﷽
🚫شایعه:
هوشیار باشید.
حادثه دربهشت زهراس.
ونقل ازکسی که این اتفاق براشون افتاده.
14تیر بود و من به اتفاق برادرم رفتیم بهشت زهرا سر مزار مادرم.
چند دقیقه بعد یک آقای شیک پوش سینی بدست سر مزار مادرم اومد و به ما دوغ تعارف کرد. یک سینی تمیز و زیبا با چند لیوان بلند کاغذی که نی هم داشت. هوا خیلی گرم بود و من هم هوس دوغ کردم. دوغ رو برداشتم. اون آقا به برادرم تعارف کرد. چندین بار. ولی برادرم ترسید فشار خونش رو دوغ بیاره پایین، برنداشت. خلاصه من هم از اون اقا تشکر کردم و بلاخره رفت.
من دوغ رو خوردم و رفتم کنار جدول نشستم. لیوان خالی دوغ رو همونجا گذاشتم. بعدش دیگه یادم نمیاد تا سه روز بعد.....
من به خواب رفته بودم. برادرم به زور من رو داخل ماشین میزاره میبره سمت خونه. بسرعت میرونه و به دوستم زنگ میزنه. فکر میکنه فشارم افتاده. من رو میبرن درمانگاه. دکتر به من اکسیژن وصل میکنه. سرم میزنه. فشارم 6بوده.
میبینه فشارم بالا نیومد. سرم دوم و سوم.
بلاخره فشارم میرسه به 8 و میگه کار دیگه ای از دستش برنمیاد. من رو میبرن بیمارستان پیامبران
سرم وصل میکنن. سرم میزنن و میفهمند که مسموم شدم. بعد من رو میبرن CCU.
روز بعدش مرخص شدم، ولی یادم نمیاد. سه روز کلا چیزی بخاطرم نیست.
جواب آزمایش خون اومد.....
34 واحد کلونازپام که دو واحدش کشنده است.
7 واحد فنوباربیتال و الکل و الکل صنعتی و...
قصدش کشتن من بوده و بعدش فهمیدم قصدشون قاچاق اعضای بدن بوده.
تو بهشت زهرا. حتما یخچال بزرگی واسه این کار و تیم پزشکی و شاید شیمیست که همچین معجونی رو ساخته بود و خلاصه زنده موندم.
من مطمئن شدم که باندهای بزرگی هستند که کارشون قاچاق اعضاء بدنه و چه قدر بچه هایی که قربونی میشن.
اگر برادر منهم از اون دوغ بیهوش کننده خورده بود الان خدا میدونه ما در چه وضعیتی بودیم.
لطفاً اطلاع رسانی بفرمائید تا انشاءالله هیچ کس دیگری با چنین دام های وحشتناکی روبرو نشود.
(خلاصه شده)
❇️پاسخ:
@Antishobheh
1️⃣ این مقدار از داروی کلونازپام و الکل صنعتی، دست کم در عرض 30 دقیقه موجب میشود که شخص مسموم به کما رفته و پس از مدتی بمیرد و به هیچ وجه امکان بازگشت به زندگی را ندارد.
کوتاه ترین مسیر از بهشت زهرا تا بیمارستان پیامبران 40 دقیقه زمان میبرد. نویسنده شبهه ادعا میکند در این بین به درمانگاه هم رفته است!
2️⃣در هیچ آزمایشی مشخص نمیشود که شخص مسموم مثلا 34 واحد از این دارو و 7 واحد از چیز دیگری خورده است.
3️⃣بخش CCU مربوط مراقبت های ویژه قلب است و بخش ICU مربوط به مراقبت های دیگر است. این نشان از ناآگاهی نویسنده شبهه دارد.
4️⃣ انتقال عضو یک انسان به انسان دیگر، تنها در صورتی ممکن است که فرد اول دچار مرگ مغزی شده باشد نه کسی که مسموم شده یا مرده است.
