﷽
🔴 روزنامه سازندگی وابسته به حزب کارگزاران، در شماره امروز خود ادعای #دستکاری_بودجه را که روی آن برای تخریب مجلس مانور داده بودند، پس گرفت و به گزارش اشتباه خود، اعتراف کرد!
پ ن: به راحتی دروغ میگن، تهمت میزنن ، تو همه کانالها و گروهاشون وایرال سراسری میرن، آخر سر هم میان یه تیتر کوچولو تو روزنامهشون میزنن که اشتباه بوده و قضیه جمع میشه! به همین راحتی!
این واقعیت اصلاحطلباست.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
❌ *انصراف قاضی زاده تکذیب شد*
مشاور قاضیزاده هاشمی در واکنش به انصراف این کاندیدای ریاست جمهوری در توئیتی اعلام کرد که طبق خبرها تائید صلاحیت هم شده اند، با قوت در انتخابات حضور خواهند داشت.اسیر خبرسازی ها نشوید.
http://fna.ir/1t5yh
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
#پاسخ_دوم
﷽
⛔شبهه:
رای ندادن به معنای عدم مشارکت نیست معنی ساده اش این است که...
ما هم مثل شورای نگهبان نتوانستیم صلاحیت این ۷ کاندیدا را برای خود احراز کنیم
ومثل رئیس جمهور صبح شنبه می فهمیم که جمعه رأی گیری بوده است
و مثل رهبرمون در کاری که تخصص نداریم دخالت نمی کنیم...
❇️پاسخ:
@Antishobheh
1️⃣ رأی ندادن، عیناً عدم مشارکت است. چون وقتی به بهانه نیافتن اصلح، اصلاً رأی ندهید، آمار مشارکت را پایین می آورید.
👈🏻بالاخره در بین کاندیداهای موجود میتوان یکی را که برنامه های بهتری برای اداره کشور دارد و سوابقش نشان از کفایت وی دارد را انتخاب کرد.
وحتی اگر به نتیجه نرسیدیم همانطور که در بند3توضیح داده ایم میتوان با کمک متخصصین یکی را انتخاب کرد.
👈🏻حتی اگر از عملکرد شورای نگهبان دلخور هستید، بازهم منطقی نیست که این دلخوری و اعتراض خود را با رأی ندادن نشان دهید. زیرا رأی ندان شما، به کل نظام و آبروی ایران و امنیت کشور لطمه می زند، نه به شورای نگهبان.
2️⃣میتوان گفت در میان تمام دروغ هایی که حسن روحانی در ۸ سال گذشته به مردم داد تابلو ترین و زشت ترینش همین دروغ «صبح جمعه فهمیدم» بود.
با وجود شواهد ودلایل متقن، خیانت بودن ماجرای ۳ برابر کردن قیمت بنزین ثابت شد. اما خوش بینانه فرض میکنیم در این ماجرا خیانتی در کار نبود و از طرف دولت بی تدبیری صورت گرفت!
آیا به خاطر جان باختن شمار زیادی از هموطنانمان و آنهمه لطمه و خسارتی که به مردم و کشور وارد شد، رئیس جمهور باید عذرخواهی میکرد؟ یا میخندید و میگفت: «من هم صبح جمعه فهمیدم»؟!
این واکنش حسن روحانی مورد تایید هیچ کس چه موافقین و چه مخالفینش نیست، اما آیا شرکت نکردن در انتخابات پاسخ مناسبی به این رفتار شنیع اوست؟
خیر!
اتفاقا بررسی عملکرد حسن #روحانی در ۸ سال گذشته نشان میدهد هدف وی دلسرد کردن مردم از نظام است و در این راه از هیچ خباثتی دریغ نمیکند، مطمئن باشید مشارکت حداقلی در انتخابات آرزوی قلبی حسن روحانی است.
