👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻
مثلا فرد برای رفع کم خونی تکیه می کند فقط به خوردن ارده و شیره ..کار اشتباهی است
اولا که مصرف ارده و شیره به شرطی اثر گذار است که هفته ای دوبار یا نهایتا سه بار مثلا در وعده صبحانه میل شود. اگر بیش از این میل گردد،منجر به خون سوزی خواهد شد . در مطالب گذشته بیان کردیم که صفرای زیاد مانع خون سازی و خون رسانی است و اگر صفرا بالا رود خون سازی اتفاق نمی افتد.بلکه خون سوزی یا احتراق خون رخ میدهد . احتراق یعنی سوختن ،آتش گرفتن (آتش از صفرا می آید و یکی از معانی صفراست ،آتش زدن کار صفراست . احتراق خون یعنی آتش گرفتن خون ، پس آنچه که میتواند خون را محترق کند صفراست . اگر یک آتش طبیعی را در نظر بگیریم ،آن هُرم و آن شعله و آن گاز و آن حرارت و آن گرما و آن انرژیی که بالای بالا قرار میگیرد ، آن بيشتر قدرت نفوذ را دارد و همان قوی ترین تاثیر در انتقال گرمای آتش را دارد و معمولا به رنگ اُخرایی با جلوه ی زرد یا زرد پرتقالی رنگ است . وقتی دست را بالای آتش ،در همین نقطه ای که اشاره کردم قرار میدهید ، سریع گرم میشوید چون انرژی و طبع آتش یعنی گرمی و خشکی از طریق عصب دست به بدن منتقل میشود . 👉🏻این چیزی که توضیح دادیم همان صفراست ،که انتهای قدرت آتش است ..وقتی از احتراق خون صحبت میکنیم یعنی دقیقا همین مورد ، که صفرا وارد میشود و خون را میسوزاند و به آن غلظت میدهد و غلبه ی سودا نیز تشکیل میگردد.)
فیتوشیمی این خوراک و عملکرد غذایی ارده و شیره جوری است که اگر بیشتر از این حدی گفتیم میل گردد،حرارت را آنقدر بالا میبرد که احتراق ایجاد شده و به جای دم (خون )صفرا تولید شده و غلبه ی صفرا و سودا ایجاد میگردد .(بروید و در مناطقی که شیره انگور پخت میشود دقت کنید ،چون خوراک هر روز اینها همین ارده و شیره است ،بیشتر مردم دچار کم خونی هستند در عینحال که در تیپ و پوست علائم سودا نیز مشخص است .صفرا سودایی به خاطر احتراق خون.
پس این نکته درمورد اکثر خوراکی های خون ساز صدق میکند .👉🏻(دقت داشته باشید ،اینجا درباره ی خوراک صحبت میکنیم نه دارو ،دارد چون دارای مصلح است و جمع چند مورد خون ساز را دارد ،این موارد را شامل نمیشود)
بنابراین اگر شما ،بخواهید کم خونی را کاهش دهید یا درمان کنید ،هیچ گاه نباید توصیه به مصرف فقط یک خوراک داشته باشید ،مثلا فقط بگوییم برو ارده و شیره میل کن..❌❌👉🏻اینکار اشتباه است .بلکه روش درمانی باید بر اساس نظر حکمای طب سنتی اسلامی ،بر اساس اصول صحیح صورت گیرد .
ادامه ی متن را مطالعه فرمایید.
.محمد امین احسانیان .
@Andishypak8
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
روش درست این است که فرد یا افراد ،حتما برآیندی از جمع خوراکی های خون ساز در سبد غذایی خود قرار دهند تا به نتیجه ی مطلوب برسند .یعنی سیر غذایی خود را با تنوعی از خوراکی های خون ساز بچینند تا خون سازی به بهترین وجه ایجاد شود و درمان گردند .
❇️دقت داشته باشید که خوراکی خون ساز باید لطیف باشد. خوراکی هایی لطیف ،بهترین حالت خون ساز را دارند.
مثلا سه وعده در هفته ارده و شیره
سیب زمینی و کره محلی گاو زرد ایرانی با پودر نعنا
انبه شیر پز
کاسنی و مویز (مقداری مویز در ظرف بریزند تا نصف عرق کاسنی اضافه کنند و در دمای اتاق قرار دهند و سه روز صبر کنند ،بعد از آن هر روز یک قاشق از این مخلوط را میل کنند)
آب کله ی گوسفندی (یکی از بهترین خوراکی های خون ساز است ) کله پاچه ،به چند شرط بهترین است .اولا که گوسفندی باشد و از گوسفند جوان .از بز نباشد .دوم اینکه حتما فقط از روغن خود کله پاچه استفاده شود و دنبه ی گوسفند . سوم اینکه آب کله ی گوسفندی در تمام فصول سال مجوز مصرف دارد ، پاچه ی گوسفندی که همراه با کله است ،مخصوص فصل زمستان است .چون پاچه وقتی وارد کله شود ،غلظت ایجاد میکند و لطافت را از بین میبرد . در صورتی که آب کله به تنهایی لطافت دارد و خون ساز است . اینها نکات مهم است که باید رعایت شود
.محمد امین احسانیان.
@Andishypak8
🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶
در ادامه ی خوراکی های خون ساز :
مصرف تخم مرغ :
ببینید ،تخم مرغ مرغداری ها هیچ ارزش غذایی ندارد . هیچ ارزشی ندارد فقط عامل بيماري است و ایجاد یبوست و شکم پر کن.
وقتی میگوییم تخم مرغ ،یعنی فقط تخم مرغ محلی ایرانی ..یعنی تخم مرغی که ایرانی و محلی باشد .
نه این تخم مرغ های هلندی که امروزه تخم این مرغ ها بیشتر مغازه ها را پر کرده و به اسم تخم مرغ محلی فروخته میشود .این مرغ های هلندی خودشان هیچ خاصیتی ندارند، چه رسد به تخم آن ها.
پس تخم مرغ محلی ایرانی مد نظر است. وگرنه غیر از این نوع تخم مرغ ،انتظار خون سازی یا ایجاد اسپرم نداشته باشید ،داریم در روایت که برای تقویت اسپرم ،تخم مرغ با پیاز و روغن زیتون میل کنید .یعنی پیاز را کمی در روغن زیتون تفت می دهید و تخم مرغ به آن اضافه میکنید و میل میکند .ولی کدام تخم مرغ؟ ؟؟تاثیر اسپرم سازی د خون سازی دارد ..تخم مرغ های رسمی داخل بازار که از مرغداری ها می آید ، به درد ریختن در سطل زباله هم نمیخورد ❌👉🏻این حرف من نیست ،حرف حکیم خیراندیش ،روازاده و بسیاری از دیگر اطبا نیز می باشد(گوگل کنید)تحقیقات علمی هم دارد.
به جز تخم مرغ هلندی ،یک قسمت اعظم بازار نیز که تخم مرغ های کوچک و ریزی است که در مرغداری ها به دست می آید ، در مرغداری ها تخم مرغ هایی که ریز هستند ،مجوز فروش رسمی و قرار دهی بر شانه ی تخم مرغ را ندارند به همین خاطر خارج از رسمیت ،در بازار باقیمت کمتری عرضه میشود و به اسم تخم مرغ محلی فروخته میشود..پس دقت داشته باشید که منظور از تخم مرغ چیست و باید از افراد مطمئن و معتبر تهیه شود و از جایی رعایت تمیزی و خوراک خوب رابرای مرغ محلی خود دارند .👉🏻❌بروید دنبال زندگی سالم .اگر خودتان باغ یا خانه ی روستایی دارید حتما مرغ ایرانی تهیه کنید و تخم آن مرغ را میل کنید و سالم خواری کنید .
.محمد امین احسانیان.
@Andishypak8
کبد ،مهمترین عضو بدن است.... عضوی کوچک اما با کارکردهای فراوان، تمام بدن تحت تأثیر این عضو است.
کبد که بیمار باشد، شما مشکل خون پیدا میکنی، کم خون میشوی، اعصابت ضعیف می شود، کبد که بيمار شود ،تمام غدد بدن دچار مشکل می شود. معده مریض می شود، کلیه ها مشکل پیدا میکند، گوارش به هم میریزد، قلب دچار مشکلات فراوان میگردد،پوستت دچار کک و مک و لک می شود، حتی ریه های شما آسیب می بیند، کارکرد مغز دچار اختلال می شود...
غذای کبد چیست؟؟؟؟ که اگر به کبد نرسد، مشکل پیدا میکند؟؟!
👈🏻 غذای کبد نمک است... اگر نمک شیمیایی بهش بدی بدنت رو نابود کردی...
✅پس نمک سالم يعني نمک دریاچه ارومیه و نمک کوه شاه علمدار جهرم، بهش بده و نتیجه اش هم ببین. 👌🏻👌🏻
@Andishypak8
#اطلاعیه
جدول برگزاری مراسم استغاثه در شب و روز نیمه شعبان در سراسر کشور
| این جدول بروز رسانی میشود |
#طرح_سراسری
#_استغاثه
@Andishypak8
ادامه مطلب خون سازی
#تخم مرغ
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
6⃣برای ایجاد خاصیت خون سازی در تخم مرغ ،باید حتما با روغن طبیعی مثل زیتون ،روغن گاو زرد ایرانی ،روغن ارده کنجد ،روغن کرمانشاهی و....استفاده شود .
❌❌❌پخت تخم مرغ با روغن نباتی خاصیت خون سازی را از بین میبرد .
🍮یک مقدار روغن طبیعی در ظرف ریخته و تخم مرغ را در آن میشکنیم دقت داشته باشید که حتما حرارت ظرف ،بسیار کم باشد .کمتر از ملایم .
🍮کمی که سفیده خود را جمع کرد و زرده نیز کمی بست . آن را از روی شعله بر میداریم و سرو میکنیم .. باید سفیده حالت کمی آبکی داشته باشد و زرده نیز وقتی قاسق وارد آن میکنیم ،از هم دار برود ،در واقع شُل باشد .❌👉🏻اصلا اصطلاح نیمرو از همینجا آمده است . یعنی فقط روی آن نیم پز شده باشد..نیمرو یعنی این . قدیم الایام مادربزرگ ها تخم مرغ را دقیقا همین گونه می پختند . اخیرا یک برنامه علمی را مشاهده میکردم که در اروپا همین شیوه پخت تخم مرغ را برای دانش آموزان و دانشجویان توصیه میکردند .
🥧اما شیوه ی اصولی تر پخت تخم مرغ این است 👇🏻✅✅👌🏻👌🏻👌🏻
🥧بالاترين خاصیت خون سازی تخم مرغ،پخت به روش حرارت غیر مستقیم است .که بیشترین نتیجه را دارد و طعم بسیار متفاوت و خوشمزه ای نیز مي دهد،این شیوه ،حالت دارو سازی دارد.
🥧یک قابلمه را تا نصف آب میریزیم ..تا بجوش بیاید .وقتی جوش آمد ،یک ماهیتاته که قطر آن به اندازه دهانه قابلمه باشد را روی قابلمه،به جای درب قابلمه ،قرار میدهیم ،داخل ماهیتابه را روغن طبیعی میریزیم تا با بخار آبی که از داخل قابلمه به زیر ماهیتابه میخورد، گرم شود . تخم مرغ را درون آن میشکنیم و صبر میکنیم تا همان طور که گفتیم سفیده کمی جمع شود و زرده نیز کمی ببندد و نیم پخت شود.انگاه ماهیتابه را بر میداریم و تخم مرغ را نوش جان میکنیم..اگر تخم مرغ به روش اصولی پخت شود،یک عدد آن ،معادل میزان کالری 7 تخم مرغ بیماری زای مرغداری ها، انرژی به بدن میدهد.
🥧بر خلاف تصور همگان ..زرده ی تخم مرغ :👈🏻 سَبُک ،خون ساز ،و مقوی قلب و بدن است و
🥧سفیده ی تخم مرغ سنگین است و زياده روی در خوردن سفیده باعث ایجاد سنگ و آزار معده و روده است .
🥧👈🏻اصل خاصیت تخم مرغ در زرده ی آن است🤗🤗 به همین خاطر در قدیم الایام، ایرانی ها زرده ی آن را روی برنج ریخته و هم میزدند ،هم رنگ برنج را زعفرانی و بسار خوش رنگ و مطبوع میسازد ،هم خون سازی ایجاد میکند در کنار روغن طبیعی و برنج ایرانی .این روش نیز شامل تخم مرغ نیم برشت میگردد،یعنی اینکار همان تخم مرغ نیم برشت است .هنوز هم در استان خراسان و آذربایجان ، اینکار مرسوم است ،که روی برنج ؛زرده ی تخم مرغ میریزند، مخصوصا با سرو ،کباب کوبیده یا ساطوری (در اصطلاح ،اُوستا چلوکبابی درست میکنند)،اما حیف و صد حیف که از تخم مرغ، مرغداری ها استفاده میشود و تخم مرغ محلی در دسترس نیست💟
.محمد امین احسانیان.
@Andishypak8
بِسْمِٱللّٰهِٱلرَّحْمٰنِٱلرَّحیٖمِ
🧎🏻نماز حاجت مخصوص هر پنجشنبه ماه شعبان
✿⇚پنجشنبههای ماه شعبان، فضیلت خاصی دارند.⇛
🕋 رسول خدا صلیاللهعلیهوآله فرمودند:
پنجشنبههای ماه شعبان، آسمانها را زینت میکنند
و
فرشتهها به درگاه خدا اینطور دعا میکنند:
♥️خداوندا
روزهداران امروز را بیامرز و دعاهایشان را اجابت کن!
🪞سپس
🕋 پیامبر صلیاللهعلیهوآلهوسلم
نماز حاجتی را یاد دادند و فرمودند:
♦️هـرکس در پنجشنبه ماه شعبان،
این نماز را بخواند خـدا همه حاجات دينی و دنیایـی او را میدهد.
🔻دو رکعت
[به نیت نماز حاجت پنجشنبه ماه شعبان قربةالـیالله]
◽️درهـررکعت:
,حمد و 100مرتبه توحید
بعداز نماز 100صلوات
📚 اقبالالاعمال ، ج۳، ص۳۰۱
ִֶ
⏳زمان خواندن⌛️
از اذان صبح تا غروب پنجشنبه است.
⏰ هر۱۰۰توحید،یک ربع ساعت
این نماز حدود۳۵تا۴۰دقیقه
بیفیض نمونیم....
ִֶָ ִֶָ ִֶָ ִֶָ ִֶָ ִֶָ ִֶָ ִֶָ ִֶָ ִֶָ ִֶָ
👈🏼 اگـر این نماز، با زبان روزه خوانده شود تأثیر خیلی بهتری خواهد داشت.
ִֶָ ִֶָ ִֶָ ִֶָ ִֶָ ִֶָ ִֶָ ִֶָ ִֶָ ִֶָ ִֶָ
هنگام دعا حاجت مولایمان را فراموش نکنیم 🤲🏼
ִֶָ ִֶָ ִֶָ ִֶָ ִֶָ ִֶָ ִֶָ ִֶָ ִֶָ ִֶָ
@Andishypak8
پنج شنبه است اموات وشهداو پدران و مادران آسمانی عزیزان کرونایی
عزیزان آسمانی رو یاد کنیدبا یک حمد 11توحید
@Andishypak8