فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وضعیت مومنان قبل ظهور امام زمان و اینکه گویند، حضرت مهدی دین جدید آورده....
مرحوم کافی
🌹اَللّٰهُــمَّ عَجِّــلْ لِّوَلِیِــکَ الْفَــرَجـــ بِحَــقِّ حَضرَتِ زِیْنَـبِ کُبْــریٰ سَــلٰامُ الله عَلَیْهٰـــا🤲🍃
🔴 نماز شب بیست و نهم رمضان برای بالا بردن نامه اعمال
🔵 از امام علی علیه السلام روایت شده است:
🌕 هر کس در شب بیست و نهم ماه رمضان دو رکعت نماز بخواند در هر رکعت سوره حمد یک بار و سوره توحید را بیست مرتبه بخواند، از مرحومین حساب شده و نامه ی عمل او را به اعلی علّییّن می برند.
📚 منبع: کتاب وسائل الشیعه
🟢 چه خوب است که این نماز پرفضیلت را به امام عصر ارواحنا فداه هـدیه کنیم.
#امام_زمان
#رمضان_مهدوی
#اعمال_منتظران
🔴 اعمال شب آخر ماه مبارک رمضان
🔹اوّل: غسل
🔹 دوم: زیارت امام حسین(علیهالسلام)
🔹 سوم:خواندن سوره های «انعام» و «کهف» و «یس»
و گفتن «صد مرتبه»:أَسْتَغْفِرُ اللّٰهَ وَأَتُوبُ إِلَيْهِ
از خدا آمرزش مىجویم و بهسوی او میپویم.
🔹 چهارم:
این دعا را که شیخ کلینی از امام صادق(علیهالسلام) روایت کرده خوانده شود:
اللّٰهُمَّ هٰذا شَهْرُ رَمَضانَ الَّذِى أَنْزَلْتَ فِيهِ الْقُرْآنَ وَقَدْ تَصَرَّمَ، وَأَعُوذُ بِوَجْهِكَ الْكَرِيمِ يَا رَبِّ أَنْ يَطْلُعَ الْفَجْرُ مِنْ لَيْلَتِى هٰذِهِ أَوْ يَتَصَرَّمَ شَهْرُ رَمَضانَ وَلَكَ قِبَلِى تَبِعَةٌ أَوْ ذَنْبٌ تُرِيدُ أَنْ تُعَذِّبَنِى بِهِ يَوْمَ أَلْقاكَ.
خدایا؛ این است ماه رمضان که قرآن را در آن نازل کردی، اینک در حال گذشتن است و من به ذات بزرگوار و مهماننوازت پناه میآورم از اینکه سپیده این شب طلوع کند یا ماه رمضان بگذرد و نزد تو برایم نتیجه کار ناشایست یا گناهی باشد که بخواهی مرا به سبب آن روزی که ملاقاتت کنم عذاب کنی.✨
🔹 پنجم: بخواند «دعای مُدَبِّرَ الْأُمُورِ» را که بیان آن در «اعمال شب بیستوسوم» گذشت.
🔹 ششم: ماه رمضان را با دعاهایی که مضمونش وداع با ماه مبارک است، وداع کند؛ دعاهایی که شیخ کلینی و شیخ صدوق و شیخ مفید و شیخ طوسی و سید ابن طاووس (رضوان الله علیهم) نقل کردهاند و شاید بهترین آنها دعای چهلوپنجم صحیفه کامله باشد.
🔹 هفتم : ده رکعت نماز ( شرح در مفاتیح الجنان)
🔴 دعا در شب آخر ماه رمضان برای آمرزش گناهان و توفیق توبه
🔵 سیّد ابن طاووس از امام صادق علیهالسّلام روایت کرده که هرکس در شب آخر ماه رمضان، آن ماه شریف را وداع گفته و بگوید:
🌕 اللَّهُمَّ لا تَجْعَلْهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنْ صِیَامِی لِشَهْرِ رَمَضَانَ وَ أَعُوذُ بِكَ أَنْ یَطْلُعَ فَجْرُ هَذِهِ اللَّیْلَةِ إِلا وَ قَدْ غَفَرْتَ لِی
🔺 خدایا این ماه را آخرین بار روزهام در ماه رمضان قرار مده، و به تو پناه میآورم از اینکه سپیده این شب سر زند، مگر اینکه مرا آمرزیده باشى.
🔹 پیش از آنکه سپیده بر آید، حق تعالى او را بیامرزد، و توبه و بازگشت نصیب وى کند.
📚 مفاتیح الجنان اعمال شب آخر ماه رمضان
#رمضان_مهدوی
#اعمال_منتظران
شبهه❌⁉️
امروزه سفرها مثل قدیم با شتر و اسب نیست که سفر همراه با مشقّت و سختی باشد مثل سفر با هواپیما و کسی احساس خستگی نمیکند آیا با باز هم باید در سفر نماز را شکسته خواند و #روزه نگرفت؟
❇️ پاسخ ❇️
✅ این سخن هنگامی صحیح است که علّت اصلی حکم عدم وجوب روزه بر مسافر برای شخصی که در زمان پیامبر میزیسته سختی و مشقّت راه و سفر بوده باشد درحالیکه سختی و مشقّت در سفر علّت اصلی حکم روزه و نماز مسافر نیست.
✅ اگر علّت مشقّت و سختی سفر بود:
🔺1- باید کسی که مدّت طولانی تری در سفر بوده، نسبت به حکم روزه مسافر بخاطر شدّت خستگی اولاتر باشد. در حالیکه حکم روزه مسافر در مقصد چه یکماه در راه سفر بوده باشد و چه یکروز، بستگی به مدّت اقامت او در مقصد دارد، نه طول مدّتی که در مسیر سفر بوده است.
🔺2- اگر کسی پس از سفری یکماهه، قصد کرد تا 10 روز در مقصد بماند؛ پس از رسیدن به مقصد روزه گرفتن بر او واجب است. و اگر کسی پس از سفری 1روزه، نیّت کرد 8 روز در مقصد بماند، روزه پس از رسیدن به مقصد بر او واجب نیست. حال اگر فلسفه احکام روزه مسافر رفع مشقّت سفر باشد آیا تکلیف این دو شخص در فرض مذکور باید بالعکس میبود
🔺3- اگر علّت اصلی بطلان روزه مسافر مشقّت سفر باشد؛ لازم است کسی که شغلش مسافرت است و دائم در سفر میباشد، نمازش شکسته و روزه بر او واجب نباشد. در حالیکه، باید نمازش را تمام بخواند و روزهاش را نیز بگیرد.
🔺4- همچنین شخصی که به سفر معصیت می رود نمازش کامل و روزهاش صحیح است، چه سفرش با سختی باشد چه نباشد.
🚨