3️⃣رهبری اگر فرمودند تخصص ندارم(که آنهم درمورد قیمت وزمان طرح بنزینی ۹۸بود) گفتند نظر متخصصین را قبول دارم.
📌پس عقل حکم میکند انسان هر جا تخصص ندارد مشورت بگیرد و حرف متخصصین را قبول کند.
ما هم اگر تخصص نداشته باشیم به چه کسی رای بدهیم، یک سری ملاک هارو که میفهمیم!❗️ برای همون ملاکها باید اقدام کرد... و اگه خودمون هیچ ملاکی پیدا نکنیم، میشه اهل خبره و معتمد رجوع کرد تا اونا معرفی کنن و ما اعتماد میکنیم...
🔴عین ماجرای رجوع به پزشک
ما وقتی مریض میشیم اگر خودمان دکتر نباشیم و نتوانیم درد را تشخیص بدهیم طبق این استدلال آیا نباید پیش دکتر برویم!؟
#انتخابات
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
❇️پاسخ به شایعات مطرح شده رسانه ملکه انگلیس
شایعات👇👇
🚫 فیلتر شدن پیام رسان سیگنال
🚫مسدود شدن سایت های دانلود فیلم
🚫 بازداشت مسعود کاظمی (روزنامه نگار)
🚫 بازداشت مرضیه امیری (روزنامه نگار)
🚫 بازداشت محمد مساعد (روزنامه نگار)
🚫 توقیف هفته نامه (صدا)
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
📌 تکذیب ادعای همتی| کشتیهای زیادی با پرچم ایران تردد میکنند
🔹دبیرکل انجمن کشتیرانی با رد سخنان دیروز همتی که گفته بود «ما الان یک کشتی با پرچم ایران نمیتوانیم به دریا بفرستیم»، گفت: همین امروز کشتیهای زیادی تحت پرچم ایران در آبهای بینالمللی تردد دارند.
🔹در همه دنیا و در حرفه دریایی، در حوزه مالکیت کشتی، الزام، پرچم نیست.❗️
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
در مورد نظارت استصوابی چی میدونید؟
🎥 اونهایی که به خاطر شبهه دموکراسی رأی نمیدن، حتما این کلیپ رو ببینن.
#ایران_قوی
#انتخابات
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️ شبهه
42سال تمام شاه را فردی مزدور و ضد وطن بنامی و بعد زمانی که ویروس کرونا آمد بیمارستانهای ساخت اوست که به داد ملت میرسد چون طبق گفته خود وزیر بهداشت در شهر تهران بعد از انقلاب فقط یک بیمارستان دولتی ساخته شده، در حالی که هزاران امامزاده ساخت 41 سال گذشته همگی با متولی هایشان با هم به اندازه یک صابون گلنار هم به کاهش این مشکل کمک که نکردند که هیچ، اتفاقا همانها مشکل را اشاعه دادند.
( متن شبهه خلاصه شده )
❇️ پاسخ
@Antishobheh
1️⃣ در دوران طاغوت فقط ۳۷ درصد شهرهای کشور دارای بیمارستان بودند، بعد از انقلاب اسلامی علیرغم افزایش سه برابری تعداد شهرها، ۹۷ درصد شهرهای کشور دارای بیمارستان شدند.
قبل از پیروزی انقلاب حدود ٧ دانشکده پزشکی در دانشگاهها ایجاد شده بود اما در حال حاضر حدود ٤٠ دانشگاه علوم پزشکی در سراسر کشور به فعالیت میپردازد.
https://www.dana.ir/1027475
2⃣ قبل از انقلاب سالیانه 11 هزار کودک بر اثر کزاز جان خود را از دست میدادند که خوشبختانه واکسیناسیون کزاز پس از انقلاب اسلامی موارد مرگ را بسیار کاهش داد.پیش از انقلاب اسلامی سالیانه 36 هزار کودک بر اثر اسهال جان خود را از دست میدهند که باپیروزی انقلاب اسلامی پس از اقدامات اولیه این مرگها به 500 در مراتب بعدی به 200مورد رسید و به تدریج این موارد مرگ بسیار کاهش یافت و امروز مشکلی از این نظر نداریم.
https://tn.ai/1913808
3⃣ یکی از بزرگترین دزدان تاریخ کشور در طول قرن حاضر اقای پهلوی بوده اند.
mshrgh.ir/829546
4⃣ کل اختلاس های چهل ساله گذشته به اندازه دزدی پهلوی نمیشود،البته دزدی کم آن هم بد است.