5️⃣ بر فرض که بپذیریم این شخص با خوردن دوغ مسموم شده و اکنون زنده است، ادامه داستان یعنی اینکه قصد مسموم کنندگان قاچاق اعضای انسان بوده، برداشت شخصی نویسنده از این ماجراست و هیچ سند و دلیل معتبری ندارد.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه:
در روزی نزدیک او در دادگاه ملت ستمکش ایران باید حاضر شود . او دل ملتی را خونابه ی درد و غم کرد
زمین خونین آبان و آسمان آتشین دی راهی نزدیک به هم دارند . مایه ی داغ تمام آزادگان ایران شد. سی کودک و صدها خانواده و نخبه را تکه تکه کرد . شما خود اگر اندکی وجدان انسانی داشته باشید نام او را دیگر نمی آوردید . نمیدانم چه حسی به شما دست میدهد وقتی او را می بینید . متاسفم که در دادگاه این مملکت عدالتی نیست. خون شهدا برای آزادی . دموکراسی. دادگری و میهن پرستی بود . عدالت کجاست ؟؟
❇️پاسخ:
@Antishobheh
ابتدا به نویسنده متن باید گفت که وکیل و وصی و وکیل تام الاختیار ملت نیست که از سمت آنها حرف میزند و سنگ ملت را به سینه میکوبد. خود نویسنده که دم از وجدان انسانی میزند اگر بویی از وجدان و انسانیت برده باید روشن کند سردار حاجی زاده به چه جرمی باید دادگاهی و مجازات شود؟ برای گناه ناکرده؟ برای تلاش در پیشرفت در زمینه ساخت موشکهای با برد بیش از دو هزار کیلومتر ؟ برای ساخت موشکهای قاره پیما؟
سقوط هواپیمای اوکراینی یک اتفاق ناگوار بود که دل همه ما را به درد آورد ولی بعدا معلوم شد که خطای عمدی در کار نبوده . این خطای سهوی را حتی کارشناسان کانادایی و بیگانه هم تایید کردند .
🔺تیم جرم شناسی کانادا: حادثه هواپیمای اوکراینی عمدی نبود
🔹دولت کانادا با انتشار نتایج هشت ماه تحقیقات مستقل درباره سقوط هواپیمای اوکراینی، از فقدان شواهد مبنی بر تعمدی بودن این حادثه خبر داد.
🔹 کانادا بعد از هشت ماه انتظار، گزارش جرم شناسی خود را درباره ماجرای سقوط هواپیمای اوکراینی که در آسمان ایران دچار سانحه شد؛ منتشر کرد.
🔹تیم جرم شناسی به هیچ شواهدی مبنی بر تعمدی بودن این حادثه دست نیافته است.
کاش کسانیکه برای این اتفاق تلخ و غیر عمدی گریبان پاره میکنند برای هدف قرار دادن عمدی هواپیمای ایرانی بر فراز خلیج نیلگون همیشه فارس توسط دولت آدمکش و بیرحم آمریکا هم یقه پاره میکردند. نویسنده متن آیا خبر دارد کسانیکه در این قتل عام وحشیانه دست داشتند مدال شجاعت گرفتند و از آنها تقدیر شد ؟ چرا آن موقع دم از آزادی و دموکراسی و دادگری و میهن پرستی نزدند ؟ چرا زبان به کام گرفتند و تقاضای دادگاهی و محاکمه نکردند ؟
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
هــزار
#جان گــرامی،
فــدای جـودِ جــواد ...
یاجوادالائمهادرکنی
فرا رسیدن سالروز شهادت #امام_جواد علیه السلام تسلیت باد 🏴
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
#امام_جواد عليه السلام:
#صبر كردن بر مصيبت، مصيبتى است براى آن كه از گرفتارى مصيبت ديده شاد مى شود.
🍃الصَّبرُ عَلَى المُصيبَةِ، مُصيبَةٌ عَلَى الشامِتِ بها
كشف الغمّة جلد3 صفحه139
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه:
تو یه دیندار احمقی
وقتی در روستایی که مدرسه بهداشت و حمام ندارد و تو به آنجا بروی و مسجد بسازی تو یک دیندار احمقی!
وقتی مردمی گرسنه و بیکار باشند و تو آنها را در شب و روز نصیحت به تقوا و پرهیزکاری می کنی
تو یک دیندار احمقی!
وقتی عدهای از دختران و زنان جامعه ما که دختر خواهر و مادر ما هستند ]
به سبب فقر اقتصادی یا فرهنگی تن فروشی می کنند و تو اصلا رگ گردنت کلفت نمی شود ولی اگر روسری همین افراد روی سرشان نباشد
تو رگ گردن کلفت می کنی و عربده می کشی
تو یک دیندار احمقی!
اگر مدارس ما مثلا در سیستان و بلوچستان هنوز سرویس بهداشتی تمیز ندارد وسیله گرمایی ندارد
کلاس درس درست و حسابی ندارد و...ولی تو فقط به فکر فرستادن یک روحانی برای نماز جماعت یا تبلیغ دینی به آنجا هستی
تو یک دیندار احمقی!
