⭕️حماقت #عرب و #عجم ندارد. کدام ملتی #قهرمان خود را تکه تکه میکند !؟
#وسام_العلیاوی فرمانده عصائب اهل حق که سالها با #داعش جنگید.. از جان و نوامیس مردم عراق دفاع کرد، در آشوب های عراق در مقابل چشم مردم در میانه آشوبها تکه تکه شد و آمبولانسی که در حال انتقال این فرمانده قهرمان بود را به آتش کشیدند.. او در آخرین توییت خود برای اغتشاشات #عراق نوشته بود: "امروز آمریکا و سعودی آمدهاند تا ما را به دست خودمان به آتش بکشند". درست مثل یزیدیانی که در #فتنه88 #بسیجی را زنده زنده در آتش سوزاندند.. سزای ملتی که زود فریب میخورد و پی عربده دشمن می دود و قهرمانان و نجیبان و پاکان خود را میکشد، ذلت و فلاکت است.. #جهل از #جنایت بدتر است..
چه ابوجعفرهایی که جهل مردم خون شان را ریخت.. روحش قرین رحمت و خداوند این شیعه پاکباخته را با رسول الله(ص) محشور فرماید..
پ ن: تصویر شهید بزرگوار در حال نجات یک کودک از دست نیروهای داعشی
محمد عبدالهی
@Antiliberalism
بِسْمِ اللّٰه الرَّحمن الرَّحیٖم
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✅🔰رهبر جامعه اسلامی ولو تنها بماند موظف است در مقابل دشمنان ایستادگی کند
[سوره النساء (4): آيه 84]
فَقاتِلْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ لا تُكَلَّفُ إِلاَّ نَفْسَكَ وَ حَرِّضِ الْمُؤْمِنِينَ عَسَى اللَّهُ أَنْ يَكُفَّ بَأْسَ الَّذِينَ كَفَرُوا وَ اللَّهُ أَشَدُّ بَأْساً وَ أَشَدُّ تَنْكِيلاً (84)
ترجمه:
84- در راه خدا پيكار كن، تنها مسئول وظيفه خود هستى، و مومنان را (بر اين كار) تشويق نما، اميد است خداوند از قدرت كافران جلوگيرى كند (حتى اگر تنها خودت به ميدان بروى) و خداوند قدرتش بيشتر و مجازاتش دردناكتر است
🔰✳️تفسیر نمونه :
دستور فوق العاده به پيامبر (ص) داده شده است كه او موظف است به تنهايى در برابر دشمن بايستد، حتى اگر هيچكس همراه او گام به ميدان نگذارد! زيرا او تنها مسئول وظيفه خويش است، و در برابر ساير مردم تكليفى جز تشويق و دعوت به جهاد ندارد.
(فَقاتِلْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ لا تُكَلَّفُ إِلَّا نَفْسَكَ وَ حَرِّضِ الْمُؤْمِنِينَ)
در حقيقت آيه يك دستور مهم اجتماعى را مخصوصا درباره رهبران در بر دارد، و آن اينكه آنها بايد آن قدر در كار خود مصمم و ثابت قدم و قاطع باشند كه حتى اگر هيچكس دعوت آنها را" لبيك" نگويد، دست از تعقيب هدف مقدس خويش بر ندارد و در عين دعوت ديگران به انجام وظيفه، برنامههاى خود را منوط به اجابت ديگران نشمرند، و هيچ رهبرى تا چنين آمادگى نداشته باشد قادر به انجام رهبرى و پيشبرد اهداف خود نيست مخصوصا رهبران الهى كه تكيه گاه اصلى آنها خدا است خدايى كه سرچشمه تمام نيروها و قدرتها است.
و لذا به دنبال اين دستور مىفرمايد:" اميد است خداوند با كوششها و تلاشهاى تو حتى اگر تنها بوده باشى، قدرت و نيروى دشمنان را در هم بشكند، زيرا قدرت او ما فوق قدرتها و مجازات او ما فوق مجازاتها است".
(عَسَى اللَّهُ أَنْ يَكُفَّ بَأْسَ الَّذِينَ كَفَرُوا وَ اللَّهُ أَشَدُّ بَأْساً وَ أَشَدُّ تَنْكِيلًا)
💠 @AntiLiberaLism
کوچه ی عاشقی دلت رابزن به نام یک شهیدوبنشین ومعجزه رفاقت راببین
#شهید_محسن_حججی
💠 @AntiLiberaLism
👤توییت استاد رائفی پور درمورد ترور فرماندهان مقاومت در عراق
💠 @AntiLiberaLism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعار مردم کاظمین علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی
این فتنه نیز مانند دیگر فتنههای سعودی_صهیونیستی باعث تقویت محور مقاومت خواهد شد
💠 @AntiLiberaLism
⭕️ هر وقت صادق شیرازی قمه زد، شما هم باور کنید که ابوبکر بغدادی با جلیقهی انتحاری خودشو منفجر کرده
"حاج فیدل"
💠 @AntiLiberaLism
⭕️ پذیرایی از زائران پیاده امام رضا(ع) در جادههای منتهی به مشهد مقدس
💠 @AntiLiberaLism
⭕️عراق و لبنان
💢نظام سیاسی کنونی عراق را باید کم و بیش شبیه به وضعی دانست که در لبنان وجود داشت و طی دورانی طولانی و پرتلاطم، از جمله جنگ داخلی ١۵ ساله، بتدریج نهادینه شد: تقسیم قدرت سیاسی میان گروههای متنوع قومی و مذهبی و همزیستی آنان.
🔺این نظم سیاسی اگر ریشه گیرد، و فرهنگ پذیرش متقابل در چارچوب دولت و قلمرو واحد نهادینه شود، نظمی مطلوب و دمکراتیک است. ولی آیا در فضای کنونی منطقه، به دلیل تکاپوی چشمگیر کانونهای متنوع تأثیرگذار بر امور داخلی عراق از یکسو و ظهور نوستالژی صدامی در میان نسل جوان تازهرسته از سوی دیگر، دستیابی به چنین دوره طولانی از ثبات ممکن است؟
💢آشوبهای کنونی عراق امید به تداوم طولانی ثبات و تطور عراق به نظمی کارآمد و دمکراتیک را به مخاطره انداخته است.
🔺هماکنون قدرتطلبان بیپرنسیب چون مقتدی صدر، صدامیان ذینفوذ در ساختار دولتی و نظامی و خارج از آن، شیوخ فاسد اهل سنت (همانان که با ابوبکر بغدادی بیعت کردند) و تجزیهطلبان کرد (که در فرصت مناسب بار دیگر بپا خواهند خاست) بزرگترین خطر داخلی برای تداوم نظم سیاسی دمکراتیک در عراق بشمار میروند.
💢کانونهای مداخلهگر خارجی، اعم از غربیان و اسرائیل و دولتهای جنوب خلیج فارس، نیز مترصدند تا در فرصت مناسب، بر پایه آشوب داخلی، تحولی چون کودتای ٢٠١٣ مصر را در عراق رقم زنند و ژنرال سیسی جدیدی را به قدرت رسانند. هر چند عراق امروز عراق دهههای ١٩۶٠ و ١٩٧٠ نیست و اقتدار حشد الشعبی احتمال موفقیت کودتای نظامی را به شدت کاهش میدهد.
💢رویکرد ایران به تحولات عراق قطعاً باید مبتنی بر منافع ملی ایران، بویژه حفظ دستاوردهای منطقهای ایران و تأمین ثبات و امنیت در محور تهران- مدیترانه، باشد.
🔺در چنین فضایی، عاقلانهترین راهکار برای ایران تقویت ثبات و اقتدار دولت قانونی عادل عبدالمهدی در عراق است.
👤عبدالله شهبازی
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm 👈منبع.
@Antiliberalism