✍ هیچ کس به اندازه عائشه از زندگانی پیامبر (ص) سخن نگفته......
⚠️این بانو در روایت های خود ، سیمائی شگفت آور ، از پیامبر اکرم(ص) ، ترسیم کرده است ، تا جائی که پیامبر اکرم (ص) را از سطح یک انسان عادی نیز تنزل می دهد❗️
مهمتر این است که ، از زمان نفوذ عائشه در جامعه اسلامی تا به امروز ، تمام مسلمانان _به جز پیروان اهل بیت (علیهم السلام)_ شخصیت و شکل زندگانی پیامبر را در روایت های عائشه ، جست و جو می کنند.❗️
این مسئله موجب گردیده است که شخصیت واقعی پیامبر اسلام ، حتی برای مسلمانان هم ناشناخته بماند ، زیرا آنان خواسته اند پیامبر اسلام را تنها از روایتهای عائشه بشناسند و به دیگران نیز آن را ، از همین راه آموزش دهند ، در صورتی که این احادیث ، شخصیت واقعی پیامبر (ص) را تحریف نموده و به کلی وارونه نشان می دهد.‼️
به عنوان نمونه:
📖 مسلم در کتاب (صحیح) از عائشه نقل می کند:
من و رسول خدا در زیر یک عبا بودیم ، در همان حال ابوبکر اجازه ورود خواست.پیامبر به او اجازه داد. چون ابوبکر بیرون رفت ، عمر اجازه ورود خواست ، این بار نیز رسول خدا ، عمر را پذیرفت. وقتی عمر برگشت ، عثمان اجازه خواست ، تا با پیامبر ملاقات کند. در این نوبت رسول خدا برخواست و نشست و لباس خود را مرتب کرد ، آنگاه عثمان را پذیرفت ، هنگامی که عثمان پس از ملاقات ، از محضر رسول خدا بیرون رفت ، من به رسول خدا گفتم : ابوبکر و عمر با تو کار داشتند و تو کار آنها را با همان حالتی که داشتی ، بدون اینکه تغییری به وضع خودت بدهی ، انجام دادی ، اما هنگام ورود عثمان ، خود را آماده و مرتب نمودی ، گو اینکه سری در کار است⁉️
👈رسول خدا فرمود: چون عثمان مردی با حیا و شرم است ، ترسیدم از شدت شرم و حیا درخواست خود را با من در میان نگذارد❗️
📖در روایت دیگری در صحیح مسلم آمده است:
... پیامبر فرمود: عائشه!! چگونه من از عثمان حیا نکم و احترام وی را رعایت ننمایم ، در صورتی که به خدا سوگند ، فرشتگان خدا در پیشگاه عثمان ، جانب شرم و حیا را نگه می دارند.
✍کافیست مقام والای پیامبر اکرم(ص) در قرآن مشاهده کرد که خداوند چگونه محبوب ترین بنده خود و اول شخص مقام خلقت را معرفی می کند
📦برای مطالعه بیشتر و بررسی تفصیلی روایات به خود کتاب رجوع شود.👇👇
📚نقش عائشه در تاریخ اسلام ج۳ ص ۲۹۹_۳۰۰
✅ کانال علامه عسکری 🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
❌چرا پیروان مکتب اهل بیت (علیهم السلام) ، هر حدیثی را قبول نمی کنند و احادیث را ، مورد بررسی قرار می دهند⁉️
❌آیا پیامبر اکرم(ص) ملاک و معیاری برای تشخیص 《صحابه》 واقعی بیان کرده اند⁉️
✅ برای جواب دادن به این سوال ، اول باید روشن شود که راویان حدیث ، چه کسانی هستند‼️
⛔️تعریف 《صحابه》 در مکتب خلفا و مکتب اهل بیت(علیهم السلام):
👈پیروان مکتب خلفا ( اهل سنّت ) گویند ؛ صحابی کسی است ، که رسول خدا را دیده و به آن حضرت ایمان آورده و مسلمان از دنیا رفته باشد ، اگرچه اندکی از روز باشد. همچنین پیروان مکتب خلفا ؛ همه صحابه را عادل دانسته و هرگونه جرح و خدشه بر آنان را ناروا می دانند. 😱 به گونه ای که هرکس بر یکی از آنان جرح و خدشه ای وارد نماید ، او را از زندیقان به شمار آورند و سپس خودشان را به صحت همه روایات کسانی که آنان را 《صحابی》 ، نامیده اند ، ملتزم دانسته و همه معالم دین خود را از همه آنها می گیرند❗️
👈اما در مکتب اهل بیت (علیهم السلام) ؛ واژه 《صحابی》 یک مصطلح شرعی نیست و مانند سایر مفردات لغت عرب معنی می شود ، همانطور که در قرآن آمده: * ..اصحاب موسی..*
که به معنای ملازم و معاشر است و تنها به کسی صحابی گفته می شود که ؛ ملازمت و همراهی اش بسیار باشد.
اما در باره عدالت صحابه ، پیروان مکتب اهل بیت(ع) ، با پیروی از قرآن کریم می گویند: در بین صحابه ، منافقانی بوده اند که در قرآن آمده: *مردوا علی النفاق * ، که بر نفاق و دو رویی اصرار می ورزیدند : به هم خواب پیامبر (ص) نسبت زشتی دادند و کوشیدند پیامبر (ص) را ترور کنند.
پیامبر(ص) درباره شان فرموده : آنها کسانی هستند که در روز قیامت فرا روی رسول خدا جلب می گردند و پیامبر ندا می دهد: همراهانم! همراهانم! و به او گفته می شود: تو نمیدانی بعد از تو چه کردند!! اینان از هنگامی که ، از آنها جدا شدی به اعقاب و گذشته های خویش بازگشتند و بر آن ثابت ماندند!!
🌺 اما، برخی از صحابه مومنانی بودند که خدا و رسول خدا(ص) آنان را به نیکی ستوده .
💡پیامبر (ص) علامت جدایی مومن از منافق را تعیین فرموده و آن : حبّ و بغض امام علی (ع) دانسته .
این حدیث را افرادی مانند: خود حضرت علی(ع)، ام المومنین امّ سلمه ، عبدالله بن عباس ، ابوذر غفاری ، انس بن مالک و عمران بن حصین نقل نموده اند.
✍بدین خاطر پیروان مکتب اهل بیت(ع) حال راوی حدیث را مورد بررسی قرار می دهند تا از هر کسی خصوصا دشمنان حضرت علی(ع) به راحتی حدیثی قبول نکنند.
📚نقش عائشه در تاریخ اسلام ج۴ ص ۳۷ الی۴۱
✅ کانال علامه عسکری 🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
#محبت_درس_محبت
📖 برگی از تاریخ
⚠️نمونه ای از گمراهی مردم در عصر اموی :
👥گفتگوی مسلم بن عقیل با مسلم بن عمر باهلی:
✍زمانی که مسلم را دستگیر کردند از سر و صورت ایشان خون می ریخت حضرت مسلم با حالت گرسنگی و تشنگی وارد دارالاماره شد قبل از اینکه او را نزد عبیدالله ببرند ظرف آب خنکی دید فرمود : کمی به من آب بدهید مسلم بن عمر باهلی گفت: این آب را می بینی که چقدر خنک است به خدا سوگند قطره ای از آن نخواهی نوشید تا در جهنم از حمیم آن سیراب شوی حضرت مسلم فرمود : تو که هستی ؟ گفت من کسی هستم که حق را شناخته است در حالی که تو منکر آن هستی من کسی هستم که نسبت به امامش خیر خواه است در حالی که تو چنین نبودی من کسی هستم که فرمان امامش را شنید و اطاعت کرد در حالی که تو عصیان ورزیدی و مخالفت کردی!!!
✍🏻 اسلامی که درعصر بنی امیه تبلیغ می شد یزید امامش بود و شناخت و اطاعت از او واجب شمرده می شد و مخالفت با او خروج از دین نام داشت نتیجه این شد که مردم اهل بیت پیامبراکرم صلی الله علیه و آله را گنه کار و ضد دین و خودشان را اهل اسلام و دین می دانستند.
📔 (برگرفته از کتاب معلم درس محبت به قلم استاد جاودان ص 33 )
@Allameaskari
⛔️تغییر مصداق 《حدیث قرطاس》توسط احادیث ام المومنین عایشه
📖 در صحیح مسلم از عایشه روایت کند ، که گفت:
رسول خدا در بیماری اش به من فرمود : ابوبکر و برادرت را نزد من فراخوان تا نوشته ای بنویسم ، که من می ترسم آرزو کننده ای ، آرزو کند و گوینده ای بگوید : من سزاوارترم ، در حالی که خدا و مومنان جز ابوبکر را نمی پذیرند.
✅ اما ، به نظر ما ، هدف تبلیغی این حدیث ، چاره سازی برای حدیث قرطاس است.
چنانکه:
▪️(عمربن خطاب) روایت کرده است : نزد رسول خدا بودیم و میان ما و زنان پرده ای فاصله بود ، که رسول خدا فرمود : مرا با هفت مشک آب بشوئید .. و صحیفه و دواتی بیاورید ، تا برای شما نوشته ای بنویسم که بعد از من هرگز گمراه نشوید.
زنان گفتند : خواسته رسول خدا را بیاورید ، عمر گوید : من گفتم ، ساکت شوید ، که شما زنان ، همراه او هستید،هرگاه بیدار شود اشک می ریزید و چون صحت یابد ، گردنش را می گیرید.
رسول خدا فرمود : آنها بهتر از شما هستند.
▪️و ابن عباس گوید : رسول خدا (ص) در ساعات پایانی عمر خویش ، در حالی که عده ای از مردان ، از جمله (عمربن خطاب) در آنجا حضور داشتند ، فرمود: بیایید برای شما ، نوشته ای بنویسم که بعد از آن گمراه نشوید. (عمربن خطاب) گفت: بیماری بر رسول خدا چیره گشته و قرآن نزد شماست ، کتاب خدا ما را بس باشد. پس حاضران در خانه اختلاف کردند و باهم درگیر شدند و برخی از آنها می گفتند : پیش بروید تا رسول خدا برای شما نوشته ای بنویسد که بعد از او گمراه نشوید ، و برخی هم ، همان گفته ی عمر را می گفتند.پس سخنان بیهوده و اختلاف فزونی گرفت و رسول خدا فرمود: از نزد من برخیزید.
❌ابن عباس بار ها می گفت: مصیبت !! همه مصیبت آن بود که با اختلاف و سر و صدای خود نگذاشتند تا رسول خدا آن نوشته را برای آنها بنویسد.❗️
📚نقش عایشه در تاریخ اسلام ج۴ ص ۲۳۰ الی ۲۳۲
✅ کانال علامه عسکری 🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
🔰وصایت و جانشینی امیرالمومنین علی (ع)
🔍 بررسی اجمالی احادیث ام المومنین عایشه:
📖 مضمون روایات _ غیر از روایات (امّ المومنین عایشه) _ اتفاق بر این دارد که ؛ رسول خدا درحالی وفات کرد که سرش در دامن پسرعمویس علی(ع) قرار داشت.
⚠️اما آنچه از عایشه روایت شده است ، در آن وصیت پیامبر به پسر عمویش علی(ع) را انکار کرده است.
👈حال اگر فرض را بر آن گذاریم که وفات پیامبر در میان سینه و حلقوم او (عایشه) یا میان ریه و گلوی ام المومنین عایشه ، صحت داشته باشد ، اینها هیچ یک ، لازمه اش عدم وصیت پیامبر (ص) به علی (ع) نخواهد بود ؛ بویژه که وصیت حضرت علی (ع) با نصوص متعددی اثبات شده است که از جمله آنها در 《یوم الانذار》 است که پیامبر (ص) به علی (ع) فرمود : این برادر من و وصیّ من و خلیفه من در میان شماست، پس از او بشنوید و اطاعت نمایید... .
💡و حدیثی که (سلمان) روایت کرده و گوید:
گفتم: یا رسول الله‼️هر پیامبری را وصیّی هست ، وصی شما کیست⁉️ پاسخم را نداد و مدتی بعد که مرا دید ، فرمود: سلمان❗️
به سویش شتافتم و گفتم: لبیک‼️فرمود: می دانی وصیّ موسی کیست؟ گفتم: آری ، یوشع بن نون است. فرمود: برای چه⁉️
گفتم : برای آنکه او در آن روز اعلم آنها بود. پیامبر فرمود: پس وصیّ من و محل اسرارم و بهترین کسی که بعد از خود بر جای می گذارم و او وعده ام را وفا و دَینم را ادا می کند، علی بن ابی طالب است.
📚نقش عایشه در اسلام ج ۴ ص ۲۴۰ ، ۲۴۱
✅ کانال علامه عسکری 🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
⚠️آیا می توان باور کرد که پیامبر اکرم(ص) ، بخشی از آیات قرآن را فراموش کند⁉️
📖 در صحیح بخاری و صحیح مسلم با سند خود از امّ المومنین عایشه ، روایت کنند که گفت:
▫️رسول خدا در مسجد به قرائت مردی گوش می داد که ناگهان گفت : رحمت خدا بر او باد ، او آیه ای را که فراموش کرده بودم ، به یادم آورد.
▫️و در عبارتی دیگر اینگونه آمده است که؛ حضرت فرمود : رحمت خدا بر او باد که آیات فلان و فلان را که از سوره فلان و فلان انداخته بودم ، به یادم آورد.
✅ جواب :
👈اما با اندکی تامّل در اینگونه احادیث ، در می یابیم که چگونه رسول خدا(ص) ، می تواند چنین حرفی زده باشد؟
👈چگونه ممکن است رسول خدا آیاتی از قرآن را فراموش کند در حالی که خدای سبحان در (سوره اعلی آیه ۷) فرموده: * سنقرئک فلاتنسی *
[به زودی بر تو می خوانیم و تو فراموش نمی کنی]
و خداوند ، در (سوره طه آیه ۱۱۴) فرمود :
* و لا تجعل بالقرآن من قبل ان یقضی الیک وحیه* [ و در خواندن قرآن پیش از پایان وحیش شتاب نکن]
👈در تفسیر آین آیه آمده است که پس از نزول این آیه،حضرت هیچ چیز را فراموش ننمود.
📖همچنین در صحیح بخاری و سنن ابن ماجه و مسند احمدبن حنبل از ، حضرت فاطمه (س) روایت کنند که گفت : پیامبر محرمانه به من فرمود که جبرئیل هر سال یکبار قرآن را با من مقابله می کرد و در این سال دو بار با من مقابله نمود و این را جز رسیدن اجلم نمی دانم.
👈چگونه رسول خدا آیاتی از قرآن را ساقط می کند در حالی که هریک از صحابه که نوشتن می دانست ، هرچه از قرآن نازل می شد آن را می نوشت❗️
حال ، چگونه پیامبر می تواند قرآن را فراموش کند؟؟؟!!
📚نقش عایشه در تاریخ اسلام ج۴ ص ۲۵۹ الی ۲۶۱
✅ کانال علامه عسکری 🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
📖 یعرفونه کما یعرفون ابناءهم (انعام/۲۰)
👈کسانی که به آنها کتاب دادیم،پیامبر را می شناسند،همانگونه که فرزندان خود را می شناسند
▪️مسئله تولد و بعثت و رسالت پیامبر اکرم و حتی صفات و ویژگی های حضرت ، برای کسانی از دین یهودیت اطلاع داشتند ، مسئله ای یقینی و ضروری بود.
▪️سیوطی در تفسیر خود از ابن عباس روایت کند :
از (عبدالله بن سلام) درباره این آیه سوال شد که یهود چگونه آخرین پیامبر را همچون فرزندان خود می شناسند و این شناخت چگونه است؟
(عبدالله سلام) گفت : به راستی که وقتی پیامبر را دیدم شناختم ، همانگونه که پسرم را به هنگامی که با کودکان بازی می کرد ، دیدم و شناختم. و من شناختم به محمد (ص) از شناختم به فرزند خود بیشتر است.
سائل پرسید چگونه؟
عبدالله گفت: زیرا او رسول بر حق خداست و خداوند او را در کتاب ما توصیف فرموده.
▪️در طبقات ابن سعد از ابن عباس روایت کند:
یهودیان بنی قریضه و بنی نضیر و فدک و خیبر ، صفات پیامبر و هجرت او به مدینه را پیش از بعثت می دانستند و هنگامی که رسول خدا به دنیا آمد ، علماء یهود گفتند: احمد در این شب به دنیا آمد ، چون ستاره ی آن طلوع کرد و هنگامی که به نبوّت مبعوث گردید ، گفتند: احمد به نبوت رسید ، چون آن ستاره ای که با نبوتش طلوع می کند ، طلوع کرد. آنها او را می شناختند و به او اقرار داشتند و صفاتش را بر می شمردند ولی حسادت و سرکشی آن کرد که نباید... .
▪️در روایتی از ابن عباس آمده است که :
رسول خدا (ص) به یهود خیبر نوشت: بسم الله الرحمن الرحیم . از محمد ، رسول الله ، صاحب موسی و برادر او که تصدیق کننده آنی است که موسی(ع) آورده. آگاه باشید که خداوند به شما اهل تورات در کتاب خودتان فرموده : محمد رسول الله و الّذین آمنوا معه اشدّاء علی الکفار رحماء بینهم... . و شما آن را در کتاب خود می یابید.
📚نقش عایشه در اسلام ج۴ ص ۴۲۷ الی ۳۱۳
✅ کانال علامه عسکری 🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
هدایت شده از رفیق شفیق
شب های ماه مبارک رمضان10.MP3
7.1M
🎙بیانات استاد ادیبی در شب وفات حضرت خدیجه سلام الله علیها
شب دهم ماه مبارک رمضان99
#بیانات_صوتی_استاد_ادیبی
#حضرت_خدیجه
@adibi_larijani
❌پیامبر: با خود گفتم؛ بر فراز کوهی می روم و خود را به پایین می افکنم و کشته می شوم و راحت می گردم❗️
⛔️ آیا ، مقام رسالت و پیامبری ، حضرت محمد (ص) یکدفعه بوده است⁉️ و ایشان را_نعوذ بالله_ سردرگم و پریشان کرده است⁉️
⚠️ از جمله روایات دروغین و ساختگی در منابع اهل سنت ، درباره آغاز نزول وحی است که ، شان نبی اکرم را پایین آورده...
👈ابن هشام و طبری از (وهب بن کیسان) روایت کنند که گفت: شنیدم ، شخصی از (عبیدبن عمر) ، درباره شروع نبوت رسول خدا پرسید و او در پاسخ سوال گفت : ...پیامبر در غار حراء بود که زمان بعثت و رسالت او فرا رسید.
رسول خدا فرمود : من خواب بودم و جبرئیل با کتابی پوشیده در حریر نزد من آمد و گفت: بخوان: گفتم چه بخوانم؟ مرا به سختی و به گونه ای که مرگ خود را احساس می کردم فشرد و سپس رهایم کرد و گفت: بخوان❗️ گفتم: چه چیز بخوانم⁉️ گفت: اقرا بسم ربک الذی خلق... علم الانسان ما لم یعلم ، آن را قرائت نموده تا بیدار شدم و از نزد من رفته بود.. .
پیامبر فرمود: در میان مخلوقات خداوند ، با هیچ کس بیش از شاعر یا مجنون دشمن نبودم...با خود گفتم ؛ کسی که از همه به شاعر یا مجنون دور تر است اکنون یا شاعر است یا مجنون . پس چاره ای باید اندیشید تا زبانزد قریش نگردد. بر فراز کوهی می روم و خود را به پایین می افکنم و کشته می شوم و راحت می گردم. با چنین هدفی بیرون آمدم تا میانه کوه رسیدم ، یک صدایی گفت : ای محمد❗️ تو رسول خدای هستی و من جبرئیل ام. این امر موجب شد که از خواسته ام منصرف شوم و برگشتم و نزد خدیجه رفتم و جریان را برای او گفتم. خدیجه بر خاست و نزد (ورقه بن نوفل که نصرانی بود)، رفت و جریان را بازگو کرد.او که تورات و انجیل بلد بود گفت: اگر راست گفته باشی ، یقینا آن جبرئیل بوده که نزد محمد(ص) آمده و او نبیّ است. خدیجه بازگشت و صحبت های (ورقه بن نوفل) را برایش گفت ، و پیامبر برخی از فشار های روحی اش کاسته شد.
👈و در (سیره ابن هشام) آمده است:
خدیجه به رسول خدا گفت: آیا میتوانی مرا از آمدن جبرئیل با خبر کنی؟ حضرت فرمود: آری. جبرئیل مانند همیشه نزد پیامبر آمد و رسول خدا خدیجه را صدا زد که جبرئیل نزد من آمده.
خدیجه گفت : آری، بر خیز و بر ران چپ من بنشین. رسول خدا برخاست و بر آنجا نشست ، خدیجه گفت : آیا او را می بینی؟ پیامبر گفت آری❗️خدیجه گفت: برخیز و بر ران راست من بنشین ، حضرت بر خاست و آنجا نشست ، خدیجه گفت : آیا او را می بینی؟ پیامبر گفت: آری ، خدیجه گفت بر دامان من بنشین ، پیامبر نشست و هنوز جبرئیل بود تا اینکه خدیجه مقنعه خودش را برداشت در حالی که پیامبر بر دامان او قرار داشت که جبرئیل رفت. خدیجه گفت؛ استوار باش❗️ به خدا سوگند او فرشته است ، نه شیطان.
👈در روایتی دیگر از محمد بن اسحاق:
...خدیجه پیامبر را وارد پیراهن خود کرده بود و در این حال جبرئیل رفت و خدیجه گفت: این فرشته است ، شیطان نیست.
⚠️در این زمینه روایت های دیگری هم در صحیح بخاری و صحیح مسلم و تفاسیر طبری و قرطبی و ابن کثیر و... موجود است.
✅ اما این احادیث دروغ و ساختگی است ، به دو دلیل:
اول: راویان سلسله سند این احادیث است که یا در آن موقع به دنیا نیامده بودند مانند ؛ ام المومنین عایشه ، ابن عباس ، عروه بن زبیر و ... و یا راوی حدیث در نزد علمای رجال ، متهم به کذب و دروغ گویی بوده است و یا به خاطر سن اندک ، امکان درک صحبت با پیامبر را نداشته اند مانند؛ عبدالله شدّاد لیثی.
البته به نظرما این احادیث را به آنها بسته اند ، نه آنکه خودشان گفته باشند.
دوم: محتوای اینگونه احادیث است که با آیات قرآن و حتی احادیث موجود در منابع اهل سنت ، نا سازگار است.
چگونه ممکن است پیامبر بیم آن داشته باشد که کاهن یا دیوانه شده باشد؟
از طرفی ، نشانه های نبوت پیامبر در حضرت محمد(ص) هویدا بود ، حتی قبل از تولد ایشان و پس از تولد و زمان بعثت حضرت و همچنین بروز آثار حکمت در رفتار و بیان پیامبر اکرم حتی در سنین کودکی که علمای یهود و افرادی که از تورات و انجیل شناخت داشتند به محض دیدن پیامبر در سنین کودکی و یا با اندکی صحبت با ایشان ، اقرار به نبوت او می کردند.
✍اینگونه احادیث در جهت تخریب شخصیت پیامبر و رسالت ایشان جعل و منتشر شده است.
📚نقش عایشه در تاریخ اسلام ج۴ ص ۲۸۹ الی ۳۲۱
✅ کانال علامه عسکری 🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
هدایت شده از رفیق شفیق
💠طرح پرسش و پاسخ
❇️سوال:
بسمه تعالی
فرق سنت و عترت در چیست و کدام یک از قرآن اکبر است ؟
❇️جواب :
از این که روحیه پرسشگری دارید جای تقدیر وتشکر دارد
درآغاز بررسی مختصری میکنیم ازاینکه سوال از کجا نشات می گیرد و سپس به پاسخ تفاوت بین عترت وسنت می پردازیم.
مقدمه:
یکی از احادیث مشهور و معروف و متواتر که از محدثان و دانشمندان مکتب اهل بیت علیهم السلام و مکتب خلفا نقل شده است ، حدیث ثقلین است . در این حدیث پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمودند : «إنّي تارك فيكم الثقلين كتاب اللّه و عترتي لن تضلّوا ما إن تمسّكتم بهما» ؛ در میان شما دو چیز گرانبها قرار دادم 1- قران 2- عترت من ، مادامی که به آن دو بپیوندید گمراه نمی شوید .
بعضی از دانشمندان مکتب خلفا کوشیدند تا صورت دیگری برای این روایت درست کنند لذا در جریان حذف و سانسور اهل بیت پیامبرصلی الله علیه وآله، عترتی به سنتی تبدیل شد، واین طور بیان شد که پیامبر فرمودند کتاب الله و سنتی ، سنت من نه عترت من! همین مساله؛ایجاد اختلاف می کند که سنت و عترت چه تفاوتی با هم دارند ؟
در ابتدا باید هرکدام از سنت و عترت را تعریف کنیم تا به تفاوت این دو بپردازیم .
سنت :
اهل لغت راه و روشی که انسان در زندگی خود انتخاب می کند را سنت می نامندکه جمع آن سنن است و در آیه 137 سوره مبارکه آل عمران به همین معنا اشاره دارد.
اما سنت در اصطلاح به قول و فعل و تقریر رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم می گویند ؛ قول یعنی گفتار ، فعل به معنی رفتار و تقریر سکوتی که علامت رضایت از یک عمل باشد را می گویند . در مکتب اهل بیت علیهم السلام قول و فعل و تقریر معصومین علیهم السلام را سنت می گویند .
عترت : ابن اثیر در النهایه می گوید : عتره الرجل اخص اقاربه ، نزدیک ترین افراد به یک شخص را عترت وی گویند ؛ بنابراین عترتی که در حدیث ثقلین آمده است؛مقصود،نزدیکترین افراد به پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم را می گویند . که به دلائل مختلف منحصر به معصوم می شود از امیرالمومنین علی علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها و ... که به این 13 معصوم عترت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم گفته می شود .
پیامبر گرامی برای شناخت اسلام راستین دو مرجع مهم به مردم معرفی کردند : 1- قرآن 2- عترت
قرآن نیاز به مفسر و مبین دارد که به تعبیر خود قرآن در سوره مبارکه نحل ایه 44 این مفسر و مبین شخص نبی مکرم می باشد ؛ پس پیامبر یا به عبارت دیگر سنت مفسر و مبین قرآن می باشد و عترت نیز مفسر و مبین سنت است و تمام سنت نزد عترت او هست ؛ کتاب الله و عترتی که در حدیث ثقلین آمده است . یعنی شما باید سنت مرا از عترت من یاد بگیرید ، در نتیجه تفاوتی میان سنت و عترت نیست . عترت و سنت به عبارتی همان انسان کامل است که انسان کامل قرآن مجسم و قرآن هم انسان کامل مدون است گرچه قرآن رابه خاطر کلام الله بودنش ثقل اکبر و عترت را ثقل اصغر می گویند .
@adibi_larijani
هدایت شده از رفیق شفیق
❇️نوزدهم، بیست و یکم، بیست و سوم رمضان المبارک
💠شبهای قدر💠
📣 طبق فرمایش حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله وسلم «قد اقبل الیکم شهرالله بالبرکه ...» این ماه، مبارک است و در میان این ماه، شبی است که مبارک است و آن، شب قدراست ؛
«انا انزلناه فی لیله مبارکه» (3-دخان)
«انا انزلناه فی لیله القدر » (1-قدر )
از این دو آیه می فهمیم که شب قدر شب مبارکی است. ماه مبارک و یک شب آن نیز مبارک، یعنی مبارک در مبارک ، برکت در برکت.
📌 باید توجه داشت که یکی از معانی برکت خیر کثیر است.
برکتش همین است که یک نماز در شب قدر، بهتر از هزار ماه نماز خواندن است هر عملی، هزار برابر است؛
«لیله القدر خیر من ألف شهر» (3 -قدر)
✳️ ان شاء الله خداوند توفیق فهم و درک و استفاده از شب قدر و این خیر کثیر را به ما عنایت فرماید.
🔰استاد ادیبی لاریجانی🔰
1399/02/22
📍 "کانال اطلاع رسانی و نشر معارف استاد ادیبی لاریجانی"
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
#حدیث
☑️ امیرالمومنین علیه السلام فرمودند:
🔹کَانَتِ الْفُقَهَاءُ وَ الْحُکَمَاءُ إِذَا کَاتَبَ بَعْضُهُمْ بَعْضاً کَتَبُوا بِثَلَاثٍ لَیْسَ مَعَهُنَّ رَابِعَةٌ
🔸فقها و حکما هر گاه می خواستند نامه ای به هم بنویسند و نصیحتی کنند، سه جمله می نوشتند که چهارمی نداشت:
1⃣ مَنْ کَانَتِ الْآخِرَةُ هَمَّهُ کَفَاهُ اللَّهُ هَمَّهُ مِنَ الدُّنْیَا
🔸کسی که همّتش آخرت باشد خداوند مهمات او را در دنیا کفایت می کند
2⃣ وَ مَنْ أَصْلَحَ سَرِیرَتَهُ أَصْلَحَ اللَّهُ عَلَانِیَتَهُ
🔸و کسی که باطنش را اصلاح کند، خداوند ظاهر او را اصلاح می کند
3⃣ وَ مَنْ أَصْلَحَ فِیمَا بَیْنَهُ وَ بَیْنَ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ أَصْلَحَ اللَّهُ لَهُ فِیمَا بَیْنَهُ وَ بَیْنَ النَّاسِ
🔸و کسی که رابطه ی خود را با خدا اصلاح کند، خداوند رابطه ی او را با مردم اصلاح می کند.
