1⃣ محسن غرویان: توریستها از نظر شرعی و فقهی، جبری در اجرای موازین دینی ما ندارند، آنها میتوانند خودشان حجاب را اختیار کنند و از نظر مذهبی اجباری برای آنها وجود ندارد!
📽 #سیاست_درهای_باز_تایلند را در انتها #ببینید
2⃣ ناهید خداکرمی، عضو شورای شهر: ”دیروز در حاشیه بازدید از شهر فرودگاهی امام خمینی رفع موانعی مانند حجاب اجباری در بخش ترانزیت و #مناطق_آزاد، به عنوان راهی برای گسترش #صنعت_توریسم و عدم خروج سرمایه و ارز از کشور مطرح شد، در شرایط فعلی توجه به این پیشنهاد میتواند تحول بسیار مثبتی باشد“
💢3⃣ #امام_خامنه_ای: بحث #حجاب_اجباری و #حجاب_اختیاری یک بحث انحرافی است!
🔸 بحثهای انحرافی همانند اینکه حجاب الزامی، اجباری یا اختیاری است، وجود دارد. این حرفها به نظر من در جمهوری اسلامی جا ندارد.
🔸 اگر چنانچه معلوم شد چیزی ازنظر شرع حرام است، حکومت اسلامی موظف است که در مقابل این حرام بایستد. حالا راهی که انتخاب میکند چه راهی است، آن بستگی دارد به اینکه تدبیرش چه باشد؛ بنشینند راه درست را انتخاب کنند، بایستی بایستند.
🔸 میبینید انگیزههایی را که برای ترویج بیعفتی -نه بیحجابی- در جامعه وجود دارد و دارند تزریق میکنند. این ابزارهای جدید مانند فضای مجازی و غیره به این فضا کمک میکنند.
🔸 در مقابل اینها حکومت اسلامی وظیفه دارد بایستد. نمیشود گفت ما عرضه مشروبات الکی را آزاد کنیم و بگوییم مردم نخورید! شارع مقدس برای این موضوع شلاق قرار داده، یعنی اینجوری نیست که فقط به "نکنید گفتن" اکتفا کند.
🔸 جلوگیری طرق مختلفی دارد. بله ممکن است شما بگویید فلان روش، روش غلط، تند یا ناکارآمدی است و فلان روش، روش بهتری است، اینها بحث دیگری است اما در اینکه باید مواجهه و مقابله کرد، در این کسی نباید تردید کند.
💠 دومین اجلاس فعالان مردمی عفاف و حجاب ۱۳۹۵/۰۲/۲۰
🇮🇷اندیشه یقین👇
@AndishehYaghin
جهانگیری در جلسه کابینه گفته: هر کس نمیتواند کار کند باید از دولت برود.
بر این اساس، باید هرچه سریعتر مقدمات برگزاری انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری فراهم بشه، چون اولین نفری که باید از دولت برود خود رئیس جمهور بزرگواره که کلاً دور واژه کار، یک خط قرمز پررنگ کشیده!😏
🇮🇷اندیشه یقین👇
@AndishehYaghin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسن روحانی، ۶ خرداد ۹۲: مسببین وضع اقتصادی موجود باید در دادگاه وجدان مردم، دادگاهی شوند!
#بی_کفایت #خسته
🇮🇷اندیشه یقین👇
@AndishehYaghin
س.م.خ، ملقب به #ابوتکرار و رئیس دولت اصلاحات، اردیبهشت 96:
🔹میخواهم به عنوان كسی كه تهدیدات و فرصتها را میشناسد شهادت دهم، دولت #روحانی، دولت موفقی بوده است./ با روحانی در نیمه راهیم...
س.م.خ، تیر ماه 97:
🔹از نظر دموکراسی و عدالت صد سال به عقب برگشتیم.
#تکرار_کنید
🇮🇷اندیشه یقین👇
@AndishehYaghin
نوچه های مسیح علینژاد در شب شهادت امام صادق علیه السلام روبروی مسجدی به نام امام صادق زدند و رقصیدند
این ها مشکلشان جمهوری اسلامی نیست از اساس با اسلام مشکل دارند
جنس کارهای این ها از همان جنس فاحشه گری های زمان بنی امیه است که در روز شهادت امامان ما میزدند و میرقصیدند
@AndishehYaghin
اندیشه یقین
1⃣ محسن غرویان: توریستها از نظر شرعی و فقهی، جبری در اجرای موازین دینی ما ندارند، آنها میتوانند خ
#روحانیت_منهای_اسلام
🇮🇷اندیشه یقین👇
@AndishehYaghin
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
⚡️تلقی عمومی این است که خاموشیهای برنامهریزی شده این ایام ناشی از کمآبی است. اما صرفا پانزده درصد برق کشور در نیروگاههای آبی تولید میشود و ذخیره آب پشت سدها نسبت به سال گذشته صرفا بیست درصد کاهش داشته است، لذا کم آبی نمیتواند دلیل این خاموشیهای گسترده و سراسری باشد.
واقعیت این است که نرخ رشد ظرفیت نیروگاهی کشور در دولت آقای روحانی نسبت به دولت سابق، چهل و دو درصد کاهش یافته و این کمکاری صرفا ناشی از اهمال یا ضعف مدیریتی نیست.
دولت آقای روحانی در موافقتنامه پاریس تعهد داده است که سوزاندن سوختهای فسیلی را دوازده درصد کاهش دهد. باید توجه داشت که نیروگاههای حرارتی که هشتاد و پنج درصد برق کشور را تامین میکنند، از سوخت فسیلی استفاده میکنند.
