فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ این دعوا سر چیه؟!
🔺 اینها تعدادی از پدران آمریکایی هستند که با معلمین فرزندان خود گلاویز شدهاند. چون معلمها در مدرسه مفاسد اخلاقی همچون همجنسبازی، تغییر جنسیت و... را به عنوان ارزش به دانش آموزان آموزش میدهند.
🔺 و این آینده قطعی جامعهای است که در برابر هنجارشکنی بیتفاوت باشد و به صورت تدریجی از ارزشهای خود عقبنشینی کند.
🔺 اصولاً جاده ابتذال و مفاسد اخلاقی نقطه پایان ندارد و بدحجابی فقط نقطه آغاز آن است. اگر عموم جامعه نسبت به بدحجابی واکنش مناسب نشان ندهند به کشف حجاب میانجامد و اگر جلوی کشف حجاب گرفته نشود قدمهای بعدی برهنگی، مشروبات الکلی، بیبندوباری در روابط جنسی و افزایش بارداریهای نامشروع و حرامزادگان، همجنسبازی و... خواهد بود.
🔺 اگر فکر میکنید کار به همین جا ختم خواهد شد سخت در اشتباهید. عادت مفسدان در طول تاریخ این بوده است که تا دیگران را نیز مثل خود فاسد نکنند آرام نخواهند گرفت. آنها فرزندان شما را مثل خود تربیت خواهند نمود. آن وقت است که مثل این پدران آمریکایی باید بجنگید تا در مدرسه همجنسبازی را به فرزندان شما نیاموزند.
🔺 اما دیگر دیر شده است. چون وقتی خاکریزهای اعتقادی و اخلاقی سقوط کردند و جای معروف و منکر عوض شد پلیس و قانون و رسانه و... نیز سقوط خواهند کرد و شما تنها خواهید ماند.
🔺 امروز خیلی دیر است. جامعه آمریکایی مدتها پیش باید تصمیم میگرفت و در مقابل مفاسد میایستاد. اما جامعه ایرانی الان باید تصمیم بگیرد. شاید فردا خیلی دیر باشد...
🆔@AlirezaMirsalim_ir
🔻 عاشورا و امروز؛ الهامها و امدادها
🖊 مهدی جمشیدی
۱. مکتب، دارای «شخصیّت» است و باید آن را همانند یک انسان تصوّر کرد و برایناساس، به آن صفات «زندگی» و «مردگی» را نسبت داد. در دو حالت، مرگ یک مکتب اتّفاق میافتد؛ یکی در حالتی که مکتب، «توان کارکردی» خود را از دست میدهد، یعنی در تحقّق فلسفۀ وجودیِ خود، دچار ناتوانی میشود. هر مکتبی آماده است به سؤالاتی پاسخ دهد و خلأهایی را پُر کند، امّا اگر در مقام عمل نتوانست این کارکردها را ایفا کند، مردم از او رویگردان میشوند و بهاینترتیب، مکتب در زندگی مردم میمیرد. حالت دوّم این است که مکتب، «توانِ رقابتِ کارکردی» خود را از دست بدهد؛ به این معنی که مکتب همچنان کارکردهایی که وعده داده است را ایفا میکند، امّا مردم توانستهاند رقیبی برای آن پیدا کنند که بهتر از مکتب کنونی میتواند احتیاجاتشان را برطرف کند.
۲. خصوصیّت احیاکنندگیِ محرم و صفر، عَرَضی است؛ چون محرم و صفر، پارهای از زمان هستند و زمان هم در ذات خودش فضیلتی ندارد و همیشه چیزی بیرون از زمان به آن - در مقایسه با زمانهای دیگر - اعتبار و ارزش میدهد. در نتیجه، خصوصیّت زندهکنندگیِ محرم و صفر را باید به اتّفاقهایی که در این ماهها افتادهاند، نسبت داد و آن عبارت است از قیام امام حسین(ع) که قیامی اصلاحی بود. اگر مکتب در ذهن و زندگی مردم، دچار اختلال و نابسمانی شود، نیازمند «برخاستن» و «شوریدن» یک مصلح است که پرچم اصلاح را بلند کند؛ چنانکه امام حسین هم میفرمایند: من هدفی از قیام ندارم به جز اصلاح امّتِ جدّم. اصلاح امّتِ جدّم یعنی اصلاحِ دینداری و سبکِ زندگیِ مردمی که پیرو رسول اکرم(ص) بودند.
۳. تعظیم امام حسین، تعظیم قیام امام حسین است و تعظیم این قیام، تعظیم پرچم اصلاحیای است که ایشان برافراشتهاند. این تعظیم، «دلالت عملی» دارد و اینطور نیست که یک امر «باطنیِ محض» یا «تشریفاتی» باشد. ما با تعظیم قیام امام حسین، به «حرکت اصلاحی» در درون جامعۀ اسلامی، اعتبار میبخشیم و تکریم و بزرگداشت ماه قیام امام حسین، خودبهخود حرکتهایی از جنسِ امام حسین را بازتولید و بازسازی میکند. اینکه محرم و صفر، اسلام را «زنده» نگه داشتهاند، به این معنی است که در برابر هر نوع مفسدهای که در جامعۀ اسلامی به وجود آمده است، این نوع «حرکتهای اصلاحی»، ورق را بهنفع اسلام و حقایق آن برگردانده و از مرگ اسلام، جلوگیری کرده است.
۴. انقلاب اسلامی، ریشه در عالمِ معناییِ عاشورا داشت؛ از اساس شکلگیری که از هیئتهای مؤتلّفه و نیروهای مذهبی برآمد و بعد هم که بهتدریج از طریق همین شبکههای اجتماعی در دل مناسبات و مراسم محرم و صفر تداوم یافت و تا سال آخر که عظیمترین تظاهرات انقلابی در مراسم عاشورا و تاسوعا برگزار شد. اینها بیانگر آن است که حرکت انقلابیِ سال پنجاهوهفت، وابستگی جدّی به عالمِ معناییِ عاشورا داشت و این حقیقت در آن، نقشِ «مولّد» و «محرّک» را ایفا کرد. پس از انقلاب، در هشت سال دفاع مقدّس نیز عظیمترین انگیزهای که توانست مردم را در خطّ مقدّم نگه دارد و از تودههای مردم، بسیج اجتماعی بیافریند حماسۀ عاشورا بود؛ چنانکه پُرتکرارترین واژه در وصیّتنامههای شهدا، نام مبارک امام حسین(ع) است. آنچه فتنۀ سال هشتادوهشت را نیز برانداخت، چیزی نبود جز راهپیماییِ نهم دی که آن راهپیمایی هم ریشه در عاشورا داشت. این بدان معنی است که وقایعِ تاریخیِ پیدرپی، همه از «آبشخور عاشورا» تغذیه میکنند و این عاشوراست که در بزنگاههای تاریخی به سراغ جامعه میآید و آن را از ورطۀ سقوط، نجات میدهند.
۵. یکی از نتایجی که از این بحث میتوان گرفت این است که «هیئتهای سکولار»، خصوصیّت حیاتبخشی ندارند؛ چون به نوعی سوگواریِ «شخصیشده» و «باطنیشده» متمایل هستند که هیچ مخالفی ندارد و تغییری را در جامعه رقم نمیزند و کاری با آنچه در بستر جامعه رخ میدهد ندارد. این در حالی است که قیام امام حسین به این دلیل «حیاتبخش» بود که در برابر عواملِ مرگآفرینِ اسلام ایستاد و آنها را برانداخت. اگر هیئتها، این خصوصیّت را نداشته باشند، منجر به احیای اسلام نخواهند شد، بلکه حتّی باید گفت هیئتهای سکولار، تحریفگرِ عاشورا نیز هستند؛ زیرا هستۀ مرکزیِ قیام عاشورا را میگیرند و صورتی تحریفشده و تقلّبی از آن ارائه میدهند که کارکرد و ثمری ندارد. اگر «هیئتهای سکولار» در برابر جوهر و هویت عاشورا ایستادهاند، «هیئتهای غیرانقلابی» نیز چنین حکمی دارند؛ این دو، لبههای یک قیچی هستند که یکی «سیاست» را میراند و دیگری «سیاستبازی» را فرامیخواند. سکولارها، حسین را از «حکومت» تهی میکنند و غیرانقلابیها، از «انقلاب». یکی از حسین، «عارف عزلتنشین» میسازد و دیگری «سیاستمدار اقتضایی».
🆔@AlirezaMirsalim_ir
11.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️🎞 در این نبرد بیامان، کجا ایستادهایم؟
📍کلیپی که جا دارد در تمام هیئتها پخش شود و تمام هیئتیها ببینند...
🙏به عشق اهلبیت(ع) تا میتوانید این محتوا را انتشار دهید
علوم و جنگ شناختی|جوانی
🆔@AlirezaMirsalim_ir
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کسی دلیل بوسیدن لب و دهان امام حسین (علیهالسلام) توسط پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) را نمیدانست...
#آیت_الله_جوادی_آملی
جهان نیوز
🆔@AlirezaMirsalim_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺برآورده شدن آرزوی مهمان مبتلا به سندرومدان
🔹«محمد انصاری» آرزوی مهمان مبتلا به سندروم دان را برای زیارت کربلا برآورده کرد.
🆔@AlirezaMirsalim_ir
🔸 تباکی در مجلس اهل بیت (علیهم السلام)
⁉️ کسی که در مراسم عزاداری اهل بیت (علیهم السلام) نمیتواند گریه کند و اشکش هم جاری نمیشود ولی خود را به حالت گریه در میآورد (تباکی)، آیا این حالت از مصادیق دروغ و دورویی محسوب میشود؟
✅ تباکی نسبت به کسی که محزون و ناراحت میباشد دروغ و دورویی محسوب نمیشود.
🆔 @khamenei_ahkam
📢 توصیه رهبر انقلاب به مداحان: آهنگ مداحی با موسیقی ترانههای نامناسب مخلوط نشود
✏️ رهبر انقلاب: دستگاههای موسیقیِ معروف، هر کدام یک ترانهای قبلش دارد که این آهنگ، ترانه را القا میکند به آن خواننده؛ این ترانهها اغلب، ترانههای نامناسب است. مواظب باشیم شعری که میخوانیم، آهنگی که میخوانیم، مدّاحیای که میکنیم ــ چه آنجایی که مصیبت میخوانیم، چه آنجایی که سینه میزنیم، چه آنجایی که مدح میخوانیم ــ با اینها مخلوط نشود ؛ این نکتهی مهمّی است؛ من اصرار دارم به این توجّه کنید. ۱۴۰۱/۱۰/۲۲
🖼 در ایام محرم، مجموعه سخن نگاشت #از_تبیین_تا_قیام با مضمون حضور تبلیغی و تبیینی برای انتقال فرهنگ عاشورا در برپایی عزای حسینی در KHAMENEI.IR منتشر خواهد شد.
💻 Farsi.Khamenei.ir
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌴 روضه خوانی شهید غلامعلی رجبی در رثای حضرت زینب (س)
ا◽️◽️◽️◽️◽️◽️◽️◽️◽️◽️◽️◽️◽️
فرازی از وصیت نامهی شهید غلامعلی رجبی :
به خون خويش نويسم به روي سنگ مزارم
كه من به جرم محبت قتيل خنجر يارم
اينجانب غلامعلي جندقي وصيت ميكنم
مرادرهيئت ها فراموش نكنيد.درمجلس ختم وغيره فقط وفقط روضه اباعبدالله عليه السلام.خوانده شودوشما را هم سفارش ميكنم به عزاداري ها كه بلا رادفع ميكند واشك برحسين عليه السلام كليد پيروزي است.اگرگاهي درهيئت ها يك قطره ازاشك براي ارباب رابه من هديه كنيدازهمه چيز برايم بالاتر است آنقدر كه اين يك قطره اشك را به تمام بهشت نمي فروشم.
🆔@AlirezaMirsalim_ir
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ #از_تبیین_تا_قیام
📹 نماهنگ
کجا ایستادهایم؟
☝نکته مهمی که رهبر انقلاب درباره هدف تشکیل هیئتهای ذکر اهل بیت علیهمالسلام گفتند
میزمعارف
🆔@AlirezaMirsalim_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرزمین نینوا یادش بخیر
بانوای: حاج صادق آهنگران
دوران جنگ تحمیلی
کاناتل دفاع مقدس
🆔@AlirezaMirsalim_ir
پیام رهبر انقلاب در پی جسارت به ساحت قرآن مجید در سوئد:
اشد مجازات برای عامل جسارت به ساحت قرآن مجید مورد اتفاق همه علمای اسلام است
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی جسارت به ساحت مقدس قرآن مجید در سوئد را حادثهای تلخ و توطئهآمیز و خطر آفرین خواندند و تاکید کردند: اشد مجازات برای عامل این جنایت مورد اتفاق همه علمای اسلام است، دولت سوئد باید عامل جنایت را به دستگاههای قضایی کشورهای اسلامی تحویل دهد.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جسارت به ساحت مقدس قرآن مجید در سوئد، حادثهای تلخ و توطئهآمیز و خطرآفرین است. اشد مجازات برای عامل این جنایت مورد اتفاق همه علمای اسلام است، دولت سوئد نیز باید بداند که با پشتیبانی از جنایتکار، در برابر دنیای اسلام آرایش جنگی گرفته و نفرت و دشمنی عموم ملتهای مسلمان و بسیاری از دولتهای آنان را به سوی خود جلب کرده است.
وظیفه آن دولت آن است که عامل جنایت را به دستگاههای قضایی کشورهای اسلامی تحویل دهد. توطئهگران پشت صحنه نیز بدانند که حرمت و شوکت قرآن کریم روز به روز افزونتر و انوار هدایت آن درخشانتر خواهد شد، امثال این توطئه و عاملان آن، حقیرتر از آنند که بتوانند جلوگیر این درخشش روزافزون باشند. والله غالبٌ علی اَمرِه
سیدعلی خامنهای
۳۱ تیرماه ۱۴۰۲