May 11
May 11
با سلام بزودی مطالب در این کانال بارگزاری خواهد شد.
با تشکر از صبر و لطف شما عزیزان
علامه عسکری: علماء و مورخان، افسانه عبدالله بن سبأ را همگی بدون استثناء از سیف بن عمر گرفتند وچهار نفر از آنان که طبری، ابن عساکر و ابن ابی بکر و ذهبی باشند بدون واسطه از سیف نقل کردند.
@Allameaskari
علامه عسکری
علامه عسکری: علماء و مورخان، افسانه عبدالله بن سبأ را همگی بدون استثناء از سیف بن عمر گرفتند وچهار ن
#معرفی_آثار
💢تمام مورخان شرقی و غربی که در نمودار بالا اسمشان آمده است افسانه عبدالله بن سبأ را به عنوان باور خویش در کتاب هایشان نقل کرده اند و خلاصه نقلیات آن ها این است که تشیع را شخصی به عبدالله بن سبأ که یک یهودی اهل یمن بوده پایه گذاری کرده است ، به این نحو که او در شهر ها و مناطق مختلف بلاد اسلامی مسافرت می کرده و دعوت به اختلاف و شورش علیه حکام آن وقت از جمله معاویه و... می کرده تا بگوید حق با علی است و جانشین پیامبر علی است.
⚠️حال قسمت هایی از گفتار دو تن از این مورخان را در ادامه جالب است بخوانید👈
❇️ابتدا فرمایش علامه عسکری : بیش از ده قرن است که تاریخ نویسان این افسانه را به صورت تاریخ #صحیح می نویسند.
💢سید رشید رضا(نام کتاب:الشیعه والسنة متوفای 1365ه_ق): شیعه گری به نام خلیفه چهارم علی بن ابی طالب، آغاز تفرقه دینی و سیاسی در بین امت محمدی بود.و اولین کسی که اصول تشیع را ساخت یک یهودی بنام عبدالله بن سبأ بود.
💢احمد امین مصری( معاصر علامه عسکری):عقیده به رجعت را عبدالله سبأ از کیش یهود آورده است.زیرا ایشان معتقدند الیاس پیغبر به آسمان عروج کرده و باز خواهد گشت، این عقیده شیعیان را به عقیده پنهان شدن ائمه و عقیده به مهدی منتظر کشانیده است.
سپس احمد امین در ادامه می گوید: براستی تشیع پناهگاهی بوده که هرکس خواهان ویران کردن اسلام بوده بسبب دشمنی و حقدی که داشته به آن پناه میبرده است...
🗒پ ن:توجه داشته باشید که رجعت از اصول اساسی و مهم شیعه است که احمد امین می گوید رجعت امری ساختگی است...
🔆حتما توجه به عظمت و بزرگی تالیف علامه عسکری داشته باشید که ایشان چگونه بنیان فکری تمام این مورخان را فرو ریخت و اثبات کرد که این تهمت ها، افسانه و دروغ پردازی ای بیش در تاریخ نیست.
#عبدالله_بن_سبأ
🆔 @Allameaskari
📗 #بیانات
🌐 #سخنان_استاد_فرزانه_حضرت #آيت_اللّه_مصباح_يزدى_دامت بركاته درباره حضرت علّامه
در نيمه شعبان 1424 ه. ق. نكوداشت بين المللى حضرت علّامه عسكرى قدسسره در محل برگزارى كنفرانس سران كشورهاى اسلامى برقرار شد و حضرت آيت اللّه مصباح يزدى دامت بركاته درباره حضرت علّامه سخنانى ايراد فرمودند كه متن صحبت ايشان را به نظر خوانندگان محترم مىگذاريم:
✳️ ابتدا فرا رسيدن اين عيد بزرگ را به همه منتظران ظهورش مخصوصا حضار محترم تبريك و تهنيت عرض مىكنم.
🔶بنده متأسفانه حالم مساعد نبود كه در اين اجلاس شركت كنم ولى از كثرت ارادتى كه به حضرت علّامه عسكرى داشتم وظيفه خودم دانستم براى دستبوسى ايشان مشرف شوم مردى كه لقب #احياگر_اسلام و تشيع در اين عصر زيبنده اوست، در اين مجلس كه اعاظم و علماء و بزرگان تشريف دارند براى مثل بندهاى سخن گفتن سخت است ولى از آنجا كه علاقه ايشان را به اهل بيت عليهمالسلام و احاديث اهل بيت عليهمالسلام مىدانم فقط به ذكر چند حديث اكتفا مىكنم براى تيمن و تبرك، اگر ثوابى دارد قرائتش را خدمت اين بزرگوار تقديم مىكنم.
🔆عن ابى محمّد العسكرى صلوات اللّه عليه و على آبائه قال: قال جعفر بن محمّد الصادق عليهماالسلام:
«علماءُ شيعتنا مرابطون بالثغر الذى يلى ابليس و عفاريته و يمنعنونهم عن الخروج على ضعفاء شيعتنا و عن أن يتسلط عليه إبليس و شيعته النواصب ألا فمن انتصب لذلك من شيعتنا كان أفضل ممّن جاهد الروم و الترك و الخزر ألف ألف مرّة لأنه يدفع عن أديان محبّينا وذلك يدفع عن ابدانهم» «1».
✅حضرت امام عسكرى عليهالسلام از جدشان امام صادق عليهالسلام نقل مىكنند: علماء شيعه مرزداران هستند در آن مرزى كه ابليس و سپاهيان اوست، آن مرزى كه بين شيعه و بين ابليس است مرزدارانش علما هستند. علما جلوگيرى مىكنند از اينكه ابليس و سپاهيانش بر ضعفا شيعه خروج كنند و از اينكه بر آنها تسلط پيدا كنند هر كس از علما شيعه در اين مقام بر آيد كه با شياطين مبارزه كند و مانع از گمراه كردن شيعيان بشود از مجاهدين فى سبيل اللّه افضل است. زيرا مجاهدين ابدان شيعيان ما را حفظ مىكنند يعنى منافع مادى جامعه اسلامى را حفظ مىكنند؛ اما علما دين مردم را حفظ مىكنند. به همان اندازه كه دين بر بدن برترى دارد علما بر مجاهدين و مرزدارانى كه مرزهاى جغرافيائى را حفظ مىكنند برترى خواهند داشت.
✅مصداق تام اين حديث در عصر ما حضرت علّامه عسكرى حفظه اللّه هستند.
▫️ @Allameaskari
#بیانات
🔶امامان اهل البيت (ع) در بيان احكام به رأى و نظر شخصى اعتماد نمی كردند
💢اكنون با مراجعه به مصادر مكتب اهل البيت درمی يابيم كه امامان اهل البيت (ع) در بيان احكام اسلامى به رأى و نظر شخصى، كه در عرف مكتب خلفا اجتهادش ناميده اند، اعتماد نمی كردند و تنها بدانچه كه از رسول خدا (ص) به ارث برده بودند استناد می كردند، يعنى به احاديثى كه در كتاب هاى خاصّ خود داشتند، و اين معنى در مباحث آينده روشن می گردد:
در كافى آمده است: «مردى از امام صادق (ع) مسأله اى پرسيد و امام پاسخش فرمود. آن مرد گفت: «بگو بدانم اگر چنين و چنان باشد چه نظرى خواهى داشت؟» امام فرمود: «خاموش باش! آنچه در پاسخت گفتم از رسول خدا (ص) بود ما در بيان احكام از خود رأيى نداريم.
علّامه مجلسى در شرح اين حديث گويد: «چون مراد سؤال كننده آن بود كه مرا از رأى و نظر خودت كه با ظنّ و اجتهاد اختيار می كنى آگاه ساز، امام (ع) او را از اين پندار نهى فرمود و براى او روشن ساخت كه آنها چيزى نگويند مگر با جزم و يقين و از منابع پيوسته به سيّد المرسلين (ص).
📝 و از این موارد در تاریخ اسلام کم نداریم که خون ها به نا حق ریختند و و تعرض ها کردند و گفتند اجتهاد خلیفه بوده و اجتهادش به خطا رفته !!!
☑️مطالب درباره علامه عسکری
🆔 https://eitaa.com/Allameaskari
💢چگونگى پيدايش احاديث متناقض
🔶شايد بخشى از احاديثى كه در زمان معاويه ساخته و پرداخته و روايت شد، و در شمار احاديث رسول خدا و سنت آن حضرت (ص) به شمار آمد، احاديث زيرين باشد:
▪️در صحيح مسلم و سنن دارمى و مسند احمد آمده است كه رسول خدا (ص) فرمود:
📝(لَا تَكْتُبُوا عَنِّي وَ مَنْ كَتَبَ عَنِّي غَيْرَ الْقُرْآنِ فَلْيُمْحِهِ):
❌«سخنان مرا ننويسيد، و كسى كه سخنان مرا، به جز قرآن، نوشته باشد بايد آن را و نابود كند.
❌و در روايت ديگرى گويد: «آنها از پيامبر اجازه خواستند تا سخنانش را بنويسند و او به آنها اجازه نداد.»
❌و در مسند احمد، و سنن ابوداود از «زيدبن ثابت» گويد: «رسول خدا (ص) از اينكه چيزى از سخنانش را بنويسيم نهى فرمود و آن را محو كرد».
❌و نيز،در مسند احمد از «ابوهريره» گويد: «نشسته بوديم و هر چه را از پيامبر می شنيديم می نوشتيم كه آن حضرت نزد ما آمد و فرمود: «آيا با كتاب خدا كتاب ديگرى است؟» گفتيم: «هر چه می شنويم» فرمود: «كتاب خدا را بنويسيد؛ تنها كتاب خدا را. آيا كتابى جز كتاب الله وجود دارد؟ تنها كتاب خدا را بنويسيد.» گويد: «ما نيز، هر چه را نوشته بوديم در يك جا گرد آورديم و سپس همه را آتش زديم!». به راستى اگر اين روايات صحيح باشد، وظيفه مسلمانان چيست؟ آيا نبايد همه مصادر و مدارك حاوى احاديث رسول خدا (ص)، و همه صحاح و مسانيد و سيره و تفسير را گرد آورند و آن ها را بسوزانند يا به دريا بريزند؟!! و اگر چنين كنيم و همه مصادر سنت رسول خدا (ص) را به دريا بريزيم، از شرايع اسلام چه می ماند؟! نه، رسول خدا (ص) هرگز چنين سخنانى را نفرموده، و بلكه نقيض آن را بيان داشته و در حجة الوداع فرموده: (نَضَّرَ اللَّهُ عَبْداً سَمِعَ مَقَالَتِي فَوَعَاهَا وَ بَلَّغَهَا مَنْ لَمْ يَسْمَعْهَا فَكَمْ مِنْ حَامِلِ فِقْهٍ إِلَى مَنْ هُوَ أَفْقَهُ مِنْه ...): «خدا شادمان كند بنده اى را كه سخنان مرا بشنود و حفظ كند و به كسى كه آن را نشنيده برساند؛ اى بسا حامل فقه ای كه فقه را به فقيه تر از خود می رساند»
✅و در حديث ديگر فرموده: «اى بسا حامل فقه ای كه فقيه نيست؛ و اى بسا حامل فقه ای كه فقه را به فقيه تر از خود مىرساند».
✅و در روايت ديگرى فرموده: «خدا شادمان كند فردى را كه سخنى از ما بشنود و همانگونه كه شنيده آن را به ديگرى برساند، كه اى بسا گيرنده از شنونده نگهدارنده تر است»
#ادامه_دارد...
📒برگرفته از کتاب معالم المدرستین مهمترین اثر علامه عسکری که منجر به شیعه شدن بسیاری از مسلمانان شد.
📤تعداد اندکی ازین کتاب باقی مانده است جهت سفارش تماس بگیرید ۰۹۳۶۸۱۷۴۷۷۲
☑️مطالب درباره علامه عسکری🔰
https://eitaa.com/Allameaskari