eitaa logo
آموزشگاه جواهر
5.9هزار دنبال‌کننده
807 عکس
257 ویدیو
0 فایل
آموزشگاه جواهر زیر نظر مجموعه تخصصی جواهرالحیاة 👇 @Javaher_Alhayat 🧑🏻‍💻پشتیبانی: @Rahnama_Javaher
مشاهده در ایتا
دانلود
آموزشگاه جواهر
ـ﷽ـ 🥘دوره تدابیر و درمان لاغری🥘 💳ثبت‌نام:@shadab110 🧮 قیمت دوره: ۱۱۰ هزار تومان 🧮 پنجاه نف
. ♡ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ .🥮⃝🥘 . ـــــــــــ 🚹 دوره "تدابیر افزایش وزن و درمان لاغری" 🏷 سه جلسه از تدریس این دوره برگزار شده 💳مسئول ثبت‌نام: @shadab110 ⬇️ پست زیر بخشی از تدریس این دوره است.
هدایت شده از تدابیر و درمان لاغری_طبیبِ‌جان
. ♡ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ .🥮⃝🥘 . ـــــــــــ ۱۱. دمنوش‌های اشتها‌آور و کاربرد آن‌ها دمنوش‌ها یکی از مؤثرترین روش‌ها برای تقویت اشتها در طب سنتی اسلامی هستن. این نوشیدنی‌های گیاهی علاوه بر اینکه معده رو گرم و قوی می‌کنن، به تنظیم اخلاط و بهبود عملکرد گوارش کمک می‌کنن. در ادامه چند دمنوش مؤثر و نحوه استفاده از اون‌ها رو توضیح می‌دیم: ۱. دمنوش زعفران: زعفران با طبع گرم و خشک، یکی از بهترین تقویت‌کننده‌های معده و اشتهاست. دم‌کرده زعفران با عسل، قبل از غذا، اشتها رو افزایش میده و آرامش‌بخش هم هست. ۲. دمنوش زنجبیل: زنجبیل معده رو تقویت می‌کنه و برای کسانی که دچار سردی معده هستن، خیلی مناسبه. یه قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل رو با آب‌جوش دم کنید و نیم ساعت قبل از غذا مصرف کنید. ۳. دمنوش گل‌گاوزبان و لیموعمانی: این ترکیب، علاوه بر تقویت اشتها، به آرامش اعصاب و رفع سردی معده کمک می‌کنه. می‌تونید گل‌گاوزبان رو با یه لیموعمانی کوچک دم کنید و یه قاشق عسل بهش اضافه کنید. ۴. دمنوش رازیانه: رازیانه با طبع گرم و خاصیت تقویتی، برای افزایش اشتها و رفع نفخ معده مناسبه. یک قاشق چای‌خوری رازیانه رو با آب‌جوش دم کنید و قبل از غذا بنوشید. ۵. دمنوش نعناع: نعناع، علاوه بر تقویت معده، به کاهش نفخ و افزایش اشتها کمک می‌کنه. عرق نعناع یا دمنوشش رو می‌تونید نیم ساعت بعد از غذاهای سنگین مصرف کنید. ۶. دمنوش دارچین: دارچین، با خاصیت گرم‌کنندگی، برای تقویت اشتها و بهبود هضم غذا خیلی مؤثره. یه تکه چوب دارچین رو با آب‌جوش دم کنید و با کمی عسل شیرین کنید. 🔸چند نکته برای استفاده از دمنوش‌ها: 1. هر دمنوش باید متناسب با طبع فرد و شرایط بدنی انتخاب بشه. 2. دمنوش‌ها رو تازه و با کیفیت بالا تهیه کنید تا اثرگذاری بیشتری داشته باشن. 3. زیاده‌روی نکنید؛ مصرف بیش از حد دمنوش‌های گرم می‌تونه باعث غلبه صفرا بشه. 4. برای نتیجه بهتر، دمنوش‌ها رو ۳۰ دقیقه قبل یا ۲ ساعت بعد از غذا مصرف کنید. استفاده از این دمنوش‌ها به‌طور منظم، می‌تونه معده رو تقویت کنه و اشتها رو به حالت طبیعی برگردونه. 🍱 🏷 ـــــــ . ⑫ . ـــــــــــــــــــــــــــــــ .🍳 ⃞🚹 . ـــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آموزشگاه جواهر
ـ﷽ـ 🥘دوره تدابیر و درمان لاغری🥘 💳ثبت‌نام:@shadab110 🧮 قیمت دوره: ۱۱۰ هزار تومان 🧮 پنجاه نف
. ♡ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ .🥮⃝🥘 . ـــــــــــ 🚹 دوره "تدابیر افزایش وزن و درمان لاغری" 🏷 چهار جلسه از تدریس این دوره برگزار شده 💳مسئول ثبت‌نام: @shadab110 ⬇️ پست زیر بخشی از تدریس این دوره است.
هدایت شده از تدابیر و درمان لاغری_طبیبِ‌جان
. ♡ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ .🥮⃝🥘 . ـــــــــــ ۱۶. برنامه غذایی یک هفته‌ای برای افزایش وزن 📆روز اول 🔆صبحانه: شیر عسل گرم، نان سنگک، کره محلی و عسل طبیعی. ☀️میان‌وعده: بادام خیس‌خورده و انجیر خشک. 🌞ناهار: آش شله‌قلمکار با گوشت بره (گرم و تر) و سبزیجات تازه. 🌖میان‌وعده: دمنوش گل گاوزبان با کمی نبات. 🌛شام: سوپ جو با گوشت مرغ محلی و آب‌لیموی تازه. 📆روز دوم 🔆صبحانه: فرنی بادام با کمی عسل. ☀️میان‌وعده: گردو و خرما. 🌞ناهار: برنج قهوه‌ای همراه با خورش قیمه و گوشت بره. 🌖میان‌وعده: شربت عسل و زعفران. 🌛شام: تخم‌مرغ عسلی با نان سبوس‌دار و سبزی تازه. 📆روز سوم 🔆صبحانه: حلیم گندم با روغن حیوانی و کمی دارچین. ☀️میان‌وعده: پسته و انجیر خشک. 🌞ناهار: کباب بره با سبزیجات بخارپز و دوغ طبیعی. 🌖میان‌وعده: دمنوش بهارنارنج. 🌛شام: عدسی همراه با آب لیموترش تازه. 📆روز چهارم 🔆صبحانه: شیر بادام گرم با نان سنگک و ارده. ☀️میان‌وعده: کشمش و بادام‌. 🌞ناهار: آبگوشت با گوشت بره و نخود فراوان. 🌖میان‌وعده: شربت شیره انگور و زعفران. 🌛شام: سوپ گندم با آب قلم و سبزیجات. 📆روز پنجم 🔆صبحانه: شیره انگور با نان سنگک و کره محلی. ☀️میان‌وعده: گردو و خرما. 🌞ناهار: خورش فسنجان با گوشت مرغ محلی و برنج قهوه‌ای. 🌖میان‌وعده: دمنوش زعفران و کمی عسل. 🌛شام: حریره بادام با دارچین. 📆روز ششم 🔆صبحانه: عدسی گرم با روغن زیتون و نان سنگک. ☀️میان‌وعده: مغز پسته و انجیر خشک. 🌞ناهار: آش جو با گوشت شتر و برنج قهوه‌ای. 🌖میان‌وعده: شیر بادام گرم همراه با عسل. 🌛شام: آش جو با سبزیجات تازه و کمی نعناع خشک. 📆روز هفتم 🔆صبحانه: شیر عسل گرم همراه با نان سنگک و کره. ☀️میان‌وعده: بادام‌ و انجیر خشک. 🌞ناهار: کباب مرغ محلی همراه با نان تازه و سبزی خوردن. 🌖میان‌وعده: دمنوش گل محمدی و نبات. 🌛شام: حلیم گندم با روغن حیوانی و کمی دارچین. ♦️نکات مهم: 1. تمام مواد غذایی باید تازه و طبیعی باشن. از مواد فرآوری‌شده و صنعتی دوری کنید. 2. غذاها رو با آرامش و بدون استرس بخورید تا هضم بهتری داشته باشید. 3. به مقدار غذا توجه کنید؛ پرخوری به‌اندازه کم‌خوری می‌تونه مضر باشه. 4. از دمنوش‌ها و شربت‌های تقویتی برای تقویت قوای هاضمه استفاده کنید. 5. بهتره که برنامه غذایی رو طبق طبع و مزاج خودتون و با مشورت طبیب تطبیق بدید. 🍱 🏷 ـــــــ . ⑰ . ـــــــــــــــــــــــــــــــ .🍳 ⃞🚹 . ـــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از طبیبِ جان
🏷 🍱اگر دوست دارین با انتخاب هوشمندانه روش پخت، غذایی رو بپزین که مزاج بدن و قوای ذهن رو به یک توازن بی‌نظیر برسونه، بهتره در دوره "هنر آشپزی اسلامی" ثبت‌نام کنید. 🍎اگر خیلی لاغر هستید و به دنبال افزایش وزن ماندگار و اصولی هستید، دوره " تدابیر و درمان لاغری " بهترین انتخابه. 🍏اگر از چاقی و اضافه‌وزن رنج می‌برید و مدت‌ زمان زیادی هست که با تلاش برای لاغر شدن دست و پنجه نرم می‌کنید، در دوره " تدابیر و درمان چاقی " شرکت کنید. 🩸و در نهایت اگر به دنبال علم‌آموزی و دریافت مهارت تفسیر آزمایش‌خون و کسب درآمد در این زمینه هستید، دوره "تفسیر مزاجی آزمایش خون" را از دست ندهید. 📌 برای شرکت در دوره‌ها، نام دوره مدنظر را برای مسئول‌ثبت‌نام ارسال کنید. 🏷 مسئول ثبت‌نام: @shadab110 🍃 کانال رسمی طبیب جان 👇 https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba