❌ شاید بشر نیازمند پیامبر جدید بود..
▫️عملکرد خلفای گذشته بر محوریت شعار «حسبنا کتاب الله» بود. یعنی ما نیازی به حدیث پیامبر خدا نداریم و در این راستا بود نقل حدیث پیامبر مدت زیادی ممنوع بود و خلیفه ی دوم دستور داد همه ی احادیثی که صحابیان نوشته بودند ، جمع کرده و بسوزانند و هیچ یک از صحابیان که به شهرها می رفتند حق نقل حدیث نداشتند.
📖 در «سنن الدارمی» آمده است : کسی با عبدالله بن عمر دوست بوده و دو سال را با وی سپری کرده است ، یکبار نشنیده که بگوید : «پیامبر خدا چنین فرمود».
⚠️اینکار باعث میشود حدیث پیامبر به تدریج از اذهان پاک شده و از میان برود.
✅ اما ؛
▫️حکومت چند ساله ی امیر مومنان علی (ع) در کوفه ، مسیر انحراف گذشته را متوقف کرد ، زیرا آن حضرت علاوه بر آنکه شخصا به نشر احادیث پیامبر اکرم پرداخت ، با تشجیع و ترغیب دیگر صحابیان رسول خدا (ص) - که بیش از ششصد نفرشان در کوفه و در رکاب او بودند - دامنه ی این کار را گسترش داد و همه ی آنان را به نشر حدیث پیامبر خدا وا داشت و بدین وسیله ، شریعت اسلام را دوباره از کوفه به گوش مردم رسانید و آن را تبلیغ کرد.
✍ شاید علت اینکه خداوند علی (ع) را در آیه ی مباهله ، نفس پیامبر (ص) خوانده ، به همین علت باشد :
📖 فَقُل تَعالَوا نَدعُ أَبناءَنا و أبناءکم و نساءَنا و نساءَکم و انفسنا و انفسکم.
👈 یعنی علی (ع) در امر تبلیغ ، نفس رسول خداست و اگر تبلیغ دوباره ی شریعت توسط امام علی (ع) در زمان حکومت او صورت نمی گرفت ، شاید بشر نیازمند آن بود تا پیامبر جدیدی دوباره به تبلیغ اسلام بپردازد!!
📚نقش ائمه در احیای دین ج۲،ص۵۲۱
🔵 مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
▪️یکبار که با برخی ملی گراهای عرب سخن می گفتیم و آنها بعثت پیامبر اکرم در مکه را از افتخارات عربی خود می پنداشتند ، به ایشان گفتم :
«خردمندان طبیب را به جایی می فرستند که بیمار است! خداوند سبحان نیز پیامبر را از آن رو در مکه مبعوث کرد که در دنیای آن روز ، بیمارتر از اهل مکه وجود نداشت».
📚نقش ائمه در احیای دین ، ج۲ ص۵۵۸
🔵 مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
❌ جعل حدیث در دوران معاویه
📖 «ابن عَرفَه» معروف به «نَفطَوَیه» که از بزرگان و نامداران علم حدیث است ، در تاریخ خویش می نویسد :
«بیشتر احادیث دروغین که فضائل صحابه را بازگو می کند ، در ایام بنی امیه ساخته و پرداخته شده است ، آن هم به خاطر این که گوینده و سازنده ی آن به دستگاه خلافت ، تقرب جوید و مورد توجه و علاقه بنی امیه قرار گیرد. امویان میخواستند بدین وسیله دماغ بنی هاشم را به خاک سایند.»
📚نقش ائمه در احیای دین،ج۲ ص۵۹۱
🔵 مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
🏴 پیامبر اکرم(ص) : هرگز خداوند،نیکوتر از آن را به من نداده است.
🔶خداوند از طریق وحی به پیامبر اکرم (ص) خبر داده بود که کاخی را بس مجلل و پر شکوه در بهشت به #حضرت_خدیجه ارزانی داشته است.
🔶رسول خدا(ص) همیشه از خدیجه ، نخستین همسر خود به نیکی یاد می کرد و با تجدید خاطرات او و احسان به خویشان و دوستان او ، خاطره اش را در خود زنده نگه می داشت.
پیامبر اکرم(ص)، درباره همسر خود ، خدیجه فرمودند:
💢هرگز خداوند نیکوتر از او را به من،عوض نداده است، زیرا هنگامی که 👈🏻 همه ی مردم منکر رسالتم بودند، خدیجه بود که به من ایمان آورد و در آن وقت که دروغگویم می پنداشتند، خدیجه بود که مرا تصدیق کرد و آن زمان که مردم مرا در مضیقه مالی گذاشته بودند هم خدیجه بود که مرا شریک دارائی بی حسابش گردانید و در حالی که خداوند مرا از زنان دیگر بی بهره کرده بود،از خدیجه به من فرزندانی ارزانی داشت.
📕نقش عایشه در تاریخ اسلام ج۱ ص ۹۳،۹۴
☑️ مطالب درباره علامه عسکری🔰
⬛️وفات #حضرت_خدیجه سلام الله علیها تسلیت باد
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
هدایت شده از رفیق شفیق
❇️ علامه عسکری رحمه الله علیه ❇️
💠 جايگاه حضرت زهرا عليهاالسلام در ميان معصومين 💠
🔰 رفتار رسول خدا صلى الله عليه و آله كه براى ما حجت است، بيانگرِ نهايتِ عصمت و كمال حضرت زهرا عليهاالسلام است.
👈 به عنوان نمونه عرض كنم هر موقعى كه وقت نماز می شد بلال (مؤذن پيامبر صلى الله عليه و آله) پس از اذان به درب منزل پيامبر می آمد و عرض می كرد: الصلاة، الصلاة، پيامبر صلى الله عليه و آله بعد از نزول آيه تطهير تا زمان وفاتشان همين كار را با خانه حضرت فاطمه عليها السلام انجام می داد.
👌 حضرت صلى الله عليه و آله به هنگام نماز به مسجد می آمدند و چهارچوب درب خانه حضرت فاطمه عليهاالسلام را (كه اين در از درون مسجد باز می شد) می گرفتند و می فرمودند:
📢 «السلام عليكم يا اهل بيت النبوة، الصلاة، الصلاة».
☘ و همچنين برخى آيات كه در شأن حضرت على عليه السلام نازل شده است، حضرت زهرا عليهاالسلام هم شريكند، همانند آيات تطهير، مباهله، مودّت و ....
📚 مرزدار مکتب اهل بیت (علیهم السلام ) ،ص ٢٥٥ و ٢٥٦
#کلام_بزرگان 0⃣4⃣
#علامه_عسکری
📍 "کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی لاریجانی"
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
📘 برگستره کتاب و سنت
#فضائل_امیرالمومنین_علیه_السلام
🛒سفارش کتاب با موضوعات متنوع و بسیار کاربردی👇🏻
@Aghayabnalhasan
✅مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
جنگ و جهاد در زمان پیامبر «صل الله علیه و اله» جنگ و جهاد در راه دین بود ولی جنگ و جهاد در زمان خلفا برای آن بود که گنجینه های کسرا و قیصر را به دست آورند. لذا دین و دنیا برایشان جمع شده بود و بدین خاطر بود که هرگاه حضرت امیر «علیه السلام» میخواست لشکرکشی کند ، چون اجازه نمیداد اموال مسلمانانی را که با آن حضرت جنگیده بودند ، بگیرند ، در آخر خلافتش مردم دستورهای آن حضرت را اجابت نمی کردند.
👈جهاد در زمان امام علی «علیه السلام» مانند جهاد در زمان پیامبر «صل الله علیه و آله» ، جهاد در راه دین بود و دنیا در آن نبود ؛ ولی مردم زمان خلفا ، جهاد در راه دین را فراموش کرده بودند و جهاد برای احیای دین بدون دنیا دیگر برای آنان مفهومی نداشت.
📚نقش ائمه در احیای دین،ج۲ ص۶۰۴
🔵 مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
💢 قرآن جدید خلیفه دوم و عایشه !!!!
#تاریخ_قرآن
🔘 رسول خدا (ص) كه رحلت كرد، امام على (ع) به تدوين قرآن در كتابى واحد پرداخت؛ همانگونه كه عده ديگرى از صحابه- به جز امام على (ع)- نيز نسخه قرآن مدون خود را داشتند؛ ولى خليفه ابوبكر به اين نسخهها بسنده نكرد و دستور داد تا گروهى از صحابه، قرآن را بسان يك كتاب تدوين نمايند، سپس آن را نزد «حفصه» به وديعت نهاد تا آنگاه كه دوران عثمان فرا رسيد، و فتوحات بلاد گسترش يافت و مسلمانان پراكنده شدند، خليفه دستو داد تا چند نسخه از روى نسخه موجود در نزد حفصه بنويسند و آن را در بلاد مسلمين توزيع كرد، و مسلمانان نسخههاى خود را از روى اين نسخهها نوشتند و از نسلى به نسل ديگر سپردند و تا به امروز، نسخهاى جز آن در نزد احدى از مسلمانان نبوده است و نيز، نسخهاى كه واجد كلمهاى زيادت و نقصان بوده و با اين قرآن متداول امروز در نزد مسلمانان تفاوت داشته باشد، در هيچ يك از ايام وجود نداشته است، و همه فرقههاى مسلمان: سنّى و شيعه و اشعرى و معتزلى و حنفى و شافعى و حنبلى و مالكى و زيدى و امامى و وهابى تا خوارج، همگى بر آن اتفاق نظر دارند و در نزد هيچ فرقهاى از آنها و غير آنها، در روزى از روزها، نسخهاى كه حاوى زيادت و نقصان حتى يك كلمه باشد، يا ترتيب سورهها و آيات آن مخالف قرآن متداول امروزين مسلمانان باشد، وجود نداشته است.
⭕️ اما آنچه كه در برخى از كتابهاى حديثى مکتب خلفا آمده و حاوى پندار نقص و كاستى در قرآن كريم است، در همان جا كه بوده باقى مانده و به هيچ روى در هيچ يك از نسخههاى قرآن وارد نشده است به عنوان نمونه 👇🏻👇🏻
‼️در حديثِ روايت شده از «عايشه» گويد: «از جمله موارد نازل شده قرآنى: (عَشَرَ رَضَعَات مَعلومات): «ده بار شير خوردن معلوم» بود، كه رسول خدا (ص) رحلت كرد و آنها جزء قرآن خوانده مىشدند»
‼️«آيه رجم(آیه جدید خلیفه دوم درباره رجم پیرمرد و پیرزن زناکار) و شير خوردن ده بار بزرگسال نازل شد و در زير بستر من بود که رسول خدا (ص) وفات كرد و ما سرگرم فوت او شديم و حيوانى اهلى وارد شد و آن را خورد.»
✍🏻 پ.ن: شیر خوردن بزرگسال به این معنی که اگر یک انسان بالغ و بزرگ هم از زنی شیرده ده بار شیر بخورد به او محرم میشود!!!
📚 بازشناسی دو مکتب جلد دوم
📎 کانال علامه عسکری
🍎 @Allameaskari
🔰 نهضت عاشورا و جمهوری اسلامی ایران
▫️پیام حضرت سیدالشهدا (ع) به مسلمانان تا آخر دنیا ، آن است که : «چنانچه سلطانی ظالم باشد و بر خلاف سنت پیامبر (ص) عمل کند ، باید بر ضد او قیام کنند» و هر قیامی که بعد از حضرت سیدالشهدا (ع) تا به امروز شده ، بر اثر شهادت آن حضرت بوده است.
▫️قیامی که امام خمینی «ره» کرد و شیعیان در زیر پرچم او با طاغوت جنگیدند نیز از آثار قیام حضرت سیدالشهدا (ع) بود. جمهوری اسلامی در ایران بر پا نشد ، مگر در اثر تربیتی که مردم شیعه داشتند که می باید در مقابل طاغوت ظالم قیام کرد.
👈 رهبر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ، از نهضت حضرت سیدالشهدا (ع) استفاده کرد. این سرمایه در جامعه ی شیعیان بود و امام خمینی ، همچون کسی که سرمایه ای گران قدر در اختیار داشته باشد ، به خوبی از آن بهره برداری کرد.
▫️به جبهه رفتن در جنگ تحمیلی نیز از آثار شهادت طلبی شیعیان تربیت شده ی این مکتب بود و قیام مردم ایران و برپا داشتن جمهوری اسلامی ایران ، سبب بیداری دیگر مسلمانان در دیگر بلاد اسلامی گردید.
📚نقش ائمه در احیای دین،ج۲ ص ۶۶۱
🔵 مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
▫️وقتی وضعیت حوزه ها را با حوزه های عصر شیخ صدوق ، شیخ مفید ، شیخ طوسی و علامه حلی مقایسه می کردم ، می دیدم که آن بزرگواران در علوم مختلف اسلامی تالیف دارند و چقدر احادیثشان متنوع و مناسب به عصر خودشان بود ، در حالی که این بزرگواران ، فقه هم تدریس می کردند. تا عصر مرحوم مجلسی ، علمای شیعه این طور بودند. تصورم این بود که اگر علمای شیعه در این روزگار بودند ، تفسیر ، عقائد ، تاریخ غیر فقهی ، علوم عقلی و استدلالی و زبان خارجی و اینطور چیز ها را قطعا درس می گفتند.
📚جستار ۱۶ ، ص۲۳
🔵 مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
▫️«حیات علمی و آثار من ، احساس تکلیف و دفاع از تشیع است ، به ندرت دفاع از اسلام است ، [بلکه] همه اش دفاع از تشیع است.»
📚جستار ۱۶ ، ص ۳۴
🔵 مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695