طبیعی است که وقتی دولت در توافقنامه اقلیمی پاریس تعهد داده است سوزاندن سوختهای فسیلی را دوازده درصد کاهش دهد، نهتنها باید از افزایش ظرفیت نیروگاهی کشور خودداری کند، بلکه باید طرحهایی را نیز برای کاهش سطح کنونی استفاده از سوختهای فسیلی اجرا کند.
این قلم همچنان که قائل است و در جای دیگر مبسوط به این بحث پرداخته که کارکرد رژیمهای بینالمللی نظیر سازمان تجارت جهانی تثبیت و نهادینه کردن وضع موجود اقتصاد جهانی به نفع کشورهای پیشرفته است، معتقد است موافقتنامه پاریس نیز کارکرد مشابهی دارد. اگر گرم شدن زمین ناشی از سوزاندن سوختهای فسیلی باشد، این کشورهای پیشرفته هستند که از زمان اختراع ماشین بخار در سال هزار و ششصد و نود میلادی تاکنون، اصلیترین و بیشترین مصرفکننده این سوختها بودهاند و قطار پیشرفت خود را به نقطه کنونی رساندهاند اما حال که خود صاحب فناوریهای نوین چون هستهای شدهاند و در کمال وقاحت دیگران را از رسیدن به این فناوریها بازمیدارند، سخن از ضرورت کاهش مصرف سوختهای فسیلی میگویند تا مبادا مسیر پیشرفتی که آنها طی کردهاند، توسط ملتهای دیگر نیز طی شود. اگر بناست مصرف سوخت فسیلی در جهان کنترل شود، باید محاسبه شود که از سال هزار و ششصد و نود تاکنون هر کشور چقدر سوخت فسیلی مصرف کرده و بر اساس آن، سهم هر کشور در کاهش مصرف تعیین شود که اگر اینگونه شد، کشورهای غربی باید حداقل دو قرن هیچ سوخت فسیلی مصرف نکنند.جالب اینکه آمریکا که بیش از نُه برابر ایران گاز گلخانهای تولید میکند، از موافقتنامه پاریس خارج شده است.
♦️مقاله مبسوط و مستندی در این باره نوشتهام که میتوانید در گزارش تیتر نخست روزنامه وطن امروز در شماره امروز مطالعه فرمایید.
www.vatanemrooz.ir/newspaper/page/2482/1/195186/0
@jebraily
⛔️افشاگری کبری خزعلی از برنامه ریزی برای بی سابقه ترین اقدام علیه مساجد توسط دولت روحانی...
🔺به گزارش خبرنگار مهر٬ کبری خزعلی در نشست بررسی مدیریت چندگانه دولت در مواجهه با سند ۲۰۳۰، اظهار داشت:
▪️در حال حاضر سند ۲۰۳۰ به طور وسیع در مدارس٬،مهد کودکها، مراکز بهداشتی و ... اجرا می شود و در مرحله جدید رسانه ملی را هدف گرفته اند. وی ادامه داد: شبکه سلامت رسانه ملی به شکل وسیع و دیگر شبکه ها در حال آموزش مسایل جنسی در قالب سند ۲۰۳۰ است.
▪️رییس سابق شورای فرهنگی اجتماعی زنان تاکید کرد: در دانشگاهها٬ فضای مجازی و امروز صدا و سیما و حتی مساجد هدف اجرای سند ۲۰۳۰ قرار گرفته اند.
▪️خزعلی با اشاره به بررسی اساسنامه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد در شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد:
این اساسنامه هنوز قانونی نشده اما قرار است با تکیه بر سند پشتیبان آن که به صورت مخفیانه در حال بررسی است٬ مساجد از اختیار روحانیت خارج شود و تحت کنترل دولت قرار بگیرد‼️
▪️وی گفت: در تاریخ اسلام شاهد نبودیم که دولت مساجد را تصرف کند. مسجد از شئون ولی فقیه است و وظیفه مدیریت امور دینی برعهده ولی فقیه است که باید با کمک سازمانهایی چون تبلیغات اسلامی و تربیت نیرو در حوزه های علمیه انجام شود اما با این طرح مسجد در اختیار وزارت ارشاد قرار می گیرد. حتی رشته دانشگاهی مسجدداری همانند هتل داری تاسیس کرده اند و افرادی وارد شده اند که قرابتی با فضای مسجد ندارند.
▪️خزعلی افزود: حتی مباحث اقتصاد مسجد را هدف گرفته اند تا در تصرف دولت در آید و در چارچوب سیستم استخدامی٬ از روحانی سلب اختیار کنند و روحانی فقط بتواند در حد پیشنهاد مدیریت مسجد در امور دخالت کند.
▪️وی ادامه داد: با اجرای این طرح٬ مدیرکل ارشاد یک شهرستان بر روحانیان سلطه می یابد و در سند پشتیبان اساسنامه آمده است که فعالان مسجد باید راه را باز کنند تا مجاوران به مسجد بیایند و به اصطلاح فضا را بانشاط کنند. جوانان و هنرمندان را جذب کنند و مسئولان مسجد تاب آوری داشته باشند و تحمل کنند تا مسجد با نشاط شود!
▪️خزعلی اضافه کرد: می خواهند اختیار روحانی مسجد در حد خواندن نماز جماعت باشد. می گویند مسجد باید یک نهاد غیر دولتی٬ غیر انتفاعی و فرهنگی باشد اما این با دولتی شدن مساجد در تناقض است. در بدنه مساجد شوراهایی تعیین کرده اند که دولتی است و با تغییر دولتها ممکن است تغییر کند و این یعنی سیاستهای فرهنگی در مساجد با تغییر دولتها عوض شود!
🇮🇷اندیشه یقین👇
@AndishehYaghin