" شبهه خلاصه شده است "
❇️پاسخ:
@Antishobheh
1⃣این شبهه نیز از ترفتند قدیمی دین ستیزان استفاده کرده است؛ یعنی ایجاد تقابل بین ارزش های اخلاقی.
توضیح اینکه بارها گفته ام که ایجاد تقابل بین کمک به فقرا مثلاً و انجام عبادات و مناسک یک مغالطه نخ نما شده ای است که مخالفان به دلیل ضعف استدلال، دست از سر آن بر نمی دارند.
2⃣مگر کسی گفته است به فقرا رسیدگی نشود؟ مگر کسی گفته برای محرومین حمام و مدرسه ساخته نشود؟ اتفاقا اعتدال و تعقل حکم می کند که این ارزش ها باید در کنار یکدیگر محقق شوند. لذا قرآن کریم در صدها آیه قرآن، اقامه نماز و پرداخت زکات را در کنار یکدیگر قرار داده و اساساً کسانی می توانند دلبستگی خود به مال را از بین ببرند که با ارتباط مستمر با خالق هستی به خودسازی پرداخته باشند. از این رو از نظر قرآن کریم این نمازگزاران هستند که قسمتی از مال خود را به محرومان اختصاص می دهند: (همانا انسان حريص آفريده شده است؛ چون آسيبى به او رسد، بی تاب است، و هنگامى كه مال و رفاهى] به او رسد، بسيار بخيل و بازدارنده است، مگر نماز گزاران، آنان كه همواره بر نمازشان مداوم و پايدارند، و آنان كه در اموالشان حقّى معلوم است، براى تهيدست و محروم/ معارج 20 تا 26)
3⃣بنابراین اتفاقا کیاست و تدبیر اقتضاء می کند که یکی از بهترین راه های مبارزه با فقر و محرومیت ترویج عبادت و بندگی و گسترش پایگاه های خداپرستی و تزکیه نفس است. در عمل هم مشاهده می شود که اغلب دانشجویانی که در طرحهای جهادی اعزام به مناطق محروم شرکت می کنند دانشجویانی هستند که تدین و تعبد آنها به مسائل عبادی بیشتر است. دانشجویانی که نمونه همه آشنای آن شخصی مانند شهید حججی است.
4⃣بی انصافی دیگر نویسنده این است که با تکرار عبارت به شکل های گوناگون در صدد القاء این نکته است که مذهبی ها در برابر مشکلات، دزدی ها و اختلاس ها واکنشی نشان نمی دهند. در حالی که به طور نمونه اگر تنها خطبه های نماز جمعه به عنوان اصیل ترین پایگاه مذهبی ها مورد تحلیل آماری قرار گیرد معلوم می شود که درصد و حجم مطالب اختصاص داده شده به این گونه مشکلات چندین برابر پرداختن به مسائلی همچون بی حجابی است.
در پایان تاکید می شود،
1-طبق آموزه های روایی (مانند روایت مشهور کاد الفقر ان یکون کفرا)، پرداختن به معیشت و مسائل اقتصادی چه بسا نسبت به مسائل فرهنگی اولویت هم داشته باشد چنانچه نام گذاری سالهای اخیر توسط رهبر انقلاب هم نشان دهنده تمرکز وجهه همت نظام به همین سمت است، اما این رویکرد هیچگاه به معنای نفی توجه به نیازهای معنوی، روحی و کمالی انسان نیست.
2- همچنین ادعا نمی شود دین داری همه مومنان بدور از هرگونه افراط و تفریط بوده و همه آنها وظایف خود را از سر تشخیص وظیفه درست انجام می دهند اما مقصود شبهه افکنانی که این گونه متن ها را منتشر می کنند، نفی دین و آموزه های دینی است و استهزاء آن است.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه:
آیا میدونستید قرآن، دستور کتک زدن زن را داده است!!
❇️پاسخ:
@Antishobheh
اهل تفرقه و کذب با تمسک به آیه 34 سوره نسا، چنین می گویند که خداوند، اجازه کتک زدن زنان را به همسرانشان داده است.
✅ اما بررسی آیه:
💠1. اکثر متون در این باره با برداشت ناقص و غلط از آیه، اسلام را متهم به تبعیض بین زن و مرد میکنند. حال آنکه اولا، مفهوم آیه باید صحیح بیان شوند و ثانیا، گزینش یک آیه از قرآن، بدون اشاره به #مجموعه آیات دیگر، اشتباه و عامل بسیاری از اشتباهات است. امری که خود قرآن از آن پرهیز داده است.
💠 2. #قوامیت مردان بر زنان به معنای سلطه، زورگویی و اجحاف مردان به زنان نیست و "قوامون علی النسا" به معنای #سرپرستی، پشتیبانی و نگهبانی مرد برای زن است، چرا که خانواده نیاز به رهبر و سرپرستی واحد دارد.
💠 3. مسئولیت رهبری خانواده، به دلیل ویژگیهای خاص جسمی و روحی مردان بر عهده مرد قرار گرفته و این رهبری در قرآن با نفی کوچکترین استبداد و تنها در دایره رضای خدا مجاز است و ملاک برتری نزد خدا تقواست.
ویژگی هایی خاص در مردان چون: ✨غلبه تفکر مرد بر نیروی عاطفه و احساسات او،✨ داشتن بنیه و نیروی جسمی بیشتر در جهت دفاع از حریم خانواده،✨ تعهد مالی در برابر زن و فرزندان نسبت به پرداخت هزینه های زندگی
برعکس جوامع غربی که زن و شوهر، بصورت جدا مخارج خود را تامین میکنند.
💠 4. اسلام، اطاعت زن را تنها در اموری که وظیفه زن است مانند "آمیزش و امور واجب" می داند، نه در امور منزل و کار. حتی اسلام برای زن در این امور حق درخواست اجرت نیز در نظر گرفته و هیچ نظامی همچون اسلام چنین حقوقی را به زن نداده است.
💠 5. آیه مورد نظر، صرفا درباره رفتار مرد در مواجهه با "زن #ناشزه" است. یعنی زنی که بدون هیچ مشکل جسمی و مالی و...، از تمکین جنسی به همسرش امتناع میکند. رفتار با چنین زنی، طبق آیه، #مراتب و البته #شرایطی دارد و انجام هر مرحله منوط به انجام مراحل قبل و بی نتیجه بودن آنهاست:
🔰الف) پند و اندرز دهید!
🔰ب) در بستر از آنها دوری نمایید!
🔰ج) آنها را تنبیه کنید!
🔰د) اگر از شما پیروی کردند، راهی برای تعدّی بر آنها نجویید!
مرحله تنبیه شرایطی دارد، مثلا، اگر قرمزی یا کبودی بوجود آید، مرد باید به زن دیه بپردازد. طبق روایات، منظور زدن با چوب مسواک و مانند آن است که سخت و دردآور نباشد و بدون اثر و آسیب باشد. این روش اصولا زدن محسوب نمی شود! و در واقع نوازشی توام با تذکر جدی است. پیشوایان معصوم ما صراحتا این مطلب را تشریح فرموده اند.
لغت فاضربوهن در اين آيه میتواند به معنی رفتن نيز مي باشد.مثلا در چند جای قرآن ضربوا في الارض به معني به سفر رفتن يا بيرون شدن آمده است. بحثهای بسياری در مورد ترجمه اين آيه بين عرب زبانها و غيره مطرح شده است و هنوز ادامه دارد.در آيه بعد آمده که اگر از جدايی بين خود بيم داريد بين خود داور تعيين کنيد. اين در صورتی که هدف کتک زدن زن باشد منطقی به نظر نمی رسد.
💠 6. برای درک جایگاه زن در قرآن، #مجموعه آیات باید بررسی شود. زن در آیات قرآن، سراسر اکرام و تجلیل است:
✅دستور به مردان در مورد خوش رفتاری با زنان خود (نسا/19)؛
✅زن مکمل، زینت و حافظ مرد (بقره/187)؛
✅مایه خیر و آرامش (روم/21) و ...
💠7. کلام و رفتار معصومین (ع) بعنوان مفسران وحی،مملو از احترام و رافت نسبت به زن است،پیامبر اکرم(ص): آیا جای تعجب نیست که کسی همسرش را بزند و آنگاه با او دست به گردن شود؟!☘ امام علی (ع): زن چون گُلى است (ظریف و آسیب پذیر) نه قهرمان و كار فرما و...
💠8. قرآن، تنها به نشوز زن نپرداخته، بلکه در آیه دیگری👈 در همین سوره، به موضوع #نشوز مرد نیز پرداخته است. اگر مرد هم در حق زن تعدی و ستم روا دارد، حقوق واجبش را ادا نکند و نشوز کند، زن حق مطالبه این امور را دارد؛ زن،مرد را موعظه میکند و اگر اثر نکرد، به حاکم مراجعه میکند، تا حاکم، مرد را به ادای حقوق زن وادارد. اگرچه مصالحه بهتر است. (نسا/128)
💠 9. اسلام در دوره ای برای زن کرامت و حقوق مختلف در ابعاد مدنی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی قائل شده که در جای جای جهان، زن بدون کوچکترین حق فردی یا اجتماعی و در حکم یک کالا خرید و فروش می شد و یا همراه جسد شوهرش سوزانده می شد و ..
همچنانکه حتی در زمان کنونی نیز، جهان شاهد تبعیض هایی به اسم دفاع از حقوق زن ولی علیه اوست. موضوعی که سبب شده، بیشترین تعداد تازه مسلمانان غربی، را #زنان تحصیلکرده تشکیل دهند. زنانی که دو حکم مترقی #نفقه و #حجاب را عامل تضمین کننده امنیت جسمی و روحی زن می دانند.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
✅هوش هیجانی در ماجرای #قطعی_برق و #واکسن ارمنستان
هوش هیجانی چیست؟
دو مدل هوش داریم. هوش منطقی و هوش هیجانی. 20 درصد توفیق ما از هوش منطقی است و 80 درصد از هیجانی. این هوش را نشناسید قادر نخواهید بود بر خود و دیگران مسلط شوید و هرکس بهتر و بیشتر تحریک تان کرد مسلط تر برشماست.
هوش هیجانی از اصول اولیه رسانه است تا با یک خبر حوادثی منفعل نشود و گرفتار گرداب تعمیم شتابزده نشوید.
این متن صرفا از جهت سوادرسانه ای و سواد زندگی است و کارکردی دیگری ندارد.
💉حالا برویم سراغ واکسن ارمنستانی
با اخبار ارمنستان احساس حقارت کردید؟ حکومت را بخاطر بی اعتنایی به مردم طعنه زدید؟ با عکس فلان بازیگر درارمنستان حسرت زننده خوردید؟
هوش هیجانی پایین باعث میشود این اخبار را با کمترین هزینه به خوردمان دهند وبدتر اینکه هر آن از حقیقت دور تر می شویم و به خودمان می آئیم می بینیم سر سفره رسانه های قارونی و فرعونی نشستیم.
حقیقت چیست؟
ارمنستان تنها نیم درصد برای مردمش واکسن زده است. یعنی حدود 60هزار دوز. ایران تا الان حدود 7 میلیون دوز واکسن زده است و تا آخر تیر 5 میلیون دیگر هم تزریق می شود. انشالله مقایسه فرمودید.
اما ماجرا چیست؟
واکسن های ارمنستانی روی دستشان باد کرده و لذا سفر توریست هم برای شان آورده ارزی دارد و هم واکسن ها را آب میکنند.
آیا ایران نمیتوانست واکسن پولی بزند؟
ایران با درصدی از هزینه سفر افراد به ارمنستان میتوانست واکسن پولی تزریق کند. اما نکرد تاطبقانی نشود و البته دست مریزاد.
برویم برق.
برق خانه تان رفت. عصبانی شدید. حق هم دارید. ضرر و زیان قطعی برق فراتر از عصبانیت است. اما بخاطر این عصبانیت حق داریم حقیقت را نبینیم؟ حق داریم ناحقیقیت را از رسانه های بالذات کذاب بشنویم؟
@Antishobheh
حقیقت برق چیست؟
برق رفت. چرا؟ دلائل کوتاه مدت و بلندمدت دارد. کوتاه مدت اینست که چند نیروگاه از مدار خارج شدند. چرا؟ خشکسالی. مصرف برق هم 13 درصد رشد داشته است. برای اینکه معنادار شود خوب است بدانید که همین نرخ در سال گذشته یک درصد بوده است. گرما و کم آبی در نیم قرن بی سابقه بوده است.
بازهم دولت مقصر است؛ اما...
دلیل بلند مدت اینست که دولت نیروگاه نساخته است. در بی تدبیری دولت که تردید نیست؛ اما فرض کنید نام روحانی روی این دولت نباشد تا روی فهم حقیقت سایه نیاندازد.
توجه کنید که بخاطر تحریم ها، دولت برای حقوق کارمندش هم پول چاپ کرده است. پول عمرانی بماند. با این حال مقصر است چون می توانسته تعرفه ها را پلکانی کند تا هزینه عیاشی پولدارها را مردم ندهند.
حالا؛
اما تلاش کردید بین برق رفتگی هوش هیجانی تان را دقیق کنید تا جای هر عامل را به اندازه خودش ببیند؟
معیار دهم؟
اگر بعد از قطعی برق هم از دولت مطالبه و هم تلاش کردید در مصرف تان صرفه جویی کنید یعنی هوشیاری هیجانی.
صرفه جویی نکنیم، دولت مجبور میشود برق صنایع را بگیرد و به پایتخت نشین ها بدهد که نتیجه نهاییش گرانی تولید و بیکاری کارگر است. راضییم؟
خلاصه اگر با فیلم های مصداقی و موردی رسانه های سعودی و انگلیسی عنان از کف دادید و 40 سال انقلاب اسلامی را بی کفایت در تامین آب و برق دانستید، یعنی باید دنبال مهارت های تقویت هوش هیجانی باشید.
5 راهکار موثر در تقویت هوش هیجانی در رسانه داریم که در آینده درباره اش خواهم نوشت؛ اما اولینش خودشناسی است و آخرینش دشمن شناسی.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
4_5811977288572471433.mp3
6.64M
﷽
#شهادت_امام_جواد(ع) تسلیت باد🏴
🌴مثه شبهای قدره
🌴بس که امشب مهمه
🎤سید مجید بنی فاطمه
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
کانال آنتیشبهه
﷽
⛔️ شبهه:
تصویر بالا : رهبران منتخب مردم فنلاند. که همگی زیر ۳۵ سال سن دارن توسط مردم فنلاند انتخاب شدن مردم فنلاند خوشبخت ترین مردم سال ۲۰۱۹ شدن
تصویر پایینم برای ما مردم بیچاره ایران تصمیم میگیرن که همه توسط عزرائيل تحت تعقیب هستن
❇️پاسخ:
@Antishobheh
در بین برخی از کاربران فضای مجازی، مسابقه خود تحقیری برقرار است. ای کاش همین خود تحقیری هم برپایه واقعیات بود نه جهل و دروغ.
مقایسه فوق از اساس غلط است زیرا آن 4 زن اساساً نه رهبر مردم هستند و نه منتخب مردم. آن چهار مرجع تقلید بزرگوار هم برای مردم ایران تصمیم گیری نمی کنند بلکه کارشان استنباط احکام شریعت از منابع دینی است.
در نظام سیاسی فنلاند، مردم فقط رئیس جمهور را انتخاب می کنند؛ رئیس جمهور نیز نخست وزیر را برای رأی اعتماد به مجلس معرفی می کند و نخست وزیر موظف است که کابینه دولت را اداره کند.
رئیس جمهور فنلاند در سال 2019 یک زن را به عنوان نخست وزیر معرفی می کند و در پی آن 4 زن دیگر که هر چهار نفر آنها رهبر احزاب سیاسی فنلاند هستند در سمت وزیر کشور، وزیر دادگستری، وزیر دارایی و وزیر آموزش و پرورش منصوب می شوند. بنابراین، وزیران زن در دولت فنلاند، توسط مردم انتخاب نشده اند.
در نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران، رهبر، رئیس جمهور، مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان رهبری و شوراهای شهر و روستا باواسطه یا بی واسطه توسط مردم انتخاب می شوند. در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، مراجع تقلید هیچ نقشی در تصمیم سازی ها ندارند و این مطلب که مراجع تقلید برای مردم ایران تصمیم می گیرند خلاف واقع است.
✅ البته جوان گرایی، تخصص گرایی و شایسته سالاری، بدون در نظر گرفتن تفاوتهای جنسیتی، امری مطلوب است که باید به مطالبه عمومی همه ملّت ها تبدیل شود، نه صرفاً شعاری برای ایام انتخابات.
✅ نگاه ما به تمدّن غرب نباید به صورت انکار مطلق یا پذیرش مطلق باشد. با انکار مطلق تمدن غرب، خود را از بسیاری از آموزه های مثبت این تمدّن محروم می کنیم. با پذیرش مطلق تمدّن غرب هم، علاوه بر اینکه هویّت فرهنگی خود را از دست می دهیم، چشم بسته خود را به دام بسیاری از مشکلاتی که اکنون دنیای غرب به آن مبتلاست می اندازیم.
👈 لذا الگوگیری ما از غرب باید با عقلانیت همراه باشد نه با خود تحقیری
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه:
✍🏼صادق هدایت : " بذر دين "
پدری به پسر خردسالش یک بطری کوچک داد ،که داخل آن یک عدد پرتقال بزرگ بود !!
کودک با تعجب درون بطری را نگاه می کرد و با خود می گفت: پرتقال به این بزرگی چطوری داخل این بطری کوچک رفته؟
کودک خیلی تلاش کرد تا پرتقال را از بطری خارج کند، اما بی فایده بود!
سپس کودک از پدرش پرسید: چه جوری این پرتقال بزرگ داخل بطری رفتە است؟ آخر دهنەی این بطری خیلی کوچک است!!
پدر، پسر را به باغ برد و یک بطری خالی کوچک را به یکی از شاخه های درخت پرتقال بست. سپس یکی از شکوفه های کوچک پرتقال را درون بطری گذاشت، روزها سپری شد و شکوفه تبدیل به یک پرتقال بزرگ شد تا جایی که امکان خروج از بطری غیر ممکن شده بود...
بعد از مشاهده این موضوع، کودک راز پرتقال را فهمید و جایی برای تعجب نمانده بود. پدر رو به پسر کرد و گفت:
چیزی که امروز مشاهده کردی همان دین است، اگر از خردسالی بذر اعتقادات دینی را درون ذهن کودک بکاریم در هنگام بزرگی، خارج کردنش خیلی سخت می شود.
دقیقا مثل این پرتقال که خارج کردنش محال است، مگر اینکه شیشه را بشکنیم و از بین ببریم.
وقتی که ادیان و حکومت های دینی اصرار دارند. افراد جامعه را از سنین بسیار کم و خردسالی در مدارس و مهدهای کودک با مذهب و آموزه هایش آشنا کنند...
(خلاصه شده)
❇️پاسخ:
@Antishobheh
آموزش در کودکی ، #مربوط به همه ی انسان هاست و ربطی به #دین خاص ندارد.
این #خصلت آدمی است که در دوران کودکی بهتر از جوانی و در جوانی بهتر از پیری میتواند حفظ کند.
حالا هر گروه و قومی ، از این خصوصیت انسان، به نفع خواسته های خودش بهره می برد.
پس این مختص به #اسلام نیست که بگویید دارد سوء استفاده میکند.
اما دیوار یهود و جمرات در مکه :
همه میدانند که اینها #نماد هستند و در واقع کسی با خود اینها طرف نیست.
در مکه آن ستون ها که بعدا تبدیل به دیوار شده ، جریانش این بوده که وقتی خدا برای امتحانِ پیامبرش ، حضرت ابراهیم علیه السلام ، به او امر کرد که فرزندت را قربانی کن..
آن حضرت این فرمان را به فرزندش اسماعیل علیه السلام خبر داد و حضرت اسماعیل عرض کرد: ای پدر ، به آنچه امر شده ای عمل کن که ان شاءالله مرا صابر خواهی یافت....
زمانی که این پدر پیر ، دست آن پسر جوان و زیبا را گرفته بود و به سمت قربانگاه میرفت، ابلیس در سه جا ظاهر شد و وسوسه میکرد که بعد از عمری طولانی ، صاحب چنین فرزندی شدی ، چطور دلت می آید او را با دست خودت بکشی؟؟؟
حضرت ابراهیم علیه السلام با سنگ ابلیس را میزد و از شر او به خداوند متعال پناه می برد...
حالا آن جاهایی که ابلیس ظاهر شده ، هر کدام یک ستون درست کرده بودند که حاجیان به عنوان نماد مخالفت با ابلیس ، و اطاعت از پروردگار، باید آنجا به آن ستون ها سنگ بزنند.
بعدا با تراکم جمعیت آن ستون ها را تبدیل به دیوار کردند که سنگ ها خطا نروند و اصابت کنند.
کدام آدم نادانی با یک ستون و دیوار دشمنی میکند و سنگ میزند و یا حتی آن را مقدس میداند و دورش میچرخد؟
اینها همه خاک و سنگند و قابلیت دوستی یا دشمنی ندارند.
اما وقتی نماد خدا یا شیطان شدند، ان وقت یک دیوار را میبوسیم و دیگری را سنگ میزنیم.
مطلب برای کسانی که اهل فکر و انصاف هستند روشن است اما لجبازان هرگز هدایت نخواهند شد .
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
♦️سوال:
چرا به خانواده شهدا و #ایثارگران سهمیه میدن ؟ چرا باید یک فرزند شهید تنها به این دلیل که فرزند شهید است برود دانشگاه آنوقت من بدبخت که شب و روز درس خواندم نتونم وارد دانشگاه بشم؟ چرا باید جای منو اون بگیره؟ پدرشون رفته شهید شده خدا اجرش بده به اینها چه ربطی داره ؟ مگر فقط اینها بدون پدر زندگی کردن ؟ این شعر رو که زیاد می خونن گیرم که پدرت بود فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل؟
❇️پاسخ:
@Antishobheh
نکته اول : آیا رسیدگی به خانواده شهدا لازم است یا نه ؟
لزوم رسیدگی را از دو جهت بررسی می کنیم :
1⃣عظمت کاری که شهدا و ایثارگران انجام داده اند : شهدا و ایثارگران تنها سرمایه خودشان یعنی زندگی و عمرشان را فدای این مرز و بوم کرده اند و به همین خاطر خانواده آنها (حداقل) از لحاظ مالی محتاج دیگران شده اند. آیا عقلانی است که حکومت بگوید به ما ربطی ندارد یا باید حداقل احتیاجات مادی خانواده او را تکفل کند؟
2⃣در این که ما دشمن داریم شکی نیست و وقتی دشمن بود احتمال جنگ هم می رود و در جنگ ما نیاز به نیروی انسانی داریم حال فرض کنید اگر بعد از جنگ تحمیلی خانواده شهدا و ایثارگران به فلاکت می افتادند در آینده کسی حاضر می شد از کشورش دفاع کند یا نه ؟ آیا فرهنگ ایثار وشهادتی باقی می ماند؟
نکته دوم : شهدا برای خدا رفته اند یا برای پول؟
در زمان جنگ که خبری از حقوق و مزایا نبود به همین خاطر بسیاری از افراد از جبهه ها فرار می کردند چون حاضر نبودند که جانشان را در معرض خطر قرار بدهند و امروز همین ها مدعی هستند
مگر همین الان رزمندگان اسلام در سوریه و ... نمی جنگند که هر روز تابوت هایشان در گوشه و کنار این مملکت تشییع می شودآیا الان حاضرند بروند و جانشان را در راه دین بدهند تا فرزندانشان در آینده از مزایای خونشان استفاده کنند؟
چطور در وقت هزینه دادن نیستند ولی در پاداش می خواهند شریک باشند ؟ چطور فرزند شما زیر سایه پدر بزرگ شود و فرزند شهید تنها یک عکس بر روی دیوار را ببیند آنوقت هر دو هم یکسان باشند؟
نکته سوم : یتیمان شهدا با یتیمان دیگران چه فرقی دارند؟
فرقشان در این است که وقتی فرزند کسی که فوت کرده است از مادرش می پرسد چرا من پدر ندارم جواب می دهد که پدرت بیمار شد – تصادف کرد و.... و مُرد ولی وقتی فرزند شهید می پرسد چرا من پدر ندارم مادر جواب می دهد که پدر به خاطر این مملکت مُرد – فدای این مردم شد و...
در ضمن رسیدگی به خانواده شهدا به معنی این نیست که به خانواده دیگران رسیدگی نشود.
نکته سوم : آیا فرزندان #شهدا و ایثار گران جای دیگران را در دانشگاه می گیرند؟
یکی از مغالطه هایی که وجود دارد این است که یک فرزند #شهید جای دیگری را گرفته است در حالی که اصلا این طور نیست چون #سهیمه بنیاد شهید مازاد بر ظرفیت دانشگاه هاست مثلا :
دانشگاه تهران بر فرض 40 نفر ظرفیت پذیرش دارد و قرار است این چهل نفر از داوطلبان انتخاب شود حالا 5 صندلی هم مازاد بر ظرفیت در این دانشگاه قرار می دهند که سهمیه ایثارگران است یعنی در واقع ایثار گران باشند یا نباشند هیچ فرقی به حال دیگران ندارد اتفاقا اگر ایثارگران نتوانند سهمیه خودشان را پر کنند(که تا به امروز طبق آمار هیچ وقت پر نشده است ) دیگران روی این صندلی ها می نشینند.
نکته چهارم : چرا باید آنها بدون درس خواندن سهمیه بگیرند؟
این هم یکی دیگر از مغالطه های رایج است چون برای استفاده از سهمیه دو شرط لازم است👇
اولا : باید جزء خانواده شهدا یا ایثار گران باشد
ثانیا : باید 70 – 80 درصد معدل آخرین ورودی را کسب کنند(مختلف در رشته ها و مقاطع مختلف ) پس اینطور نیست که هر کس فرزند شهید بود بگویند بفرمایید دانشگاه.
نکته پنجم : سطح علمی فرزندان شهدا و ایثارگران
در سال 93 ده درصد جامعه نخبگان و فرهیختگان علمی کشور را ایثارگران تشکیل می دادند در حالی که جمعیت آنها یک بیست و پنجم کشور می باشد . یعنی به طور طبیعی باید از هر 25 نخبه یکی ایثارگر باشد در حالی که از هر 10 نخبه یکی ایثارگر می باشد (آماری که از تلویزیون پخش شده و در سایت آپارات هم قرار داده شده است )
و این یعنی این که ایثار گران از بقیه کمتر نیستند که هیچ ، بلکه تلاش بیشتری هم دارند
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh