مصاحبه با یکی از سربازان تیپ 14 گارد ملی اوکراین:
ما بدون آموزش به خط مقدم نزدیک باخموت در منطقه اسپورن اعزام شدیم.
سلاحهای ما مربوط به زمان شوروی بودند، آنها میگفتند به دلیل ضدحمله آینده، در مصرف فشنگ های باید صرفه جویی شود.
تعداد زیادی کشته شدند، بسیاری هم فرار کردند.
مزدوران فرمانده های ما بودند و تعداد آنها زیاد بود که عمدتا شامل بریتانیایی ها و لهستانی ها میشدند.
آنها با ما بسیار بد رفتار کردند، کسانی را که دستورات را رعایت نمی کردند کتک زدند یا به آنها تیراندازی کردند.
توصیه من به تمام کسانی که به جبهه ها اعزام شده اند: اگر می توانید فرار کنید یا به فرماندهان خود شلیک کنید!
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخبار_ویژه را دنبال کنید.
@Akhbarvijehh
توییت هموطن ساکن هلند
👤 تعداد خانوادههایی که در هلند بچههاشونو به مدرسه نمیفرستن زیاد شده
خانوادههای هلندی اعلام کردن که مدرسهی مناسبی پیدا نمیکنیم که با فلسفهی زندگی و مذهب و اعتقاداتمون مطابقت داشته باشه
و به ناچار تو خونه به بچههاشون آموزش میدن
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخبار_ویژه را دنبال کنید.
@Akhbarvijehh
منابع دیپلماتیک: مصر آمادۀ ارتقای روابط با ایران است
🔹منابع دیپلماتیک به روزنامه «العربی الجدید» خبر دادند سلطان عمان در دیدار اخیر خود با رئیسجمهور مصر با او دربارۀ روابط تهران و قاهره گفتوگو کرده و مصر اکنون آماده ارتقای سطح روابط با ایران تا سطح تبادل سفیر است.
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخبار_ویژه را دنبال کنید.
@Akhbarvijehh
♦️امضای ۱۱ سند همکاری میان ایران و اندونزی
تفاهمنامه تجارت ترجیحی، لغو روادید، مبادلات فرهنگی، همکاری نظارتی بر تولید فرآوردهای دارویی، همکاری در زمینههای علمی، فناوری و نوآوری و همکاری دو جانبه در زمینه نفت و گاز از جمله اسناد همکاری امضاشده میان وزاری ایران با همتایان اندونزیایی بود.
فارس
همچنین حذف دلار از مبادلات ارزی ایران و اندونزی کلید خورد
با اعلام رئیسی، طبق تصمیم مشترک رؤسای جمهور ایران و اندونزی، مبادلات ارزی دو کشور با ارزهای ملی انجام خواهد شد.
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخبار_ویژه را دنبال کنید.
@Akhbarvijehh
متحدان جدید آمریکا توافق کاخسفید با جزیرهٔ قبایل وحشی
دولت آمریکا برای مقابله با نفوذ چین در اقیانوس آرام، توافق امنیتی جدیدی را با کشور جزیرهای پاپواگینهنو امضا کرد.
پ. ن:کافی بود چنین توافقی توسط ایران نوشته بشه بعدش رسانه های خود تحقیر چنان با این عکس ها شانتاژ خبری میکردند که از ایرانی بودن خودتون پشیمون بشید
اما امروز این اخبار را به عنوان سند قدرت آمریکا بیان میکنند.
همینقدر حقیر...
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخبار_ویژه را دنبال کنید.
@Akhbarvijehh
اجلاس سران بازندگان ...
نیویورک تایمز تاکید می کند که بر اساس نظرسنجی ها، هیچ یک از سیاستمداران حاضر در اجلاس G7 از حمایت اکثریت ساکنان کشورشان برخوردار نیستند.
🇮🇹 جورج ملونی - 49٪
🇺🇸 جو بایدن - 42%
🇨🇦 جاستین ترودو - 39٪
🇩🇪 اولاف شولز - 34%
🇬🇧 ریشی سوناک - 33٪
🇯🇵 فومیو کیشیدا - 31%
🇫🇷 امانوئل ماکرون - 25٪
معلوم می شود کسانی که سعی در تصمیم گیری در مورد سرنوشت جهان و ایجاد قوانین برای کل کره زمین دارند، به هیچ وجه از حمایت مردم عادی برخوردار نیستند و بر این اساس، از شایستگی لازم برای ایجاد قوانین برای اکثریت برخوردار نیستند.
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخبار_ویژه را دنبال کنید.
@Akhbarvijehh
این فیلم، یکی از صدها فیلم اعتراضی علیه کمک های آمریکا به اوکراین در حال انتشار است.
پاول گفته این آب لوله در میسی سی پی آمریکاست کشوری که 100 میلیارد دلار به اوکراین کمک مالی کرده است اما هیچی برای خود آمریکایی ها وجود ندارد.
بیچاره مردم آمریکا از نعمت سلبریتی واقعی محروم هستند
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخبار_ویژه را دنبال کنید.
@Akhbarvijehh
اتحادیه عرب و سیاست های جدید ایران
#تحلیل_اختصاصی
در چندین دهه گذشته اتحادیه عرب به عنوان یک اتحاد تهاجمی و بارزترین خروجی ناسیونالیسم عربی علیه ایران فعالیت میکرد.
خارج از اینکه این اتحادیه در این دو دهه اخیر به خاطر خط مشی دشمنی مستقیم علیه ایران خروجی قابل قبول چندانی نداشته است، اما همیشه ابزاری در دست دشمنان ایران بوده که با آن میتوانستند برای ایجاد یک رویه ضد ایرانی نهایت استفاده را از همسایگان عربی و نسبتا پولدار ما داشته باشند.
اتحادیه عرب در واقع اهرم نیابتی دشمنان تمدنی ایران بود که تا دیروز با آن سعی میکردند به ایران فشار آورده و کشور ما را کنترل کنند.
برای آمریکا کافی بود که یک تصمیم ضد ایرانی را در این اتحادیه عنوان کند و سپس کمی چاشنی ایرانی هراسی به آن اضافه کرده و بعد میتوانست برای مدت زمانی نسبتا طولانی کشورهای عربی منطقه را بدوشد.
به تبع آمریکا کشورهای اروپایی و حتی ترکیه در این روند به حد توان کوشیدن و بهره ها بردند.
بعد از آن پای چین و روسیه و سایر قدرت های دنیا هم باز شد.
خروجی همه این فعالیت ها یک چیز بود، دشمنی،فشار و کنترل تحرکات تمدنی ایران!!!
اما نهایتا در این مبارزه طولانی مدت ایران توانست موفق شود جایگاه منطقه ای خود را به عنوان یک قدرت برتر تثبیت کند و به عنوان یک قدرت فرامنطقه ای جدید در غرب آسیا، بتواند با متحدین عربی خود،کنترل نسبی اتحادیه عرب را بدست بگیرد.
البته توجه فرمایید که این فرایند کنترل کشورهای عربی به تازگی پس از تسلیم تمدنی عربستان سعودی به ایران، ثمر داده است و این روند در ابتدای راه است و فراموش نکنید دشمنی چند دهه گذشته یک شبه به یک اتحاد برادری تبدیل نخواهد شد بلکه زمان میبرد.
اما در کل برای آغاز راه، ایران دو هدف اصلی را برای برنامه ریزی مجدد اتحادیه عرب و معرفی دشمن جدید به آنها معرفی کرده است
اسرائیل و سلطه گری اخوانی ها و گروه های تندرو مانند القاعده...
آن ناسیونالیسم عربی (به همراه تمامی مشتقات قدیم و فرزندان جدید خود) که سالها علیه ایران به کارگیری شده بود نمیتواند یک شبه تعطیل شود و بهترین کار برای کشورهای منطقه این است که این قدرت پویایی که در بدنه آنان فعال است به سمت دشمن واقعی این مردم جهت دهی شود.
اینگونه مردم منطقه میتوانند بعد از بیش از یک قرن روی آرامش را ببینند.
آرامشی که با ورود استعمار نابود شد و با شکل گیری و روی کار آمدن ایدئولوژی های وهابی و اخوانی به یک گرداب درگیری بی پایان تبدیل شده است.
به جای آنکه مستقیم با اتحادیه عرب درگیر باشیم یا بخواهیم با صرف هزینه های زیاد سعی در کاهش ناسیونالیسم عربی منطقه داشته باشیم که عملا بی فایده است میتوانیم تمام این دشمنی ها را به یک پروسه نیازمندی کشورهای عربی به ایران تبدیل کنیم تا اگر قرار است پولی برای امنیت منطقه و خودشان خرج کنند به جیب مردم منطقه خودمان برود
از سمت دیگر با این کار دو دشمن و رقیب قدیمی ایران باید با رفقای جدید ایران درگیر شوند و دیگر نمیتوانند مانند گذشته برای ایران هزینه تراشی کنند و یک سطح درگیری مستقیم پایین تری را با خود ایران خواهند داشت
اسرائیل و ترکیه اخوانی تا دیروز بارها پول های هنگفتی را فقط به صرف دشمنی و رقابت با ایران گرفته بودند اما از امروز باید با بانک های سابق خود به عنوان همپیمان های ایران درگیر شوند
در این میان هم کشورهای عربی از مزایای رفاقت با ایران بهرمند میشوند که آینده آنها را تضمین میکند.
ترکیه اگر تا امروز به عنوان یک کشور سلطهگر در منطقه ما فعالیت میکرد،از این به بعد ناچار است به عنوان آلت دست قدرت های غربی و شرقی تبدیل شود تا بتواند با حمایت های آنها توانایی رقابت با ایران و کشورهای عربی را بدست بیاورد مگر آنکه ترکیه هم مانند عربستان با درجه ای از تسلیم تمدنی به سمت ایران چرخش کند و در پازل سیاست های ایران برای مقابله با نظام غریی نقش ایفا کند.
اینکه ترکیه انتخاب میکند به کدامین راه برود و نتایج آن چه میشود بحث دیگری است.
غیر ازآنکه خود ترکیه یا منافع مقامات آن کشور چه چیزی باشد باید به این نکته هم توجه کرد که ترکیه بدون ابزار درواقع شانسی برای تصمیم های مستقل ندارد و به زمین بازی قدرت های دنیا تبدیل خواهد شد.
ماهیت اخوانی سیاست های امروز ترکیه آنچنان پررنگ شده است که اگر یکبار دیگر اردوغان رای بیاورد به احتمال زیاد وارد یک جنگ منطقه ای گسترده میشود تا یک سرزمین برای تفکرات همفکران اخوانی خود در خارج از ترکیه تامین کند زیرا اگر اخوانی ها در ترکیه با همین سرعت رشد کنند تا پایان دوره آتی ریاست جمهوری اردوغان، اخوانی گری بر ایدئولوژی آتاترک غالب خواهد شد و این کشور از درون دچار هرج و مرج کامل خواهد شد و برای جلوگیری از این کار رهبران ترکیه به فکر بهرمندی از سرزمين های کشورهای منطقه مانند سوریه، عراق، افغانستان برای
گسترش و تثبیت اخوانی گری هستند.
سیاست ضد اخوانی ایران در اتحادیه عرب درواقع پاسخی به این رویه آتی ترکیه است که میتواند ناجی مردم منطقه از بدترین تفکری باشد که بعد از وهابیت عامل بیشترین خونریزی در بین مسلمانان بوده است.
اما اسرائیل کاملا بحث جدایی دارد. اعراب قبلا با این دشمن قدیمی خود درگیر بوده اند و این درگیری در دی ان ای مردم کشورهای عربی هک شده و با کمی تحریک میتوانیم آن را فعال کنیم و از آن برای سازمان دهی تازه و هدفگذاری اتحادیه عرب استفاده کنیم.
توجه فرمایید که قرار نیست این گونه سیاست های همکاری ایران با اتحادیه عرب در کوتاه مدت تمام شود، زیرا هر زمانی که ناسیونالیسم عربی بیکار شود به دنبال ایجاد یک هدف جدید برای بقای خود میگردد و چه کسی نزدیک تر از ایران؟
به همین دلیل ایران باید ذات اصلی اسرائیل را به عنوان نماینده دولت های سلطه طلب غربی عریان کند تا بعد از پایان عمر اسرائیل هم، خوراک بعدی ناسیونالیسم عربی آماده باشد.
گرچه تا آن موقع میتوانیم با روش های مخلتف این ناسیونالیسم عربی را به سمت یک آرمان پایه در زیر مجموعه های سازمان تمدنی امپراتوری ایرانی-اسلامی تبدیل کنیم.
آنچه مشخص است وقتی در یک منطقه یک هژمون غالب میشود سایر کشورهای دیگر منطقه دو راه دارند یا باید با این هژمون همراه شوند و از مزایای امنیتی، اجتماعی، اقتصادی آتی آن بهرهمند شوند یا نه با هژمون جدید درگیر شوند که نتیجه درگیری با ایران میشود سرنوشت کنونی عربستان.
نمیشود دو هژمون در یک منطقه ما در یک سطح از قدرت حضور داشته باشند. ایران باید در این تغییر نظم جدید، بیشترین سهم ممکنه را از مناطق تحت سلطه سابق آمریکا بدست بگیرد.
تنها زمانی که منطقه ما چهره صلح و آرامش را میبیند که یک هژمون جدید را از خود این منطقه به عنوان جایگزین آمریکا بپذیرد تا بتوانیم یک اتحادیه جدید از کشورهای منطقه مانند اتحادیه اروپا به وجود بیاوریم.
زیرا تا زمانی که منطقه ما، تحت تسلط کامل قدرت های خارجی باشد، قطعا برای ادامه تسلط خود نمیگذارند کسی به طور واقعی پیشرفت کرده و مستقل شود.
مگر اینکه قدرت جدید از کشورهای این منطقه باشد که پیشرفت منطقه به عنوان پيش نیاز پیشرفت و جهش تمدنی خودش نگاه کند.
کمی بحث سنگین است ولی در آینده ابعاد مختلف این تحلیل برای دوستان آشکار میشود.
باز هم تکرار میکنم چندین دهه است (حتی در دوره حکومت پهلوی) که تمام ساختار های اتحادیه عرب و کشورهای منطقه در رقابت و دشمنی با ایران سازماندهی شده بودند و نباید انتظار داشته باشیم یک شبه همه چیز تغییر کند، آن هم زمانی که دشمن ابرقدرت ما حاضر نیست شکست تمدنی خود را به راحتی و بدون درگیری بپذیرد و از منطقه خارج شود.
تمام تلاش خود را میکند تا ساختار اتحادیه عرب را دوباره بدست بگیرد و بتواند به سرمایه های هنگفت اعراب برای بقای خود دست پیدا کند.
یاعلی
خرداد ١۴٠٢
میلاد رضایی
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخبار_ویژه را دنبال کنید.
@Akhbarvijehh
صدور کیفرخواست برای ۵ مدیر بانکی و مالی
▪️اعطای ۱۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات غیر قانونی
دادستان تهران:
🔹 برای مدیران وقت بانکهای صادرات ایران و پاسارگاد به اتهام اخلال کلان در نظام اقتصادی کشور با تصرف غیر قانونی در وجوه بانکی و تحصیل مال نامشروع به مبلغ ۱۲ هزار میلیارد ریال پیگرد قضایی و کیفرخواست صادر شده است.
🔹متهمان ردیفهای اول و دوم این پرونده؛ مدیر عامل وقت بانک پاسارگاد و مدیر هلدینگ تابعه آن بانک میباشند که به مشارکت در اخلال کلان در نظام اقتصادی کشور از طریق تحصیل نامشروع به میزان ۱۲ هزار میلیارد ریال متهم هستند.
🔹متهمان ردیفهای بعدی این پرونده ۳ نفر از مدیران وقت بانک صادرات ایران به عنوان عوامل اعطای تسهیلات هستند که از جایگاه قانونی خود سوء استفاده کردند و به اتهام مشارکت در اخلال کلان در نظام اقتصادی کشور برایشان درخواست مجازات شده است.
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخبار_ویژه را دنبال کنید
@Akhbarvijehh