13.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهادت وصل جانان است، مُردن در گسستنها
شهیدان زندهتر هستند، با از خود گذشتنها
بگو ما را نترسانند از مرگی که پیروز است
که ما پیروزمندانیم، با هرگونه رفتنها
غبار از راه بردارید، آسان میشود دیدار
نشاید بیش از این ماندن، در این حجم نرفتنها
نه یک جام از شهادت، با هزاران جام میدانم
شکوفا میشود جانها، در این بزم شکفتنها
خبر آمد که فخریزادهها رفتند و ما ماندیم
اسیر حرفها و گفتوگوها و نوشتنها
زبان در کام خاموش و سخن در واژهها حیران
هزاران درد میتازد، بر این زخم نگفتنها
کجا قاسم، کجا همت، کجا مردان باغیرت
کجا هستند یاران و سواران و تهمتنها
هزاران رزمجو آماده رزمند تا پایان
در این میدان، نمیباشد، علی، یک لحظهای تنها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ پاسخ پارمیس فخریزاده به شایعهای که در شبکههای اجتماعی درباره نسبت فامیلی شهید فخریزاده با او دست به دست میشود.
🔹 چند روزیست تصاویری تحت عنوان نوه شهید فخریزاده ساکن کانادا در شبکههای اجتماعی بازنشر میگردد که در آن ادعا شده تصویر دختری که در کنار پیکر شهید فخری زاده است، پارمیس فخری زاده ساکن کانادا است که در اینستاگرام فعالیت دارد.
🔥انتقام دانشمند هسته ای شهید محسن فخری زاده چگونه خواهد بود؟
🔹بعد از گذشت 10 ماه هنوز آمریکاییها نمیدانند مایک دی آندریا مشهور به آیت الله مایک طراح عملیات شهید سلیمانی چطور از هواپیمایE11گلوبال اکسپرس سازمان CIA که در پرواز بود، ناپدید گشته و چطور الان جسدش هم پیدا نشده! ضمنا نمیدانند او اگر هم زنده است کجا هست، اصلا نمیدانند هواپیمای نظامی CIA مایک دی آندریا چگونه بدون شلیک هیچ موشکی در افغانستان سقوط کرده است.
🔹🔹خیلی ها هنوز نمیدانند آرامکو چطور هدف دهها موشک قرار گرفت بدون اینکه حتی یکی از پهپاد ها و موشک ها رهگیری شده باشند، نفهمیدند که موشکها و پهباد ها از کدام کشور پرواز کردند!
⚡️حتی پنتاگون نفهمید آتش سوزی و نابودی ناو هواپیمابر آمریکا در کالیفرنیا با چه سلاحی بوده است!
اینا باید با پنبه سرشون برید
: *ایران نااُمید!*
به قلم: حسین شمسیان
دلخوریم و ناراحت، خونمان به جوش آمده، گلهمندیم از داغِ تلخِ حاجمحسن، از کوتاهیهایی که او را از ما گرفت، از اشراف اطلاعاتی دشمن و غفلت یا نفوذ داخلی، از نداشتن ضدگلوله و هزار چیز دیگر. بدتر از همه از این بغض لعنتی که رهایمان نمی کند...
این شد که هرچه دلمان خواست نوشتیم، موج دلسردی و پیام ناامیدی منتشر کردیم تا دشمن یقین کند پیوست روانی عملیات ترور از خود ترور موفقیت آمیز از بوده و روزنامه «اسراییل هیوم» تیتر بزند:«ناامیدی در ایران»!
پیوست روانی ترور یعنی همه توانمندی های امنیتی و اطلاعاتی یادمان برود و همنوا با دشمن هشتگ بزنیم «این خانه امن نیست»!!
☝🏻 یعنی یادمان برود که همین شهید بارها تا آستانه شهادت رفت و همین نیروهای امنیتی عملیات را خنثی کردند.
☝🏻 یعنی یادمان برود که وزیر کابینه اسراییل سیزده سال برای ما جاسوسی کرد و کسی نفهمید.
☝🏻 یعنی یادمان برود که صدها تیم ورزیده و دوره دیده تروریستی توسط همین بچه های امنیتی متلاشی شدند و ما شب ها راحت خوابیدیم
☝🏻 یعنی یادمان برود ریگی و زم و... را چطور به دام انداختیم ، در حالیکه سرویس اطلاعاتی چند کشور آنها را پوشش می داد.
☝🏻 حتی یادمان برود که همین چند وقت قبل، توطئه ترور یک مقام بلند پایه و محبوب کشور توسط همین نیروهای گمنام و جانفدای امنیتی خنثی شد.
از این مصادیق کم نیستند و البته در مواردی هم بالاخره دشمن موفق می شود.(که فهرست آنها هم تلخ و تاثر بار است)
دلمان می سوزد از فقدان عزیزانمان، عصبانی هستیم از اینکه بیخ گوشمان عملیات کرده اند، اما نباید همه اقتدار و امنیت را نادیده گرفت.
اینها افتخارات و توانمندی هایی است که در دنیا کم نظیر و بعضاً بی نظیرند.
*پس موج ناامیدی نپراکنیم که دشمن جز این نمیخواهد.*
دلسوز کسی نیست که بلندتر عیب خانه را در کوچه فریاد می کند، *دلسوز شهید فخریزاده بود که با همه ناملایمات، در همین دولت افتخارات بزرگی برای ایران آفرید.*
⛔ پازل عملیات روانی دشمن را تکمیل نکنیم⛔
رفقای شهدایی🌱
به نیت سلامتی و ظهور آقامون
رفع مشکلات و گرفتاری ها
شفای مریضا
ریشه کَن شدن این بیماری
حاجت روایی دل همه
نفری پنج تا صلوات بفرستیم ...♡
#اتحادیه_عماریون
#همدلی
#انقلابی_گری
@Ammar_noghtezan
🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃
هشت ویژگی مهم روز " جمعه " از زبان امام العارفین امام سجاد علیه السلام
1- روز خجسته و مبارک
2- روز توبه ، بخشش و مغفرت
3- روز دعا و ارائه حاجات به درگاه ایزد منان
4- روز بخشش و عطای الهی
5- روز عفو و رحمت
6- گشایش در امور و وسعت رزق
7- روز هدایت و نصرت خدا و بی نیازی از مردم
8- در امان بودن از غضب الهی و ایمن شدن از بلاهای دنیوی
برگرفته از دعای 48 صحیفه سجادیه
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥هشدار تیم حفاظت به شهید فخری زاده چند ساعت قبل از ترور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شغل فرزندان شهید فخری زاده چیست؟
@irinn_channel
www.irinn.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه ترور شهید فخری زاده
زندگینامه شهید احمد کشوری:
احمد كشورى در تيرماه 1332 در شهرستان فيروزكوه در خانواده اى مذهبى به دنيا آمد. خانواده كشورى اهل بروجرد و پدرش (غلامحسين) ژاندارم بود و به مقتضاى شغل دايماً از شهرى به شهر ديگر نقل مكان مى كردند.
نویدشاهد: احمد كشورى در تيرماه 1332 در شهرستان فيروزكوه در خانواده اى مذهبى به دنيا آمد. خانواده كشورى اهل بروجرد و پدرش (غلامحسين) ژاندارم بود و به مقتضاى شغل دايماً از شهرى به شهر ديگر نقل مكان مى كردند. دوره كودكى احمد با انتقال خانواده آنها به شهر كياكلاء مازندران مصادف شد. بافت سنتى شهر و مردم خونگرم آن چنان خانواده كشورى را مجذوب كرد كه آنها براى هميشه در اين شهر شمالى ماندگار شدند. امروزه نام كشورى و كياكلاء آنچنان به هم گره خورده است كه كسى از مردم اين ديار باور ندارد كشورى اهل بروجرد باشد. احمد دوره تحصيل نظام قديم را از اول ابتدايى تا سوم متوسطه را در كياكلاء طى كرد و سه سال آخر متوسطه را در دبيرستان قناد شهرستان بابل به عنوان شاگرد ممتاز به پايان رساند. وى ضمن تحصيل به فعاليتهاى هنرى از قبيل نقاشى، خطاطى، صنايع دستى علاقه زيادى نشان مى داد و مادرش در اين راه مشوق او بود. او يك بار در مسابقه طراحى كشور مقام نخست را كسب كرد. در سال آخر دبيرستان به همراه دو تن از دوستان فعاليت مذهبى خود را آغاز كرد. با صدايى خوش در مراسم و مجالس مذهبى مرثيه خوانى مى كرد و با جديت بسيار مديريت مراسم را به عهده مى گرفت. پس از اخذ ديپلم در سال 1353 در آموزشگاه خلبانى هوانيروز ثبت نام كرد و دوره خلبانى چرخبال (هليكوپتر) كبرى را در اصفهان به مدت يك سال و نيم با موفقيت سپرى كرد. سپس به مدت شش ماه دوره پياده نظام را در شيراز طى كرد و به اصفهان بازگشت. كشورى در سال 1355 ازدواج كرد. گرايش همسر وى به امور مذهبى فعاليتهاى او را در اين خصوص شدت بخشيد. در سال 1355 به كرمانشاه منتقل شد. در پايگاه كرمانشاه با همكارى سرهنگ خلبان على سعدى به فعاليتهاى سياسى و مذهبى پرداخت. در طول اقامتش در كرمانشاه در راه شناخت دين اسلام از حجةالاسلام سيد موسى موسوى و برادرش دكتر سيد رضا موسوى بهره مند شد. در اين ايام به طور جدى به مطالعه و تحقيق در اديان پرداخت زيرا معتقد بود كه مسلمان نبايد شناسنامه اى باشد. سپس به تهران انتقال يافت و با جديت بيشترى به فعاليت خود ادامه داد و در پايگاههاى ارتش به پخش اعلاميه پرداخت. چندين بار توسط نيروهاى امنيتى مورد بازجويى قرار گرفت. يك ماه قبل از ورود امام(ره) به ايران از طرح كودتاى ارتش مبنى بر محاصره فرودگاه مطلع شد و خبر را با حجةالاسلام موسوى در ميان گذاشت و پيشنهاد كرد كه قبل از اقدام ارتش مراكز مهم ارتش را با چرخبال بمباران كند. اين موضوع به اطلاع آيت اللَّه پسنديده رسيد و پس از مشورت وى با امام(ره) اين موضوع منتفى شد.
پس از پيروزى انقلاب اسلامى از 28 اسفند 1357 زمان شروع درگيرى مسلحانه در كردستان كشورى به عنوان خلبانى ورزيده وارد ميدان شد و مأموريتهاى بسيارى را با موفقيت به انجام رساند. تيمسار شهيد، فلاحى در اين باره گفت:
روزى براى مأموريت سختى در كردستان داوطلب خواستم. هنوز سخنا نم تمام نشده بود كه از صف جوانى بيرون آمد، ديدم كشورى است. دايماً خطرناك ترين مأموريتها را انجام مى داد و براى او نوع و زمان مأموريت تفاوت نمى كرد. مرتب ذكر مى گفت و اعتقاد داشت: «تنها راه سعادت و موفقيت را در شهادت در راه حق مى يابم.» در همين ايام در كردستان اعلاميه اى از سوى حزب كومله براى ترور احمد كشورى و تعدادى ديگر از نيروهاى هوانيروز صادر شده بود. سازمان چريكهاى فدايى خلق و حزب دمكرات نيز حكم ترور را تاييد كرده بودند. اما او مصمم در مبارزه با دشمن از هيچ تهديدى واهمه نداشت.
در 3 خرداد 1359 پس از آنكه در يك عمليات ضربتى چادر مهمات و دو تانك دشمن را در منطقه سقز منهدم كرد، هلى كوپتر وى مورد اصابت قرار گرفت و بازويش زخمى شد و چند تركش به گردن و سينه وى اصابت كرد. با وجود آنكه حالش بسيار وخيم بود با تلاش و شهامت بسيار مانع از سقوط چرخبال شد و آن را در پايگاه سقز به زمين نشاند. از آنجا بلافاصله براى مداوا به كرمانشاه و تهران منتقل شد. پس از چند عمل جراحى بهبودى نسبى يافت، اما تركش داخل سينه وى خارج نشده بود كه جنگ تحميلى عراق عليه ايران آغاز شد و او براى انجام مأموريتهاى حساس به منطقه ايلام اعزام شد و در آنجا فرماندهى عمليات هوانيروز را به عهده گرفت. كشورى همواره براى انسجام هر چه بيشتر سپاه و ارتش تلاش مى كرد. در اين مورد حجةالاسلام معادي خواه معتقد است:
هماهنگى بين سپاه و ارتش در غرب كشور مرهون شهيد كشورى بود. كشورى در اين منطقه خاطرات بسيارى از خود به يادگار گذاشت. ماجراى محاصره پاوه توسط نيروهاى بعثى به حدى بود كه اسارت نيروهاى دك
تر چمران مسلم شده بود. اما حملات شجاعانه هوايى كشورى محاصره چند روزه پاوه را شكست.
كشورى بيست روز قبل از شهادت به تهران مراجعت كرد و همسر و دو فرزندش مريم - سه ساله - و على - سه ماهه - را با خود به ايلام برد. در اين باره به همسرش گفت: «دلم مى خواهد اين چند روز آخر عمر كنارم باشيد.»
خلبان احمد كشورى سرانجام در روز شنبه 15 آذر 1359 شمسى پس از سه روز عمليات در منطقه ايلام با دو فروند ميگ عراقى درگير شد. هليكوپتر او با اصابت موشك سقوط كرد و وى به درجه رفيع شهادت رسيد. جنازه او را پس از تشييع بسيار باشكوه در بهشت زهرا در تهران به خاك سپردند.