدافعی است. در این مرحله، هدف اصلی از سنگرهایی که ساخته است، حفاظت از منافع منطقه ای خود و تهدید اسرائیل از طریق نیروهای نیابتی خود در مرزهای اسرائیل است. این دلیل اصلی آرامش نسبی اسرائیل در چند سال گذشته است. وقتی ایران احساس کند که شرایط مساعد است، با تمرکز حملات بر آنچه که ضعف مرکزی اسرائیل – یعنی جامعهاش – میداند، به حمله خواهد رفت.
طرح جنگ ایران برای ایجاد فشار عظیم بر جامعه اسرائیل و تضعیف اعتماد آن و در نهایت به فروپاشی تدریجی آن طراحی شده است. شلیک گسترده موشکی به جبهه داخلی اسرائیل همراه با فتح مناطق کلیدی در جلیل و جولان و یک قیام داخلی در اسرائیل و کرانه باختری، به نظر آنها می تواند خسارات عظیمی به بار آورد و تلاش های جنگی اسرائیل را مختل کند. یک جنگ فرسایشی طولانی منجر به تلفات زیادی می شود، روحیه را تضعیف می کند و به یک بحران اجتماعی عمیق در اسرائیل منجر می شود. باور رژیم ایران مبنی بر اینکه صهیونیست ها به اینجا تعلق ندارند، ارزیابی آنها را تقویت می کند که یک جنگ شدید و سخت باعث می شود که عناصر قوی جمعیت اسرائیل به کشورهای مبدأ خود در اروپا و ایالات متحده برگردند و جامعه ضعیفی را پشت سر بگذارند. سرانجام منفجر شود
این مسیر رژیم ایران برای رسیدن به اهداف و تحقق چشم انداز خود است. با این حال، کاملاً واضح است که استراتژی اسرائیل، چه از نظر مفهومی و چه از نظر عملیاتی، پاسخ مؤثری به تهدید ارائه نکرده است. مفاهیم و ابزارهای سنتی که برای پاسخگویی به چالشهای گذشته، عمدتاً جنگ علیه ارتشهای متعارف طراحی شده بودند، با دنیایی از عملیاتها و مبارزات محدود سازگار نشدهاند. نتایج مشکوک بوده است.
بدون استراتژی نظامی مناسب، اسرائیل کوچک که در شرایط سخت ارتش های منظم کشورهای عرب را شکست داد، پیروزی در برابر سازمان های بسیار ضعیف تر از خود را دشوار می یابد. در حالی که در دهه های گذشته اسرائیل بهای نسبتا قابل تحملی را برای عدم تمایل فکری به رویارویی با چنین درگیری ها پرداخت، روشن می شود که ادامه این روندها منجر به افزایش تهدیدات علیه امنیت ملی اسرائیل در آینده نزدیک می شود.
ادامه دارد...
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 | @Sepah_Qodds | 🇮🇷
اخبار قدس 🇮🇷
مقاله مهم اندیشکده صهیونیستی: تغییر استراتژی اسرائیل برای مقابله با استراتژی نابودی اسرائیل در کمتر
مقاله مهم اندیشکده صهیونیستی: تغییر استراتژی اسرائیل برای مقابله با استراتژی نابودی اسرائیل در کمتر از 25 سال آینده توسط ایران
بخش سوم
"دفاع فعال": رهنمودهایی برای استراتژی امنیتی اسرائیل
استراتژی اسرائیل مستلزم اقدامی است که روندهای خطرناکی را که می توانند امنیت ملی را تهدید کنند، خنثی کند. این واقعیت که استراتژی اسرائیل تدافعی است، به معنای منفعل بودن آن نیست. برعکس: زمانی که دشمن شیعه مصمم است امنیت اسرائیل را از بین ببرد، اسرائیل باید رویکردی فعالانه برای خنثی کردن نقشه های رژیم ایران اتخاذ کند.
بررسی رفتار اسرائیل در 15 سال گذشته نشان می دهد، نیروهای محور ایران در لبنان، نوار غزه و سوریه همچنان به قدرت می رسند. با افزایش قدرت نظامی آنها، نفوذ آنها نیز افزایش می یابد - حزب الله در لبنان و حماس در سرزمین های فلسطینی و حتی در میان اعراب اسرائیل. این توسعه کاملاً با استراتژی کلی ایران همسو است.
سالهای اخیر نشان داده است که استفاده از نیروی اسرائیل حتی اگر پیشرفت پروژه ایران را کند کرده باشد، نتوانسته است نیروهای نیابتی محور ایران را از مسیر خارج کند و این مستلزم پرداختن به چند سؤال اساسی است که در حال حاضر در گفتمان اسرائیل وجود ندارد. در مورد امنیت ملی عمده ترین آنها این است: اسرائیل چگونه می خواهد مشکلات ناشی از محور شیعه را حل کند؟ اهداف استراتژی اسرائیل چیست و اسرائیل چگونه برای تحقق آنها تلاش می کند؟ برخلاف تصور رایج، ساعت راهبردی به نفع اسرائیل نمیچرخد.
عزم ایران به اسرائیل این امکان را می دهد که بین یک ابتکار راهبردی علیه دشمنانی که هنوز ضعیف تر از دولت هستند و یک استراتژی منفعلانه که می تواند در آینده ای نسبتاً نزدیک به جنگ با ایران، حزب الله، سوریه و حماس منجر شود، که با هم دارای نیروی متعارفی هستند، انتخاب کند. بنابراین، انتخاب استراتژیک بین پذیرش توسعه یک تهدید فزاینده و تلاش برای تغییر جهت آن با استفاده از یک استراتژی امنیتی فعال است.
برای تبدیل این موضوع به عمل، اسرائیل باید از رویکرد «مدیریت درگیری» که در سالهای اخیر حوزه امنیت را مشخص کرده است، به رویکردی که هدف آن تضعیف استراتژی ایران است، یعنی مبادله رویکرد تدافعی که توسط ایران ارائه میشود، گذار کند. هدف صرفاً به حداقل رساندن خسارات ناشی از تجاوزات محور شیعه نیست، بلکه استفاده از هر فرصتی برای گرفتن خسارت سنگین از دشمن، عقبنشینی از تواناییها و دور نگه داشتن آن از دستیابی به اهدافش است.
هدف این استراتژی، خنثی کردن ایران است: در کوتاه مدت، جلوگیری از رشد و گسترش نفوذ آن، و در دراز مدت، منصرف کردن ایرانیان از تعقیب جاه طلبی های سلطه جویانه خود. دستیابی به این هدف مستلزم توسعه و استفاده از تمامی ابزارهای امنیت ملی اسرائیل است: تقویت اتحادهای منطقه ای اسرائیل با کشورهای میانه رو سنی. تقویت حاکمیت در میان شهروندان عرب اسرائیل؛ و حفظ هماهنگی راهبردی نزدیک با کشورهای غربی به ویژه ایالات متحده. همچنین مستلزم توسعه و استفاده از تمام ابزارهای نظامی از جمله مانورهای زمینی است. تحلیل زیر در درجه اول بر جنبه های نظامی متمرکز است.
استراتژی غیر مستقیم نظامی
استراتژی متعارف اسرائیل مبتنی بر رویکرد مستقیم است. معتقد است که لازم است "سر مار را برید". برای انجام این کار، اسرائیل منابع عظیمی را برای نیروی هوایی و قابلیت های اطلاعاتی خود هدایت می کند که برای مقابله با "حلقه سوم" ضروری است. با این حال، انجام این کار، اسرائیل را در مقابل حلقه اول (دشمنان واقع در مرزهای اسرائیل) که مبتنی بر توانایی عملیاتی نیروی زمینی است، تضعیف می کند. و با توسعه این روندها، توانایی ایران در بازدارندگی اسرائیل از اقدام، هم در رابطه با موضوع هسته ای و هم با توجه به پایگاه های عملیاتی ایران که در حلقه اول قرار دارند، موثرتر می شود. این وضعیت باید کاملاً تغییر کند.
استراتژی ایران متکی بر نیروهای محور شیعه مستقر در مرزهای اسرائیل در لبنان و سوریه و استفاده از متحدان و نیابت هایش در غزه است. کارکرد آنها دو چیز است: در حال حاضر اسرائیل را از حمله به پروژه هسته ای باز می دارند و در آینده به عنوان ابزاری خواهند بود که ایران با آن قصد حمله به اسرائیل را دارد. هر چه قدرت آنها بیشتر شود، استراتژی ایران موثرتر می شود.
روی دیگر سکه این واقعیت است که پایگاههای پیشروی ایران در مرزهای اسرائیل کاملاً به استراتژی ایران وابسته است. این دقیقاً کلید اصلی پاشنه آشیل ایران است. تضعیف استراتژی رژیم ایران مستلزم آن است که اسرائیل به پایگاههای پیشروی ایران در دایره اول با قدرت و فرکانس کافی حمله کند تا از توانایی پایگاهها برای سازماندهی مجدد و بازسازی پیشی گیرد تا برای همیشه تضعیف شوند.
ادامه دارد...
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 | @Sepah_Qodds | 🇮🇷
اخبار قدس 🇮🇷
مقاله مهم اندیشکده صهیونیستی: تغییر استراتژی اسرائیل برای مقابله با استراتژی نابودی اسرائیل در کمتر
مقاله مهم اندیشکده صهیونیستی: تغییر استراتژی اسرائیل برای مقابله با استراتژی نابودی اسرائیل در کمتر از 25 سال آینده توسط ایران
بخش چهارم
اینها باید به اهداف اصلی استراتژی اسرائیل تبدیل شوند. اسرائیل نمی تواند به خود اجازه دهد که برای دستیابی به هدف بازدارندگی تنها بر حملات هوایی تکیه کند و به سیستم های دفاعی برای رد هرگونه موفقیت دشمن تکیه کند. هرچه اسرائیل نیروهای نیابتی در امتداد مرزهای خود را تضعیف کند، بازدارندگی ایران بیشتر کاهش مییابد و پروژه هستهای ایران و نیروهایش بیشتر در معرض حمله و آسیبپذیری قرار میگیرند.
برای رسیدن به این هدف، اسرائیل باید بین دو گزینه اصلی یکی را انتخاب کند. اولی، جنگی تمام عیار با هدف فتح نوار غزه و لبنان و نابودی هسته اصلی نیروهای نظامی حماس و حزب الله است. بدیهی است که این دارای پیامدهای گسترده ای است و دوم ابنکه اسرائیل باید تلاش های خود را بر مبارزات کوتاه و محدود در اولین دایره تهدید متمرکز کند. اسرائیل میتواند از مزیت آشکار ارتشهای متعارف نسبت به سازمانهای چریکی، یعنی مزیت آشکار در توانایی مانور و قدرت آتش در مراحل اولیه مبارزات، استفاده کند و در مقابل، از گرفتار شدن در مناطق پرجمعیت شهری یا نیمهشهری خودداری کند. جایی که مزیت به چریک ها می رسد.
راه برای انجام این کار، ایجاد حداکثر فشار بر روی دشمن از لحظه اول تا تکمیل ماموریت های از پیش تعیین شده است. نزديکي جغرافيايي پايگاه عمليات اسرائيل به صحنههاي مختلف نبرد به اسرائيل اجازه ميدهد تا ضربات دردناکي را وارد کند. همچنین به اسرائیل اجازه می دهد در صورت لزوم در فواصل نسبتاً کوتاه ضربات مکرر را وارد کند. هدف از این کمپین ها آسیب رساندن به قابلیت های سازمان ها، تضعیف آن ها و عقب انداختن توسعه آنها خواهد بود.
"سریع و خشمگین": اهداف و ابزارهای کمپین های محدود
قبل از بحث در مورد ابزارها، باید اهداف نیروی نظامی و اصول کلیدی کاربرد آن تعریف شود. اهداف استراتژیک هر کمپین مبتنی بر این الگوها از سه دستاورد انباشته تشکیل شده است: یکی، انکار هر گونه موفقیت استراتژیک/نظامی از دشمن. دو، از طریق تخریب نیروها و زیرساخت های نظامی، ضربه نظامی وارد کنید. سه، ایجاد شرایطی برای جلوگیری از بازسازی آنها برای مدت طولانی.
بر خلاف الگوی کمپین تدریجی، بر اساس آنچه که گاهی اوقات «گامهای تشدید» یا «آرامش با آرامش پاسخ داده میشود» نامیده میشود، الگویی که اسرائیل در چند دهه گذشته اتخاذ کرده و برای دستیابی به بازدارندگی تاکتیکی (به عبارت روزمرهتر) طراحی شده است. برای اینکه دشمن را مجبور به پرداخت بهایی برای جلوگیری از تشدید تنش کند، اسرائیل باید از همان ابتدا به ابتکار عمل خود کارزار را تشدید کند. همانطور که می دانیم، توانایی دشمن در سازگاری با گذشت زمان افزایش می یابد. زمان نیز توانایی دشمن را برای مقاومت افزایش می دهد و کارایی عملیاتی ارتش اسرائیل را کاهش می دهد. مزیت یک ارتش منظم در توانایی آن برای همگام سازی تلاش ها از روز اول و تا زمانی که برای تکمیل ماموریت ها طول می کشد نهفته است. این مستلزم آن است که اسرائیل قابلیت های مانور نیروهای مشترک بسیار قوی ایجاد کند که بتواند در ابتدا وارد کارزار شود. تقریباً همزمان با حمله آتش سوزی. این به معنای برنامه ریزی دقیق است، و در مرحله بعدی، تصمیم گیری های کوتاه از سوی یک رهبری مصمم.
ادغام همه توانمندی های ارتش اسرائیل برای رویارویی با این چالش نیز مستلزم تغییر قابل توجهی در ساختار نیروی زمینی است.دکترین و صلاحیت آنها. سازماندهی مجدد مدل ذخیره برای اطمینان از واحدهای ذخیره با صلاحیت مشابه با واحدهای معمولی و همچنین سازماندهی مجدد بسیج ذخیره برای امکان درگیری فوری در نبرد ضروری است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 | @Sepah_Qodds | 🇮🇷
#رصد_عبری
معادله سید حسن نصرالله کابوس این روزهای صهیونیستها
آلون بن دیوید، کارشناس نظامی صهیونیست در مصاحبه با روزنامه معاریو گفت: حوادث این روزهای مسجد الاقصی شبیه به سال 1969 است. اتفاقی که با اتش کشیدن الاقصی موجب خشم کل جهان عرب شد و سازمانها بین المللی را علیه اسرائیل به تحرک واداشت.
این نویسنده معتقد است: وضعیت خطرناک امروز مشابه همان سالهاست. خشم مردم کشورهای مانند اردن و کشورهای حاشیه خلیج [فارس] به اوج خود رسیده است و با وجود دولتهای سازشکار، ولی ترس از کنترل خارج شدن اوضاع بسیار نگران کننده است.
آلون بن دیوید میافزاید: اتخاذ موضع علنی از سوی کشورهای دوست علیه اسرائیل نیز کاملا قابل فهم است. شاید امثال ترکیه، اردن، بحرین و برخی کشورهای دیگر بتوانند با اتخاذ موضع علیه اسرائیل مقداری از تنشها در کشورهای خود را کاهش دهند!
در پایان این مصاحبه آمده است: سیاستمداران در تلآویو به خوبی درک کردهاند که ادامه تجاوز به الاقصی میتواند منجر به شعلهور شدن کل منطقه و فراتر از آن شود. این همان آتشیست که اسرائیلیها همانند طعمه گرگ از آن فرار میکنند!
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 | @Sepah_Qodds | 🇮🇷
#کارتون
زنان فلسطینی پای کار الاقصی
کاریکاتور القدس العربی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 | @Sepah_Qodds | 🇮🇷
بسته شدن حریم هوایی ترکیه برای هواپیماهای روسی عازم سوریه
مولود چاووش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه از بسته شدن حریم هوایی ترکیه برای تردد هواپیماهای نظامی و غیرنظامی روسی حامل نظامیان روسیه به مقصد سوریه خبر داد.
به گفته روزنامه "ینی شفق" وزیر خارجه ترکیه ضمن بیان این موضوع که مجوز تردد این هواپیماها آوريل به پایان رسیده، مدعی شد که این تصمیم با هماهنگی دو کشور صورت گرفته است.
گفتنی است که ارتش اوکراین در نبرد با روسها از هواپیماهای بدون سرنشین ترکیه بهره میبرد و به نظر میرسد که بسته شدن حریم هوایی ترکیه به روی هواپیماهای روسی عازم سوریه نیز به چالشی در روابط آنکارا و مسکو تبدیل خواهد شد.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 | @Sepah_Qodds | 🇮🇷
خیرِ "اتحادیه عرب" به قدس و فلسطین نمیرسد
دکتر حیدر اللواتی تحلیلگر سیاسی عمانی در واکنش به صحبتها مبنی بر تحرک اتحادیه عربی در قبال فلسطین، در توییتر خود نوشت:
از اتحادیه عربی "که برای ویرانی، محاصره و اشغال کشورهای عربی توطئه کرده و به وسیلهای برای تحقق طمعهای غرب و صهیونیستها علیه کشورهای عربی تبدیل شده" توقع خیر در حق فلسطین، قدس و ملت فلسطین نمیرود.
در پی تشدید جنایات رژیم صهیونیستی در ایام ماه مبارک رمضان، اتحادیه عرب سکوت معنی داری نسبت به این موضوع اتخاذ کرده و حتی زحمت برگزاری اجلاسی ولو صوری را به خود نداده است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 | @Sepah_Qodds | 🇮🇷
اخبار قدس 🇮🇷
در پاسخ به بمباران شمال عراق؛ حمله سایبری عراقی به سرورهای دولتی ترکیهای خبرگزاری آناتولی ترکیه
پس از رژیم صهیونیستی و ترکیه؛
حمله سایبری عراقی به سرورهای سعودی
کانال تلگرامی "صابرین نیوز"، از حمله سایبری وسیع به سرورها و وبسایتهای دولتی سعودی از مبدأ عراق خبر داد.
بر اساس این گزارش، سرورها و وبسایتهای وزارتخانههای نیرو و نفت عربستان هدف حمله سایبری قرار گرفته است.
به گفته صابرین نیوز، وبگاه سازمان هواپیمایی سعودی بر اثر حمله سایبری عراقی از دسترس خارج شده است.
پیشتر یک گروه هکری عراقی با حمله به سرورهای صهیونیستی، وبگاه فرودگاه "بنگوریون" را از دسترس خارج کرده بود و شب گذشته نیز حمله سایبری عراقی سرورهای دولتی ترکیهای را هدف قرار داد که به توقف فعالیت سایتهای ریاستجمهوری ترکیه و شرکت بیرقدار تولید کننده تسلیحات ترکیهای منجر شده بود.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 | @Sepah_Qodds | 🇮🇷
اخبار قدس 🇮🇷
پس از رژیم صهیونیستی و ترکیه؛ حمله سایبری عراقی به سرورهای سعودی کانال تلگرامی "صابرین نیوز"، از
آغاز عملیات شهید ابوفضل تومر در ساعت 9 به وقت بغداد با هدف قرار دادن وزارت نفت و سازمان هواپیمایی عربستان
مطالبات ما روشن است
سیستم عامل های داخل جایگاه های نفت را غیرفعال نکردیم به حرمت ماه رمضان
جنگ پوچ علیه یمن را متوقف کنید
چاپ کتاب های تروریستی تکفیری و صادرات آنها به جهان را متوقف کنید
ساخت استادیوم فوتبال وعده داده شده در بغداد در اسرع وقت انجام گیرد
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 | @Sepah_Qodds | 🇮🇷