﷽
🇮🇷روز جمهوری اسلامی گرامیباد🇮🇷
🏳 صبحگاه 12 فروردین كه روز نخستین حكومت الله است از بزرگترین اعیاد ملی و مذهبی ماست و ملت ما باید این روز بزرگ را عید بگیرند و زنده نگه دارند.
🔴روزی كه كنگره های قصر 2500 ساله حكومت طاغوتی فرو ریخت و سلطه شیطانی برای همیشه رخت بربست و حكومت مستضعفین جانشین آن گردید. " پیام امام خمینی 12/1/58 روز 12 فروردین 1358، روز اعلام نتایج همه پرسی در مورد نوع حكومت پس از انقلاب اسلامی بود كه طی آن 98/2 درصد مردم ایران به " #جمهوری_اسلامی " رای آری دادند. مردم ایران اسلامی اگر چه در طول مبارزات انقلابی خود شعار استقلال ، آزادی ، جمهوری اسلامی را در سرلوحه شعارهای خود قرار داده بودند و به این ترتیب با فریادهای خود اجماع قاطع خود را در مورد جمهوری اسلامی اعلام كرده بودند👈👈 اما جهت تثبیت ثمره مبارزات اسلامی خود در روزهای دهم و یازدهم فروردین 58 با حضور در پای صندوقهای رای به حكومت " جمهوری اسلامی " رای قاطعی دادند. ✌️
📌پیش از آن برخی گروهها و جریانات سیاسی ناهمسو با جریان عمومی مردم پیشنهادهای مختلفی مانند جمهوری (بدون قید اسلامی) و یا جمهوری دمكراتیك و ... جهت نوع و شكل حكومت آینده می دادند. ☑️اما حضرت امام خمینی از مردم خواستند كه " رای بدهید به جمهوری اسلامی ، نه یك حرف زیادتر و نه یك حرف كمتر . " به این ترتیب 98/2 مردم با لبیك به ندای رهبر خود پایه های نظام اسلامی را تثبیت كردند و خواستار حاكمیت اسلام ناب و مترقی در حكومتی بر پایه مشاركت و حضور مردم در سرنوشت خویش شدند.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه
⏹ خطبه نمازجمعه مقام معظم رهبری مد ظله العالی در دهه 60:
اگر مردم زمامدارای زمامدار را قبول نکردند، خانهنشین میشود
مشروعیت ولایت و حکومت به بیعت و رای مردم وابسته است.
❇️ پاسخ
@Antishobheh
⏹ بطور مختصر باید دانست که مشروعیت در علوم سیاسی یک اصطلاحی دارد و در زبان متشرعان اسلام و در اصطلاحنامه مسلمانان یک معنای دیگر.
✅ در اصطلاح علوم دینی به چیزی مشروع میگویند که دین ، آنرا تصویب ، جعل یا اجازه داده باشد.
✅ ولی در اصطلاحات علوم سیاسی چیزی مشروع است که با قوانین و حقوق ( نوشته یا نانوشته ) یک جامعه و فرهنگ هماهنگ باشد.
📚 عالم، عبدالرحمن. بنیادهای علم سیاست. تهران: نی ، ۱۳۹۰ ، ص ۱۰۴
✳️ پس باید دید که افراد ، این کلمه را با چه اصطلاحی بکار بردهاند.
👌 درست مثل کلمه مرتجع میماتد که امام خمینی ره در بارهاش میفرمود:
اگر مرتجع به این معنا است که ما به دینی که ۱۴۰۰ سال پیش بر پیامبر اکرم ص نازل شده ، برمیگردیم ،،،، بلی ما مرتجع هستیم که عیب هم نیست.چون دین کامل و مصون از خطاست.
ولی اگر منطورتان این است که با مظاهر تمدن و علم مخالف هستیم و ابزارهای جدید را نمیخواهیم و دوست داریم در همان دوران قدیم زندگی کنیم نخیر ما مرتجع نیستیم.
( نقل به مضمون )
✅ مقبولیت هم یک اصطلاح سیاسی دیگر است.
این کلمه درست به همین معنای سیاسیش در دین هم بکار رفته است.
✳️ یعنی تا زمانی که شخص ، از طرف مردم استقبال نشود و مورد پذیرش قرار نگیرد ، و مردم او را نخواهند ، عملا ابزار حکومت را ندارد. یعنی وقتی فردی ، تبعیت مردم را نداشت ، بالطبع نمیتواند حکومت کند.
❌ متاسفانه حضرت علی ع مقبولیت نداشت و مردم نتواتستند ایشان را همراهی کنند که نتیجهاش ، خانه نشینی حصرت بود.
✋ اگرچه مشروعیت به معنای نصب از جانب خدا را داشت و مُجاز به حکومت بر مردم بود .
✋ امیرالمؤمنین ع نخواستند و مصلحت ندیدند که از راههای غیر عادی مشروعیت سیاسی را هم پیدا نماید.
✳️ انتخاب رهبر هم دو معنا دارد:
1⃣ اینکه خدا انتخاب کند. یعنی با صفات تعیین نماید چه کسی برای رهبری لیاقت دارد.
2⃣ انتخاب مصداق خارجی رهبر. یعنی اون صفاتی که خداوند فرموده است الآن در چه کسی تجلی دارد؟ و بر چه کسی تطبیق میکند؟
✅ انتخاب به معنی اول کاری است الهی و مربوط به خداوند تعالی. اما انتخاب به معنای دوم کاری است بشری و ما باید اون صفات خداگفته را در اشخاص جستجو کنیم و با یکی از اشخاص بعنوان رهبر دست بیعت دهیم.
👌 نویسنده شبهه در دو جا مغالطه کرده است:
🔹🔹در کلمه مشروعیت
🔹🔹در کلمه انتخاب
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
💠کلام امام خمینی
حضرت امام (ره) می فرمایند:
🍃«اسلام زن را مثل مرد، در همه شئون، در همه شئون، همان طوری که مرد در همه شئون دخالت دارد، زن هم دخالت دارد... زنها اختیار دارند؛ همان طوری که مردها اختیار دارند. خداوند شما را با کرامت خلق کرده است، آزاد خلق کرده است.» [15]
و نیز فرمودند:
🍃 «همان طوری که حقوق مردها در اسلام مطرح است، حقوق زنها، اسلام به زنها بیشتر عنایت کرده است تا به مردها...» [16]
«از حقوق انسانی، تفاوتی بین زن و مرد نیست. زیرا که هر دو انسانند...» [17]
📌برخوردار شدن زن از آسایش بعد از پدیداری اسلام
🍃 در پرتو قوانین جامع اسلامی، زن توانست از نعمت رفاه و آسایش کامل برخوردار شود درحالی که قبل از اسلام، وضع رقت بار و اسفباری در خانه مرد داشت.
☑️ اسلام به زن حق زندگی، حق رفاه و آسایش، حق تعلیم و تعلم، حق مالکیت، حق مزد در برابر کار، حق شکایت از مرد، حق دفاع از حقوق خود، حق شرکت در اموراجتماعی و حق... عطا فرمود؛ و در زمینه های مذکور، هیچ گونه امتیاز و برتری برای مردان نسبت به زنان قائل نشده است. و این بدین جهت است که طایر زندگی انسانها دارای دو بال است، یکی زن و یکی مرد و بدون این دو بال نمی توان به سوی رشد و تکامل، در زندگی مادی و معنوی پرواز کرد.
👈 پس، زن و مرد دو رکن جامعه انسانی می باشند که یک واحد اجتماعی دارای کاربرد را تشکیل می دهند و آن را به سوی تکامل سوق می دهند.
باید اذعان داشت که مانع شدن از برخورداری زنان از وظایف اجتماعی جفا به جامعه انسانی است.❗️
👌 البته به دلیل اختلافی که طبق نظام خلقت بین این دو وجود دارد، در تکالیف اینها تفاوتهایی پدید می آید که زن و مرد باید آنها را رعایت کنند.
کلام امام خمینی
💠 حضرت امام می فرمایند:
«... در بعضی از موارد تفاوتهایی بین زن و مرد وجود دارد که به حیثیت انسانی آنها ارتباط ندارد. مسائلی که منافات با حیثیت و شرافت زن ندارد، آزاد است.»[18]
✔️ جای بسی خوشوقتی است، یادآور شوم امروز در نظام اسلامی، زن مسلمان همانند مردان در اصل گزینش وظایف آزاد است و با اتکا بر قدرت و شایستگی و هوشمندی خود در کنار مسئولیتهای خانوادگی، با حفظ شرافت، کرامت، عفاف و نجابت، در عرصه ها و فعالیتهای مختلف اجتماعی مانند: آموزش و پرورش، آموزش عالی، آموزش بهداشت و درمان، ورزش، هنر، رادیو و تلویزیون، مناصب دولتی، مدیریتهای قوی، فعالیت در قوه قضاییه، فعالیت در قوه مجریه، قانونگذاری و تصمیم گیری در سطح کشور، فعالیت در امور سیاسی و در امور اقتصادی ـ چه خصوصی و چه دولتی ـ حضور دارد و با حضور شایسته خود در جامعه ـ که مورد تأکید و تأکید اسلام است ـ ثابت می کند که اسلام هرگز خواستار انزوای زن در جامعه نبوده، و نیست.
🔰 امید است زنان جامعه ما با ارائه لیاقتها، شایستگیها و مدیریتها هرچه بیشتر به مناصب و مقامهایی که برای آنان مناسبت دارد، برسند و نیز هرچه بیشتر در پیشرفت جامعه مؤثر باشند.
منبع: تأملی بر جایگاه زن، ج 1، ص 115.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️ شبهه
آلمان با شش دقیقه تشویق گرم از مرکل خداحافظی کرد
توسط نشریه AdminPoste در 1 فوریه 2021
آلمانی ها او را برای هدایت خودشان برگزیدند و وی با شایستگی ، مهارت ، فداکاری و اخلاص 80 میلیون آلمانی را برای 18 سال هدایت کرد.
در طول این هجده سال از رهبری او در کشورش ، هیچ تخلفی علیه او ثبت نشده است. وی به هیچ یک از بستگان خود منشی اختصاص نداد. او ادعا نکرد که او برای مردم افتخار آفریده است. برای او میلیون ها نفر تظاهرات نکردند و هیچ کس زندگی او را تشویق نکرد ، او منشور و تعهداتی دریافت نکرد ، با کسانی که پیش از او بر سر قدرت بودند نجنگید و آنها را منحل نکرد. او حرف های بی ارزش نزد. او در کوچه های برلین ظاهر نشد تا از او عکس گرفته شود.
او (آنجلیکا مرکل) زنی است که "بانوی جهان" لقب گرفت و معادل شش میلیون مرد توصیف شد.
دیروز مرکل موقعیت رهبری حزب را ترک کرد و آن را به افراد بعد از خود واگذار کرد در حالی که آلمان و مردم آلمان در بهترین شرایط قرار دارند.
واکنش آلمانی ها در تاریخ آلمان ها بی سابقه بود. همه مردم به بالکن خانه ها بیرون رفتند و به طور خودجوش برای 6 دقیقه تشویق گرم و بدون خواندن شاعران محبوب ، گرد و خاک کردن، استفاده از رنگ آمیزی درب و دیوار و ورزشکاران جمع کننده مردم برای او کف زدند.
آلمان یکپارچه با رهبر خود خداحافظی كرد ، یك شیمی فیزیكدان كه تحت تأثیر مد یا چراغ پر نور فروشگاه ها قرار نگرفت و اقدام به خرید املاك و مستغلات ، اتومبیل ها ، قایق های تفریحی و هواپیماهای شخصی نمی كرد ، زیرا می دانست كه او از آلمان شرقی سابق است.
وی راس پست خود را ترک کرد در حالی که آلمان در راس قرار داده بود. او رفت و بستگانش نگفتند ما ما بزرگان کشور هستیم. او در طول هجده سال ، لباس های قدیمی خود را تغییر نداد.
خداوند یارور این رهبر ساکت باشد.
خداوند بر عظمت آلمان بیافزاید.
در یک کنفرانس مطبوعاتی ، یک روزنامه نگار زن از مرکل پرسید: ما متوجه شده ایم که شما لباس های تکراری می پوشید ، لباس دیگری ندارید؟
وی پاسخ داد: من یک کارمند دولت هستم و یک مدل نیستم.
در یک کنفرانس مطبوعاتی دیگر ، آنها از او پرسیدند: آیا کارگری در خانه دارید که برای شما خانه را تمیز کند ، غذا درست می کند و غیره؟
پاسخ او این بود: نه ، من کارگر زن ندارم و به آنها نیازی ندارم. من و شوهرم این کارها را هر روز در خانه انجام می دهیم.
خلاصه شده
❇️پاسخ
@Antishobheh
صدراعظم آلمان دست کم تا مهر 1400 که انتخابات سراسری برگزار شود، بر مسئولیت خود باقیست و خبر خداحافظی و تحویل پست توسط ایشان، دور از واقعیت است.
بسیاری از مطالبی که در متن فوق آمده، بیشتر کنایه ای به وضعیت داخلی کشور است تا واقعیتی درباره آلمان.
کاری به القاب و شعارهای ادعایی برای خانم مرکل نداریم. آنچه در تاریخ ثبت خواهد شد و در ذهن ها خواهد ماند و در روز قیامت به حساب آن رسیدگی خواهد شد عبارت است از:
مشارکت آلمان در کشتار زنان و کودکان بی گناه یمینی:
http://www.shabestan.ir/detail/News/769285
https://b2n.ir/b79734
https://b2n.ir/a33349
https://b2n.ir/f83853
مشارکت آلمان در حمله به مردم مظلوم عراق:
https://b2n.ir/e47367
مشارکت آلمان در حمله به مردم افغانستان:
https://www.bbc.com/persian/afghanistan-56193894
https://b2n.ir/e01765
همگی در دوران صدر اعظمی خانم مرکل آغاز شده و یا ادامه یافته است.
او اگر مهربان و ساده زیست بوده برای خودش بوده، اما صدراعظمی اش برای مردم منطقه ما، جز جنایت و نا امنی و ریختن خون بی گناهان ثمری نداشته است.
منبع
کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در فضای مجازی
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
پيامبر خدا صلى الله عليه وآله:
من أرادَ أن يَرزُقَهُ اللّهُ مِن حَيثُ لا يَحتَسِبُ فَليَتَوَكَّل عَلَى اللّهِ.
هر كه خواهد خداوند از جايى كه گمان ندارد روزى اش بخشد، بايد بر خدا توكّل كند.
📚 إرشاد القلوب، ص 120.
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه
آیت الله سید ابوالفضل برقعی:
جهل مایه ی بدبختی
امام زمان برای خر کردن مردم.
یک مهدی دروغ برای ما درست کردن.
امام حسن عسکری اولاد نداشت!!
چقدر صحت داره؟ اصلا برقعی کی هستن؟
❇️پاسخ
@Antishobheh
📌ابوالفضل برقعي که افراطیّون اهل سنّت برای سوء استفاده از نام او، وی را آیة الله العظمی می نامند، از نويسندگان و روحانيون معاصر است (1367ـ 1290 ه ش) که فراز و نشيب بسياري را در زندگي علمي و اعتقادي خود طي نموده است ولی هیچگاه به درجه مرجعیّت نرسید. 👈وي در جواني تندترين کتابها را در دفاع از عقايد شيعه و در رد آراء کسروي مي نوشت ؛ ولی در اواخر عمر نوعی گرایش وهّابی گری پیدا کرد و کتب متعددي در نقد مذهب تشيّع به رشته ی تحرير در آورد ؛ امَّا هیچگاه اعلام سنّی بودن نکرد؛ بلکه می گفت: من اسلام بدون مذهب را قبول دارم.❗️
اطّلاعات او از اسلام ، بسیار سطحی است و از نظر متکلّمین شیعه که در اصول دین بحث می کنند ، وي به هیچ وجه متکلّم نبوده ؛ بلکه مثل بسیاری از افراد عادی شیعه و عموم طلّاب آن زمان، صرفا مقداري اطلاعات در مورد کلام شیعه داشته.
🔹👈متأسفانه این دردی است که حوزه های علمیّه در قرون اخیر مبتلا به آن شده و علم کلام و فلسفه در آن جدّی گرفته نشده است. البته در عصر کنونی این بیماری در حال علاج می باشد ؛ لکن هنوز آثار آن دوره ی رکود باقی است. امثال برقعی نیز از تلفات همین دوری حوزه از علم کلام و فلسفه ی عقلی شیعه می باشد.
ابوالفضل برقعی در نقد اندیشههای شیعه كتابی به نام امامت نوشته که افراطیون اهل تسنن برای دفاع از عقاید خود این كتاب را تكثیر و بین دانشجویان شیعه توزیع میكنند ؛ که اندیشههای وهابیّت در آن موج می زند. وی ظاهراً سفرهایی به عربستان نیز داشته و چند سالی در آنجا بوده و نهایتاً مروج افكار وهابیت شده است ؛ اگر چه علناً هیچگاه اعلام تسنن نکرد. کتابهایی هم که او نوشته نشان می دهند که وی از علم کلام و فلسفه ، که در اصول دین بحث می کنند ، بویی نبرده است. و از این جهت به وهّابیون ضد عقل شباهت فراوانی دارد.
☑️همواره در طول تاریخ بوده اند شیعیانی که سنّی شده اند و سنّی های که شیعه گشته اند. کما اینکه کفّار یا اهل کتابی ، مسلمان و مسلمانانی کافر یا اهل کتاب شده اند. لذا آمد و رفت این گونه افراد ، دلیلی بر حقّانیّت یا بطلان یک دین یا مذهب نمی شود. به قول امیر المومنین (ع): « إِنَّ دِينَ اللَّهِ لَا يُعْرَفُ بِالرِّجَالِ بَلْ بِآيَةِ الْحَقِّ فَاعْرِفِ الْحَقَّ تَعْرِفْ أَهْلَه ـــــ همانا دین خدا با شخصیّتها شناخته نمی شود ، با بلکه نشانه های حقّ شناخته می شود. پس حقّ را بشناس ، آنگاه اهل حقّ را هم می شناسی» (وسائلالشيعة ، ج27 ، ص135)
❗️عمده اختلاف شیعه و سنّی بر سر مساله ی خلافت رسول خداست ؛ که در این باب برای ادّعای حقّانیّت خود دلائلی دارد ، اهل سنّت نیز بر حقّانیّت خود دلائلی اقامه می کند. حال باید دلیل هر دو را دید و عاقلانه و نه متعصّبانه قضاوت نمود. این که برقعی سنّی شد یا تیجانی شیعه شد ، نه حقّانیّت اهل سنّت را ثابت می کند نه حقّانیّت شیعه را ؛ کما اینکه کافر شدن یک مسلمان ، اسلام را زیر سوال نمی برد.
🔰اکنون به اثبات وجود امام زمان از طریق عقلی و نقلی میپردازیم:
🔹👈امامت امام زمان(ع) و وجود حضرت از مباحث امامت خاصه است. در امامت خاصه مستقیماً نمی توان از دلیل عقلی بهره گرفت، بلکه دلیل عقلی امامت عامه و ضرورت وجود امام (ع) در تمام زمان ها را اثبات می کند.
🔹👈در امامت عامه، برهان عقلی بر ضرورت وجود انسان معصوم و حجت الهی روی زمین اقامه می شود.
حال اگر ادله ی تاریخی و روائی دال بر ولادت و حیات حضرت مهدی(ع) به مقدمه ی اول ضمیمه گردد، اثبات می شود که در این زمان تنها آن حضرت(عج) واسطه فیض الهی است و زنده هم می باشد.
📌بررسی دو رکن استدلال:
1⃣ برهان عقلی بر ضرورت وجود امام در همه زمان ها:
🔺الف: برهان لطف: نبوت و امامت یک فیض معنوی از جانب خداوند است که بر اساس قاعده لطف باید همیشه وجود داشته باشد. قاعده لطف اقتضا می کند که در میان جامعه ی اسلامی باید امامی باشد که محور حق بوده و جامعه را از خطای مطلق باز دارد.
این جمله امام صادق(ع) که "مانا خداوند عزوجل جلیل تر و عظیم تر از آن است که زمین را بدون امام رها کند"، ممکن است اشاره به همین برهان باشد.
🔴الطاف وجود امام غائب را می توان در موارد ذیل برشمرد:
1.حراست از دین خداوند در سطح کلی.
2. تربیت نفوس مستعد.
3. بقای مذهب.
4. وجود الگویی زنده که می تواند
مقتدای مردم قرار گیرد.
🔺ب: برهان علت غائی: در علم کلام ثابت می شود که خداوند از افعال خود هدف و غرضی دارد و چون خداوند کمال مطلق است و نقص در او راه ندارد غایت افعال الهی به مخلوقات برمی گردد و غایت وجود انسان، انسان کامل است
یعنی انسان مانند درختی است که میوه ی آن وجود انسان کامل است.
🔺ج برهان امکان اشرف:
در فلسفه قاعده ای مطرح می شود به نام قاعده امکان اشرف و معنای آن اینست که ممکن اشرف باید در مراتب وجود اقدم از ممکن اخس باشد...
در عالم وجود انسان اشرف مخلوقات است و محال است که وجود، حیات، علم، قدرت و جمال و... به افراد انسان برسد قبل از آنکه این کمالات به انسان کاملی که حجت روی کره زمین است رسیده باشد.
و ادله ای دیگری که به خاطر طولانی شدن متن از آنها میگذریم.
2⃣ دليل نقلي. اين دليل را ميتوان به دو صورت توضيح داد:
🔻الف) روايات نبوي كه امامان دوازده گانه را با نامهاي آنان به طور روشن معرفي كردهاند كه به ذكر دو نمونه از لسان اهل سنّت اشاره ميكنيم.
🔸1. از ابن عباس روايت شده كه شخصي يهودي به نام نعثل نزد رسول خدا آمد و سؤالهاي بسياري را مطرح نمود و از اوصياء نيز پرسيد، حضرت در پاسخ فرمود: «نخستين وصي من علي و پس از او حسن و حسين و امامان نه گانه و از فرزندان او ميباشند.» و نعثل پرسيد نام آنها چيست؟ حضرت اسامي تك تك امامان را تا امام دوازدهم (حضرت مهدي (عج)) شمردهاند.
🔸2. باز در كتاب مناقب وجود دارد كه از جابر بن عبدالله انصاري نقل شده كه شخصي يهودي به محضر رسول الله ـ صلّي الله عليه و آله ـ ميرسد و سؤالات زيادي ميكند و از اوصياء حضرت ميپرسد و سؤال ميكند پس از حسين اوصياء چه كساني هستند پيامبر فرزندان امام حسين از علي بن الحسين ـ عليه السّلام ـ را نام ميبرد تا حضرت مهدي ـ عليه السّلام ـ و سپس ميفرمايد: لقب او قائم و حجت است و او غائب خواهد شد و خوشا به حال صابران در غيبت...
🔻ب) شواهد تاريخي يعني گزارشهايي كه ولادت آن حضرت و ايام كودكي او را نقل كردهاند. براي نمونه به بعضي از اقوال اهل سنّت اشاره ميكنيم.
▪️1. حافظ سليمان حنفي ميگويد: «خبر معلوم نزد محققان و موثقان اين است كه ولادت قائم (عج) در شب پانزدهم شعبان سال 255 در شهر سامرا واقع شده است.
▪️2. خواجه محمد پارسا در كتاب فصل الخطاب گفته: «يكي از اهلبيت ابومحمد بن عسگري است كه فرزندي جز ابوالقاسم كه قائم و حجت و مهدي و صاحب الزمان ناميده ميشود باقي نگذاشت و او در نيمه شعبان سال 255 هجري متولد شد. مادرش نرجس نام دارد، او هنگام شهادت پدرش پنج سال داشت.
✔️بهتر است بدانيم بعضي محققين تعداد روايات اهل سنّت را بيش از 200 روايت تخمين زدهاند كه همه در مورد امام دوازدهم ميباشد كه فقط حقانيت شيعه اثني عشري (دوازده امامي) را ميرساند و بر هيچ يك از مذاهب، جز شبعه دوازده امامي منطبق نيست و همه اين احاديث بر ولادت و امامت حضرت ـ عليه السّلام ـ دلالت دارند و آيت الله صافي(دام عزه) در كتاب مهدويت بيش از 77 نفر از علماي اهل سنّت را نقل ميكند كه هر يك به نحوي ولادت آن حضرت را بيان كردهاند.☑️ پس اگر اهل سنّت مطلقا ًبگويند حضرت مهدي (عج) به دنيا نيامده اين ادعاي كاملاً بياساس است زيرا آنها حتّي گفتهها و نوشتههاي بزرگان خود را هم قبول ندارند.‼️ علاوه بر آن، آيات متعددي در قرآن به چگونگي قيام آن بزرگوار اشاره كرده است.
🔰به عنوان نمونه به تفسير آيات 105 و 106 سوره نور، 55 از سوره توبه، 29 سوره كهف و 29 سوره مؤمن مراجعه شود. و اگر آنها طولاني بودن عمر را دليل عدم ايشان تولد بدانند، به سادگي ميتوان عرض كرد كه همان كسي كه قادر است عيسي بن مريم را زنده نگه دارد تا به مهدي موعود اقتدا كند و يونس را در شك ماهي محافظت نمايد و يا به نوح پيامبر 950 سال عمر بدهد، آيا او قدرت ندارد به مهدي (عج) عمر طولاني عنايت كند در حالي كه خود اهل سنّت نيز قائل به زنده بودن عيسي و خضر و صالح و... ميباشند.
👈 نتيجه: ولادت حضرت مهدي (عج) امري است مسلم و قطعي و خود اهل سنّت هم به آن واقفند و عوامل و انگيزههاي ديگري وجود دارد كه نميگذارند حق را بازگو كنند و حقانيت شيعه اثنيعشري و وجود امام زمان ثابت كنند.
منبع
پاسخ به شبهات
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه
آیا در زمان رسول خدا(ص) شیعه و سنی وجود داشته؟ آیا پیامبر شیعه بوده یا سنی؟
❇️پاسخ
@Antishobheh
🔴این سوال دو قسمت دارد، در جواب از قسمت اول عرض می کنیم که مذهب تشیع از زمان رسول خدا (صلی الله علیه و آله) بوده و خود حضرت این نام را بر روی شیعیان امیرالمؤمنین علی(علیه السلام) قرار داده است، برای روشن شدن مطلب نحوه پیدایش هر گروه را می آوریم: نحوه پیدایش اهل سنت: در این باره اقوالی ذکر شده است:
🔷۱. از کلمات برخی از اهل حدیث و اشاعره استفاده می شود که به نظر آنان این اصطلاح در عصر صحابه معروف بوده است، ولی هیچ گونه شاهدی از حدیث یا تاریخ آن را تأیید نمی کند. (فرق و مذاهب کلامی، همان، ص۱۷۳)
🔶۲. سهل بن محمد سجستانی رازی در کتاب (الزینه) چنان که در کشف الظنون جزء سوم آمده، تاریخ پیدایش این اصطلاح را عهد و زمان خلفای عباسی دانسته و گفته است: در عصر معاویه گروهی از مسلمانان که هوا خواه عثمان بودند (عثمانیه) نامیده می شدند، و دوستداران علی ـ علیه السلام ـ (علویه) خوانده می شدند و آنان پیش از آن به شیعه معروف بودند، آن گاه در زمان حکومت عباسیان نام علویه و عثمانیه، نسخ گردید، علویه به نام پیشین خود، یعنی شیعه و دیگران اهل سنت نامیده شدند، و این دو نام پس از آن ادامه یافت. (الامین سید محسن، اعیان الشیعه، بیروت، دار التعارف للمطبوعات، ج۱، ص ۱۹)
🔷۳. قول دیگر این است که تاریخ این اصطلاح، به اواخر قرن اول یا اوایل قرن دوم هجری باز می گردد(سبحانی جعفر، بحوث فی الملل و النحل، قم، لجته اداره الحوزه العلمیه، ۱۴۱۳ق، ج۱، ص ۳۴۳.) چنانکه در رساله ای که عمر بن عبدالعزیز (متوفای ۱۰۱ هـ) در ابطال نظریه قدر نوشته است، اصطلاح (اهل سنت) به کار رفته است، آن چه از ظاهر کلام عمر بن عبدالعزیز استفاده می شود، اهل سنت به معنای اصطلاحی آن نیست، بلکه مقصود محدثان و ناقلان و عاملان به سنت نبوی است، چنان که گفته است: (تحقیقا شما دانستید که اهل سنت می گفتند: چنگ زدن به سنت راه نجات است. (اصفهانی ابو نعیم احمد بن عبدالله، حلیه الاولیاء، مصر، ج۵، ص ۳۴۶).
نتیجه: با در نظر داشت این مطلب که قول اول را هیچ گونه شاهدی از حدیث و تاریخ تأیید نمی کند، و در قول سوم این احتمال وجود دارد که، مراد از اهل سنت، اهل سنت به معنای اصطلاحی نبوده، بلکه مقصود محدثان و ناقلان و عاملان به سنت نبوی بوده است، پس قول دوم به واقعیت نزدیک تر است، بنابر این تاریخ پیدایش اصطلاح اهل سنت درزمان خلفای عباسی بوده است.
💠نحوه پیدایش مذهب تشیع:
آنچه بر حسب تحقیقات علمی، به دور از عواطف تقلیدی و احساسات مذهبی به دست آمده، این است که شیعه در زمان رسول خدا (ص) به وجود آمده است و👈 ایشان اوّل کسی هستند که این بذر را نشانده، پرورش داده و در تمام مراحل زندگیشان مواظب آن بودهاند.
☑️اینک چند حدیث از رسول خدا(ص) می آوریم:
رسول خدا(ص) فرمودند: ای علی تو و شیعیانت در کنار حوض بر من وارد می شوید. (مجمع الزوائد، ج ۹، ص ۱۳۱؛ کنوز الحقائق، ص ۱۸۸، الاستیعاب، ج ۲، ص ۴۵۷)
ای علی! به زودی تو نزد خدا وارد میشوی در حالی که شیعیان تو راضی و مورد رضایت خدا هستند و دشمنانت معذّب به عذابی سخت خواهند بود. (الصواعق المحرقة، ص ۹۳؛ مجمع الزوائد، ج ۹، ص ۱۳۱).
علی و شیعة او، آنها در روز قیامت رستگارند.( کنوز الحقائق، ص ۹۲)
شیعة علی، آنها رستگارند. (همان، ص ۸۲)
ای علی، خدا تو و ذریّة تو و فرزندانت و اهل و شیعة تو و دوستان شیعة تو را آمرزید. همانا تو دارای قلب بزرگی هستی.( الصواعق المحرقة، ص ۹۶).
📌سیوطی در تفسیر قول خدای متعال که میفرماید: آنهایی که ایمان آوردند و عمل صالح انجام دادند، آنها بهترین مردمند. میگوید: ابن عساکر از جابر بن عبدالله روایت کرده است که گفت: نزد پیامبر(ص) بودیم؛ پس علی (ع) وارد شد. پیامبر(ص) گفت: سوگند به آن کسی که جانم در دست قدرت اوست، این علی و شیعة او رستگارانند. و این آیه نازل شد: «انّ الّذین آمنوا و عملوا الصّالحات اولئک هم خیر البریّة»؛ پس اصحاب پیامبر(ص) وقتی علی (ع) می آمد، می گفتند: «خیر البریّه» آمد.( الدرّ المنثور)
🔴ابن مردویه از علی (ع) روایت می کند که: رسول خدا(ص) به من گفت: «آیا نشنیدی قول خدای متعال را که فرمود: «انّ الّذین آمنوا و عملوا الصّالحات اولئک هم خیر البریّة» تو و شیعة تو، وعدهگاه من و وعده گاه شما حوض است؛ وقتی امتها برای حساب آورده شوند و پیشوای مسروران را دعوت کنند».( المقالات و الفرق، ص ۱۵)👇👇
🔴این گونه احادیث فراوان در صحاح شش گانه اهل سنّت ذکر شدهاند و بر این نکته تصریح دارند که نبی اکرم (ص) نخستین کسی است که تشیع را به پاداشت و آن را ایجاد کرد و به پیروان امام علی (ع)، صفات عالیه نسبت داده، آنان را به منزلت رفیع در بهشت بشارت داد.
👈تأییدکنندگان این روایات:
گروهی از علما ـ از قدما و مؤخّران ـ بر این عقیده اند که تشیع از زمان رسول خدا(ص) تشکیل و اعلام شد. بعضی از گفته های آنها به شرح زیر است:
۱. شیخ صدوق:
تصریح کرده است که: «تشیع برای امام، امیر المؤمنین (ع) در عهد رسول خدا(ص) بود و او شیعه را به بهشت بشارت داد».( المقالات و الفرق، ص ۱۵)
🔺۲. سعد قمی: وی تأکید کرده است که: اوّلین گروه در اسلام شیعه است و آن گروه امام علی بن ابیطالب (ع) است که به پیروی از او و اعتقاد به امامت او معروفند.( المقالات و الفرق، ص ۱۵)
📌همچنین قمی تصریح کرده است که: در پیشاپیش شیعه، نخستین صحابة پیامبر(ص) مثل صحابی مجاهد، عمّار یاسر و انقلابی بزرگ ابوذر غفّاری و مستشار پیامبر(ص) سلمان فارسی و مقداد بن اسود بودند که به اسم شیعه ملقّب شدند.( فرق الشیعة، ص ۱۵)
🔻۳. رازی نیز تصریح کرده که: «به این گروه، شیعة علی و یاران علی (ع) می گفتند و پیامبر(ص) دربارة آنها گفته است: بهشت مشتاق چهار نفر است: سلمان، ابوذر، مقداد و عمّار.( الزینة ورقة، ص۲۰۵)
🔺۴. شیخ مفید: وی این چهار صحابی رسول خدا(ص) را ارکان چهارگانه نامیده است؛ یعنی ارکان شیعه.( الزینة ورقة، ص ۲۰۵؛ والاختصاص، ص ۶)
🔻۵. امام کاشف الغطا: شیخ محمّد حسین آل کاشف الغطا گفته است: «اوّل کسی که بذر تشیع را در سرزمین اسلام کاشت، شخص صاحب شریعت اسلامی بود؛ یعنی بذر تشیع، دوش به دوشِ بذر اسلام و پهلو به پهلو و به موازات آن قرار گرفته است»( أصل الشیعة و أصولها).
🔺۶. علّامه شیخ محمّد حسین مظفّر گفته است: «دعوت به تشیع در روزی که ناجی بزرگ، محمّد(ص) صدایش را به کلمة «لا اله الّا الله» بلند کرد، شروع شد و آن زمانی بود که آیة «و أنذر عشیرتک الأقربین» نازل شد و پیامبر(ص) بنی هاشم را جمع کرد و آنها را انذار داد و گفت: «کدام یک از شما مرا یاری می کنید تا اینکه او برادر، وارث، وصیّ و خلیفة من در بین شما بعد از من باشد؟» احدی جواب او را نداد مگر علی مرتضی(ع). رسول خدا(ص) به آنها گفت: «این برادر من و وزیر من و وصیّ من و خلیفة من در بین شما بعد از من است؛ از او بشنوید و او را اطاعت کنید.» پس دعوت به تشیع ابوالحسن از سوی صاحب رسالت و همزمان با دعوت برای شهادتین بود و از آنجاست که ابوذر از شیعیان علی (ع) است».
علامه مظفّر از محمّد کردعلی، مؤلف خطّاط شام، چنین نقل کرده است:
«گروهی از بزرگان صحابه به موالات علی(ع) در زمان رسول خدا(ص) شناخته شده بودند؛ مانند سلمان فارسی که گفت: بیعت کردیم با رسول خدا(ص) بر سفارش به مسلمانان و امامت علی بن ابیطالب(ع) و پیروی از او».
🔻۷. سعید خدری: وی گفته است که: «مردم به پنج چیز مأمور شدند. چهار تا از آن را انجام دادند و یکی را ترک کردند و چون از چهار تا سؤال شد، گفت: نماز، زکات، روزة ماه رمضان و حجّ. گفته شد پس آن یکی چیست که آن را ترک کردند؟ گفت: ولایت علی بن ابیطالب(ع)».( زندگی امام صادق(ع)، ج ۷، ص ۱۸۱)
📌اما راجع به سؤال دوم شما که فرمودید آیا حضرت محمد شیعه بوده یا سنى، باید گفت: پیامبر نه شیعه بوده و نه سنى زیرا منشعب شدن مسلمانان به این دو فرقه بعد از رحلت پیامبر و بر اثر اختلاف بر سر جانشین ایشان بوده است، گذشته از این که سنى به معنى پیرو سنت پیامبر است و پیامبر خود صاحب سنت است نه پیرو سنت خویش.
🔶پس از آنجا که بروز دو گروه به عنوان شیعه و سنی، پس از رحلت پیامبر(ص) بوده است، روشن میشود که آن حضرت نه شیعه بوده و نه سنّی، و پیامبر مقتدای تمام مسلمانان است، اما پایگذار اصلی و ابتدایی مذهب تشیع نیز می باشد.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️شرط انتظار از دیدگاه #استاد_پناهیان
#اندیشه_انتظار
#امام_زمان
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
کانال آنتیشبهه
﷽ ⛔شبهه: جبرئیل به پیامبر در غار حرا میگه:بخوان !پیامبر میگه:بلد نیستم !مگه آیات کتبی بوده که میگه ب
❇️پاسخ دوم:
@Antishobheh
اول: اقرأ تنها به معنای خواندنِ حروف و کلمات یا خواندنِ سطرها و خطوط نیست . در زبان عربی، «قرائت» معنایی وسیعتر از خواندن خط دارد. گاهی انسان اموری را از چهرۀ انسان دیگری میخواندو می گوید: در چهرۀ تو ترس یا هوش یا نیاز یا خشم میخوانم.
دوم: گاهی شخص به مخاطب می گوید « گوش کن» در حالیکه مطلب را بیان نکرده است. گوش کن به معنای اینست که مطالبی که بعد از این گفته می شود باید عمل کنی . در اینجا پیامبر (ص) مأمور دریافت قرآن و قرائت آن است. یعنی قران فقط دانستنی نیست و باید خوانده هم شود.بنابراین خداوند، در آغاز رسالت پیامبر(ص)، آن حضرت را به نزول آیاتى خواندنى (قرآن) وعده داد.
سوم : اقرء آموزش به پیامبر(ص) و همه مخاطبان وحی است که ذکر نام خداوند، از آداب شروع تلاوت قرآن است. همچنین شایسته است هر کاری با نام خدا آغاز شود.
@Antishobheh
چهارم: فرمان اقرء» بیانگر وجود مکتوباتى در برابر دیدگان آن حضرت است که گرچه خطّ و نوع کتابت آن براى ما مجهول مى باشد; ولى قابل قرائت بوده است.اشاره ای بر تأثیر تکوینى در وجود آن حضرت می تواند داشته. بنابراین إقرَأ» یعنی ای محمد، کتاب تکوین را بخوان، زیرا ایمانِ صحیح و دیانتِ درست از تحقیق دربارۀ حقیقت هستی آغاز میشود.
پنجم: اقرء به معنی فهمیدن و ضبط مفاهیم و مطالب نوشته شده در صفحات مادی یا صفحات نفسانی یا در لوح محفوظی که در نزد خدا است، بوسیله چشم ظاهری یا بصیرت باطنی یا بصیرت روحانی خالص، میباشد.
نکته آخر : اقرأ با توجه به ادامه آیه (باسم ربّک) مفاهیم گسترده تری دارد که باید به تفاسیر مراجعه کرد.
منابع
https://b2n.ir/t60036 و http://www.imam-
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه:
آقای هاشمی گفت : پیامبر اکرم (ص) به حضرت علی(ع) گفت : شما میتوانید ولی باشید ، اما باید مردم شما را بپسندند ، چرا که واقعاً رأی گیری و خواست مردم اصل معتبری است.
❇️پاسخ:
@Antishobheh
🔴ایشان هستند که باید سند معتبری برای اینگونه احادیث و روایاتی که نقل میکنند بیاورند (ما که نیافتیم) ایشان خاطرات بسیاری از امام خمینی (ره) ، به سند خودشان نقل میکنند ، اما دیگر در مورد احادیث نمیتوانند این کار را بکنند ، چرا که نه در آن زمان بوده اند و نه نزدیک به آن زمان بوده اند و نه محدث هستند که به سند خودشان حدیث نقل کنند . اما اگر بگویند : این بیان "نقل به مضمون است" نیز نباید به گونه ای باشد که معانی دیگری بر آن مترتب گردد و شائبه ی مصادره به مطلوب احادیث توسط ایشان را در اذهان ایجاد کند.
🔸حال صرفنظر از گوینده ، به اصل موضوع که بسیار مهم و سرنوشت ساز است میپردازیم:
🔹مگر نبی مکر صلوات الله علیه و آله ، وقتی رسول شدند ، مورد پسند مردم بودند ❓ حتی سال ها بعد نیز مورد پسند نبودند که مجبور به هجرت شدند . پس رأی مردم مثمر است ، اما الزاماً «معتبر» نیست ، چون ممکن است نزد خداوند متعال هیچ ارزش و اعتباری نداشته باشد.
♦️انتخاب امام:
نبوت ، رسالت ، ولایت و امامت ، به خواست و انتخاب شخصی افراد نمیباشد ؛ نه شخص اگر دلش خواست میتواند نبی ، رسول و ولیّ الله گردد و نه دیگران با رأی و تصمیم خود میتوانند ول ّ ، خلیفه و امامی را به خداوند متعال تحمیل کنند . در صدر اسلام و عصر جاهلیت نیز مخالفین بهانه می آوردند که اگر قرار بود خدا رسولی بفرستد ، چرا محمد (ص) را انتخاب کرد ؟ چرا از ما که اشراف و ثروت مندان هستیم انتخاب نکرد ؟ مگر چه فرقی بین ما با اوست ؟ تازه ما چنین و چنان هستیم که او نیست و .../ تا آن خداوند متعال پاسخ آنها را داد و فرمود : این خداست که میداند چه کسی را برگزیند:
🍀«وَإِذَا جَاءتْهُمْ آيَةٌ قَالُواْ لَن نُّؤْمِنَ حَتَّى نُؤْتَى مِثْلَ مَا أُوتِيَ رُسُلُ اللّهِ اللّهُ أَعْلَمُ حَيْثُ يَجْعَلُ رِسَالَتَهُ سَيُصِيبُ الَّذِينَ أَجْرَمُواْ صَغَارٌ عِندَ اللّهِ وَعَذَابٌ شَدِيدٌ بِمَا كَانُواْ يَمْكُرُونَ» (الأنعام، 124)
✏️ترجمه : و چون آيه اى به سويشان آيد گويند هرگز ايمان نمى آوريم مگر آنكه نظير آنچه پيغمبران را داده اند به ما نيز بدهند ، خدا بهتر داند كه پيغمبرى خويش را كجا نهد، كسانى كه به گناه پرداخته اند به زودى نزد خدا بخاطر آن نيرنگ ها كه میکرده اند خفتى و عذابى سخت به ايشان میرسد .
🔸هم چنین در احادیث و روایات (به ویژه خطبه غدیر خم) به صراحت و روشنی تأکید شده است که انتخاب "امام" و "ولی ّالله" و "خلیفة الله" با مردم نیست ، بلکه این خداست که نماینده ی خود را انتخاب میکند . امام رضا (ع) در آن بیان معروف در شأن امام و امامت ، پس بر شمردن فضایل امام و نیز عاجز دانستن تمامی دانشمندان و اهل بیان و قلم، از درک و بازگویی حتی یکی از فضایل امام ، میفرمایند : «مردم را کجا و انتخاب امام❓» (اصول کافی، ج2)
♦️مقبولیت و مشروعیت:
این بحث معروف "مقبولیت و مشروعیت" که غربی ها بسیار سعی دارند به نام خود ثبت کنند ، از همان ابتدای حیات اجتماعی بشر طرح شده است ، چرا که یک قاعده ی عقلی و یک نظام تکوینی و تشریعی است که از ملزومات قوه ی «اراده و انتخاب» در انسان میباشد . بر اساس این اصل ، نه فقط افراد یا احزاب ، بلکه خیلی چیز ها ممکن است نزد مردم "مقبول" باشد ، اما "مشروع" نباشد ؛ و خیلی چیزها میتواند "مشروع" باشد ، اما "مقبول" واقع نگردد . اندیشه ها و فرضیه ها و بافته های الحادی ، که اساسا توحید و معاد نقشی در ساختار آنها ندارند ، سعی بسیاری دارند تا القا کنند که هر چه "مقبولِ" مردم بود ، همان نیز مشروع (قانونی) است / و البته خودشان نیز همین نظریه را تا جایی که به نفعشان باشد ، قبول داشته و اِعمال و تحمیل میکنند و در جایی که به نفعشان نباشد ، میگویند : "مردم نمیفهمند و خواست آنها ملاک مشروعیت نمیباشد" .
🚩به عنوان مثال :
در جهان غرب ، حتی اگر عده ی بسیار قلیلی از مردم ، خواهان همجنس گرایی باشند ، تحت عنوان دموکراسی و رأی مردم ، لایحه اش در مجالس قانونگزاری طرح شده و به سرعت تصویب و قانونی میشود و تظاهرات میلیونی علیه آن نیز مورد توجه قرار نمیگیرد ، اما اگر میلیون ها نفر (در آمریکا و اروپا) علیه جنگ افروزی تظاهرات کنند ، نه تنها به خواست و رأی شان اهمیتی داده نمیشود ، بلکه مورد خشونت های پلیسی و حتی نظامی نیز قرار میگیرند.
♦️ملاک مشروعیت در اندیشه توحیدی و اسلامی:
حال سؤال ایجاد میشود که بسیار خب ، مقبولیت را راحت میشود فهمید ، اقبال مردم به یک چیزی یا یک شخصی یا یک حزبی، میشود "مقبولیت" آن نزد اکثریت ؛ اما "مشروعیت" چگونه تبیین و
وضع میگردد ❓ آیا آن نیز به رأی اکثریت است ❓
در جهان بینی اسلامی ، شارع مقدس ، الله جلّ جلاله میباشد که خالق ، مالک ، رب و صاحب ولایت است . پس قانون گزار (شارع) اوست . آن چه او مشروع و قانونی دانسته ، مشروع است و هر چه او مشروع ندانسته ، مشروع نیست ، اگر چه نزد تمامی مردمان مقبول باشد.
♦️رأی مردم:
بله ، رأی مردم بسیار مهم و تأثیر گزار است ، اما معنایش این نیست که چون همه مردم یا اکثریت آنها به چیزی رأی دادند ، آن چیز حتماً خوب ، عقلایی ، منطقی و مشروع باشد . این همان معنایی است که امروزه در غرب مطرح میشود . غربی که شعار دموکراسی میداد ، اکنون که اکثریت را مخالف خود میبیند ، میگوید : «اکثر مردم نمیدانند و کار باید دست نخبگان باشد» . البته اصل حرف در مواضعی درست است ؛ هر چند که مُراد آنها باطل است . مردم ممکن است که دسته جمعی رأی بر قتل امام حسین (ع) بدهند ! بدیهی است که خواست و رأی آنها محقق میشود ، اما "مشروع" نمیباشد . مردم ممکن است دسته جمعی (اکثریت) رأی بر حکم سقیفه دهند ؛ البته که رأی و خواستشان محقق شده و امیرالمؤمنین (ع) از خلافتی که حق اوست (چون خدا انتخاب کرده) دور میماند ، اما این خواست و این رأی به هیچ وجه در نظر اسلام "مشروع" نمیباشد . پس مقبول ، وقتی مشروع است که در چارچوب نظام فکری (نظری) و عملی (احکام) اسلامی باشد .
🚩از این روست که وقتی آقای خاتمی شعار "مردم سالاری" سر داد ، امام امّت وارد میدان شد و آن را به "مردم سالاری دینی" اصلاح نمود . انبیا و رسولان آنگاه که مبعوث شدند ، یک نفر بودند و پس از مدتی کوتاه یا بلند ، چند نفر به آنها پیوستند ؛ آن چه در روزگار آنها مقبول بود ، همان بت پرستی و شرک و حکومت ظالمان بود ، پس اگر رأی مردم ملاک مشروعیت بود ، آنها نباید اصلاً مردم را به سمتی دیگر و آن هم درست مغایر و نقطه ی مقابل نظام فکری ، فرهنگی ، اعتقادی و سیاسیِ مقبول نزد مردم دعوت میکردند.
♦️شئون امام:
از این منظر ، امام دو شأن دارد ؛ یکی امامت و ولایت و دیگری حکومت.
✔️در گزینش به امامت و ولایت ، رأی خود شخص ، دیگران و اکثریت اصلاً و ابداً ملاک نمیباشد و خواست مردم نیز هیچ نقشی ایفا نمیکند ، چرا که خداوند متعال نبی ، رسول ، ولی ، خلیفه و امام خود را برگزیده و ارسال میکند، «وَلَو کَرِهَ المُشرکون».
✔️اما در امر خلافت ، حکومت و رهبری ، رأی مردم تأثیر مستقیم دارد ، نه این که حتماً هر چه انتخاب کردند ، همان خوب ، مشروع و مرضی خداست . اگر چنین بود که مردمان به خاطر انتخاب غلط حاکمانی چون فرعون ، به عذاب الهی دچار و هلاک نمیشدند . و اگر ملاک مشروعیت نزد خدا ، همان نظر ، میل و خواست مردم بود که اصلاً نه نبی و رسول و امامی گسیل میشد و نه بهشت و جهنمی برپا میگردید
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
💠امام محمد باقر علیهالسلام
《إیّاکَ وَالتَّسویفَ فَإنّهُ بَحرٌ یَغرَقُ فیهِ الهَلْکىٰ》
از افكندن كار امروز به فردا بپرهیز زيرا اين كار دريايى است که مردمان در آن غرق و نابود مىشوند.
📗تحف العقول، صفحه ۲۸۵
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه
چرا بین امام حسین علیه السلام و بقیه ائمه اطهار علیهم السلام تبعیض شده؟
❇️پاسخ
@Antishobheh
📌در اینکه مقام و منزلت پیامبر اکرم (ص) و امیرالمومنین (ع) از امام حسین(ع) و دیگر ائمه بالاتر است هیچ شک و شبهه ای نیست و آن بزرگواران خود به ما چنین آموخته اند اما اینکه چرا در عزای سید الشهدا بیش از دیگر معصومین عزاداری می کنیم چند علت دارد که در ذیل به آنها خواهیم پرداخت:
🔺1- اوج مظلومیت:
همه معصومین مظلوم بودند و دشمنان به آنان ستم ها روا داشته و ایشان را به شهادت رساندند؛ از این رو شیعیان براى آنان عزادارى مى کنند؛ ولى جنایاتى که در حادثه کربلا شکل گرفت سابقه ندارد👈🔹،(1) و مظلومیت امام حسین علیه السلام و خیانت مخالفان، در اوج قرار دارد، زیرا کسانى که سال ها از یاران پیامبر و امیرمؤمنان بودند و در رکاب آنان با دشمنان جنگیدند، با دعوت فرزندش حسین، اعلام وفادارى نموده و سپس آنان در کربلا او و یارانش را با فجیع ترین وضع به شهادت رساندند. نیز خاندان امام حسین علیه السلام را به اسارت برده و نسبت به آن ها، اهانت هاى بى شمارى انجام دادند؛ از این رو در زیارت عاشورا از شهادت امام حسین علیه السلام به عنوان مصیبت بزرگ یاد شده است.👈🔹(2)از نظر اوج خباثت دشمنان، هیچ گاه این مسئله سابقه نداشته و جنایت هایى که در کربلا انجام شده، در مورد هیچ یک از امامان دیگر و شاید در تاریخ اسلامى انجام نشده بود.
🔺2- نقش امام حسین علیه السلام در احیاى دین:
همه امامان علیه السلام حاملان و پاسداران دین بودند و نقش محورى در احیاء گسترش آن داشته و فعالیّت هاى آنان (صلح و قیام و...) در راستاى حفظ دین و ارزش هاى آن صورت مى گرفت، ولى فداکارى و شهادت امام حسین علیه السلام نقش بیشترى در حفظ دین و ارزش هاى آن داشت.
🔰نقش امام حسین علیه السلام در برهه و مقطعى که زندگى مى کند، در حفظ و احیاى دین آن قدر اهمیّت دارد که جز با کشته شدن و ریخته شدن خون امام حسین علیه السلام ، دین نمى توانست زنده بماند.
از این رو امام حسین علیه السلام یکى از اهداف قیام خویش را حفظ دین دانست.
👈🔹(3)نقش امام حسین علیه السلام در حفظ دین به حدّى است که گفته شده است: «إنّ الاسلام محمدى الحدوث، حسینى البقاء؛(4) اسلام با پیامبر(ص) به وجود آمد و با حسین باقى ماند.»
اگر که دین مصطفى هنوز در جهان به پاست
از آن سر بریده تو هست و از نواى تو
🔺3- سفارش و سیره معصومان علیه السلام :
یکى از عوامل مهم عزادارى بیشتر براى امام حسین علیه السلام گفتار و رفتار معصومان علیه السلام مى باشد.
☑️معصومان علیه السلام به جهت نقشى که احیا و زنده نگهداشتن نام و یاد و قیام حسین در حفظ دین و ارزش هاى دین داشت، هم خود عزادارى مى کردند و هم دیگران را به برگزارى عزادارى سفارش مى نمودند.
چون زنده نگهداشتن یاد امام بسیار داراى اهمیّت است، براى ترغیب و روى آورى مردم به سوى آن، روایات بسیارى در بیان ثواب و پاداش عزادارى و گریه بر امام حسین علیه السلام از طرف امامان معصوم نقل شده است.
طبیعى است سفارش معصومان علیه السلام به عزادارى امام حسین علیه السلام و بیان فضایل و ثواب بسیار در عزادارى، روند عزادارى مردم را بیشتر نموده و در نهادینه شدن آن نقش محورى دارد.
🔺4- درس آزادى:
آزادى و عدالت را همگان دوست دارند و کسانى را که پیام آور و فرهنگ ساز آزادى و عدالت هستند، نیز دوست مى دارند. بى تردید امام حسین علیه السلام پرچمدار عدالت و آزادى بود. او با روحیه ستم ستیزى و رفتار خود به همگان درس آزادى داده و فرهنگ حق گرایى و عدالت مدارى را نهادینه نمود.
درس آزادى به دنیا داد رفتار حسین بذر همت در جهان افشاند افکار حسین
گریه و عزادارى براى امام حسین، شرکت در حماسه او و نزدیک تر شدن به اوج حماسه و عدالت خواهى حضرت است.
❤️امام حسین علیه السلام در میدان آزادى و عدالت و مبارزه با ستم، نه تنها امام شیعیان، بلکه سرور و پیشواى تمام آزادمردان جهان است، همان گونه که «گاندى» رهبر مردم هند در مبارزه با استعمار انگلیس، رهبر خود را امام حسین علیه السلام دانسته است.
💎قیام و مبارزه امام حسین علیه السلام ، قیام حق در مقابل باطل است و این جنگ و مبارزه، همیشه و همه جا جریان دارد، پس امام حسین، همیشه و براى همه، پیشوا و رهبر است.
براى حفظ این پیشوایى و زنده بودن آن براى همیشه، باید یاد و خاطره او هر چه بیشتر و بهتر زنده نگه داشته شود.👇👇
📌اشک ریزى و عزادارى در سوگ امام حسین علیه السلام ، عامل تقویت عدالت خواهى و انتقامجویى از ستمگران و انتقال فرهنگ شهادت به نسل هاى آینده است.👈🔹(5)به قول استاد شهید مطهرى گریه براى امام حسین علیه السلام نوعى اعلام وابسته بودن به اهل حق و عدالت و جنگ با گروه باطل است، 👈🔹(6)از این رو مردم براى امام حسین علیه السلام بیشتر عزادارى مى کنند.
پى نوشت ها:
1. محمد ابراهیم آیتى، برّرسى تاریخ عاشورا، ص 152.
2. على اصغر عزیزى، شرح زیارت عاشورا، ص 42.
3. حیاة الامام الحسین علیه السلام ، ج 2، ص 264؛ بحارالانوار، ج 45، ص 6.
4. فرهنگ عاشورا، ص 149.
5. همان، ص 313.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه
امام خمینی گفتن در مورد آخوند های فاسد که ملت این گونه آخوندها عمامه از سرشان بردارند ولباسشان از تنشان بیرون بیارند واز این مملکت بیرونشان کنند
❇️پاسخ
@Antishobheh
📌امام خمینی(ره) فرمودند: آنقدر صدمهای که اسلام از یک آخوند فاسد میخورد از محمدرضا نمیخورد. در روایات هست که اهل جهنم از بوی تعفّن آخوند و ملّای فاسد در عذاباند.
👈به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، کسی که لباس روحانیت را به تن میکند قطعاً با انتظارات و توقعاتی بیشتر مواجه است، مردم به او به نحوی دیگر نگاه میکنند و انتظار خیلی از کارها را از او ندارند. امروز پس از گذشت 31 سال از رحلت رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره)، گویی با گوشی شنواتر و چشمی بیناتر به عمق بیانات ایشان در این باره پی میبریم.
🔰ایشان در جمع مردم و در حسینیه جماران چنین فرمودند:
«آنقدر صدمهای که اسلام از یک آخوند فاسد میخورد از محمدرضا نمیخورد! در روایات هست که آخوند فاسد و ملّای فاسد در جهنم از بوی تعفّنش اهل جهنم در عذاب هستند. در این دنیا هم از بوی تعفّن بعضی از آخوندهای فاسد دنیا در عذاب است. 👈👈ما طرفداری از عمامه نمیکنیم، ما طرفداری از اسلام میکنیم. این اسلام پیش شما باشد معظم هستید، پیش هر کس باشد معظم است. عمل نکردن به اسلام و خیانت کردن به اسلام [از] مُعمّم باشد بدتر است از آن کسی که غیر مُعمّم باشد؛ برای اینکه ضررش به اسلام بیشتر از دیگران است ...» (صحیفه امام - ج 10 - ص 278)
🔘فیلم سخنان امام(ره) را در ادامه تماشا کنید:
https://plink.ir/rb03T
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
📌بندهای مهم توافقنامه همکاری ۲۵ ساله ایران و چین
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه
آیا امام زمان وقتی ظهور کند ، کشتار می کند تا جایی که مردم می گویند اگر او از آل محمد بود چنین نمی کرد
❇️پاسخ
@Antishobheh
🔵سیره حکومتی امام مهدی علیه السلام ، همان سیره پیامبر گرامی است ، چنان که پیامبر گرامی فرمود ؛
«قائم، از فرزندان من است. نام او، نام من، كنيه او كنيه من، اخلاقِ او اخلاق من، و شيوه او شيوه من است »
📚كمال الدين یک جلدی ص 411 ، إعلام الورى ج 2 ص 227
❕محمّد بن مسلم می گوید ؛
« از امام باقر عليه السلام پرسيدم: قائم هنگامى كه قيام مى كند، چگونه ميان مردم رفتار مى نمايد؟ امام علیه السلام فرمود: «همان رفتارى كه پيامبر خدا كرد تا اسلام را چيره نمايد». گفتم: رفتار پيامبر خدا چه بود؟ فرمود: «آنچه را در جاهليت بود، باطل كرد و با عدالت ورزى ميان مردم، از نو آغاز نمود. قائم عليه السلام نيز همين گونه است. چون قيام كرد، آنچه را به روزگار سازش [با دشمنانمان] در دست مردم بوده، باطل مى كند و با عدالت ورزى ميان آنان، از نو آغاز مى نمايد».
📚تهذيب الأحكام ج 6 ص 154
👌سیره پیامبر گرامی بر مبنای عدالت و نرم خویی بوده است ، چنان که خداوند فرمود ؛
« از پرتو رحمت الهى در برابر آنها نرم (و مهربان) شدى و اگر خشن و سنگدل بودى از اطراف تو پراكنده مى شدند بنا بر اين آنها را عفو كن و براى آنها طلب آمرزش نما » ( آل عمران 160)
☑️در هنگام فتح مکه هنگامى كه شنيد يكى از فرماندهان سپاه، شعارهاى انتقام جويانه سر داده است و مى گويد ؛ «امروز روز جنگ وخونريزى و انتقام است، امروز احترام افراد پايمال مى گردد، امروز روزى است كه خداوند قريش را ذليل كرده است» فوراً دستور بركنارى او را صادر كرد و فرمود: به جاى اين شعار (زشت و ناروا) چنين شعار دهند: «امروز روز بخشش است ... امروز خداوند قريش را عزيز كرد.»
📌حتى موقعى كه بزرگان مكه صف كشيده بودند ببينند پيامبر اسلامم درباره آنها چه حكمى صادر مى كند- و بسيارى از مردم انتظار شدت عمل و خشونت فوق العاده اى را از اين دشمنان كينه توز داشتند- رو به آنها كرده فرمود: «چه مى گوييد و چه گمان مى بريد از من نسبت به خودتان؟» سران مكه گفتند: «ما جز نيكى از تو گمان نداريم ...» پيامبرفرمود: «من به شما همان مى گويم كه يوسف به برادران جفاكار خود گفت": لا تَثْريبَ عَلَيْكُمُ الْيَوْمَ يَغْفِرُ اللَّهُ لَكُمْ وَ هُوَ ارْحَمُ الرَّاحِمينَ اذْهَبُوا وَ انْتُمُ الطُّلَقاءُ"»: «" توبيخ و ملامتى امروز بر شما نيست، خداوند شما را مى بخشد و او ارحم الراحمين است". برويد همه شما آزاديد.»
📚بحار الانوار، ج 21، ص 105 و 130 _ حَبيب السِيرَه، ج 1، ص 288 و تاریخ طبرى ج 2، ص 334 _ کامل ابن اثير، ج 2، ص 246.
🔰بنابراین همان ملاطفت و رافتی که در سیره پیامبر در برخورد با دشمنان بود ، در سیره امام مهدی علیه السلام هم می باشد ، لذا در نقل های متعددی آمده است که همگان از وجود امام مهدی علیه السلام راضی و خشنود هستند .
🔸پیامبر گرامی فرمود ؛
«مهدی را ساکنان زمین و آسمان دوست دارند»
📚بحارالانوار ج 51، ص 74
🔶در روایت دیگر فرمود ؛
«بسوی مهدی امت روی می آورند مانند روی آوردن زنبور عسل بسوی ملکه خود»
📚الحاوی للفتاوی،ج 2، ص 153
🔶و در روایت دیگر فرمود ؛
«مهدی قلوب بندگان را از عبادت خداوند پر کرده و عدالت خداوند را در قلوب شان جای میدهد»
📚الغیبه، شیخ طوسی، ص 179
🔶در روایت دیگری آمده است ؛
« حتی پرندگان آسمان نیز از حکومت مهدی شاد وخوشحال هستند»
📚بحارالانوار،ج 51، ص80
👈و یا فرمود ؛
« ساكنان آسمان و زمين، از او راضى اند و آسمان، قطره اى از بارانش را نمى گذارد، جز آن كه بر او فرود مى ريزد، و زمين، چيزى از آبش را نمى نهد، جز آن كه براى او بيرون مى دهد، تا آن جا كه زندگان آرزو مى كنند كه مردگان [زنده و كنار آنها] بودند »
📚المصنّف، عبد الرزّاق ، ج 11 ص 371
☑️آيا در چنين جامعه اى كه عموم مردم از كوچك و بزرگ، پير و جوان، زمينى و آسمانى و ... به او عشق مى ورزند و از صميم قلب دوستش دارند و مطيع اوامر و دستورات او هستند، نيازى دائمى و گسترده به قدرت فيزيكى و خشونت هست؟
📌بر پایه همین رافت و حسن رفتار امام علیه السلام است که در زمان ایشان همگان در مسیر صحیح قرار می گیرند ، چنان که امام باقر عليه السّلام فرمود ؛
«همه شهرها تسليم او مى شوند. هيچ كافرى باقى نمى ماند، جز اينكه ايمان مى آورد و هيچ تبهكارى باقى نمى ماند، جز اينكه صلاح پيشه مى كند ... او بر شرق و غرب عالم، مالك مى شود.»
📚الاحتجاج، ج 2، ص 290 _ بحار الانوار، ج 52، ص 280
👇👇
🔸ادامه 👇
📌البته طبیعی است که امام مهدی علیه السلام در برابر کافران و منافقانی که در برابرشان ایستادگی می کنند و لشگرکشی ها می کنند ، دست به شمشیر می برند و با شدت عمل برخورد می کنند ، چنان که پیامبر گرامی در برابر کفاری که در برابر ایشان ایستادند و نبردهاآغاز کردند ، دست به شمشیر برد ، بنابراین👈 ما ادعا نمی کنيم كه هنگام قيام امام زمان عليه السّلام هيچگونه قتل و كشتارى رخ نمى دهد؛ زيرا مسلّما اين واقعه عظيم بدون برطرف كردن خارها و دشمنان سر راه آن حضرت ميسّر نخواهد شدو لذا در روايات مشاهده مى كنيم كه اهل بيت عليهم السّلام بر اصل قتل و خونريزى هنگام ظهور و قيام حضرت اشاره كرده اند.
📌بشير بن ابى اراكه نبّال مى گويد هنگامى كه به مدينه وارد شدم به طرف منزل ابو جعفر امام باقر عليه السّلام رفتم ... عرض كردم: مرجئه مى گويند: هنگامى كه قيام قائم روى دهد همه كارها براى او هموار خواهد شد و به اندازه يك ظرف حجامت هم خون نمى ريزد. حضرت فرمود ؛ «هرگز چنين نيست، سوگند به آنكه جانم به دست اوست كار به اينجا مى انجامد كه ما و شما عرق و خون بسته شده را پاك خواهيم كرد.»
📚الغيبة، نعمانى، ص 283؛ بحار الأنوار، ج 52، ص 356.
☑️اما این نبردها محدود بوده و انحصار دارد در دشمنان لجوج و سرسختی که مانع رسیدن دعوت امام مهدی علیه السلام به جهانیان می شوند ، و روایاتی که پیرامون کشتار امام علیه السلام وارد شده ، ناظر به این دشمنان است ، اگر چه روایات مذکور خالی از مناقشه نیست و روایات ضعیف هم بین آنها وجود دارد چنان که مرحوم طبرسی می گوید ؛
«اگر درباره چگونگى حكومت حضرت ولى عصر و برخى از اقدامات ايشان سؤال شود كه چگونه است؟ آيا با شدت و عنف خواهد بود؟ بايد گفت: هرگز حكومت آن حضرت با شدّت و عنف نخواهد بود و حتى اگر روايتى در اين مورد (اعمال خشونت در حكومت حضرت) پيدا شد، صحيح نمى باشد و روايات صحيحى وجود ندارد كه آن حضرت با شدّت و عنف رفتار خواهد كرد »
📚بحار الانوار ج 52 ص 382
🔶روایتی هم که مورد پرسش در مورد خشونت امام مهدی علیه السلام قرار گرفت از این قرار است که از امام باقر عليه السّلام نقل است که فرمود ؛
«اگر مردم بدانند كه مهدى به هنگام خروج [با ستمگران] چه مى کند، بيشتر آنان دوست مى دارند كه او را درك نكنند و آن كشتار را نبينند! آگاه باشيد كه او از قريش آغاز مى کند و از آنها جز شمشير دريافت نمى كند و به آنها جز شمشير نمى دهد. بسيارى از مردم مى گويند: اين از آل محمد نيست؛ زيرا اگر از آنان بود، ترحم مى كرد»
📚 الغيبة، نعمانی ، ص 233
🔴این نقل از جمله نقلهای ضعیفی است که در رابطه با حکومت امام مهدی علیه السلام وارد شده است ، زیرا علاوه بر آنکه مخالف مطالب فوق الذکر در چگونگی سیره حکومتی ایشان است ، از نظر سندی هم ضعیف است ، در سند آن محمد بن حسان الرازی است که نجاشی می گوید از ضعفاء نقل حدیث می کرده و ابن الغضائری هم می گوید او ضعیف است و روایاتش قابل استناد نیست ؛
📚رجال علامه حلی ص 255
🔘و محمد بن علی الکوفی نیز در سندش قرار دارد که توثیقی ندارد ؛
📚زبده المقال من معجم الرجال ج 2 ص 360
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه
پناهیان
"اگر ملت ایران از انتخابات سربلند بیرون بیایید، کافی است برای اینکه امام زمان ظهور کند."
❇️پاسخ
@Antishobheh
⚫️ سناریوی تکراری تقطیع سخنان علیرضا پناهیان توسط رسانههای سعودی و بیبیسیچیها
🔺الف) علیرضا پناهیان در گفتگو با فارس + فیلم:
"رأیگیری و انتخابات بیشتر از این که بخواهد جامعه ما را آباد کند، میتواند جهان را آزاد کند. چون یک قوم برجسته و قوی مثل ملت ایران، اگر از حضور در رأیگیریها و در امتحان انتخابات، سربلند بیرون بیاید و این سربلندی در انتخاباتشان نهادینه شود، کافی است برای اینکه حضرت ظهور کنند و آن قوم را الگو قرار دهند و این معنا را در سراسر جهان گسترش دهند."
🔺ب) آنچه رسانههای سعودی و بیبیسیچیها منتشر کردند:
"اگر ملت ایران از انتخابات سربلند بیرون بیایید، کافی است برای اینکه امام زمان ظهور کند."
🔺ج) دو عبارتی که بیبیسیچیها به طور خاص حذف کردند:
👈🏼 "و این سربلندی در انتخاباتشان «نهادینه» شود."
📌یعنی اگر مردم به جایی برسند که از اسارت رسانه و فریب رسانههای نفاق آلود آزاد شوند، و قدرت تشخیص صحیح سیاسی پیدا کنند، حضرت ظهور خواهد کرد زیرا دیگر توسط مردم غریب و تنها رها نخواهد شد.
👈🏼 "آن قوم را الگو قرار قرار دهند و این معنا در سراسر جهان گسترش دهند"
✔️یعنی اگر مردم ایران بتوانند، الگویی موفق از نهادینه شدن انتخاب صحیح و اثر آن در اداره کشور را به جهان نشان دهند، این تفکر و الگو در جهان گسترش مییابد.
📎 لینک متن و فیلم کامل مصاحبه با فارس: http://fna.ir/n5lb
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
18.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
✅کارشناسان روس توافق ایران و چین را بررسی میکنند:
📍چه بسا این توافق شروعی برای تاسیس یک اتحادیه از کشورهایی باشد که توسط آمریکا تحریم شده اند/با این روند هیچ تحریمی برای ایران وحشتناک نخواهد بود...!
🔻علی رغم فشارها ایران یک کشور مهم و مرکزی در منطقه است/این توافق تهدیدی برای هژمونی غرب و سیستم تحریم ها است....!
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
▪️حفظ جمهوری اسلامی
امام خمینی(ره):
🔹از خارج چشم دوختهاند به اینکه این انتخابات نشود درست. که مردم شرکت نکنید.
🔺مردم ما شرکت کنند و در مقابل قدرتهای بزرگی که چشم دوختهاند به اینکه ملت ایران دیگر از اسلام برگشته و از مسائل اسلامی برگشته، آنها بفهمند مساله این طور نیست، فرضاً که ما بد باشیم اما اسلام که خوب است، این یک وظیفه اسلامی است که ما حفظ کنیم جمهوری اسلامی را. ۲۵ اردیبهشت ۱۳۶۳
#انتخابات
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
🔵ماجرای FATF به زبان ساده چیست!!؟؟
📌نهاد FATF یک نهاد مالی در ظاهر بین المللی است که ذیل گروه G7 شکل گرفته و کارویژه خود را پیگیری شفافیت مبادلات مالی برای مبارزه با پولشویی خصوصا در قالب معاملات مواد مخدر و مقابله با تامین مالی تروریسم اعلام کرده است، این نهاد در سال 2012 چهل و نه توصیه، را به عنوان استانداردهای خود ابلاغ کرد که شامل 9 توصیه مبارزه با تروریسم و 40 توصیه برای شفافیت مالی است.
📌از نظر این نهاد مالی، کشورها به چهار دسته استاندارد، در حال پیشرفت، غیر همکار و لیست سیاه تقسیم می شوند که از سال 2010 ایران به بهانه برنامه هسته ای در قالب کشورهای لیست سیاه قرار گرفت.
☑️ایران هم برای گرفتن بهانه ها و خروج از این فهرست از سال 2008 قوانین داخلی متناسب را تصویب کرد که در بیانیه این نهاد هم از اقدامات ایران تقدیر شد. با این حال با تصویب تحریم های امریکا علیه ایران، این نهاد مالی هم ایران را در لیست سیاه قرار داد.
🔻 اما نکته ای که مسئولان مذاکره کننده در این زمینه هرگز به آن اشاره نمی کنند آن است که در این سال ها ایران براحتی مبادلات مالی جهانی خود را انجام داده و عملا ورود ایران به این فهرست لیست سیاه FATF مانعی برای مبادلات بانکی ایران نبوده است.
🔺تنها زمانی سیستم بانکی با مشکل جدی مواجه شد که مورد تحریم امریکا قرار گرفت، 👈بر این اساس بانک های خارجی از هراس جریمه ها و مجازات دولت امریکا ارتباطات مالی خود با ایران را قطع کردند که اساسا ارتباطی با ماجرای قرار گرفتن ایران در لیست سیاه FTAF نداشت.
🔘در ماه های اخیر، دولت یازدهم به نمایندگی از جمهوری اسلامی، توافق نامه یا یک برنامه اقدام مشترک را با این نهاد مالی امضا کرده است که علاوه بر آن توصیه های چهل و نه گانه همگانیFATF، برخی تکالیف اختصاصی را نیز برای ایران در نظر گرفته است.
🔹آقای طیب نیا در گفتگوی ویژه خبری می گوید به این دلیل زیر بار این توافق رفته است که مشکلات بانک ها در مبادلات مالی را مرتفع کند، اما ایشان و تیم وزارت خارجه به خوبی می دانند که مشکل بانک های ایرانی تحریم های اولیه و ثانویه امریکاست که قرار بود بواسطه امتیازات بزرگ اهدا شده در برجام مرتفع بشوند و مرتفع نشده اند.‼️
👈👈یعنی حتی اگر ایران از لیست سیاه FTAF هم خارج شود اما تحریم های امریکا باقی باشد، تفاوتی در ارتباطات مالی بانک ها دنیا با بانکهای ایرانی حاصل نخواهد شد.پس چرا دولت زیر بار این توافق رفته است؟! به نظر می رسد این امتیازی پشت پرده از طرف تیم ایرانی در حاشیه توافق برای رسیدن به برجام بوده و اساسا ارتباطی به رفع مشکل مبادلات مالی بانک های ایرانی ندارد.
🔷بر اساس توافقی که طیب نیا با FATF امضا کرده است، ایران ملزم است قوانین ضد تروریسم خود را منطبق با توصیه های این نهاد و قطعنامه های شورای امنیت اصلاح کند که در نتیجه گروه های مقاومت منطقه در فهرست تروریسم ایران قرار خواهند گرفت!
🔶از سوی دیگر ایران ملزم است همه تراکنش های بالای 15 هزار دلار خود را در یک مرکز مشترک ثبت کرده و در صورت درخواست این نهاد یا کشورهای عضو به آنها تحویل دهد.
📌نکته مهمتر الزام ایران به شناسایی و معرفی «ذی نفع واقعی» معاملات بانکی است.
یعنی اگر یک نهاد تحریم شده مثل یک شرکت تولید کننده موشک، برای معاملات جهانی خود چند شرکت پوششی تاسیس کرده و با آنها تحریم ها را دور می زده است، بر اساس تعهد جدید ایران باید شناسایی شده و به نهاد FATF معرفی شود!
🔷ایران طبق این توافقنامه متعهد است که 23 فرد و 61 نهادی که در قطعنامه 2231 تحت تحریم هستند را تحریم کند. شاخص ترین این افراد شهیدحاج قاسم سلیمانی وامثالهم هست
🔶بانک مرکزی و بانک های ایرانی سال هاست که با فرار از شفافیت معاملات و مانع تراشی برای شکل گیری نهادهای داخلی ایجاد شفافیت، شرایطی را ایجاد کرده اند که ماجرای فیش های حقوقی و فسادهای چند هزار میلیاردی ثمره آن است. حال این نهادهای مالی ایرانی تصمیم گرفته اند بجای ایجاد ساز و کار بومی شفافیت مالی، زیر بار استاندارهای شفافیتی بروند که G7 تعیین کرده است و در آن اکثر تعریف ها مغایر با منافع ملی جمهوری اسلامی است، استاندارهایی که ثمره اش تبدیل شدن بانک های ایرانی به عاملان اجرای تحریم های وزارت خزانه داری امریکا در داخل کشور خواهد بود و اهداف این تحریم ها وزارت خانه های دولتی، صدا و سیما، وزارت دفاع، اطلاعات، سپاه و چندین چهره تراز اول کشوری و لشکری است.
منبع: کانال پی نوشت.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
امیرالمؤمنین علی علیهالسلام
《اِحذَروُا ضِیاعَ الأعمارِ فِیما لا یَبقی لَکُم فَفائِتُها لا یَعُودُ》
از تباه کردن عمر در آنچه ماندگار نیست بپرهیزید که عمر رفته باز نمیگردد.
📗غررالحکم و دررالکلم، صفحه۳۳
@Antishobheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚫شایعه: هجوم مردم به مرغداری
❇️پاسخ
@Antishobheh
☑️حمله به مرغداری در نیکشهر تکذیب شد
صبح امروز کلیپی در شبکههای اجتماعی مبنی بر هجوم اهالی نیکشهر از توابع سیستان و بلوچستان به یک مرغداری پخش شد.
🔹حالا عامل فروش این مرغداری میگوید: علت هجوم مردم، ارزانی مرغ بوده و همه آنها در هنگام خروج پول مرغها را پرداخت کردند.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه
1⃣بصیرت آن است که مسن ترین فردی که از فرط کهولت سن قادر به تکلم سلیس نیست را بر حساس ترین نهاد نظارتی منصوب کنی که تمام کیان جمهوریت نظام را در زیر تیغ خود دارد.
دکتر جلال پورالعجل
❇️پاسخ
@Antishobheh
🔴این شبهه به آیت الله احمد جنتی 91 ساله اشاره دارد، اما چند نکته، سن برای علما یک عامل محدود کننده نیست کما این که اکثر قریب به اتفاق مراجع تقلید افراد بسیار مسنی هستند که میتوان به آیت الله صافی گلپایگانی (99 ساله)، آیت الله وحید خراسانی (98 ساله)، آیت الله حسینی شاهرودی (93 ساله)، آیت الله محمدصادق روحانی (92 ساله)، آیت الله ناصر مکارم شیرازی (92 ساله) و آیت الله شبیری زنجانی (90 ساله) اشاره کرد و این که حتی خود حضرت امام خمینی(ره) تا 87 سالگی که در قید حیات بودند جایگاه مهم رهبری را برعهده داشتند.
🔵شاید برخی اشکال کنند که چرا آیت الله احمد جنتی را با مراجع تقلید قیاس کرده ای که در پاسخ به ایشان عرض میکنم که ایشان از سال 1358 به عنوان یکی از فقهای برجسته و مورد اعتماد حضرت امام خمینی(ره) به عضویت شورای نگهبان منصوب شدند و تا امروز به عنوان عضو یا دبیر این شورا به انطباق قوانین و مقررات کشور با شرع مبین اسلام فعالیت داشته است و برخی از افرادی که همراه ایشان در این شورا عضویت داشته اند، امروز به عنوان مرجع تقلید شمرده میشوند که برجسته ترین ایشان آیت الله صافی گلپایگانی است و شاید اگر حضور ایشان چنین در سنگر شورای نگهبان استمرار نداشت به عنوان یکی از مراجع عظام هم اکنون اشتهار داشتند.
⚪️نکته دیگر این که نه تنها سن بالا در بین مراجع و فقها امری غیرمعمول نیست بلکه هم اکنون مسئولانی با رده های بالاتر حکومتی و سیاسی در جهان مسئولیت دارند که حدودا هم سن و حتی بعضا بزرگتر از آیت الله جنتی هستند، از جمله ملکه انگلستان (92 ساله)، رئیس جمهور تونس(92 ساله)، امیر کویت(89 ساله)، رئیس جمهور کوبا (87 ساله)، روسای جمهور لبنان و کامرون (85 ساله) و... که این نشان میدهد صرف سن نمیتواند شخصی را از قرار گرفتن در جایگاهی مثل عضویت در شورای نگهبان بازدارد.
⚫️یکی از نکات شبهه این است که میگوید چون ایشان قدرت تکلمشان سلیس نیست پس نمیتواند در شورای نگهبان یا مشاغل دیگر فعال باشد که در پاسخ به این بخش از شبهه باید گفت اگر چه ایشان بعضا در بیان کلمات سخت، دچار مشکل میشوند لیکن قوه عاقله و ناطقه شان آنقدر قوی هست که از پس کارهایی که به آنها منصوب شده اند به نحو احسن برآیند، البته خاطر نشان میسازد که ایشان یکسال است از امامت موقت نماز جمعه تهران استعفا کردهاند که این جایگاه، به قدرت تکلم سلیس و روان نیاز داشت.
☑️نکته دیگر درباره انتصاب آیت الله جنتی به این جایگاه نکات مثبت این انتصاب است، ایشان با توجه به این که از اولین دور شورای نگهبان و به عنوان منتخب حضرت امام خمینی (ره) در این جایگاه حضور داشته اند از این حملات برخی متلک گویا مصون هستند که افراد مورد نقد خود را با عباراتی مثل جدیدالاسلام یا تازه مسلمان یا تازه وارد منکوب میکنند، بالاخره در برابر افرادی که بعضا جایگاه و شأنیت خود را از زمان حضرت امام و با انتساب به آن حضرت، ویژه میدانند، چه کسی بهتر از یک منصوب حضرت امام میتواند وظایف قانونی خود را انجام دهد.
✔️نکته دیگری که درباره این شبهه مطرح است این که انتقاد به حضور آیت الله جنتی در شورای نگهبان به دلیل کهولت سن، قریب یک دهه از سوی کسانی مطرح میشود که نسبت به رد صلاحیت هاشمی رفسنجانی در 79 سالگی آن هم برای جایگاه اجرایی و پرانرژی مثل ریاست جمهوری اعتراض داشتند، کسانی که با ریاست هاشمی 82 ساله در مجمع تشخیص هیچ مشکلی نداشتند و حتی فوت او در این سن را غیرقابل باور و عجیب تلقی میکردند‼️ که اینها نشان میدهد افرادی که با انتصاب آیت الله جنتی مخالف هستند به دلایلی که ذکر شد، محدودیت سنی را بهانه قرار میدهند.
📌مخالفت بهانه جویانه با دبیری آیت الله جنتی در شورای نگهبان البته حاکی از فعالیت منسجم و صحیح و انقلابی ایشان است که باعث شده است ضدانقلاب و معاندینی که اساسا با جایگاه شورای نگهبان مخالف هستند، در اقدامی مضحک، از عدم فعالیت شایسته و قوی ایشان در این شورا و ضعف شورا ابراز نگرانی کنند! که این رفتارهای دشمنان و حساسیتهایی که درباره آیت الله جنتی دارند اثبات میکند حفظ ایشان در جایگاه حساس دبیری شورای نگهبان کاملا صحیح و موثر بوده است که با توجه به موفقیت ایشان در سنگرهای حساس اسلام و انقلاب، همچنان برای ایشان آرزوی توفیق و سلامتی و بهروزی داریم.
✍ سیاوش آقاجانی
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
🔴محتوای سند همکاری جامع ایران و چین چیست؟
🔹سند برنامه همکاری جامع ایران و چین یک نقشه راه برای همکاری های جامع دو کشور است و حاوی هیچ قراردادی نیست.
🔹در بعد سیاسی، طرفین ضمن ارتقای همکاریهای نزدیک خود در موضوعات مورد نظر و در نهادهای منطقهای و بینالمللی را افزایش میدهند و طرفین همکاری در عرصههای مختلف دفاعی را تقویت خواهند کرد.
🔹در بعد اقتصادی، همکاری در حوزههای نفت، صنعت و معدن و حوزههای مرتبط با انرژی مورد تاکید بوده و بر مشارکت موثر ایران در ابتکار کمربند-راه طرف چینی تاکید شده است. همکاری در زمینههای زیرساختی، ارتباطی، مخابراتی، علمی-فناوری، آموزشی و سلامت بخش دیگری از این سند است.
🔹در بعد فرهنگی نیز بر افزایش شناخت متقابل از طریق ارتقاء ظرفیت گردشگری، رسانهای، سازمانهای مردمنهاد، انجمنهای دوستی و همکاری دانشگاهی تاکید شده است.
▪️همکاری ایران و چین حاوی چه مفادی نیست؟⁉️
🔸در هیچ کجای سند رقم و عدد خاصی در خصوص سرمایهگذاری و یا منابع مالی ذکر نشده و واگذاری هیچ منطقه یا هیچ انحصار متقابل و یا یکجانبهای مطرح نیست. مدیریت و اداره هیچ منطقهای نیز واگذار نشده است.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
📌ازنظر سلطنتطلبا فروش ایران ممنوعه
👈البته بجز فروش استان بحرین
و بجز فروش رشته کوه آرارات
و بجز فروش اروند رود
و دشت ۳۰۰۰ کیلومتری ناامید
و سرچشمه هیرمند
و جزیره زرکوه و آریانا
و بجز قرارداد ننگین سعدآباد
وبجز اینکه مستعمره فرانسه و انگلیس شدن
و به استثنای اینکه رعیت آمریکا بودن‼️
💬آدم
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
معاون سیاسی سپاه: منظور از تخلف سردار محمد، صرفا رفتارهای انتخاباتی مغایر با مقررات سپاه بود
🔹سردار جوانی: نظر به برداشتهای نادرست و بعضا سواستفاده رسانههای داخلی و خارجی از پاسخ اینجانب به سوال خبرنگار فارس در خصوص فعالیتهای انتخاباتی سعید محمد، فرمانده سابق قرارگاه خاتم که در مسئولیتهای گذشته زحمات ارزشمندی کشیدهاند، به آگاهی میرسانم همچنان که از متن مصاحبه بر میآید، تخلف مورد اشاره صرفا بروز رفتارهای انتخاباتی بوده که مغایر با مقررات جاری سپاه میباشد.
@Farsna - Link
#سواد_رسانه
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh