هدایت شده از احوال حوزه
✅ تحمل شنیدن صدای مخالف را داشته باشیم
🔻 در واکنش به لمپنیسم انتخاباتی:
«امروز یکی از مهمترین مؤلفههای فرهنگی و فرهنگساز، همین قدرت تحمل شنیدن صدای مخالف است؛ حلقه مفقوده و ضرورتی که بدون توجه به آن رشد نخواهیم کرد.»
#لات_بازی_سیاسی
کانال #احوال_حوزه را دنبال کنید
📌@ahvaalehowze
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍هرکس در انتخابات به تکلیفش عمل کند اصلا نباید نگران نتیجه انتخابات باشد .
@qavami
هدایت شده از خبرگزاری صداوسیما
امشب سومین مناظره انتخاباتی برگزار میشود
🔹این مناظره با محور مسائل «فرهنگی و اجتماعی» از ساعت ۲۰ تا ۲۴ از شبکه یک سیما، پخش خواهد شد.
🔹مناظره را همزمان، شبکه خبر ۲، شبکه سلامت با رابط ناشنوایان و شبکه رادیویی انتخاب و ایران، روی آنتن میبرند.
@iribnews
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
امیر مومنان و منطق تباه
"هر کس بیاید، می پذیرم"! -۱
🔹آقای پزشکیان لا به لای مواضع متناقضش، گاهی هم به نهج البلاغه امیر مومنان (ع)؛ و این معیار، کار ارزیابی را آسان تر می کند.
♦️این نامزد محترم در مناظره دیشب، وقتی با انتقاد درباره حضور اعضای دولت روحانی در ستادش مواجه شد، گفت: "هر کسی به ستاد من بیاید می پذیرم، چون می خواهم رای بگیرم. اما آنچه عمل می کنم سیاستهای مقام معظم رهبری است".
🔹چگونه می شود علی الدّوام از وضعیت اقتصادی انتقاد کرد و در عین حال "هر کس" را در ستاد خود، صرفا با این منطق که "می خواهم رای بیاورم"، پذیرفت؟!
♦️آیا می شود ارکان دولتی که بانی وضع موجود بودند، دور او حلقه بزنند و او باز هم ادعا کند که می خواهد وضع موجود را بکند؟! چنین رویکردی با رویکرد امیر مومنان سازگاری دارد ؟!
🔹امیر مومنان (ع) اگر بنا داشت هر کسی را در میان اطرافیان و حامیان بپذیرد، ۲۵ سال از حق خلافت محروم نمی شد. امام اگر سر سوزنی مانند آقای پزشکیان فکر می کرد، از ائتلاف با زر اندوزان و قدرت طلبان و تبدیل شدن به اکثریت در شورای شش نفره باز نمی ماند.
♦️پس از مرگ خلیفه سوم نیز، هنگامی که مردمِ تشنه عدالت، با هیجان تمام با حضرت بیعت کردند، به مشاوران نمی گفت که به مردم خیانت نمی کند.
🔹برخی مشاوران به حضرت می گفتند فعلا چند صباحی با دست بُردگان به بیت المال و مناصب، یا طلب کنندگان آن (از معاویه و عمرو عاص، تا طلحه و زبیر که اتفاقا جزو حامیان بودندند) مماشات کند، یا سهمی به برخی امتیاز طلبان بدهد، تا بتواند پایه های قدرت را محکم تر کند.
♦️جناب آقای پزشکیان! امیر مومنان نگفت چون می خواهم قدرت به دست بیاورم، بنابراین مماشات می کنم و هر کسی را برای افزایش رای و قدرت، در میان اطرافیان خود می پذیرم.
🔹بر عکس، در خطبه ۱۲۶ نهج البلاغه فرمود: "أَ تَأْمُرُونِّي أَنْ أَطْلُبَ النَّصْرَ بِالْجَوْرِ فِيمَنْ وُلِّيتُ عَلَيْهِ وَ اللَّهِ لَا أَطُورُ بِهِ مَا سَمَرَ سَمِيرٌ وَ مَا أَمَّ نَجْمٌ فِي السَّمَاءِ نَجْماً لَوْ كَانَ الْمَالُ لِي لَسَوَّيْتُ بَيْنَهُمْ فَكَيْفَ وَ إِنَّمَا الْمَالُ مَالُ اللَّهِ...
♦️آیا به من امر میکنید پیروزی را با ستم بر رعیتی که بر آنها حکومت دارم، طلب کنم؟ به خدا سوگند تا شب و روز برقرار است، و ستارگان یکی پس از دیگری در می آیند چنین نخواهم کرد. اگر مال از آنِ خودم بودُ باز هم میان همه مساوات برقرار می کردم، چه رسد به آنکه مال، مال خداست.
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
#تذکر
دوستان هر کسی با حاج قاسم عکس یادگاری داشت دلیل بر خوب بودنش نیست حاج قاسم به رزمندگان و خانواده شهدا احترام ویژه ای داشت آقا جهانگیری برادر دو شهید هست و حاج قاسم همیشه به خانواده شهدا سر میزدند اما این دیدار ها به معنی تایید افراد نیست بعضی ها میگن که حاج قاسم درباره بعضی افراد صحبت کرده خوب صحبت حاج قاسم درباره هاشمی رفسنجانی اینجا ببینید👈کلیپ شماره ۱ آیا می تونید این صحبت ها را دلیل بر نگاه خاص حاج قاسم به افراد داشته باشید ؟!
آیا صحبت ها درباره فردی که نامه سرگشاده به رهبری نوشت هم گوش کردید؟!👈 کلیپ شماره ۲
بعضی ها میگن فعلای آدم خوبی قرآن می خونه آیا باز هم این دلیل خوبی هست که ما فکر کنیم چون کسی اهل قرآن هست آدم خوبی هست؟ اینجا 👈 کلیپ شماره ۳ را نگاه کنید تا قرائت زیبا آقا مشایی را مشاهده کنید آیا این دلیل میشه که افراد دیگه مورد نقد نباشند ؟!
یا حاج قاسم جوری تصویر می کنند یا تقطیع که ایشون نظرش درباره حجاب نگاه خاصی هست در صورتی که حاج قاسم ارتباط با افراد ناآگاه و برای بیدار کردن اون ها را جایز میدونست اون هم فقط به خاطر آگاه کردن اون ها نه تایید اون ها👈 کلیپ شماره ۴
اما چرا صحبت های ایشون تقطیع می کنند؟! نگاه حاج قاسم و رهبری را ببینید درباره برجام ها و مذاکرات 👈 کلیپ شماره ۵
نگاه حاج قاسم را نسبت به ولنگاری جامعه و شعار های بی محتوا انتخاباتی و هرس کردن علف های هرز جامعه ببینید 👈 کلیپ شماره ۶
👈افراط و تفریط کنندگان هر دو یک گروه هستند که از بدفهمی دین ریشه گرفته اند 👉
👈لطفا این مطلب نشر #حداکثری بدهید
@Analysis_admins
کلیپ شماره ۲
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
چند کلمه درباره نظرسنجی
🔹نظرسنجی، اگر دقیق و بیطرفانه و مبتنی بر روش های علمی باشد، می تواند ما را تا حدود زیادی با برخی نگرش ها و انگاره های جامعه مورد بررسی آشنا کند.
♦️در این میان، معمولا محافل ذی نفع و دارای سوگیری، برای غلبه دادن ترجیح خود، اقدام به نظرسازی در قالب نظرسنجی می کنند.
🔹از نظرسنجی های کارشناسی مراکز ذی ربط که بگذریم، نظرسنجی های مجازی دارای بالاترین ضریب خطا و احیانا دستکاری است.
♦️اولا گروه ها و کانال ها معمولا دارای اکثریت همسو هستند و بنابراین مثل هم رای می دهند. ثانیا روش ها و از جمله رُبات هایی هستند که به شکل انبوه، جعل نظر در نظرسنجی های مجازی می کنند و خرید و فروش می شوند.
🔹اما دقیق ترین نظرسنجی های علمی و دانشگاهی نیز، دارای تاریخ مصرف هستند و حداکثر، واقعیت همان روز نظرسنجی را بازتاب می دهند؛ و الزاما نمی توان به آینده تعمیم داد.
♦️در نظرسنجی های دو دهه اخیر شاهد بوده ایم که نتایج نظرسنجی در چند هفته منتهی به انتخابات، تصویری را ارائه می کرده که در هفته یا روزهای آخر، کم یا زیاد تغییر کرده است.
🔹در انتخابات سال ۱۳۹۲، نظرسنجی اصلاح طلبان در هفته آخر نشان می داد محمد رضا عارف ۸ درصد، و حسن روحانی ۱۱ درصد آرا را دارد و حال آن که روحانی، ۵۰/۰۷ آرا را کسب کرد.
♦️در انتخابات سال ۱۳۸۴، اصلاح طلبان چنان از پیروزی مطمئن بودند که چهار نفر، جداگانه نامزد شدند. حتی مرحوم هاشمی در دور اول با ۶٫۱۶ میلیون رای نفر اول شد؛ و احمدینژاد فقط ۵٫۷۱ میلیون رای کسب کرد.
🔹احتمالا اگر آن زمان نظرسنجی دقیقی صورت می گرفت، چیزی شبیه همین نتیجه را نشان می داد. اما در فاصله یک هفته تا دور دوم، در حالی که رای هاشمی به ۱۰٬۰۴۶٬۷۰۱ نفر رسیده بود، رای احمدی نژاد تا ۱۷٬۲۴۸٬۷۸۲ نفر صعود کرد.
♦️انبوه کانال های زنجیره ای مدعیان اعتدال و اصلاحات، به عنوان یک شگرد تبلیغاتی و با نظرسنجی های مجازی (دستکاری شده)، چنین القا می کنند که نامزد آنها بالای ۵۰ درصد رای دارد (!) و حال آن که می دانند رای او در نظرسنجی های واقعی میدانی، در حدود ۱۵ تا ۱۹ درصد قرار دارد.
@IMANI_mohammad