♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️
💠💠زیارت_امام_جواد_علیه السلام:💠💠
✨✨ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا أَبَا جَعْفَرٍ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِیٍّ الْبَرَّ التَّقِیَّ الْإِمَامَ الْوَفِیَّ
السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الرَّضِیُّ الزَّکِیُّ
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا وَلِیَّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا نَجِیَّ اللَّهِ
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سَفِیرَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سِرَّ اللَّهِ [سِتْرَ اللَّهِ]
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ضِیَاءَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سَنَاءَ اللَّهِ
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا کَلِمَةَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا رَحْمَةَ اللَّهِ
السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا النُّورُ السَّاطِعُ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْبَدْرُ الطَّالِعُ
السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الطَّیِّبُ مِنَ الطَّیِّبِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الطَّاهِرُ مِنَ الْمُطَهَّرِینَ
السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْآیَةُ الْعُظْمَى السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْحُجَّةُ الْکُبْرَى
السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْمُطَهَّرُ مِنَ الزَّلاتِ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْمُنَزَّهُ عَنِ الْمُعْضِلاتِ [الْمُعْظِلاتِ]
السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْعَلِیُّ عَنْ نَقْصِ الْأَوْصَافِ، السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الرَّضِیُّ عِنْدَ الْأَشْرَافِ
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا عَمُودَ الدِّینِ أَشْهَدُ أَنَّکَ وَلِیُّ اللَّهِ وَ حُجَّتُهُ فِی أَرْضِهِ وَ أَنَّکَ جَنْبُ اللَّهِ وَ خِیَرَةُ اللَّهِ وَ مُسْتَوْدَعُ عِلْمِ اللَّهِ وَ عِلْمِ الْأَنْبِیَاءِ وَ رُکْنُ الْإِیمَانِ وَ تَرْجُمَانُ الْقُرْآنِ
وَ أَشْهَدُ أَنَّ مَنِ اتَّبَعَکَ عَلَى الْحَقِّ وَ الْهُدَى وَ أَنَّ مَنْ أَنْکَرَکَ وَ نَصَبَ لَکَ الْعَدَاوَةَ عَلَى الضَّلالَةِ وَ الرَّدَى أَبْرَأُ إِلَى اللَّهِ وَ إِلَیْکَ مِنْهُمْ فِی الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ وَ السَّلامُ عَلَیْکَ مَا بَقِیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهَارُ.✨✨
🔹هدیه بهامام جواد(علیه السلام) پنج صلوات ویژه شهادت #امام_جواد
@Andishypak8
امام شناسی بواسطه کلام امام
امام زمان در کلام امام جواد علیهالسلام
شفیعی با بیان اینکه شخصیت امام جواد (ع) در دورانی قرار داشتند
که برای تبیین امامت و جلوگیری از انحراف جامعه،
شروع به تبیین مسائل گوناگون؛
بهخصوص مسئله مهدویت کردند، گفت:
امام جواد(ع)
در جواب حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) در مورد قیام آخرین ذخیره خدا، بعد از اینکه همه اهلبیت را قیامکننده به امر خدا و هدایتکننده به دین خدا معرفی میکند، میفرماید:
«و لَکِنَّ الْقَائِمَ الَّذِی یُطَهِّرُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ بِهِ الْأَرْضَ مِنْ أَهْلِ الْکُفْرِ وَ الْجُحُودِ وَ یَمْلَأُهَا عَدْلًا وَ قِسْطا هُوَ الَّذِی...»، (خزاز رازی، علیبن محمد، کفایةالاثر، بیدار، ۱۴۰۱ق، ص۲۸۲)
«و لکن آن قائمی که خدا زمین را به واسطه او از لوث کفر و انکار، پاک و پاکیزه میکند و آن را پر از عدل و داد میکند، کسی است که...»
وی ادامه داد:
سپس حضرت، اوصاف امام زمان (عج) را بیان میکند:
«ولادت او مخفی است»، «حضرت در پرده غیبت قرار دارد»، «زمین در اختیار او قرار دارد»،
«هر سختی برای او آسان میشود»، «به تعداد اصحاب بدر و از اطراف زمین، گرداگرد او جمع میشوند».(خزاز رازی، علیبن محمد، کفایةالاثر، بیدار، ۱۴۰۱ق، ص۲۸۲)
امام جواد (ع) با بیان مجموعه این اوصاف به تبیین جایگاه شخصیتی امام زمان (ع) پرداختند و مردم را از افتادن در دام دروغگویان تاریخ بر حذر داشتند، زیرا گاهی دروغگویان با تطبیق دادن یک یا دو صفت مهدوی، خودشان را بهعنوان مهدی و نجات دهنده بر مردم تحمیل میکردند،
در حالیکه مجموعه صفات در امام زمان (ع) محقق است. به عبارت دیگر، امام جواد (ع) کسی را به عنوان مهدی و نجات دهنده معرفی میکند که مجموعه صفات در او محقق شود.
قائم و منتظر در نگاه امام جواد علیهالسلام
این کارشناس مذهبی با اشاره به اینکه امام جواد (ع) در روایتی، بعد از اینکه امامان بعد از خود را معرفی کردند، راوی از آن حضرت سؤال میکند: امام بعد از امام عسکری (ع) کیست؟
گفت: امام جواد (ع) به شدت گریستند و فرمودند: «إِنَّ بَعْدَ الْحَسَنِ ابْنُهُ الْقَائِمُ بِالْحَقِّ الْمُنْتَظَرُ»؛ (خزاز رازی، علیبن محمد، کفایةالاثر، بیدار، ۱۴۰۱ق، ص۲۸۳) «به درستی که بعد از امام حسن، فرزندش قائم به حق، امام منتظَر است». وجه نامگذاری امام زمان به قائم بعد از اینکه حضرت، دو صفت «قائم» و «منتظَر» را برای امام زمان (ع) بیان فرمود به پرسشهای راوی درخصوص علت نامگذاری آنها نیز پاسخ داد. راوی از علت نامگذاری حضرت به قیام کننده سؤال میکند
. امام جواد (ع) در جواب، به دو نکته اشاره میکند: «لِأَنَّهُ یَقُومُ بَعْدَ مَوْتِ ذِکْرِهِ وَ ارْتِدَادِ أَکْثَرِ الْقَائِلِینَ بِإِمَامَتِهِ»،
(خزاز رازی، علیبن محمد، کفایةالاثر
@Andishypak8
👆👆ادامه
به این خاطر که زمانی قیام میکند که یادش در بین مردم مرده است و بیشتر کسانی که به امامت حضرت قائل بودند،
بر میگردند».
یعنی زمانی خواهد آمد که مشغولیت مردم به دنیا و سرگرمی در بازار بیارزش دنیایی، آنها را روزبهروز از امام زمان (ع) دورتر میکند
و شاید همین امر باعث میشود
کسانی هم که اندک اعتقادی به امام زمان (ع) داشتند نیز از آمدن حضرت، مأیوس شده و وجود حضرت را انکار کنند.😔❌❌
وجه نامگذاری امام زمان به منتظر
شفیعی افزود:
امام جواد (ع) در تبیین علت نامگذاری حضرت به
«منتظَر» نیز میفرماید: «لِأَنَّ لَهُ غَیْبَةً یَکْثُرُ أَیَّامُهَا وَ یَطُولُ أَمَدُهَا فَیَنْتَظِرُ خُرُوجَهُ الْمُخْلِصُونَ وَ یُنْکِرُهُ الْمُرْتَابُونَ وَ یَسْتَهْزِئُ بِهِ الْجَاحِدُونَ وَ یَکْذِبُ فِیهَا الْوَقَّاتُونَ وَ یَهْلِکُ فِیهَا الْمُسْتَعْجِلُونَ وَ یَنْجُو فِیهَا الْمُسْلِمُونَ» (خزاز رازی، علیبن محمد،
کفایةالاثر، بیدار، ۱۴۰۱ق، ص۲۸۳) «زیرا ایام غیبتش زیاد و مدّتش طولانی میشود، پس مخلصان، در انتظار قیامش باشند و شکاکان، انکارش کنند و منکران یادش را استهزا کنند و تعیینکنندگان وقت ظهورش، دروغ گویند و شتابکنندگان در ظهورش، هلاک شوند و تسلیمشوندگان در آن نجات یابند». امام جواد (ع) در روایاتی که از ایشان نقل شده، بهخوبی به تمام جهات دوران غیبت پرداخته است. گویا در دوران غیبت، یأس و ناامیدی فراگیر شده و عموم مردم را مبتلی میکند، درحالیکه در درونمایه و فطرت آنها هنوز روزنههایی برای نجات وجود دارد، اینجاست که تنها امام زمان (ع) است که به این روزنههای امید پاسخ خواهد داد، زیرا تنها اوست که عموم مردم، منتظر آمدنش هستند.
اللهم عجل لولیک الفرج بالحسین علیه السلام
@Andishypak8
سوره مزمل.mp3
8.19M
سوره ای در قرآن که
به برکت تلاوت این سوره
برای مسائل زیادی گره گشايی
واقع ميشود.♥️
لطفا از امروز حتما تو خونه با صدای بلند پخش بشه 😍
قرار هر روزمون✅
سوره مزمل🌺🌺🌺
#مزمل
@Andishypak8
سوره الرحمن
سفارش شده رو جمعه خونده بشه
این سوره به علت درخشندگی و برجستگی های خاصی که دارد عروس قرآن نامیده می شود. این سوره نه به خاطر زیبایی ظاهر آیات و الفاظ آن بلکه به خاطر زیبایی مفاهیم این سوره، به عروس قرآن شهرت دارد.
امام کاظم(ع) به نقل از پیامبر اسلام(ص) فرمودند:
هر چیزی در جهان خلقت عروسی دارد و عروس قرآن سوره «الرحمن» است.
🙏🙏🙏
🌺فضیلت سوره الرحمن
🌷آسان شدن کارها
حضرت محمد صلی الله علیه و آله وسلم فرموده است:هر کس این سوره را بنویسد و به خود همراه داشته باشد خداوند هر کار سختی را برای او آسان می کند. (تفسیرالبرهان، ج5، ص238)
🌷درمان درد چشم
امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر سوره الرحمن را بنویسند و همراه کسی که درد چشم دارد باشد، بهبود می یابد.(تفسیرالبرهان، ج5، ص238)
🌷درمان و بهبود بیماری ها
در کتاب المصباح مرحوم کفعمی آمده است:سوره الرحمن را بنویسید و از آب آن بیاشامید تا بیماری طحال و دردها و بیماری های قلب درمان گردد و نوشته آن برای بهبود درد چشم و بیماری صرع نیز مفید است. (المصباح کفعمی، ص458)
امام صادق(ع) فرمودند:
بیماران گرفتار درد طحال و ناراحتی های قلبی اگر سوره«الرحمن» را بر ظرفی بنویسد و آب آن ظرف را بیاشامد سودمند است.(خواص القرآن)
🌷آسان شدن وضع حمل
بهتر است زن باردار آیه «سنفرغ لکم ایها الثقلان فبای الاء ربکما تکذبان» را بنویسد و بر پشت خود ببندد تا وضع حمل او آسان گردد.(درمان با قرآن، ص108)
🌷حفظ از بلاها
امام صادق(ع) فرمودند:هر گاه کسی سوره «الرحمن» را قرائت کند خداوند فرشته ای را مأمور می کند که او را حفظ نماید. (مجمع البیان جلد9،صفحه 195)
🎺چرا به خواندن سوره الرحمن سفارش شده است؟
🌳جبران ناتوانی
رسول اکرم(ص) فرمودند:
هر کس با ایمان سوره شریفه «الرحمن» را تلاوت کند (یعنی با حضور قلب بخواند) خداوند بر ضعف و ناتوانی او رحم کند. (تفسیر رازی،جلد 10،صفحه 380)
🌳آسانی کارها
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:
هر کس سوره «الرحمن» را بنویسد و با خود داشته باشد هر امر مشکل و سخت بر او آسان گردد.(تفسیرالبرهان، ج5، ص238)
🌳رفع اختلاف
اگر زنی که با شوهرش اختلاف دارد این سوره را به صورت مستمر بخواند، باعث علاقه شدید همسر نسبت به او گردد.(فضائل و خواص سوره های قرآن، صفحه 286)
🌳چهره درخشان
امام صادق علیه السلام فرمودند:
از قرائت سوره الرحمن و عمل به آن غافل نباشید زیرا این سوره در دل منافقان استقرار نمی یابد. در روز قیامت خداوند این سوره را به شکل انسانی در بهترین شکل و خوشترین بو وارد می کند تا اینکه در جایگاهی که نزدیکتر از آن وجود ندارد نزد خداوند می ایستد آنگاه خداوند می فرماید چه کسی در دنیا همواره تو را قرائت می کرد؟
سوره الرحمن در جواب می گوید ای پروردگارم فلان و فلان پس از آن چهره ایشان سفید و نورانی می شود خداوند به این گروه می فرماید هر کس را که دوست دارید شفاعت کنید آن گاه خداوند می فرماید به بهشت وارد شوید و هرجایی که دوست دارید سکونت گزینید.(ثواب الاعمال، ص116)
🌳حفظ منزل
امام صادق(ع) فرمودند:هر کس در عصرها،سوره های «الرحمن و حشر» تلاوت کند خداوند فرشته ای را مأمور نماید که تا صبح از خانه اش محافظت کند. ((مجمع البیان،جلد9،صفحه 255))
امام صادق (ع) فرموند:هرکس در شب جمعه سوره«الرحمن» را بخواند،خداوند دو فرشته را بر او موکّل گرداند که تا صبح حافظ او باشند و اگر در صبح بخواند تا شب این دو ملک حافظ او باشند.
🌳مصون از آفات
پیامبر اکرم(ص) فرمودند:هر کس که چشم درد دارد سوره «الرحمن» را بنویسد و همراه خود بردارد، دردش شفا یابد و اگر تمام این سوره بر دیواری نوشته شود حشرات از آن دیوار دور شوند و جنبنده ای آزار دهنده وارد آن خانه نشوند.(خواص القرآن)
🎷برخی از سخنان اهل بیت درباره فضیلت سوره الرحمن
امام صادق(ع) فرمودند:
سوره «الرحمن» درشأن ما اهل بیت (ع) نازل شده است و «الرحمن» اسم خداست ـ علم القرآن یعنی به پیامبر(ص) تعلیم قرآن داد و خلق الانسان یعنی علی(ع) را خلق نمود و علمه البیان یعنی او را مفسر و مبین قرآن قرار داد و هر چیزی که در قرآن است به او آموخت. (کنزالفوائد)
امام صادق(ع) فرمودند:
از قرائت سوره «الرحمن»،غافل مباشید زیرا این سوره،قلب منافقان را روشن نمی کند.(وسائل الشیعه جلد4، صفحه 809)
امام صادق(ع) فرمودند:
هر کس بعد قرائت سوره«الرحمن» فوت کند اجر شهید دارد. م
❣️یـا فـاطـــمه❣️
@Andishypak8👆👇
Farahmand-Al-Rahman.mp3
20.11M
صوت دلنشین سوره الرحمن با
صدای استاد فرهمند👆👆
✍️با ارسال پیام برای دیگران؛ آنهارا ازاین مطلب بهره مند سازید🌷اجرتون با خانم فاطمه زهرا .
@Andishypak8
به نیت آقا جواد الائمه علیه السلام
امروز بخونید
dua-mashlool.mp3
14.47M
دعای مشلول
@Andishypak8
شفای بیماران روا شدن حوائج
فرج امام زمان عج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼آیه ی امروز ۱۸ خرداد 🌼
نیت کنید و بخونید👌
لطفا برای دیگران بفرستید و در ثواب انتشار کلام خدا شریک باشید 🤝
@Andishypak8
‼️طرح خواندن نماز قضای هفتگی به روش خیلی آسان‼️
⚘شنبه ها یه نماز قضای صبح
⚘یکشنبه ها یه نماز قضای ظهر
⚘دوشنبه ها یه نماز قضای عصر
⚘ سه شنبه ها یه نماز قضای مغرب
⚘چهارشنبه ها به نماز قضای عشاء
⚘ پنجشنبه ها یه نماز قضای آیات
⚘و جمعه ها دو رکعت نماز هدیه به امام زمان
به جا بیاریم .
باماهمراه باشید خیلی وقت نمیبره
@Andishypak8
امروز هرکسی برا خودش روضه خون
امام جواد ع بشه
امام رضا ع یییی
داغ جوان دیده رو یاری کنید
با اشک چشمتون😭😭
🩸 خواستند جنازه مطهر امام #جواد علیهالسلام را به زیر نور آفتاب گذارند؛ اما کبوترها سایبان آن جسم مطهر شدند...
در نَقلی آمده است:
🥀 بدن مطهر امام #جواد علیهالسلام را در بالای بام خانه، سه روز در زیر آفتاب گذاشتند؛ اما کبوترها جمع شدند و بالهای خود را چون سایبانی پهن نمودند تا نور آفتاب بر بدن مبارک آن حضرت نتابد.
📚انوار الشهادة؛ ص۴۱۵
✍ آه یا #جوادالائمه...
ای کاش این کبوترها، غروب عاشورا بر جسم مطهر #سیدالشهداء علیهالسلام و شهدای کربلا نیز، سایبان میشدند... اما چه بگوییم و چگونه گریه کنیم که «مقاتل» نوشتهاند:
🥀 وقتیکه بنیاسد بعد از سه روز آمدند و وضع اجساد مطهر #سیدالشهداء علیهالسلام و شهدای کربلا را دیدند، بزرگ آنان گفت:
📋 كيفَ يكونُ لَكم دَفنُهم و مٰا فيكم مَنْ يَعرفُ مَن هٰذا و مَن هٰذا؟!
▪️چگونه ما میتوانیم آن ها را دفن کنیم؟! ما از کجا میدانیم که هر جسد از آن کیست؟!
📋 و هُمْ كما تَرَونَ جُثَثٌ بِلا رُؤوسٍ، قَد غَيّرَتْ مَعالمَهُم الشّمسُ و التّرابُ
▪️خودتان هم میبینید که اینها اجسادی هستند بدون سر؛ خاک و نور خورشید، وضعشان پریشان کرده و تغییر داده است.
📚مقتل الحسین علیهالسلام؛ بحرالعلوم ، ص۴۶۶
#یاجواد ادرکنی 🖤💔
#لَعَنَ اللَّهُ اُم فَضْل 👊🔥
🏴نشر مطلب به نیت تبیین عقاید مذهب شیعه با شما عزیزان🏴
@Andishypak8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین جدید که انگشتاتم باهاش میخوری😋
بادمجان ۳ عدد بزرگ
سیب زمینی دو عدد
سینه مرغ یک عدد
گوجه دو عدد
برنج ۴ پیمانه
زیره سیاه یک قاشق غذا خوری
آب مرغ ۴ ق غذا خوری
روغن حیوانی یک ق غذا خوری
@Antiik6
اینم مال جمعه تون 👆
من ب جای مرغ گوشت گردن گوسفندی پخته شده هم گاهی میگذارم عالی میشه
▫در شب و روز جمعه آخر ماه قمری سفارش شده
سی مرتبه سوره قدر خوانده شود
و پس از آن سه مرتبه بگوید:
« اللَّهُمَّ أَلْهِمْنِي الْخَيْرَ وَ الْعَمَلَ بِهِ»
@Andishypak8
27.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فضائل امام جواد علیه السلام/ استاد عالی
یا باب الحوائج جوادالائمه ادرکنی
@Andishypak8
👇👇
🛡👁🛡👆👆 متن حرز کبیر امام جواد عليه السلام
که معمولا روی پوست آهو می نویسند و شیعیان آن را با خود دارند تا چشم زخم و آسیبی نبینند
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾
الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾
الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾
مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾
إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾
اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ ﴿۶﴾
صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ ﴿۷﴾
أَ لَمْ تَرَ أَنَّ اللَّهَ سَخَّرَ لَكُمْ ما فِي الْأَرْضِ وَ الْفُلْكَ تَجْرِي فِي الْبَحْرِ بِأَمْرِهِ وَ يُمْسِكُ السَّماءَ أَنْ تَقَعَ عَلَى الْأَرْضِ إِلَّا بِإِذْنِهِ إِنَّ اللَّهَ بِالنَّاسِ لَرَؤُفٌ رَحِيمٌ اللَّهُمَّ أَنْتَ الْوَاحِدُ الْمَلِكُ [الدَّيَّانُ] يَوْمَ الدِّينِ تَفْعَلُ مَا تَشَاءُ بِلَا مُغَالَبَةٍ وَ تُعْطِي مَنْ تَشَاءُ بِلَا مَنٍّ وَ تَفْعَلُ مَا تَشَاءُ وَ تَحْكُمُ مَا تُرِيدُ وَ تُدَاوِلُ الْأَيَّامَ بَيْنَ النَّاسِ وَ تُرَكِّبُهُمْ طَبَقاً عَنْ طَبَقٍ أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الْمَكْتُوبِ عَلَى سُرَادِقِ الْمَجْدِ وَ أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الْمَكْتُوبِ عَلَى سُرَادِقِ السَّرَائِرِ السَّابِقِ الْفَائِقِ الْحَسَنِ الْجَمِيلِ النَّضِيرِ رَبِّ الْمَلَائِكَةِ الثَّمَانِيَةِ وَ الْعَرْشِ الَّذِي لَا يَتَحَرَّكُ وَ أَسْأَلُكَ بِالْعَيْنِ الَّتِي لَا تَنَامُ وَ بِالْحَيَاةِ الَّتِي لَا تَمُوتُ وَ بِنُورِ وَجْهِكَ الَّذِي لَا يُطْفَأُ وَ بِالاسْمِ الْأَكْبَرِ الْأَكْبَرِ الْأَكْبَرِ وَ بِالاسْمِ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ الَّذِي هُوَ مُحِيطٌ بِمَلَكُوتِ السَّمَاوَاتِ وَ بالْأَرْضِ وَ بِالاسْمِ الَّذِي أَشْرَقَتْ بِهِ الشَّمْسُ وَ أَضَاءَ بِهِ الْقَمَرُ وَ سُجِّرَتْ بِهِ الْبُحُورُ وَ نُصِبَتْ بِهِ الْجِبَالُ وَ بِالاسْمِ الَّذِي قَامَ بِهِ الْعَرْشُ وَ الْكُرْسِيُّ وَ بِاسْمِكَ الْمَكْتُوبِ عَلَى سُرَادِقِ الْعَرْشِ وَ بِاسْمِكَ الْمَكْتُوبِ عَلَى سُرَادِقِ الْعَظَمَةِ وَ بِاسْمِكَ الْمَكْتُوبِ عَلَى سُرَادِقِ الْبَهَاءِ وَ بِاسْمِكَ الْمَكْتُوبِ عَلَى سُرَادِقِ الْقُدْرَةِ وَ بِاسْمِكَ الْعَزِيزِ وَ بِأَسْمَائِكَ الْمُقَدَّسَاتِ الْمُكَرَّمَاتِ الْمَخْزُونَاتِ فِي عِلْمِ الْغَيْبِ عِنْدَكَ وَ أَسْأَلُكَ مِنْ خَيْرِكَ خَيْراً مِمَّا أَرْجُو وَ أَعُوذُ بِعِزَّتِكَ وَ قُدْرَتِكَ مِنْ شَرِّ مَا أَخَافُ وَ أَحْذَرُ وَ مَا لَا أَحْذَرُ يَا صَاحِبَ مُحَمَّدٍ يَوْمَ حُنَيْنٍ وَ يَا صَاحِبَ عَلِيٍّ يَوْمَ صِفِّينَ أَنْتَ يَا رَبِ مُبِيرُ الْجَبَّارِينَ وَ قَاصِمُ الْمُتَكَبِّرِينَ. أَسْأَلُكَ بِحَقِّ طه وَ يس وَ الْقُرْآنِ الْعَظِيمِ وَ الْفُرْقَانِ الْحَكِيمِ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تَشُدَّ بِهِ عَضُدَ صَاحِبِ هَذَا الْعَقْدِ وَ أَدْرَأُ بِكَ فِي نَحْرِ كُلِّ جَبَّارٍ عَنِيدٍ وَ كُلِّ شَيْطَانٍ مَرِيدٍ وَ عَدُوٍّ شَدِيدٍ وَ عَدُوٍّ مُنْكَرِ الْأَخْلَاقِ وَ اجْعَلْهُ مِمَّنْ أَسْلَمَ إِلَيْكَ نَفْسَهُ وَ فَوَّضَ إِلَيْكَ أَمْرَهُ وَ أَلْجَأَ إِلَيْكَ ظَهْرَهُ اللَّهُمَّ بِحَقِّ هَذِهِ الْأَسْمَاءِ الَّتِي ذَكَرْتُهَا وَ قَرَأْتُهَا وَ أَنْتَ أَعْرَفُ بِحَقِّهَا مِنِّي وَ أَسْأَلُكَ يَا ذَا الْمَنِّ الْعَظِيمِ وَ الْجُودِ الْكَرِيمِ وَلِيَّ الدَّعَوَاتِ الْمُسْتَجَابَاتِ وَ الْكَلِمَاتِ التَّامَّاتِ وَ الْأَسْمَاءِ النَّافِذَاتِ وَ أَسْأَلُكَ يَا نُورَ النَّهَارِ وَ يَا نُورَ اللَّيْلِ وَ يَا نُورَ السَّمَاءِ وَ الْأَرْضِ وَ نُورَ النُّورِ وَ نُوراً يُضِيءُ بِهِ كُلُّ نُورٍ يَا عَالِمَ الْخَفِيَّاتِ كُلِّهَا فِي الْبَرِّ وَ الْبَحْرِ وَ الْأَرْضِ وَ السَّمَاءِ وَ الْجِبَالِ وَ أَسْأَلُكَ يَا مَنْ لَا يَفْنَى وَ لَا يَبِيدُ وَ لَا يَزُولُ وَ لَا لَهُ شَيْءٌ مَوْصُوفٌ وَ لَا إِلَيْهِ حَدٌّ مَنْسُوبٌ وَ لَا مَعَهُ إِلَهٌ وَ لَا إِلَهَ سِوَاهُ وَ لَا لَهُ فِي مُلْكِهِ شَرِيكٌ وَ لَا تُضَافُ الْعِزَّةُ إِلَّا إِلَيْهِ لَمْ يَزَلْ بِالْعُلُومِ عَالِماً وَ عَلَى الْعُلُومِ وَاقِفاً وَ لِلْأُمُورِ نَاظِماً وَ بِالْكَيْنُونِيَّةِ عَالِماً وَ لِلتَّدْبِيرِ مُحْكِماً وَ بِالْخَلْقِ بَصِيراً وَ بِالْأُمُورِ خَبِيراً أَنْتَ الَّذِي خَشَعَتْ لَكَ الْأَصْوَاتُ وَ ضَلَّتْ فِيكَ الْأَحْلَامُ وَ ضَاقَتْ دُونَكَ الْأَسْبَابُ وَ مَلَأَ كُلَّ شَيْءٍ نُورُكَ وَ وَجِلَ كُلُّ شَيْءٍ مِنْكَ وَ هَرَبَ كُلُّ شَيْءٍ إِلَيْكَ وَ تَوَكَّلَ كُلُّ شَيْءٍ عَلَيْكَ
ادامه دارد👇👇
وَ أَنْتَ الرَّفِيعُ فِي جَلَالِكَ وَ أَنْتَ الْبَهِيُّ فِي جَمَالِكَ وَ أَنْتَ الْعَظِيمُ فِي قُدْرَتِكَ وَ أَنْتَ الَّذِي لَا يُدْرِكُكَ شَيْءٌ وَ أَنْتَ الْعَلِيُّ الْكَبِيرُ الْعَظِيمُ مُجِيبُ الدَّعَوَاتِ قَاضِي الْحَاجَاتِ مُفَرِّجُ الْكُرُبَاتِ وَلِيُّ النِّعَمَاتِ يَا مَنْ هُوَ فِي عُلُوِّهِ دَانٍ وَ فِي دُنُوِّهِ عَالٍ وَ فِي إِشْرَاقِهِ مُنِيرٌ وَ فِي سُلْطَانِهِ قَوِيٌّ وَ فِي مُلْكِهِ عَزِيزٌ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ احْرُسْ صَاحِبَ هَذَا الْعَقْدِ وَ هَذَا الْحِرْزِ وَ هَذَا الْكِتَابِ بِعَيْنِكَ الَّتِي لَا تَنَامُ وَ اكْنُفْهُ بِرُكْنِكَ الَّذِي لَا يُرَامُ وَ ارْحَمْهُ بِقُدْرَتِكَ عَلَيْهِ فَإِنَّهُ مَرْزُوقُكَ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ بِسْمِ اللَّهِ وَ بِاللَّهِ الذی لَا صَاحِبَةَ لَهُ وَ لَا وَلَدَ بِسْمِ اللَّهِ قَوِيِّ الشَّأْنِ عَظِيمِ الْبُرْهَانِ شَدِيدِ السُّلْطَان مَا شَاءَ اللَّهُ كَانَ وَ مَا لَمْ يَشَأْ لَمْ يَكُنْ أَشْهَدُ أَنَّ نُوحاً رَسُولُ اللَّهِ وَ أَنَّ إِبْرَاهِيمَ خَلِيلُ اللَّهِ وَ أَنَّ مُوسَى كَلِيمُ اللَّهِ وَ نَجِيُّهُ وَ أَنَّ عِيسَى ابْنَ مَرْيَمَ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِ وَ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ كَلِمَتُهُ وَ رُوحُهُ وَ أَنَّ مُحَمَّداً صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ خَاتَمُ النَّبِيِّينَ لَا نَبِيَّ بَعْدَهُ وَ أَسْأَلُكَ بِحَقِّ السَّاعَةِ الَّتِي يُؤْتَى فِيهَا بِإِبْلِيسَ اللَّعِينِ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَ يَقُولُ اللَّعِينُ فِي تِلْكَ السَّاعَةِ وَ اللَّهِ مَا أَنَا إِلَّا مُهَيِّجُ مَرَدَةٍ اللَّهُ نُورُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ وَ هُوَ الْقاهِرُوهوالقادروهوالظاهر وَ هُوَ الْغَالِبُ لَهُ الْقُدْرَةُ السَّابِقَةُ وَ هُوَ الْحَكِيمُ الْخَبِيرُ
اللَّهُمَّ وَ أَسْأَلُكَ بِحَقِّ هَذِهِ الْأَسْمَاءِ كُلِّهَا وَ صِفَاتِهَاوصورتها وَ (صُوَرِهَا) وَ هِيَ :
سُبْحَانَ الَّذِي خَلَقَ الْعَرْشَ وَ الْكُرْسِيَّ وَ اسْتَوَى عَلَيْهِ أَسْأَلُكَ أَنْ تَصْرِفَ عَنْ صَاحِبِ كِتَابِي هَذَا كُلَّ سُوءٍ وَ مَحْذُورٍ فَهُوَ عَبْدُكَ وَ ابْنُ عَبْدِكَ وَ ابْنُ أَمَتِكَ وَ أَنْتَ مَوْلَاهُ فَقِهِ اللَّهُمَّ يَا رَبِّ الْأَسْوَاءَ كُلَّهَا وَ اقْمَعْ عَنْهُ أَبْصَارَ الظَّالِمِينَ وَ أَلْسِنَةَ الْمُعَانِدِينَ وَ الْمُرِيدِينَ لَهُ بالسُّوءَ وَ الضُّرَّ وَ ادْفَعْ عَنْهُ كُلَّ مَحْذُورٍ وَ مَخُوفٍ وَ أَيُّ عَبْدٍ مِنْ عَبِيدِكَ أَوْ أَمَةٍ مِنْ إِمَائِكَ أَوْ سُلْطَانٍ مَارِدٍ أَوْ شَيْطَانٍ أَوْ شَيْطَانَةٍ أَوْ جِنِّيٍّ أَوْ جِنِّيَّةٍ أَوْ غُولٍ أَوْ غُولَةٍ أَرَادَ صَاحِبَ كِتَابِي هَذَا بِظُلْمٍ أَوْ ضُرٍّ أَوْ مَكْرٍ أَوْ مَكْرُوهٍ أَوْ كَيْدٍ أَوْ خَدِيعَةٍ أَوْ نِكَايَةٍ أَوْ سِعَايَةٍ أَوْ فَسَادٍ أَوْ غَرَقٍ أَوِ اصْطِلَامٍ أَوْ عَطَبٍ أَوْ مُغَالَبَةٍ أَوْ غَدْرٍ أَوْ قَهْرٍ أَوْ هَتْكِ سِتْرٍ أَوِ اقْتِدَارٍ أَوْ آفَةٍ أَوْ عَاهَةٍ أَوْ قَتْلٍ أَوْ حَرَقٍ أَوِ انْتِقَامٍ أَوْ قَطْعٍ أَوْ سِحْرٍ أَوْ مَسْخٍ أَوْ مَرَضٍ أَوْ سُقْمٍ أَوْ بَرَصٍ أَوْ جُذَامٍ أَوْ بُؤْسٍ أَوْ فَاقَةٍ أَوْ سَغَبٍ أَوْ عَطَشٍ أَوْ وَسْوَسَةٍ أَوْ نَقْصٍ فِي دِينٍ أَوْ مَعِيشَةٍ فَاكْفِهِ بِمَا شِئْتَ وَ كَيْفَ شِئْتَ وَ أَنَّى شِئْتَ إِنَّكَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ أَجْمَعِينَ وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً كَثِيراً وَ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمِينَ.
📚 مهج الدعوات سید ابن طاووس و
📚بحار الانوار جلد ۹۱
@Andishypak8
حرز کبیر امام جواد (عليهالسلام)
حرز امام جواد (عليهالسلام) را سید بن طاووس در صفحه ۳۹📗 کتاب شریف مهج الدعوات و منهج العبادات آورده است و مرحوم مجلسی نیز در بحار الانوار جلد ۹۱ صفحه ۳۵۴ این حرز را از ایشان نقل کرده است.
خواندن و به همراه داشتن حرز امام جواد (عليهالسلام) بسیار موثر است و سفارش فراوانی به خواندن آن شده است.
برای خوانده و همراه داشتن حرز امام جواد علیه السلام آثار زیادی بیان شده از جمله
۱_همراهی و حمایت فرشتگان الهی
۲_کمک فرشتگان به صاحب حرز
۳_دور شدن اجنه ی کافر
۴_بی اثر شدن فعالیت اجنه
۵_دور شدن ابلیس و شیاطین و لشگریان او
۶_در امان ماندن از گناهان
۷_نرسیدن بدی ها و مناظر ناخوشایند
۸_دفع سحر و طلسم
۹_بخت گشایی
۱۰_گشایش کار و ...
@Andishypak8
بخونید و روی کاغذ بنویسید و همراه داشته باشید
36.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ سلام ما به خاک کاظمین تو
👌 بسیار دلنشین
شهادت_امام جواد علیهالسلام
@Andishypak8
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴◼️🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
عزاعزاست امروز روز عزاست امروز مهدی صاحب زمان صاحب عزاست امروز😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
روضه ی امام جواد علیهالسلام 🏴🏴🏴👇👇👇
🏴 آخر ذیقعده
شهادت امام جواد (علیهالسلام)
آخرین روز ماه ذی القعده سال ۲۲۰ هجری قمری در شهر بغداد #امام_جواد (علیهالسلام) به #دستور معتصم و #توسط ام الفضل #مسموم گشته و در ۲۵ سالگی به #شهادت رسیدند،
#امام_جواد (علیهالسلام) در هنگام #شهادت ۲۵ سال و ۳ ماه و ۱۲ روز داشتند،
بعد از #شهادت امام رضا (علیهالسلام) مأمون ملعون #دستور داد تا #امام_جواد (علیهالسلام) را به #بغداد بیاورند و برای جاسوسی در زندگی حضرت، #دختر ملعونش ام الفضل را به اجبار به آن حضرت تزويج نمود،
مأمون ملعون #مجلس_علمی از علمای اهل خلاف و غیره تشکیل داد تا به خیال خودش با مطرح کردن سوالات مشکل امام را در مقابل دیگران سبک کند، او #تصور میکرد چون #امام_جواد (علیهالسلام) #سن کمتری دارند، #علمشان به اندازه پدرانشان نیست،
اما #امام_جواد (علیهالسلام) در #سن ۱۰ سالگی در یک #مجلس به ۳۰ هزار مسئله #جواب فرمودند و عقول همه را #متحیر کردند،
#امام_جواد (علیهالسلام) چون از سوء #معاشرت مأمون بسيار #ناراحت بودند براى حج به مكه #تشريف بردند و مکه به قدوم مبارکشان مزین شد، سپس به مدينه رفته و تا #مرگ مأمون (لعنتاللهعلیه) آنجا ماندند،
#برادر مأمون معتصم (لعنتاللهعلیه) به خلافت غاصبانه رسید، وی #حسادت خاصى نسبت به #امام_جواد (علیهالسلام) داشت و ایشان را به #بغداد احضار كرد،
#امام_جواد (علیهالسلام) در #حضور اكابر شيعه و ثقات اصحاب در مدينه #امام_هادى (علیهالسلام) را #امام بعد از خود #معرفى كرده و ودايع امامت را تسليم ايشان نمودند؛
در ۱۸ محرم سال ۲۲۰ قمری از #مدینه خارج شدند که #وداع امام جواد (علیهالسلام) نیز با #گریه و #اندوه همراه بود و بالاخره در ۲۸ محرم به #بغداد وارد گشتند،
معتصم (لعنتاللهعلیه) به ام الفضل (لعنتاللهعلیه) #دستور داد که #امام_جواد (علیهالسلام) را #مسموم کند و برادر ام الفضل جعفربن مأمون ملعون نیز او را کمک و تحریک نمود،
#زهر_شوکران را برای او فرستادند و خاصیت این #زهر چنین بود که پای مبارک #امام_جواد (علیهالسلام) را چنان سنگین کرد و دیگر قدرت راه رفتن نداشته و #امام_جواد (علیهالسلام) را بسیار #عطشان کرده بود که مانند جد غریبش میفرمودند: #العطش العطش،
ام الفضل (لعنتاللهعلیه) #دستور داد کنیزکان با #دف و #دایره بکوبند و #رقاصی کنند تا #صدای او به گوش کسی نرسد، سرانجام #امام_جواد (علیهالسلام) در غربت و تنهایی روی خاکهای حجره به #شهادت رسیدند،
#سه_روز بدن مبارک #امام_جواد (علیهالسلام) روی پشت بام خانه بود و بعد از آن ام الفضل (لعنتاللهعلیه) #بدن مطهر را از بالای بام به #زمین انداخت، #شیعیان پیکر مبارک را برداشتند و در #دوم_ذیحجه با #حضور امام هادی (علیهالسلام) به خاک سپردند،
ام الفضل ملعونه نیز #جزام گرفت و با خفت در بیابان به #درک واصل شد و به #جهنم شتافت و سگها بدنش را پاره کردند.
📚منابع:
کافی ج ۱ ص ۲۹۶ ، بحارالانوار ج ۵۰ ص ۹۲ ، ارشاد ج ۲ ص ۲۹۵ ، بحارالانوار ج ۵۰ ص ۱۰ ، قلائد النحور ص ۲۷۹ ، ثمرات الاعواد ، کبریت احمر
عرض تسلیت به امام رضا و حضرت صاحب الزمان علیهما السلام صلوات
@Andishypak8