📚 بحارالانوار ج ۶۸ ص ۳۶۴
⚫️ شهادت مولی امیر المومنین علیه السلام بر همه عاشقانش تسلیت باد
@Allameaskari
💢 نمونه ای از روایات دروغین که به پیامبر نسبت می دهند 💢
📚 نقش ائمه در احیای دین ج1 ص166
روايت سوم نيز از عايشه روايت شده است كه می گويد:
«پيامبر اسيرى را به نزد من آورد. بعد از رفتن آن حضرت، به خاطر بی توجّهى من، اسير فرار كرد. پيامبر بازگشت و از من پرسيد كه اسير چه شده؛ گفتم: به صحبت كردن با زنان مشغول شدم و او فرار كرد! فرمود: چرا؟ خداوند دو دست تو را قطع كند. سپس بيرون رفته در ميان مردم اعلام كرد تا او را پيدا نمودند. امّا من در فكر بودم كه با اين نفرين پيامبر، ناگزير دست من بريده خواهد شد. همچنان به دستهايم می نگريستم كه كدام قطع خواهد گرديد و در اين انديشه غرق بودم! پيامبر به خانه آمد و وضع مرا مشاهده كرد كه دستهايم را زير و رو می كنم، و بدانها نظر می نمايم. فرمود: چه شده؟ مگر ديوانه شدهاى كه دستهايت را حركت می دهى؟ گفتم: شما مرا نفرين كردى، من دستهايم را زير و رو می كنم و بدانها می نگرم كه كدام يك از آنها قطع خواهد شد! در اين هنگام پيامبر روى به آسمان نموده حمد و ثناى ربّانى گفت و آنگاه عرضه داشت:
خداوندا! من بشرم، و آنچنان كه ساير مردم خشمناك می شوند، من هم غضب می كنم!!! اگر در چنين حالتى مؤمن يا مؤمنه اى را مورد نفرين قرار دادم، آن نفرين و لعنت را براى او پاكى و پاكيزگى قرار بده!»
📘مسند احمد ج 6 ص 52
📗سفارش کتاب نقش ائمه در احیای دین 👈🏻
@Aghayabnalhasan
📚کانال علامه عسکری
☑️ @Allameaskari
هدایت شده از رفیق شفیق
🗓 2 خرداد 1399 - آخرین جمعه ماه مبارک رمضان 1441 (روز قدس)
📌"روز قدس در کلام امام و رهبری"
امام خمینی ره :
روز قدس فقط روز فلسطین نیست،
روز اسلام است و روز حکومت اسلامی است.
روز قدس، روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است.
مقام معظم رهبری :
مساله فلسطین امروز مساله اول جهان اسلام است،
مشکل اصلی فلسطین وجود دولت صهیونیستی است.
رژیم صهیونیستی هیچ بهره ای از جنایتهای خود نخواهد برد.
📍 "کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی لاریجانی"
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
سالروز آزادسازی خرمشهر گرامی باد
✅مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
💠 احترام به والدین در سیره علامه عسکری
علامه احترام بسیار زیادی را برای والدین قائل بودند؛ به نحوی که ایشان هنگام ازدواج قصد داشت دختری از یک خانواده عالم را برای همسری برگزیند؛ اما بر اساس نظر مادرشان، با یکی از اقوامشان ازدواج کردند و تسلیم خواسته مادر شدند...
📝 به نقل از فرزند علامه عسکری
✅مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
#معرفی_کتاب
📚 کتاب «راز ماندگاری قرآن»، تازهترین تألیف آیتالله #محمدعلی_جاودان است که توسط مؤسسۀ #ایمان_ماندگار و انتشارات #واژه_پرداز_اندیشه به چاپ رسیدهاست.
📚 سخن بر سر این است که اسلام اگر بخواهد جاوید باشد و پیامبر اسلام صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم اگر بخواهد آخرین پیامبر باشد و نیازی به آمدن پیامبر جدید نباشد، ناگزیر باید همیشه یک راه سالم و بدون تحریف برای دسترسی به اسلام باقی بماند.
📚 در همین راستاست که حدیث ثقلین معنا مییابد؛ پیامبر خدا مسلمین را به قرآن و عترت علیهمالسلام ارجاع میدهد تا از کمند تحریفات و کجاندیشیها مصون بمانند و اسلام حقیقی را با چنگ زدن به این دو دریابند.
📚 نویسندۀ کتاب در طول مباحثی که در طول سالها عرضه داشته، همواره به این نکته تأکید میکند که پیامبر در مدت حیات خویش کوشیدهاند تا #قرآن و #اهل_بیت خویش را بطور شایسته به مردم بشناسانند و آن دو محفوظ بمانند تا پس از اینکه از این دنیا رخت بربستند، مشکلی برای شناخت صحیح اسلام و عمل به آن پیش نیاید.
📚 در این کتاب نیز نویسنده با یک تحقیق تاریخی از میان مآخد متعدد، کوشیده تا اثبات کند پیامبر برای اینکه قرآن، امروز بدست ما برسد و اصحاب قدرت و ثروت نتوانند به آن دستبرد بزنند، تلاشهای زیادی انجام دادهاست.
📚 معظمله در هفت فصل، بهتفصیل به تلاشهای پیامبر در جهت ماندگاری قرآن پرداختهاند:
1)ایجاد نهضت سوادآموزی
2)تعلیم قرآن بطور عمومی و خصوصی
3)توجه ویژه به کتابت قرآن توسط مسلمین
4)آموزش تفسیر قرآن
5)گردآوری قرآن
6)قرآنخوانی خود پیامبر و اصحاب ایشان
7)تشویقها
سفارش👇🏻👇🏻
@yomolhasrat
هدایت شده از رفیق شفیق
✳️ اثر تحقیقات علامه عسکری(ره)✳️
🔰 علامه عسکری می فرمودند:
زمانی تردید کردم در اینکه حالا ما ثابت کردیم که این صحابی، ساختگی هستند و وجود خارجی ندارند،چه اثری بر این نتیجه ،مترتب است؟ تا اینکه برای کارهای دانشکده ام ،به دانشگاه الازهر مصر رفتم.(علامه موسس دانشکده اصول دین در عراق بودند، و مدتی به دلیل تأمین مجوز برای مقطع دکتری و پیگیری برای حل این مساله به مصر سفر کردند)
در آن زمان سفیر عراق در مصر سید عبد الحسن زلزله بود که از دوستانم بود. او مرا در مصر مشهور کرده بود،آوازه کتاب خمسون و مائه صحابی مختلق(صد و پنجاه صحابی ساختگی)در مصر پیچیده بود،در جلسه ای که بزرگان(الازهر)حضور داشتند گفتند: شرف الدین طلّع ابوهریره (این عبارت به زبان محاوره ای و عامیانه مصر استعمال شده است و با وجود صحیح نبودن از لحاظ ادبی،برای حفظ امانت بیان شد)=سید شرف الدین کتاب (ابوهریره)را در آورد و العسکری طلّع خمسون و مائه صحابی مختلق=عسکری،صد و پنجاه صحابی ساختگی را در آورده ،مدیر الازهر این کتاب را(150 صحابی ساختگی ) بلند کرد و به علماء گفت: یا جواب این کتاب را می دهید و یا من غیر از قرآن دیگر به کتابی اعتماد نخواهم کرد.
بعد از مرور خاطرات این جریان، علامه(ره) رو کردندبه شاگردشان و فرمودند: که شما هم اهمیت این کار را متوجه نمی شوید که چه شده است؟(یعنی درگیر این حرفها نیست تا بفهمید) بعد در ادامه برای بیان اهمیت کار مثال زدند که :بلا تشبیه بگویند دو نفر از امامان شما وجود خارجی ندارند که این موجب می شود، شاکله دینت برهم بریزد.
#حکایت_های_آموزنده 1⃣
📍 "کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓سالروز رحلت امام خمینی
💠رهبرانقلاب
‼️ما یک زندگینامه جامع از امام نیاز داریم! ۷۲/۹/۱۵
‼️حقیقتا جای یک کار هنری خوب درباره امام خالی است، من میترسم که جوانان ما امام را نشناسند! ۷۶/۳/۱۲
‼️معتقدم که ما در استفاده از ظرفیت عظیم انقلاب اسلامی و شخصیت جذاب رهبر آن، امام خمینی تنبلی کردیم! ۷۸/۵/۲۵
‼️از نیازهای فرهنگی جوانان ما استحکام مبانی اسلامی و شناخت تاریخ کشور خصوصا شناخت امام خمینی است! ۷۸/۳/۵
‼️انصافا ما در تبیین شخصیتهایمان تنبلیم مثلا درباره امام که شخصیت درجه یک است و دوست و دشمن در عظمت او تردید ندارد، ما واقعا چند جلد کتاب نوشتهایم!؟ این را مقایسه کنید با تعداد کتابهایی که درباره لینکلن در آمریکا نوشته شده، من گزارشی خواندم که اگر کتبی که درباره لینکلن نوشته شده را روی هم بچینند یک ستون ۱۰متری درست میشود! ۹۶/۳/۲۰
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini