فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✴️ معنی حسادت | الهی قمشه ای
#نهج_البلاغه
▫️الْعَجَبُ لِغَفْلَةِ الْحُسَّادِ، عَنْ سَلاَمَةِ الاَْجْسَادِ!
🟤در شگفتم كه چگونه حسودان از سلامتى خويش غافل اند
✍روشن ترين تفسير براى گفتار حكيمانه بالا آن است كه حسد روح و قلب انسان را مى فشارد و بر اثر اين فشار، انسان بيمار مى شود و گاهى از شدت حسد دق مى كند و مى ميرد، زيرا مى بيند شخص محسود داراى نعمت هاى مختلفى است. هرچه نعمت او بيشتر مى شود، غم و اندوه حسود فزون تر مى گردد. گاه به حالت افسردگى كشيده مى شود و گاه به بيمارى جسمانى مبتلا مى گردد، زيرا رابطه روح و جسم به اندازه اى است كه ناراحتى هاى روحى فورا در جسم اثر مى گذارد و سلامت انسان را مختل مى كند. بنابراين حسودان آرزو مى كنند نعمت شخصى كه مورد حسد است زائل گردد; خواه اين نعمت مقام باشد يا مال و ثروت. در حالى كه با حسد خويش نعمتى را كه از آن نعمت ها بزرگ تر است از دست مى دهند و آن نعمت سلامتى است كه هيچ نعمتى با آن برابرى نمى كند. اگر تمام دنيا را به كسى بدهند; ولى مبتلا به بيمارى سرطان يا فلج و از كارافتادگى دست و پا و سر و صورت باشد كمترين ارزشى براى او ندارد و اگر همه چيز را از او بگيرند و سلامتى را به او باز گردانند به يقين خوشحال خواهد شد. آرى. بعد از ايمان و عقل كه از نعمت هاى معنوى است برترين نعمت مادى سلامت جسم است كه حسود آن را به آسانى
📘#حکمت_225
@Andishypak8
منفورترين خلايق چه کسانى هستند⁉️
#نهج_البلاغه
📿رَجُل وَکَلَهُ اللهُ اِلى نَفْسِهِ
🟤او کسى است که خداوند وى را به حال خود واگذارده است.
✍تمام ممکنات و از جمله انسانها آن چنان به ذات پاک خدا وابسته اند که اگر لحظه اى رابطه آنان از او قطع مى شود همگى فانى و نابود مى شوند. توجّه به اين وابستگى و پيوستگى، روح توکّل را در انسان زنده مى کند که همه چيز خود را به او واگذار کند، يعنى آنچه در توان دارد براى پيشرفت کارها تلاش نمايد ولى با اين حال بداند سرچشمه هر خير و برکت و هر موهبت و نعمت ذات پاک اوست.
ولى هنگامى که انسان بر اثر غرور و خودخواهى و هواپرستى، از اين حقيقت غافل شود و خويش را مستقل بپندارد از خدا بريده مى شود و همه چيز در نظر او وارونه مى گردد. اين بريدگى از خدا همان معناى واگذار شدنش به خويشتن است و اين ريشه تمام بدبختيها و انحرافات است.
به همين دليل پيامبر اکرم(صلى الله عليه وآله وسلم) که گل سر سبد عالم آفرينش بود بارها مى فرمود: «اَللّهُمَّ... لاتَکِلْني اِلى نَفْسي طَرْفَة عَيْن اَبَداً; خداوندا! لحظه اى مرا به خويشتن وامگذار (و از ذات پاکت دور مفرما)!
📘#خطبه_17
@Andishypak8
🪐با ظهور بدعتها سنتها از ميان مى رود
#نهج_البلاغه
◽️وَمَا أُحْدِثَتْ بِدْعَةٌ إلاَّ تُرِکَ بِهَا سُنَّةٌفَاتَّقُوا الْبِدَعَ، والْزَمُوا الْمَهْيَعَ، إنَّ عَوَازِمَ الاُْمُورِ أَفْضَلُهَا، وَإنَّ مُحْدِثَاتِهَا شِرَارُهَا
🟤هيچ بدعتى ايجاد نشد، مگر اين که سنّتى با آن متروک گشت بنابراين از بدعتها بپرهيزيد و راه راست و روشن را رها نکنيد; چرا که سنتهاى ريشه دار پيشين (اسلام)، برترين امور است، و بدعتها بدترين کارهاست
✍از آنچه در بالا گفته شد اين واقعيت آشکار گشت که چگونه هرگاه بدعتى گذارده شود، سنّتى ترک مى شود، و چگونه بدعتها بدترين امور است; زيرا اگر به افراد اجازه داده شود که هر کدام با سليقه و فکر ناقص خود چيزى را بر دين بيفزايد يا چيزى از آن را کم کند، در يک مدّت کوتاه، حقايق و احکام دين دگرگون مى شود، و اصالت و اعتبار خودرا از دست مى دهد، و يک مشت افکار و خيالات واهى جاى تعليمات اصيل دين را مى گيرد، و سرابها جاى چشمه هاى زلال آب خواهد نشست.نوآوريها اگر از طريق دقت و تحقيق بيشتر در ادلّه احکام شرع باشد و حقايق تازه اى به کمک کتاب و سنّت و دليل قاطع عقل کشف شود، نه تنها بدعت نيست بلکه سبب شکوفايى و بالندگى آيين خداست، و به تعبير ديگر : کشف، چيز تازه اى است و إلاَّ مکشوف، در آيين خدا از قبل بوده است. ولى اگر ذوق و سليقه هاى شخصى و استحسانات ظنّى پايه و اساس نوآوريهاى دينى باشد، جز گمراهى و ضلالت و مسخ شدن چهره دين نتيجه اى نخواهد داشت.
📘#خطبه_145
@Andishypak8
مراقب بدعت ها باشید❌
از خط عبادت خارج نشویم
با انجام واجبات ومستحبات
و ترک حرام و مکروه هات
به بندگی خداوند نزدیک شویم
تا راه سلوک بر ما باز شود
من الله توفیق
@Andishypak8
4_5854992863510661660.mp3
3.03M
🌺 قسمتی از شرح خطبه ۶۵
بسیار زیباست
پروردگار من میداند یعلم
و علم به اصوات دارد
آستانه ی تحمل اصوات انسان محدودیت دارد و میزان درک و حساسیت خاصی دارد
و صدای بلند دیوار صوتی شکسته میشود
ولی خداوند تسلط به جمیع اصوات دارد
⏲زمان 15:32
🎤#استاد_محمدعلی_انصاری
@Andishypak8
🕋نماز استغفار
عَنِ اَلنَّبِيِّ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ أَنَّهُ قَالَ: إِذَا رَأَيْتَ فِي مَعَاشِكَ ضِيقاً وَ فِي أَمْرِكَ اِلْتِيَاثاً فَأَنْزِلْ حَاجَتَكَ بِاللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ لاَ تَدَعْ صَلاَةَ اَلاِسْتِغْفَارِ وَ هِيَ رَكْعَتَانِ تَفْتَتِحُ اَلصَّلاَةَ وَ تَقْرَأُ اَلْحَمْدَ وَ إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ مَرَّةً وَاحِدَةً فِي كُلِّ رَكْعَةٍ ثُمَّ تَقُولُ بَعْدَ اَلْقِرَاءَةِ أَسْتَغْفِرُ اَللَّهَ خَمْسَ عَشْرَةَ مَرَّةً ثُمَّ تَرْكَعُ فَتَقُولُهَا عَشْراً عَلَى هَيْئَةِ صَلاَةِ جَعْفَرٍ رَضِيَ اَللَّهُ عَنْهُ يُصْلِحُ اَللَّهُ لَكَ شَأْنَكَ كُلَّهُ.
پيامبر صلّى اللّه عليه و آله و سلّم:هرگاه ديدى زندگىات سخت شده و اوضاعت به هم ريخته شده،حاجت خود را به درگاه خداوند عز و جل عرضه كن و از نماز استغفار غافل نشو كه دو ركعت است.نماز را شروع مىكنى و سورۀ حمد و سورۀ قدر را در هرركعت مىخوانى و بعد از سورۀ قدر،پانزده مرتبه مىگويى«استغفر اللّه»،سپس به ركوع مىروى و ده مرتبه مىگويى«استغفر اللّه»،همانند نماز جعفر رضى اللّه عنه،تا خداوند همه امورت را اصلاح كند.
دورکعت نمازتوبه واستغفار
ذکر(استغفرالله) تعداد
پس ازحمد وقدر ۱۵ مرتبه
در رکوع ۱۰ مرتبه
هنگام ایستادن پس از رکوع ۱۰ مرتبه
در سجده اول ۱۰ مرتبه
پس از سجده اول ۱۰ مرتبه
در سجده دوم ۱۰ مرتبه
پس ازسجده دوم وقبل ازتشهد ۱۰ مرتبه
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّـدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
روز های پایان ماه صفر
بخوانیم
@Andishypak8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسیار جالب بود
۲ روز رژیم گرفتن و غذا نخوردن در ماه چه تاثیری روی بدن دارد؟
افزایش ۲ هزار درصدی تولید هورمون در مردا
و افزایش ۱۳ هزار درصدی در زنان
واقعا امساک(پرهیز) از خوردن دوای همه دردهاست
بقول پیامبر ص
محبوب ما: المعده بیت کل دا و الحمیه راس کل دوا
@Andishypak8
دین اسلام برترین و بهترین
دین اللهی
مستحب سه روز از هر ماه روزه گرفتن
که ثواب یک سال روز را دارد
پنج شنبه اول هرماه قمری
پنج شنبه آخر هر ماه قمری
و چهارشنبه ی وسط هرماه قمری
اسرار این سفارشات برای همه نهفته است
تا ظهور حجت حق صاحب الزمان عج
اللهم عجل لولیک الفرج بالحسین
افکارت را زیبا کن
زندگی به اندازهی افکار تو زیبا میشود
@Andishypak8
بریم مشهد هرکسی آماده است
بسم الله یا امام رضا ما رو گوشه ایوانت بذار
من دلم بد جوری رفته مشهدالرضا
آخه رفیق جونیم امروز راهی شده و دل منو با خودش برده