﷽
📌ازنظر سلطنتطلبا فروش ایران ممنوعه
👈البته بجز فروش استان بحرین
و بجز فروش رشته کوه آرارات
و بجز فروش اروند رود
و دشت ۳۰۰۰ کیلومتری ناامید
و سرچشمه هیرمند
و جزیره زرکوه و آریانا
و بجز قرارداد ننگین سعدآباد
وبجز اینکه مستعمره فرانسه و انگلیس شدن
و به استثنای اینکه رعیت آمریکا بودن‼️
💬آدم
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
معاون سیاسی سپاه: منظور از تخلف سردار محمد، صرفا رفتارهای انتخاباتی مغایر با مقررات سپاه بود
🔹سردار جوانی: نظر به برداشتهای نادرست و بعضا سواستفاده رسانههای داخلی و خارجی از پاسخ اینجانب به سوال خبرنگار فارس در خصوص فعالیتهای انتخاباتی سعید محمد، فرمانده سابق قرارگاه خاتم که در مسئولیتهای گذشته زحمات ارزشمندی کشیدهاند، به آگاهی میرسانم همچنان که از متن مصاحبه بر میآید، تخلف مورد اشاره صرفا بروز رفتارهای انتخاباتی بوده که مغایر با مقررات جاری سپاه میباشد.
@Farsna - Link
#سواد_رسانه
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
❌ اندوه فلسطین کشت ما را !!!
✍این روزها #ضدانقلاب در صفحات مجازی کلیپ هایی در مورد رقص و پایکوبی #فلسطینی_ها یا #لبنانی_ها و یا #سوری_ها پخش میکنند..و می گویند؛ جمهوری اسلامی به این ها کمک میکند و ملت ما غصه ی آن ها را میخورند، در صورتی که آن ها در عیش و نوش بسر می برند..
🔻مردم ما باید بدانند در همه جای دنیا، گروه ها و مذاهب مختلفی وجود دارند..در فلسطین و سوریه و عراق و ...مناطق و گروه هایی مخالف ایران هستند و طرفدار ایدئولوژی غربی.. و بسیاری از مناطق هم موافق ایران و مقاومت در برابر تهاجم غربی ها..
همین طور که در ایران ، این دیدگاه ها وجود دارد..
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
📌صحبتهای استاد رحیمپور ازغدی درباره منطق عجیب روحانی و ظریف برای پذیرش FATF:
برای برجام تضمین دادن و وضعیتمون این شد، برای FATF که میگن تضمین هم نمیدیم؛ ولی بهانه رو از آمریکا میگیریم!‼️😐
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه
2⃣ "بصیرت آن است که معجزه هزاره سوم را که با سیاست خارجی پُرتنش و عملکرد نابخردانهاش 7 قطعنامه شورای امنیت را به کشور تحمیل کرد و میلیاردها دلار درآمد نفتی را حیف و میل نمود؛ به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب کنی تا کشور و مردم همچنان از مصلحت اندیشیهای او بهرهمند گردند."
❇️پاسخ
@Antishobheh
📌 بخش اول این شبهه که به مدیریت احمدینژاد در کشور و انتصاب او در مجمع تشخیص اشاره دارد به عملکرد احمدی نژاد و دولتهای نهم و دهم ارتباط دارد که در این خصوص لازم است اول تحلیل منصفانهای از عملکرد او ارائه کنیم و سپس به جنبههای دیگر شبهه بپردازیم.
🔺احمدینژاد زمانی رئیسجمهور شد که راهبرد دولتهای اصلاحات در امتیاز دادن به اروپا برای حل پرونده هستهای با بدعهدی اروپاییها در اجرای تعهداتشان در توافق سعدآباد به شکست انجامیده بود و در اواخر همان دوره اصلاحات، درباره بازگشایی تأسیسات هستهای با آژانس انرژی اتمی مکاتبه شد که بازگشایی در دوره احمدینژاد عملی شد که اروپاییها از این امر استقبال نکردند و علیرغم داوطلبانه بودن تعلیق هستهای، در برابر پایان دادن به آن، شروع به اعمال فشار کردند اما از آنجا که فشارها نتوانست اوضاع کشور را تحت مدیریت شایسته دولت نهم تحت الشعاع قرار دهد و همزمان رشد ایران در صنعت هستهای مثالزدنی بود، عقبنشینی کردند و پس از دوسال و اندی از اصرار به پیششرط تعلیق برای مذاکره، مجبور شدند 👈بدون پیش شرط به مذاکره برگردند که این به منزله موفقیت بزرگی برای کشور و دولت نهم بود.
⚠️آنچه باعث شد سختترین تحریمها علیه کشور وضع شود فتنه 88 بود که در این خصوص شواهد و مستندات زیادی وجود دارد. همزمان با فتنه 88، غربیها مجددا میز مذاکره را ترک کردند و به فشار علیه ایران پرداختند درحالی که خود فتنهگران بارها مخفیانه و بعضا علنی درخواست تحریم و فشار کرده بودند و حتی مهدی هاشمی به گرادادن درباره تحریمها مامور شد لذا بیانیهها و تحریمهایی که در حمایت از فتنه 88 و برای تشدید نارضایتی مردم انجام شد را نباید به پای دولتهای نهم و دهم نوشت بلکه باید سران خائن فتنه و حامیانشان را تخطئه نمود.💯
🔺نکته دیگری که درباره دولتهای نهم و دهم ادعا میشود که البته بدون هرگونه پشتوانه علمی است، ادعای از بین رفتن تمام درآمدهای نفتی کشور در این سالها است در صورتی که طرحها و پروژه های بسیار زیادی از جمله مسکن مهر و ساخت و اتمام پروژه های جدید و نیمه کاره عمرانی در این کشور انجام شد که اگر هزینه های جاری کشور که صرف پرداخت حقوق کارکنان دولت و خدمات عمومی به مردم شد را در کنار هزینه های عمرانی و پیشرفتهایی که در حوزه های مختلف علمی و فنی انجام گرفت قرار دهیم و برآیند عملکرد دولتهای نهم و دهم را با دولتهای قبل و بعد مقایسه کنیم به این دولتها نمره بهتری از دیگر دولتها خواهیم داد و در بدترین شرایط هم لااقل نمره بدتری نخواهیم داد.
📌جالب است همانهایی که به دولتهای نهم و دهم انتقادات اساسی داشتند و مدعی بودند اگر سران فتنه دولت تشکیل میدادند وضعیت کشور به مراتب بهتر میشد، پس از آنکه نامزد مورد حمایتشان به قدرت رسید بابکارگیری به اصطلاح ژنرالهایشان، عملکردی به مراتب ضعیفتر از دولتهای نهم ودهم ارائه نمودند که از این حیث حتی حامیان دولتهای یازدهم و دوازدهم هم نمیتوانند از عملکرد امثال علی ربیعی و عباس آخوندی که در چپ و راست سران فتنه حضور داشتند و گزینه های اصلی مسئولیت در دولت احتمالیشان بودند، دفاع نمایند.
🔹👈درباره انتصاب افراد در مجمع تشخیص مصلحت همواره اعتراضاتی مطرح میشود که عمدتا ناشی از گرایشهای حزبی است، یعنی مثلا برخی افراد و جریانات مثل احمدینژادیها از انتصاب هاشمی یا آملی لاریجانی به عنوان دبیر مجمع ابراز نارضایتی نمودند و اصلاحطلبان هم به انتصاب احمدینژاد به عنوان عضو این مجمع معترض بودند درحالی که اگر شناخت صحیحی از رویکرد مقام معظم رهبری و انتصابات ایشان داشتند و اگر مسائل را مغرضانه یا منفعت طلبانه تحلیل نمیکردند از چندصدایی موجود در مجمع استقبال میکردند نه این که بر اساس سلایق خود، انتصابات مجمع را زیر سوال ببرند!
🔹👈مشی مقام معظم رهبری همواره این بوده است که تا زمانی که کسی اصرار نداشته باشد از قطار نظام پیاده شود یا دربرابر نظام قرار نگرفته باشد، او را طرد نمیکند خواه این فرد هاشمی رفسنجانی باشد، خواه محمود احمدی نژاد؛ رهبر انقلاب اثبات کرده است که برای استفاده از تجارب اشخاصی که سالها درسطوح بالای مدیریتی کشور حضور داشتهاند، منافع کشور را در نظر میگیرد نه مواضعی که بعضا درباره شخص رهبری داشته اند تا به این طریق از تجارب و معلومات ایشان در مجمع که یک جایگاه مشورتی برای رهبری است استفاده شود، ضمن این که این کار، به حفظ اشخاص در قطار نظام و مسئولیتپذیری بیشترشان کمک مینماید.
✍ سیاوش آقاجانی
@Antishobheh
﷽
🚫شایعه
علم الهدی:
مردان عراق که برای زیارت به مشهد می آیند، زنان ایرانی صیغه موقت و همبستر آنها شوند!
هم ثواب دارد و هم تبرک دارد!
اینا از عراق آمده اند و بوی کربلا و امام حسین میدهند!
❇️پاسخ
@Antishobheh
1⃣متنی که اخیرا به نقل از آیتالله علمالهدی درمورد توصیه و متبرک دانستن صیغه زنان ایرانی با زائران عراقی منتشر شده صحت ندارد! در فضای مجازی پوستری در حال انتشار است که متاسفانه بعضی کانال های مسما به نام های ارزشی نیز آن را انتشار داده اند که کاملا کذب می باشد!❗️
2⃣در روزهای اخیر با بالا گرفتن تب انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ گروه های سیاسی و احزاب جنگ روانی علیه رقبای خود را مهندسی میکنند و در این راستا شخصیت های اجتماعی، سیاسی و مذهبی نیز از تخریب ایشان بی نصیب نیستند. رهبری معظم انقلاب، مراجع معظم تقلید، اساتید دانشگاه و فضلای حوزه در فضای رسانه ای با تقطیع و دروغ پردازی و شایعه پراکنی مورد هجوم قرار می گیرند.
alamolhoda.com/category
(http://Alamolhoda.net)
منبع: قرارگاه پاسخ به شبهات
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
13.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
🎥پاسخ به همه سوالات و شبهات درباره قرارداد همکاری ایران و چین، در یک مستند
🔻 وطن فروشی یا همکاری بلندمدت؟ / اظهارنظر جالب نماینده سابق آمریکا در سازمان ملل درباره آینده روابط چین و ایران در عرصه بین الملل‼️
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
💎امام على عليه السلام :
🔹خيرُ ما وَرّثَ الآباءُ الأبناءَ الأدبُ.
بهترين چيزى كه پدران براى فرزندان به ميراث مى گذارند، ادب است.
📚 میزان الحکمه، ج۱، ص۹۹
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه :
مشکلات با نامگذاری حل نمیشوند :
برای افزایش تولید نیاز به سرمایه گذاری است. نیاز به ارتباطات بین المللی است، نیاز به امنیت است، نیاز به همکاری صاحبان تکنولوژی است، نیاز به آرامش روانی است.
نمیشود شعار مرگ بر همه دنیا سر داد، شاهرگ های نقل انتقال مالی کشور را قطع کرد، سرمایه داخلی را خرج سوریه و لبنان یمن و.... کرد و سرمایه های خارجی را فراری داد، هر روز با فرمایشات عصر حجری افرادی امثال علم الهدی و خاتمی و جنتی روی روان مردم سوهان کشید
میدانیم که هیچ تولید کننده ای حاضر نیست وارد بازار رقابتی شود که طرف مقابلش یک نهاد نظامی، امنیتی، دینی، مافیائی است!
( متن شبهه خلاصه شده )
❇️پاسخ
@Antishobheh
1️⃣ متن فوق، ابتدا در فروردین 98 یعنی در سال"رونق تولید" توسط شخصی ناشناخته منتشر شده است و سالهای بعد با اندکی تغییر مجدداً در واکنش به نامگذاری سال توسط رهبری، در فضای مجازی بازنشر شده است.
2️⃣ جمهوری اسلامی با همه کشورها سر جنگ و دشمنی ندارد. در طول همه این سالها، کشور ما با ده ها کشور روابط دیپلماتیک و تجاری داشته و دارد. مشکل ما فقط و فقط با آمریکا و اسرائیل است، آیا این دو کشور تمام جهان هستند؟ ⁉️دو کشوری که خودشان دشمنی با ما را آغاز کرده اند و هر زمان و هر مکانی را مناسب ببینند به ملت ما ضربه زده و می زنند. از ترور سرداران و دانشمندان گرفته تا انواع و اقسام تحریم ها و ... . برخی هنوز باورشان نشده که این دنیا گرگ هم دارد. همه را گوسفند می بینند و خیال می کنند ما توهم دشمنی و جنگ داریم.
3️⃣ جمهوری اسلامی چند سال است که با این دشمنان، قراردادی امضا کرده (برجام) و به تعهداتش بیش از حد مکتوب عمل کرده و می بینیم که هیچ اقدامی از طرف مقابل سر نزده است. بلکه صرفا توقعات و انتظاراتشان بیشتر شده است. قبلا می گفتند سلاح هسته ای نداشته باشید. بعد گفتند در کشورهای منطقه حضور نداشته باشید، حالا می گویند موشک نداشته باشید.
4️⃣ تفکری که قدرت نظامی را مانع اقتصاد می داند، تفکری احمقانه است.👈👈 اگر نگاهی به وضعیت کشورهای همسایه خودمان داشته باشید می بینید که دشمن(آمریکا) وقتی شما را ضعیف دید و یا قدرت را از شما گرفت، شروع می کند به غارت ثروت تان.
5️⃣ یکی از وظایف رهبری در قانون اساسی، تعیین سیاستهای کلی نظام است. آنچه که با نام "شعار سال" شناخته می شود، صرفاً یک نام و یک شعار نیست بلکه یک راهبرد و یک دستورالعملی است که برای سال پیش رو توسط همه دستگاههای مرتبط باید به عنوان اولویت قرار بگیرد.
6️⃣ رهبری نظام با مشورت متخصصان هر ساله اولویت کشور را در قالب شعار سال مطرح می کنند و در جلسات متعدد لوازم و راهکارهای تحقق این شعار را به مسئولین ابلاغ می کنند. اینکه بخواهیم این رویه را به طور کلی بی ثمر و بی فایده بنامیم، واقعا غیر منصفانه است. زیرا هر سال اگرچه به طور صددرصد شعار سال محقق نمی شود اما همان درصدی هم که به نتیجه می رسیم بهتر از هیچ است.
منبع: کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در فضایمجازی با تلخیص
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه :
چرا جمهوری اسلامی ایران از مسلمانان اویغوری در سین کیانگ چین حمایت نمیکند؟؟
❇️پاسخ
@Antishobheh
1⃣ جمهوری اسلامی ایران بر اساس اصول راهبردی خود همواره به دنبال دفاع از مظلوم ، جبهه مقاومت در کنار دفاع از صلح و امنیت جهانی میباشد و بر اساس این راهبرد انسانی و اسلامی بدون دخالت در امورداخلی از جنبش های مردمی و اسلامی مظلومان جهان که رویکرد ضدآمریکایی و ضدصهیونیستی داشته باشند حمایت کرده و خواهد کرد.
🔹 توجه به شاخص های فوق برخی تحرکات قومیتی و فرقه ای از دایره ی شمول خارج میکند و آن را #انحرافی میداند: همچون تحرکات جریان النصره تا اویغورهای چین
🔻 رهبر معظم انقلاب:
ما نباید اشتباه کنیم. ما نباید #معیار را فراموش کنیم. 👈آنجائی که حرکت ضد آمریکا و ضد صهیونیسم است، آن حرکت، حرکت اصیل و مردمی است؛ آنجائی که شعارها به نفع آمریکا و صهیونیسم است، آنجا حرکت انحرافی است. ما این منطق را، این بیان را، این روشنگری را حفظ خواهیم کرد. ۱۳۹۰/۰۴/۰۹
2⃣ اکنون میبایست با ماهیت اصلی و انگیزه اصلی ایغورها چین بیشتر آشنا شویم. این معرفت موجب بیداری وجدان ها آگاه و پاسخی مناسب برای حقیقت طلبان واقعی خواهد بود:
✅ چند ویژگی اعتراضات ایغورها:
۱ 🔻 تقاضای استقلال و جدایی طلبی:
برای اثبات این موضوع فقط کافیست در خصوص زندگی نامه و انگیزه های خانم ربیعه قدیر از رهبران ایغوری ها و همچنین نقش پرچم ایغورها اندکی تحقیق شود!
۲🔻 انگیزه های غیردینی: اعتراضات کاملا ماهیت قومی(پان ترکی) دارد و هیچ انگیزه دینی ندارند. مسلماً جمهوری اسلامی ایران نمی تواند با جنبشی که در آن نگاه قومی، نه مذهبی غالبیت یافته، همکاری کند؟❓
🔹 نکته: اویغورها جمعیت ۱۰ میلیون نفری هستند که در بطن جامعه مسلمان نشین سین کیانگ با جمعیت ۲۳ میلیون نفری سکونت دارند. در واقع رفتار دولت مرکزی چین با اقلیت مسلمان نشین همراه با تبعیضهای قابل توجهی نیست و آنها با دولت مرکزی مشکل امنیتی ندارند بلکه گروههایی در داخل قوم اویغور تاکتیک کنش ضد امنیتی را در ارتباط با پکن اتخاد کردهاند
۳🔻هواداری رژیم صهیونیستی!: بخش اعظم اویغورها هوادار و طرفدار جدی رژیم صهیونیستی هستند. تایمز اسرائیل تیتر زده: «شبه نظامیان اویغور در سوریه، به صهیونیسم به عنوان الگویی برای سرزمین مادری خود مینگرند» ؛ دراین یادداشت به نقل از یکی از قهرمانان اویغور آمده است: «ما می خوانیم که چگونه یهودی ها کشور خود را ساختند؛ برخی جنگیدند، برخی پول فراهم کردند. اما ما چنین پشتوانه محکمی نداریم»
🔹 سوال اینجاست چگونه می توان از جریانی دفاع کرد که در آن نه تنها ضدیت با اسرائیل وجود ندارد بلکه نگاه تلویحا مثبتی هم نسبت به اشغالگران وجود دارد؟
✅ بیان رهبر انقلاب در اردیبهشت۹۲ میتواند بهترین #شاخص در این خصوص باشد: "هر کس شعار آزادی قدس شریف و نجات ملت فلسطین و سرزمین فلسطین را نپذیرد یا به حاشیه ببرد و به جبههی مقاومت پشت کند، متهم است. امت اسلامی باید در همه جا و همه وقت، این معیار و شاخصِ نمایان و اساسی را در مدنظر داشته باشد"
۴🔻 خشونت وصف نشدنی: برخلاف مبانی اسلامی، ایغورها بر اساس داستان های و افسانه های خودساخته بسیار خشن می باشند. به عنوان مثال در سال ۲۰۱۴ افراط گرایان اویغور در حملهای با چاقو در یک ایستگاه قطار در چین ۳۳ نفر از مردم را کشتند. سال ۲۰۱۵ سفارت چین در قرقیزستان را بمب گذاری کردند. در ۲۰۱۴ در حمله به یک معبد تایلند که در آن توریست های چینی زیادی می آمدند، ۲۵ نفر را کشتند»
🔹 مسلماً این طیف اقدامات که مردم بیگناه را قربانی می کند، نمی تواند مورد تائید جمهوری اسلامی ایران قرار بگیرد
۵🔻 به شدت مورد حمایت رسانه ای آمریکا هستند و بیشترین منابع خبری در خصوص مظلومیت ایغوری های چینی به روایت تحریف شده و مشکوک رسانه ای آمریکا و غرب است. آمریکایی که در ضدیت با اسلام واقعی و نسل کشی حتی بومیان خود کارنامه سیاهی دارد!❗️
۶🔻 گرایش به وهابیت: گرایش های افراطی اویغوری ها مسلمان خود خطری است برای انحراف و تحریف اسلام ناب.
جمعیت قابل توجهی از این اویغورها مانند چچنی ها بعد از آموزش در ترکیه برای جنگ سوریه علیه جبهه مقاومت فعال و ماه ها در سوریه حضور داشته اند. طبق گزارش تایمز اسرائیل برآورد فعلان ضد چینی اویغور این است که حداقل ۵۰۰۰ تن از پیکارجویان وهابی در سوریه، از این قوم هستند. مسئله اینجاست که چطور جمهوری اسلامی ایران می تواند با متحدان القاعده، داعش و النصره که هنوز از راه خود باز نگشته اند، همکاری کند؟
ادامه دارد⬇️⬇️⬇️
ادامه ⬇️⬇️⬇️
3⃣ اینکه ادعا میشود جمهوری اسلامی ایران هیچ واکنشی تا کنون نداشته است ادعای دقیقی نیست. رسانه های رسمی ایران بارها بر ضرورت توجه جدی به حقوق مسلمان جهان از جمله چین مطالبی نوشته اند و خبرگزاری فارس با تفکیک ایغورها با دیگر مسلمان چین تا کنون چندین گزارش منتشر کرده است. در ساحت دیپلماتیک نیز ، جناب متکی وزیرخارجه وقت در این خصوص با همتای چینی خود در آن زمان گفتگو داشت و بعد از توضیحات دولت چین و رصدبیشتر اتفاقات، جمع بندی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران بر این شد که در خصوص حمایت از اویغورهای سین کیانگ رفتاری منطبق با راهبرد اساسی و منافع ملی داشته باشد
🔹 نکته: نیاز است تا تاکید کنیم این به معنای دیدن همه مسلمانان چین به یک چشم نیست. مسلما جریان هایی هستند که اسلام را در اولویت قرار میدهند، دست به خشونت نبرده و نمی برند و البته به آرمان های جهان اسلام نظیر قدس، پایبندند. اما حداقل در مقطع کنونی، صدای آن ها در میان جنبش های اویغور، چندان بلند نیست.
4⃣ از منظر رسانه ای نیز باید گفت: مشکل اصلی دولت چین بیشتر با افراطیون تکفیری از قوم اویغور مانند حزب اسلامی ترکستان شرقی است که جذب وهابیت شدهاند و به هیچ صراطی مستقیم نمیشوند. به نظر میرسد که روایت شکل گرفته در اذهان بسیاری از نخبگان در کشورهای اسلامی و غیر اسلامی، کاملا متاثر از جریان رسانهای غربی است. طبیعی است که این رسانهها، تمام واقعیت تحولات سین کیانگ را منتشر نکرده و قسمتی از رفتار دولت مرکزی را به عنوان حربهای علیه چین _به عنوان راهبردیترین رقیب غرب_ در بستر عملیات روانی خود کماکان حفظ کرده اند.
🔹شایان ذکر است چین تاکنون چند تور بازدید از سین کیانگ را برای دیپلماتهای خارجی مستقر در پکن همراه با جلسات پرسش و پاسخ برگزار کرده وحتی مجوز ورود رسانهها را به اردوگاههای بازآموزی صادر کردهاست.
5⃣ جمع بندی: البته به هر حال نمی توان چندین میلیون اویغور را یکدست دانست و مسلما بسیاری از مسلمانان چین، به ناحق مورد خشم دولت این کشور قرار می گیرند. شایسته است جمهوری اسلامی ایران با توجه به روابط حسنه ای که با چین دارد، بکوشد به نوعی قرائت های غیر بنیادگرایانه خود از دین را در سین کیانگ ترویج کند تا هم از اختلافات میان پکن و مسلمانان سین کیانگ کاسته شود و هم هیچ مسلمان مظلومی در چین، مورد آزار و اذیت قرار نگیرد. اما همه این مسائل نباید ما را به یک قضاوت یکسویه برساند. جنبش های برآمده از اویغور عمدتا در تضاد با دیدگاه های جمهوری اسلامی ایران هستند و از همین رو، تهران بازیگر مورد تائیدی در میان آن ها نمی بیند که بخواهد با اتکا بر آن در میان مسلمانان چین نقش آفرینی کند.
6⃣ در پایان دوباره تاکید و تصریح میشود در اینکه سیستم رسانه ای و حتی سیاسی چین در تعامل با قومیت ها یک سیاست بسته است شاید یک واقعیت باشد.👈 لیکن کیست که نداند که برجسته کردن تحرکات ایغورها و دایه مهربان تر از مادرشدن از سوی ترامپ و پمپئو برای ایغورهای چین و کاسبی های سیاسی غیردلسوزانه برخی ها در داخل ایران برای افراطیون اویغور (که معمولا همیشه به صورت غیرتصادفی!!!! در زمان تعاملات دیپلماتیک ایران و چین رشد پیدا میکند) بیش از آنکه انگیزه انسانی داشته باشد پشتوانه ی و انگیزه های سوء برای بازی های سیاسی دارد.
🔹 راهبرد ج ا ایران همچنان همان حمایت از مسلمان مظلوم شیعه و سنی در یمن و سوریه تا هند و کشمیر است مع الوصف در خصوص اویغورها ماجرا کاملا متفاوت است و هدف دشمن و خناسان چیز دیگری است که ناگفته برای آنکس که بخواهد ببیند پیداست!!‼️
منبع:
کانال بصیرت،پاسخ به شبهات و شایعات
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
❇️پاسخ به ۸ پرسش درباره برنامه همکاری جامع ایران و چین
1⃣ مشخصات اصلی برنامه همکاری جامع ایران و چین کدامند؟
🔹این سند برنامهای است سیاسی، راهبردی، اقتصادی و فرهنگی که عرصههای مختلف همکاری دو کشور ایران و چین را مدنظر قرار داده است. در بعد سیاسی، طرفین رایزنی و همکاریهای نزدیک خود در موضوعات مورد نظر و در نهادهای منطقهای و بینالمللی را افزایش میدهند و طرفین زیرساختهای دفاعی، مقابله با تروریسم و همکاری در عرصههای مختلف دفاعی را تقویت خواهند کرد.
2⃣ آیا سند همکاری ایران-چین علیه کشور ثالثی است؟
🔹این سند در راستای صلح، ثبات و توسعه منطقه ای و بین المللی تدوین شده و لذا در مخالفت با هیچ طرف ثالثی و یا برای مداخله در امور هیج کشوری نیست.
3⃣ عدد و رقمهای مطرح شده چقدر واقعی است؟
🔹این سند صرفاً یک چارچوب کلان درباره حوزههای همکاری است و اعداد و ارقام در مراحل بعد که سند تبدیل به پروژههای مشخص سازمانها و بخشهای مختلف با ارگانهای چینی خواهد شد، میتواند روی کاغذ بیاید. لذا در شرایطی که فعلاً هیچ پروژهای نیست، بنابراین اعداد و ارقام نیز نمیتواند هیچ قطعیتی داشته باشد.
4⃣ چرا متن رسمی منتشر نمیشود؟
🔹اگر چه انتشار موافقتنامهها، الزامی قانونی دارد اما انتشار اسناد غیرتعهدآور در روابط بین الملل چندان متداول نیست. همچنین تحریمهای غرب ایجاب میکند تا از انتشار محتوای کامل سند خودداری کرد.
5⃣ آیا برنامه همکاری جامع ایران و چین باید به تصویب مجلس برسد؟
🔹بر اساس اصل ۷۷ قانون اساسی، عهدنامهها، مقاوله نامهها، قراردادها و موافقتنامههای بینالمللی باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد اما به گفته مقام وزارت خارجه سند همکاری جامع چین و ایران، اصولا ماهیت و حتی شکل قرارداد و یا موافقتنامه ندارد بلکه صرفا یک نقشه راه و چارچوب روابط بلند مدت است.
6⃣ آیا ایران اولین کشوری است که چنین تفاهمی با چین امضا میکند؟
چین پیش از این با بسیاری از کشورها تفاهم نامه مشارکت استراتژیک یا تجاری امضا کرده که از جمله آن میتوان به قرارداد ۶۵ میلیارد دلاری با عربستان، توافق با ترکیه و همچنین توافقهای جامع تجاری با اتحادیه اروپا و ۱۴ کشور آسیایی اشاره کرد.
7⃣ همکاری جامع با چین عدول از شعار نه شرقی نه غربی است؟‼️
🔹نه شرقی نه غربی نه به معنای قطع رابطه با غرب و شرق، بلکه عدم پذیرش استعمار هیچکدام از قطبهای شرق(شوروی سابق) و غرب(آمریکا) است. لذا نگاه به شرق، نه به معنای پذیرش استثمار و استعمار شرق، بلکه به معنای ارتباط با شرق، آنهم در شرایطی است که کشور تقریباً ۴۰ سال محصول تجربهی نگاه به غرب بسیاری از دولتمردانش را چشیده است.
8⃣ آیا سند همکاری جامع ایران-چین، استعماری است؟❓
🔹سند همکاری ۲۵ ساله از جنس ارتباط است؛ اما چگونه میتوان «ارتباط» را از «استعمار» تمیز داد. در واقع سندی که امضا شد یک برنامه جامع است برای مدون کردن قراردادها و تقویتهمکاریها لذا نشستن و غیبگویی از یک سند آنهم در برهه فعلی بیش از آنکه نگرانی از خود سند باشد، واهمه از اصل نگاه به شرق است که غربگرایان برای آشفته شدن از آن انگیزههای شخصی و گروهی کم ندارند
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh