فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️به گل احمر
باغ زهرا (ص) صلوات🖤
♥️به صفا بخش
دل سید بطحا صلوات🖤
♥️به نکو مظهر
حرّیت و ایمان و شرف🖤
♥️به حسین بن علی
شافع فردا صلوات🖤
♥️اَللّٰهُــمَّ صَلِّ عَلےٰ
🖤مُحَمَّدٍ وَّ آلِ
♥️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
@Andishypak8
☸روش تشخیص #روغن_زيتون اصل از تقلبی
👇👇👇
▫️مقدار کمی ته استکان بریزید بزارید داخل فريزر
اگر اصل باشد به دلیل اولئیک اسید داخلش، باید منجمد شود و کریستالیزه بشود✅
اگر منجمد نشد و مایع ماند اصل نیست❌
📌متأسفانه خیلی از موارد بازاری اصل نیست.
@Andishypak8
ویژگی های شیره انگور اصل
طعم و مزه شیره انگور
شیره انگور نباید مزه یا طعم انگور را کامل از بین برده باشد. یعنی با خوردن یک قاشق شیره انگور باید طعم شیرین انگور را حس کنید.
بالا بودن شیرینی شیره انگور طبیعی است چون برای تولید آن انگور هایی که شیرینی زیاد دارند انتخاب میشوند و این انگور ها در زمان پخت به خاطر از دست دادن رطوبتشان، شیرین تر نیز می شوند.(جهت مشاهده مقاله آشنایی با ویژگی های شیره انگور مرغوب کلیک کنید)
رنگ شیره انگور
یکی از اساسی ترین راه های تشخیص شیره انگور اصل رنگ آن است. شیره انگور از انگور های سفید و یا سیاه یاقوتی گرفته می شود.
اما نهایتا رنگ شیره انگور به نسبت شیره خرما روشن تر است. رنگ شیره انگور در زمانی که طبیعی و درست به عمل بیاید عسلی مایل به قهوه ای یا مایل به خرمایی است.
خلوص شیره انگور
همانطور که می دانید برای تهیه شیره انگور از خاکی به نام خاک سفید استفاده می شود. این خاک اسیدیته انگور را می گیرد تا شیره ترش مزه نشود. برخی از تولید کننده ها معمولا به خوبی شیره را بعد از گرفتن اسیدیته تصفیه نمی کنند و همین امر باعث می شود که خاک در درون شیره با چشم تا حدودی دیده شود.
غلظت شیره انگور
در زمان پخت شیره انگور باید تا حد امکان رطوبت آن گرفته شود. این کار باعث می شود تا ماندگاری شیره انگور بالاتر برود و در ضمن شرایط نگهداری بهتری هم داشته باشد.
در روش های سنتی معمولا با دیدن غلظت بصورت چشمی و تجربی حرارت را قطع می کنند . اما در روش های صنعتی صحیح غلظت توسط دستگاه تعریف می شود و حرارت در زمان تعیین شده بصورت اتوماتیک قطع می شود.
@Andishypak8
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شگفتی_ها
نذری با دیزی در استان یزد
@Andishypak8
*🌹🍃راهکاری برای آمرزش و بخشش🍃🌹*
*امام صادق علیه السلام:*
*هرکس در روز جمعه، 100 مرتبه صلوات بفرستد و 100 مرتبه "استغفرالله ربی واتوب الیه" بگوید و 100 مرتبه سوره "قل هو الله احد" را بخواند، آمرزیده میشود*
*مستدرک الوسائل / ج6*
@Andishypak8
13.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صلوات ضراب اصفهانی
📝 صلوات_ضراب_اصفهانی
درعصرجمعه
مرحوم سیدبنطاووس میگوید:
اگر از هر عملی،
در عصر جمعه غافل شدی...
از صلوات ابوالحسن ضراب اصفهانی غافل نشو!
چرا که در این دعا سری است
که خدا ما را از آن
آگاه کرده است.
@Andishypak8
AUD-20220826-WA0030.m4a
3.38M
📝 صلوات_ضراب_اصفهانی
درعصرجمعه
مرحوم سیدبنطاووس میگوید:
اگر از هر عملی،
در عصر جمعه غافل شدی...
از صلوات ابوالحسن ضراب اصفهانی غافل نشو!
چرا که در این دعا سری است
که خدا ما را از آن
آگاه کرده است.
@Andishypak8
🍃🌸#منابع_کلسیم
🔷⇦ امروزه، تبلیغات باعث شده فکر کنیم تنها لبنیات ↫ منبع کلسیم می باشد.
🔷↫ در صورتی که منابع خوب دیگری مانند:
🔹پودر سنجد (استفاده به صورت سویق سنجد تاثیر بیشتری دارد.)
🔹بادام درختی
🔹تخم شربتی
🔹انجیر
💙دانه چیا
🔹و ....
درصد کلسیم بسیار بیشتری نسبت به لبنیات دارند .
🔷↫تذکر: پوکی استخوان از سنین پایین شکل می گیرد و در سنین بالاتر خودش را نشان میدهد.
@Andishypak8
#معرفی_کتاب
⚠️اسراف را خیلی سخت میگیرند...!
🔹یکی از دوستان میگفت: مادرم را سال گذشته از دست دادم. زنی بسیار مؤمن که فرزندانش را به خوبی تربیت نمود و از لحظات عمرش به خوبی استفاده کرد. ایشان میگفت: مادرم را در خواب دیدم فهمیدم از دنیا رفته. دستش را گرفتم و گفتم مادر مرا نصیحت کن، آنجا چه خبر است؟
🔻نگاهی به من کرد و گفت: اسراف، اسراف را خیلی سخت میگیرند. به خصوص اسراف در وقت و عمر. سعی کن از لحظه لحظه عمرت به خوبی استفاده کنی.
@Andishypak8
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑حرم امام حسین ع چگونه شسته میشود‼️⁉️
@Andishypak8
✳️خوراکی های چربی سوز
✨ماهی، محرک متابولیسم
✨غلات،منبع فیبر با گلپر و آبلیمو بخورید
✨شیرین بیان
✨سویا
✨آجیل ها(کم کالری ها)
✨سیب
✨پهنبرگها: با آبلیمو و روغن زیتون بخورید
@Andishypak8