اما این مطلب جهت روشن شدن ذهن کسانی است که فکر نکرده اند که ۳۰۰ هزار خانواده چرا فرزندانشان را شهید تحویل انقلاب دادند.
https://www.yjc.ir/00SXIS
5⃣ نوع ادبیات نویسنده تصویر گویای بغض ایشان نسبت به انقلاب دارد
بالاخره من هم اگر نسبت جیره خور انگلیس بودم یا موثر از فرهنگ ان ها بودم باید این مطالب را نشر می دادم.
6⃣ فرانس فیتزجرالد، نویسنده سرشناس آمریکایی، مشاهداتش در ایران را در سال ۱۳۵۳ در مقالهای به نام «به شاه هرچه میخواهد بدهید» که در یکی از مجلات آمریکا چاپ شد، آورده است:
وضعیت ایران به طور کلی به مراتب بدتر از کشوری مانند سوریه است که نه نفت و نه ثبات سیاسی دارد. به این دلیل که شاه برای توسعه کشور هرگز تلاش جدی نکرده است... ثروت کشور بیشتر به سوی خودروهای شخصی و نهاتوبوس، کالاهای مصرفی و نه بهداشت عمومی و به سوی حقوق سربازان و پلیس کشور و نهآمورگاران، سرازیر شده است. (کتاب تاریخ ایران مدرن نوشته یرواند آبراهامیان ترجمه محمد ابراهیم فتاحی صفحه ۲۵۷)
7️⃣ رای دادگاه لاهه موقت بوده و هنوز هیچ چیز قطعی نیست.
8⃣ رأی دیوان لاهه اساساً نمیتواند الزام آور باشد و در بهترین حالت ممکن جنبه روانی و تبلیغاتی دارد. همچنین بر فرض که رأی نهایی دیوان لاهه هم برعلیه آمریکا باشد، این رأی باید برای اجرایی شدن ابتدا به شورای امنیت برود و با توجه به مکانیزمهایی که در شورای امنیت وجود دارد، آمریکا رأی دیوان را وتو خواهد کرد.
9⃣ بنابراین این پیمان عملاً سود چندانی برای ما نخواهد داشت. زیرا طبیعی است که مستکبری چون آمریکا مادامی که نوکرش باشیم به ما مودت و محبت خواهد داشت. ‼️اما اگر اراده کرده باشیم تا از بند بردگیاش خارج شویم یا حتی منافعش اقتضای دیگری داشته باشد از همه قدرتش (از جمله حق ظالمانهی وتو) برای بر هم زدن و خنثی کردن هر پیمان و معاهدای استفاده می کند.
0⃣1⃣ خلاصه اینکه بسیار سادهلوحانه است اگر گمان کنیم که گرگ با گوسفند پیمان مودت باشد و بدان پایبند باشد با حتی اجازه استفاده از منافع چنین معاهدههایی بدهد.
1⃣1⃣ بپذیریم که انقلاب اسلامی کارآمدی قابل توجهی نسبت به وضعیت رفاهی مردم داشته است و رکوردهای ارزشمندی بعد از 40 سال برای خود بجای گذاشته است.
2⃣1⃣ این دستاوردها غالبا در شرایط تحریم و فشار و جنگ بوده است نه در شرایط آرامی مانند زمان پهلوی.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
📌شما چه فکر می کنید؟
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#من_رأی_میدهم
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⭕️واکنش وزیر اقتصاد به اظهارات همتی درباره بورس
❌دژپسند: خود آقای همتی عضو شورای عالی بورس بود. برخی برخورد فرافکنانه در مورد بورس دارند در حالی که سوابق وجود دارد.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
▪️دلیل بلوکه شدن پول صادرات برقوگاز به عراق چیست؟
🔻اصرار دولت برای خرید کالاهای اساسی از کانالهای آمریکایی
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️ شبهه
آیت الله سیستانی:
ما در شرع عنوان شرکت در انتخابات به عنوان یک موضوع فقهی نداریم که حکم آن واجب یا حرام یا چیز دیگر باشد. آنچه در
شرع هست، تقویت یا تضعیف حکومت عدل یا جور است. یعنی تقویت حکومت عدل و تضعیف حکومت جور واجب است و تضعیف
حکومت عدل یا تقویت حکومت جور حرام است.
❇️ پاسخ
@Antishobheh
✅امام (ره) انقلابی در فقه کرد و آن این بود که فقه را از ساحت فردی عبور داد و به ساحت سیاسی و اجتماعی وارد کرد.
📌فقه ما در گذشته به احکام فردی مستقل از جامعه و سیاست میپرداخت؛ یعنی فرد را در جامعه و در سیاست نمیدید، بنابراین به صورت طبیعی مثلاً وقتی بحث از حجاب میکند، آن را یک بحث شخصی و فردی می بیند و آن را در جامعه نمی بیند که حجاب در نسبت با جامعه چه حکمی دارد؟ فقیه، بیش از فرد را در سیاست نمیدید که بخواهد حکم آن فرد را در سیاست مطرح کند. مثلاً شرکت در انتخابات یک کنش سیاسی است، این چه حکمی دارد؟ فقه ما این جور احکام را نمیدید و فرد را در نسبت با جامعه و سیاست ملاحظه نمیکرد. 👈اما کاری که امام کرد این بود که نشان داد علاوه بر احکام فردی، احکام اجتماعی و سیاسی داریم که فرد در نسبت با جامعه و سیاست باید مطالعه شود. اعمال انسان در آن نسبت یک سری احکامی پیدا میکند. درست است که شرکت در انتخابات یک حق شخصی است اما علاوه بر این، یک حق عمومی هم هست. اگر قرار است همه با هم زندگی کنند پس باید همه با هم در اداره جامعه مشارکت کنند، در این مبنا هیچکس نمیتواند بگوید که من فقط به فکر منافع خودم هستم و به منافع عمومی کاری ندارم. اینجا جامعه میتواند شرکت در انتخابات را از فرد مطالبه کند. این برای فقیه یک مبنا برای وجوب میشود. 👈👈از حیث فردی به این وجوب نمیرسد اما از حیث اجتماعی به وجوب میرسد. این وجوب هم شرعی است چون مستند به یک دلیل عقلی است که در شرع به عنوان منابع فقه پذیرفته شده است.
♦️سوال: آیا شرکت در #انتخابات ، واجب است؟
آیت الله سیستانی: فعلاً حاکم و سکاندار جهان اسلام رهبری هستند. برای حفظ نظام، حضور مردم در صحنههای مختلف، الزامی است.
-----------------
📚 کتاب انتخابات از منظر فقه و اخلاق، ص 17.
-------------
منبع
کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در فضای مجازی
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
🔰عدهای از اصلاحطلبان و مخالفین آیت الله رئیسی ظاهرا خیلی نگران کرونا و تجمع طرفداران ایشون در خوزستان بودند🤔
📸 تصویر مجوز ستاد استانی مدیریت کرونا خوزستان برای برگزاری تجمع انتخاباتی در ورزشگاه تختی اهواز برای تاریخ ۱۹ خرداد به همراه تصاویر فاصلهگذاری اجتماعی❗️
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh