✔️ درس خارج فقه آیتالله مکارم شیرازی
84/06/16
🔹 بسيارى مىگفتند آتش زدن خانه حضرت زهرا(عليها السلام) و حوادثى كه در كربلا واقع شده مثل تيرزدن بر گلوى طفل صغير و آب بستن برخاندان پيامبر (صلى الله عليه وآله) همه ساخته شيعه و مبالغه است، ولى امروز همه حوادث تكرار مىشود تا شيعه را متّهم نكنند. دشمنان امروز با دشمنان آن روز در يك فكرند و اين برنامهها سندى است بر اصالت تاريخ شيعه «ما اكثر العبر و اقلّ الأعتبار».
#مکارم_شیرازی
@Nardebane_feghahat
🔷کانال الحقائق
https://eitaa.com/Alhaqayeq
🔰 رموز موفقیت در مطالعه و درس از دیدگاه روایات اهل بیت (علیهمالسلام)
💠 بخش اول
🔹۱. سوال پرسیدن:
امام باقر (علیهالسلام) فرمود: بپرس و از پرسیدن روى برنگردان و خجالت نکش, چرا که این دانش را هر کس تکبّر یا خجالت داشته باشد, نمىآموزد.
🔹۲.فراغت خاطر:
در توصیههاى امام سجاد (علیهالسلام) راجع به حقوق معلّم آمده است که عقل و ذهن و دل و فهم خود را براى معلّمت خالى و فارغ بساز تا بهتر بتوانى از دانش او بهره بگیرى.
🔹۳.توجه و گوشدادن:
امام على (علیهالسلام) میفرمایند: وقتى نزد دانشمندى نشستهاى, بیش از آن که حرف بزنى, بر شنیدن حریص و مشتاق باش و همان طور که خوب حرف زدن را یاد مىگیرى, خوب گوش دادن را هم بیاموز.
🔹۴.یادداشت:
پیامبر(صلى الله) فرمود: علم را به قید و بند بکشید (قیّدوا العلم) پرسیدند: به بند کشیدن علم چگونه است؟ فرمود: (کتابَتُهُ; با نوشتن آن.
🔹۵.پیگیرى و استمرار:
امام على (علیهالسلام) فرمود: هر کس دانش را زیاد مرور و بررسى کند, آنچه را آموخته فراموش نمىکند و آنچه را هم نمىداند, مىآموزد.