اینجا تلاش میکنیم با هم فکر کنیم و
از موضوعات أهم امروزمون بی اعتنا عبور نکنیم.
تحلیل و برداشتتون رو در قبال «کاهش مشارکت در انتخابات چند روز قبل» به آیدی زیر بفرستید تا ب اشتراک بذاریم (در حد توان نوآورانه و غیرتکراری، ترجیحا صوت و ترجیحا تر، مختصر و مفید):
@mohamadinia
و متن کوتاه ارسالی یکی از سروران:
سلام
عدم اعتماد مردم به مسئولین بنظر من از مهمترین دلایل کاهش مشارکت هست. اساس هر فعالیت و مشارکتی، اعتماد فی مابین هست که دلایل کاهش همین اعتماد نیاز به بررسی دارد.
متن یکی دیگر از اعضای محترم:
فکر میکنم تاثیری که رسانه های فارسی زبان داشتن رو نمیتونیم منکر بشیم.
کمپین های نه به رای و امثالهم که در فضای مجازی دنبال کنندگان زیادی داشت
جالب هست که این جریانات تا سال ۹۶ تمرکزشون به مشارکت در انتخابات بود و اینکه با رای مسیر رو عوض کنن اما الان تمرکز رو گذاشتن به تحریم انتخابات و گسترش اعتراضات مدنی
این اعتراضات مدنی مدنظر اونا مشابه آشوب های آبان ماه هست
تشویق به کارها و فعالیت هایی که منجر به برخورد امنیتی نظام میشه و این تصویر منفی که از ایران به دنیا مخابره میکنن رو ابزاری میدونن برای فشار بر مجامع بین الملل جهت دخالت و انجام کارهایی برای تغییر نظام یا هر هدف دیگه ای که دارن
من تاحالا ندیده بودم این صحبت ها و برنامه ها تاثیر خیلی زیادی داشته باشن ولی حس میکنم این سری تا حدودی موفق بودن
تحلیل وطن امروز از کاهش مشارکت انتخاباتی با عنوان «لطفا ب حاشیه بروید»:
هدایت شده از روزنامه وطن امروز
یکی از سروران گفت نظرم موافق با این تحلیل از امیرحمزه مهرابی ه:
آنهایی که شرکت نکردند، به وضوح ازنمایندگان فعلی مجلس لاریجانی ودولت پیر و فشل روحانی نا امید و مایوس بودند و در اعتراض به ناکار آمدی آنها در رای گیری شرکت نکردند.
🔹مشارکت مردم در شهرهایی که رقابتی تنگاتنگ بین اصلاح طلبان و اصول گرایان ( مثل تبریز) در جریان بود نیز ، نسبتا پایین است. پس عامل کاهش مشارکت مردم ، شورای نگهبان و رد صلاحیت ها نبوده بلکه عملکرد ضعیف ومایوس کننده دولت و مجلس دهم بوده است.